Bedden

Beddenbriljant

8 reviews
88% positief
12% neutraal

Beddenbriljant heeft een groot assortiment aan bedden. Ze hebben een webshop, maar als je een bed in het echt wilt bekijken, kun je naar hun showroom in Asten. Ze verkopen boxsprings, bedden, matrassen, topmatrassen, lattenbodems en beddengoed. Dit alles van een goede kwaliteit voor scherpe prijzen. Ook hebben ze vaak diverse producten in de aanbieding.

Beddenbriljant is van alle bedden en beddengoedwinkels de beste keuze.

Bezoek Beddenbriljant


Reviews (8)

  • Saskia

    Traagschuim matras

    Bij Beddenbriljant heb ik een traagschuim matras van 70x200 cm voor de logeerkamer gekocht. Zelf slaap ik ook altijd op een traagschuim matras en vindt het heerlijk. Bij Beddenbriljant hadden ze precies het matras waar ik naar op zoek was en de prijs was ook niet verkeerd. Ik moest alleen wel een dagje langer wachten op de levering, maar dat is niet zo heel erg. Ik ben wel heel tevreden met mijn aankoop.

    Saskia 22 jan 2022

  • Willemsen

    Boxspring van 999 voor 599 euro besteld

    Wij dachten: nieuw jaar, nieuw bed. Aangezien alle fysieke winkels dicht zijn hebben we besloten een nieuwe boxspring op internet te bestellen. Beddenbriljant was voor ons de goedkoopste waarbij je veel keuze had bij het bestellen. We wilden graag een elektrische boxspring die je in hoogte kunt verstellen en het liefst een wat breder type. Was afgeprijsd van 999 euro naar 599 euro. We moeten nog wel even wachten want de boxspring wordt over enkele weken geleverd, kijken er erg naar uit!

    Willemsen 9 jan 2022

  • Joris

    Elektrische boxspring

    Bij Beddenbriljant hebben wij een elektrische boxspring gekocht. Er zat zoveel korting op de boxspring dat we hem niet konden laten liggen. We hebben 400 euro bespaard. Tijdens het bestellen konden we alles aanpassen, van de kleur tot het matras. Helemaal op maat gemaakt. Voor mooiere opties betaal je uiteraard wel wat meer. De korting op het bed blijft wel. Verder heel tevreden met de levering enz. Alles goed geregeld.

    Wij zijn heel tevreden met het bed. Ligt heerlijk en we hebben echt een goede keuze gemaakt om voor een elektrische boxspring te gaan. Met de korting erbij helemaal niet veel duurder dan een normale boxspring en het is wel een verrijking. Heel fijn om zo tv te kijken in bed.

    Joris 28 dec 2021

  • Renate en Wim

    We hebben een goede adviseur nodig

    Helaas kunnen wij geen bedden online shoppen omdat mijn man iets heeft aan zijn rug. Hiervoor heeft die een goede adviseur nodig op het gebied van matrassen. Via de website valt er redelijk veel informatie te zien bij een matras maar niet genoeg. Misschien dat we eens naar de Showroom van Beddenbriljant in Asten gaan want de prijzen staan ons zeker aan. Anders gaan we gewoon weer naar de beddenzaak bij ons in de buurt die ons vorige keer ook goed geholpen heeft. Is wel wat duurder omdat die minder veel inkoopt zei mijn man. Zoals eerder gezegd kunnen we niet alle matrassen zomaar bestellen dus moet wel goed zijn.

    Renate en Wim 11 dec 2021

  • Assen

    Veel beddenkeuze

    Ze hebben wij Beddenbriljant.nl wel heel veel keuze in bedden. Van heel goedkoop naar vrij duur waarbij je bij ieder bed en boxspring ook nog eens veel keuze hebt. Met Black Friday kregen klanten zelfs 2x een Swiss Box nek kussen cadeau bij aankoop van een bed, die kosten normaal 160 euro. Wij hebben gekozen voor de Boxspring Black Friday Delux met 30cm Hoge Comfort Boxen. Deze is € 489,- vanaf prijs. Kwamen nog wel wat extra kosten bij omdat we wel graag een wat breder wilden etc. Ook fijn dat je de keuze hebt tussen 1 groot matras of 2 halve. Doe mij maar 1 hele grote anders lig ik de hele nacht met mijn voet tussen de gleuf, altijd gehad dus dat is nu ook beter. :-)
    We hebben ook gekozen voor montage op etage, dit heeft een meerprijs van € 99,-. Toch zeker wel fijn zit je zelf geen halve dag te prutsen.

