Pure Energie

Pure Energie

4.25/5.00 • 40 reviews
N

Overstappen naar Pure Energie

Overstappen naar Pure Energie was heel eenvoudig. Ik zag er een beetje tegen op, omdat het mij een heel gedoe leek. Dit is heel erg meegevallen, waar ik blij mee ben. Ik heb de overstap gemaakt, omdat ik niet tevreden was met Frank Energie. Het bleek toch allemaal niet zo goedkoop te zijn. Dat zijn dan dingen waar je te laat achter komt. Daarom wou ik gewoon bij een degelijke en betrouwbare energieleverancier, dat je wel weet waar je aan toe bent. Ik las veel goede reviews over Pure Energie en ik kreeg er ook gewoon een goed gevoel bij. Daarom heb ik besloten om over te stappen naar Pure Energie. Ik heb er echt totaal geen spijt van en ik denk dat ik hier nog wel een tijd bij zal blijven. Gewoon duidelijk en oprecht, geen addertjes onder het gras. Dat is wat Pure Energie is.

Naomi 21 feb 2022
Reageer
F

Koop hier nooit je zonnepanelen

Ik heb 8 maanden geleden zonnepanelen besteld. Eerst krijg je een mooie offerte en gaf de verkoper Youssef aan dat mijn buurman ook zonnepanelen heeft en dit bij ons dus ook geen probleem is. Maar hij zegt ook we sturen een schouw, dat is iemand die de boel komt controleren en of het mogelijk is de zonnepanelen ook daadwerkelijk te plaatsen. In zijn rapport stond dat alles Ok was en dat er buiten de omvormer zou worden geplaatst. Nadat de schouw was geweest hoorde ik wekenlang helemaal niets dus ik na 4 weken zelf bellen voor een vervolg afspraak. Daarna volgde de afspraak om te plaatsen in september 2022.. De installatie gebeurd niet door Pure energie zelf maar door hun technische partner. Die kwamen aan met 3 man sterk. Aardige lui maar ze constateerden al heel snel dat het zeer lastig zou worden om de zonnepanelen te installeren. ze zeiden ook dat de omvormer die was geleverd helemaal niet geschikt was om buiten te plaatsen, dus hij moest op zoek naar een manier hoe deze wel te kunnen plaatsen. Ook dit zou lastig worden. Ik zei dat mijn buurman ook zonnenpanelen heeft dus dat dit echt wel mogelijk is. UIteindelijk hadden we het over gewicht want de zonnepanelen zagen er zwaar uit want er zouden 9 panelen worden geplaatst. NOu dit paste al niet en binnen 15 minuten kreeg ik een nieuwe offerte voor 8 panelen. Maar de installateur wist niet of het dak geschikt zou zijn. Ik vroeg om zijn garantie maar hij durfde dit niet aan en mijn buurman die ik sprak had zonnenpanelen die lichter waren dus maximaal 300 kg. En deze zonnepanelen zijn zwaarder. Dus samen met Raymond besloten de installateur om dat risico niet te nemen want de schouw had dit niet juist beoordeeld. Daar sta je dan 6 maanden later en geen zonnepanelen. Heb meteen mijn klacht ingediend en het eerste wat ze zeiden volgens aritkell bla bla bent u zelf verantwoordelijk voor de draagkracht. Hoezo kon de schouw dit niet aangeven bij zijn eerste bezoek, je gaat van expertise uit en zijn advies, daarbij heeft de buurman exact zelfde huis ook zonnepanelen en dat had hij ook gezien. Dus de klacht ingestuur naar Tom Wilmink die pakte dit met mooie woorden op maar ze kwamen niet met een oplossing. De oplossing was helaas onze panelen zijn te zwaar maar een alternatief met lichtere panelen kwamen ze niet meer of een compensatie want ik heb nu in november nog steeds geen zonnepanelen omdat de klacht al 2 maanden loopt. Dus ze doen allemaal aardig maar het is gewoon allemaal heel slecht geregeld. En verschuilen zich alleen maar achter regeltjes in plaats van toe te geven dat zaken niet goed zijn gegaan. Raymond is mijn getuige en hij heeft dit toegegeven. Dus ik voel me opgelicht door dit bedrijf en bespaar dus nog nul aan kosten en ze zeggen doodleuk ik hoop dat je een oplossing vindt.!!!! Daarom is dit een waardeloos en zeer slecht bedrijf..

