Uitgekookt

Uitgekookt

3.2 reviewscore • 15 reviews
E

Zeer tevreden!

Sinds ongeveer 3 weken maak ik gebruik van de maaltijden van Uitgekookt, en ik ben zeer tevreden! Het assortiment biedt veel variatie en de verse ingrediënten zijn duidelijk te proeven. Wat mij vooral aanspreekt, is het ontbreken van kunstmatige toevoegingen. Bovendien is de bezorging altijd op tijd geweest, wat ik erg waardeer. Als dit zo blijft, zal ik zeker blijven bestellen.

Emma 2 sep 2023
Reageer
J

Tegenvaller

Door de advertenties ,dacht ik laat ik het eens proberen.
Maar helaas voor mij is het niks vond er totaal geen smaak aan zitten vond het niet veel anders als de andere kant en klare maaltijden uit de supermarkt, nee gaat niets boven zelf gemaakt eten.
Wel jammer anders was het wel makkelijk geweest.

Joke 16 dec 2023
Reageer
G

Top Kwaliteit, prima bezorging, scherpe prijzen.

Voor het eerst in de 2 jaren na de dood van mijn vrouw, eet ik weer elke dag erg lekker omdat ik wekelijks 4 of 5 maaltijden bij Uitgekookt.nl bestel. Ik heb 4 leveranciers van bezorgmaaltijden geprobeerd, en Uitgekookt.nl is veruit de beste. Dat ik bijna altijd dezelfde bezorger aan de deur zie op vaste tijden is ook heel prettig.

G. Heemskerk 21 sep 2023
Reageer
T

Weer genoten van boeuf bourguignon

We hebben weer genoten van onze recente maaltijd, de boeuf bourguignon was heerlijk! Wij zijn blij met Uitgekookt.nl, waar we voor ongeveer €200 per maand genieten van heerlijke, verse maaltijden. Het enige wat we hoeven te doen, is een paar knoppen indrukken om de magnetron te bedienen, en we krijgen een vitamineboost van al dat verse eten.

Tim 1 sep 2023
Reageer
S

Slechte aanbieding

Ik had gehoopt een leuke aanbieding te krijgen, maar dat liep anders. Volgens Uitgekookt.nl had ik per ongeluk een vinkje vergeten te zetten, waardoor ik slechts 4 maaltijden ontving in plaats van de beloofde 5. Het is vreemd dat je een vinkje moet zetten voor een maaltijd die bij de aanbieding hoort en waar je gewoon recht op hebt. Hun reactie was: "Daar kunnen we nu niets meer aan doen, bestel gewoon opnieuw en let goed op het vinkje." Dat vind ik niet bepaald klantvriendelijk. Wie wil er nu een maaltijd mislopen? Ik zal hier nooit meer bestellen.

Sophie 28 aug 2023
E

Gezeur......ze vergeet te vermelden, dat ze voor die 5de maaltijd ook niets betaald heeft. Er staat duidelijk op de website € 5.-- een extra maaltijd.

EC de Meijer 21 sep 2023
S

Goede porties!

Sinds kort ben ik begonnen met het bestellen van maaltijden bij 'Uitgekookt'. Alles is keurig verpakt, en de portiegrootte van 450 gram is precies goed voor mij. Het gemak staat voorop: ik hoef niet na te denken over wat ik ga eten, geen boodschappen te doen voor het avondeten, en ik verspil niets. Een win-winsituatie die me veel tijd bespaart, zelfs als ik iets meer betaal. Helaas moet ik zeggen dat mijn ervaring tot nu toe wisselend is. Slechts één keer dacht ik: "Dit is echt lekker", en alle andere keren was het oordeel: "Dit is oké", maar soms ook: "Dit is niet lekker". Daarom bestel ik nu minder maaltijden per week en hoop ik dat de maaltijden die ik bestel in de toekomst echt lekker zijn!

Sarah 6 aug 2023
J

Nou dat vind ik dus ook van de 4 maaltijden was er maar een lekker daarom zal ik geen 2de keer meer bestellen.

