Huis en tuin

GoVolt

16 reviews
75% positief
13% neutraal
12% negatief

Voor zonnepanelen moet je bij GoVolt zijn. Bij GoVolt kun je kwalitatief goede zonnepaneleninstallaties bestellen voor een scherpe prijs. Ook voor de installatie zit je bij GoVolt goed. Je kunt geheel vrijblijvend een Dakscan doen. Hierbij krijg je informatie om te bepalen of zonnepanelen in jouw situatie interessant zijn en wordt direct een prijsopgave gegeven.

GoVolt is van alle huis en tuinwinkels de beste keuze.

Bezoek GoVolt


Reviews (16)

  • Wesseling

    Tip voor het bedrijf GoVolt

    Ik was het niet helemaal eens met de offerte die ik had gekregen. Er waren wat zonnepanelen geplaatst op onze dakkapellen en ook een aantal op het oosten. Volgens mij moeten ze toch juist naar het zuiden en westen wijzen. De prijs was verder wel prima hoor en ik denk dat als ik contact met ze had opgenomen dat het wel goed zou komen, vond het echt toch wel een aparte keuze. Misschien is het geen verkeerde optie dat het bedrijf daadwerkelijk even contact met je opneemt alvorens ze best veel tijd voor je nemen om de offerte te maken. Verder hoor ik alleen maar goede verhalen over GoVolt hoor dus het is eigenlijk alleen een tip voor het bedrijf. Mijn ouders hebben het ook via dit bedrijf geregeld en het kwam een stuk sneller dan wanneer ze het hadden besteld bij een bedrijf bij ons in de woonplaats.

    Wesseling 17 jun 2022

  • Melissa Hoogendoorn

    Fijne bedrijf

    Zeer fijne ervaring met GoVolt.
    Goed geholpen en geadviseerd bij mijn offerte. Ik ben zelf niet heel technisch maar ze hebben mij goed uitgelegd over het beste systeem voor mijn dak m.b.t. Schaduwvorming.

    Installatie was binnen 8 weken en de monteurs hebben netjes werk geleverd. Ook mijn buren aangeraden en hier een korting voor gekregen.

    Al met al een zeer tevreden klant en zeker aan te bevelen.

    Melissa Hoogendoorn 20 mei 2022

  • Fam. de Winter

    Zonnepanelen betalen in termijnen

    Wij zijn al een tijdje in de markt voor zonnepanelen, maar zagen erg op tegen de grote investering. Bij GoVolt kun je de zonnepanelen in termijnen afbetalen en na de looptijd zijn ze ook echt van jou. Dit sprak ons gelijk erg aan.

    Na het aanvragen van de offerte, de knoop maar doorgehakt. Wij gaan voor zonnepanelen van GoVolt! Ze liggen er nog niet op, maar wij krijgen een erg goed gevoel bij GoVolt. De mensen waarmee wij gesproken hadden, waren erg vriendelijk en legden alles goed uit. Wij hebben er vertrouwen in.

    Fam. de Winter 21 apr 2022

  • M. Arab

    snelle verkoop maar wanprestatie Go-volt

    In januari contact met Go-Volt gehad. Ik zou een offerte krijgen en een flink bedrag zou moeten aanbetalen. Dit gebeurde binnen 1 dag en alles ging heel snel en ik betaalde ook gelijk het bedrag. Ik zou dan gebeld worden voor het plannen van een afspraak. Alles zou binnen 6 weken geïnstalleerd worden, werd mij verteld.

    En toen begon het....nadat ik 4 weken helemaal niets meer hoorde, belde ik met Go-Volt. De afdeling planning en klantenservice is eigenlijk niet te bereiken. Je hangt 10 minuten in de wacht en dan wordt de lijn gewoon verbroken. Na een paar dagen meerdere keren geprobeerd te hebben, kreeg ik iemand aan de lijn. Er was sprake van personele problemen, veel zieken, en planningsproblemen. Mij werd verzekerd dat ik volgende week gebeld zou worden.

