Keukenspeciaal.nl

Keukenspeciaal.nl

4.0 reviewscore • 9 reviews
Q

Quooker besteld bij Keukenspeciaal.nl

Quooker combi besteld bij Keukenspeciaal.nl met de mooie zwarte ronde kraan. Was de volgende dag in huis, heb het zelf aangesloten. Is niet heel moeilijk als je er een beetje verstand van hebt. Anders kan je altijd een advertentie op werkspot plaatsen voor degene waarbij het niet lukt. Een stuk goedkoper dan dat je het bij een keukenwinkel koopt die het ook plaatst is mijn mening. Heel goed product! Ben er blij mee, zo houden we meer keukenblad over omdat we geen waterkoker meer nodig hebben.

Quinn 20 feb 2024
Reageer
K

Teleurstellende terugbetaling

Mijn ervaring was bijzonder teleurstellend. Na het bestellen van een stopcontact op 13 juli, besefte ik dat ik het niet nodig had. Op 22 juli heb ik een retouraanvraag ingediend via e-mail, met de verplichting om op eigen kosten te retourneren, wat ik accepteerde. Ik heb dit keurig gedaan en volgens het track & trace-systeem is het product op 27 juli bij hen aangekomen. Een week later informeerde ik per e-mail wanneer ik mijn geld kon verwachten. Pas op 8 augustus ontving ik een reactie met de mededeling: "begin volgende week." Sindsdien heb ik nog drie berichten gestuurd, maar ik heb geen enkele reactie ontvangen en mijn geld is nog steeds niet teruggestort. Het is inmiddels 24 augustus, wat betekent dat ik al vier weken wacht op mijn geld. Ik begrijp dat terugbetalingen soms tot twee weken kunnen duren, maar dit wachten duurt veel te lang. Ik zal in de toekomst nooit meer iets bij hen bestellen.

Kees 24 aug 2023
Reageer
I

Slechte ervaring met retourzending

Helaas moet ik mijn zeer ontevreden ervaring delen. Ik had een kledingstuk besteld, maar bij aankomst was ik teleurgesteld over de kwaliteit. Ik besloot het terug te sturen en volgde het retourproces zoals voorgeschreven op de website. Ik stuurde het artikel op mijn kosten terug en ontving een ontvangstbevestiging. Echter, weken gingen voorbij en er gebeurde niets. Ik nam contact op met hun klantenservice, maar kreeg te horen dat mijn retourzending niet was geregistreerd en dat ze geen informatie hadden over de ontvangst. Na veel heen en weer gemaild te hebben, bleven ze beweren dat ze mijn retourzending niet hadden ontvangen en dat ik geen recht had op een terugbetaling. Dit is een onaanvaardbare situatie, waarbij ik zowel mijn geld als het geretourneerde item ben kwijtgeraakt. Dit was mijn eerste en laatste keer dat ik hier iets kocht.

Ilona 15 jun 2023
Reageer
M

Geweldige service!

Ik wil graag mijn positieve ervaring delen. Onlangs heb ik een smartphone gekocht bij deze winkel en was erg blij met mijn aankoop. Helaas ontstond er een technisch probleem met het apparaat na enkele weken gebruik. Ik nam contact op met hun klantenservice en zij reageerden snel en professioneel. Ze boden me een snelle reparatie of een volledige vervanging aan. Ik koos voor de vervangingsoptie en binnen enkele dagen ontving ik een gloednieuwe smartphone, zonder extra kosten! De klantenservice was vriendelijk en behulpzaam gedurende het hele proces. Ik waardeer hun toewijding aan klanttevredenheid en zal zeker weer bij hen winkelen.

Marijn 2 mei 2023
Reageer
T

Gemengde gevoelens

Mijn ervaring met deze webwinkel was gemengd. Aan de ene kant was ik tevreden met de snelle levering van mijn bestelling. Alleen de kwaliteit van het product liet veel te wensen over. Na slechts een paar keer gebruik begon het tekenen van slijtage te vertonen. Ik nam contact op met de klantenservice en ze boden aan om het product terug te nemen en me een nieuw exemplaar te sturen. Dit was een positief aspect van mijn ervaring. Het enige nadeel was dat ik opnieuw enkele weken moest wachten op het nieuwe product. Over het algemeen waardeer ik hun klantenservice, maar de kwaliteit van hun producten moet worden verbeterd.

Trien 10 jan 2023
Q

Keukenspeciaalzaak is toch niet de maker van het product. Ze verkopen het alleen. Denk niet dat je hen er op aan kan spreken dat de kwaliteit minder is. Zolang de service goed is en ze het regelen, doen ze alles wat ze kunnen?

