Beddenbriljant

Beddenbriljant

3.0 reviewscore • 37 reviews
M

Super contact en service

Na een speurtocht naar een boxspring met opbergruimte kwam ik op de site van beddenbriljant.

Daar ik nog vragen had over wat precies te bestellen heb ik telefonisch contact gezocht. Ik werd zeer vriendelijk geholpen, was welkom in de showroom, wat geen optie was wegens te grote afstand.

De communicatie van de levering was super. De dag voor levering werd er al een tijdsindicatie gegeven met een speling van 2 uur. Op de dag zelf kon ik de verwachte tijd zien. Ongeveer een half uur voor levering werd ik ook nog gebeld door chauffeur Jens. Hij stond ons vriendelijk te woord, legde uit hoe de boxspring in de verpakking zat en hoe het hoofdbord te plaatsen. Dat noem ik nog eens service. Met verbazing had ik gekeken hoe hij in zijn eentje de boxspringdelen kon tillen. Wat een power!

De boxspring is zeer eenvoudig in elkaar te zetten, zat al helemaal voorgemonteerd per linker-en rechterdeel inclusief de delen met opbergruimte.

De kleur ijsblauw die we hadden uitgekozen was precies wat ik voor ogen had( hadden we nog niet in het echt gezien), dus waren we erg benieuwd naar. De stof zelf ziet er super uit, erg mooi. Het is het wachten waard geweest.

De matrassen liggen super, we hebben de wat duurdere matrassen genomen en gewoon de gratis topper en dat ligt prima.

Ik kan iedereen beddenbriljant aanraden en ik maak al driftig reclame voor ze. Tenslotte wens ik iedereen een fijne nachtrust en heb je vragen, bel het bedrijf, je wordt heel fijn te woord gestaan.

Marjan 5 dec 2022
Reageer
C

Waardeloos

Ik heb een bank gekocht (kos) 7e week geleverd ipv max 6 weken dat vond ik nog niet zo erg maar dat de bank beschadigd was bij 2 hoeken en de bodem vond ik wel erg dus ik had gebeld eerst kreeg ik te horen dat ze eventueel gingen omruilen moest daarvoor eerst foto's van maken en sturen kreeg ik een mail terug dat ik er niet op mocht zitten en slapen geen vlekken en OF WAT DAN OOK zijden ze letterlijk als ik dat wel zou doen dat ze dat in rekening gingen brengen en dat zou weer 6 weken lang duren tot ik een nieuwe binnen kreeg verder moest hij ook weer zo ingepakt zijn als levering alle hoeken met karton uiteindelijk kon ik de bank niet ongebruikt terug leveren per beschadigde plek 25 euro kon ik terug krijgen en dat heb ik wel gekregen 50 euro dus maar de bank is toch waardeloos ik heb hm voor 450 euro gekocht inc bezorging dat is niet veel maar hij is nog geen 100 euro waard gewoon een kist met laagje traagschuim naar 2 dagen zit er al een kuil en je slaapt op een plank verder op de foto's zie je dat hij wat hoger is (een dikkere topper /schuim) het is niet hetzelfde echt waardeloos.

Caglar 18 sep 2023
Reageer
M

KOOP HIER NIKS

BESTEL HIER NIKS

Ik heb in oktober 2022 een boxspring besteld bij Beddenbriljant. Het werd na 2 weken al geleverd (wat super fijn was), alleen werd het verkeerd geleverd. Het bed frame was 2.10m lang, wat ik ook besteld had, maar een van de twee matrassen was 2.20m lang, 10cm te lang dus. Na een hoop bellen en mailen zijn ze na 3 maanden het matras komen omwisselen.

Bij de levering van het “goede” matras bleek het al snel dat het matras er anders uit zag, dat heb ik ook aangekaart bij de bezorger die mij ervan verzekerde dat het matras het zelfde was, maar er alleen anders uit zag. Ook dit heb ik aangekaart bij de klantenservice, maar die geloofden me niet. Hier een stukje uit de mail die ik heb ontvangen van beddenbriljant:

“We hebben jullie casus doorgezet naar de fabrikant. Deze geeft aan dat de matrassen toch echt gelijk zijn aan elkaar. We willen daarom een voorstel doen, we rekenen eenmalig €30,-- voorrijdkosten. Dit zodat er een monteur jullie kant op kan komen voor het beoordelen van de situatie, mocht de monteur aangegeven dat de matrassen een ander gevoel hebben zoals u beschrijft zullen wij de matrassen omruilen.”

