NextEnergy

NextEnergy

3.4 reviewscore • 46 reviews
S

NextEnergy slimste van de klas

Hallo ik ben Simar uit Groningen. Tijd geleden ben ik overgestapt naar Engie, die wijzigden de prijzen eens per half uur wat ik wel prettig vond. Nu zie ik dat de gasprijzen flink zijn gedaald en zit ik dus weer met een hogere prijs dan nodig is. Het kan zeker uit om nu weer over te stappen naar NextEnergy, die volgens de vergelijkers als goedkoopste uit de test komt met eerlijke prijzen. Overigens zijn alle 'variabele energieleveranciers' een stuk goedkoper dan de oude bekende die we in NL allemaal wel kennen. Blijkbaar hebben die voor zoveel jaar al ingekocht dat ze nu met de gebakken peren zitten. Snap dan ook heel goed waarom kleinere energieleveranciers zoveel adverteren nu. Ikzelf wordt er moedeloos van want ik dacht goed te zitten bij Engie en moet nu dus weer overstappen naar NextEnergy. Gelukkig doen ze zelf alles maar met het prijsplafond in mijn achterhoofd moet het wel een beetje overzichtelijk blijven, wat natuurlijk niet het geval is als je een paar keer per jaar van maatschappij wisselt. Ik ga in iedergeval overstappen en ik heb het idee dat meerdere mensen in hetzelfde schuitje als mij zitten, vandaar ook deze review. Het kan zeker uit om nu over te stappen. Als het ooit allemaal weer een beetje normaal is qua prijzen, kan je altijd weer terug naar je oude bekende energiemaatschappij waar jij je prettig bij voelt. Voor nu zijn de kleinere variabele maatschappijen de baas. Daarom geef ik NextEnergy ook maar een 5 sterren rating, die zijn immers het slimste van de klas.

Simar 22 feb 2023
NextEnergy

Hi Simar,
Welkom bij NextEnergy! Dank je wel voor de mooie review. Doet ons goed om te lezen.

Met vriendelijke groet,
NextEnergy ServiceTeam

NextEnergy 23 feb 2023
M

Next Energie overstap

Next Energie komt bij mij als goedkoopste uit de vergelijker van Reviews.nl. Heb via hier de overstap dan ook gemaakt en alles wordt binnenkort geactiveerd. Blijkbaar zit er een bepaalde bedenkperiode in maar zodra die is afgelopen, ben ik klant bij Next Energie en zal mijn maandlasten als het goed is een hoop goedkoper gaan worden. Zie aan de positieve recensies dat ik een goede keuze heb gemaakt dus ik sta al te popelen.

Marianne 21 sep 2023
Reageer
G

Uitbetaling eindafrekening

Ben gestopt bij nextenergie en dan hoor je binnen 6 weken de eindafrekening te krijgen. Dat gebeurde na 4 weken en dan wordt het teveel betaalde binnen 2 weken overgemaakt. Vergeet het maar, ze melden na telefonisch overleg dat er problemen zijn op de financiële afdeling en dat het binnen 3 dagen wordt terugbetaald. Ook dat lukt niet. De problemen zijn blijkbaar alleen bij terugbetalen en niet bij het innen van je voorschot. Ik wacht nog steeds op mijn geld. Slechte zaak van dit bedrijf.

Gert Bruggeman 8 sep 2023
Reageer
S

nextenergie zijn geboefte

Vandaag kreeg ik een eindafrekening binnen na 3 maanden.Ik was er voor ca 3 weken klant en had geen slimme meter en wilde er ook geen 1 hebben.
Ik had ze wel 150 euro aanbetaalt aan ze en nu moet ik geld bijbetalen.
voor 600 killowatt berekenen ze 0,7 euro cent terwijl dat ca 0,2 euro cent zou kosten op hun website.Laten we de btw meerekenen en dan ken je nooit een bedrag van 600 krijgen wat ik ze moet betalen.en ze berekenen 0 verbruik aan gas terwijl ik vattenfall 55 m3 moest gaan betalen voor gas wat nooit werd verbruikt in die tijd
Ik ga wel naar een rechtswinkel als ze dat bedrag willen opeisen.

