Mart Visser

Mart Visser

2.4 reviewscore • 9 reviews
J

Retour

Ik ben meestal erg tevreden over de spullen die ik koop.nu heb ik een trui waarvan de raglanmouw steken loslaat. 3 berichten gestuurd ook foto's erbij en geen reactie.trui was met korting maar toch nog duur genoeg en pas 3 keer gedragen.Graag zou ik iets horen over wat ik moet doen zou graag mijn geld terug krijgen of een nieuwe trui.Het is dus pas 1 keer mis gegaan verder ben ik zeer tevreden en zijn de spullen mooi en mooie kwaliteit.

Johanna Van Laarhoven v gijsel 2 feb 2024
Reageer
L

Geen geld terug

Hier kun je beter niets kopen. Heeft volgens ons niets te maken met Mart Visser. Ontvangen artikel was beschadigd bij aankomst. Contact gezocht met klantenservice. Artikel retour gestuurd. Bedrag blouse wel retour ontvangen maar niet vanaf retourkosten. Hoezo? Zij sturen een onduidelijk artikel op. 3 mailtjes verstuurd, 3 keer een reactie het geld word gecrediteerd. Inmiddels weken verder maar noppes. Gewoon oplichters die werken vanuit een oud bedrijfspand ergens op een industriepand.

Dus….. ga naar een andere webshop of fysieke winkel, dit bedrijf deugd voor geen meter.

Leon 22 apr 2024
Reageer
F

Slechte kwaliteit

Artikel besteld. Was beschadigd. Retour gestuurd. En dat moet je dus ook voor betalen. Te gek voor woorden. Mijn advies, ondanks de bekende naam achter deze webshop niets meer kopen. Kwaliteit is vergelijkbaar met de primarkt.
En kijk maar eens op Google maps waar hun zitten. Gewoon een oude loods.

Familie Koop 5 apr 2024
Reageer
A

Taillemaat compleet onduidelijk

Als nieuwe klant van Mart Visser heb ik onlangs een rok besteld, waarbij de taillemaat cruciaal was. Mijn taille meet 85 cm, en volgens de maattabel op de website van Mart Visser zou maat 42 geschikt moeten zijn. Echter, tot mijn ontzetting, werd de geleverde rok geleverd met een taille van 96 cm! Na contact opgenomen te hebben met de klantenservice, kreeg ik te horen dat er altijd enige variatie kan zijn in de maten. Toen ik vroeg welke maat ik dan moest bestellen, konden ze geen duidelijk antwoord geven. Bovendien werd de rok geadverteerd met een bijgevoegde ceintuur, maar tot mijn teleurstelling ontbrak deze. De klantenservice meldde dat ze hadden besloten om de ceintuur niet te produceren. Dit was een uiterst teleurstellende eerste ervaring als klant bij Mart Visser, en ik zal niet snel weer iets bestellen bij hun webshop.

Anouk 4 okt 2023
Reageer
L

Klachten en slechte ervaringen

Ik had een jurk besteld bij Mart Visser, met een duur prijskaartje. Helaas bleek deze jurk veel te lang voor mij te zijn, en daarom heb ik deze op een week geleden teruggestuurd. Pas veel later ontving ik een bevestiging van mijn retourzending. Echter heb ik nu nog steeds mijn geld niet terug ontvangen. Ondanks meerdere e-mails naar het bedrijf en talloze telefoontjes naar de klantenservice, is er geen oplossing geboden. Elke keer krijg ik te horen dat het "zo snel mogelijk" zal worden afgehandeld. Nu ben ik het zat en dien ik een serieuze klacht in. Het feit dat ik herhaaldelijk contact moet opnemen en er niet wordt gereageerd op mijn e-mails is simpelweg schandalig.

Lisa 20 jun 2023
Reageer
K

Op zich prima maar retouren onmogelijk

Ik heb een sweater besteld bij Mart Visser, wat op zichzelf soepel verliep. Helaas bleek de sweater niet goed bij mij te passen. Bovendien waren de mouwen niet gemaakt van sweaterstof, zoals ik had verwacht, maar van blousestof, wat niet duidelijk was vermeld. Daarom besloot ik om de sweater te retourneren, maar dat bleek het begin van de problemen. Ik heb meerdere e-mails gestuurd om mijn geld terug te vragen, maar de klantenservice bleek uiterst traag te reageren. Op dit moment zijn er al bijna 11 dagen verstreken sinds mijn retourzending, en ik heb mijn geld nog steeds niet ontvangen, terwijl de voorwaarden van Mart Visser aangeven dat de terugbetaling binnen 7 dagen zou moeten plaatsvinden.

Kim 25 apr 2023
Reageer
L

Prachtig van buiten maar kwaliteit...

Hoewel de jas die ik bij Mart Visser heb gekocht er prachtig uitziet aan de buitenkant, ben ik zeer teleurgesteld in de kwaliteit van de binnenvoering. Er is sprake van abnormale slijtage van de binnenstof, wat afbreuk doet aan de hele jas. Ondanks de uitstekende kwaliteit aan de buitenkant, zou ik niet snel weer iets bij Mart Visser bestellen. De slechte kwaliteit van de voering maakt de jas uiteindelijk onbruikbaar.

Lianne 20 mrt 2023
Reageer
M

Vertraging in retour

Nadat ik begin van het jaar een jurk van had besteld bij Mart Visser en deze niet goed bleek te zitten, heb ik de jurk onmiddellijk teruggestuurd. Nu heb ik mijn geld nog steeds niet terug ontvangen. Ik heb hierover 3 e-mails gestuurd en 1 keer gebeld. In eerste instantie werd de vertraging toegeschreven aan de drukte, daarna aan een technische storing. Nog maar even wachten.

Maarten 9 mrt 2023
Reageer
I

Mart Visser is gerenommeerd, communicatie niet

De klantenservice van Mart Visser laat veel te wensen over. Ze vroegen om een ordernummer dat helemaal niet bleek te bestaan. Dit gebrek aan organisatie en communicatie zorgt ervoor dat ik niet snel weer bij hen zal bestellen. Het is teleurstellend om te zien dat een gerenommeerd merk als Mart Visser zulke problemen heeft met hun klantenservice. Ik raad aan dat ze hun zaken op orde krijgen om klanten beter van dienst te kunnen zijn.

Ingrid 9 mrt 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over Mart Visser

Er zijn 9 reviews geschreven over Mart Visser op Reviews.nl. Met een 2.4 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Gemiddeld.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.martvisser.nl
  • info@martvisser.nl