Uiteindelijk is er iemand gekomen (zonder voorrijdkosten) en die heeft bepaald dat de matrassen niet hetzelfde waren en dat ze gratis omgeruild gingen worden.

Nu zijn ze vandaag weer langs geweest, heb ik heel het bed weer uit elkaar kunnen halen en 3 verdiepingen naar beneden kunnen tillen om te laten zien aan de beste bezorger. Die heeft een kwartier aan de telefoon met zijn collega overlegd en kwam tot de conclusie dat allebei de matrassen die ik geleverd had gekregen niet bij de originele bestelling hoorde. Nu is de bezorger weer weg gegaan zonder mijn correcte bestelling af te leveren.

De goede matrassen moeten nu weer besteld worden en kunnen dan pas weer geleverd worden. God mag weten hoe lang ik hier nu weer op moet wachten.

Ook was de topper niet goed geleverd. Ik had een topper besteld van 80 kg+, maar de topper die ik gekregen had bij de levering was hier duidelijk niet voor gemaakt want er kwamen al snel kuilvormingen in. Ik heb dit na ongeveer een maand aangegeven, met pijn, moeite en een hoop foto’s aan bewijs gemaild naar beddenbriljant hebben ze dit uiteindelijk na 4 maanden opgelost. Ik heb dus 4 maanden lang in een kuil geslapen.

Kortom, ik heb begin oktober 2022 een boxspring besteld wat verkeerd geleverd is, en het duurt steeds maanden voordat ze het komen “oplossen”, maar elke keer dat ze weer komen leveren ze het verkeerde.

Marijn 26 aug 2023
Reageer
S

Kuil vorming in boxspring

In november 2022 een boxspring bravo gekocht bij bedden briljant. Bol.com fungeerde hier overigens als tussenpersoon. Na 3 maanden was er een duidelijk hoogteverschil waarneembaar tussen de matrassen. Terwijl één matras zo goed als de originele staat had behouden had zich bij de andere matras een kuil gevormd waardoor erop slapen voelde alsof je in een hangmat hebt gelegen, met rugklachten als gevolg.
Na overleg met de klantenservice besloten om foto's op te sturen zodat ze een duidelijk beeld konden krijgen van de klachten. Foto's netjes opgestuurd, kwam de reactie dat de foto's niet duidelijk genoeg zijn. Ook waren ze benieuwd hoe zwaar de persoon is die op de matras heeft gelegen. Hier heb ik bij het bestellen al rekening mee gehouden en mijn gewicht is ruim onder de maximale draaglast van de matras.
Lang verhaal kort, mijn beeld is dat bedden briljant er alles aan probeert te doen om niet netjes een nieuwe matras te leveren.
Geen aanrader!

Steven 14 aug 2023
Reageer
O

Koop geen supplementen bij beddenbriljant

Bed besteld, dit was ok voor de prijs, topper supplement betaald voor 6cm schuim ipv de comfort van 4 cm. Bij levering kreeg ik schuim van 4 cm toegestuurd. Na contact met klantendienst kreeg ik een voorgemaakte mail met hoe ik foto’s moest nemen van de topper(ben dus duidelijk niet de eerste met het probleem) nu beweren ze dat de hoes en schuim samen 6cm zou zijn.. terwijl dit volgens mijn doorgestuurde foto met hoes en lucht amper 5 cm is..
Klantendienst stuurt steeds dezelfde mail terug met de optie om de 8 cm topper te kopen (dit is dan 6cm schuim) die ik dan al betaald had.
Tip: bestel geen supplementen want deze krijg je toch niet en hier hebben ze dan een uitleg voor klaar

Oli Janssens 3 aug 2023
Reageer
D

Mega slecht bedrijf

3 mei een bed besteld met levertijd 3 tot 6 weken. Na meerdere malen contact nog steeds geen bed. Wel kunnen ze een bed leveren zonder voet- en hoofdbord. Ook monteren kon niet meer. Ik heb ze in gebreke gesteld, ze hebben een ander beeld van de werkelijkheid. Als ik de koop wil ontbinden willen ze dat ik 50% betaal. Resultaat: gefrustreerd en of steeds geen bed.

