Beddenbriljant

Beddenbriljant

4.00/5.00 • 18 reviews
W

Vast bed gekocht bij Beddenbriljant.nl

Wij zijn al tijden op zoek naar een vast bed. In iedere winkel waar je komt gooien ze je omver met allemaal verschillende boxsprings. Wij hebben toch liever nog een oud goed bed met 1 matras p.p. Deze uiteindelijk via enkele doorgelinkte websites gevonden bij Beddenbriljant.nl!
Wat voor ons fijn was, is dat je bij het bed veel opties online kon kiezen zoals het formaat, potenset, nachtkastjes, nachtlamp en zelfs instapverlichting. Wij hebben veel opties aangevinkt want slapen is belangrijk voor de mens.
Vooral de instapverlichting is erg fijn want mijn vrouw wil nooit dat ik de lamp aan doe wanneer ik de kamer in loop. Dat is nu eigenlijk niet meer nodig.
We hebben nog wel een tip voor deze beddenwebsite. Je kan geen bedbodem of matras kiezen als je op de pagina bent van je uitgekozen bed. Zal mooi zijn wanneer je de bed grootte kiest, dat je vanuit hier bedbodems en matrassen kunt aanvinken.
Al met al zeer tevreden, ook met de prijs want dit is goedkoper dan wanneer je daadwerkelijk naar een beddenwinkel zou gaan.

Wessel82 9 dec 2021
Reageer
J

Nieuwe boxspring

Mijn elektrische boxspring die ik deze week bij beddenbriljant had besteld kwam vandaag binnen! Echt een geweldig bed en ik ben er zo blij mee. De boxspring voldoet helemaal aan mijn verwachtingen en overtreft deze zelfs!! Sinds die in mijn slaapkamer staat lig ik de hele tijd op bed. Het ligt zoveel beter dan wat ik had. Echt heel erg blij dat ik gekozen heb om mijn nieuwe bed bij beddenbriljant te kopen. Ik had zo een beetje mijn twijfels om zoiets online te kopen, maar echt blij dat ik het toch gedaan heb.

Jaimy 15 okt 2022
Reageer
O

Voetbord met tv lift

Eindelijk is de tv lift geleverd, na maar 4 weken wachten ben ik toch blij dat hij er is. Mooi lift mechanisme. jammer dat er geen rekening gehouden is/ voorzieningen gemaakt voor kabels die naar buiten gaan, noch bevestiging opties voor stevigheid.
bovenop het pu leren deel naast het deksel zit een scherp punje van een te lange schroef die is gebruikt voor het speciaal gemaakt te hebben.

Olaf 14 okt 2022
Reageer
D

Bed en matras

Bij Beddenbriljant heb ik een bed en matras gekocht. Met beide ben ik erg tevreden. Ik ben er in ieder geval erg op vooruit gegaan. Het bed voldoet helemaal aan mijn verwachtingen en het matras was een gok. Het matras retourneren leek mij ook een heel gedoe, maar gelukkig heb ik goed gegokt. Ik heb voor een hard koudschuim matras gekozen en dat bevalt prima. Ik houd wel van een wat harder matras, maar je moet ook niet het gevoel hebben dat je op een plank ligt. Deze ligt echt heerlijk en is precies goed.

Dirk 5 okt 2022
Reageer
M

Slechte service en producten van slechte kwaliteit

Bestelling geplaatst voor een boxspring. Verkeerde maten geleverd. Ze zouden het goed maken door juiste maten na te leveren, dat is helaas ook misgelopen. Vervolgens lag het bed verschrikkelijk slecht en hebben we besloten door de slechte ervaring en slecht kwaliteit van product alles retour te sturen. Vervolgens stuurt het bedrijf allerlei soorten mails met daarin kosten die ze op mij willen verhalen, terwijl zij alles fout hebben gedaan en niet de kwaliteit leveren die ze doen uitschijnen op hun website. Oh ja en het advies wat ik telefonisch kreeg: “Wij raden je aan om het via Marktplaats door te verkopen.”.