Frangken 25 nov 2022
Reageer
Pure Energie

Beste,

Uiteraard zijn we erg teleurgesteld over uw review omdat we juist er alles aan gedaan hebben om samen met u een oplossing te zoeken. Op de dag van installatie heeft u zelf besloten het team naar huis te sturen omdat uw twijfels had over de draagkracht van uw dak. Conform onze voorwaarden, artikel 10.3 bent u zelf verantwoordelijk voor de draagkracht van uw dak. Naar aanleiding hiervan heeft u zelf een constructieberekening laten uitvoeren door een derde partij en hebben wij zelfs telefonisch contact gehad met uw buren om uit te zoeken welke installatie wellicht wel mogelijk is.

Helaas blijkt uit de berekening van de constructeur dat uw dak onvoldoende draagkracht heeft voor een zon-installatie. De kosten voor de schouw en de kosten voor het naar huis sturen van het team hebben wij voor onze rekening genomen.

Naar onze mening hebben wij er absoluut alles aan gedaan en we zijn dan ook erg teleurgesteld in het feit dat u heeft besloten deze review te plaatsen. We wensen u alsnog veel succes met het vinden van een oplossing.

Met vriendelijke groet,

Pure Energie 29 nov 2022
D

Pure Energie raadt variabel contract aan

Ik kan geen 4 of 5 sterren geven met deze elektro prijzen dat zal iedereen snappen maar moet wel zeggen dat Pure Energie me goed heeft geholpen met mijn nieuwe contract. Ik wilde graag een vast contract omdat ik graag wil weten wat ik precies betaal per maand. Pure Energie gaf aan dat ik 100% beter een variabel contract aan kon gaan omdat ze verwachten dat de prijzen momenteel op het hoogtepunt staan en dat het toch weer een keer omlaag moet gaan. Momenteel is het nog niet omlaag gegaan maar wel heel eerlijk van ze! Nu de prijzen nog omlaag en ik zal nog een positieve review plaatsen en ze een bedankje geven voor de juiste raad.

Daddy Cor 3 jul 2022
Reageer
R

Helemaal mee eens dat de prijzen door het dak schieten. Geen een energieleverancier is op dit moment 5 sterren waard. Ze moeten echt wat doen aan de prijzen want ik kan het zo langzamerhand niet meer betalen!

Rick 7 sep 2022
F

Goedkoopste optie voor ons

Voor ons verreweg de goedkoopste optie in deze barre tijden. We zaten jarenlang bij een andere energieleverancier, zal uit respect de naam niet uitspreken. Deze wilde ons geen super aanbieding doen ondanks dat we al jaren klant zijn. Daarom overgestapt naar Pure Energie, die ons dus een verbeterd aanbod deden als dat onze oude had gedaan. Overstap ging soepel en ik kan moeilijk blij zijn met mijn nieuwe relatief zeer dure abonnement, beter iets dan niets. Wel veel lof voor Pure Energie die ons uit de brand heeft geholpen!

Fam. Strijker 9 jun 2022
Reageer
M

Pure energie groen

Er is de laatste tijd veel gedoe over groene energie. Er zijn veel bedrijven die reclame maken dat ze voor groene energie zorgen, maar dit is lang niet altijd waar. Er is een site waar je dit kunt meten, dit heb ik vervolgens gedaan.
Wat bleek nou? De leverancier waar wij zaten, scoorde helemaal niet goed. Vervolgens heb ik snel naar een beter alternatief gezocht en hier kwam Pure energie als beste keus voor ons uit.
Overstappen was daarna zo gedaan, ik moest wat gegevens invullen en verder werd bijna alles voor ons gedaan en had ik er verder geen omkijken meer naar.
Blij met deze keus dat we de overstap naar groenere energie hebben gemaakt!

Marco 2 jun 2022
Reageer
F

Sterkte om in deze tijd over te stappen en een nieuw contract af te sluiten. Pure Energie was voor ons ook de goedkoopste maar moet je eerlijk zeggen dat het groene aspect me geen malle moer kan schelen op het moment.