Dineke 12 jul 2023
Reageer
V

OPLICHTERS

Ik heb een bank besteld op 5/04/23. Zou na 6 weken geleverd worden, en we zijn nog steeds in afwachting van. Het is nu 2 maanden geleden en ik heb de bank nog steeds niet ontvangen. Alleen maar geld binnenhalen, zonder de afspraken van 3 tot 6 weken na te komen!!! Ik noem dit oplichting. Met andere woorden: bestel hier NIET!

Vitali 27 jun 2023
Reageer
N

Top, goed en betaalbaar.

Goede service, leuk personeel en ruimen alles op. Ook hele goede uitleg. Kortom keurig netjes en wat een klant wil. Top!! Bij verplaatsing afspraak nemen zij contact. Ook dan weten ze waar je het over hebt. Geen nummer maar klant.
Bij een telefonische afspraak, direct antwoord en
alles volgens afspraak en zeer betaalbaar. Zeer goede kwaliteit.!

N.marce 20 apr 2023
Reageer
E

Slaapbank met gat in de bodem

Na een tijdje speuren kwamen we een leuke slaapbank tegen voor onze dochter op de site van beddenbriljant. Na een week of 6 werd de bank geleverd. Echter bij het uit de verpakking halen blijkt er een groot gat in de bodem te zitten. Contact opgenomen met beddenbriljant en dan kom je erachter met wat voor bedrijf je te maken hebt. Gelijk verschuilen achter protocollen bla bla bla kortom nieuwe bank gekocht met groot gat in de bodem en je hebt pech. Voor mij eenmalig zakendoen met deze firma.

Erik 15 apr 2023
Reageer
T

Slechte kwaliteit

Hoofdbord besteld maar de bevestiging beugeltje zit aan een supper dun materieel het beweegt alle kanten op plus veel te duur bezorigns kosten heb 2x 20 euro betaald omdat ik de 1e keer gemiste had wet mij nog eve aan de deur verteld dat ik nog 20 euro moet betalen /Hoofdbord besteld maar de bevestiging beugeltje zit aan een supper dun materieel het beweegt alle kanten op plus veel te duur bezorigns kosten heb 2x 20 euro betaald omdat ik de 1e keer gemiste had wet mij nog eve aan de deur verteld dat ik nog 20 euro moet betalen

Thomas vd Oord 8 apr 2023
Reageer
J

Prima geregeld

Paar weken geleden boxspring gekocht voor mijn zoon. Paar weken moeten wachten op topper omdat die uitverkocht was. Keertje mailen en bellen en wordt prima te woord gestaan. Bij levering waren ze 2 kussens vergeten. Deze worden nageleverd. Netjes mail over gehad dat deze per post komen.
Hoe het verder slaapt zal moeten blijken maar ben ik niet zo bang voor.
Mijn ervaring is positief, maar heb verder ook nog geen klachten of mankementen.
Ook de bezorgservice is goed geregeld. Netjes mail en track&trace. Op bezorgdag wordt je nog even netjes gebeld half uur voor levering. Tot nu toe tevreden over beddenbriljant.

J. 21 mrt 2023
Reageer
F

Boxpsring

8 november besteld levertijd 3 tot 5 weken. Vele malen gebeld en gemaild schuiven alles af op de leverancier…Nu hebben we het bed geannuleerd rond 10 februari 2023 en tot op heden nog geen geld ontvangen.Mijn geduld begint een beetje op te raken het is notabene ons geld als volgende week nog niet binnen is ga ik het hoger op spelen ben dr wel beetje klaar mee.Mensen bestel hier niks waardeloos bedrijf goedkoop is duurkoop uiteindelijk.Een boze klant.

FB 16 feb 2023
L

Dilemma, standaard e-mails bij mijn vragen aan hen.
Is het bij jouw nog goedgekomen.
Twijfel of ik het nog een paar weken aan moet kijken.
Wil graag nu al in de pen gaan voor hun nalatigheid.

Louise 4 mrt 2023
F

Hallo,
Heb het geld inmiddels ontvangen.. en ergens anders een boxspring besteld bij een super bedrijf binnen 12 dagen was het bed er bij boxspringplace.Zou annuleren als dat mogelijk is duurt dan nog een poosje voordat u geld terug heeft,maar ben bang als u al zo lang wacht uiteindelijk ook geen bed krijgt.

