Budget Energie

Budget Energie

3.2 reviewscore • 96 reviews
F

Jaarcontract bij Budget Energie

Wij hebben een 1-jarig vast abonnement afgesloten bij Budget Energie! Met prijzen onder het prijsplafond zitten we in ieder geval een jaartje voor relatief gunstige prijzen onder de pannen! Raadzaam voor mensen om dit ook te gaan doen. Essent, Energiedirect en Budget Energie leveren allemaal weer een prima jaarcontract. Je weet nooit wat de oorlog nog gaat doen dus dan maar gewoon vastzetten, weet je tenminste waar je aan toe bent. Budget Energie zit net een beetje onder de prijzen als je het vergelijkt met Essent en Energiedirect dus voor mij een gemakkelijke keuze, zeker omdat we ook Budget Mobiel hebben aangesloten en hierdoor nog wat korting krijgen. Met een nieuw stroomtarief van € 0,39 per kWh normaal en dal en gas € 1,35 per m3 ben ik zeer tevreden. Natuurlijk is het alsnog niet zo goedkoop als dat het voorheen was maar ik zet het liever nu vast, dan dat ik straks weer in de problemen kom omdat de prijzen weer flink omhoog gaan. Waarschijnlijk zal het nog wat dalen maar ik neem graag het zekere voor het onzekere. We zaten al op 50% van wat we mochten verbruiken van het prijsplafond dus deze deal komt ons heel goed uit! Bedankt Budget Energie. De overstap ging soepel en na 14 dagen waren we aangesloten waarbij we zelf helemaal niks hebben hoeven doen. Top geregeld!

Familie Verjans 25 mrt 2023
A

Het klinkt te mooi om waar te zijn...
Wat als Budgetenergie de prijsontwikkeling niet aankan straks en net als mijn vorige leverancier "Welkom energie" failliet gaat.
Vervolgens ben ik dan weer al mijn vooruit betaalde maandbedragen kwijt en moet ik verplicht over naar een andere leverancier (kostte mij destijds al met al ca. 1500 euro schat ik.
Nee, ik blijf lekker bij Vattenfall, een grote (en daarom betrouwbare) speler.

Alex 24 apr 2023
G

Ik heb nu ook een 1 jaar contract gekregen. Ik heb nu al zo'n 3x mijn meterstanden door gegeven, maar krijg weer een mail van budget energie dat ik direct de meterstanden door moet geven. Terwijl ik het ook al met een medewerker van de chat had geregeld. Zij had de standen er in gezet zei ze.

Geert 27 apr 2023
B

Ik las het ook maar laten we wel zijn, je zit nog steeds een stuk goedkoper bij de variabele aanbieders als NextEnergy en consorten. En zolang het prijsplafond er is om je te ondersteunen kan het vrijwel niet mis gaan (dit jaar althans).

Bertje Bremer 17 mei 2023
W

ik kreeg een berichtje dat Eneco problemen heeft gehad met inkoop van energie laatste 21 maanden en dat Greenchoice het contract over zou nemen voor 2 jaar met dezelfde voorwaarden. Bij navraag bij Eneco schijnt dat niet het geval te zijn.
Pas op voor oplichting.!!!!

W Engelen 5 jun 2023
M

Niet transparant, slechte website

De persoonlijke website-omgeving is zelden bereikbaar. Als hij dan bereikbaar is, zijn de gegevens weinig behulpzaam: geen overzicht van verbruik tot nu toe en al helemaal geen doorberekening van het energieplafond. Het is dus straks raden hoe de jaarrekening er uit komt te zien. Vermoedelijk betaal ik al het hele jaar veel te veel, waardoor ik moet bezuinigen op andere (noodzakelijke!) zaken. Maar waar ik het op ‘veilig’ speel zullen ook veel klanten maar hun bedrag te veel naar beneden bijstellen.
Wie dan leeft, dan zorgt Budget Energie? Met voor velen schulden als gevolg.

Waardeloos en totaal klantonvriendelijk beleid.

