NextEnergy

NextEnergy

3.6 reviewscore • 55 reviews
F

Van Essent naar Nextenergy

Je maakt het wel mee tegenwoordig op de energiemarkt. Jarenlange klant van Essent geweest, kreeg ik ineens te horen dat ik geen vast contract meer kon krijgen omdat ik zonnepanelen op het dak heb laten plaatsen? Wat krijgen we nou zeg... Variabel wil ik nu niet gaan of het moet al geheel dynamisch zijn. Dat kon Essent me ook niet bieden.

Nou na meer dan 10 jaar vaste klant ben ik dus bij Essent weg en heb gekozen voor Nextenergy. Kwam simpelweg via vergelijkers goedkoop uit de test. Samenstellen van het aanbod was ook zo gedaan want ik weet precies hoeveel ik verbruik qua gas, elektra en hoeveel ik opwek aan elektra.

Moet eerlijk zeggen dat het de eerste keer is dat ik echt overstap dus daarom vind ik het wel een fijne gedachte dat als het me tegen valt dat ik het op kan zeggen wanneer ik wil zonder opzegtermijn of boete. We gaan het zien, heb ook nog even voor de zekerheid naar ze gebeld via 0302035800, om mijn laatste kleine vragen te beantwoorden. Hier kwamen ze ook behulpzaam en goed over dus ze mogen mij als nieuwe klant bijschrijven.

Freerik 22 mrt 2024
Reageer
S

Goedkoop

Erg tevreden met mijn energiecontract bij Next Energy. Ben goedkoper uit dan voorheen en daar ben ik blij mee. Het blijft veel geld maar alles wordt al duurder. Toch wat kunnen besparen door over te stappen naar Next Energy. Hiervoor had ik dan ook een best duur vast contract en nu heb ik een dynamisch contract. Veel beter en ben er blij mee.

Samantha 4 apr 2024
Reageer
J

Erik topvent!

Ben goed geholpen door Erik!
Dat mijn initialen anders zijn dan mijn roepnaam leek hij 0 moeite mee te hebben en ben blij dat het geen gesprek werd over mijn naam en die in mn paspoort staat . (Is echt noemenswaardig want dit is niet de norm)

Naast dat, was t een sympathieke gozer! Geduldig en zei netjes waarom hij wat trager was met dingen invullen en doen. Van mij mag hij opslag haha.

Voor de rest als ik deze reviews zo bekijk mogen er wel een buts dames aangenomen worden haha dit was mn spreekbeurt dankjulliewel voor lezen haha

Jasper Hendriksma 28 mrt 2024
Reageer
E

spoedaansluiting

Door omstandigheden was bij mijn nieuw opgeleverde appartement nog geen energie contract afgesloten en bleek er een dreiging te zijn voor afsluiting. Het regelen van een spoedaansluiting verliep uitstekend. Binnen minuten heb ik de aanbieding ontvangen en na het opsturen van de gewenste eigendomsakte werd het contract de volgende dag actief.

Erik 25 mrt 2024
Reageer
D

NextEnergy dynamisch energiecontract

Ik heb een dynamisch energiecontract bij NextEnergy. Toen ik via via op de website van NextEnergy kwam (op dat moment nog nooit van gehoord), had ik er gelijk een goed gevoel bij. Een duidelijke en overzichtelijke website. Alles wordt goed uitgelegd en waar je geld kunt besparen. Ik heb m'n aanbod berekend en gelijk maar een contract afgesloten. Geen spijt van! De app is trouwens net zo goed als de website. Ook heel overzichtelijk en duidelijk. Erg handig om je energieverbruik mee in de gaten te houden!

Dirk 25 mrt 2024
Reageer
E

Top service

Altijd snel geholpen bij vragen, en lekker goedkoop! Had eerder moeten overstappen. Vond het eerst wat spannend, maar bij nader inzien hebben ze alles gewoon onder controle. En App werkt super goed. Veel verbeteringen de laatste tijd! En ook bij het ontvangen van de jaarnota waren ze er echt snel bij, ik kan mij herinderen dat je bij Greenchoice soms een maand moest wachten op je geld.Hier was het allemaal snel geregeld.

Erik 22 feb 2024
Reageer
D

Laagste energieprijs

Ik ben overgestapt naar NextEnergy omdat ze de laagste energieprijs hadden. Dit is alweer even geleden en ik weet niet of dat nu ook nog zo is. Destijds heb ik alle prijzen vergeleken en NextEnergy kwam als goedkoopste uit de bus. Ik neem aan dat dat nu ook nog zo is. Anyway, ik ben erg tevreden dat ik destijds ben overgestapt. Geen klachten.

