Beddenbriljant

Beddenbriljant

3.4 reviewscore • 31 reviews
M

Super contact en service

Na een speurtocht naar een boxspring met opbergruimte kwam ik op de site van beddenbriljant.

Daar ik nog vragen had over wat precies te bestellen heb ik telefonisch contact gezocht. Ik werd zeer vriendelijk geholpen, was welkom in de showroom, wat geen optie was wegens te grote afstand.

De communicatie van de levering was super. De dag voor levering werd er al een tijdsindicatie gegeven met een speling van 2 uur. Op de dag zelf kon ik de verwachte tijd zien. Ongeveer een half uur voor levering werd ik ook nog gebeld door chauffeur Jens. Hij stond ons vriendelijk te woord, legde uit hoe de boxspring in de verpakking zat en hoe het hoofdbord te plaatsen. Dat noem ik nog eens service. Met verbazing had ik gekeken hoe hij in zijn eentje de boxspringdelen kon tillen. Wat een power!

De boxspring is zeer eenvoudig in elkaar te zetten, zat al helemaal voorgemonteerd per linker-en rechterdeel inclusief de delen met opbergruimte.

De kleur ijsblauw die we hadden uitgekozen was precies wat ik voor ogen had( hadden we nog niet in het echt gezien), dus waren we erg benieuwd naar. De stof zelf ziet er super uit, erg mooi. Het is het wachten waard geweest.

De matrassen liggen super, we hebben de wat duurdere matrassen genomen en gewoon de gratis topper en dat ligt prima.

Ik kan iedereen beddenbriljant aanraden en ik maak al driftig reclame voor ze. Tenslotte wens ik iedereen een fijne nachtrust en heb je vragen, bel het bedrijf, je wordt heel fijn te woord gestaan.

Marjan 5 dec 2022
Reageer
N

Top, goed en betaalbaar.

Goede service, leuk personeel en ruimen alles op. Ook hele goede uitleg. Kortom keurig netjes en wat een klant wil. Top!! Bij verplaatsing afspraak nemen zij contact. Ook dan weten ze waar je het over hebt. Geen nummer maar klant.
Bij een telefonische afspraak, direct antwoord en
alles volgens afspraak en zeer betaalbaar. Zeer goede kwaliteit.!

N.marce 20 apr 2023
Reageer
E

Slaapbank met gat in de bodem

Na een tijdje speuren kwamen we een leuke slaapbank tegen voor onze dochter op de site van beddenbriljant. Na een week of 6 werd de bank geleverd. Echter bij het uit de verpakking halen blijkt er een groot gat in de bodem te zitten. Contact opgenomen met beddenbriljant en dan kom je erachter met wat voor bedrijf je te maken hebt. Gelijk verschuilen achter protocollen bla bla bla kortom nieuwe bank gekocht met groot gat in de bodem en je hebt pech. Voor mij eenmalig zakendoen met deze firma.

Erik 15 apr 2023
Reageer
T

Slechte kwaliteit

Hoofdbord besteld maar de bevestiging beugeltje zit aan een supper dun materieel het beweegt alle kanten op plus veel te duur bezorigns kosten heb 2x 20 euro betaald omdat ik de 1e keer gemiste had wet mij nog eve aan de deur verteld dat ik nog 20 euro moet betalen /Hoofdbord besteld maar de bevestiging beugeltje zit aan een supper dun materieel het beweegt alle kanten op plus veel te duur bezorigns kosten heb 2x 20 euro betaald omdat ik de 1e keer gemiste had wet mij nog eve aan de deur verteld dat ik nog 20 euro moet betalen

Thomas vd Oord 8 apr 2023
Reageer
J

Prima geregeld

Paar weken geleden boxspring gekocht voor mijn zoon. Paar weken moeten wachten op topper omdat die uitverkocht was. Keertje mailen en bellen en wordt prima te woord gestaan. Bij levering waren ze 2 kussens vergeten. Deze worden nageleverd. Netjes mail over gehad dat deze per post komen.
Hoe het verder slaapt zal moeten blijken maar ben ik niet zo bang voor.
Mijn ervaring is positief, maar heb verder ook nog geen klachten of mankementen.
Ook de bezorgservice is goed geregeld. Netjes mail en track&trace. Op bezorgdag wordt je nog even netjes gebeld half uur voor levering. Tot nu toe tevreden over beddenbriljant.