Joke 16 dec 2023
E

Kwaliteit komt niet overeen

De kwaliteit van de maaltijden komt niet overeen met de luidruchtige reclame die wordt beloofd. Mijn laatste bestelling was redelijk, behalve de kibbeling met ravigottesaus en slamix. De kibbeling leek nergens op en de slamix was niet te eten. Bovendien word ik overal geconfronteerd met de luidruchtige reclame van het bedrijf, wat storend is.

Erwin 5 aug 2023
Reageer
L

Ik kook zelf wel weer

De kwaliteit van de maaltijden is erg wisselend en sommige combinaties van groenten en smaken zijn vreemd. Het lijkt alsof je een hap neemt en niet weet wat je proeft. Het rundvlees is van lage kwaliteit en er zitten zelfs stukjes in die je moet uitspugen omdat ze niet eetbaar zijn. De maaltijden komen vaak niet overeen met de foto's op de website en bij veel maaltijden moet je na het opwarmen overtollig water afgieten voordat je kunt eten. Pindasaus wordt zo verdeeld dat het uitdroogt in de magnetron, ondanks het volgen van de instructies voor het opwarmen. Ik heb hierover een e-mail gestuurd, maar ze vroegen me om terug te bellen, wat ik niet heb gedaan. Het is vreemd dat ze me eerder wel belden na een eerdere recensie. Kortom, ik kook nu weer zelf.

Laura 27 jul 2023
Reageer
A

Slechte klantenservice

Ik ben niet tevreden over de klantenservice. Hoewel ik in het verleden tevreden was met de leveringen, is mijn laatste bestelling fout gegaan. De proeverij (2 stuks bavarois) ontbrak in de doos en in plaats van de bestelde grote maaltijd werd een middelgrote geleverd, terwijl deze als groot was gemarkeerd, inclusief sticker. In plaats van het juiste item na te leveren, zouden ze me 3 codes sturen voor 3 bavarois, die ik bij toekomstige bestellingen zou kunnen gebruiken. Ik ben akkoord gegaan met dit voorstel, maar 1,5 maand later heb ik nog steeds geen codes ontvangen. In plaats van geld te besteden aan advertenties, zouden ze hun klantenservice moeten verbeteren. Voor mij geen Uitgekookt meer!

Anna 21 jul 2023
Reageer
B

Te droog, te nat, het geld niet waard

Helaas ben ik weer zelf gaan koken na een aantal weken Uitgekookt maaltijden te hebben geprobeerd. Ik vond het niet leuk, had er geen zin in en wilde geen tijd meer verspillen. De maaltijden van Uitgekookt waren niet langer aantrekkelijk of smakelijk voor mij. Ze zijn het afgelopen jaar sterk achteruit gegaan. Bovendien werden meerdere keren teleurstellende maaltijden geleverd. Voorbeelden zijn een maaltijd met kabeljauwfilet waarvan het gewicht slechts 58 gram was en boeuf bourguignon waarvan de saus dun leek en slechts twee kleine stukjes vlees bevatte. De maaltijden lijken ook niet op de afbeeldingen op de website, en bij veel maaltijden moet je na het opwarmen overtollig water afgieten. Pindasaus wordt zo verdeeld dat het uitdroogt in de magnetron, ondanks het volgen van de instructies voor het opwarmen. Ik heb hierover een e-mail gestuurd, maar ze vroegen me om terug te bellen, wat ik niet heb gedaan. Het is vreemd dat ze me eerder wel belden na een eerdere recensie. Kortom, ik kook nu weer zelf.

Bas 15 jul 2023
Reageer
E

Ideaal bij revalidatie

Bij mijn vorige twee revalidaties heb ik maaltijden van 'Uitgekookt' genomen, en dat beviel me goed. De maaltijden zijn prima voor de prijs, en het gemak is een groot pluspunt, of je nu wel of niet moet revalideren. Ik heb zojuist mijn eerste paar maaltijden weer besteld voor halverwege september! De bezorgers zijn altijd vriendelijk en het voelt bijna als thuiskomen.