Ferdi 2 jun 2022
E

Duidelijk en geen verrassingen

Ik ben al jaren klant bij Pure Energie en heb nooit iets te klagen gehad. Vandaar dat ik deze review type omdat ze gewoon een pluim verdienen. Voordat ik bij Pure Energie zat, zat ik bij een niet nader te noemen prijsvechter. Dit was een en al ellende en daarom kan ik Pure Energie ook waarderen. Ze zijn misschien niet de aller goedkoopste, maar je weet wel precies waar je aan toe bent. Ze hebben altijd tijd voor je (prijsvechters hebben vaak te weinig personeel, omdat ze daar ook op besparen) en qua kosten kom je nooit voor verrassingen te staan. Daarom krijgt Pure Energie van mij een dikke 5 sterren. Dat hebben ze echt verdient!!!

Eva 15 feb 2022
Reageer
W

Groene stroom

Ondanks dat de energieprijzen maar blijven stijgen, blijf ik gewoon bij Pure Energie. Volgens mij zit er ook niet zoveel verschil in de prijzen van verschillende energieleveranciers. Bij Pure Energie weet je tenminste dat ze groene stroom halen uit hun eigen energiebronnen. Dat is ook wel wat waard. Ik zit al heel wat jaartjes bij Pure Energie en er is nooit iets geks gebeurd. Het is gewoon een goede energieleverancier, die ook zeker niet te duur is. Een eerlijke prijs voor groene stroom. Als je dat ook belangrijk vindt, is Pure Energie zeker wat voor jou.

Wendy 28 jan 2022
Reageer
J

Al 9 jaar de groenste van Nederland

Groene energie en duurzaamheid vind ik erg belangrijk. Dit weegt zwaar wanneer ik de keuze moet maken voor een energieleverancier. Ik woon nu zo'n 5 jaar op mijzelf en heb al die tijd gekozen voor Pure Energie. De Consumentenbond doet ieder jaar onderzoek en Pure Energie scoort op het gebied van duurzaamheid al 9 jaar op rij een 10! Dit is voor mij eigenlijk al reden genoeg om trouw aan Pure Energie te blijven. Qua kosten valt het ook wel mee als je het vergelijkt met andere energieleveranciers. Pure Energie is helemaal niet zo duur. Reden genoeg om bij Pure Energie te blijven!

Jose 11 jan 2022
Reageer
J

Energietarieven vliegen de pan uit

Ik weet dat dit eigenlijk voor alle energieleveranciers geldt, maar de energietarieven vliegen echt de pan uit. Het is echt niet meer normaal hoeveel meer je betaald in vergelijking met een paar jaar geleden. Toevallig heb ik dan Pure Energie waar ik altijd wel tevreden mee was, maar als deze prijsstijging zo door blijft zetten weet ik niet hoelang ik dit nog kan betalen. Overstappen heeft ook geen zin, want concurrenten zijn minstens even duur. Dit moet echt stoppen!

Jaap 27 dec 2021
Reageer
M

De staat weet dit ook en gaat iedereen 400 euro geven, volgens mij door middel van de energiebelasting te verlagen. Je krijgt dus een tegemoetkoming en inderdaad, Pure Energie kan hier niets aan doen. Je moet alleen geluk hebben dat je het hebt kunnen vastzetten voordat de prijzen omhoog gingen.

Melvin 28 dec 2021
J

Jaren klant bij Pure Energie

Ik ben al jaren klant bij Pure Energie en ik heb nooit de behoefte gehad om over te stappen naar een andere energieleverancier. De kosten vallen reuze mee, hun klantenservice is voortreffelijk en je krijgt 100% groene stroom uit Nederland. Voor mij geen aanleiding om over te stappen. Over de klantenservice van Pure Energie ben ik zeer te spreken, omdat er altijd ruim de tijd voor mij wordt genomen wanneer ik met bepaalde vragen zit. Ik denk niet dat dit het geval zal zijn bij prijsvechters. Dat vind ik een heel belangrijk onderdeel als het aankomt op het kiezen van een energieleverancier. Als je service ook belangrijk vindt, dan kan ik Pure Energie zeker aanbevelen. Heel vriendelijk en klantgericht.

Jort 14 dec 2021
Reageer
T

Wij zijn laatst overgestapt mede door de vele positieve reviews. Gaat niet meer om de prijs tegenwoordig want alle energieleveranciers willen sowieso wel zo goedkoop mogelijk om klanten over te halen. Gaat me meer om de service want deze is bij enkelen ver te zoeken.

