Voor bedrijven

Reageer als bedrijf

Reageer als bedrijf op reviews. Dit komt beter over naar de klant en zo kan je een eventueel geschil snel oplossen. Tevens zullen andere potentiele klanten zien dat jouw bedrijf problemen wil oplossen.

Meer bezoekers

Wordt overal bovenaan getoond, inclusief beste keuze pagina. Krijg een knop op je aanbieder pagina, die doorlinkt naar jouw website. En we zullen je aanbevelen aan bezoekers uit dezelfde branche.
Hiervoor dient het bedrijf te zijn aangesloten bij een affiliatenetwerk.

Reviews.nl API

Toon op je website hoeveel sterrenwaardering je krijgt van Reviews.nl, door de reeds geschreven reviews. Klanten zullen dit erg waarderen! Het enige wat je hoeft te doen is een kleine code op je website plaatsen.

Geverifieerde reviews

Stel geverifieerde reviews in zodat je zeker weet dat de reviewschrijver een klant is. Na aankoop van een product zal het bedrijf een e-mail sturen met een link + unieke code naar Reviews.nl, om de review te kunnen schrijven.

E-mail ontvangen

Als bedrijf zijnde kan je instellen dat je een e-mail wilt ontvangen bij een nieuwe review of reactie over jouw bedrijf. Zo kan je snel reageren en blijf je altijd op de hoogte van de laatste vorderingen.

Snelle support

Voor bedrijven is er een snelle klantenservice beschikbaar die reageert op al jouw vragen. Hulp bij implementatie van de API, een ongeldige review melden, alles is mogelijk.

Bovenstaande opties zijn geheel gratis!