E

Ervaring na een jaar klant bij Tibber

Ik ben nu meer dan een jaar bij Tibber en heb nauwkeurig bijgehouden wat ik per maand verbruik en produceer (ik heb ook zonnepanelen). Omdat salderen met een dynamisch contract iets anders werkt (je krijgt een iets lagere prijs terug voor terug levering dan dat je het inkoopt) wilde ik weten of een dynamisch contract nu echt goedkoper was. Hier is mijn data!

Over heel 2023 :
1: heb ik 4813 kWh ingekocht bij Tibber, voor een gemiddelde prijs van 0.294 Euro/kWh. Totaal: 1415 Euro incl BTW

2: heb ik 3641 kWh teruggeleverd aan Tibber, voor een gemiddelde prijs van 0.263 Euro/kWh. Totaal 956.19 Euro incl BTW

3: vergeleken met een variabel of vast tarief heb ik dus 3641x0.031 = 112.89 euro meer betaald door het verschil in prijs tussen inkoop en teruglevering van elektriciteit. Daar komen nog de jaarlijkse vaste kosten voor de app bij van Tibber : 48 euro

Dus in eerst instantie kost een dynamisch contract 160.89 euro (112.89+48) meer dan een variabel of vast contract, puur door de intrinsieke karakteristieken van een dynamisch contract.

Echter de gemiddelde elektriciteitsprijs in 2023 was 0.43 euro/kWh. Door het prijsplafond was deze 0.40 euro/kWh. Dit betekent dat per kWh ik in 2023 10.6ct goedkoper uit was bij Tibber.

1: Had ik geen zonnepanelen gehad dan was dat een jaarbesparing van 510 Euro!!!
2: Met zonnepanelen, met een prijs van 0.40kWh voor inkoop en teruglevering zou ik 468.86 Euro hebben moeten bijbetalen. Mijn jaarrekening is echter 281.41 euro incl de vaste kosten van 142.58 euro. Een besparing van 205 Euro op jaarbasis

Conclusie:
1: Dynamische contracten zijn echt gunstiger
2: Naarmate je elektriciteit verbruik omhoog gaat wordt het gunstiger om naar een dynamisch tarief over te stappen
3: Zelfs met zonnepanelen is er een voordeel maar kleiner dan zonder zonnepanelen.

Eric 13 feb 2024
Tibber

Heel veel dank voor je uitgebreide review Eric! Dat waarderen we enorm. Zeer heldere uitleg, daar hebben anderen tenminste iets aan!

Tibber 14 feb 2024
I

Dynamische contract loont echt: Tibber review

Ik heb in 2023 meer dan 600 euro bespaard met mijn Tibber energiecontract. Ik ben me veel meer bewust van enerieprijzen en met de Tibber app ik zie wat de energieprijs in de komende 24 uur doet, dus kan daar goed op inspelen. Het feit dat je de actuele electriciteitsprijs betaalt is feitelijk altijd goedkoper. In 2023 betaalde ik gemiddeld 29.4ct/kWh, terwijl de actuele prijs meer als 43ct/kWh was. Dat was weliswaar door de overheid tot max 40ct/kWh bepaald (prijsplafond), maar nog steeds een verschil van meer dan 10ct/kWh. Reken uit je winst bij een jaarverbruik, zoals in mijn geval, van meer dan 6000kWh. Die 600 euro steken energiereuzen in hun eigen zak, ik doe er liever zelf iets mee :)

Heb je interesse in de volledige berekening, laat even een commentaar achter, deel ik mijn excel sheet van 2023.

Ine 26 apr 2024
Tibber

Hartelijk dank Ine voor deze waardevolle review inclusief zeer duidelijke uitleg over de besparing die je t.o.v. andere leveranciers, ondanks het prijsplafond, hebt gerealiseerd. Top!

Tibber 30 apr 2024
A

Tibber geweldige service en realtime tarieven

Ik gebruik tibber sinds 1 jaar en ben blij met tibber als energieleverancier. Ze hebben dit als een pakket als het gaat om dynamisch tarief en realtime zichtbaarheid van het gebruik. Ook met zonnepanelen is het voordelig. ik zal de komende maanden zien of de terugkeer van elektriciteit me enige besparing oplevert.