M Dijkstra 13 sep 2023
Reageer
R

Goede ervaringen maar toch overgestapt

Jarenlang een trouwe en tevreden klant van NLE (recent overgenomen door Budget Energie) . Nu overgestapt naar Green Choice. Op verzoek van Budget Energie toch nog eens gebeld om te kijken of ze het aanbod van Green Choice konden matchen. Na een eindeloze wachtrij kreeg ik een volstrekt ongeïnteresseerde dame aan de telefoon die niet eens de moeite deed om te kijken of er iets mogelijk was. Dan is de keuze snel gemaakt.

Roberto 4 aug 2023
Reageer
B

Spaarbalans niet meer zichtbaar

De balans (spaarvarken) is in de App niet meer zichtbaar. Ik vind het nuttig om te zien hoe ik er voor sta en ben slim genoeg om te weten dat in de zomer en winter het verbruik verschilt. Om daarop te anticiperen heb ik geen advies nodig maar helder cijfermateriaal. Ik baal dus gigantisch van deze wijziging.

Bert 11 jul 2023
D

Hier nog eentje heel vervelend dat ze het hebben weg gehaald. Hoop echt dat het weer wordt hersteld. Vond het altijd een goed overzicht hoe we er voor stonden.

Duijtshoff 24 jul 2023
L

Vind ik ook heel vervelend. Dan kon je tenminste alles in de gaten houden wst je bedpaart.Mag hoor mij ook terug komen

Lizet 30 jul 2023
P

Waardeloze klantenservice

Had enkele vragen in verband met berekening van het prijsplafond en een eventuele omzetting naar een jaarcontract,
Telefonisch is de kalntenservice niet te bereiken en dan bedoel ik geen langen wachttijden maar constant een bandje met de mededeling dat het nummer niet bereikbaar is, dus dan via de chat geprobeerd en als de vragen te lastig worden krijg je als antwoord om maar te bellen, dan vertel je dat het nummer niet bereikbaar is, wat dan ontkent wordt. waarop ik vraag probeer het dan zelf eens en vervolgens wordt eenvoudig geantwoord dat deze chat wordt beeindigd. Zo stuur je dus je klanten de deur uit. Ik heb dezelfde dag nog mijn (variabele contract) opgezegd.

Pim 28 jun 2023
Reageer
m

Onbetrouwbaar en niet transparant

Na twee jaar van bakkeleien met Budget energie die geen goeie inzage wil verschaffen ging Budget vervolgens uit eigen beweging over om de rekeningen te verhogen vanwege de stijgende energiekosten. Dit was buiten proportioneel hoog. Een vervijfvoudiging. Dit heb ik terug weten te brengen naar een verdriedubbeling. Dit was nog steeds te veel. Ik heb mijn contract opgezegd en een andere leverancier gevonden die redelijker is. Ik schrijf dit nu begin mei en ik heb mijn teveel betaalde geld na 2 maanden nog steeds niet teruggestort gekregen op mijn rekening. Hier voor heb ik al meerdere keren gebeld, maar nog steeds staat er geen geld op mijn rekening.

meneer de Haas 8 mei 2023
Reageer
B

50% goedkoper als Engie en Essent?!

Het kan tegenwoordig zeker wel uit om naar een variabele provider te gaan dat is wel duidelijk. Waar we bij Engie en hiervoor Essent allemaal rond de € 3,0 per m3 gas moesten betalen, zitten we bij Budget Energie op € 1,3 per m3. Dus meer dan 50% goedkoper! Stroom is zelfs nog een stuk meer... Nu hebben we veel zonnepanelen dus daar niet echt last van maar dat de prijzen zover uiteen lopen is voor niemand goed denk ik. Wel gezegd dat als je binnen het prijsplafond blijft, dat het allemaal nog wel meevalt. Echter voor iedereen die hier overheen gaat, zoals wij, moeten wel echt opletten dat we bij een goedkope energieleverancier zitten. Onze overstap is prima verlopen en nogmaals: we zijn echt veel goedkoper uit als voorheen!! Kan het dus iedereen aanraden. Stroom is stroom, gas is gas... Simpelweg de goedkoopste aanbieder kiezen en je bent blij. Nog een reden voor ons was dat Budget thuis ook tv, internet en mobiel verkoopt. Als je dat tevens neemt, krijg je ook een combikorting van enkele eurootjes per maand. Voor ons geen reden geweest om voor dit bedrijf te kiezen, toch handig om dit te weten.