    Ik werd natuurlijk niet gebeld. Toen weer met hen gebeld. Na vele pogingen weer iemand aan de bel gekregen. Er waren problemen en alles had vertraging opgelopen. Ik zou zeker de week daarna gebeld worden. Inmiddels zaten we ergens begin maart. Maar op een gegeven moment kreeg ik een email dat vanwege drukte alles vertraging had opgelopen en dat ik geduld zou moeten hebben.

    Uiteindelijk na veel wachten kreeg ik een telefoon voor de planning. Ik was blij, ik had eindelijk een afspraak op 1 april. Op 1 april werd ik gebeld dat het toch niet door kon gaan vanwege het weer. Een slappe excuus natuurlijk. Werkt dit zogenaamd bedrijf in de wintermaanden niet? Men wilde twee weken later op 15 april langskomen.
    Inmiddels was ik het zat geworden. Ik wilde de bestelling annuleren maar dat mocht natuurlijk niet van het bedrijf want eenmaal besteld, zit je eraan vast. Ik heb ze toen gewezen op de consumentenrechten en hun verplichtingen als een commercieel bedrijf. Ik zou ze nog een laatste kans geven voor 15 april.

    U kunt het raden. Vandaag is 15 april en ik zit dit te schrijven. Toen op 10:30 niemand kwam verschijnen, heb ik een paar keer gebeld. Ze waren natuurlijk weer niet bereikbaar. Ik heb toen gemaild. Ik werd gebeld en het werd mij medegedeeld dat er iets in de planning was misgegaan en dat ik vandaag niet op de planning stond.

    Ik heb een dossier laten aanmaken via rechtsbijstand. Nu ga ik ontbinding van het contract en schadevergoeding forceren. Kijkt U AUB verder als u zonnepanelen wilt instaleren naar een ander bedrijf. Ik heb nooit zo'n zeer slecht functionerend bedrijf als Go-volt mee gemaakt.

    M. Arab 15 apr 2022

  • Tim

    Zonnepanelen zijn helemaal in

    Grappig om te zien dat iedereen ineens zonnepanelen besteld omdat de gas en elektroprijzen de pan uit vliegen. Wij waren ook altijd sceptisch omdat zonnepanelen nog best wel in opkomst zijn en ik denk ook dat over 10 jaar er veel betere zonnepanelen of zelfs een geheel alternatief voor is. Door de huidige prijzen moeten wij er ook aan geloven en hebben voor 5.000 euro zonnepanelen besteld bij GoVolt. Prima factuur ontvangen en het wordt nog voor de zomer gelegd.

    Tim 10 apr 2022

  • Mart

    Hoogste tijd voor zonnepanelen

    Eigenlijk heb ik veel te lang gewacht met het nemen van zonnepanelen, maar nu is het echt de hoogste tijd. Ik twijfelde erg lang, want het leek mij toch wel een gedoe, dus de drempel was best hoog. Ook wist ik niet precies waar ik moest beginnen. Waar ik ook erg tegen op zag, was de investering. Zo doende kwam ik bij GoVolt uit. Zonnepanelen zonder grote investering. Bij GoVolt betaal ik de zonnepanelen gewoon in termijnen terug en wanneer ze zijn afbetaald, zijn ze 100% van mij. GoVolt heeft ook een hele mooie app, waarmee je direct alle gegevens kunt zien. Erg handig! Dus mensen, wacht niet langer, gewoon doen.

    Mart 21 mrt 2022

  • Maurice

    Zonnepanelen kunnen nu wel uit

    Weer even met de feiten op de neus gedrukt. Contract met energieleverancier is verlopen en we moeten nu het drie dubbele betalen als voorheen. We hebben gelijk via GoVolt 12 zonnepanelen besteld, deze zal een dezer weken op ons dak geïnstalleerd gaan worden. Kan zeker wel uit, misschien gaan we zelfs voor een warmtepomp en 100% vloerverwarming in huis. Helaas nu het geld niet voor maar met name in deze tijd, iedereen die het wel al heeft gedaan zit er goed bij! Ps. offerte van GoVolt, die we hebben ontvangen per mail, is heel duidelijk en je kan er veel op inzien qua wat het je opbrengt, waar de zonnepanelen geplaatst gaan worden, enz. Prima service tot dusver.