Dick 18 jan 2024
Reageer
B

Dynamisch stuk goedkoper dan vast

Wij zijn ook overgestapt van Essent naar NextEnergy, de prijzen zit zo'n groot verschil tussen dat ik de overstap wel moest nemen. Mijn abonnement was namelijk verlopen dus ging alles even vergelijken. Ik weet dat het dynamische prijzen zijn en dat ik in principe een gok neem, aan de andere kant zijn de vaste tarieven bij de grote energieleveranciers op het moment nog zo hoog (net zo hoog als het prijsplafond +-) dat je wel moet overstappen is mijn mening. Ben benieuwd hoe het verloopt maar voor nu zit ik goed bij NextEnergy.

Fijne kerstdagen allen!

Ben 25 dec 2023
Reageer
Y

Dynamisch nog steeds het goedkoopste

Nog steeds kan het flink uit om dynamische tarieven te hebben, sterker nog je bent zo een tiental cent goedkoper uit als dat je het vast zet en reken maar dat het ook nog wel even zo blijft. Zit nu enkele maanden bij Next Energy en heb niks te klagen, alles werkt super (de app etc) en de prijzen zijn gewoon heel erg gunstig. Werk ook vaak in de nacht dus heb dan de computer aan, dat helpt ook wel.

Yes 15 dec 2023
Reageer
M

Next Energie overstap

Next Energie komt bij mij als goedkoopste uit de vergelijker van Reviews.nl. Heb via hier de overstap dan ook gemaakt en alles wordt binnenkort geactiveerd. Blijkbaar zit er een bepaalde bedenkperiode in maar zodra die is afgelopen, ben ik klant bij Next Energie en zal mijn maandlasten als het goed is een hoop goedkoper gaan worden. Zie aan de positieve recensies dat ik een goede keuze heb gemaakt dus ik sta al te popelen.

Marianne 21 sep 2023
Reageer
G

Uitbetaling eindafrekening

Ben gestopt bij nextenergie en dan hoor je binnen 6 weken de eindafrekening te krijgen. Dat gebeurde na 4 weken en dan wordt het teveel betaalde binnen 2 weken overgemaakt. Vergeet het maar, ze melden na telefonisch overleg dat er problemen zijn op de financiële afdeling en dat het binnen 3 dagen wordt terugbetaald. Ook dat lukt niet. De problemen zijn blijkbaar alleen bij terugbetalen en niet bij het innen van je voorschot. Ik wacht nog steeds op mijn geld. Slechte zaak van dit bedrijf.

Gert Bruggeman 8 sep 2023
Reageer
S

nextenergie zijn geboefte

Vandaag kreeg ik een eindafrekening binnen na 3 maanden.Ik was er voor ca 3 weken klant en had geen slimme meter en wilde er ook geen 1 hebben.
Ik had ze wel 150 euro aanbetaalt aan ze en nu moet ik geld bijbetalen.
voor 600 killowatt berekenen ze 0,7 euro cent terwijl dat ca 0,2 euro cent zou kosten op hun website.Laten we de btw meerekenen en dan ken je nooit een bedrag van 600 krijgen wat ik ze moet betalen.en ze berekenen 0 verbruik aan gas terwijl ik vattenfall 55 m3 moest gaan betalen voor gas wat nooit werd verbruikt in die tijd
Ik ga wel naar een rechtswinkel als ze dat bedrag willen opeisen.

Sander Tamsolak 1 aug 2023
Reageer
A

Lijkt leuk, aan het eind niet meer

Het lijkt heel mooi, gelikte reclame maar je bent niet goedkoper uit. Allereerste wanneer je zonnepanelen hebt moet je er niet aan beginnen! Je moet bijna op het uur gaan calculeren wanneer je stroom verbruikt. Salderen gaat per uur wat zeer ongunstig is. Op veel momenten kost het je geld wanneer de zon schijnt of je hebt een dagtaak eraan en moet je zonnepanelen uitzetten om er profijt van te hebben. Die 4 uur per jaar dat je geld toe krijgt is wassen neus ten op zichte van donkere en grijze dagen waarbij het koud is en je de hoofdprijs betaald. Wanneer je op bepaalde momenten stroom gebruikt rekenen ze de kostprijs maar daarbij komen nog veel meer kosten die je niet gelijk ziet. Daarbij moeten hij medewerkers en marketing betaald worden dus tegen inkoopprijs bestaat niet. Zeer idealistisch, probeer het zou ik zeggen maar wij zijn er snel mee gestopt. Trouwens ook nog een leuke naheffing van 700 euro waar kosten bijstaan die ze niet vooraf zeggen. Nee, klinkt leuk maar achteraf zeer veel spijt van.