Tom 19 dec 2021
M

Eerlijk energiebedrijf

Bij Pure Energie geven ze altijd eerlijk advies en kijken ze niet alleen naar de winst die ze kunnen maken. Je kunt elders wellicht een goedkoper energiebedrijf vinden, maar eerlijke energie vind ik belangrijker dan een paar euro besparen. Ik ben al jaren een tevreden klant en ik ben blij dat ik destijds heb gekozen voor Pure Energie.

Manon 27 nov 2021
Reageer
o

overgestapt naar pure energie dankzij goede hulp

reeds een week geleden overgestapt van essent naar pure energie. laat ik voorop stellen dat het me niet maakt bij welke leverancier ik zit. ze leveren allemaal gas en elektriciteit via dezelfde toevoer aan het huis. pure energie kwam als goedkoopste uit de test ook al is het nu wel erg duur. heb daarom gekozen voor een variabel contract waar ik uit kan stappen wanneer ik wil. ik kan dan ook een vast tarieven contract nemen als de prijzen weer omlaag gaan. heb zelfs met iemand van pure energie gechat en die heeft me goed geholpen en veel dingen uitgelegd. volgens mij heette de man bastian. dus als een baas van pure energie kijkt. geef bastian maar een goede loonsverhoging. hij heeft een klant binnen gehaald. bastian zei dat hij alles voor me zou regelen zoals de overstap en dat ik verder zelf niets hoefde te doen behalve de mails in de gaten te houden. dat heb ik gedaan en alles is nu goed. grote aanrader.

oliver b. 22 nov 2021
Reageer
M

Energie en gasprijzen vliegen de pan uit

Dusssss ons verhaal. Ons energiecontract loopt af over een paar dagen. Eind September had ik op het nieuws gelezen dat je snel iets moest doen want de prijzen zouden de lucht inschieten. We kunnen wel stellen dat dit is gebeurd! Meteen contact opgenomen met Pure Energie, waar we al klant bij zijn. Deze waren de eerste dagen van oktober niet bereikbaar door een storing op de website, oke het zal. Daarna hebben ze me goed geholpen en meteen mijn contract verlengd! Om even een voorstelling te maken, voorheen betaalden we 0,21 kWh. Ons nieuwe contract geeft aan dat het 0,28 kWh is. Alsnog 25% hoger maar daar konden ze op dat moment weinig aan doen, waren simpelweg de prijzen. Voor de grap nu even gekeken, als je nu een contract tekent, dan staat het op 0,50 kWh! Dus meer dan het dubbele van wat wij voorheen betaalden. Hetzelfde voor gas trouwens, daar betalen we nu ook 25% meer voor dan vorig jaar, is niet anders. Beter dit, dan dat we nu vast zouden zitten aan een variabel contract met ENORME prijzen of dat je het voor een jaar vast zou zetten zeer hoog.

Dus, bedankt Pure Energie dat jullie me hebben geholpen. We betalen wat meer maar zijn er desondanks zeer blij mee.

Marianne en Sven 31 okt 2021
Reageer
M

We hebben het trouwens verlengd voor 1 jaar. Is een grote gok, maar het feit dat we al 25% verhoogd waren, gaf ons het 1 jarige contract de voorkeur. Hopelijk krijgen we geen spijt November 2022. Kan toch haast niet lang duren zou je zeggen, zelfs de staat heeft het er nu al over dat gezinnen 400 euro tegoed krijgen.

Marianne en Sven 31 okt 2021
R

Duurzaam en goede klantenservice

Ik zocht naar een duurzaam energiebedrijf en Pure Energie kwam als meest duurzaam uit de test. Ik kan Pure Energie iedereen aanraden, helemaal na mijn contact met de klantenservice. Ze zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook werd mijn probleem zeer vakkundig opgelost. Het enige jammere is dat mijn prijs is verhoogd. Ik heb een flexibel contract en de energiekosten zijn wat gestegen, maar ik denk dat dat zaken heeft te maken waar Pure Energie en energiebedrijven in het algemeen weinig aan kunnen doen.