    Maurice 12 mrt 2022

  • Fam Noording

    Summer is coming

    Het is even aftasten voor de zonnepaneel industrie denk ik. Wij gaan deze zomer ook over naar wat zonnepanelen. Moet nog wat offertes uitbrengen maar had al via via begrepen dat GoVolt wel goed zou zijn. Willen nog even wat sparen en dan begin van de zomer de zonnepanelen installeren. Is ook zo'n zonde om ze nu er al op te gooien terwijl er nog niet veel zon is. Althans, geen sterke zon. Had vorig jaar ook al een offerte opgevraagd via GoVolt, toen gaven ze aan dat er 8 zonnepanelen op mijn dak passen. Volgens mij is dit wel een stuk meer maar dat zal ik binnenkort wel van ze vernemen.

    Fam Noording 8 mrt 2022

  • kevin

    offerte -aanbetaling onder dwang - daarna nix

    Wat een bedrijf.

    Verkopen is niet zo een probleem bij govolt.

    Oktober: Een nette offerte, helaas met veel loze beloftes. ze beloven in de offerte de panelen binnen 2 weken te plaatsen. Helaas waren de verkochte panelen even niet op voorraad en zou dit 2 weken duren

    November: Akkoord op de offerte en afgesproken de aanbetaling te doen pas als de panelen binnenkom. De installaties zou al wel ingepland worden voor december.

    Uit het niet wordt mijn voicemail ingesproken door iemand waar ik tot op heden geen contact mee heb gehad. Waarom in nog niet heb aanbetaald, bij het terugbellen wordt door de jongen aangesproken alsof ik een wanbetaler ben. Ik geef aan dat ik met mijn contactpersoon af heb gesproken aan te betalen zodra ik bericht krijg dat de panelen binnen zijn. De persoon aan te telefoon geeft aan dat tot ik heb aanbetaald niets van govolt hoef te verwachten qua planning zonder aanbetaling. Dus ik betaal met tegenzin aan om alles in gang te zetten.

    December: een maand stilte.....

    Januari: Dan eindelijk wordt er een datum ingeplant op dinsdag, ik neem vrij, aan het einde van de dag wordt ik gebeld dat ze niet komen. Ze gaan de komende weken kijken wanneer ze kunnen komen. Ik word boos en dan kan het opeens de zelfde week op vrijdag... Wederom neem ik een vrije dag.... in de middag wordt ik gebeld dat ze weer niet komen. Ik ben nu wel nijdig... beloven dat binnen 2 weken wordt geplaatst is blijkbaar een verkooptruc en niet iets dat ze waar kunnen maken.

    De planning beloof me op maandag terug te bellen met een nieuwe datum... zo snel mogelijk en aan het begin van een werkdag zodat ze niet aan het einde van de dag bellen met een nieuwe smoes.

    Het is 2 weken stil..

    inmiddels februari: Ik krijg een standaar mail met hierin het bericht dat door drukte meer tijd nodig hebben om mijn installatie binnen 8 weken in te plannen.

    Wederom de planning gebeld en ze geven aan er niets aan te kunnen doen en het echt zo lang gaat duren... ze hebben GEEN MONTEURS.

    Ik geef aan dat ik het zelfde verhaal wel een beetje beu begin te raken en het een cassettebandje begint te worden. Ze geeft aan dat ze zich ook zo voelt omdat ze geen andere gesprekken als deze voert.

    Ik zou willen zeggen als u zonnepanelen wil plaatsen verder te zoeken dan Govolt...

    Ze willen graag je geld maar nadat jij je commit aan de offerte, je dwingen aan te betalen verder niet meer voor je doen.

    WAT EEN BEDRIJF, en dan druk ik me netjes uit.

    kevin 7 feb 2022

  • Irene

    Goede offerte maar wil graag iets meer overleg

    Ik ben wel positief over GoVolt hoor, laat dat voorop stellen. Hele goede offerte gekregen waarbij ik helaas het niet eens ben over waar de zonnepanelen worden geplaatst (symmetrie vind ik belangrijk). Heb hier ook nog geen zeggenschap in gehad, zal vast wel kunnen als je echt akkoord gaat met de offerte. Iets meer overleg zal dan ook wel fijn zijn want qua prijzen en gehele opzet van de offerte is niets mis mee. Ze nemen er in ieder geval wel de tijd voor om een goed beeld te geven wat je kan verwachten aan besparing en kosten.