Arno Visser 18 jul 2023
G

Een beetje onderzoek en gezond verstand is natuurlijk altijdhet beste.
Inderdaad met zonnepanelen is het geen goed plan. Dan is een thuis accu de volgende stap. Die tijd komt sneller dan gedacht. Zo ik het kan zien zijn ze bij Next Energie helder over dat soort zaken.

Gerben 31 jul 2023
T

na 5 maanden nog geen eindafrekening teruggave

Niet aan beginnen, gaan waarschijnlijk binnenkort failliet. Eindeloos mailen en beloftes doen maar na 5 maanden nog steeds geen eindafrekening teruggave ontvangen.

Dit review zou te kort zijn maar meer is er niet over te vertellen. "Review tekst is te kort, minimaal aantal woorden is 50. Gelieve de review zoveel mogelijk te onderbouwen."

Tjebbe 29 jun 2023
Reageer
w

niet aan beginnen!

Al maanden aan het wachten op de eindafrekening. Na dreigen met de ACM ineens een eindafrekening met een smoes dat ze vergeten waren te versturen maar dat de eindafrekening al lang klaarstond. Twee weken later nog geen geld gezien. Na navraag krijg je te horen dat je alleen maar een concept hebt ontvangen en dat het onduidelijk is wanneer er wordt betaald. Nog nooit zoveel ellende meegemaakt bij een bedrijf. Van begin tot eind drama

wd 7 jun 2023
Reageer
V

Eindafrekening

Vanaf 3 maart opgezegd. Het is nu 23 MEI! En nog steeds geen eindafrekening.
Ik heb nu 2 klachten bij klachtenkompas neergelegd. Ik heb gemaild, gebeld, geschat en niets!
Loze beloftes en 1 mail met daarin dat ze het zsm gaan regelen.
Ik ga rechtsbijstand inschakelen.
Ik werd Zoet gehouden met het antwoord dat ze het door gaan zetten naar de desbetreffende afdeling.
Allemaal gelul.
Want er gebeurd niets.

Van den Boogaard 23 mei 2023
P

Ik ben benieuwd want ik ben 2 januari overgestapt en ik weet dat ik nog €305,30 moet terug krijgen.
We zullen zien hoe lang het duurt

Philip De Kok 11 jan 2024
B

Nog steeds is variabel een stuk goedkoper

Ondanks dat de meeste energiebedrijven zoals Essent, Eneco, etc nu met allemaal vaste jaarcontracten gaan gooien, zit je zeker op dit moment nog een stuk goedkoper bij de variabele bedrijven. Daarnaast heb je altijd nog het prijsplafond dit jaar dus heel erg mis kan het niet gaan. Wanneer het prijsplafond weg gaat en de prijzen van de vaste aanbieders weer dalen, zal ik de overstap ook weer wagen want ja het is wel simpel: een vast contract geeft je toch wat meer zekerheid. Op dit moment geeft het prijsplafond me dat + het feit dat de variabele opties nog steeds een stuk goedkoper zijn. NextEnergy, toppers! Niks te klagen verder over dit energiebedrijf

Bertje Bremer 17 mei 2023
Reageer
K

Zeer tevreden

Wij zijn eind januari 2023 overgestapt naar NextEnergy vanwege de lage prijzen vergeleken met andere leveranciers. En we zijn dik tevreden. De overstap ging vlotjes. We betalen een net, redelijk maandbedrag. En Vooral nu ze een week geleden hun app hebben aangepast met de bruto prijzen krijgen ze van ons een dikke pluim. We lezen in andere reviews dat de bereikbaarheid minder is dan de gevestigde leveranciers maar wij hebben vertrouwen dat dat goed komt. Ieder nieuw bedrijf heeft tijd nodig om op te bouwen.

Kim Jones 2 mei 2023
Reageer
R

Net onder de maat

Tja… een app die alleen maar de dynamische prijzen kan laten zien is toch echt niet anno 2023. Als je je verbruik of profiel wil inzien wordt gevraagd je logingegevens in te vullen. Daarna kom je weer uit bij waar je begon.

Bouw dan op zijn minst een webomgeving waar ik mijn verbruik kan inzien… dat geeft me enig inzicht en gevoel van transparantie.

Enige positieve is dat het maandbedrag automatisch verlaagd werd maar ook hier totaal niet duidelijk hoe men daarop komt. Ik hoef echt niet alles tot op 10 cijfers achter de komma te zien maar wil wel een gevoel hebben dat het klopt om verrassingen voor te zijn.