Bas 25 feb 2023
Reageer
C

Niet controleerbaar

Ik heb deze week al mijn dagbedragen van Januari opgeteld en deze vergeleken met de factuur van budget. En wat bleek, een verschil van €300,-. Nou snap ik een verschil ivm wat netbeheerderskosten etc. maar dit kan niet. Dus met Budget gebeld, na 2 minuten iemand aan de lijn (!). Heb het verhaal verteld maar er werd mij medegedeeld dat deze bedragen niet met elkaar vergeleken kunnen worden ivm steeds gewijzigde tarieven. Alle bedragen worden pas aan het eind van het jaar naast elkaar gelegd en volgt de eindafrekening. Ik heb dus geen controle, weet niet of ik in de plus of min sta. Oftewel je bent aan de (geld)goden overgeleverd want ze kunnen hiermee alle kanten op. Wordt een gezellige kerst dit jaar. Kwalijke zaak.

Chris 3 feb 2023
D

Heb het zelfde ik zie mijn kwh en m3 elke maand zakken en dus ga ik er nu overheen terwijl ik er altijd ver onder zat. Had ze gebeld en 1 antwoord gekregen op mijn vraag dat ik het aan het einde van het jaar wel zie. Verder konden ze geen uitleg geven waarom die lager zijn. Iemand een idee waarom die lager staan?

Danny verschueren 1 jun 2023
L

Jaarstanden doorgeven

Ik probeer meerdere keren mijn jaarstanden door te geven, maar zowel telefonisch, via de mail en via de Chat blijkt dit onmogelijk. En dat de slimme meter de standen niet door kan geven wordt ook maar niet gemeld door Budget Energie. Lange wachttijden en geen actie. Zeer teleurstellend!!
En dan moet ik foto's nu foto's gaan sturen terwijl het eerst wel telefonisch doorgegeven kon worden.

Laura 1 feb 2023
J

Ik heb foto’s aangeleverd maar mocht niet met telefoon zijn gemaakt
Moest krant met data of kassabon naast meter houden
Nu met prijsplafond mag je de meterstanden doorgeven per mail
Wat een achterlijk bedrijf dat maar op 1 ding uit is zo snel mogelijk klanten binnen halen en dan laten stikken.Gevraagd mail de leverings voorwaarden waarin dit staat dat het niet met een telefoon foto’s mag maken,maar u raad het al geen reactie.
Hopelijk wordt dit bedrijf snel opgedoekt voor er nog meer slachtoffers komen

J.W.Pap 24 mrt 2023
V

Van Fenor Energie naar Budget Energie

We zaten bij Fenor Energie maar die zijn sinds eind 2021 failliet gegaan. Sindsdien zijn we aangesloten bij Budget Energie. Al een jaar dus nu. Alles gaat naar behoren en prijzen zijn wat je zal verwachten op dit moment. Omdat we ook onze tv van Budget thuis hebben, krijgen we wat korting. We zijn blij klant en het is zeker beter dan wat Fenor voorheen was.

Vin 24 jan 2023
Reageer
J

Van Fenor naar Budget m.i.v. 30/12/2021

Heb diverse keren offertes opgevraagd bij andere leveranciers wel nu ik ben nog steeds bij Budget want ik kwam van de regen in de drup dus. Heb een slimme meter en heb toestemming gegeven om dagelijks mijn standen uit te lezen voor zowel Elektra als wel Gas dus hebben ze mij over het jaar heen gemiddelde tarieven berekend. Momenteel kan ik in de App mijn energieplafond verbruik bijhouden en wellicht zit er soms een paar dagen tussen maar Budget is ook afhankelijk van de Netbeheerder . Maar veel informaties heb ik gewoon van internet Budget geplukt. IK geef wel vijf sterren maar eigenlijk moeten dat er 4,5 zijn vanwege de communicatie.