M I 5 okt 2022
Reageer
I

Ontzettend slechte service

Boxspring kon gelukkig eerder geleverd worden dan was aangegeven. Op een zeer regenachtige dag werd er uiteindelijk aangebeld via de intercom en de bezorger vroeg of ik naar beneden wilde komen om de deur voor hem open te houden. Toen ik beneden van het appartementencomplex aankwam, zei hij dat hij de spullen hier zou laten staan want ze leveren over de eerste drempel op de begane grond. Ik begreep er niets van want we zijn niet in mijn huis aangekomen nog. Er is ook gewoon een lift aanwezig waar de zware spullen gewoon makkelijk in passen. Voor een vergoeding wilde de bezorger het wel doen. Ik heb 20 euro contant moet betalen en bleek dat hij alleen aan het werk was en ook geen plateauwagentje had meegenomen. Hij heeft de onderdelen van het bed allemaal zelf moeten dragen en omdat het regende had hij weinig grif waardoor de plastig van het matras scheurde en over de grond werd gesleurd. Dus ontstond een heel zwart rand. En bij het leder bedframe een klein scheur. Ik hield de deur van de hal open terwijl hij de spullen in mijn gang schoof waardoor een stuk van mijn vinyl verschoof. Ik was in schok van wat mij overkwam.

Issy 12 sep 2022
Reageer
M

Boxspring Student gekocht

Op zoek gegaan naar een relatief goedkoop bed omdat ik tijdelijk bij mijn ouders woon. Mijn oude bed van 90cm breed stond er nog, nu ik een 2-persoonsbed ben gewend wilde ik wel graag een twijfelaar. Na een tijdje te hebben gezocht kwam ik uit bij de Boxspring Student van 140 x 200 cm. Deze kost 329 euro en heb je alles voor dus inclusief matras en zelfs keuze uit verschillende kleuren. Het bed ligt ondanks de lage prijs heerlijk, mijn ouders willen nu misschien dezelfde maar dan een wat bredere versie.

Bedankt Beddenbriljant! Kan niets anders dan positief zijn over de boxspring en de levering hiervan.

Monique 14 jul 2022
Reageer
M

Blij met mijn nieuwe bed

Ik ben blij met mijn nieuwe bed die ik bij Beddenbriljant heb gekocht. Het bed voldoet aan mijn verwachtingen. Ik heb er nu een paar nachten op geslapen en dat is mij goed bevallen. Natuurlijk weet ik nog niet hoe dat over bijvoorbeeld 5 jaar zal zijn. Ik heb er nu wel vertrouwen in dat de kwaliteit goed blijft, maar dat moet nog blijken. In ieder geval ben ik op dit moment blij met mijn nieuwe bed.

Marcel 19 mrt 2022
Reageer
K

Fantastisch bed.

Superervaring. Aankoop zoals aankoop hoort te gaan. Levering zonder uitstel of problemen en keurig binnen de gestelde tijd geleverd.
Service was deskundig en vriendelijk, betaling nadien (ook zoals het wat mij betreft hoort) en afterservice perfect (artikel ontbrak, keurig nagezonden). Het bed zelf is fantastisch en is heerlijk. Mijn ervaring is top! Zoals ik al schreef een aankoop hoort plezierig te zijn en Beddenbriljant verzorgt dat traject perfect!

Koen 16 feb 2022
Reageer
B

Goed geholpen door de klantenservice

Ik was op zoek naar een nieuw bed met een elektrisch verstelbare bodem, maar ik wist niet precies waar ik op moest letten. Via Google kwam ik bij Beddenbriljant uit en ik zag dat ze diverse boxsprings verkochten met een elektrisch verstelbare bodem. Het viel mij direct op dat ze allemaal in de aanbieding waren. Ik wou wel een kwalitatief goed bed en aangezien ik er verder geen verstand van heb, heb ik de klantenservice gebeld. Zij hebben mij goed geholpen bij het maken van mijn keuze. Ze namen de tijd en waren erg vriendelijk. Het is ook fijn dat je je hele bed kan samenstellen, ook hier heeft de klantenservice mij mee geholpen. Uiteindelijk een elektrische boxspring besteld en ik ben er erg blij mee. Het bed voldoet helemaal aan mijn wensen.