    Irene 7 jan 2022

  • B. Vermeer

    Zonnepanelen offerte aangevraagd

    Ik heb ook een offerte aangevraagd en het ziet er wel goed uit. Heb met Govolt afgesproken dat ik hierop terug kom rond Maart April. lijkt me wat logischer dan met hartje winter zonnepanelen te plaatsen. Ik wist trouwens niet dat er een houdbaarheidsdatum aan zonnepanelen zitten en dat ze in principe ieder jaar iets minder stroom leveren. Des te beter is het om net voor de zomer ze te plaatsen zodat ze meteen hun werk goed kunnen doen. Ook leuk dat ze via een Google Maps image al precies kunnen laten zien waar ze de zonnepanelen willen gaan plaatsen. Ik had hierop nog wel wat aanmerkingen want het moet er wel een beetje mooi uitzien vind ik. Dat kon allemaal wel volgens Govolt dus prima tot dusver. Zodra ik de zonnepanelen heb laten plaatsen zal ik hierop nog een reactie sturen over hoe het is gegaan.
    Geef ze voor nu 5 sterren. De offerte is heel mooi overzichtelijk opgebouwd, zoals trouwens hieronder in een review staat omschreven door iemand anders.

    B. Vermeer 9 dec 2021

  • Simaro

    Offerte GoVolt.nl

    Ik heb er totaal geen eieren van gegeten dus heb bij verschillende bedrijven een offerte aangevraagd voor zonnepanelen. In de offerte van GoVolt.nl heb ik onderstaande punten duidelijk gekregen:

    - opbrengst voor de komende 25 jaar
    - besparing voor de komende 25 jaar
    - het op maat geadviseerde zonnepanelen systeem
    - legplan
    - informatie over de aangeboden producten
    - informatie over de installatie

    Verwachte opbrengst zou voor mijn situatie 3.574 kWh zijn, een besparing van € 964,98 euro het eerste jaar. Besparing na 25 jaar zou € 25.613,39 moeten bedragen en de terugverdientijd is ongeveer 5 jaar.
    Staan nog enkele milieubesparingen bij maar daar doe ik het niet voor, sorry maar gaat toch echt om mijn eigen portemonnee.

    Het aanbod betreft 11 zonnepanelen van Trina Solar met een omvormer SolarEdge. Je kan alle opbrengsten monitoren op je smartapparaat. Betreft een volledige all-inclusive installatie waarbij kabels mooi worden weggewerkt en worden aangesloten in de meterkast, waar ze ook een extra groep gaan aanmaken. Montage is binnen 4-6 weken en je krijgt een gratis BTW-teruggave service.

    Kostenplaatje is € 5.082,64 zonder BTW en € 6.150,00 inclusief BTW. Het is mogelijk dit te financieren bij Santander als je het niet in 1 keer kunt betalen. Betaal je natuurlijk wel rente over.

    Wat is peroonlijk mooi vind is dat ze een plaatje van bovenaf van je huis meesturen waarop de zonnepanelen al op staan. Zo kan je zien waar ze komen. Staat verder nog onderaan de offerte welke zonnepanelen het precies zijn, wat het totaalvermogen en het gewicht is en nog meer van zulke info. Zelfde met de omvormer.

    Heb de offerte zo goed mogelijk vertaald en hopelijk hebben jullie hier iets aan. Had hem wel wat later dan verwacht maar dat kwam doordat er een weekend tussen zat. Van alle zonnepaneelbedrijven is de offerte van GoVolt.nl het beste geformuleerd en hebben tevens de snelste levertijd.

    Groetjes Simaro

    Simaro 2 nov 2021

  • Wendy

    GoVolt positief maar toont geen prijzen op website

    Wij besparen ongeveer 1000 euro per jaar aan energie! Zonder te overdrijven, hier staat natuurlijk wel een kostenplaatje tegenover en dit kan wel erg variëren qua aankoopprijzen van je zonnepanelen. Denk dus goed na en vraag bij minimaal 3 aanbieders een offerte op. Dit is meestal vrijblijvend. Wij zijn hierdoor uit gekomen bij GoVolt, deze was het goedkoopste en kwamen vrij snel met een definitief voorstel. Moet wel eerlijk bekennen dat er ook veel bedrijven waren die prijzen toonden op de website, in tegenstelling tot GoVolt. We waren dus bijna naar een andere partij gegaan. Maakt weinig uit waar je ze besteld, zolang het maar goed wordt aangesloten en je de juiste prijs pakt.