Johan 20 jan 2023
J

Heb mijn variabel contract omgezet in 1 jaar vast Elektra 0,39 en Gas 1,35 m.i.v. 6 april as. tot 6 april 2024 en ook onder Energieplafond. Met een paar simpele klikken was het geregeld en op de mailbox heb ik het contract met bijlagen al binnen. Heb ook de verbruiksapp vanwege de slimme meter dus en blijf bij Budget.

Johan 25 mrt 2023
P

Budget-energie advocaat van Yspeert

Het smerige gepeupel van Yspeert advocaten heeft de auteur van dit bericht zomaar in de gore klauwen gegeven van de *********** van Budget-energie! Het werd mij op 07 januari 2022 bekend dat alle klanten van Fenor per d.d. 30 december 2021 bij dit gore gespuis werden ondergebracht! Ik heb mij toen gelijk bij een ander energiebedrijf gemeld en die zijn per d.d. 27 januari 2022 dan ook gebruik in mijn woonruimte alleen stroom en geen gas! Ik kreeg van Budget-energie voor 1 maand stroom (140 kilowatt-uur) de rekening van een voorschot van 120 euro! Met die *********** was ook in die tijd amper contact te leggen vanwege de corornagolf die toen over ons land trok. Ook over de maand februari 2022 werd het voorschot van 150 gevraagd en dat werd zelfs opgehoogd naar 232 euro! Ik heb aan de grootste boef van Budget-energie tot 2x toe in een brief vermeld dat er geen begin meterstanden werden genoemd en ook geen eindstand! Kortom het vuile smerige tuig heeft zich onrechtmatig proberen te verrijken over de ruggen van afnemers van een gefailleerd energiebedrijf! Budget-energie heeft daarin natuurlijk niet alleen gehandeld daar zijn door de een of andere corrupte lellebel van Yspeert- advocaten natuurlijk de nodige corrupte handeltjes in gedreven! Ik kreeg deze week weer een fijne rekening van deurwaarder Syncasso of ik even 655 euro wilde neerleggen!! Het zijn stuk voor stuk **************! Kortom er is sprake van georganiseerde misdaad! en het wordt de hoogste tijd dat dit zulke handelingen niet langer zijn toegestaan. De clienten van een gefailleerd energiebedrijf moeten zelf kunnen kiezen naar welk energiebedrijf zij willen overstappen en niet afhankelijk mogen worden van de een of andere slecht advocaat van Yspeert

Peter Haasnoot 10 jan 2023
J

Het is wettelijk zo geregeld dat als een bedrijf failliet gaat, dat klanten van dit bedrijf worden overgezet naar een andere energieleverancier... Klanten kunnen dan zelf overstappen indien gewenst, wat u ook deed. Kan het advocatenkantoor verder ook weinig aan doen natuurlijk.

John 10 jan 2023
J

Beste Peter Ik heb precies dezelfde ervaringen. De reactie van John raakt kant noch wal. advocatenkantoor IJspeert heeft alle klanten van Fenor zonder uitdrukkelijke toestemming ondergebracht bij Budget-Energie. Ik heb op dezelfde datum bij Eneco een nieuw contract aangevraagd en kreeg ook 14 dagen bedenktijd. Budget-energie heeft die bedenktijd niet gerespecteerd en dat is tegen alle regels. Als ik in jouw schoenen stond zou ik een klacht indienen bij de Autoriteit Consument en Markt en de Autoriteit Persoonsgegevens omdat het advocatenkantoor op een onrechtmatige wijze jouw persoonsgegevens zonder toestemming heeft verwerkt en in handen heeft gegeven van Budget-Energie. Wat hier gebeurt is lijkt inderdaad gebaseerd te zijn op onderling gemaakte afspraken. Ik ben blij dat ik geen klant ben bij Budget-Energie. En wat ik ook weet is dat Budget-Energie geschat electriciteitsverbruik misbruikt om te kunnen malverseren.