Abdul Khadar Syed 21 mrt 2024
Reageer
R

Goedkoper dan andere

Pas overgestapt naar Tibber, de inkoopkosten per kwh zijn voordeliger dan andere leveranciers en de vaste leveringskosten ook. Het mooie is je betaald wat je verbruikt. De rekening is geen voorschot maar het exacte verbruik. Dus geen verassingen achteraf

De app ziet er heel goed uit en je kan leuke gadgets kopen in de Tibber shop.

Rene 2 mrt 2024
Tibber

Dank voor je review! We waarderen het dat je anderen laat weten dat je tevreden bent. Hopelijk kunnen we je tevredenheid nog opschroeven naar 5 sterren!

Tibber 13 mrt 2024
W

Tibber heeft me een hoop geld bespaard!

Ik zit nu een jaar bij Tibber en het bevalt mij zeer goed. Ik ben nog nooit duurder uit geweest dan met een andere contractvorm. Juist veel kosten ermee bespaard!
Een duidelijke en goed werkende app waar de tarieven makkelijk in te zien zijn.
Uiteraard blijft het wel een gokje t.o.v. een vast contract, want als er iets geks gebeurd en de prijzen omhoog vliegen, dan ga je dat direct merken. Maar de verwachting is niet dat dit gaat gebeuren. En zoals gezegd, wij hebben al een aardig bedrag bespaard in een jaar tijd.
Je zit bij Tibber nergens aan vast, als het niet bevalt kan je na een maand ook weer terug overstappen naar een andere maatschappij.

Wilfred 29 feb 2024
Reageer
R

Goedkoper en mooie app

Pas overgestapt naar Tibber, de inkoopkosten per kwh zijn voordeliger dan andere dynamische en vaste leveranciers en de vaste leveringskosten ook. De app ziet er heel goed uit en je kan leuke gadgets kopen in de Tibber shop.

Rene 29 feb 2024
Reageer
E

Nu ook gas bij Tibber

Het mocht tijd worden want 2 energieleveranciers omdat je stroom bij de 1 wilt en gas bij de ander, was voor mij geen optie. Nu hoorde ik dat je ook gas bij Tibber kan inkopen, gezamenlijk dus met stroom. Moet ook zeggen dat de interface (waarbij je moet selecteren hoeveel personen je huishouden betreft, hoeveel je opwekt, etc) heel fijn werkt! Je ziet gelijk wat je maandprijs zal zijn. Was altijd al fan van het Tibber concept want het feit dat ze hier ook een 4.7 score hebben, zegt wel genoeg. Dat is een stuk meer dan alle andere energieleveranciers. Heb zelf ook veel zonnepanelen, nog geen warmtepomp maar ik probeer wel goed mee te denken aan hoe ik mijn rekening zo laag mogelijk krijg. Denk dat Tibber me daarom zo aantrekt.

Elektromannetje 27 feb 2024
B

Zag het ook! Wel fijn want dat was de reden dat ik Tibber niet deed en bij NextEnergy ging. Als mijn contract afgelopen is zal ik kijken of Tibber voor mij uit kan. Gas op basis van inkoopprijs dynamisch?

Ben 27 feb 2024
J

Beste en goedkoopste i.c.m. smarthome en EV

Tibber is ideaal, zeker voor mensen met een smarthome. Door de energielevencier te koppelen aan Homey kunnen zware apparaten worden ingeschakeld wanneer de prijs het laagst is. Dit werk i.c.m. de Tibber Pulse. Dit is een eigen P1 meter die real time je slimme meter uitleest.

Jeroen van der Voort 11 feb 2024
Reageer
A

Overgestapt naar Tibber

Probleemloze overstap gehad naar Tibber waar we ontzettend tevreden over zijn. Tarieven zijn beduidend goedkoper qua kWh dan de concurrenten en de mogelijkheid tot het koppelen van een elektrische auto is ook top. In de nacht opladen is namelijk veel goedkoper en dat gaat dan automatisch. App is ook prima en je kan veel verbruiken inzien. Als straks de prijzen van terugleveren op bepaalde momenten niet uit kan, is het zelfs mogelijk om je zonnepanelen uit te zetten voor bepaalde momenten. Wel de omgekeerde wereld natuurlijk want heb niet voor niets zonnepanelen besteld. Laten we hopen dat de staat hier iets voor regelt nog. Heeft Tibber verder niks mee te maken dus een blij klant!

