HomeWizard

HomeWizard

4.7 reviewscore • 3 reviews
S

Homewizard Energy ervaring

Ik gebruik alleen de P1 meter van HomeWizard en was vooraf eigenlijk niet bewust van het energieverbruik in mijn woning. We hebben afgelopen maand zonnepanelen op ons dak geïnstalleerd dus vanaf dat moment leek het me handig om die P1 meter te hebben om zo ook te kunnen zien wat je opwekt. Al het energie wat je verbruikt en opwekt wordt met elkaar verrekend, het is paars wat je verbruikt en groen wat je opwekt, hele mooie statistieken. Heb eenmalig € 29,95 betaald en alles werkt goed. Maak geen gebruik van de aanvullende opties want dat heb ik niet nodig. Nog wel getwijfeld om bijvoorbeeld bij de wasmachines en televisies een energie socket te installeren, wie weet voor in de toekomst. Heb nu een totaalbeeld wat voor nu prima bevalt. Gasverbruik wordt ook meegenomen in de statistieken trouwens. Je merkt gewoon dat als je zo'n P1 meter hebt dat je toch bewuster omgaat met hoe lang je onder de douche staat bijvoorbeeld en dat je toch even wat lampen uitdoet in kamers waar je niet bent. Heel fijn en voor nog geen 30 euro is het een schijntje wat je er voor terug krijgt. 100% een aanrader om te kopen. Had het binnen een paar tellen geïnstalleerd en het werkte gelijk.

Sander 30 aug 2023
Reageer
H

Snelle levering

We hadden enkele sockets en P1 meter besteld bij Homewizard. Dit werd heel snel geleverd en zelfs ik als 60-jarige kon alles gemakkelijk installeren. Binnen een kwartiertje had ik alles werkend en kon ik op de bank gelijk het live verbruik inzien. Ideaal en ken geen ander bedrijf in deze markt die het beter doet.

Harm 12 aug 2023
Reageer
B

Handig en makkelijk

Zelf gebruik ik de p1 meter van Homewizard nu z'n 1,5 jaar, ben zeer blij met deze meter want het geeft mij via de app van Homewizard een overzichtelijk overzicht van welk apparaat nu het meeste stroom verbruikt in real time. Zo ben ik erachter gekomen dat de waterkoker gigantisch veel stroom verbruikt, deze gebruiken we nu dan ook maar zo min mogelijk.
Het aansluiten van de p1 meter kan een kind nog doen! Het is vrij eenvoudig en de app is zeer makkelijk in gebruik!
Kan het iedereen aanbevelen! Het kan je ook een hoop geld besparen door apparaten nu uit te zetten omdat ze meer stroom verbruiken dan dat je op voorhand had gedacht !

Bert 13 jul 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van september 2023.

Over HomeWizard

HomeWizard levert een Wi-Fi P1 meter waarop je al je huishoudelijke uitgaven inzichtelijk krijgt als gasverbruik, energieverbruik, hoeveel energie je zonnepanelen opwekken en het waterverbruik. Ze leveren tevens Wi-Fi Energy sockets die meten hoeveel een apparaat gebruiken, deze kan je via de app op afstand uitschakelen. Via de HomeWizard Energy app kan je al deze informatie inzien tot enkele maanden terug. Het is mogelijk om een upgrade te doen naar Energy+ voor aanvullende opties. Met HomeWizard bespaar je met inzicht en wordt je bewuster van je verbruik. Installatie is binnen enkele minuten klaar, het enige wat je hoeft te doen is je P1 meter aan te sluiten op je slimme meter. Hierna kan je via de App, na een account te hebben aangemaakt, alles inzien.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.homewizard.com
  • support@homewizard.com