Bob 6 feb 2022
Reageer
T

Duidelijke afspraken en goed contact

Prima zaak die duidelijke afspraken en een goed contact onderhoudt met de klant. We zijn namelijk verhuisd en moest daarom even wachten met het leveren van het bed, was geen enkel probleem. Ook zeer korte levertijden en alles keuring volgens afspraak! Chauffeur, weet niet zeker of hij van Beddenbriljant is, maar had zeker veel informatie over het bed en ging goed checken of alles aanwezig was bij levering.

Tienus 5 feb 2022
Reageer
S

Traagschuim matras

Bij Beddenbriljant heb ik een traagschuim matras van 70x200 cm voor de logeerkamer gekocht. Zelf slaap ik ook altijd op een traagschuim matras en vindt het heerlijk. Bij Beddenbriljant hadden ze precies het matras waar ik naar op zoek was en de prijs was ook niet verkeerd. Ik moest alleen wel een dagje langer wachten op de levering, maar dat is niet zo heel erg. Ik ben wel heel tevreden met mijn aankoop.

Saskia 22 jan 2022
Reageer
W

Boxspring van 999 voor 599 euro besteld

Wij dachten: nieuw jaar, nieuw bed. Aangezien alle fysieke winkels dicht zijn hebben we besloten een nieuwe boxspring op internet te bestellen. Beddenbriljant was voor ons de goedkoopste waarbij je veel keuze had bij het bestellen. We wilden graag een elektrische boxspring die je in hoogte kunt verstellen en het liefst een wat breder type. Was afgeprijsd van 999 euro naar 599 euro. We moeten nog wel even wachten want de boxspring wordt over enkele weken geleverd, kijken er erg naar uit!

Willemsen 9 jan 2022
Reageer
T

En heb je het bed en hoe bevalt die. Is het nu nog een goed bed. En welk topmatras heb u.

Timmers 8 sep 2022
w

Het bed hebben we al inderdaad. Wij hebben gekozen voor een 1x groot stevig matras (zodat je niet telkens met je voet tussen de matrassen komt te liggen). En als topper hebben we niets extra's betaald dus gekozen voor de comfortschuim 5cm. Het ligt echt heerlijk dus niks te klagen.

willemsen 8 sep 2022
d

Hoi, ik ben benieuwd naar welke topper jullie hebben gekozen. Ik hou zelf niet van hard slapen dus twijfel nu welke topper "zacht" genoeg is.
Groet Danielle

danielle 28 sep 2022
J

Elektrische boxspring

Bij Beddenbriljant hebben wij een elektrische boxspring gekocht. Er zat zoveel korting op de boxspring dat we hem niet konden laten liggen. We hebben 400 euro bespaard. Tijdens het bestellen konden we alles aanpassen, van de kleur tot het matras. Helemaal op maat gemaakt. Voor mooiere opties betaal je uiteraard wel wat meer. De korting op het bed blijft wel. Verder heel tevreden met de levering enz. Alles goed geregeld.

Wij zijn heel tevreden met het bed. Ligt heerlijk en we hebben echt een goede keuze gemaakt om voor een elektrische boxspring te gaan. Met de korting erbij helemaal niet veel duurder dan een normale boxspring en het is wel een verrijking. Heel fijn om zo tv te kijken in bed.

Joris 28 dec 2021
Reageer
R

We hebben een goede adviseur nodig

Helaas kunnen wij geen bedden online shoppen omdat mijn man iets heeft aan zijn rug. Hiervoor heeft die een goede adviseur nodig op het gebied van matrassen. Via de website valt er redelijk veel informatie te zien bij een matras maar niet genoeg. Misschien dat we eens naar de Showroom van Beddenbriljant in Asten gaan want de prijzen staan ons zeker aan. Anders gaan we gewoon weer naar de beddenzaak bij ons in de buurt die ons vorige keer ook goed geholpen heeft. Is wel wat duurder omdat die minder veel inkoopt zei mijn man. Zoals eerder gezegd kunnen we niet alle matrassen zomaar bestellen dus moet wel goed zijn.

