Grootmeesters

Bezoek Grootmeesters

Lid van Reviews.nl

Kunst en hobby

Grootmeesters

9 reviews
100% positief

Alle schilderijen die Grootmeesters op haar website toont, worden handgeschilderd zodra je de bestelling hebt geplaatst. Dit gebeurt met de grootste nauwkeurigheid door ervaren artiesten, waardoor het circa 15 tot 20 dagen duurt voodat je de schilderij zult ontvangen. Je hebt een zeer ruime keuze, denkend aan moderne kunst, eigentijdse kunst, pop art, oude meesters en je kan een eigen foto of afbeelding uploaden. Zeker de moeite waard om eens te proberen!

Grootmeesters is van alle kunst en hobbywinkels de beste keuze.

Bezoek Grootmeesters


Reviews (9)

  • Annelies en Floor

    Degrootmeesters.com mooi schilderij gemaakt

    Al tijden op zoek naar wat moois aan de muur... Wij hebben tal van meubelzaken en bedrijven met schilderen bezocht, vaak hadden ze alleen glas schilderijen trouwens... Uiteindelijk terecht gekomen bij Degrootmeesters.com waar je uit heel veel verschillende kunst kunt kiezen, gewoon ouderwets handgeschilderd!

    Duurt wel even voordat je het in huis hebt maar is ook logisch omdat ze het nog moeten schilderen. Wij hebben een eigen foto geladen en zijn heel blij met het resultaat (foto van mij en mijn vriendin toen we geslaagd waren).
    Denk dat de meeste mensen dit niet weten maar je krijgt via de mail een preview van de schilderij zodat je eventueel nog wat kan aanpassen als je dat wilt. Voor ons was het meteen al prima dus we hebben het goedgekeurd. Daarna hadden we het schilderij binnen 2 dagen in huis.

    Annelies en Floor 26 feb 2022

  • Rosalie

    Eigen kunst met dank aan Grootmeesters

    Vanwege de positieve reviews heb ik besloten om een foto te laten schilderen door Grootmeesters. Ik kan hier alleen maar een positieve review aan toevoegen, want ik ben echt verbluft met het resultaat. Het schilderij dat ik heb ontvangen is van zeer hoge kwaliteit en dat maar voor € 299,00. Het is een foto van mijzelf met mijn zus en ik zit eraan te denken om het haar cadeau te doen. Dan laat ik nog wel één extra maken voor mijzelf. Het schilderij is echt door een grootmeester gemaakt, dat kan ik wel stellen. Echt super om deze herinnering op deze manier te vereeuwigen. Zo'n schilderij hou je je hele leven bij je, tenzij je hem cadeau doet natuurlijk, haha. Ik ben er nog niet helemaal over uit, maar het is in ieder geval wel een super origineel cadeau. Ik ben blij dat ik mij heb lijden door de positieve reviews, want dit is zeker niet onterecht! Echte kunst aan de muur is ook veel leuker dan een simpel printje. Daarom raad ik Grootmeesters ook iedereen aan die echte kunst aan de muur wil hebben hangen.

    Rosalie 6 aug 2021

  • Odette

    Goedkope kunst

    Tot voor kort wist ik helemaal niet dat zulke websites bestonden. Ik dacht altijd dat je duizenden euro's moest betalen voor een echt schilderij en dat je dan eerst een kunstenaar moest vinden. Toen kwam ik met toeval via Reviews.nl op de website van Grootmeesters en er ging een wereld voor mij open. Ik wist meteen dat ik zo'n schilderij moest hebben. De prijzen vielen mij wat dat betreft ook reuze mee voor een echt schilderij! Mijn huis hangt inmiddels al vol met handgeschilderde kunstwerken, fantastisch gewoon! Voorheen had ik altijd kopietjes van schilderijen, maar nu heb ik gewoon echte kunstwerken in huis hangen. Dit vind ik zo bijzonder. Het is ook erg leuk om een zelfportret te laten schilderen en dit heb ik uiteraard ook al laten doen. Voor kunstliefhebbers met een relatief klein budget of die niet teveel geld aan een kunstwerk willen uitgeven, is Grootmeesters echt geweldig.

