Dakbenodigdheden.nl

Dakbenodigdheden.nl

4.7 reviewscore • 6 reviews
F

Veel keuze

Paar maanden geleden helaas lekkage ontdekt in mijn schuur. Ik heb dit zelf weten op te lossen door wat spullen te halen bij deze webshop. Wat videos bekeken, spullen besteld en aan de slag. Best goed gelukt al zeg ik het zelf. Enig nadeel was dat ik een paar dagen moest wachten op mijn spullen. Verder is het allemaal perfect. Veel keuze en goede kwaliteit.

Freek 28 mrt 2024
Reageer
J

Super bedrijf

Asbest folie op rol gekocht aan voordelige prijs. Rollen bij levering door DPD over de grond gesleept waardoor schade aan de folie. Contact opgenomen met dit bedrijf en onmiddellijk antwoord gekregen. Overgegaan tot redelijke minnelijke schikking welke onmiddellijk werd uitgevoerd door deze onderneming. Klantvriendelijk en begripvol! Echte aanrader! TOP👍👍👍

Jan 9 dec 2022
Reageer
H

Heel positief over Dakbenodigdheden.nl

Wij kopen hier wel vaker wat, met name EPDM dakbedekking met lijm en kit is hier goedkoop te krijgen en altijd flink op voorraad. Het dakrubber is van goede kwaliteit want we hebben het nu op meerdere plekken op onze dagen in de afgelopen jaren gebruikt en het aanbrengen gaat top en nog geen lekkage te bekennen! De eerste keer via Google shopping op deze website uit gekomen en sindsdien koop ik hier telkens weer. Vandaar nu een keer een review want deze webshop verdiend wel een pluim.

Harm 23 nov 2022
Reageer
D

Goede klantenservice

Dakbenodigdheden.nl heeft een goede klantenservice. Erg attent en behulpzaam. Ik zat met wat vragen over EPDM dakbedekking en ze namen echt de tijd voor me om alles goed uit te leggen. Daar was ik echt heel blij mee! Ook omdat ze steeds zo snel reageerden. Op dakbenodigdheden.nl staat ook informatie over EPDM dakbedekking, maar ik had wat specifiekere vragen. Vervolgens EPDM dakfolie besteld met de juiste dikte voor een zeer scherpte prijs. Er zat zelfs korting op omdat het een reststuk was! Met de verzendkosten meegerekend (die in mijn geval gratis was) was het zeker voordeliger dan bij anderen. De volgende dag had ik de rol al in huis en de kwaliteit is zeer goed! Ik ben er echt heel blij mee. Als ik nog eens wat nodig heb, kom ik zeker terug!

Daan 21 nov 2022
Reageer
O

Alles voor dakbedekking

Bij dakbenodigdheden.nl een rol EPDM dakrubber en EPDM lijm besteld. Beide producten werden keurig de volgende dag geleverd. Ik heb vaker met EPDM dakrubber gewerkt en kan wel stellen dat dit van goede kwaliteit is. Dakbenodigdheden.nl heeft een erg groot assortiment aan dakbedekking. Wanneer ik wat nodig heb kijk ik eerst altijd op dakbenodigdheden.nl.

Olaf 4 jan 2022
Reageer
M

EPDM folie voor overkapping

Vorige maand een overkapping gemaakt in mijn achtertuin. Zoiets heb ik voorheen nog nooit ondernomen dus ik wist ook niet precies wat voor folie ik moest gebruiken. Contact opgenomen met Dakbenodigdheden.nl en ze hielpen mij voortreffelijk. Heel klantgericht en ze dachten echt met mij mee. Ik heb een rol EPDM folie bij ze besteld en dat was precies wat ik nodig had. De overkapping was ook in één keer gelukt en ik ben echt blij met het eindresultaat. Ze waren zeer goed bereikbaar, zowel telefonisch als via de mail. Direct de juiste persoon aan de lijn. De levering ging snel via DPD. Voor EPDM ben je bij Dakbenodigdheden.nl zeker aan het juiste adres. Ik kan iedereen Dakbenodigdheden.nl aanbevelen. Zeer professionele webshop met kundige mensen die weten waar ze het over hebben. Dat is wel zo fijn als jezelf niet genoeg kennis op dat gebied hebt.

Michael 7 sep 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over Dakbenodigdheden.nl

Er zijn 6 reviews geschreven over Dakbenodigdheden.nl op Reviews.nl. Met een 4.7 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.dakbenodigdheden.nl
  • info@dakbenodigdheden.nl