J. 21 mrt 2023
Reageer
F

Boxpsring

8 november besteld levertijd 3 tot 5 weken. Vele malen gebeld en gemaild schuiven alles af op de leverancier…Nu hebben we het bed geannuleerd rond 10 februari 2023 en tot op heden nog geen geld ontvangen.Mijn geduld begint een beetje op te raken het is notabene ons geld als volgende week nog niet binnen is ga ik het hoger op spelen ben dr wel beetje klaar mee.Mensen bestel hier niks waardeloos bedrijf goedkoop is duurkoop uiteindelijk.Een boze klant.

FB 16 feb 2023
Reageer
L

Dilemma, standaard e-mails bij mijn vragen aan hen.
Is het bij jouw nog goedgekomen.
Twijfel of ik het nog een paar weken aan moet kijken.
Wil graag nu al in de pen gaan voor hun nalatigheid.

Louise 4 mrt 2023
F

Hallo,
Heb het geld inmiddels ontvangen.. en ergens anders een boxspring besteld bij een super bedrijf binnen 12 dagen was het bed er bij boxspringplace.Zou annuleren als dat mogelijk is duurt dan nog een poosje voordat u geld terug heeft,maar ben bang als u al zo lang wacht uiteindelijk ook geen bed krijgt.

Fb 5 mrt 2023
M

Wel herroepingsrecht! Alg vw zijn misleidend

Volgens de algemene voorwaarden van Beddenbriljant heb je zogenaamd geen herroepingsrecht, bekijk de site van de ACM, van Consuwijzer, van WebwinkelKeur en je zult lezen dat maatwerk geen maatwerk is als het gaat om een boxspring met keuze mogelijkheden en dat hygiëne producten terug kunnen als de verzegeling (als die er al is) niet verbroken is. Maak een melding bij de ACM als je afgescheept wordt dat het herroepingsrecht niet van toepassing zou zijn omdat dat in hun algemene voorwaarden staat want je hebt gewoon recht op het totaal bedrag terug inclusief verzendkosten en montagekosten. Ook op=op mag gewoon terug net als aanbiedingen. Als er geen retourbon meegeleverd is dan tot een jaar terug heb je herroepingsrecht. Bel met de ACM doe melding en zij wijzen je de weg hoe je je recht kunt halen!!!

Mara 8 feb 2023
Reageer
M

Bovenstaand geldt overigens alleen voor online aankopen, geen aankopen in de winkel gedaan, dit even voor de volledigheid, haal je recht!

Mara 9 feb 2023
Y

Prima service als je wat geduld hebt

Standaard boxspring inclusief montage aangeschaft. Hoewel de de levering binnen 2 weken verwacht werd heeft het toch een week of 6 geduurd. Toen er wat problemen met de beddenbezorger (een andere partij) was hebben ze dat perfect opgelost. Het bed ziet er goed uit en ligt lekker. Al met al zijn we tevreden.

Ype 31 jan 2023
Reageer
N

Zo jammer van de service

We hadden een bed uitgezocht in de winkel.. en alles verliep goed.. het bed werd eerder afgeleverd als afgesproken dus helemaal super..
Alleen de matrassen liggen voor geen meter en bedden briljant (martien) erkent fout.. is bij ons thuis geweest om te controleren.. en ze zijn idd anders… maar daarna bleef het daarbij… na telfoontjes en mails zijn we bijna 5 maanden verder en nog steeds niet opgelost..

Nicky Rooijendijk 14 jan 2023
Reageer
D

Eingelijk geen ster waard!

igenlijk geen enkele ster waard maar die ene ster geef ik dan wel aan Sjoerdje van Beddenbriljant. Zij heeft mij keer op keer vriendelijk te woord gestaan.

Voordat ik ging bestellen meerdere keren met Sjoerdje overleg gehad welke bedden voorradig waren en hier een keuze uit gemaakt.

Echter na 2 dagen ontvang ik bericht dat bedden toch niet voorradig zijn en dan begint het heen en weer gemail en gebel. Altijd is het wachten op de leverancier en gaat zo de ene week naar de andere voorbij. Het vertrouwen is weg en ik denk dat Beddenbriljant zijn zaakjes eens goed moet gaan regelen ipv mensen keer op keer leugens te vertellen. Of misschien een moet overstappen naar een andere leverancier want deze kost je echt klanten!!

Degene wie wel een bed geleverd heeft gekregen, gefeliciteerd, je zal 1 van de weinige zijn.
Voor degene die nog een bed willen bestellen......ik zou toch even verder kijken is mijn advies!