Sander Tamsolak 1 aug 2023
Reageer
A

Lijkt leuk, aan het eind niet meer

Het lijkt heel mooi, gelikte reclame maar je bent niet goedkoper uit. Allereerste wanneer je zonnepanelen hebt moet je er niet aan beginnen! Je moet bijna op het uur gaan calculeren wanneer je stroom verbruikt. Salderen gaat per uur wat zeer ongunstig is. Op veel momenten kost het je geld wanneer de zon schijnt of je hebt een dagtaak eraan en moet je zonnepanelen uitzetten om er profijt van te hebben. Die 4 uur per jaar dat je geld toe krijgt is wassen neus ten op zichte van donkere en grijze dagen waarbij het koud is en je de hoofdprijs betaald. Wanneer je op bepaalde momenten stroom gebruikt rekenen ze de kostprijs maar daarbij komen nog veel meer kosten die je niet gelijk ziet. Daarbij moeten hij medewerkers en marketing betaald worden dus tegen inkoopprijs bestaat niet. Zeer idealistisch, probeer het zou ik zeggen maar wij zijn er snel mee gestopt. Trouwens ook nog een leuke naheffing van 700 euro waar kosten bijstaan die ze niet vooraf zeggen. Nee, klinkt leuk maar achteraf zeer veel spijt van.

Arno Visser 18 jul 2023
G

Een beetje onderzoek en gezond verstand is natuurlijk altijdhet beste.
Inderdaad met zonnepanelen is het geen goed plan. Dan is een thuis accu de volgende stap. Die tijd komt sneller dan gedacht. Zo ik het kan zien zijn ze bij Next Energie helder over dat soort zaken.

Gerben 31 jul 2023
T

na 5 maanden nog geen eindafrekening teruggave

Niet aan beginnen, gaan waarschijnlijk binnenkort failliet. Eindeloos mailen en beloftes doen maar na 5 maanden nog steeds geen eindafrekening teruggave ontvangen.

Dit review zou te kort zijn maar meer is er niet over te vertellen. "Review tekst is te kort, minimaal aantal woorden is 50. Gelieve de review zoveel mogelijk te onderbouwen."

Tjebbe 29 jun 2023
Reageer
w

niet aan beginnen!

Al maanden aan het wachten op de eindafrekening. Na dreigen met de ACM ineens een eindafrekening met een smoes dat ze vergeten waren te versturen maar dat de eindafrekening al lang klaarstond. Twee weken later nog geen geld gezien. Na navraag krijg je te horen dat je alleen maar een concept hebt ontvangen en dat het onduidelijk is wanneer er wordt betaald. Nog nooit zoveel ellende meegemaakt bij een bedrijf. Van begin tot eind drama

wd 7 jun 2023
Reageer
V

Eindafrekening

Vanaf 3 maart opgezegd. Het is nu 23 MEI! En nog steeds geen eindafrekening.
Ik heb nu 2 klachten bij klachtenkompas neergelegd. Ik heb gemaild, gebeld, geschat en niets!
Loze beloftes en 1 mail met daarin dat ze het zsm gaan regelen.
Ik ga rechtsbijstand inschakelen.
Ik werd Zoet gehouden met het antwoord dat ze het door gaan zetten naar de desbetreffende afdeling.
Allemaal gelul.
Want er gebeurd niets.

Van den Boogaard 23 mei 2023
Reageer
B

Nog steeds is variabel een stuk goedkoper

Ondanks dat de meeste energiebedrijven zoals Essent, Eneco, etc nu met allemaal vaste jaarcontracten gaan gooien, zit je zeker op dit moment nog een stuk goedkoper bij de variabele bedrijven. Daarnaast heb je altijd nog het prijsplafond dit jaar dus heel erg mis kan het niet gaan. Wanneer het prijsplafond weg gaat en de prijzen van de vaste aanbieders weer dalen, zal ik de overstap ook weer wagen want ja het is wel simpel: een vast contract geeft je toch wat meer zekerheid. Op dit moment geeft het prijsplafond me dat + het feit dat de variabele opties nog steeds een stuk goedkoper zijn. NextEnergy, toppers! Niks te klagen verder over dit energiebedrijf

Bertje Bremer 17 mei 2023
Reageer
K

Zeer tevreden

Wij zijn eind januari 2023 overgestapt naar NextEnergy vanwege de lage prijzen vergeleken met andere leveranciers. En we zijn dik tevreden. De overstap ging vlotjes. We betalen een net, redelijk maandbedrag. En Vooral nu ze een week geleden hun app hebben aangepast met de bruto prijzen krijgen ze van ons een dikke pluim. We lezen in andere reviews dat de bereikbaarheid minder is dan de gevestigde leveranciers maar wij hebben vertrouwen dat dat goed komt. Ieder nieuw bedrijf heeft tijd nodig om op te bouwen.

