Voor bedrijven

Reageer als bedrijf

Reageer als bedrijf op reviews. Dit komt beter over naar de klant en zo kan je een eventueel geschil snel oplossen. Tevens zullen andere potentiele klanten zien dat jouw bedrijf problemen wil oplossen.

Meer bezoekers

Wordt overal bovenaan getoond, inclusief beste keuze lijsten. Krijg een knop op je aanbieder pagina, die doorlinkt naar jouw website. Zo ontvangt je website veel nieuwe bezoekers.
Actieve affiliate link is benodigd.

Widgets

Toon op je website jouw reviewscore en aantal reviews geschreven op Reviews.nl. Klanten zullen dit erg waarderen! Het enige wat je hoeft te doen is een kleine code op je website plaatsen.

Geverifieerde reviews

Stel geverifieerde reviews in zodat je zeker weet dat de reviewschrijver een klant is. Na aankoop van een product zal het bedrijf een e-mail sturen met een link + unieke code naar Reviews.nl, om de review te kunnen schrijven.

Relevante review

De eerste review op je aanbieder pagina zal een positieve, relevante en uitgebreide review zijn die bezoekers een goed beeld geven van jouw bedrijf. Een positieve eerste indruk is het halve werk!
Actieve affiliate link is benodigd.

Review melden

Indien een review of reactie niet voldoet aan onze voorwaarden, kan een bedrijf deze melden. Ons team zal de review dan nogmaals keuren en indien nodig verwijderen als er regels zijn overtreden.

E-mail ontvangen

Als bedrijf zijnde kan je instellen dat je een e-mail wilt ontvangen bij een nieuwe review of reactie over jouw bedrijf. Zo kan je snel reageren en blijf je altijd op de hoogte van de laatste vorderingen.

Bovenstaande opties zijn geheel gratis!