    Ik geef GoVolt 3 sterren. Ze hebben bij ons alles goed aangesloten namelijk. Enige jammere vond ik in het begin dat ze geen prijzen toonden op de website. De chat werd ook niet beantwoord. Mijn man had een offerte aangevraagd via de website en vanuit daar ging het lopen.

    Wendy 29 okt 2021

  • Aart

    Zelf zonnepanelen plaatsen van GoVolt

    Na lang getwijfeld te hebben, heb ik toch gekozen voor zonnepanelen van GoVolt. Het is een erg fijn bedrijf om mee te werken. De communicatie ging vlot en ze waren erg meedenkend. Daarnaast was de prijs ook erg goed. Veel beter kun je het niet treffen.

    Wij hebben er voor gekozen om de zonnepanelen zelf te plaatsen en dit was goed te doen. Alle materialen waren netjes op tijd gebracht. Keurig in de garage uitgeladen en neergezet. Het viel mij meteen op dat de materialen van een goede kwaliteit zijn, wat natuurlijk wel heel fijn is om te weten. Als techneut lukte het wel om de zonnepanelen op het dak te plaatsen, maar voor de mindere techneuten onder ons kan een installatie handleiding niet kwaad. Dit wil ik dan ook als tip meegeven. Natuurlijk kun je de zonnepanelen ook laten plaatsen door GoVolt, maar sommige mensen willen ze ook graag zelf op hun dak leggen. Dit kan soms nog best een gepuzzel zijn.

    Ik kan iedereen aanraden die zonnepanelen wilt om deze af te nemen bij GoVolt. Heel goed bedrijf die beloven wat ze zeggen en de communicatie is zeer goed te noemen.

    Aart 21 sep 2021

  • Henk

    GoVolt zonnepanelen

    GoVolt heeft 18 zonnepanelen geïnstalleerd op m'n dak. Na de offerte ging alles razendsnel. De zonnepalen zijn zeer deskundig geïnstalleerd en ze gebruikten kwalitatieve materialen. Heel erg blij dat ik voor GoVolt heb gekozen! Wat mij erg beviel is dat ze goed meedenken. Zelf had ik al wat ideeën en samen zijn we tot de perfecte oplossing gekomen voor mijn situatie. Hoe vaak zie je dit nog bij bedrijven? Vaak moet alles snel en krijg je geen deskundig advies. Als je al advies krijgt is het vaak van iemand van de klantenservice die geen verstand van de materie heeft. Dit is bij GoVolt zeker niet het geval! Prettige communicatie en ze weten heel goed waar ze het over hebben. Verder hebben ze zeer vakkundig personeel die heel precies te werk gaan. GoVolt verdient een grote pluim.

    Henk 11 sep 2021

  • Tim

    Zonnepanelen besteld bij GoVolt

    Wij hebben zonnepanelen besteld bij GoVolt! We kregen al maanden lang brieven in de bus van potentiele zonnepaneelaanbieders die je dan kon huren. Door corona zijn we toch eens gaan nadenken en zijn we tot de conclusie gekomen dat dit wel iets voor ons zou zijn. We verbruiken best veel energie omdat ik thuis werk en daarbij willen we graag wat kosten besparen. Gelijk op de homepage van GoVolt (kwamen via Google op de website) kan je jouw postcode invullen en zie je meteen of het mogelijk is om zonnepanelen op jouw huis te installeren door een zogenaamde dakscan. Je krijgt hierna een resultaat per e-mail toegestuurd. Meteen het bedrijf even gemaild om verder te communiceren over hoe en wat. Nu zijn er dus 6 zonnepanelen op ons dak geïnstalleerd! Een gasloos huis komt nu wel erg dicht in de buurt voor ons. De overstap naar meteen een warmtepomp was ons te duur dus dit is voor ons de perfecte middenweg.

    Tim 9 sep 2021