Waar zonnepanelen bestellen?

27 okt 2023 9 apr 2024 0 reacties
Energie
Waar zonnepanelen bestellen?
Govolt is failliet verklaart op 23 januari 2024.

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor duurzame energie, en zonnepanelen zijn daarbij een populaire keuze. Maar waar kun je nu eigenlijk snel zonnepanelen kopen? Het antwoord is simpel: GoVolt!

Wie is GoVolt?

GoVolt, gelanceerd in 2011 door een innovatieve ondernemer, heeft zich snel gevestigd als een leidende speler in de zonne-energiesector. Met een visie gericht op het bieden van hoogwaardige zonnepaneleninstallaties tegen concurrerende prijzen, streeft GoVolt ernaar om duurzame energie toegankelijker te maken voor iedereen. Hun klantgerichte aanpak, weerspiegeld in hun snelle reactietijden en duidelijke communicatie, heeft geresulteerd in het voorzien van 6.954 woningen van zonnepanelen, het installeren van 104.310 panelen en het opwekken van meer dan 40 miljoen kWh aan groene energie. Met een missie die parallel loopt aan de duurzaamheidsdoelstellingen van de overheid, zet GoVolt zich in om een groenere toekomst te realiseren.

De unieke dakscan en zonnepanelen configurator van GoVolt

Een van de onderscheidende diensten van GoVolt is zonder twijfel hun dakscan. Met deze scan kan GoVolt nauwkeurig inschatten hoeveel zonnepanelen je nodig hebt en wat de verwachte opbrengst zal zijn. Dit zorgt ervoor dat je een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden specifiek voor jouw woning.

Maar daar stopt het niet. GoVolt heeft ook een innovatief zonnepanelen systeem configurator in hun arsenaal. Deze gebruiksvriendelijke tool helpt je bij het kiezen van het juiste systeem voor jouw dak. Via de configurator krijg je inzicht in de verwachte opbrengst bij verschillende aantallen panelen en ontvang je direct een advies over het type systeem dat het beste bij jouw situatie past. Het proces is eenvoudig:

 1. Vul je adresgegevens in: Door jouw postcode en huisnummer in te vullen, wordt er automatisch een scan van je dak gemaakt.
 2. Aantal panelen: Op basis van je energieverbruik adviseert de configurator hoeveel panelen je nodig hebt en welk systeem daarbij het meest geschikt is.
 3. Aanpassen: Wil je meer of minder panelen? Of overweeg je een ander systeem of verbruik? Pas het eenvoudig aan in de configurator.
 4. Offerte: Tevreden met de configuratie? Een van de GoVolt-specialisten zorgt voor een op maat gemaakte aanbieding voor het door jou gekozen systeem.

Samen zorgen de dakscan en de configurator ervoor dat je een compleet en helder beeld krijgt van de mogelijkheden en opbrengsten van zonnepanelen voor jouw specifieke situatie.

Waarom kiezen voor GoVolt?

GoVolt is een unieke speler op de zonnepanelenmarkt die zich echt richt op snelheid, kwaliteit en een lage prijs. Hieronder een lijst van unieke voordelen die deze beloftes echt mogelijk maken:

