The Farmer

The Farmer

5.0 reviewscore • 3 reviews
M

Geweldige Pantoffels

Ik kocht hier twee weken geleden pantoffels voor mijzelf, heb ze drie dagen gedragen en toen ging mijn man er mee vandoor!! Heb vervolgens voor hem maar een hoodie besteld en een set pantoffels hij is er zeer blij mee! Prima kwaliteit voor de juiste prijs ! ;) Ik zeg trots op de boer :) Gaan hier zeker vaker bestellen en ook gewoon leuk dat je op deze manier (door dit te dragen) de boeren steunt in deze toch wel barre tijden voor ze.

Marianne 16 apr 2024
Reageer
S

Erg blij met de service

Vorige week een mooie hoodie besteld om aan een kennis op verjaardag te geven. Helaas had ik het verkeerd gegokt en bleek dat ik een maatje groter moest hebben. Na een simpel mailtje sturen werd het snel opgepakt en had ik binnen een paar dagen al een grotere maat in huis.

Erg blij met deze service en mijn vriendin met haar trui!

Sylvia 3 feb 2024
Reageer
B

Farmer Socks

Aan het einde van het jaar kreeg iedereen bij ons op het bedrijf mooie Farmer Socks. Toen ik thuis kwam waren mijn kinderen helemaal verkocht. Uiteindelijk zelf nog een paar dagen voor de kerstdagen sokken besteld voor mijn kids via deze webshop in de hoop dat het op tijd aan kwam. Maar ondanks de verwachte drukte van de bezorgdiensten (wat netjes was aangegeven op de webshop) was mijn bestelling op tijd in huis. Kwaliteit enzo is ook perfect!

Bianca 27 dec 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over The Farmer

Ben jij een boer of ben jij trots op onze Nederlandse boeren? Houdt je van het platteland en van het boerenleven? In de webshop van The Farmer zijn veel leuke artikelen te koop zoals sokken, hoodies, petten, en zelfs metalen borden. Het is tevens mogelijk om gepersonaliseerde t-shirts en hoodies met eigen tekst te laten maken. Zo kan jij laten zien hoe trots je bent op onze boeren!

  • Geverifieerd bedrijf
  • Webshops
  • https://thefarmer.nl
  • info@thefarmer.nl