Banden.nl

Banden.nl

4.7 reviewscore • 3 reviews
J

Next-Day levering redt mijn wintersport

Dus, ik zat echt in de knoop met mijn winterbanden, want mijn garage had alleen de volgende dag nog een plekje vrij voor de wissel. Ik most dus winterbanden hebben die niet alleen goed waren, maar ook nog eens snel geleverd konden worden. Gelukkig kwamen de banden precies op tijd binnen, waardoor de garage ze nog kon monteren voordat ik op wintersport ging. Egt top geregeld, kon niet beter!

JoostT 8 feb 2024
Reageer
D

Snelle oplossingen

Ik was super blij met mijn bestelling bij banden.nl. Alles werd netjes binnen een week bij mij thuis, tot in de schuur zelfs, geleverd. Maar toen bleek dat mijn oude wielbouten niet pasten op de nieuwe velgen. Geen stress, binnen vier uurtjes hadden ze al een oplossing voor me. Ik kan dit bedrijf echt aan iedereen aanraden, ze denken met je mee en de klantenservice is top.

Daan 19 dec 2022
Reageer
S

Webshop top

De webshop is super makkelijk te gebruiken, maar wat echt het verschil maakt is de service. Ik had mijn kenteken niet eens ingevuld, maar de medewerkers waren zo oplettend dat ze direct contact opnamen. Bleek dat de velg die ik had besteld helemaal niet zou passen op mijn auto. Met de hulp van Banden.nl is alles goed gekomen.

SjoeRd 31 mei 2022
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Banden.nl

Voor degenen die op zoek zijn naar passende autobanden voor hun voertuig is Banden.nl een perfecte website. Het assortiment omvat verschillende merken en modellen autobanden, terwijl de website zelf eenvoudig te navigeren is en duidelijke en informatieve productbeschrijvingen biedt. Bovendien zijn de prijzen voor de banden zeer redelijk en er zijn regelmatig kortingsacties beschikbaar. Naast gratis levering biedt Banden.nl ook gratis montage bij een van de aangesloten montagepunten. Het personeel van de klantenservice is zeer deskundig en behulpzaam en de website biedt ook een handige zoekfunctie om snel de juiste banden voor je auto te vinden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.banden.nl
  • order@banden.nl