Over Reviews.nl

Reviews.nl

Wij hebben Reviews.nl ontwikkelt omdat we denken dat er nog veel kan gebeuren in de wereld van reviews. Het doel van dit online reviewplatform is om de verbinding tussen consumenten en bedrijven te verbeteren, een dialoog creëren die tot oplossingen leidt. Eigenaren van Reviews.nl zijn zelf directeur geweest van meerdere bedrijven, hierdoor weten we hoe belangrijk reviews zijn voor een bedrijf maar ook zeker voor de klant. Uit deze ervaringen blijkt dat consumenten in Nederland niet weten waar ze naar toe kunnen gaan om een review te plaatsen. Reviews worden her en der geplaatst zonder kennisgeving aan het bedrijf, die hierdoor niet kan reageren op de kwestie.

Tegenwoordig proberen alle bedrijven de laagst mogelijke prijs te hanteren, dit zorgt ervoor dat consumenten steeds meer naar reviews gaan zoeken omdat het prijsverschil minder wordt. Betrouwbaarheid is immers een grote factor bij het aangaan van een energiecontract of mobiel abonnement. Door reviews en ervaringen te vergelijken, hopen we een steentje te kunnen bijdragen bij het maken van de juiste keuze.

Ons team doet er alles aan om informatie op de website zo accuraat mogelijk te houden. Heb jij zelf een ervaring die je graag wilt delen? Schrijf dan snel een review!

Emerald Online B.V.

KVK: 62993895

Subgrounds B.V.

KVK: 74908561

Mail Reviews.nl