Kim Jones 2 mei 2023
Reageer
R

Net onder de maat

Tja… een app die alleen maar de dynamische prijzen kan laten zien is toch echt niet anno 2023. Als je je verbruik of profiel wil inzien wordt gevraagd je logingegevens in te vullen. Daarna kom je weer uit bij waar je begon.

Bouw dan op zijn minst een webomgeving waar ik mijn verbruik kan inzien… dat geeft me enig inzicht en gevoel van transparantie.

Enige positieve is dat het maandbedrag automatisch verlaagd werd maar ook hier totaal niet duidelijk hoe men daarop komt. Ik hoef echt niet alles tot op 10 cijfers achter de komma te zien maar wil wel een gevoel hebben dat het klopt om verrassingen voor te zijn.

Daarnaast zijn mijn ervaringen met de klantenservice ook niet geweldig… bereikbaarheid is onder de maat.

Na een half jaar klant zijn had ik onderhand de nodige veranderingen wel verwacht…. Met name transparantie over het gebruik.

R.J. van Dam 15 apr 2023
O

Tja,als je,net als wij ,weg bent gegaan,verhogen ze je maandbedrag ook nog.Zo blij dat we een overstap hebben gemaakt.Ze hebben hun zaakjes gewoon niet op orde en houden zich ook niet aan wettelijke termijnen om een eindafrekening te sturen.Dhr.Wubbe mag wel eens aan het werk gaan om nog meer ellende te voorkomen.De ACM is op de hoogte van deze wanpraktijken.

Otjens 29 apr 2023
W

Heeft Next energie ook een jaarcontract?

Ik ben nu een half jaar klant bij Next energie, wat op dat moment zeker de beste en goedkoopste keuze is geweest. nu kreeg ik vorige week een mail van mijn vorige energieleverancier Essent dat zij me een jaarcontract willen aanbieden met prijzen onder het prijsplafond. Mijn vraag is: kan ik ook bij Next energie mijn prijzen voor een jaar vast laten zetten? Kan het nergens vinden namelijk. Ik denk wel dat veel mensen nu toe zijn aan wat vastigheid.

Alvast bedankt voor de reactie.
Wim

Wim 2 apr 2023
W

Hm jammer. Had wel een reactie verwacht aangezien ik zie dat ze hier reageren op reviews. Blijkbaar ben ik niet belangrijk genoeg.

Wim 4 apr 2023
K

Overstap van Budget Energie naar NextEnergy

Mijn ervaring met NextEnergy is zeer goed te noemen. Ben reeds overgestapt van Budget Energie naar NextEnergy en ondanks dat ik veel negatieve reviews en ervaringen las, heb ik toch de overstap gewaagd. Reviews.nl heeft me in deze ook goed geholpen want hier staan in ieder geval duidelijke reviews in plaats van korte waar je niks aan hebt. Het scheelt toch een flinke pak geld op jaarbasis als je de overstap maakt naar de juiste energieleverancier. NextEnergy kwam bij mij als goedkoopste uit de bus dus dan was de keuze niet moeilijk. Scheelt me tussen de 2.000 en 3.000 euro per jaar dus kan zeker wel uit. Ps. kan ook niet wachten op jullie NextBattery!

Kel 14 mrt 2023
Reageer
L

Waren ze allemaal maar zo

Sinds 13-02-2023 is mijn contract ingegaan. Ik heb nog even getwijfeld, omdat ik een paar negatieve reviews had gelezen. Maar ik denk laat je niet van de wijs brengen. Blij dat ik mijn eigen kop gevolgd heb, want tot nu toe zeer tevreden. Alles is volgens afspraak verlopen en er wordt zeer snel op mails gereageerd. Voorbeeld hiervan is op mijn vraag of mijn energie contract twee dagen later in kon laten gaan, dit omdat mijn energie contract tot 13-02-2023 doorliep bij mijn oude leverancier. s'Morgens een mailtje gestuurd en s'middags direct antwoord dat dat geen enkel probleem was. Ook hebben ze een duidelijke app waar ik precies kan zien wat mijn verbruik is en wat de actuele dagprijzen zijn. En dat is mij tot heden heel erg meegevallen gezien de prijzen wat de grote partijen vragen. Vandaar dat ik vijf sterren geef en ik hoop dat deze partij mag uitgroeien tot een van de grootste van Nederland.