Roland 30 okt 2021
Reageer
W

Groen en klantvriendelijk

Zoals de titel al zegt is Pure energie groen maar ook klantvriendelijk. Ze werken met werkelijke meterstanden en niet historisch verbruik. Ik was erg geschrokken van het voorschot bedrag wat ik moest betalen bij een ander energiebedrijf. Bijna van het gas af en toch een hoge voorschot nota. Gelijk maar geannuleerd en Pure energie gaf wel het werkelijke verbruik in de voorschot nota! Bij Pure energie waren ze ook heel vriendelijk in tegenstelling tot dat andere energiebedrijf. Daarnaast is het ook fijn om te weten dat Pure energie een heel groen energiebedrijf is. Ze hebben zelfs een windmolen en de zon in hun logo!

Wilma 27 okt 2021
Reageer
P

Groenste energie uit Nederland

K ben een half jaar geleden overgestapt naar pure energie. De reden waarom k ben overgestapt is dat pure energie de groenste energie uit Nederland levert. Acht keer op rij zijn ze de groenste volgens de Consumentenbond. Dit is voor mij een belangrijk punt. Dat k dan een paar tientjes meer of minder betaal maakt niet uit. K wil een betere wereld achterlaten voor mijn kids daarom probeer k mijn steentje bij te dragen. Het is dat ik een huurwoning heb anders had k ook zeker gekeken naar zonnepanelen. Ook hoop k binnen een paar jaar mijn auto in te kunnen ruilen voor een elektrische auto. Hopelijk kan k andere mensen inspireren om ook naar pure energie over te stappen.

Patricia 18 okt 2021
Reageer
H

K is geen afkorting voor ik. Ben het verder wel eens met je recensie. :)
Al moet je ook eerlijk zijn dat de consumentenbond nooit eerlijk haar mening geeft, zit altijd wel weer wat achter. Die hebben ook lijntjes naar bedrijven en mensen die ze aardiger vinden dan anderen. Te triest voor woorden eigenlijk maar dat is het leven he?

Hennie Haan 18 okt 2021
J

Het groenste energiebedrijf

Pure Energie beweert het groenste energiebedrijf te zijn. Toch zijn er meer energiebedrijven die dit beweren. Budget Energie zegt 100% groene stroom en gas te leveren. Hoe kan het groener dan 100%? Vattenfall wil een fossielvrij leven binnen één generatie. Zo heeft elk energiebedrijf wel een leus, waarmee je niet zoveel kan. Is Pure Energie echt het groenste energiebedrijf? Ik weet het niet... Desondanks heb ik wel voor Pure Energie gekozen. Mede door de prijs en hun energiebronnen. Ik ben verder tevreden met Pure Energie, alleen word ik een beetje moe van al die verkooppraatjes. Dit geldt niet alleen voor Pure Energie. Al die energiebedrijven kunnen er wat van. Als consument is het hierdoor heel moeilijk om een goede keuze te maken. Ze lijken allemaal wel de groenste te zijn. Neemt niet weg dat Pure Energie gewoon een goed energiebedrijf is.

Jasper 11 okt 2021
Reageer
P

Groene energie uit Nederland

Ik was op zoek naar een energieleverancier die groene energie uit Nederland levert. Na wat online zoekwerk kwam ik bij Pure Energie uit. Wat ik erg leuk vind aan Pure Energie is dat je al hun energiebronnen kunt zien. Ik heb niet lang hoeven na te denken om te bepalen dat ik naar Pure Energie wou overstappen. Het voelde gelijk goed. Het was eigenlijk precies wat ik zocht. Tuurlijk spelen de kosten ook een rol, maar deze had ik al vergeleken via een andere website. De kosten vallen reuze mee. Overstappen ging heel eenvoudig en hier hoefde ik eigenlijk niks voor te doen. Aanmelden bij Pure Energie kan gewoon via hun website, de rest regelen hun. Het geeft mij een goed gevoel dat ik lokaal groene energie afneem. Ik denk dat dit ook steeds meer gaat gebeuren in de toekomst en dat mensen steeds meer zelfvoorzienend worden en dat is een positief iets! Als je hetzelfde zoekt als ik, dan kan ik je Pure Energie zeker aanraden. Hoe meer mensen voor zo'n groene energieleverancier kiezen, hoe beter het is voor de planeet!

