Verzorging

Cabau Lifestyle

4 reviews
75% positief
25% neutraal

Bij Cabau Lifestyle kunnen vrouwen terecht voor sportvoeding, sportkleding, accessoires en beauty producten om zichzelf beter te gaan voelen, dit is tevens het motto van Cabaulifestyle.com. Deze webshop heeft een groot assortiment aan producten, je krijgt gratis gifts bij verschillende betaaldrempels ze leveren de producten snel bij jou thuis. Om het nog mooier te maken bestaat er ook een Cabau app waarbij je samen kan sporten met Yolanthe Cabau.

Beautinow is van alle verzorging en beautywinkels de beste keuze.

Bezoek Beautinow


Reviews (4)

 • Inge

  Collagen Booster

  Ik gebruik nu een paar weken de Collagen Booster van Cabau Lifestyle, maar ik merk nog niet echt verschil. Ligt dat aan mij of moet dat nog komen? Je zal er sterkere nagels, gezond haar en lekkerder in je vel van moeten zitten. Sorry, maar ik merk nog niet zoveel. Hebben andere mensen hier misschien ervaring mee? Misschien verwacht ik teveel, dat kan natuurlijk ook. Ik blijf het nog wel een tijdje door gebruiken.

  Inge 27 jan 2022

 • Cindy

  Heerlijke geurstokjes

  Vorige week heb ik Cabau Geurstokjes besteld. Ze waren bijna 30 euro, wat wel aan de dure kant is. Daarentegen is het wel een premium product en zo ziet het er ook zeker uit. De verpakking is mooi en het product zelf ook. De stokjes had ik de volgende dag al in huis, waar ik wel blij mee was gezien de drukte van bezorgdiensten op dit moment. De geurstokjes ruiken heerlijk, dus ik ben wel blij met mijn aankoop. Ze zijn duur, maar daar krijg je ook wel wat voor.

  Cindy 19 dec 2021

 • Lisanne

  Cabau Collagen Booster

  Mijn moeder en ik gebruiken allebei Collagen Booster van Cabau Lifestyle. Ik heb mijn moeder overgehaald om het ook te gebruiken omdat ik echt merkte dat het voor mij werkt. Ik gebruik het nu zo'n 3 maanden en ik zit echt lekkerder in mijn vel! Wij hebben de Apple Orange smaak en het is best lekker. Nadat ik wakker ben geworden neem ik gelijk de Callogeen Booster op een lege maag. Dit doe ik iedere dag. Na ongeveer 3 weken begon ik echt verschil te merken. Mijn huid voelt strakker aan, mijn nagels zien er gezonder uit en ik heb minder haaruitval. Hierdoor zit ik ook veel lekkerder in mijn vel. Ik merk echt het verschil! Alle vrouwen die de 30 zijn gepasseerd kan ik dit hevig aanbevelen! Het geeft een boost aan zowel je uiterlijk als innerlijk.

  Lisanne 12 aug 2021

 • Michelle

  Sportkleding van cabau lifestyle

  Ik heb inmiddels al meerdere setjes sportkleding besteld hier.
  Eerst begonnen met één sportlegging, omdat ik daar altijd erg voorzichtig mee ben.
  Als ik ergens een hekel aan heb namelijk dan zijn het wel sport leggings die niet squat proof zijn, dus dat je alles ziet wanneer je hurkt.
  Dat is hier niet het geval, dus geslaagd voor de test!
  Ook zijn ze lekker high waist waardoor alles goed op zijn plek blijft zitten en je niet de hele tijd de broek omhoog hoeft te hijsen.

  En voor een goede sportlegging vindt ik 50 euro echt niet duur.
  Zo voor de zomer heb ik lekker het peach kleurtje besteld, maar ook de andere kleuren vind ik waanzinnig!
  Proteïne drankjes vond ik altijd niet te hakken, maar ik heb nu een smaak hiervan thuis en die is oprecht heel goed te doen, ik vind hem zelfs wel lekker.
  Nu hopen dat ik hierdoor ook goed gemotiveerd blijf om flink te trainen in de gym haha

  Michelle 11 aug 2021