Lammert Hoffman 5 mrt 2023
NextEnergy

Hoi Lammert,
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met ons! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service.

Met vriendelijke groet,
Lotte
NextEnergy ServiceTeam

NextEnergy 6 mrt 2023
O

Zo blij dat ik weg ben bij die amateurs.Geen fatsoenlijke app en ja,het is echt waar: Eindafrekeningen moeten handmatig worden verwerkt.Aangezien er volgens henzelf veel mensen weggaan,dus veel eindafrekeningen maken!!! En als je hem dan eindelijk binnen hebt mag je weer tijden wachten om je tegoed van hen op jouw rekening te krijgen.

Otjens 4 apr 2023
s

Slechte communicatie en afhandeling...

vanwege verhuizing heb ik het contract opgezegd.
maar nog steeds geen eindafrekening terwijl dit wel beloofd wordt
wettelijke termijn van zes weken al lang gepasseerd.
geen communicatie of uitleg.
klantenservice zeer moeilijk bereikbaar
via facebook groep hoorde ik dat meer klanten hier mee te maken hebben
moet nu verdere stappen ondernemen.

sarah 2 mrt 2023
NextEnergy

Beste Sarah,
We begrijpen dat het een vervelende situatie is. De eindafrekening heeft onze aandacht en prioriteit. We hebben jouw klacht genoteerd en deze zullen we intern gebruiken voor verbeteringen.

Met vriendelijke groet,
Lotte
NextEnergy ServiceTeam

NextEnergy 6 mrt 2023
K

Overgang naar NextEnergy soepel en vlekkeloos

Na het lezen van enkele reviews en blogs besloten om vanwege de prijs over te stappen naar NextEnergy.nl. - Bekende vergelijkingssites als pricewise en independer tonen geen prijzen van NextEnergy!
Communicatie was geweldig, overdracht vlekkeloos en de prijs is verbazingwekkend laag, meer dan 50% onder de prijsplafond. Wat will je nog meer? Ik ben uiterste tevreden en geef maximum aantal sterren

Khadim 15 feb 2023
H

Hier op Reviews.nl worden wel prijzen getoond als je een postcode invoert. Staat inderdaad als laagst genoteerd qua prijs. Reviews staan ook heel goed genoteerd, met name ook omdat NextEnergy de moeite neemt om te reageren. Wij gaan ook overstappen want we hebben een goed gevoel overgehouden aan met name deze pagina met veel positieve verhalen/ervaringen.

Henk 15 feb 2023
NextEnergy

Hoi Khadim,
Wat goed om te lezen dat je tevreden bent. Dank je wel voor je mooie review.

Groet,
NextEnergy ServiceTeam

NextEnergy 17 feb 2023
J

Nextenergy

Wat een verademing. Eindelijk een eerlijke energiebedrijf waar je ‘gewoon’ een eerlijke prijs betaalt i.p.v. zakkenvuller voor het energiebedrijf. Ik had mij op 08-02-23 aangemeld om klant bij hun te worden.
Nu kreeg ik vanmorgen 11-02-23 mijn contract toegestuurd .
Ik raad een ieder naar nextenergy over te stappen.

Joha 14 feb 2023
NextEnergy

Beste Joha,
Dank je wel voor je mooie review. We hopen je snel aan te sluiten.

Vriendelijke groet,
NextEnergy ServiceTeam

NextEnergy 14 feb 2023
O

Ik raad iedereen aan om GEEN klant te worden van Next Energie.Eindafrekeningen moeten handmatig worden gemaakt,dus komen ze niet binnen de wettelijke termijn van 6 weken.Tja,zeggen ze : we hebben het druk met het opmaken van de alle eindafrekeningen.Leegloop bij Next ,niet verwonderlijk..Stelletje amateurs!Nog steeds een app die niet werkt.Tjongejonge,niet normaal.Blij dat we overgestapt zijn naar Zonneplan.