Alfred 24 jan 2024
Reageer
K

prima

💚
Goedkoop en per dag opzegbaar en
wij hebben al super fijne ervaringen
Prijzen ver onder het prijsplafond. soms wel de helft van het plafond.

Goed bereikbare servicedesk! Maar alleen via mail of chat
Leuke handige app met realtime inzicht en prijzen.

Kos 5 jan 2024
Reageer
N

Heldere tibber review

We zitten nu een tijdje bij Tibber en het bevalt ons erg goed. Wij hebben de keuze gemaakt voor een dynamisch energiecontract omdat wij 24 uur per dag stroom verbruiken ( warmtepomp )

Het inzicht in de app is erg uitgebreid en duidelijk, de prijzen en kosten worden met grafieken duidelijk weergeven. Ook geeft de app allerlei extra informatie over de te verwachten stroom prijzen, leuk om mee bezig te zijn.

Ook heb ik eenmaal contact gehad met de klantenservice en werd meteen vriendelijk geholpen, ook fijn om te weten dat als er iets is je goed geholpen wordt.

N. Mulder 6 nov 2023
Reageer
P

Al jaar lagere prijzen dan vaste contracten

Een abonnementsmodel zonder risico opslag. Al meer dan een jaar heb ik significant lagere prijzen dan vaste contract leveranciers als Eneco, Vattenfall, Essent etc.
Via Tibber-app bewuster met je energie omgaan en je apparatuur aansturen op goedkoopste moment van de dag met een slimme thermostaat en Tibber API integratie.

Polly 6 nov 2023
Reageer
M

Heel blij met Tibber

Ik ben nu al een jaar klant bij Tibber en I love it. Je betaalt alleen wat je verbruikt. Je tarief is de beursprijs per dag. Maandelijks betaal je dus voor je verbruik voor de desbetreffende maand + 4 euro Tibber abonnement. Geen jaarafrekening! Ik betaal nu veel minder dan voorheen bij Vattenfall.

Ik heb de App gekoppeld met mijn zonnepanelen en warmtepomp. Je kunt daarnaast middels de pulse je verbruik real-time volgen.

Ik raad het echt iedereen aan.

Mohamed 6 nov 2023
Reageer
E

Tibber is een moneysaver!

Ben sinds 1 Januari lid van Tibber en het begin echt een sport te worden om electriciteit te gebruiken als de prijs het laagst is. De tibber app is perfect en geeft real time inzicht in de prijs mbv de Pulse. Ik raad echt iedereen aan om van de vaste prijs energieleverancier af te stappen. Het verschil steken de energiereuzen namelijk in hun eigen zak!

Eric 6 nov 2023
Reageer
G

Ik heb nog nooit een review geschreven.

Ik heb nog nooit een review geschreven. Maar ik denk dat ik met deze review veel Nederlanders tientallen euro's kan laten besparen. Dus vandaar: mijn eerste review.

Zo'n 1,5 maand geleden belde Greenchoice me op of ik niet over wilde stappen van variabel naar vast. Ze zeiden dat het was om hun klanten te beschermen, omdat ze denken dat er een strenge winter aan komt en ze niet willen dat klanten schrikken van de prijzen straks. Bij mij gaan dan de alarmbellen rinkelen als bedrijven dit soort acties ondernemen. Ze gaan echt geen producten verkopen waar ze straks verlies op maken. Dus mijn vermoeden is dat de tariefschommelingen komend jaar wel mee zullen vallen. En in dat geval kies je gewoon voor de goedkoopste: Tibber.

Greenchoice bood me een een jaarcontract met een tarief van € 0,38 per kWh. Tibber zit momenteel op € 0,28. Dat scheelt meteen al meer dan 25%. Overstappen is heel eenvoudig, Tibber regelt alles met je huidige leverancier. Ze hebben ook een handige app waarin je overzichtelijk ziet wat je dagelijks verbruikt.

Gerard Koevermans 25 okt 2023
Tibber

Hoi Gerard 👋, we voelen ons vereerd dat je eerste review over ons gaat. En dat deze zo lovend is, is de cherry on top!

Tibber 26 okt 2023
E

Tibber is een moneysaver!

Ben sinds 01 Januari lid van Tibber en het begin echt een sport te worden om electriciteit te gebruiken als de prijs het laagst is. De tibber app is perfect en geeft real time inzicht in de prijs mbv de Pulse. Ik raad echt iedereen aan om van de vaste prijs energieleverancier af te stappen. Het verschil steken de energiereuzen namelijk in hun eigen zak!

