Inloggen

Registreren

Staat jouw bedrijf op Reviews.nl en wil je gebruik maken van al het moois dat Reviews.nl te bieden heeft? Claim dan snel je bedrijf!
Ga naar de pagina van jouw bedrijf en klik op de volgende link:

Dit is mijn bedrijf

Er dient geregistreerd te worden met een e-mailadres die matcht met het domeinnaam, dit is een verificatie voor ons dat jij hiertoe bent bevoegd.


Reageer als bedrijf

Reageer als bedrijf op reviews. Dit komt beter over naar de klant en zo kan je een eventueel geschil snel oplossen. Tevens zullen andere potentiele klanten zien dat jouw bedrijf problemen wil oplossen.

Meer bezoekersPremium optie

Wordt overal bovenaan getoond, inclusief top 3 pagina. Krijg een grote knop op je aanbieder pagina en bij iedere review, die doorlinkt naar jouw website. En we zullen je aanbevelen aan bezoekers uit dezelfde branche.
* Deze optie is ook mogelijk met een affiliate link.

Reviews.nl API

Toon op je website hoeveel sterrenwaardering je krijgt van Reviews.nl, door de reeds geschreven reviews. Klanten zullen dit erg waarderen! Het enige wat je hoeft te doen is een kleine code op je website plaatsen.

Geverifieerde reviewsPremium optie

Een bedrijf kan instellen dat alleen klanten een review mogen schrijven. Na aankoop van een product zal het bedrijf een e-mail sturen met een link + unieke code naar Reviews.nl, om de review te kunnen schrijven.

E-mail ontvangen

Als bedrijf zijnde kan je instellen dat je een e-mail wilt ontvangen bij een nieuwe review of reactie over jouw bedrijf. Zo kan je snel reageren en blijf je altijd op de hoogte van de laatste vorderingen.

Snelle supportPremium optie

Voor Premium bedrijven is er een 24/7 klantenservice beschikbaar die razendsnel reageert op al jouw vragen. Hulp bij implementatie van de API, een ongeldige review melden, alles is mogelijk.


BasicGratis

  • Reageer als bedrijf op reviews
  • Reviews.nl API
  • E-mail ontvangen

Getoonde prijzen zijn exclusief b.t.w.