Daarnaast zijn mijn ervaringen met de klantenservice ook niet geweldig… bereikbaarheid is onder de maat.

Na een half jaar klant zijn had ik onderhand de nodige veranderingen wel verwacht…. Met name transparantie over het gebruik.

R.J. van Dam 15 apr 2023
O

Tja,als je,net als wij ,weg bent gegaan,verhogen ze je maandbedrag ook nog.Zo blij dat we een overstap hebben gemaakt.Ze hebben hun zaakjes gewoon niet op orde en houden zich ook niet aan wettelijke termijnen om een eindafrekening te sturen.Dhr.Wubbe mag wel eens aan het werk gaan om nog meer ellende te voorkomen.De ACM is op de hoogte van deze wanpraktijken.

Otjens 29 apr 2023
W

Heeft Next energie ook een jaarcontract?

Ik ben nu een half jaar klant bij Next energie, wat op dat moment zeker de beste en goedkoopste keuze is geweest. nu kreeg ik vorige week een mail van mijn vorige energieleverancier Essent dat zij me een jaarcontract willen aanbieden met prijzen onder het prijsplafond. Mijn vraag is: kan ik ook bij Next energie mijn prijzen voor een jaar vast laten zetten? Kan het nergens vinden namelijk. Ik denk wel dat veel mensen nu toe zijn aan wat vastigheid.

Alvast bedankt voor de reactie.
Wim

Wim 2 apr 2023
W

Hm jammer. Had wel een reactie verwacht aangezien ik zie dat ze hier reageren op reviews. Blijkbaar ben ik niet belangrijk genoeg.

Wim 4 apr 2023
K

Overstap van Budget Energie naar NextEnergy

Mijn ervaring met NextEnergy is zeer goed te noemen. Ben reeds overgestapt van Budget Energie naar NextEnergy en ondanks dat ik veel negatieve reviews en ervaringen las, heb ik toch de overstap gewaagd. Reviews.nl heeft me in deze ook goed geholpen want hier staan in ieder geval duidelijke reviews in plaats van korte waar je niks aan hebt. Het scheelt toch een flinke pak geld op jaarbasis als je de overstap maakt naar de juiste energieleverancier. NextEnergy kwam bij mij als goedkoopste uit de bus dus dan was de keuze niet moeilijk. Scheelt me tussen de 2.000 en 3.000 euro per jaar dus kan zeker wel uit. Ps. kan ook niet wachten op jullie NextBattery!

Kel 14 mrt 2023
Reageer
L

Waren ze allemaal maar zo

Sinds 13-02-2023 is mijn contract ingegaan. Ik heb nog even getwijfeld, omdat ik een paar negatieve reviews had gelezen. Maar ik denk laat je niet van de wijs brengen. Blij dat ik mijn eigen kop gevolgd heb, want tot nu toe zeer tevreden. Alles is volgens afspraak verlopen en er wordt zeer snel op mails gereageerd. Voorbeeld hiervan is op mijn vraag of mijn energie contract twee dagen later in kon laten gaan, dit omdat mijn energie contract tot 13-02-2023 doorliep bij mijn oude leverancier. s'Morgens een mailtje gestuurd en s'middags direct antwoord dat dat geen enkel probleem was. Ook hebben ze een duidelijke app waar ik precies kan zien wat mijn verbruik is en wat de actuele dagprijzen zijn. En dat is mij tot heden heel erg meegevallen gezien de prijzen wat de grote partijen vragen. Vandaar dat ik vijf sterren geef en ik hoop dat deze partij mag uitgroeien tot een van de grootste van Nederland.

Lammert Hoffman 5 mrt 2023
NextEnergy

Hoi Lammert,
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met ons! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service.

Met vriendelijke groet,
Lotte
NextEnergy ServiceTeam

NextEnergy 6 mrt 2023
O

Zo blij dat ik weg ben bij die amateurs.Geen fatsoenlijke app en ja,het is echt waar: Eindafrekeningen moeten handmatig worden verwerkt.Aangezien er volgens henzelf veel mensen weggaan,dus veel eindafrekeningen maken!!! En als je hem dan eindelijk binnen hebt mag je weer tijden wachten om je tegoed van hen op jouw rekening te krijgen.

Otjens 4 apr 2023
s

Slechte communicatie en afhandeling...

vanwege verhuizing heb ik het contract opgezegd.
maar nog steeds geen eindafrekening terwijl dit wel beloofd wordt
wettelijke termijn van zes weken al lang gepasseerd.
geen communicatie of uitleg.
klantenservice zeer moeilijk bereikbaar
via facebook groep hoorde ik dat meer klanten hier mee te maken hebben
moet nu verdere stappen ondernemen.

sarah 2 mrt 2023
NextEnergy

Beste Sarah,
We begrijpen dat het een vervelende situatie is. De eindafrekening heeft onze aandacht en prioriteit. We hebben jouw klacht genoteerd en deze zullen we intern gebruiken voor verbeteringen.