Johan van der Wal 10 jan 2023
E

Nul service en onredelijk

Overgestapt op andere verwarming en gebruik daardoor nauwelijks gas. Weigeren voorschot aan te passen op basis van werkelijke huidige meterstanden. App biedt daartoe geen mogelijkheid. Hierdoor zou ik op jaarbasis 5000 te veel vooruit moeten betalen. klantenservice enkel via chat. Medewerker zegt kan helaas niets voor je doen. Gevraagd naar klachten mogelijkheid en verwijst naar klachten formulier op website. Aangegeven dat ik dan mijn contract ga opzeggen. Doen dan ook geen moeite om je te houden. Werkelijk nul klantenservice. Verder niet conform redelijkheid en billijkheid om voorschot niet aan te passen terwijl de situatie aantoonbaar is veranderd. Inmiddels overgestapt naar andere leverancier waar ik de meterstanden online per maand door kan geven! Ging toen meteen 500 euro per maand minder voorschot betalen!!!

Ed 9 jan 2023
Reageer
K

Niet geholpen

Zo slecht, ik heb eerst een kwartier in de wacht gehangen, werd ik eindelijk aangesproken.... opgehangen. De 2x 36 minuten in de wacht... vraag gesteld..ze ging het navragen. Weggedrukt, want ze zal het antwoord niet geweten hebben. 3x na 20 minuten krijg ik iemand aan de lijn...hup weggedrukt nadat ik mijn vraag heb gesteld. Gewoon onbeschoft.

Kernel 2 jan 2023
Reageer
J

Niet transparant

Ik kreeg als bestaande klant een tariefsvoorstel voor februari. Nu blijken nieuwe klanten ca. Euro 0,13 per Kwh. minder te betalen als bestaande klanten. Heb getracht te bellen, medewerker die ik kreeg zei dat dit onmogelijk was en zou mij doorverbinden, dan verbreekt de verbinding. Nog 1x geprobeerd zelfde verhaal.
De contactmogelijkheden bij Budget energie zijn slecht, chatten lujkt niet en bellen ook niet.

Jan N 2 jan 2023
Reageer
R

Prima maatschappij

Ik ben tot nog toe zéér tevreden met mijn stroomverbruik. Ik heb gekeken naar verscheidene energie leveranciers, en ik vond deze er het beste uitkomen voor mij althans. Ik heb het geluk, dat ik alleen stroom nodig heb en een laag maandbedrag betaal. Ik verbruik minder dan dat jullie inschatten en dat is toch mooi meegenomen!

Renee 27 dec 2022
Reageer
Y

Slechte klantenservice

Al sinds augustus worden onze meterstanden niet meer uitgelezen en niemand van de klantenservice kan ons helpen. Dit terwijl ik al uren bij jullie in de wacht heb gestaan en gebeld en gechat heb. Elke keer word ik van het kastje naar de muur gestuurd. Meermaals heb ik ook contact gezocht met Liander, zij geven aan dat onze meter het gewoon doet. Zij kunnen onze meterstand juist uitlezen, hebben deze doorgegeven en kunnen ook zien dat jullie deze regelmatig uitlezen. Ik voel mij in de zeik genomen en heb het idee dat jullie ons gewoon oplichten zo rond de eindafrekening. Wij kunnen het ons niet permitteren om ineens voor hoge rekeningen te komen staan. En dit lijkt mij ook niet fair met de hoeveelheid tijd dat ik kwijt ben aan jullie slechte service. Ik heb zelfs fotos van de meterstanden doorgestuurd maar er wordt gewoon niets mee gedaan.

Yoni 19 dec 2022
Reageer
f

Slechte klantenservice

Een telefoongesprek met de klantenservice: wat een drama! Ik word meerdere keren in de wachtstand gezet omdat de medewerker het antwoord zelf niet weet en moet navragen. Vervolgens krijg ik antwoord op een vraag die ik niet heb gesteld. Het antwoord op de vraag die ik wel heb gesteld, heb ik niet kunnen krijgen. Ik heb de indruk dat de medewerker absoluut geen verstand van zaken heeft.

froukje 15 dec 2022
Reageer
p

slechte service

budget energie heeft er qua klantenservice een zooitje van, kunnen je niet helpen met iets heel simpels als de naamsverandering. nu al 6 weken bezig geweest, zelfs formulier ingevuld met handtekeningen en al maar mooi dat t niet lukt. telkens een ander verhaal, of per mail waar je helemaal geen antwoord op krijgt, terwijl ze t direct wel lezen,ben er helemaal klaar mee. ons contract is bijna ten einde we gaan er weg ook.