Eric 21 sep 2023
K

Ik had veel eerder moeten overstappen. Tibber is goedkoper dan de rest, heeft een kwalitatief goeie app, een snelle en bereikbare klantenservice + veel tools ter beschikking om je energieverbruik beter te managen. Al met al een dikke aanrader!

Koen 4 okt 2023
R

Fijne app, energie goedkoper

Zeer goede ervaringen mee. Alleen nog wat problemen met vorige leverancier zonneplan. Die zeggen de opzegging niet ontvangen te hebben wat wel het geval was. Mooie overzichtelijke app en fijn om verbruik te kunen zien per seconde met de tibber pulse. Hiermee al een aantal apparaten gevonden die standby behoorlijk stroom gebruiken.

App is ook goed overzichtelijk en fijn dat je meerdere integraties kan doen in de app van andere platformen zoals bijvoorbeeld philips hue.

Rick den Otter 22 aug 2023
Reageer
R

Tibber is echt goedkoper!

Ben sinds 1 januari overgestapt naar Tibber. Betaal nu rond de 28 ct/kWh ipv 40ct. Kortom, je bespaart gemiddeld 25% op je electriciteitsprijs, en met de tibber app heb je een 24 uur forecast wat de prijs gaat doen. Je kunt dus je wasmachine, droger, warmtepomp of boiler, elektrische auto of andere verbruikers inschakelen op het moment dat de prijs het laagst is. Ik raad iedereen aan om naar een dynamische energie provider zoals tibber over te stappen, je bespaart echt veel geld.

Ric 12 aug 2023
Reageer
Y

Wij zijn heel positief, aanrader + tip

Wij zijn ontzettend positief over Tibber. De app is gebruiksvriendelijk en intuïtief, ook krijg je een berichtje als de prijzen bijzonder laag zijn. We hebben het zelfs al een paar keer meegemaakt dat we geld bij het verbruik kregen :)

Voor ons scheelt de dynamische contractvorm veel geld in vergelijking met ons vorige contract, zeker omdat de prijzen overdag of in de weekenden het laagste zijn. Vaak zijn dat ook de momenten dat we een wasje draaien of extra stroom verbruiken.

Tibber heeft ook Pulse die je in de store kan bestellen voor real-time inzichten. Deze kost 50 euro.

Bedankt en succes! :)

Yannick 7 aug 2023
Reageer
N

We zijn sinds drie maanden klant

Sinds drie maanden zijn we klant. We dachten dat we de enige waren maar zagen laatst op het nieuws dat heel veel mensen overstappen naar een dynamisch contract. Wanneer je de website van Tibber leest, is het eigenlijk ook een no-brainer. Natuurlijk bestaat het risico dat het tarief ineens explodeert (maar dan krijg je direct meldingen in de app en kun je je gebruik hier op aanpassen). Daarnaast geldt natuurlijk als gigantisch grote voordeel dat de (dynamische) prijs ook weer gewoon daalt. Dat doet het bij de grote energiereuzen niet. Daar betaal je nu nog steeds de hoofdprijs. Dus ofwel je gehele contract de hoofdprijs, of slechts enkele weken in een jaar. Zoals geschreven: no-brainer...

Nu met de app van Tibber zie je ook duidelijk dat de prijs (hoewel nog steeds wel hoger dan 1 á 2 jaar geleden) al behoorlijk gezakt is. Ter vergelijk: in de afgelopen drie weken hebben we nog nooit het prijsplafond (€ 0,40 per KWh) betaald. Het gemiddelde over de afgelopen drie weken ligt ongeveer op € 0,30 per KWh. Dit geeft al wel aan dat de prijzen van de grote energiereuzen ( gemiddeld € 1,0 per KWh) rekening houden met een behoorlijke marge. Ik geloof dan ook niet dat de mensen die nu kiezen voor een dynamisch contract ooit weer een "vast" contract nemen. Je zou ook wel gek zijn...

Wat ik ook heel tof vindt, is dat Tibber je echt helpt met minder energie verbruiken (want minder energie is natuurlijk sowieso goedkoper) én je écht motiveren om je gebruik iets aan te passen qua tijd. Het scheelt echt om bijvoorbeeld voor de piek te verwarmen óf 's nachts of 's middags te wassen. Door goed inzicht te krijgen in de tarieven (elke dag om 13:00 uur zie je de tarieven van de dag er op) kun je zelf rekening houden met de dynamische prijs.