Met vriendelijke groet,
Lotte
NextEnergy ServiceTeam

NextEnergy 6 mrt 2023
S

NextEnergy slimste van de klas

Hallo ik ben Simar uit Groningen. Tijd geleden ben ik overgestapt naar Engie, die wijzigden de prijzen eens per half uur wat ik wel prettig vond. Nu zie ik dat de gasprijzen flink zijn gedaald en zit ik dus weer met een hogere prijs dan nodig is. Het kan zeker uit om nu weer over te stappen naar NextEnergy, die volgens de vergelijkers als goedkoopste uit de test komt met eerlijke prijzen. Overigens zijn alle 'variabele energieleveranciers' een stuk goedkoper dan de oude bekende die we in NL allemaal wel kennen. Blijkbaar hebben die voor zoveel jaar al ingekocht dat ze nu met de gebakken peren zitten. Snap dan ook heel goed waarom kleinere energieleveranciers zoveel adverteren nu. Ikzelf wordt er moedeloos van want ik dacht goed te zitten bij Engie en moet nu dus weer overstappen naar NextEnergy. Gelukkig doen ze zelf alles maar met het prijsplafond in mijn achterhoofd moet het wel een beetje overzichtelijk blijven, wat natuurlijk niet het geval is als je een paar keer per jaar van maatschappij wisselt. Ik ga in iedergeval overstappen en ik heb het idee dat meerdere mensen in hetzelfde schuitje als mij zitten, vandaar ook deze review. Het kan zeker uit om nu over te stappen. Als het ooit allemaal weer een beetje normaal is qua prijzen, kan je altijd weer terug naar je oude bekende energiemaatschappij waar jij je prettig bij voelt. Voor nu zijn de kleinere variabele maatschappijen de baas. Daarom geef ik NextEnergy ook maar een 5 sterren rating, die zijn immers het slimste van de klas.

Simar 22 feb 2023
NextEnergy

Hi Simar,
Welkom bij NextEnergy! Dank je wel voor de mooie review. Doet ons goed om te lezen.

Met vriendelijke groet,
NextEnergy ServiceTeam

NextEnergy 23 feb 2023
K

Overgang naar NextEnergy soepel en vlekkeloos

Na het lezen van enkele reviews en blogs besloten om vanwege de prijs over te stappen naar NextEnergy.nl. - Bekende vergelijkingssites als pricewise en independer tonen geen prijzen van NextEnergy!
Communicatie was geweldig, overdracht vlekkeloos en de prijs is verbazingwekkend laag, meer dan 50% onder de prijsplafond. Wat will je nog meer? Ik ben uiterste tevreden en geef maximum aantal sterren

Khadim 15 feb 2023
H

Hier op Reviews.nl worden wel prijzen getoond als je een postcode invoert. Staat inderdaad als laagst genoteerd qua prijs. Reviews staan ook heel goed genoteerd, met name ook omdat NextEnergy de moeite neemt om te reageren. Wij gaan ook overstappen want we hebben een goed gevoel overgehouden aan met name deze pagina met veel positieve verhalen/ervaringen.

Henk 15 feb 2023
NextEnergy

Hoi Khadim,
Wat goed om te lezen dat je tevreden bent. Dank je wel voor je mooie review.

Groet,
NextEnergy ServiceTeam

NextEnergy 17 feb 2023
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere energieleveranciers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste energieleveranciers

Dit zijn de beste energieleveranciers van mei 2024.

Over NextEnergy

NextEnergy is een Nederlandse leverancier van duurzame energieoplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Utrecht. NextEnergy biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder zonnepanelen, laadpalen voor elektrische auto's en energieopslagsystemen. Het bedrijf streeft ernaar om duurzame energieoplossingen toegankelijk te maken voor iedereen en biedt daarom op maat gemaakte oplossingen aan die passen bij de behoeften van de klant. Als leverancier van duurzame energieoplossingen speelt Nextenergy.nl een belangrijke rol bij het bevorderen van de energietransitie en het verminderen van de CO2-uitstoot. Het bedrijf draagt bij aan een duurzamere toekomst en biedt klanten de mogelijkheid om een positieve impact te hebben op het milieu en de samenleving.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Energieleveranciers
  • https://www.nextenergy.nl
  • klantenservice@nextenergy.nl