Puk 23 sep 2021
Reageer
S

Pure Energie heeft het goed op de rit

Vrijwel allemaal positieve reviews lees ik hier en daar wil ik me dan ook graag bij aansluiten! Wij zijn zo'n familie die zich snel vervelen en dan gaan verhuizen naar een andere stad om weer nieuwe dingen te ontdekken. Niets mis mee al zeggen we het zelf, probleem is dat je dan telkens moet overstappen van Energieprovider. Of je moet er al aan denken om de verhuizing door te geven, wat we na 3 keer nu wel doen. Doordat we zo vaak zijn verhuisd en hierdoor best vaak tegen problemen zijn aangelopen bij energieleveranciers wil ik jullie graag behoeden voor het feit dat je niet ieder jaar over hoeft te stappen voor de beste prijs. Vaak kan je ook wel wat regelen met je huidige energieleverancier door even contact met ze op te nemen. Wij hebben al bij meer dan 5 energieleveranciers een contract gehad, vaak voor 1 jaar, en vaak hebben we wel gedoe gehad. Pure Energie is hier wat beter in. Klantenservicemedewerkers die je echt willen helpen. Geloof me, dit is bij anderen een groot probleem. Heb zelfs eens gehad dat we een verhuizing hadden doorgegeven maar dat de website een melding gaf (was bij Energiedirect.nl), de servicemedewerker wilde ons totaal niet helpen en gaf aan dat het onze schuld was omdat wij maar eerder aan de bel hadden moeten trekken, terwijl de website van deze energieleverancier het gewoon niet deed. En zo zijn er nog vele verhalen te vertellen tot veel ergernissen aan toe. Wil hierom graag Pure Energie in het zonnetje zetten omdat zij alles redelijk op de rit lijken te hebben. Ze helpen je goed waar nodig en de prijzen zijn niet veel hoger of lager dan anderen.

Simone en Wim 16 aug 2021
Reageer
M

Pure Energie Meter app

Na wat wikken en wegen ben ik overgestapt naar Pure Energie en ik heb gelijk de Pure Energie Meter laten installeren. Dit is een extra kastje in je meterkast die je energieverbruik meet. Dit kun je dan in realtime weer aflezen in de bijbehorende app. Super handig en ook leuk om te zien. De app zelf is gratis en werkt goed op mijn telefoon.

De klantenservice is vriendelijk en behulpzaam. Ik heb contact met ze gehad, omdat ik wat vragen had met betrekking tot de Pure Energie Meter en app. Ze stonden mij vriendelijk te woord en legden mij alles tot in de puntjes uit.

Als laatste vind ik het fijn dat ze volledig groene stroom aanbieden. Je kunt op hun website zien welke energiebronnen ze hebben. Dit is altijd wind of zonne-energie. Ook zie je dat er heel veel nieuwe wind en zonneparken in aanbouw zijn, dus ze staan echt niet stil. Dit is de toekomst en het is fijn dat ik hier een steentje aan kan bijdragen.

Milan 4 jul 2021
Reageer
L

Groenste energieleverancier

Ik probeer zo milieubewust mogelijk in het leven te staan en groene energie hoort daar dan zeker bij. Voorheen nam ik simpelweg de goedkoopste energieleverancier, maar nu wil ik ook echt met andere dingen rekening houden, zoals het klimaat. Zodoende ging ik verschillende energieleveranciers vergelijken en kwam ik uiteindelijk terecht bij Pure Energie. Ze claimen het groenste energiebedrijf te zijn, dus ik ben naar ze overgestapt. De overstap zelf ging heel makkelijk. Wat ik leuk vind aan Pure Energie is dat de groene stroom in Nederland wordt opgewekt en dat je kunt zien waar het precies vandaan komt. Wanneer je op hun website op energiebronnen klikt, kun je precies al hun wind -en zonneparken zien. Dit is heel transparant en ook gewoon leuk. Dat spreekt ook erg in het voordeel van Pure Energie. Ik ben heel blij dat ik overgestapt ben naar Pure Energie en ik hoop dat meer mensen dit doen.