Otjens 30 mrt 2023
R

Onbereikbaar

Ik heb per 28 december mijn contract opgezegd, en nog steeds geen afrekening gehad. Zijn telefonisch niet bereikbaar en op de app en Messenger geen antwoord. Weet niet hoe ik jullie wel kan bereiken? Misschien geen geld meer om terug te betalen?
Misschien hier een oplossing, zodat ik antwoord kan krijgen en een oplossing.

Rene Beck 6 feb 2023
NextEnergy

Beste Rene,
Door de grote drukte kan onze telefonische bereikbaarheid onder druk staan. We raden iedereen dan ook aan om contact op te nemen via de chat functie op onze website. Dat werkt op dit moment het snelst.

Vriendelijke groet,
NextEnergy ServiceTeam

NextEnergy 9 feb 2023
C

Overstap

Ben nu al 1 dag over, technisch zonder problemen, contractueel is het wat minder. Ik moest zelf opzeggen, was daarmee te laat en voila, 2x een voorschot aftikken. Klant helpdesk is wisselend, soms krijg je een prima antwoord, van een echt mens, soms een antwoord uit een draaiboek en soms geen antwoord. Vooral vervolgvragen blijven heel makkelijk onbeantwoord. De app geeft nog geen verbruik weer, maar ik bewaar elke 5 sec de meterstanden, dus ik weet wat mijn verbruik is. Ik zou het prettig vinden als de informatie in de app ook anders was op te halen, zoals de prijzen bijv. Een dyn. contract is best lastig na te rekenen en nog lastiger als je dingen moet overtikken. Ik lees bij andere veel klachten over de krediet check. Vind het antwoord daarop ook wat summier. Op zich prima dat je zo'n check hebt, maar hoe controleer je de juistheid van de uitslag. Bij een te grote hoeveelheid vals positieven, moet afvragen of die check wel zo goed is, en er zo eigenlijk ook een eenvoudige procedure moeten zijn waarop je dit kan laten her-evalueren. Hier krijg je altijd het kastje-muur verhaal, 'wij weten niet hoe, privacy he', dus moet jij naar dat bureau (waar je dan zelf achter moet komen), met hun in de slag en dan zelf weer met Next Energy overleggen. Heel veel klantonvriendelijker kan het niet. En ik zou met zo'n bureau wel onderhandelen over een boete clausule. Veel vals positieven benadeelt niet alleen de verkeerd beoordeelde potentiele klant, maar daarmee ook Next Energy. Het is algemeen bekend dat deze bureaus met slechte datasets werken, en deze ook slecht bijhouden. Als Next Energy snap ik dat je wanbetalers wilt weren, maar je zou dan ook waten moeten doen aan de groep die wel zo wordt beoordeeld en dat niet is. Dus gemiste kans van Next Energy.
Dus sommige dingen zijn prima, vooral het dynamische contract met voorschot, maar transparant is het niet, Zo bieden ze wel een battery aan die op dal momenten bijtankt, maar leveren geen informatie waarmee ik automatisch de wasmachine op een gunstige tijd zou kunnen starten. En dan nog het wat slappe 'kredietcheck' verhaal. Dus 2 sterren minder.

Chris 4 feb 2023
NextEnergy

Beste Chris,
Als iemand het niet eens is met de kredietcheck, dan is hij of zij welkom om dat me de klantenservice te bespreken. Er zijn ook klanten die na zo'n gesprek een nieuw aanbod zonder waarborg hebben gekregen. Zoals je zelf aangeeft, een ander bureau doet de check, en wij staan gewoon open voor een gesprek erover.
Onze app is natuurlijk steeds in ontwikkeling. Deze is zeker nog niet af en de specifieke zaken die je er in mist, die zijn al in ontwikkeling. We nemen ie ieder geval je opmerkingen ter harte en zullen er ons voordeel mee doen.

Vriendelijke groet,
NextEnergy ServiceTeam

NextEnergy 7 feb 2023
T

Eindelijk een eerlijke speler

Wat een verademing. Eindelijk een eerlijke energiebedrijf waar je ‘gewoon’ een eerlijke prijs betaalt ipv zakkenvuller voor het energiebedrijf.

Daarnaast kan je nog flink extra besparen door op het juiste moment de wasmachine of de vaatwasser aan te doen! De app geeft direct inzicht in je verbruik! Al met al zeer tevreden.

