Keukenspeciaal.nl

Keukenspeciaal.nl

4.8 reviewscore • 4 reviews
M

Spotjes kopen bij Keukenspeciaal.nl

Heb een keuken besteld, allemaal heel fijn gegaan bij een keukenzaak. Nu kwam ik er dus achter dat we lampjes/spotjes vergeten zijn te bestellen. Na veel te hebben gezocht op internet, kwamen we uit bij Keukenspeciaal.nl die veel led lampjes in het assortiment heeft voor keuken en badkamer. We hebben gekozen voor de Hera LED 24V 15W inbouw set met RVS look. Super fijn natuurlijk dat het LED is, gaat veel langer mee en is daarnaast nog veel zuiniger ook. Koste 80 euro voor een set van 3 spotjes. Prima prijs lijkt me! Moet nog wel even zelf kijken hoe ik dat ga aansluiten want moet eigenlijk een lichtknopje op de achterwand van de keuken komen om dit te bedienen.
Ps. het was de volgende dag van aankoop al geleverd! En Keukenspeciaal.nl is ook online op Whatsapp als je vragen hebt, super!

Mans 2 jun 2021
Reageer
H

Keukenapparatuur gekocht bij keukenspeciaal.nl

Het is dat ik heel handig ben en daarom zelf keukenapparatuur kan inbouwen, scheelt je toch een hoop geld. Voor de grap gingen we voor de coronacrisis naar een keuken en badkamerzaak. Eenmaal binnen gekomen kwam er meteen een verkoper op ons af en wilde ons van alles aansmeren. Binnen 5 minuten stonden we weer buiten, spijtig dat het zo moet. Dus via internet even gezocht naar keuken speciaalzaken en bij het gros is het onduidelijk wat je precies krijgt, hoe ze te werk gaan etc. Toen kwamen we bij Keukenspeciaal.nl, die duidelijk stellen dat ze alleen keukenapparatuur verkopen en dus niet zelf monteren. Dat bevalt me wel omdat ik het dus zelf kan en ik wil nu überhaupt geen mensen over de vloer i.v.m. corona.
We hebben een afvalemmer gekocht die je in de kast kan monteren, een Quooker gekocht waardoor we nu kokend en heel koud water meteen uit de kraan krijgen en we hebben nog wat standaard accessoires gekocht als een spoelbak, nieuwe kraan, enz.
Alle producten werden vrij snel geleverd en ik had het allemaal dezelfde dag nog gemonteerd. Erg blij mee! Ik heb de prijzen niet vergeleken met andere keukenwinkels maar ik vond het al met al niet heel duur.

Haasje 22 feb 2021
Reageer
H

Keukenspeciaal review

Een zeer fijne website waar je werkelijk alles voor je keuken kan kopen. Wij hebben hier een tijd geleden onze Quooker en nog wat overige apparatuur wat vernieuwd moest worden in onze keuken zoals nieuwe spoelbak en wat nieuwe verlichting. Die Quooker is echt een aanrader, geen waterkoker meer! Via telefonisch contact zijn we op de hoogte gesteld hoe dat allemaal werkte en of het gemakkelijk aan te sluiten is, wij zijn namelijk niet heel goed met de handen. Producten werden zeer snel geleverd en het was echt precies wat we er van verwacht hadden.

Hans en Janneke 16 jan 2021
Reageer
V

keukenspeciaal.nl Quooker vraag

Wij gaan binnenkort verhuizen en mijn vriendin zeurt al heel lang om een Quooker. Ik had hier nog nooit van gehoord, maar dat schijnt nu iets te zijn wat iedereen neemt die een nieuwe keuken krijgt.
Ik heb op keukenspeciaal.nl gekeken en hier zag ik heel veel verschillende varianten hiervan te koop, allemaal even mooi en ook allemaal even schrikbarend qua prijs betreft.
Aangezien het maar een eenmalige aankoop is, neem ik dit voor lief en we nemen er waarschijnlijk toch wel één.

Maar wat ik me dus afvraag en wat ik ook niet echt duidelijk kan vinden op de site is of je hier ook iets extra's voor aan moet sluiten in je meterkast of zoiets.
Want je hebt toch een extra verbinding nodig richting de keuken die voor deze boost in de kraan zorgt.
En wat is het assortiment aan kranen die bij zo'n Quooker hoort?
Volgens mij heb je niet heel veel keus hierin, wat niet perse erg is maar dat is wel iets wat ik ook duidelijk wil hebben.

Verder komt al onze nieuwe keuken apparatuur hier bijna vandaan, dat scheelt toch heel veel geld in vergelijking met wanneer je een complete keuken bij zo'n zaak koopt.
Dus ik hoop dat iemand mij hier antwoorden op kan geven en ondertussen zoek ik natuurlijk ook gewoon verder.

Vincent 11 jan 2021
Reageer
W

Arme bedrijven die hebben geïnvesteerd in waterkokers. Iedereen wil tegenwoordig een QUOOKER.

Wentelteef 11 jan 2021
Beste keukenwinkels

Dit zijn de beste keukenwinkels van maart 2023.

Over Keukenspeciaal.nl

Keukenspeciaal.nl verkoopt meer dan 2.500 producten voor jouw keuken. Ze leveren vrijwel alle apparatuur wat je kan bedenken behalve de keuken zelf. Dit bedrijf staat bekend om het grote assortiment en de snelle levertijden. Keukenspeciaal.nl levert aan consumenten, ZZP'ers, installateurs en grootverbruikers.