Lotte 30 jun 2021
Reageer
V

Pure energie goedkoopste met groene stroom

Pure Energie kwam bij ons als goedkoopste uit de test van verschillende vergelijkingssites. Aangezien deze energieleverancier gebruik maakt van groene energie (vind mijn vrouw belangrijk) hebben we hiervoor gekozen. Tot op heden geen enkel probleem ondervonden want de overgang van onze huidige energieleverancier werd helemaal geregeld door Pure Energie. We hoefden alleen maar wat informatie in te vullen op de website! Ik schrijf deze review eigenlijk om meerdere mensen ervan op de hoogte te stellen dat jaarlijks enkele vergelijkingssites bezoeken uit kan! Zelfs tot enkele honderden euro's op jaarbasis door alleen maar over te stappen naar een andere (lees goedkopere) energieleverancier!

Vincent 27 jun 2021
Reageer
L

Pure energie klantvriendelijk

Lange tijd zijn wij niet bezig geweest met ons energieverbruik en hoe dit op een meer milieu vriendelijkere wijze kan.
Toch proberen we hier beetje bij beetje ook ons steentje aan bij te dragen en was de bewustere keuze in de energie voor ons een logische stap.
We zijn overgestapt naar Pure Energie, helaas ging dit niet zonder slag of stoot en kwamen wij er zelf ook niet uit.
Wat hulp van de maatschappij hun kant was dan ook nodig en dit bleek totaal geen probleem te zijn.
Ze konden antwoord geven op al onze vragen en stonden voor ons klaar wanneer we hulp nodig hadden.
Met wat hulp was alles gelukkig vrij snel geregeld en nu werkt alles precies zoals het zou moeten en hoe we het verwachten.
Jammer dat het overstappen niet zo soepel ging als we gehoopt hadden.
Maar wel heel erg fijn dat de klantenservice van Pure energie zo vriendelijk en behulpzaam heeft gehandeld, wij zijn er erg tevreden over.

Leon 23 jun 2021
Reageer
S

Groenste energie uit Nederland

Omdat ik bewuste stappen wil zetten voor een beter klimaat, was ik op zoek naar een energieleverancier die gebruikt maakt van wind- en zonne-energie uit Nederland. Ik kwam al snel bij Pure Energie uit. Wat mij direct opviel is dat zij al wat prijzen hadden gewonnen op het gebied van groene energie en beste energieleverancier. Vanaf dat moment wist ik eigenlijk wel dat het goed zat en Pure Energie precies is wat ik zocht. Ik ben toen gelijk overgestapt naar Pure Energie en daar heb ik tot de dag van vandaag geen spijt van gehad. Het is eigenlijk alles wat ik zoek in een energieleverancier en daar wil ik best een paar centen extra voor betalen. Wat ik ook echt leuk vind, is dat je al hun energiebronnen op de kaart kan zien. Dit geeft je een idee waar je energie precies vandaan komt.

Suus 15 mei 2021
Reageer
G

Pure energie veel fouten

Er gaat hier van alles mis. Overgestapt naar Pure energie waarna er eerst iets mis was gegaan bij de annulering van mijn huidige energieleverancier, deze liep nog door. Dit zou Pure energie regelen maar dus duidelijk niet gedaan. Toen was er iets mis met het factuurbedrag die totaal niet overeenkwam met de deal die ik via een vergelijker had bedongen. De klantenservice heeft veel moeite om te snappen waar de fout ligt (bij hen) en willen het wel oplossen maar lijken hier totaal niet capabel genoeg voor. Heel jammer want de prijzen die ik kreeg waren het goedkoopste zoals de vergelijker i.i.g. aangaf. Helaas heb ik hier niets aan want ga het contract meteen weer ontbinden. Het zal vast bij meerdere mensen wel goed gaan als ik deze reviews lees maar mij is dat geluk duidelijk ontnomen.

Gerard S. 31 dec 2020
Reageer
Beste energieleveranciers

Dit zijn de beste energieleveranciers van december 2022.

Over Pure Energie

Pure Energie is een puur Nederlands energiebedrijf die windmolens bouwt en zonnepanelen plaatst in heel Nederland. De stroom wat hieruit opgewekt wordt, verkoopt Pure Energie rechtstreeks aan haar klanten. Het tarief van Pure Energie is eerlijk en voordelig en zorgt ervoor dat deze energieleverancier al veel klanten heeft. Klanten kunnen zelf kiezen waar de energie vandaan komt als een contract wordt aangegaan.

  • Nog niet geverifieerd