Diana 11 jan 2023
Reageer
K

Boxspring Andy met opbergruimte gekocht

We waren op zoek naar een vast bed, die konden we eigenlijk nergens meer vinden. Tegenwoordig is alles boxsprings, wat ik persoonlijk niet snap want heb altijd een goed vast bed gehad. Ook op Beddenbriljant.nl hebben ze geen vaste bedden terwijl dat wel bovenin de titels staat. Toen maar gekozen voor een boxspring vast, de Andy koste 449,00 euro en heeft ook een opbergruimte. We hebben gekozen voor een Lindegroene kleur omdat het goed bij onze behang past. Was wel handig geweest als het plaatje ook groen zou worden, dit gebeurde niet maar gelukkig kon je onderaan wel precies de kleur zien in een plaatje met stalen. Verder hebben we niks toegevoegd want dan bleef de prijs gewoon hetzelfde. Voor 449 euro een hele fijn nieuw bed die wel weer wat jaartjes mee kan. Bedankt Beddenbriljant.nl! Een gelukkig nieuwjaar gewenst!

Kim 31 dec 2022
Reageer
M

Kuil in boxspring

een boxspring bed hier gekocht.

Levering was door een vriendelijke jongen, helaas wel de 1ste keer gemist waardoor ik een bedrag van 25 euro moest betalen ( valt te begrijpen )

Eenmaal het bed geïnstalleerd prima geslapen tot 1 maand toe. Toen begon er in mijn boxspring een kuil te vormen

contact opgenomen en er wordt snel gereageerd maar er wordt gewerkt naar een gewenste oplossing voor beddenbriljant want ze vragen naar een video en bed geluiden wat niks met de kuil te maken heeft.

uiteindelijk is de kuil dermate erg dat ik er niet meer in kan slapen dus besluit ik het materiaal open te maken en hun de kuil te laten zien.

vervolgens valt het niet onder 'garantie' en mag ik van hun een nieuw bed kopen.

Ik had al aardig snel besloten dat ik sowieso niet hetzelfde bed wil hebben want hier zal ook een kuil gaan vormen.

Mike 28 dec 2022
Reageer
M

UPDATE: Na het plaatsen van deze review is Beddenbriljant blijkbaar een stuk behulpzamer ! ineens begrijpen ze hoe vervelend de situatie is en bieden bij een vervangend bed aan maar dan moet ik wel de review verwijderen !

Beddenbriljant jullie willen het niet begrijpen totdat het nadelig uitpakt.

Mike 29 dec 2022
S

Welk model boxspring had u gekocht als ik vragen mag?
Ik wil er ook gaan kijken nml dus vind dit wel fijn om te weten.

Sabine 30 jan 2023
H

Boxspring nog niet binnen

Slechte service na 18 weken nogsteeds geen bed terwijl ons is beloofd binnen 5 weken klantenservice bagger iedere week krijg ik het zelfde verhaal te horen dat de leverancier week later heeft beloofd eindstand krijg ik vrijdag avond een mail dat het de week later wordt geleverd nu 18 weken later en nog steeds geen bed na iedere week minimaal 2 keer bellen en nog steeds wordt er beloofd dat het bed week later wordt geleverd zeer onprofessioneel aub ga niet met ze in zee

Hicham 9 dec 2022
Reageer
J

Nieuwe boxspring

Mijn elektrische boxspring die ik deze week bij beddenbriljant had besteld kwam vandaag binnen! Echt een geweldig bed en ik ben er zo blij mee. De boxspring voldoet helemaal aan mijn verwachtingen en overtreft deze zelfs!! Sinds die in mijn slaapkamer staat lig ik de hele tijd op bed. Het ligt zoveel beter dan wat ik had. Echt heel erg blij dat ik gekozen heb om mijn nieuwe bed bij beddenbriljant te kopen. Ik had zo een beetje mijn twijfels om zoiets online te kopen, maar echt blij dat ik het toch gedaan heb.

Jaimy 15 okt 2022
Reageer
O

Voetbord met tv lift

Eindelijk is de tv lift geleverd, na maar 4 weken wachten ben ik toch blij dat hij er is. Mooi lift mechanisme. jammer dat er geen rekening gehouden is/ voorzieningen gemaakt voor kabels die naar buiten gaan, noch bevestiging opties voor stevigheid.
bovenop het pu leren deel naast het deksel zit een scherp punje van een te lange schroef die is gebruikt voor het speciaal gemaakt te hebben.