p 11 dec 2022
Reageer
g

budget

zit al jaren bij deze maatschappij prima bedrijf nooit problemen gehad
netjes geld terug bij veel betaalde rekening en krijg altijd iets terug en heb geluk dat mijn contract vast staat tot 7 -2024
en zat bij een andere maatschappij hiervoor maar moest altijd bij betalen hun app is ook prima van mijn kant genen klachten over budget energie

gunther zauner 8 dec 2022
Reageer
S

Budget Energie verreweg het goedkoopste

Budget Energie heeft op dit moment verreweg de beste prijzen, dit omdat ze maandelijks de prijzen aanpassen op basis van de inkoopprijs. Momenteel zijn dit de tarieven:

Tarief (normaal) € 0,57093 / kWh
Tarief (dal) € 0,54251 / kWh
Gas Tarief € 2,11498 / m³

Om dit te vergelijken, bij vrijwel alle andere grote energiebedrijven betaal je gemiddeld 0,7xxxx kWh aan energie en ligt de gasprijs rond de 2,7xxxx / m³. Wij hebben de overstap gemaakt en zijn blij klant. Ook het salderen is momenteel jaarlijks wat veel beter is dan dat dit maandelijks is. Terugleververgoeding is de kale kostprijs van energie dus dat is ook heel voordelig als je dit vergelijkt met anderen die soms 0,05 of 0,09 cent hiervoor geven. Bij Budget Energie is dit Tarief € 0,22825 / kWh.
Nu hopen dat de lage prijzen geen lokkertje zijn en dat ze het omhoog gooien na het eerste maandcontract, hier moet ik op wachten maar dit verwacht ik niet omdat je kunt overstappen wanneer je wilt.

Sebastiaan 17 nov 2022
L

Hoe is uw ervaring na de eerste paar maanden bij Budget Energie?
Ik ben heel benieuwd omdat ik ook overweeg over te stappen..

Leon 2 feb 2023
S

Prima, gewoon wat je kan verwachten van een energieleverancier. Het is niet veel anders als waar ik voorheen bij zat. Het mooie is dat ik ook ben overgestapt naar Budget Mobiel dus ik krijg ook nog een bepaalde combi korting bovenop de al goede prijzen. De tarieven zijn nu zelfs nog een stuk minder dan wat ik zei in de review. Momenteel staat het op:

Stroom (normaal): € 0,42193 / kWh
Stroom (dal): € 0,35898 / kWh
Gas: € 1,39097 / m³

Dat is echt heel goedkoop, 50% van wat je betaald bij Essent, Eneco, enz.

Sebastiaan 4 feb 2023
L

Hartelijk dank voor uw reactie. Waardeer het zeker. Echter ik blijf toch nog even zitten gezien de vele zeer negatieve reacties over Budget Energie. Het prijs verschil is groot maar dat moet toch ergens in zitten. Goedkoop is duurkoop denk ik. Veel succes verder

Leon 4 feb 2023
M

Vergeet niet dat budget energie als enig energiebedrijf een stevige lobby in heeft gezet om jaarlijks salderen om ste zetten in maandelijks hetgeen nadelig is voor bezitters van panelen. Budget energie zette de verandering eenzijdig in naar klanten en draaide dit na verontwaardiging van klanten en ingrijpen van minister Jette pas weer terug. Slechte beurt van budget energie die naar mening hier slechts de belangen van een beperkt deel van de klantengroep in ogenschouw neemt.

Marc 1 apr 2023
B

Variabel contract maandelijkse tariven

Budgetenergie gaat gelukkig weer jaarlijks salderen, mede dankzij ingrijpen van het tv programma RADAR. Want op aangetekende brieven emails reageren ze niet. Telefonisch niet te bereiken. Ik ben de tarieven die zij maandelijks aankondigen gaan vergelijken met de tarieven die zij hanteren op het gebruikersoverzicht en constateer dat deze helemaal niet kloppen. Altijd veel hoger. Andere klanten hier ook ervaring mee? Zij blijven de boel oplichten. Mensen die mij advies kunnen geven graag.