Voordeel van Tibber:
- Elke uur een andere KWh prijs;
- Goed inzicht in je verbruik';
- Slimme gadgets (zoals alleen laden bij een lage KWh prijs);
- Maandelijks besparen t.o.v. grote energiereuzen.

Wij zijn dus helemaal om en geloven in Tibber.

Neorej 11 mei 2023
Reageer
T

Lees dit voordat je overstapt!

Lees dit voordat je overstapt!

Nu ben je met dynamische energieprijzen goedkoper uit dan met vaste of variabele prijzen. Omdat je per uur de stroomprijs kunt zien, kun je stroom gebruiken wanneer het goedkoop is. Het verschil is vaak 20-30%!

Als je overstapt naar Tibber, gebruik dan de code: ewizp41k om 50,- shoptegoed te krijgen bij Tibber:

Tibber een fijne app waarmee je je gebruik en uurtarieven gemakkelijk kunt volgen. Ook deze maand was het gemiddelde tarief lager dan het prijsplafond

Door het prijsplafond kun je dynamische tarieven uitproberen. Bevalt het niet, dan stap je over je kunt elke dag opzeggen.

Thomas van der Horst 2 mei 2023
Reageer
U

Goedkopere energie met top app

Overweeg je ook om over te stappen naar een leverancier met dynamische energieprijzen?

Ik kan de dynamische energieleverancier Tibber aanbevelen. Hieronder leg ik uit waarom.

50 EURO KORTING

VOORDELEN DYNAMISCHE ENERGIEPRIJZEN

1. Je betaalt de marktprijs, er zit dus geen opslag op. In maart betaalde ik gemiddeld nog geen 24 cent per kWh!

Stroomverbruik 9 mrt. 2023 - 31 mrt. 2023
714,12 kWh à 10,38 ct/kWh
Energiebelasting 9 mrt. 2023 - 31 mrt. 2023
714,12 kWh à 12,60 ct/kWh

2. Huishoudens met dynamische energieprijzen bespaarden in 2022 tot 35% vergeleken met huishoudens met een variabel contract volgens onderzoek van Vereniging van Dynamische Energieleveranciers.

3. De prijzen variëren per uur, als je je grote stroomverbruikers (zoals een elektrische auto, droger, wasmachine, vaatwasser etc) op de momenten aanzet dat de prijs laag is, kan je bovendien nog eens flink besparen t.o.v. de gemiddelde prijs van die dag.

4. Je ziet de stroomprijzen per uur, ook van de volgende dag. Hierdoor kun je dus ook slim je energieverbruik van je energieslurpers plannen.

5. Makkelijk opzegbaar. Wil je toch meer zekerheid, dan kan je maandelijks overstappen naar een leverancier met een variabel of vast contract. Maar let op: in deze contracten zit waarschijnlijk nog een behoorlijke opslag omdat de energiemaatschappijen hebben ingekocht op momenten dat de marktprijzen nog hoog waren. Je kan er ook voor kiezen voor een paar maanden over te stappen naar Tibber, en als de contractprijzen verder dalen, voor zekerheid kiezen en elders weer een jaarcontract nemen.

VOORDELEN VAN TIBBER

1. Ontzettend goede en duidelijke app. Met heel veel integraties met auto’s, omvormers van zonnepanelen, smart home spullen etc. Ook krijg je berichten als de stroomprijs erg hoog of laag wordt.

2. Slim opladen functie. Heb je een thuislader, dan kan je je elektrische auto koppelen aan de Tibber app en aangeven op welk moment de batterij vol moet zijn. De app gaat de auto dan laden op de momenten dat de stroomprijs het laagst is.

3. Tibber heeft de beste koppelingen met smart home producten, om ook andere stroomverbruikers slim aan en uit te zetten gebaseerd op de stroomprijzen.

4. Je krijgt Nederlandse groene stroom en ziet waar deze stroom vandaan komt.

5. Tibber heeft een geweldige store met smart home producten, waaronder de Tibber pulse, die je real-time inzicht geeft in je energieverbruik.