 • Snelheid
  Een opvallend voordeel van GoVolt is hun vermogen om razendsnel te leveren en te installeren. Binnen slechts 4 weken kunnen zij zonnepanelen bij je thuis plaatsen. Hierdoor kun je bijna onmiddellijk beginnen met besparen op je energierekening.
 • Thuisbatterijen
  GoVolt gaat verder dan alleen zonnepanelen. Ze bieden ook thuisbatterijen aan, waarmee je de opgewekte zonne-energie kunt opslaan. Dit betekent dat je altijd en overal toegang hebt tot je eigen opgewekte energie, ongeacht het tijdstip of de weersomstandigheden.
 • Recensies
  De tevredenheid van hun klanten staat bij GoVolt hoog in het vaandel. Dit is terug te zien in de vele positieve recensies die de firma heeft ontvangen. Klanten prijzen de uitstekende service en de kwaliteit van de producten die GoVolt levert.
 • Flexibele betalingsmogelijkheden
  Bij GoVolt begrijpen ze dat het aanschaffen van zonnepanelen een investering is. Daarom bieden ze de optie om in termijnen te betalen, wat het financieel aantrekkelijker en toegankelijker maakt voor velen.
 • 0% BTW voordeel
  Een bijkomend financieel voordeel is dat je bij GoVolt 0% BTW betaalt voor zonnepanelen. Dit maakt de aanschaf nog aantrekkelijker.
 • Brede levering
  GoVolt levert niet alleen in Nederland maar breidt hun service uit tot in België, waardoor nog meer huishoudens kunnen profiteren van hun hoogwaardige producten en diensten.
 • Directe import uit eigen fabriek
  Wat GoVolt nog unieker maakt, is dat ze hun zonnepanelen direct importeren vanuit hun eigen fabriek. Dit zorgt voor een lagere prijs en korte en transparante leveringsketen, waardoor kwaliteitscontrole en -garantie centraal staan.
 • Altijd de laagste prijs
  De belofte van GoVolt is, als je ergens een lagere prijs ziet, je het verschil van GoVolt terugkrijgt!

Voor wie zijn zonnepanelen van GoVolt?

Zonnepanelen hebben de afgelopen jaren een enorme groei in populariteit gekend, en dat is niet zonder reden. Een van de voornaamste voordelen van zonnepanelen is dat ze bijdragen aan een duurzamere toekomst door gebruik te maken van de zon als een hernieuwbare energiebron. Hierdoor kunnen huishoudens en bedrijven hun CO2-uitstoot verminderen en actief bijdragen aan het tegengaan van klimaatverandering. Bovendien bieden zonnepanelen op de lange termijn financiële voordelen. Na de initiële investering kunnen ze leiden tot aanzienlijke besparingen op de energierekening. In veel gevallen is het zelfs mogelijk om overtollige energie terug te verkopen aan het net. Daarnaast verhogen zonnepanelen de waarde van een woning of bedrijfspand. Ze zijn geschikt voor bijna iedereen met een dak dat voldoende zonlicht ontvangt – van gezinnen in stedelijke en landelijke gebieden tot bedrijven die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen en tegelijkertijd willen profiteren van lagere energiekosten.

Wat doet een thuisbatterij?

Een thuisbatterij, ook wel bekend als een huishoudelijke energieopslag, speelt een cruciale rol in de moderne duurzame energiehuishouding. Deze batterij slaat overtollige energie op die wordt opgewekt door zonnepanelen of andere hernieuwbare energiebronnen, zodat deze later kan worden gebruikt wanneer de zon niet schijnt of de wind niet waait. Hiermee kunnen huishoudens hun afhankelijkheid van het elektriciteitsnet verminderen en zelfvoorzienender worden in hun energiebehoeften. Daarnaast kan een thuisbatterij bijdragen aan het stabiliseren van het net door energie terug te leveren tijdens piekmomenten. In sommige regio's kan het gebruik van een thuisbatterij ook leiden tot financiële voordelen, omdat huiseigenaren de opgeslagen energie kunnen verkopen aan het net wanneer de energieprijzen hoog zijn. Kortom, een thuisbatterij optimaliseert het gebruik van zelf opgewekte energie en versterkt de voordelen van hernieuwbare energieoplossingen in huis. Deze oplossing is ideaal in combinatie met de zonnepanelen van GoVolt.

Conclusie

Als je snel zonnepanelen wilt kopen, is GoVolt de ideale keuze. Hun focus op klanttevredenheid, gecombineerd met hun efficiënte installatieservice en innovatieve producten zoals thuisbatterijen, maken ze tot een topkeuze in de markt. De dakscan is daarbij een extra troef die zorgt voor een aanbod op maat. Maak de groene switch vandaag nog met GoVolt!

Er zijn nog geen reacties geschreven over deze blog, ben jij de eerste?

Schrijf een reactie
Beste energieleveranciers

Dit zijn de beste energieleveranciers van april 2024.