Uitgekookt

Uitgekookt

4.7 reviewscore • 3 reviews
M

Goede maaltijdservice

Soms bestel ik een lekkere en gezonde maaltijdbox bij Uitgekookt. Ze hebben genoeg variatie met voldoende groente. Er staat ook duidelijk aangegeven wat er precies in zit. Je kunt de maaltijden eenvoudig in de magnetron of oven opwarmen en het smaakt heerlijk. De prijs wat je betaald voor een maaltijd vind ik eerlijk gezegd wel meevallen. Bij de Mac Donalds ben je ook al bijna een tientje kwijt voor een maaltijd, dan kun je beter voor een maaltijd van Uitgekookt kiezen. Goedkoper, gezonder en eerlijk gezegd ook lekkerder.

Marleen 5 dec 2022
Reageer
B

Gezond eten zonder koken

Proefpakket besteld en dat viel erg in de smaak. Nu bestel ik vaker maaltijden bij Uitgekookt. Het zijn geen goedkope maaltijden en dat is dan ook mijn grootste kritiek, maar wel erg lekker en gezond. De maaltijden worden gekoeld bezorgd en opwarmen is een fluitje van een cent. Het is echt heel lekker! Vooral na een lange dag werken wil ik nog wel eens een maaltijd van Uitgekookt nemen. De mac 'n cheese maaltijd met gehakt, ham en groenten is mijn favoriet!

Birgit 25 nov 2022
Reageer
S

Gezonde kant en klaar maaltijden

Er zijn tegenwoordig veel bedrijven die verse kant en klaar maaltijden aanbieden, maar mijn oog viel het meest op Uitgekookt. Uitgekookt.nl biedt kant en klaar maaltijden die door hun eigen chefs zijn bereidt. Ze worden gekoeld binnen een tijdvak van 1,5 uur bezorgd en je kunt ze zelf opwarmen in slechts 4 minuten. Ideaal voor mensen met een drukke baan. Kant en klaar maaltijden kunnen tegenwoordig ook gezond zijn. Een maaltijd kost slechts € 6,65. Voor de een is dit veel geld, voor de ander niet. Ik heb het er in ieder geval zeker voor over. Liever een paar euro meer betalen voor een gezonde maaltijd, dan een kant en klaar maaltijd van de AH. Het bestellen van een maaltijd gaat super eenvoudig. Je vult je postcode in, kiest een bezorgmoment en vervolgens kun je een maaltijd uitkiezen. Er is voldoende variatie en voor ieder wat wils. Je zit niet aan een abonnement vast en dat vind ik zo fijn aan Uitgekookt. Je besteld gewoon 4 maaltijden, waarvan je er 3 in de koelkast bewaard. In de koelkast zijn maaltijden 5 dagen houdbaar en in de vriezer 30 dagen. In de diepvries behouden maaltijden hun smaak niet zo goed als in de koelkast. Daarom bestel ik elke week 4 maaltijden en deze nuttig ik nog dezelfde week. Ook handig dat ze een proefpakket aanbieden, zodat je kunt uitproberen of Uitgekookt.nl wat voor jou is. Ik had het zeker gedaan als je een drukke baan hebt en gezond wilt eten. Het scheelt veel tijd dan wanneer je zelf nog moet koken en waarschijnlijk is het nog veel lekkerder ook. Het zal je echt verbazen hoe goed de maaltijden van Uitgekookt zijn.

Sonja 18 sep 2021
Reageer
Beste eten en drinken winkels

Dit zijn de beste eten en drinken winkels van juni 2023.

Over Uitgekookt

Uitgekookt.nl biedt gezonde en verse maaltijden die thuisbezorgd worden. De website heeft een breed assortiment aan gerechten die geschikt zijn voor verschillende diëten, zoals vegetarisch, lactosevrij en glutenvrij. De maaltijden worden dagelijks vers bereid en zijn gemakkelijk op te warmen in de magnetron of oven. De website biedt ook de mogelijkheid om wekelijks een abonnement af te sluiten, waardoor klanten kunnen besparen op hun bestellingen. De service is zeer betrouwbaar en klanten kunnen rekenen op snelle levering en vriendelijke klantenservice. De kwaliteit van de maaltijden is hoog en de smaken zijn goed in balans.