Inloggen

Registreren

Staat jouw bedrijf op Reviews.nl en wil je gebruik maken van al het moois dat Reviews.nl te bieden heeft? Claim dan snel je bedrijf!
Ga naar de pagina van jouw bedrijf en klik op de volgende link:

Dit is mijn bedrijf

Er dient geregistreerd te worden met een e-mailadres die matcht met het domeinnaam, dit is een verificatie voor ons dat jij hiertoe bent bevoegd.


Reageer als bedrijf

Reageer als bedrijf op reviews. Dit komt beter over naar de klant en zo kan je een eventueel geschil snel oplossen. Tevens zullen andere potentiele klanten zien dat jouw bedrijf problemen wil oplossen.

Geverifieerde reviews

Een bedrijf kan instellen dat alleen klanten een review mogen schrijven. Na aankoop van een product zal het bedrijf een mail sturen met een link naar Reviews.nl met daarin een code om de review te kunnen schrijven.

Reviews.nl API

Toon op je website hoeveel sterrenwaardering je krijgt van Reviews.nl, door de reeds geschreven reviews. Klanten zullen dit erg waarderen! Het enige wat je hoeft te doen is een kleine code op je website plaatsen.

E-mail ontvangen

Voor een snelle support is het mogelijk om als bedrijf een e-mail te ontvangen als iemand een review heeft geschreven. Zo kan het bedrijf snel reageren en blijft het altijd op de hoogte van de laatste reviews.


BasicGratis

  • Reageren als bedrijf
  • E-mail ontvangen bij nieuwe review

Getoonde prijzen zijn exclusief b.t.w.