Olaf 14 okt 2022
Reageer
D

Bed en matras

Bij Beddenbriljant heb ik een bed en matras gekocht. Met beide ben ik erg tevreden. Ik ben er in ieder geval erg op vooruit gegaan. Het bed voldoet helemaal aan mijn verwachtingen en het matras was een gok. Het matras retourneren leek mij ook een heel gedoe, maar gelukkig heb ik goed gegokt. Ik heb voor een hard koudschuim matras gekozen en dat bevalt prima. Ik houd wel van een wat harder matras, maar je moet ook niet het gevoel hebben dat je op een plank ligt. Deze ligt echt heerlijk en is precies goed.

Dirk 5 okt 2022
Reageer
M

Slechte service en producten van slechte kwaliteit

Bestelling geplaatst voor een boxspring. Verkeerde maten geleverd. Ze zouden het goed maken door juiste maten na te leveren, dat is helaas ook misgelopen. Vervolgens lag het bed verschrikkelijk slecht en hebben we besloten door de slechte ervaring en slecht kwaliteit van product alles retour te sturen. Vervolgens stuurt het bedrijf allerlei soorten mails met daarin kosten die ze op mij willen verhalen, terwijl zij alles fout hebben gedaan en niet de kwaliteit leveren die ze doen uitschijnen op hun website. Oh ja en het advies wat ik telefonisch kreeg: “Wij raden je aan om het via Marktplaats door te verkopen.”.

M I 5 okt 2022
Reageer
I

Ontzettend slechte service

Boxspring kon gelukkig eerder geleverd worden dan was aangegeven. Op een zeer regenachtige dag werd er uiteindelijk aangebeld via de intercom en de bezorger vroeg of ik naar beneden wilde komen om de deur voor hem open te houden. Toen ik beneden van het appartementencomplex aankwam, zei hij dat hij de spullen hier zou laten staan want ze leveren over de eerste drempel op de begane grond. Ik begreep er niets van want we zijn niet in mijn huis aangekomen nog. Er is ook gewoon een lift aanwezig waar de zware spullen gewoon makkelijk in passen. Voor een vergoeding wilde de bezorger het wel doen. Ik heb 20 euro contant moet betalen en bleek dat hij alleen aan het werk was en ook geen plateauwagentje had meegenomen. Hij heeft de onderdelen van het bed allemaal zelf moeten dragen en omdat het regende had hij weinig grif waardoor de plastig van het matras scheurde en over de grond werd gesleurd. Dus ontstond een heel zwart rand. En bij het leder bedframe een klein scheur. Ik hield de deur van de hal open terwijl hij de spullen in mijn gang schoof waardoor een stuk van mijn vinyl verschoof. Ik was in schok van wat mij overkwam.

Issy 12 sep 2022
Reageer
M

Boxspring Student gekocht

Op zoek gegaan naar een relatief goedkoop bed omdat ik tijdelijk bij mijn ouders woon. Mijn oude bed van 90cm breed stond er nog, nu ik een 2-persoonsbed ben gewend wilde ik wel graag een twijfelaar. Na een tijdje te hebben gezocht kwam ik uit bij de Boxspring Student van 140 x 200 cm. Deze kost 329 euro en heb je alles voor dus inclusief matras en zelfs keuze uit verschillende kleuren. Het bed ligt ondanks de lage prijs heerlijk, mijn ouders willen nu misschien dezelfde maar dan een wat bredere versie.

Bedankt Beddenbriljant! Kan niets anders dan positief zijn over de boxspring en de levering hiervan.

Monique 14 jul 2022
Reageer
M

Blij met mijn nieuwe bed

Ik ben blij met mijn nieuwe bed die ik bij Beddenbriljant heb gekocht. Het bed voldoet aan mijn verwachtingen. Ik heb er nu een paar nachten op geslapen en dat is mij goed bevallen. Natuurlijk weet ik nog niet hoe dat over bijvoorbeeld 5 jaar zal zijn. Ik heb er nu wel vertrouwen in dat de kwaliteit goed blijft, maar dat moet nog blijken. In ieder geval ben ik op dit moment blij met mijn nieuwe bed.

Marcel 19 mrt 2022
Reageer
K

Fantastisch bed.

Superervaring. Aankoop zoals aankoop hoort te gaan. Levering zonder uitstel of problemen en keurig binnen de gestelde tijd geleverd.
Service was deskundig en vriendelijk, betaling nadien (ook zoals het wat mij betreft hoort) en afterservice perfect (artikel ontbrak, keurig nagezonden). Het bed zelf is fantastisch en is heerlijk. Mijn ervaring is top! Zoals ik al schreef een aankoop hoort plezierig te zijn en Beddenbriljant verzorgt dat traject perfect!