Fb 5 mrt 2023
L

Ik heb nog volgehouden. Levering heeft 5 maanden geduurd. Ligt goed. Maar hoofd- en voetbord zitten niet goed vast en zit niet tegen het bed aan. Voor een klein bedrag komen ze het herstellen.

Louise 23 jul 2023
M

Wel herroepingsrecht! Alg vw zijn misleidend

Volgens de algemene voorwaarden van Beddenbriljant heb je zogenaamd geen herroepingsrecht, bekijk de site van de ACM, van Consuwijzer, van WebwinkelKeur en je zult lezen dat maatwerk geen maatwerk is als het gaat om een boxspring met keuze mogelijkheden en dat hygiëne producten terug kunnen als de verzegeling (als die er al is) niet verbroken is. Maak een melding bij de ACM als je afgescheept wordt dat het herroepingsrecht niet van toepassing zou zijn omdat dat in hun algemene voorwaarden staat want je hebt gewoon recht op het totaal bedrag terug inclusief verzendkosten en montagekosten. Ook op=op mag gewoon terug net als aanbiedingen. Als er geen retourbon meegeleverd is dan tot een jaar terug heb je herroepingsrecht. Bel met de ACM doe melding en zij wijzen je de weg hoe je je recht kunt halen!!!

Mara 8 feb 2023
M

Bovenstaand geldt overigens alleen voor online aankopen, geen aankopen in de winkel gedaan, dit even voor de volledigheid, haal je recht!

Mara 9 feb 2023
Y

Prima service als je wat geduld hebt

Standaard boxspring inclusief montage aangeschaft. Hoewel de de levering binnen 2 weken verwacht werd heeft het toch een week of 6 geduurd. Toen er wat problemen met de beddenbezorger (een andere partij) was hebben ze dat perfect opgelost. Het bed ziet er goed uit en ligt lekker. Al met al zijn we tevreden.

Ype 31 jan 2023
Reageer
N

Zo jammer van de service

We hadden een bed uitgezocht in de winkel.. en alles verliep goed.. het bed werd eerder afgeleverd als afgesproken dus helemaal super..
Alleen de matrassen liggen voor geen meter en bedden briljant (martien) erkent fout.. is bij ons thuis geweest om te controleren.. en ze zijn idd anders… maar daarna bleef het daarbij… na telfoontjes en mails zijn we bijna 5 maanden verder en nog steeds niet opgelost..

Nicky Rooijendijk 14 jan 2023
Reageer
D

Eingelijk geen ster waard!

igenlijk geen enkele ster waard maar die ene ster geef ik dan wel aan Sjoerdje van Beddenbriljant. Zij heeft mij keer op keer vriendelijk te woord gestaan.

Voordat ik ging bestellen meerdere keren met Sjoerdje overleg gehad welke bedden voorradig waren en hier een keuze uit gemaakt.

Echter na 2 dagen ontvang ik bericht dat bedden toch niet voorradig zijn en dan begint het heen en weer gemail en gebel. Altijd is het wachten op de leverancier en gaat zo de ene week naar de andere voorbij. Het vertrouwen is weg en ik denk dat Beddenbriljant zijn zaakjes eens goed moet gaan regelen ipv mensen keer op keer leugens te vertellen. Of misschien een moet overstappen naar een andere leverancier want deze kost je echt klanten!!

Degene wie wel een bed geleverd heeft gekregen, gefeliciteerd, je zal 1 van de weinige zijn.
Voor degene die nog een bed willen bestellen......ik zou toch even verder kijken is mijn advies!

Diana 11 jan 2023
Reageer
K

Boxspring Andy met opbergruimte gekocht

We waren op zoek naar een vast bed, die konden we eigenlijk nergens meer vinden. Tegenwoordig is alles boxsprings, wat ik persoonlijk niet snap want heb altijd een goed vast bed gehad. Ook op Beddenbriljant.nl hebben ze geen vaste bedden terwijl dat wel bovenin de titels staat. Toen maar gekozen voor een boxspring vast, de Andy koste 449,00 euro en heeft ook een opbergruimte. We hebben gekozen voor een Lindegroene kleur omdat het goed bij onze behang past. Was wel handig geweest als het plaatje ook groen zou worden, dit gebeurde niet maar gelukkig kon je onderaan wel precies de kleur zien in een plaatje met stalen. Verder hebben we niks toegevoegd want dan bleef de prijs gewoon hetzelfde. Voor 449 euro een hele fijn nieuw bed die wel weer wat jaartjes mee kan. Bedankt Beddenbriljant.nl! Een gelukkig nieuwjaar gewenst!