    Odette 14 mei 2021

  • Lorena

    Grootmeesters schilderijen

    Als je echt op zoek bent naar een mooi schilderij, maar je wilt geen honderden tot duizenden euro's betalen hiervoor, dan kun je bij Grootmeesters terecht.
    Alsnog is het best duur hoor, houd daar wel rekening mee en de kwaliteit zal nooit soortgelijk zijn als het origineel.
    Maar volgens mij moet je wel een echte kunstkenner zijn, wil je het verschil duidelijk kunnen zien.
    Wij hebben twee hele mooie schilderijen in ons huis hangen die hier vandaan komen en we krijgen nog steeds regelmatig complimenten van bezoek of andere mensen die ze zien hangen.
    Statement pieces in je huis zijn altijd leuk en goed en dan is een website als deze, die dit realiseerbaar maken erg handig.

    Lorena 1 sep 2020

  • Lotte

    Bekende schilderijen voor iedereen

    Hier kun je alle schilderijen laten maken die je maar zou willen, van de mona Lisa tot aan het meisje met de parel, ouderwetse kunst en moderne kunst.
    Je kunt zelfs portretten laten naschilderen en dan op zo’n manier dat het er sprekend op lijkt!
    En dat allemaal voor hooguit een paar honderd euro.
    Dat lijkt misschien alsnog heel veel geld, maar valt in het niet voor de tonnen of de miljoenen die je voor het origineel zou moeten betalen.

    Lotte 29 jul 2020

  • Karel

    Vraag garantie eigen portret

    Ik ben wel heel benieuwd hoe het werkt als je een eigen foto opstuurt en dat ze daarvan een schilderij gaan schilderen. Daarmee doel ik op, wat nou als je het schilderij niet mooi vind die ze hebben gemaakt?

    Kan je het dan terugsturen en geld terug vragen? Ik lees wel dat je 5 jaar garantie hebt maar dat is op kleurechtheid en materialen. Grootmeesters.com stelt overigens dat het niet verkleurt zoals bij goedkope wanddecoraties dus dat is wel fijn!
    Bij retourbeleid staat dat je tot 14 dagen een product kan retourneren als het niet is zoals beschreven, maar als je het gewoon niet mooi vind, is dat geen geldig retour argument lijkt me?

    Ik lees allemaal goede reviews over dit bedrijf, de voorbeelden van foto naar handgeschilderd zijn ook erg mooi dus, maar wil het toch graag weten hoe dit zit. Het kost namelijk geen tientje dat je het er even op kunt gokken.

    Ik geef trouwens 5 sterren, heb er nog niets besteld maar zie dat er super veel keuze is + eigen portret (wat erg leuk is)! Zeker met huisdieren, kinderen of zelfs je trouwfoto kan dit prima. Hoop dat Grootmeesters.com hier op kan reageren. Kan me namelijk goed voorstellen dat meer potentiële klanten hier tegenaan lopen.

    Karel 24 jul 2020

  • El passionado

    Grootmeesters.com review positief

    Gewoon doen! Heb gisteren voor 299 euro een schitterend schilderij besteld bij Degrootmeesters.com, heel veel keuze en vooral schilderen van oude meesters zoals Rembrandt van Rijn vind ik geweldig. Heb daarom De syndicaten besteld want De Nachtwacht had ik al en La conferenza Anatomi vind ik ietsje minder.

    Zoals mijn vorige bestelling zal deze ook na ongeveer 2 a 3 weken worden bezorgd, hele fijne service en stelt eigenlijk nooit teleur! Dus nogmaals: gewoon doen.

    El passionado 23 jul 2020

  • Simar

    LInk van grootmeesters werkt niet

    Via instagram kwam ik op deze website en was het even vergeten maar volgens mij was dit het. Ik wil graag een kopie van de nachtwacht bestellen maar de link op deze website werkt niet naar Grootmeesters toe? Zag het toevallig op instagram voorbij komen en dacht die moet ik hebben, kost 500 euro las ik op insta. Kunnen jullie dit zo spoedig mogelijk in orde maken Reviews.nl?

    Simar 3 mrt 2020

  • Vardy

    Degrootmeesters.com review website met veel keuze

    Hele mooie website met zeer ruime keuze aan schilderijen. Vooral oude kunst staat me aan en vrijwel ieder bekend schilderij staat in de lijst. Ga binnenkort een mooi schilderij bestellen op Degrootmeesters.com. Zal hierna nog een reactie op deze review plaatsen omtrent levering en kwaliteit.

    Vardy 10 feb 2020