Mart Visser

Mart Visser

3.0 reviewscore • 9 reviews
G

Prachtige wintermantel

Mijn wintermantel van Mart Visser is prachtig, maar helaas kampt deze met een ernstige chemische geur die al weken aanhoudt. De jas moet voortdurend buiten hangen, anders verspreidt de geur zich door het hele huis. Zelfs na enkele weken is de stank nauwelijks verminderd. Nu ben ik van plan om de jas te laten stomen, ondanks dat deze gloednieuw is. Ik heb geprobeerd mijn opmerking op de website achter te laten, maar kon geen geschikte manier vinden om dat te doen. Vandaar dat ik deze kwestie nu op deze manier onder de aandacht breng.

Geke 27 dec 2022
Reageer
A

Taillemaat compleet onduidelijk

Als nieuwe klant van Mart Visser heb ik onlangs een rok besteld, waarbij de taillemaat cruciaal was. Mijn taille meet 85 cm, en volgens de maattabel op de website van Mart Visser zou maat 42 geschikt moeten zijn. Echter, tot mijn ontzetting, werd de geleverde rok geleverd met een taille van 96 cm! Na contact opgenomen te hebben met de klantenservice, kreeg ik te horen dat er altijd enige variatie kan zijn in de maten. Toen ik vroeg welke maat ik dan moest bestellen, konden ze geen duidelijk antwoord geven. Bovendien werd de rok geadverteerd met een bijgevoegde ceintuur, maar tot mijn teleurstelling ontbrak deze. De klantenservice meldde dat ze hadden besloten om de ceintuur niet te produceren. Dit was een uiterst teleurstellende eerste ervaring als klant bij Mart Visser, en ik zal niet snel weer iets bestellen bij hun webshop.

Anouk 4 okt 2023
Reageer
L

Klachten en slechte ervaringen

Ik had een jurk besteld bij Mart Visser, met een duur prijskaartje. Helaas bleek deze jurk veel te lang voor mij te zijn, en daarom heb ik deze op een week geleden teruggestuurd. Pas veel later ontving ik een bevestiging van mijn retourzending. Echter heb ik nu nog steeds mijn geld niet terug ontvangen. Ondanks meerdere e-mails naar het bedrijf en talloze telefoontjes naar de klantenservice, is er geen oplossing geboden. Elke keer krijg ik te horen dat het "zo snel mogelijk" zal worden afgehandeld. Nu ben ik het zat en dien ik een serieuze klacht in. Het feit dat ik herhaaldelijk contact moet opnemen en er niet wordt gereageerd op mijn e-mails is simpelweg schandalig.

Lisa 20 jun 2023
Reageer
K

Op zich prima maar retouren onmogelijk

Ik heb een sweater besteld bij Mart Visser, wat op zichzelf soepel verliep. Helaas bleek de sweater niet goed bij mij te passen. Bovendien waren de mouwen niet gemaakt van sweaterstof, zoals ik had verwacht, maar van blousestof, wat niet duidelijk was vermeld. Daarom besloot ik om de sweater te retourneren, maar dat bleek het begin van de problemen. Ik heb meerdere e-mails gestuurd om mijn geld terug te vragen, maar de klantenservice bleek uiterst traag te reageren. Op dit moment zijn er al bijna 11 dagen verstreken sinds mijn retourzending, en ik heb mijn geld nog steeds niet ontvangen, terwijl de voorwaarden van Mart Visser aangeven dat de terugbetaling binnen 7 dagen zou moeten plaatsvinden.

Kim 25 apr 2023
Reageer
L

Prachtig van buiten maar kwaliteit...

Hoewel de jas die ik bij Mart Visser heb gekocht er prachtig uitziet aan de buitenkant, ben ik zeer teleurgesteld in de kwaliteit van de binnenvoering. Er is sprake van abnormale slijtage van de binnenstof, wat afbreuk doet aan de hele jas. Ondanks de uitstekende kwaliteit aan de buitenkant, zou ik niet snel weer iets bij Mart Visser bestellen. De slechte kwaliteit van de voering maakt de jas uiteindelijk onbruikbaar.

Lianne 20 mrt 2023
Reageer
M

Vertraging in retour

Nadat ik begin van het jaar een jurk van had besteld bij Mart Visser en deze niet goed bleek te zitten, heb ik de jurk onmiddellijk teruggestuurd. Nu heb ik mijn geld nog steeds niet terug ontvangen. Ik heb hierover 3 e-mails gestuurd en 1 keer gebeld. In eerste instantie werd de vertraging toegeschreven aan de drukte, daarna aan een technische storing. Nog maar even wachten.

Maarten 9 mrt 2023
Reageer
I

Mart Visser is gerenommeerd, communicatie niet

De klantenservice van Mart Visser laat veel te wensen over. Ze vroegen om een ordernummer dat helemaal niet bleek te bestaan. Dit gebrek aan organisatie en communicatie zorgt ervoor dat ik niet snel weer bij hen zal bestellen. Het is teleurstellend om te zien dat een gerenommeerd merk als Mart Visser zulke problemen heeft met hun klantenservice. Ik raad aan dat ze hun zaken op orde krijgen om klanten beter van dienst te kunnen zijn.

Ingrid 9 mrt 2023
Reageer
E

Super leuke kleding, maar service onbereikbaar

Voor de eerste keer heb ik een jurk gekocht bij Mart Visser. Ik ontving een code waarmee ik een gratis shawl zou krijgen, maar ik vergat deze code in te voeren bij mijn bestelling. Ik heb vervolgens 3 e-mails gestuurd om te vragen of ze de shawl alsnog willen opsturen via briefpost, maar ik heb GEEN ENKELE reactie ontvangen. Dit vind ik zeer klantonvriendelijk. De jurk op zich is leuk, maar de service laat veel te wensen over. Het negeren van mijn e-mails is uiterst frustrerend.

Emma 30 nov 2021
Reageer
C

Kreukende stof, jammer van het goede merk

Dit was mijn eerste aankoop bij Mart Visser, en ik ben helaas teleurgesteld in de kwaliteit van de stof van de blouse die ik heb ontvangen. De stof kreukt enorm en na slechts twee uur dragen ziet het er al niet meer fatsoenlijk uit. Dit is jammer, vooral omdat Mart Visser bekendstaat als een gerenommeerd merk. Ik twijfel nu of ik hier in de toekomst nog iets zal kopen.

Claudia 3 okt 2020
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van december 2023.

Over Mart Visser

Bij MARTVISSER.NL ontdek je de nieuwste collectie met veel aandacht voor constructie en pasvorm, zodat elk figuur op haar mooist uitkomt. Het merk besteedt aandacht aan een gunstige plooiverdeling, het gebruik van stretchmaterialen en doordachte belijningen, waardoor een optisch slanker silhouet wordt gecreëerd. De website biedt een scala aan nieuwste designer items, variërend van jurken tot broeken en van jassen tot tops. Je kunt je laten inspireren door de nieuwste trends, perfecte pasvormen en de leukste looks. MARTVISSER.NL is de ideale bestemming voor de modebewuste vrouw die op zoek is naar hoogwaardige kledingstukken die haar figuur flatteren. Of je nu op zoek bent naar een formele outfit of een casual look, je vindt hier altijd iets naar jouw smaak.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.martvisser.nl
  • info@martvisser.nl