Bert Teheux 13 nov 2022
S

Ze wijzigen de prijzen iedere maand, het kan dus zijn dat de prijzen hoger worden naar mate de winter dichterbij komt, dit is eigenlijk wel normaal. Hoeveel zijn jouw prijzen omhoog gegaan dan? Ik ben zojuist overgestapt naar Budget Energie omdat zij voor mij de laagste prijzen hadden, ik heb het met meer dan 5 andere energiebedrijven vergeleken.

Sebastiaan 17 nov 2022
E

Ik heb dezelfde ervaring en Budget meldt dat ze zich misrekend hebben bij de verlaging van de BTW naar 9% medio sept. 2022. Telefonisch zei Budget dat op de eindafrekening e.e.a. wordt rechtgetrokken. Afwachten dus.

Erik 4 jan 2023
P

Aantrekkelijk laag maandbedrag in offerte

Voor het afsluiten van een vast kontrakt in maart van dit jaar, werd mijn maandbedrag door Budget ingeschat op 79 euro op basis van mijn opgegeven historisch verbruik. Je zou verwachten, dat bij ongeveer hetzelfde verbruik dit jaar dit maandbedrag toereikend is, maar in mijn maandelijks overzicht adviseert Budget nu al een aantal maanden om mijn maandbedrag naar 130 euro te verhogen. Bij een variabel kontrakt snap ik dat maar niet bij een vast kontrakt met gelijkblijvend verbruiksgemiddelde.
Maar het staat natuurlijk goed in de offerte!

Post 10 nov 2022
Reageer
J

Bereikbaarheid en begrip

Budget energie is bijna onbereikbaar. Ze komen afspraken niet na, Reageren niet op brieven. Onduidelijke communicatie via CHAT en Telefoon. Medewerkers kunnen niets toezeggen. Brengen zomaar incasso kosten in rekening zonder vermelding op factuur. Hebben geen enkel begrip voor situaties van klanten. Telefonisch nauwelijks te benaderen. Je wordt voortdurend aan het lijntje gehouden. Zeer slecht. Ik wil een ieder aanraden om geen zaken te doen met Budget.

Jos 9 nov 2022
Reageer
T

Alles bij Budget

Tegenwoordig heb ik alles bij Budget. Energie, telefoon en internet/tv. Ik snap niet waar mensen zo ontevreden over zijn. Bij mij werkt alles gewoon prima en dat voor een goede prijs. Nooit echt problemen gehad. Alleen installatie van internet/tv was lastig, maar dat lag meer aan mijzelf. Ik ben ook zeer tevreden met Budget Energie. Het is helder en transparant. Je weet gewoon waar je aan toe bent en gezien de prijzen van tegenwoordig, helemaal niet zo duur. Goedkope energie bestaat op het moment gewoon niet, dat moet je accepteren. Ik ben in ieder geval tevreden en ga nergens anders heen.

T.H. Vink 25 okt 2022
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere energieleveranciers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste energieleveranciers

Dit zijn de beste energieleveranciers van september 2023.

Over Budget Energie

Budget Energie is een Nederlandse energieleverancier die sinds 2011 actief is op de energiemarkt. Het bedrijf richt zich op het aanbieden van betaalbare energieoplossingen aan particuliere klanten. Het bedrijf biedt verschillende energiecontracten aan, waaronder contracten met vaste en variabele tarieven. Hierbij richt Budget Energie zich vooral op het aanbieden van energieoplossingen die betaalbaar zijn voor een breed publiek. Een uniek punt van Budget Energie is de combinatie van meerdere producten. Het bedrijf biedt bijvoorbeeld een pakket van TV, mobiel en energie, om combinatiekorting aan te bieden. Ook heeft Budget Energie een gratis overstapservice om het veranderen van energieaanbieder zo eenvoudig mogelijk te maken. Het bedrijf biedt groene stroom aan en heeft de ambitie om steeds meer gebruik te maken van duurzame energiebronnen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Energieleveranciers
  • https://www.budgetthuis.nl/energie/
  • klantenservice@budgetenergie.nl