Els 30 jun 2023
Reageer
W

Goed eten, maar o wee als het misgaat

Het eten is goed, maar als de maaltijden zoekraken, gaat alles mis. De enige oplossing die ze bieden, is geld teruggeven. Omdat er slechts 2 bezorgdagen in mijn regio zijn, moet ik wachten als mijn maaltijden zoekraken, want extra bezorgen zou slecht zijn voor het milieu. Wat als de zoekgeraakte maaltijden worden gevonden en bedorven blijken te zijn volgens hen? Dat zou ook verspilling zijn en slecht voor het milieu. Ze lijken geen begrip te hebben dat mensen niet zomaar bij Uitgekookt bestellen. Wanneer ik naar de chef vraag, zeggen ze: "Bel morgen maar terug." Kortom, totaal niet oplossingsgericht.

Wil 29 jun 2023
Reageer
M

Goede maaltijdservice

Soms bestel ik een lekkere en gezonde maaltijdbox bij Uitgekookt. Ze hebben genoeg variatie met voldoende groente. Er staat ook duidelijk aangegeven wat er precies in zit. Je kunt de maaltijden eenvoudig in de magnetron of oven opwarmen en het smaakt heerlijk. De prijs wat je betaald voor een maaltijd vind ik eerlijk gezegd wel meevallen. Bij de Mac Donalds ben je ook al bijna een tientje kwijt voor een maaltijd, dan kun je beter voor een maaltijd van Uitgekookt kiezen. Goedkoper, gezonder en eerlijk gezegd ook lekkerder.

Marleen 5 dec 2022
Reageer
B

Gezond eten zonder koken

Proefpakket besteld en dat viel erg in de smaak. Nu bestel ik vaker maaltijden bij Uitgekookt. Het zijn geen goedkope maaltijden en dat is dan ook mijn grootste kritiek, maar wel erg lekker en gezond. De maaltijden worden gekoeld bezorgd en opwarmen is een fluitje van een cent. Het is echt heel lekker! Vooral na een lange dag werken wil ik nog wel eens een maaltijd van Uitgekookt nemen. De mac 'n cheese maaltijd met gehakt, ham en groenten is mijn favoriet!

Birgit 25 nov 2022
Reageer
S

Gezonde kant en klaar maaltijden

Er zijn tegenwoordig veel bedrijven die verse kant en klaar maaltijden aanbieden, maar mijn oog viel het meest op Uitgekookt. Uitgekookt.nl biedt kant en klaar maaltijden die door hun eigen chefs zijn bereidt. Ze worden gekoeld binnen een tijdvak van 1,5 uur bezorgd en je kunt ze zelf opwarmen in slechts 4 minuten. Ideaal voor mensen met een drukke baan. Kant en klaar maaltijden kunnen tegenwoordig ook gezond zijn. Een maaltijd kost slechts € 6,65. Voor de een is dit veel geld, voor de ander niet. Ik heb het er in ieder geval zeker voor over. Liever een paar euro meer betalen voor een gezonde maaltijd, dan een kant en klaar maaltijd van de AH. Het bestellen van een maaltijd gaat super eenvoudig. Je vult je postcode in, kiest een bezorgmoment en vervolgens kun je een maaltijd uitkiezen. Er is voldoende variatie en voor ieder wat wils. Je zit niet aan een abonnement vast en dat vind ik zo fijn aan Uitgekookt. Je besteld gewoon 4 maaltijden, waarvan je er 3 in de koelkast bewaard. In de koelkast zijn maaltijden 5 dagen houdbaar en in de vriezer 30 dagen. In de diepvries behouden maaltijden hun smaak niet zo goed als in de koelkast. Daarom bestel ik elke week 4 maaltijden en deze nuttig ik nog dezelfde week. Ook handig dat ze een proefpakket aanbieden, zodat je kunt uitproberen of Uitgekookt.nl wat voor jou is. Ik had het zeker gedaan als je een drukke baan hebt en gezond wilt eten. Het scheelt veel tijd dan wanneer je zelf nog moet koken en waarschijnlijk is het nog veel lekkerder ook. Het zal je echt verbazen hoe goed de maaltijden van Uitgekookt zijn.

Sonja 18 sep 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over Uitgekookt

Er zijn 15 reviews geschreven over Uitgekookt op Reviews.nl. Met een 3.2 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://uitgekookt.nl
  • info@uitgekookt.nl