    Assen 11 dec 2021

  • Wessel82

    Vast bed gekocht bij Beddenbriljant.nl

    Wij zijn al tijden op zoek naar een vast bed. In iedere winkel waar je komt gooien ze je omver met allemaal verschillende boxsprings. Wij hebben toch liever nog een oud goed bed met 1 matras p.p. Deze uiteindelijk via enkele doorgelinkte websites gevonden bij Beddenbriljant.nl!
    Wat voor ons fijn was, is dat je bij het bed veel opties online kon kiezen zoals het formaat, potenset, nachtkastjes, nachtlamp en zelfs instapverlichting. Wij hebben veel opties aangevinkt want slapen is belangrijk voor de mens.
    Vooral de instapverlichting is erg fijn want mijn vrouw wil nooit dat ik de lamp aan doe wanneer ik de kamer in loop. Dat is nu eigenlijk niet meer nodig.
    We hebben nog wel een tip voor deze beddenwebsite. Je kan geen bedbodem of matras kiezen als je op de pagina bent van je uitgekozen bed. Zal mooi zijn wanneer je de bed grootte kiest, dat je vanuit hier bedbodems en matrassen kunt aanvinken.
    Al met al zeer tevreden, ook met de prijs want dit is goedkoper dan wanneer je daadwerkelijk naar een beddenwinkel zou gaan.

    Wessel82 9 dec 2021

  • Anne

    Goedkoop beddengoed bij Beddenbriljant

    In de uitverkoop heb ik allerlei beddengoed weten te scoren bij Beddenbriljant. Ze hadden hele leuke dekbedovertrekken en hoeslakens in de uitverkoop. Ik wil graag een stofvrij huis creëren, dus ik heb allerlei verschillende materialen beddengoed gekozen. Flanel, Katoen / Satijn en Percaline katoen. Ik weet namelijk niet welk materiaal het minste stof veroorzaakt, dus ik heb besloten om in de uitverkoop allerlei verschillende materialen te bestellen. Op deze manier kan ik het zelf gewoon uittesten. Als iemand nog suggesties heeft, laat het mij in de reacties weten. Mijn gevoel zegt dat katoen het meeste stof veroorzaakt en satijn het minste, maar ik weet niet of dit klopt. Je hebt ook weer verschillende varianten katoen, wat het ook niet makkelijker maakt. Maar ik dwaal af, want daar gaat deze review niet over. Beddenbriljant doet wat het moet doen. Ze hanteren goede prijzen en ze leveren snel. Niks op aan te merken. Hun website is overzichtelijk en het bestelproces verloopt eenvoudig. Ze hebben veel verschillende producten, wat het een uitermate geschikte plek maakt om te zoeken naar alles wat met bedden te maken heeft. De specificaties van hun beddengoed is ook zeer handig. Je weet precies wat voor stof je in huis haalt en wat voor eigenschappen deze stof heeft. Ook weet je of het geschikt is voor de wasmachine en droger. Erg handig!

    Anne 23 aug 2021

  • Sophie

    Boxspring overtreft mijn verwachtingen

    Vorige week heb ik een boxspring besteld bij Beddenbriljant. De boxspring was flink afgeprijsd voor bijna de helft van de normale prijs, dus dat was om te beginnen al een hele goede deal. Ik kon de hele boxspring zelf samenstellen, de maat, stof/kleur, topper en de poten. Dit was heel fijn want ik wist van te voren helemaal niet dat dit mogelijk was. Ook vond ik het fijn dat ik achteraf kon betalen, want het gaat toch om een hoop geld. Ik had er ook gelijk wat beddengoed bij besteld via dezelfde website. Het duurde niet lang voordat ik de boxspring inclusief beddengoed in huis had. Het overtreft mijn verwachtingen!! Ziet er echt schitterend uit en het ligt fantastisch. Bedankt Beddenbriljant voor mijn nieuwe boxspring!!

    Sophie 5 jun 2021