Cabau Lifestyle

Cabau Lifestyle

4.3 reviewscore • 6 reviews
D

Cabau greens

Ik gebruik al enige tijd Cabau greens poeder om gezonde smoothies mee te maken. Je kunt de poeder ook met water of sap mengen. Zelf doe ik een schepje door mijn smoothie elke dag. Dit geeft een boost aan mijn leven en geeft mij de energie om de dag goed te beginnen. Het helpt mij echt! Ik blijf er de hele dag energiek door. Ook merk ik dat ik veel minder vaak last van verkoudheid heb. Eigenlijk nooit meer. Cabau greens is echt een aanrader. Je zult er geen spijt van krijgen. Echt een goed product!

Daphne 31 okt 2022
Reageer
W

10 procent korting

Wanneer je op de website van cabaulifestyle.com komt krijg je gelijk een banner ervoor dat je 10% korting krijgt op je eerste aankoop als je een voornaam en e-mailadres invult. Zeker aan te raden want je krijgt daarvoor wel e-mails op z'n tijd maar dit kan je uitschakelen als je dat niet meer wilt. Vaak ben ik niet zo van merken van bekende Nederlanders, dit merk heeft echter hele fijne producten om je beter in je fel te voelen! Ook zeker fan van de cupping olie die heeft een lekker geurtje en kan je heerlijk mee masseren.

Willemijn Vossen 12 okt 2022
Reageer
N

Aan de dure kant

Ze hebben echt mooie spullen maar ik vind het wel aan de dure kant. Ik heb wel eens geurstokjes besteld bij Cabau Lifestyle en het ziet er prachtig uit, maar je betaald wel bijna 20 euro. Het is ook prachtig verpakt. Maar het is zeker leuk als je het geld ervoor hebt.

Natasha 17 jun 2022
Reageer
C

Heerlijke geurstokjes

Vorige week heb ik Cabau Geurstokjes besteld. Ze waren bijna 30 euro, wat wel aan de dure kant is. Daarentegen is het wel een premium product en zo ziet het er ook zeker uit. De verpakking is mooi en het product zelf ook. De stokjes had ik de volgende dag al in huis, waar ik wel blij mee was gezien de drukte van bezorgdiensten op dit moment. De geurstokjes ruiken heerlijk, dus ik ben wel blij met mijn aankoop. Ze zijn duur, maar daar krijg je ook wel wat voor.

Cindy 19 dec 2021
Reageer
L

Cabau Collagen Booster

Mijn moeder en ik gebruiken allebei Collagen Booster van Cabau Lifestyle. Ik heb mijn moeder overgehaald om het ook te gebruiken omdat ik echt merkte dat het voor mij werkt. Ik gebruik het nu zo'n 3 maanden en ik zit echt lekkerder in mijn vel! Wij hebben de Apple Orange smaak en het is best lekker. Nadat ik wakker ben geworden neem ik gelijk de Callogeen Booster op een lege maag. Dit doe ik iedere dag. Na ongeveer 3 weken begon ik echt verschil te merken. Mijn huid voelt strakker aan, mijn nagels zien er gezonder uit en ik heb minder haaruitval. Hierdoor zit ik ook veel lekkerder in mijn vel. Ik merk echt het verschil! Alle vrouwen die de 30 zijn gepasseerd kan ik dit hevig aanbevelen! Het geeft een boost aan zowel je uiterlijk als innerlijk.

Lisanne 12 aug 2021
H

Was eerst wel wat sceptisch over Cabau maar de producten zijn zeker wel aan te bevelen. Wel een stuk duurder dan de B-merken als je dan toch nog een zwakte puntje mag aanwijzen. Kan denk ik wel wat goedkoper als ze echt naam hebben gemaakt en wat meer massa productie kunnen doen.

Hermeline 17 okt 2021
M

Sportkleding van cabau lifestyle

Ik heb inmiddels al meerdere setjes sportkleding besteld hier.
Eerst begonnen met één sportlegging, omdat ik daar altijd erg voorzichtig mee ben.
Als ik ergens een hekel aan heb namelijk dan zijn het wel sport leggings die niet squat proof zijn, dus dat je alles ziet wanneer je hurkt.
Dat is hier niet het geval, dus geslaagd voor de test!
Ook zijn ze lekker high waist waardoor alles goed op zijn plek blijft zitten en je niet de hele tijd de broek omhoog hoeft te hijsen.

En voor een goede sportlegging vindt ik 50 euro echt niet duur.
Zo voor de zomer heb ik lekker het peach kleurtje besteld, maar ook de andere kleuren vind ik waanzinnig!
Proteïne drankjes vond ik altijd niet te hakken, maar ik heb nu een smaak hiervan thuis en die is oprecht heel goed te doen, ik vind hem zelfs wel lekker.
Nu hopen dat ik hierdoor ook goed gemotiveerd blijf om flink te trainen in de gym haha

Michelle 11 aug 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over Cabau Lifestyle

CabauLifestyle.com is een inspirerende en motiverende online bestemming voor vrouwen die streven naar kracht, fitheid en zelfvertrouwen. Het platform biedt een schat aan tools, tips en trucs om het gemakkelijker en leuker te maken om je innerlijke powerwoman te ontdekken en de wereld te veroveren. CabauLifestyle.com is een betrouwbare gids op de reis naar persoonlijke groei en empowerment. Het biedt een breed scala aan waardevolle informatie en hulpmiddelen, variërend van fitness en gezondheid tot lifestyle en mindset. Of je nu op zoek bent naar workouts, voedingsadvies of motivatie, CabauLifestyle.com staat klaar om je te ondersteunen en te begeleiden. Het is de perfecte online bestemming voor vrouwen die willen bloeien en hun volledige potentieel willen bereiken.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://cabaulifestyle.com
  • customerservice@cabaulifestyle.com