Kim 31 dec 2022
Reageer
M

Kuil in boxspring

een boxspring bed hier gekocht.

Levering was door een vriendelijke jongen, helaas wel de 1ste keer gemist waardoor ik een bedrag van 25 euro moest betalen ( valt te begrijpen )

Eenmaal het bed geïnstalleerd prima geslapen tot 1 maand toe. Toen begon er in mijn boxspring een kuil te vormen

contact opgenomen en er wordt snel gereageerd maar er wordt gewerkt naar een gewenste oplossing voor beddenbriljant want ze vragen naar een video en bed geluiden wat niks met de kuil te maken heeft.

uiteindelijk is de kuil dermate erg dat ik er niet meer in kan slapen dus besluit ik het materiaal open te maken en hun de kuil te laten zien.

vervolgens valt het niet onder 'garantie' en mag ik van hun een nieuw bed kopen.

Ik had al aardig snel besloten dat ik sowieso niet hetzelfde bed wil hebben want hier zal ook een kuil gaan vormen.

Mike 28 dec 2022
M

UPDATE: Na het plaatsen van deze review is Beddenbriljant blijkbaar een stuk behulpzamer ! ineens begrijpen ze hoe vervelend de situatie is en bieden bij een vervangend bed aan maar dan moet ik wel de review verwijderen !

Beddenbriljant jullie willen het niet begrijpen totdat het nadelig uitpakt.

Mike 29 dec 2022
S

Welk model boxspring had u gekocht als ik vragen mag?
Ik wil er ook gaan kijken nml dus vind dit wel fijn om te weten.

Sabine 30 jan 2023
h

na al deze negatieve berichten ben ik blij dat ik geen bed hier heb gehaald! jullie zijn mentaal veel sterker hierin dan ik 🤣

hondencreme 11 sep 2023
H

Boxspring nog niet binnen

Slechte service na 18 weken nogsteeds geen bed terwijl ons is beloofd binnen 5 weken klantenservice bagger iedere week krijg ik het zelfde verhaal te horen dat de leverancier week later heeft beloofd eindstand krijg ik vrijdag avond een mail dat het de week later wordt geleverd nu 18 weken later en nog steeds geen bed na iedere week minimaal 2 keer bellen en nog steeds wordt er beloofd dat het bed week later wordt geleverd zeer onprofessioneel aub ga niet met ze in zee

Hicham 9 dec 2022
Reageer
J

Nieuwe boxspring

Mijn elektrische boxspring die ik deze week bij beddenbriljant had besteld kwam vandaag binnen! Echt een geweldig bed en ik ben er zo blij mee. De boxspring voldoet helemaal aan mijn verwachtingen en overtreft deze zelfs!! Sinds die in mijn slaapkamer staat lig ik de hele tijd op bed. Het ligt zoveel beter dan wat ik had. Echt heel erg blij dat ik gekozen heb om mijn nieuwe bed bij beddenbriljant te kopen. Ik had zo een beetje mijn twijfels om zoiets online te kopen, maar echt blij dat ik het toch gedaan heb.

Jaimy 15 okt 2022
Reageer
O

Voetbord met tv lift

Eindelijk is de tv lift geleverd, na maar 4 weken wachten ben ik toch blij dat hij er is. Mooi lift mechanisme. jammer dat er geen rekening gehouden is/ voorzieningen gemaakt voor kabels die naar buiten gaan, noch bevestiging opties voor stevigheid.
bovenop het pu leren deel naast het deksel zit een scherp punje van een te lange schroef die is gebruikt voor het speciaal gemaakt te hebben.

