Bedrijf toevoegen

Welk bedrijf wordt toegevoegd?

Consumenten bepalen welke bedrijven op Reviews.nl komen te staan. Heb je zelf een eigen bedrijf? Dan mag je die ook toevoegen. Vul op deze pagina een aanvraag in en we gaan ermee aan de slag.

Zodra een bedrijf is toegevoegd, zullen consumenten reviews kunnen plaatsen omtrent hun ervaring over een bedrijf. Wij geloven in transparantie en eerlijkheid, hierom is het niet mogelijk om een bedrijf te verwijderen nadat er één of meerdere reviews zijn geplaatst.

Voor wie is Reviews.nl?

Reviews.nl is er voor iedereen, dus voor consumenten en bedrijven. Het is begrijpelijk dat sommige bedrijven bang zijn voor online reviews. Wij denken echter dat bedrijven grote voordelen kunnen bepalen als potentiele klanten vooraf kunnen inlezen of een bedrijf betrouwbaar en geloofwaardig is.

We vinden het belangrijk dat consumenten een goede Nederlandse plek hebben waar ze hun ervaring kunnen delen, positief en negatief. Ons doel is om betrouwbare, nette en uitgebreide ervaringen te tonen om een zo goed mogelijk beeld te creëren van het bedrijf. Dit houdt in dat schrijvers zich wel moeten houden aan onze voorwaarden.

Bedrijven krijgen de benodigde hulpmiddelen om niet geheel weerloos toe te kijken. Denk dan aan opties als reageren op reviews, geverifieerde reviews en melden van oneerlijke reviews. Het moet immers wel eerlijk blijven aan alle kanten.

Bedrijf toevoegen