Energie

Pure Energie

33 reviews
76% positief
15% neutraal
9% negatief

Pure Energie is een puur Nederlands energiebedrijf die windmolens bouwt en zonnepanelen plaatst in heel Nederland. De stroom wat hieruit opgewekt wordt, verkoopt Pure Energie rechtstreeks aan haar klanten. Het tarief van Pure Energie is eerlijk en voordelig en zorgt ervoor dat deze energieleverancier al veel klanten heeft. Klanten kunnen zelf kiezen waar de energie vandaan komt als een contract wordt aangegaan.

Pure Energie is van alle energieleveranciers de beste keuze.

Bezoek Pure Energie


Reviews (33)

  • Tim

    Windmolens van Pure Energie

    Je ziet steeds meer windmolens in Nederland komen en veel mensen hebben hier groots commentaar op. Zelf snap ik dit niet goed, want waarom zou je tegen iets zijn wat ervoor zorgt dat wij grote stappen op het gebied van een beter milieu maken? Ze zouden lelijk zijn, ik vind dit wel meevallen. Ik kan zo tien dingen noemen, ga ik niet doen natuurlijk, wat een stuk lelijker is dan een windmolen.

    Daarnaast, wanneer je dit doet, zijn er zo veel voordelen aan verbonden dat je gek bent als je hier niet in mee gaat. Iedereen die zich een beetje in de wereld en het milieu verdiept, ziet in dat we hier uiteindelijk toch allemaal naar over moeten stappen. Dus waarom dan niet nu al met zijn allen? Het is een goede energie leverancier die zowel energie opwekt met behulp van windmolens als dat het een leverancier is die zorgt voor zonne energie met zonnepanelen. Alleen maar goede dingen dus!

    Tim 26 nov 2020

  • Stef

    Pure energie review

    Eerlijk?! Ik snap echt niet waarom energie zo duur moet zijn. Je bent zo 200 euro per maand hier aan kwijt, nou sorry hoor maar dat vind ik echt ontzettend duur. Het enige nadeel is dat je gewoon niet zonder energie kunt, denk maar aan een winter zonder verwarming. Dat is iets waar je toch niet aan moet denken. Wij zitten bij pure energie en dat is dan nog een redelijk goedkope maatschappij en zij hebben ook nog eens duurzame energie, dus meerdere pluspunten. Dit waren voor ons ook redenen om hier te gaan. Maar dat neemt niet weg dat ik energie in het algemeen maar een duur iets vind.

    Stef 1 nov 2020

  • Bernard

    Groene en pure energie

    Wat voor mij van groot belang is, is dat de energie zo puur en groen mogelijk is.
    En pure energie doet hier in zijn naam absoluut eer aan, dit is een energie leverancier die hier vol op inzet.
    Dat is in de eerste instantie een grote gok, omdat je inzet op een nieuw iets, maar daarentegen vind ik het zeker de moeite welvaart omdat ik ervan overtuig ben dat deze moeite uiteindelijk zal lonen.
    Daarbij was groene energie in het begin in verhouding veel duurder dan de grijze energie, maar tegenwoordig wordt dat verschil steeds minder groot.

    Bernard 26 okt 2020

  • Lex

    Pure energie bewuste keuze

    Voor ons is de keus voor energie een hele bewuste keuze geweest. Ten eerste zijn wij sowieso altijd al veel bezig met een goede vorm van leven en zijn we ons erg bewust van de privileges die wij als mens hebben en dat we ook best wat terug mogen / moeten doen voor de aarde.

    Mede daarom zijn wij op zoek gegaan naar een energie maatschappij die voor ons gevoel hier het beste bij aansluit. Na veel wikken en wegen is Pure Energie hier voor ons uitgekomen en ik sta nog steeds voor de volle honderd procent achter deze keuze. Natuurlijk is het opwekken van energie nooit heel goed voor de natuur, maar wanneer we dit doen, laten we dan voor de minst schadelijke vorm kiezen. En wij geloven dus dat dat deze vorm is.

    Lex 7 okt 2020

  • Barry

    Zonnepanelen bij Pure Energie

    Wij hebben sinds kort zonnepanelen van Pure Energie. Wat zijn we hier blij mee! We hebben er erg lang over nagedacht en veel getwijfeld maar nu zijn we er uiteindelijk toch voor gegaan.

    Het was even omschakelen en ik heb me er goed in verdiept om de voordelen en de nadelen te zien en met elkaar af te wegen. Maar tot nu toe werkt het precies zoals we gehoopt hadden en zijn we er erg blij mee.

    Barry 20 sep 2020

  • Vanessa

    Verhuizing Pure energie verwarring

    Inmiddels worden we er flauw van! Ik ga verhuizen en had op zich best bij Pure energie willen blijven ( met het cashback aanbod wat me was gedaan ) echter snapt Pure energie de opdracht niet.
    Ik ga verhuizen maar heb op het oude adres tot 16 juli ook nog gas water en licht nodig. Op het nieuwe adres moet het vanaf aanstaande 16 juni al ingaan omdat we daar dan gaan verbouwen.
    Ik krijg nu weer een bevestiging dat ik een jaar op mijn oude adres gas water en licht krijg.
    Is het zo moeilijk om de opdracht te snappen?
    Ik denk dat ik maar op zoek moet naar een leverancier die mij wel snapt.