Truus van de Worm 1 feb 2023
N

Beste Truus,
Fijn te lezen dat je tevreden bent. Wij maken ook zelf gebruik van de lage tarieven om bijvoorbeeld onze was te doen. Dankjewel voor je mooie review.

Vriendelijke groet,
NextEnergy ServiceTeam

NextEnergy 10 feb 2023
B

Waardeloos

De betalingen voor de tegemoetkoming werden te laat verrekend namelijk in December en Januari,na 3x contact te hebben gehad via chat (telefonisch en via mail niet bereikbaar) over mijn teveel betaalde voorschot in November werd beloofd dit terug te betalen echter dit gebeurde niet waarop ik besloten heb om een bedrag te storneren,dit was 0,09 cent teveel waarvoor ik nu een AANMANING heb gekregen,humor hebben ze wel maar voor de rest is alles onder het vriespunt,bezint eer ge begint,ben blij dat ik per maand op kon zeggen,de ANWB werkt met hetzelfde concept met dat verschil dat ze daar verstand hebben van klantenbinding en administratie.

Ben 1 feb 2023
NextEnergy

Beste Ben,
We begrijpen zeker dat de aanmaning raar overkomt. Onze administratie is geautomatiseerd. Een tekort, hoe klein ook, wordt automatisch verwerkt en stuurt een dan een aanmaning uit. Als je contact opneemt met onze klantenservice zal je zien dat ook hier een mouw aan te passen is.

Vriendelijke groet,
NextEnergy ServiceTeam

NextEnergy 9 feb 2023
A

Verbruik wordt niet goed weergegeven

Het verbruik wordt niet goed weer gegeven
Heb hier al over gebeld, gemaild. Maar nog geen enkel antwoord gekregen of herstel te zien. Op 3 januari en 25 januari ontzettend veel gas en elektrisch gebruikt en heel veel energie met zonnepanelen opgewekt, en dat om 12 uur snachts, wat allemaal totaal niet kan. Graag antwoord en herstel! Ons klantnummer 2931

Annet Van Dijk 30 jan 2023
Reageer
J

Waardeloze service

Na weken gesteggel over een simpele wijziging van de ingangsdatum heb ik eerst het contract op moeten zeggen en weer een nieuwe aan moeten vragen. Kon niet anders. Dus weer een maand wachten tot het in kon gaan.
Nadat ik mijn moeder toch over had gehaald naar Next te gaan (goedkoper), kreeg zij bericht dat ze €750 borg diende te betalen. Op een maandbedrag van €27 ! Bijna 3 jaar premie! Terwijl ze absoluut nóóit iets niet betaald heeft. "Een extern bureau regelt dit", hoor je dan. Absolute malloten dus.
Dus ik, uit solidariteit, ook meteen opgezegd. "De eindnota komt na 6 weken". Niet dus. Na 2 weken dagelijks bellen en chatten, " U krijgt de nota binnen 2 uur" of "Morgenvroeg wordt u als 1e behandeld" eindelijk een nota ontvangen. Zou geld terugkrijgen. Nu al weer 2 weken aan het bellen, mailen en chatten of ze het geld ook daadwerkelijk ooit gaan overmaken. Liefst deze eeuw nog, zodat ik het nog mee kan maken. "Mijn collega pakt het zo spoedig mogelijk op", "Er lijkt iets mis te gaan in het systeem", "Mijn tante zit op een houtvlot", allerlei verhalen gehoord, maar betalen is er nog niet van gekomen. Ben benieuwd of ik het nog mee maak. Al leveren ze gratis, ik zou toch even nadenken van hen stroom en/of gas af te nemen. Slecht voor je hart.

Jos 26 jan 2023
J

Ben benieuwd of ik dan ook een waarborgsom voorgesteld krijg.
Ik kan begrijpen dat als je als wanbetaler te boek staat of veel kredieten hebt afgesloten dit gevraagd wordt, anders kan de maatschappij fluiten naar de centen.
Wat ik hier onder lees is dat er misschien iets te snel een risico wordt gezien.

Zelf ga ik e vanuit dat als tweeverdieners met alleen een klein hypotheekje en altijd netjes betalen geen waarborgsom moeten afdragen. Maar lees dat dit niet bij iedereen zo is.
Zou de waarborgsom wel kunnen missen, maar denk met velen hier het niet fijn vinden dat je geld door een bedrijf wordt vastgehouden.