Renate en Wim 11 dec 2021
Reageer
A

Veel beddenkeuze

Ze hebben wij Beddenbriljant.nl wel heel veel keuze in bedden. Van heel goedkoop naar vrij duur waarbij je bij ieder bed en boxspring ook nog eens veel keuze hebt. Met Black Friday kregen klanten zelfs 2x een Swiss Box nek kussen cadeau bij aankoop van een bed, die kosten normaal 160 euro. Wij hebben gekozen voor de Boxspring Black Friday Delux met 30cm Hoge Comfort Boxen. Deze is € 489,- vanaf prijs. Kwamen nog wel wat extra kosten bij omdat we wel graag een wat breder wilden etc. Ook fijn dat je de keuze hebt tussen 1 groot matras of 2 halve. Doe mij maar 1 hele grote anders lig ik de hele nacht met mijn voet tussen de gleuf, altijd gehad dus dat is nu ook beter. :-)
We hebben ook gekozen voor montage op etage, dit heeft een meerprijs van € 99,-. Toch zeker wel fijn zit je zelf geen halve dag te prutsen.

Assen 11 dec 2021
Reageer
A

Goedkoop beddengoed bij Beddenbriljant

In de uitverkoop heb ik allerlei beddengoed weten te scoren bij Beddenbriljant. Ze hadden hele leuke dekbedovertrekken en hoeslakens in de uitverkoop. Ik wil graag een stofvrij huis creëren, dus ik heb allerlei verschillende materialen beddengoed gekozen. Flanel, Katoen / Satijn en Percaline katoen. Ik weet namelijk niet welk materiaal het minste stof veroorzaakt, dus ik heb besloten om in de uitverkoop allerlei verschillende materialen te bestellen. Op deze manier kan ik het zelf gewoon uittesten. Als iemand nog suggesties heeft, laat het mij in de reacties weten. Mijn gevoel zegt dat katoen het meeste stof veroorzaakt en satijn het minste, maar ik weet niet of dit klopt. Je hebt ook weer verschillende varianten katoen, wat het ook niet makkelijker maakt. Maar ik dwaal af, want daar gaat deze review niet over. Beddenbriljant doet wat het moet doen. Ze hanteren goede prijzen en ze leveren snel. Niks op aan te merken. Hun website is overzichtelijk en het bestelproces verloopt eenvoudig. Ze hebben veel verschillende producten, wat het een uitermate geschikte plek maakt om te zoeken naar alles wat met bedden te maken heeft. De specificaties van hun beddengoed is ook zeer handig. Je weet precies wat voor stof je in huis haalt en wat voor eigenschappen deze stof heeft. Ook weet je of het geschikt is voor de wasmachine en droger. Erg handig!

Anne 23 aug 2021
Reageer
S

Boxspring overtreft mijn verwachtingen

Vorige week heb ik een boxspring besteld bij Beddenbriljant. De boxspring was flink afgeprijsd voor bijna de helft van de normale prijs, dus dat was om te beginnen al een hele goede deal. Ik kon de hele boxspring zelf samenstellen, de maat, stof/kleur, topper en de poten. Dit was heel fijn want ik wist van te voren helemaal niet dat dit mogelijk was. Ook vond ik het fijn dat ik achteraf kon betalen, want het gaat toch om een hoop geld. Ik had er ook gelijk wat beddengoed bij besteld via dezelfde website. Het duurde niet lang voordat ik de boxspring inclusief beddengoed in huis had. Het overtreft mijn verwachtingen!! Ziet er echt schitterend uit en het ligt fantastisch. Bedankt Beddenbriljant voor mijn nieuwe boxspring!!

Sophie 5 jun 2021
Reageer
Beste bedden en beddengoedwinkels

Dit zijn de beste bedden en beddengoedwinkels van december 2022.

Over Beddenbriljant

Beddenbriljant heeft een groot assortiment aan bedden. Ze hebben een webshop, maar als je een bed in het echt wilt bekijken, kun je naar hun showroom in Asten. Ze verkopen boxsprings, bedden, matrassen, topmatrassen, lattenbodems en beddengoed. Dit alles van een goede kwaliteit voor scherpe prijzen. Ook hebben ze vaak diverse producten in de aanbieding.

  • Nog niet geverifieerd