GRATIS ADVIES

Tibber biedt alleen stroom aan. Voor gas kan je bij je huidige leverancier blijven of overstappen naar een dynamische energieleverancier die ook gas aanbiedt. Zelf ben ik hiervoor overgestapt naar Next Energy.

Heb je nog een vraag waar ik hierboven geen antwoord op geef, stuur me dan ook even een bericht en dan probeer ik je hiermee verder te helpen.

Met vriendelijke groet,

Edwin

Uwalsu 24 apr 2023
Reageer
E

Bevalt tot nu toe uitstekend!

Hiervoor had ik een dynamisch contract bij Frank Energie waarbij de opslag op inkoop werd verhoogd.
Daarom overgestapt op Tibber. Een duidelijke app met uitgebreide mogelijkheden en koppelingen.

Zeer tevreden en veel leuke en handige accessoires voor besparing en inzicht.
Tibber geeft handig inzicht in je verbruik en hanteert transparante dynamische tarieven. Bijkomend voordeel is dat het verbruik achteraf in rekening gebracht wordt. Hierdoor betaal je maandelijks alleen wat je verbruikt. Door middel van de Pulse heb je direct inzicht in je verbruik en krijg je grip op je verbruik.

Tibber is alleen stroom leverancier, gas heb ik afgesloten bij ANWB energie.

Egbert 31 mrt 2023
Reageer
M

Tibber | met gas via NextEnergy

Overgestapt naar Tibber. Wat een positieve ervaring!

Je betaalt een dynamisch tarief voor je electriciteit - dat per uur varieert. Het klinkt allemaal heel spannend, maar dit is het niet. In Noorwegen en Zweden is dir de meest voorkomende vorm van energie contracten.

Weet dat je gewoon maandelijks - zonder opzegkosten- kunt overstappen. Meer flexibiliteit dan bij huidige aanbieders zoals Eneco, Vattenfall,…

Je wordt bijgestaan door een help desk en een geweldige app, met niet alleen heel veel inzichten - maar ook mogelijkheden om van alles te koppelen en smarter met je energie om te gaan. Zo koppel je de app van je auto aan tibber en wordt je auto zo voordelig mogelijk opgeladen.

Je gaat echt slimmer om met je energie, zowel verbruik als wanneer je het verbruikt.

Tibber levert helaas geen gas, maar dat kan uitstekend via Nextenergy. De app en inzichten via Tibber gaven voor mij de doorslag om Nextenergy alleen voor gas te gebruiken.

MvB 25 mrt 2023
Reageer
B

Waarom nog veel betalen voor electriciteit?

Ik las onlangs in een nieuwsartikel dat tienduizenden huishoudens op het moment overstappen naar een energieleverancier met dynamische tarieven. Ik had er nog nooit van gehoord, maar na een vergelijking tussen meerdere aanbieders kwam ik bij Tibber terecht. Zowel qua energietarief als qua reviews lijkt het een goede keuze. Daarnaast helpt de app me om bewuster met energie om te gaan, en met het huidige prijsplafond wordt het risico op eventuele grote prijsstijgingen voorlopig afgedekt. Bij mijn huidige leverancier zou ik binnenkort de hoofdprijs gaan betalen, dus ben nu zonder problemen overgestapt op Tibber. Nog contact gehad met de klantenservice en ze reageren snel op mail. Dankzij een tegoedcode ontving ik €50 korting die ik kan besteden in hun webshop.

Bilby 13 mrt 2023
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere energieleveranciers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste energieleveranciers

Dit zijn de beste energieleveranciers van mei 2024.

Over Tibber

Tibber is een Noorse energieleverancier en technologiebedrijf dat zich richt op het transformeren van de manier waarop huishoudens hun energie beheren. Het bedrijf is opgericht in 2016 en heeft zijn hoofdkantoor in Noorwegen. Tibber biedt een slim energiebeheersysteem waarmee klanten hun energieverbruik kunnen optimaliseren en hun kosten kunnen verlagen. Het systeem maakt gebruik van kunstmatige intelligentie en machine learning om het energieverbruik van klanten te analyseren en automatisch energiebesparende acties te ondernemen. Hierdoor kunnen klanten geld besparen en tegelijkertijd hun ecologische voetafdruk verkleinen. Tibber is actief in Noorwegen, Zweden, Finland, Duitsland en Nederland. Het bedrijf heeft als doel om een leidende rol te spelen in de energietransitie en de overgang naar duurzame energie te versnellen.