    Vanessa 1 sep 2020

  • Gerjan

    Pure energie goedkoop

    Sinds twee jaar zijn wij nu veel bewuster bezig met het gebruik van energie. Ten eerste zijn we al overgestapt naar pure energie, dat is een verbetering en wat we nu ook doen is in plaats van elke keer maar weer die verwarming op standje sauna zetten soms ook gewoon even lekker weg kruipen onder een deken of even een warme trui aan trekken.

    Als je dit alles bij elkaar optelt en je doet dat een jaar lang, dan weet ik zeker dat ook jullie dit geld gaat besparen.

    Gerjan 26 mrt 2020

  • Lieke

    Pure energie prijskaartje

    Wat ik zo jammer vind, is dat net als dat gezond eten duurder is dan vet en slecht eten, goede energie ook duurder is dan de normale energie. Hier zit een flink extra prijskaartje aan en lang niet iedereen heeft het geld zo maar liggen om dit te betalen, ondanks dat ze dit misschien wel zouden willen. Ik vind ook echt dat het goede eten goedkoper moet worden en dat je pure energie ook goedkoper moet maken en pa dan gaan alle mensen gezonder en beter leven op alle vlakken. Want vaak is de wil er wel, maar kunnen ze het gewoon niet betalen!

    Lieke 6 mrt 2020

  • Alexander

    Pure energie goede reclame

    Wij waren al langere tijd op zoek baarmoeder nieuwe / groene energie maatschappij maar liepen steeds niet tegen de goede aan. Eerlijk gezegd wist ik zelf ook niet goed waar ik moest zoeken. En toen zag ik ineens op tv tijdens het voetbal kijken pure energie op de voetbalshirts staan en zo zijn wij bij deze maatschappij uitgekomen. Dus dat bewijst maar weer hoe belangrijk goede reclame is, dat trekt zoveel meer klanten dan je misschien zou verwachten. En achteraf zijn we heel blij met deze keus want we zijn erg tevreden.

    Alexander 17 feb 2020

  • Corne

    Pure energie windmolens

    Ik ben best goed te spreken altijd over groene energie en alles wat bedrijven doen om beter voor het milieu te zorgen, maar hier zit wel een grens aan en die grens is bij mij bereikt toen er steeds meer windmolens kwamen.
    Windmolens zelf daar heb ik niet zo veel problemen mee, maar honderden windmolens bij elkaar dat vind ik dan weer minder grappig.
    Ik snap dat windenergie heel goed is, maar het moet niet je uitzicht bederven en dat is wat windmolens tegenwoordig vaak wel doen.
    Er wordt dan gezegd dat de mensen niet zo moeten zeuren, maar ik snap heel goed dat mensen het niet grappig vinden dat ze eerst een prachtig uitzicht hadden en nu tegen allemaal windmolens aankijken.

    Corne 31 jan 2020

  • Irma

    Pure energie belangrijk

    Pure energie is voor ons de juiste energie maatschappij omdat zij het belangrijk vinden wat voor invloed het opwekken van de energie op de rest van de aarde heeft en dat is voor ons ook iets waar we iedere dag mee bezig zijn.
    We willen steeds groener gaan leven en dit doen we door iedere keer iets kleins te verbeteren zodat de omslag niet in één keer te groot is maar dat het geleidelijk gaat.
    Laatst was het onder andere het omzetten van de energiemaatschappij en dat is natuurlijk iets heel belangrijks, maar ook iets waar wij verder niets van merken.
    Maar toch heeft het wel degelijk een grote impact op de aarde.

    Irma 30 jan 2020

  • Henk

    Hoge korting bij pure energie

    Door mijn werk in de buitenlucht ben ik heel veel met het milieu bezig en met het verbeteren hiervan.
    Een van de dingen die wij als mensen kunnen doen om hier rekening mee te houden is het gebruik van groene stroom.
    Bij pure energie kun je nu een korting tot maar liefst €325,- krijgen bij het afsluiten van een contract!
    Dit was voor ons een hele makkelijke en duidelijke keuze om daarom over te stappen en tot nu toe gaat het heel erg goed en zijn we er erg blij mee.

    Henk 26 jan 2020

  • Pjotr

    Pure energie duur

    Het idee van pure energie staat me zeker aan en ik zou hier ook graag in mee willen gaan, maar voor mijn gezin is dit niet haalbaar omdat het voor ons te duur is.
    Ze willen er voor zorgen dat de aarde niet verder opwarmt en willen dat de mensheid hier aan mee helpt, dat vind ik heel goed en ik wil ook graag helpen.
    Maar dan moeten ze niet alle dingen wat goed is zo duur maken, want dan is de kans dat de mensen helpen veel kleiner.
    Juist dit soort energie moet je dan toch wat goedkoper maken.
    Net als dat groente en fruit duurder is dan ongezond eten, dan is het toch logisch dat mensen eerder voor de slechte dingen kiezen.

    Pjotr 10 jan 2020