Koen 16 feb 2022
Reageer
B

Goed geholpen door de klantenservice

Ik was op zoek naar een nieuw bed met een elektrisch verstelbare bodem, maar ik wist niet precies waar ik op moest letten. Via Google kwam ik bij Beddenbriljant uit en ik zag dat ze diverse boxsprings verkochten met een elektrisch verstelbare bodem. Het viel mij direct op dat ze allemaal in de aanbieding waren. Ik wou wel een kwalitatief goed bed en aangezien ik er verder geen verstand van heb, heb ik de klantenservice gebeld. Zij hebben mij goed geholpen bij het maken van mijn keuze. Ze namen de tijd en waren erg vriendelijk. Het is ook fijn dat je je hele bed kan samenstellen, ook hier heeft de klantenservice mij mee geholpen. Uiteindelijk een elektrische boxspring besteld en ik ben er erg blij mee. Het bed voldoet helemaal aan mijn wensen.

Bob 6 feb 2022
Reageer
T

Duidelijke afspraken en goed contact

Prima zaak die duidelijke afspraken en een goed contact onderhoudt met de klant. We zijn namelijk verhuisd en moest daarom even wachten met het leveren van het bed, was geen enkel probleem. Ook zeer korte levertijden en alles keuring volgens afspraak! Chauffeur, weet niet zeker of hij van Beddenbriljant is, maar had zeker veel informatie over het bed en ging goed checken of alles aanwezig was bij levering.

Tienus 5 feb 2022
Reageer
S

Traagschuim matras

Bij Beddenbriljant heb ik een traagschuim matras van 70x200 cm voor de logeerkamer gekocht. Zelf slaap ik ook altijd op een traagschuim matras en vindt het heerlijk. Bij Beddenbriljant hadden ze precies het matras waar ik naar op zoek was en de prijs was ook niet verkeerd. Ik moest alleen wel een dagje langer wachten op de levering, maar dat is niet zo heel erg. Ik ben wel heel tevreden met mijn aankoop.

Saskia 22 jan 2022
Reageer
W

Boxspring van 999 voor 599 euro besteld

Wij dachten: nieuw jaar, nieuw bed. Aangezien alle fysieke winkels dicht zijn hebben we besloten een nieuwe boxspring op internet te bestellen. Beddenbriljant was voor ons de goedkoopste waarbij je veel keuze had bij het bestellen. We wilden graag een elektrische boxspring die je in hoogte kunt verstellen en het liefst een wat breder type. Was afgeprijsd van 999 euro naar 599 euro. We moeten nog wel even wachten want de boxspring wordt over enkele weken geleverd, kijken er erg naar uit!

Willemsen 9 jan 2022
Reageer
T

En heb je het bed en hoe bevalt die. Is het nu nog een goed bed. En welk topmatras heb u.

Timmers 8 sep 2022
w

Het bed hebben we al inderdaad. Wij hebben gekozen voor een 1x groot stevig matras (zodat je niet telkens met je voet tussen de matrassen komt te liggen). En als topper hebben we niets extra's betaald dus gekozen voor de comfortschuim 5cm. Het ligt echt heerlijk dus niks te klagen.

willemsen 8 sep 2022
d

Hoi, ik ben benieuwd naar welke topper jullie hebben gekozen. Ik hou zelf niet van hard slapen dus twijfel nu welke topper "zacht" genoeg is.
Groet Danielle

danielle 28 sep 2022
Beste bedden en beddengoedwinkels

Dit zijn de beste bedden en beddengoedwinkels van juni 2023.

Over Beddenbriljant

Beddenbriljant is een webshop waar klanten terecht kunnen voor comfortabele en kwalitatieve bedden en matrassen. De website biedt een ruim assortiment aan bedden en accessoires, met duidelijke productinformatie en scherpe prijzen. Klanten kunnen hier zeker de juiste keuze maken. Beddenbriljant heeft een uitstekende klantenservice, het team is vriendelijk en behulpzaam. Als klanten vragen hebben over producten of bestellingen, dan worden deze snel en deskundig beantwoord. Bovendien biedt Beddenbriljant ook een snelle levering, wat erg handig is voor mensen die snel een nieuw bed nodig hebben. Al met al is Beddenbriljant een betrouwbare en klantvriendelijke webshop waar je zonder zorgen kunt winkelen.