Olaf 14 okt 2022
Reageer
D

Bed en matras

Bij Beddenbriljant heb ik een bed en matras gekocht. Met beide ben ik erg tevreden. Ik ben er in ieder geval erg op vooruit gegaan. Het bed voldoet helemaal aan mijn verwachtingen en het matras was een gok. Het matras retourneren leek mij ook een heel gedoe, maar gelukkig heb ik goed gegokt. Ik heb voor een hard koudschuim matras gekozen en dat bevalt prima. Ik houd wel van een wat harder matras, maar je moet ook niet het gevoel hebben dat je op een plank ligt. Deze ligt echt heerlijk en is precies goed.

Dirk 5 okt 2022
Reageer
M

Slechte service en producten van slechte kwaliteit

Bestelling geplaatst voor een boxspring. Verkeerde maten geleverd. Ze zouden het goed maken door juiste maten na te leveren, dat is helaas ook misgelopen. Vervolgens lag het bed verschrikkelijk slecht en hebben we besloten door de slechte ervaring en slecht kwaliteit van product alles retour te sturen. Vervolgens stuurt het bedrijf allerlei soorten mails met daarin kosten die ze op mij willen verhalen, terwijl zij alles fout hebben gedaan en niet de kwaliteit leveren die ze doen uitschijnen op hun website. Oh ja en het advies wat ik telefonisch kreeg: “Wij raden je aan om het via Marktplaats door te verkopen.”.

M I 5 okt 2022
Reageer
I

Ontzettend slechte service

Boxspring kon gelukkig eerder geleverd worden dan was aangegeven. Op een zeer regenachtige dag werd er uiteindelijk aangebeld via de intercom en de bezorger vroeg of ik naar beneden wilde komen om de deur voor hem open te houden. Toen ik beneden van het appartementencomplex aankwam, zei hij dat hij de spullen hier zou laten staan want ze leveren over de eerste drempel op de begane grond. Ik begreep er niets van want we zijn niet in mijn huis aangekomen nog. Er is ook gewoon een lift aanwezig waar de zware spullen gewoon makkelijk in passen. Voor een vergoeding wilde de bezorger het wel doen. Ik heb 20 euro contant moet betalen en bleek dat hij alleen aan het werk was en ook geen plateauwagentje had meegenomen. Hij heeft de onderdelen van het bed allemaal zelf moeten dragen en omdat het regende had hij weinig grif waardoor de plastig van het matras scheurde en over de grond werd gesleurd. Dus ontstond een heel zwart rand. En bij het leder bedframe een klein scheur. Ik hield de deur van de hal open terwijl hij de spullen in mijn gang schoof waardoor een stuk van mijn vinyl verschoof. Ik was in schok van wat mij overkwam.

Issy 12 sep 2022
Reageer
M

Boxspring Student gekocht

Op zoek gegaan naar een relatief goedkoop bed omdat ik tijdelijk bij mijn ouders woon. Mijn oude bed van 90cm breed stond er nog, nu ik een 2-persoonsbed ben gewend wilde ik wel graag een twijfelaar. Na een tijdje te hebben gezocht kwam ik uit bij de Boxspring Student van 140 x 200 cm. Deze kost 329 euro en heb je alles voor dus inclusief matras en zelfs keuze uit verschillende kleuren. Het bed ligt ondanks de lage prijs heerlijk, mijn ouders willen nu misschien dezelfde maar dan een wat bredere versie.

Bedankt Beddenbriljant! Kan niets anders dan positief zijn over de boxspring en de levering hiervan.

Monique 14 jul 2022
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van september 2023.

Over Beddenbriljant

Beddenbriljant is een webshop waar klanten terecht kunnen voor comfortabele en kwalitatieve bedden en matrassen. De website biedt een ruim assortiment aan bedden en accessoires, met duidelijke productinformatie en scherpe prijzen. Klanten kunnen hier zeker de juiste keuze maken. Beddenbriljant heeft een uitstekende klantenservice, het team is vriendelijk en behulpzaam. Als klanten vragen hebben over producten of bestellingen, dan worden deze snel en deskundig beantwoord. Bovendien biedt Beddenbriljant ook een snelle levering, wat erg handig is voor mensen die snel een nieuw bed nodig hebben. Al met al is Beddenbriljant een betrouwbare en klantvriendelijke webshop waar je zonder zorgen kunt winkelen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.beddenbriljant.nl
  • info@beddenbriljant.nl