HomeWizard

HomeWizard

4.2 reviewscore • 5 reviews
S

Homewizard Energy ervaring

Ik gebruik alleen de P1 meter van HomeWizard en was vooraf eigenlijk niet bewust van het energieverbruik in mijn woning. We hebben afgelopen maand zonnepanelen op ons dak geïnstalleerd dus vanaf dat moment leek het me handig om die P1 meter te hebben om zo ook te kunnen zien wat je opwekt. Al het energie wat je verbruikt en opwekt wordt met elkaar verrekend, het is paars wat je verbruikt en groen wat je opwekt, hele mooie statistieken. Heb eenmalig € 29,95 betaald en alles werkt goed. Maak geen gebruik van de aanvullende opties want dat heb ik niet nodig. Nog wel getwijfeld om bijvoorbeeld bij de wasmachines en televisies een energie socket te installeren, wie weet voor in de toekomst. Heb nu een totaalbeeld wat voor nu prima bevalt. Gasverbruik wordt ook meegenomen in de statistieken trouwens. Je merkt gewoon dat als je zo'n P1 meter hebt dat je toch bewuster omgaat met hoe lang je onder de douche staat bijvoorbeeld en dat je toch even wat lampen uitdoet in kamers waar je niet bent. Heel fijn en voor nog geen 30 euro is het een schijntje wat je er voor terug krijgt. 100% een aanrader om te kopen. Had het binnen een paar tellen geïnstalleerd en het werkte gelijk.

Sander 30 aug 2023
Reageer
P

Homewizard watermeter werkt niet op WMD meter

Watermeter van HomeWizard werkt niet op de doorstroommeters die WMD levert aan ieder Drents huishouden, zucht. Kan HomeWizard niks aan doen dat ze in Drenthe flink achterlopen, WMD stelt zelfs dat het voor nu te duur is om überhaupt slimme meters aan te sluiten omdat ze verwachten dat deze nog in prijzen gaan dalen.

Het slechte vind ik alleen van HomeWizard dat ze het slecht aanduiden dat het dus niet mogelijk is om te installeren. Heb een chat geprobeerd via de website, totaal geen geluk, moest mijn mail maar achterlaten... Via Facebook zelfs nog geprobeerd om contact te leggen, ook dit werkte niet. Kreeg alleen een 'bot' te spreken. Kreeg alleen een paar keer een link doorgestuurd waar het dus totaal niet goed op stond aangegeven!

Had interesse om ook de display van HomeWizard te bestellen maar als een deel van de meters niet werkt, is dit allerminst mooi. Spijtig.

Paul 1 nov 2023
P

HomeWizard reageerde de volgende dag met:

Jouw watermeter is helaas niet compatible met onze Watermeter omdat jouw analoge watermeter niet is voorzien van een roterend wiel, deze is benodigd voor de inductieve sensor in de Watermeter. Mocht je verder nog vragen hebben dan horen we dit uiteraard graag!

Dus iedereen in Drenthe kan sowieso niet gebruik maken van de watermeter.

Paul 3 nov 2023
M

Bijzonder jammer dat jullie dat niet online bij het product vermelden. Enorme lappen tekst, maar nergens vermelden dat meters van de WMD niet geschikt zijn…

Matthieu Klooster 18 feb 2024
H

Energy Display van Homewizard

De Energy Display van HomeWizard is er! Wacht er al een tijdje op want had eens contact gehad met de klantenservice hierover, daar kondigden ze het al aan dat die dit jaar nog uit zou komen. Heb hem besteld en de verwachte bezorgdatum is morgen dus heb er zin in. Kijk best vaak op de HomeWizard app omdat ik zonnepanelen heb en ik het wel belangrijk vind dat ik ongeveer quitte speel dit jaar qua opwek/verbruik. 59,95 euro heb ik betaald, op zich geen goedkope prijs voor zo'n display maar omdat ik ook de P1 meter gebruik van HomeWizard vind ik het wel een toegevoegde waarde.

Henk J. 1 nov 2023
Reageer
H

Snelle levering

We hadden enkele sockets en P1 meter besteld bij Homewizard. Dit werd heel snel geleverd en zelfs ik als 60-jarige kon alles gemakkelijk installeren. Binnen een kwartiertje had ik alles werkend en kon ik op de bank gelijk het live verbruik inzien. Ideaal en ken geen ander bedrijf in deze markt die het beter doet.

Harm 12 aug 2023
Reageer
B

Handig en makkelijk

Zelf gebruik ik de p1 meter van Homewizard nu z'n 1,5 jaar, ben zeer blij met deze meter want het geeft mij via de app van Homewizard een overzichtelijk overzicht van welk apparaat nu het meeste stroom verbruikt in real time. Zo ben ik erachter gekomen dat de waterkoker gigantisch veel stroom verbruikt, deze gebruiken we nu dan ook maar zo min mogelijk.
Het aansluiten van de p1 meter kan een kind nog doen! Het is vrij eenvoudig en de app is zeer makkelijk in gebruik!
Kan het iedereen aanbevelen! Het kan je ook een hoop geld besparen door apparaten nu uit te zetten omdat ze meer stroom verbruiken dan dat je op voorhand had gedacht !

Bert 13 jul 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over HomeWizard

HomeWizard levert een Wi-Fi P1 meter waarop je al je huishoudelijke uitgaven inzichtelijk krijgt als gasverbruik, energieverbruik, hoeveel energie je zonnepanelen opwekken en het waterverbruik. Ze leveren tevens Wi-Fi Energy sockets die meten hoeveel een apparaat gebruiken, deze kan je via de app op afstand uitschakelen. Via de HomeWizard Energy app kan je al deze informatie inzien tot enkele maanden terug. Het is mogelijk om een upgrade te doen naar Energy+ voor aanvullende opties. Met HomeWizard bespaar je met inzicht en wordt je bewuster van je verbruik. Installatie is binnen enkele minuten klaar, het enige wat je hoeft te doen is je P1 meter aan te sluiten op je slimme meter. Hierna kan je via de App, na een account te hebben aangemaakt, alles inzien.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.homewizard.com
  • support@homewizard.com