Quinn 20 feb 2024
M

Spotjes kopen bij Keukenspeciaal.nl

Heb een keuken besteld, allemaal heel fijn gegaan bij een keukenzaak. Nu kwam ik er dus achter dat we lampjes/spotjes vergeten zijn te bestellen. Na veel te hebben gezocht op internet, kwamen we uit bij Keukenspeciaal.nl die veel led lampjes in het assortiment heeft voor keuken en badkamer. We hebben gekozen voor de Hera LED 24V 15W inbouw set met RVS look. Super fijn natuurlijk dat het LED is, gaat veel langer mee en is daarnaast nog veel zuiniger ook. Koste 80 euro voor een set van 3 spotjes. Prima prijs lijkt me! Moet nog wel even zelf kijken hoe ik dat ga aansluiten want moet eigenlijk een lichtknopje op de achterwand van de keuken komen om dit te bedienen.
Ps. het was de volgende dag van aankoop al geleverd! En Keukenspeciaal.nl is ook online op Whatsapp als je vragen hebt, super!

Mans 2 jun 2021
Reageer
H

Keukenapparatuur gekocht bij keukenspeciaal.nl

Het is dat ik heel handig ben en daarom zelf keukenapparatuur kan inbouwen, scheelt je toch een hoop geld. Voor de grap gingen we voor de coronacrisis naar een keuken en badkamerzaak. Eenmaal binnen gekomen kwam er meteen een verkoper op ons af en wilde ons van alles aansmeren. Binnen 5 minuten stonden we weer buiten, spijtig dat het zo moet. Dus via internet even gezocht naar keuken speciaalzaken en bij het gros is het onduidelijk wat je precies krijgt, hoe ze te werk gaan etc. Toen kwamen we bij Keukenspeciaal.nl, die duidelijk stellen dat ze alleen keukenapparatuur verkopen en dus niet zelf monteren. Dat bevalt me wel omdat ik het dus zelf kan en ik wil nu überhaupt geen mensen over de vloer i.v.m. corona.
We hebben een afvalemmer gekocht die je in de kast kan monteren, een Quooker gekocht waardoor we nu kokend en heel koud water meteen uit de kraan krijgen en we hebben nog wat standaard accessoires gekocht als een spoelbak, nieuwe kraan, enz.
Alle producten werden vrij snel geleverd en ik had het allemaal dezelfde dag nog gemonteerd. Erg blij mee! Ik heb de prijzen niet vergeleken met andere keukenwinkels maar ik vond het al met al niet heel duur.

Haasje 22 feb 2021
Reageer
H

Keukenspeciaal review

Een zeer fijne website waar je werkelijk alles voor je keuken kan kopen. Wij hebben hier een tijd geleden onze Quooker en nog wat overige apparatuur wat vernieuwd moest worden in onze keuken zoals nieuwe spoelbak en wat nieuwe verlichting. Die Quooker is echt een aanrader, geen waterkoker meer! Via telefonisch contact zijn we op de hoogte gesteld hoe dat allemaal werkte en of het gemakkelijk aan te sluiten is, wij zijn namelijk niet heel goed met de handen. Producten werden zeer snel geleverd en het was echt precies wat we er van verwacht hadden.

Hans en Janneke 16 jan 2021
Reageer
V

keukenspeciaal.nl Quooker vraag

Wij gaan binnenkort verhuizen en mijn vriendin zeurt al heel lang om een Quooker. Ik had hier nog nooit van gehoord, maar dat schijnt nu iets te zijn wat iedereen neemt die een nieuwe keuken krijgt.
Ik heb op keukenspeciaal.nl gekeken en hier zag ik heel veel verschillende varianten hiervan te koop, allemaal even mooi en ook allemaal even schrikbarend qua prijs betreft.
Aangezien het maar een eenmalige aankoop is, neem ik dit voor lief en we nemen er waarschijnlijk toch wel één.

Maar wat ik me dus afvraag en wat ik ook niet echt duidelijk kan vinden op de site is of je hier ook iets extra's voor aan moet sluiten in je meterkast of zoiets.
Want je hebt toch een extra verbinding nodig richting de keuken die voor deze boost in de kraan zorgt.
En wat is het assortiment aan kranen die bij zo'n Quooker hoort?
Volgens mij heb je niet heel veel keus hierin, wat niet perse erg is maar dat is wel iets wat ik ook duidelijk wil hebben.

Verder komt al onze nieuwe keuken apparatuur hier bijna vandaan, dat scheelt toch heel veel geld in vergelijking met wanneer je een complete keuken bij zo'n zaak koopt.
Dus ik hoop dat iemand mij hier antwoorden op kan geven en ondertussen zoek ik natuurlijk ook gewoon verder.

Vincent 11 jan 2021
W

Arme bedrijven die hebben geïnvesteerd in waterkokers. Iedereen wil tegenwoordig een QUOOKER.

Wentelteef 11 jan 2021
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over Keukenspeciaal.nl

Er zijn 9 reviews geschreven over Keukenspeciaal.nl op Reviews.nl. Met een 4.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.keukenspeciaal.nl
  • info@keukenspeciaal.nl