Lampen24.nl

Lampen24.nl

4.0 reviewscore • 10 reviews
K

Wat een geweldige ervaring!

Wat een fantastische ervaring heb ik gehad met de aankoop van mijn nieuwe lampen! Ik had deze lampen al eerder ergens anders gezien, maar toen leek de prijs buiten mijn bereik. Tot mijn verrassing vond ik ze tegen een veel betaalbaardere prijs. De levering was niet alleen snel, maar ook de zorgvuldige verpakking viel me op, wat ik waardeer in het kader van duurzaamheid. Het in elkaar zetten van de lampen was verrassend eenvoudig en de kwaliteit overtreft echt mijn verwachtingen. Ik ben enorm blij met deze aankoop en het geeft mijn ruimte precies de uitstraling waar ik naar op zoek was.

Karel 8 dec 2023
Reageer
I

Prima product en prima levering

Ik wil graag mijn ervaring delen over dit product dat ik onlangs heb gekocht. De lamp die ik heb besteld, is niet alleen een prima product, maar de levering ervan was ook nog eens verrassend snel. Er was echter een klein haperingetje tijdens het bestellen, want ik kon mijn huisnummer en postcode niet invullen. Dat bracht me even in twijfel over de bezorging, maar tot mijn opluchting werd de lamp toch op het juiste adres bezorgd. Soms kunnen zulke kleine zorgen ons parten spelen, maar de lamp zelf is superleuk en voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Ingrid 9 dec 2023
Reageer
J

Klein minpuntje aan de lamp

Ik wil graag mijn ervaring delen over de aankoop van een bureaulamp. Het ontwerp van de lamp is werkelijk sierlijk en past moeiteloos in elk interieur, vooral vanwege het slanke ontwerp. De lichtopbrengst van de lamp is ruim voldoende voor mijn behoeften. Echter, er is één minpuntje dat ik moet vermelden, namelijk de capaciteit van de accu. Deze had iets groter kunnen zijn om de lamp nog handiger te maken.

Josefien 6 dec 2023
Reageer
H

Teleurstellende black friday

Mijn ervaring met de aankoop van een lamp tijdens Black Friday was een beetje teleurstellend. We hadden gewacht op kortingen, maar de lamp die we mooi vonden was niet afgeprijsd. Toch besloten we de lamp te kopen. Tot onze verbazing zagen we na 2 dagen dat dezelfde lamp met maar liefst 75 euro was afgeprijsd (terwijl de lamp nog niet geleverd was). We vroegen of we de korting konden krijgen, maar dit bleek niet mogelijk. Dus uiteindelijk hebben we de lamp met korting opnieuw gekocht en de duurdere teruggestuurd. Dat was enigszins teleurstellend.

Hendrik 5 dec 2023
Reageer
M

Twee kleine verbeterpuntjes

Ik wil mijn ervaring delen over de aankoop van deze lamp. Wat me positief verraste, was dat de lamp sneller werd geleverd dan aanvankelijk was aangegeven. Daarnaast ontvingen we goede informatie over de levering, wat altijd handig is. Er zijn echter twee punten die ter verbetering vatbaar zijn. Ten eerste was de prijs niet de laagste op de markt, dus dat was een beetje teleurstellend. Ten tweede ontdekten we dat de doos van de lamp al eerder door anderen was geopend, maar gelukkig had dit geen zichtbare gevolgen voor het product zelf.

Maarten 29 nov 2023
Reageer
F

Retourzending vanwege net een afwijking

Mijn ervaring met deze lamp was over het algemeen positief. Het bestel- en leveringsproces verliep soepel. Echter, toen ik de lamp ontving, merkte ik dat deze niet helemaal overeenkwam met mijn verwachtingen op basis van de foto's. Dit resulteerde in een retourzending en een ster minder in mijn beoordeling. Maar ik moet zeggen dat het retourproces zelf erg soepel en snel verliep. Daarom kan ik toch stellen dat ik een goede ervaring heb gehad met dit bedrijf.

Fabian 28 nov 2023
Reageer
G

Wat een omslachtige oplossing

Ik wil mijn ervaring delen over de aankoop van een mooie vloerlamp. Helaas ontbraken er twee kleine schroefjes in de verpakking. Toen we contact opnamen met de klantenservice, werd ons verteld dat we de hele lamp moesten retourneren, zodat ze een nieuwe konden sturen. Dit vonden we nogal omslachtig voor een paar schroefjes ter waarde van 40 eurocent. Uiteindelijk hebben we de schroefjes zelf gekocht bij de bouwmarkt en het probleem opgelost. Het zou handiger zijn als het bedrijf de volledigheid van de levering controleert om onnodige kosten en irritatie bij de klant te voorkomen.

Gerard 27 nov 2023
Reageer
J

Goede producten, maar weer de bezorging...

De producten die ik heb gekocht, zijn prima, maar de levering liet te wensen over. De afgesproken levertijd was na 17 uur, maar de bezorgers stonden al voor die tijd aan mijn deur. Dit zorgde ervoor dat ik niet aanwezig was om de pakketten in ontvangst te nemen. Uiteindelijk moest ik de pakketten elders ophalen, wat enige moeite kostte. Dit aspect van de ervaring was niet al te best.

Johan 25 nov 2023
Reageer
T

Designfoutje in de lampen

We hebben onlangs 3 wandlampen van het type Lindby Emavi gekocht. Hoewel deze lampen erg mooi zijn, ontbrak er een opening in het armatuur om een snoer door te voeren. Hierdoor zitten de lampen nu scheef ten opzichte van de muur, vanwege de dikte van het snoer aan de onderkant. Om dit probleem op te lossen, ben ik van plan om zelf een opening in de metalen achterwand te maken.

Ton 22 nov 2023
Reageer
P

Alles uitermate positief ondervonden

We hebben onlangs twee lampen gekocht. Eén van de lampen hebben we opgehangen en daar zijn we erg blij mee. Helaas bleek de andere lamp niet in ons interieur te passen, dus moesten we deze retourneren. Het retourproces verliep echter zonder problemen. In het verleden hebben we al een aantal producten van Lampen24 gekocht waar we nog steeds erg tevreden mee zijn. De goede ervaringen met dit bedrijf houden aan.

Pim 21 nov 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over Lampen24.nl

Lampen24.nl, dé toonaangevende online specialist op het gebied van lampen en verlichting, brengt licht en schoonheid in jouw omgeving! Bij ons vind je een breed assortiment aan lampen en verlichting, altijd met een passende oplossing die past bij jouw smaak, behoeften en budget. Of je nu op zoek bent naar sfeervolle verlichting voor een speciale gelegenheid of praktische verlichting voor dagelijks gebruik, wij hebben het allemaal. Met meer dan twee miljoen tevreden klanten in heel Europa, is Lampen24.nl dé plek om jouw perfecte lamp te vinden. Ontdek ons uitgebreide aanbod van maar liefst 40.000 lampen in alle stijlen, zowel voor binnen als buiten, inclusief de bekende Duitse en internationale designmerken. Laat jouw omgeving stralen met onze prachtige verlichting van Lampen24.nl!

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.lampen24.nl
  • info@lampen24.nl