Dakbenodigdheden.nl

Dakbenodigdheden.nl

4.50/5.00 • 2 reviews
O

Alles voor dakbedekking

Bij dakbenodigdheden.nl een rol EPDM dakrubber en EPDM lijm besteld. Beide producten werden keurig de volgende dag geleverd. Ik heb vaker met EPDM dakrubber gewerkt en kan wel stellen dat dit van goede kwaliteit is. Dakbenodigdheden.nl heeft een erg groot assortiment aan dakbedekking. Wanneer ik wat nodig heb kijk ik eerst altijd op dakbenodigdheden.nl.

Olaf 4 jan 2022
Reageer
M

EPDM folie voor overkapping

Vorige maand een overkapping gemaakt in mijn achtertuin. Zoiets heb ik voorheen nog nooit ondernomen dus ik wist ook niet precies wat voor folie ik moest gebruiken. Contact opgenomen met Dakbenodigdheden.nl en ze hielpen mij voortreffelijk. Heel klantgericht en ze dachten echt met mij mee. Ik heb een rol EPDM folie bij ze besteld en dat was precies wat ik nodig had. De overkapping was ook in één keer gelukt en ik ben echt blij met het eindresultaat. Ze waren zeer goed bereikbaar, zowel telefonisch als via de mail. Direct de juiste persoon aan de lijn. De levering ging snel via DPD. Voor EPDM ben je bij Dakbenodigdheden.nl zeker aan het juiste adres. Ik kan iedereen Dakbenodigdheden.nl aanbevelen. Zeer professionele webshop met kundige mensen die weten waar ze het over hebben. Dat is wel zo fijn als jezelf niet genoeg kennis op dat gebied hebt.

Michael 7 sep 2021
Reageer
Beste huis en tuinwinkels

Dit zijn de beste huis en tuinwinkels van september 2022.

Over Dakbenodigdheden.nl

Zoals de naam al doet vermoeden kun je op Dakbenodigdheden.nl allerlei soorten dakartikelen bestellen. Dakbenodigdheden.nl heeft het grootste aanbod van EPDM dakbedekking, EPDM lijm, EPDM kit en EPDM accessoires. Een aantal belangrijke kenmerken van Dakbenodigdheden.nl zijn dat ze een groot assortiment hebben, kant-en-klare oplossingen bieden, bijna alle orders binnen 24 uur geleverd worden en ook op zaterdag leveren.

  • Nog niet geverifieerd