Daar tegenover staat wel een laag tarief. (Dat omhoog zal gaan als er veel wanbetalers zijn).
We gaan het meemaken, want ik heb mij wel aangemeld omdat Powerpeers nu op €0,80 zit per KwH.

Jeroen 29 jan 2023
NextEnergy

Beste Jos,
We begrijpen dat het niet een leuk bericht is om te krijgen. Net als veel andere bedrijven wordt er standaard een kredietchick gedaan in het aanmeldproces. Dit is een geautomatiseerd proces. Ben je het niet eens met de vraag om een waarborgsom, neem dan contact op met de klantenservice om dit te bespreken.
Uiteraard volgt de eindnota en eventuele uitbetaling van teveel betaalde tegoeden.

Vriendelijke groet,
NextEnergy ServiceTeam

NextEnergy 15 feb 2023
S

NextEnergie batterijsystemen

Ik zag het al een tijdje aankomen want nu je vanaf 2025 steeds minder kan salderen is de vraag naar een goede batterij/accu in huis handig. Ik las zelfs ergens dat mensen hun elektrische auto accu gebruiken om daarin energie op te slaan. Daar lijkt het me persoonlijk niet voor bedoeld. NextEnergy heeft 3 batterijsystemen te koop, lijkt me ideaal. Zeker vanaf 2030 wanneer salderen helemaal niet meer kan. Kosten liggen momenteel rond de 7.000 en 10.000 euro dus ik wacht er nog even mee. Toch mooi dat een energiebedrijf hier ook aan denkt!

Speurder 23 jan 2023
NextEnergy

Beste Speurder,
Dank je wel voor je mooie review. Het is goed te lezen dat onze toekomst visie met daarin bijvoorbeeld de batterij systemen goed ontvangen wordt.

Vriendelijke groet,
NextEnergy ServiceTeam

NextEnergy 26 jan 2023
H

Veel overstappen laatste maanden

Een nieuwe energieleverancier (Next Energie) die alles goed op de rit heeft is ook wel uniek. Wij zijn tegenwoordig overstappers... Jarenlang bij Energiedirect gezeten, die nadat ons contract was afgelopen ineens flinke variabele bedragen aan de man ging brengen. Daarna dus overgestapt naar een goedkopere optie, kwamen we uit bij Frank Energie.. Prijzen waren daar heel gunstig maar zeker in het begin veel problemen met de app. Nu dus maar weer overgestapt naar Next Energie, mede omdat er zoveel positieve reviews over te vinden zijn. Momenteel hebben we alles wel goed op de rit met zonnepanelen, wat airco's die tevens kunnen verwarmen. Gezamenlijk met Next Energie die een prettige app heeft waar je alles goed op kunt monitoren en gunstige prijzen heeft, zijn wij blij!

Hake 23 jan 2023
NextEnergy

Beste Hake,
Dank je wel voor je mooie review. En bedankt voor je mooie compliment. Ook wij gebruiken vaak onze app en blijven deze steeds verder ontwikkelen om zoveel mogelijk aan de behoeften van onze klanten te voorzien.
Vrindelijke groet,

NextEnergy ServiceTeam

NextEnergy 26 jan 2023
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere energieleveranciers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste energieleveranciers

Dit zijn de beste energieleveranciers van december 2023.

Over NextEnergy

NextEnergy is een Nederlandse leverancier van duurzame energieoplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Utrecht. NextEnergy biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder zonnepanelen, laadpalen voor elektrische auto's en energieopslagsystemen. Het bedrijf streeft ernaar om duurzame energieoplossingen toegankelijk te maken voor iedereen en biedt daarom op maat gemaakte oplossingen aan die passen bij de behoeften van de klant. Als leverancier van duurzame energieoplossingen speelt Nextenergy.nl een belangrijke rol bij het bevorderen van de energietransitie en het verminderen van de CO2-uitstoot. Het bedrijf draagt bij aan een duurzamere toekomst en biedt klanten de mogelijkheid om een positieve impact te hebben op het milieu en de samenleving.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Energieleveranciers
  • https://www.nextenergy.nl
  • klantenservice@nextenergy.nl