Cadeau.nl

Cadeau.nl

3.9 reviewscore • 9 reviews
G

Vriendelijk geholpen door klantenservice

Toen ik ontdekte dat ik een verkeerde levering had ontvangen, was ik in eerste instantie teleurgesteld. Echter, na contact te hebben opgenomen met de klantenservice, was ik aangenaam verrast door hun reactie. Ze waren niet alleen begripvol en vriendelijk, maar ze zorgden er ook snel voor dat het juiste item naar mij werd verzonden. Het feit dat ik niets hoefde terug te sturen, maakte de ervaring nog soepeler. Het is zeldzaam om zo'n efficiënte en klantgerichte service te vinden. Mijn complimenten voor hun aanpak en oplossingsgerichte mentaliteit!

Gerard 19 sep 2023
Reageer
B

Aangename verassing door de zorgvuldigheid

Mijn ervaring met de verzending en behandeling van mijn pakket was positief. Toen ik het ontving, was ik aangenaam verrast door hoe zorgvuldig het was verpakt en gepresenteerd. Ik heb het met vertrouwen als cadeau voor mijn moeder gekocht en ik ben er zeker van dat ze er heel blij mee zal zijn. Een welgemeende dank voor de aandacht voor detail en zorg die in mijn bestelling is gestoken!

Bianca 20 sep 2023
Reageer
M

Geslaagde cadeauvondst

Toen ik op zoek was naar een cadeau voor een familielid dat net was afgestudeerd, ontdekte ik de website van Cadeau.nl. Ze hebben een uitgebreid assortiment en een handige zoekfunctie. Gelukkig vond ik snel iets leuks dat voor een super goede prijs te koop was. Ik ben er blij mee!

Marion 5 sep 2023
Reageer
J

Teleurstellende inpakservice

Hoewel het bestelproces soepel verliep, was ik teleurgesteld over de hoge kosten die ik betaalde voor inpakservice. Het cadeau werd uiteindelijk erg slecht ingepakt en zag er niet mooi uit. Het leek haastig in een zakje gestopt met een stuk plakband eroverheen. Ik zal hier niet nog eens bestellen. Voor een cadeau website komt het niet echt vrolijk cadeau-achtig over.

Jurjen 5 sep 2023
Reageer
W

Twijfels over kwaliteit en prijs

Hoewel er veel aantrekkelijke producten beschikbaar waren, twijfel ik over de verhouding tussen kwaliteit en prijs. De ontvangen producten waren in goede staat en waren bedoeld als cadeau voor iemand anders, die er in ieder geval blij mee was. Of ik hier ooit nog eens voor mezelf zou bestellen, ik denk het niet.

Wesley 31 jul 2023
Reageer
S

Snelle levering en tevreden jarige

Mijn ervaring met deze bestelling was niets minder dan uitstekend. De snelle levering zorgde ervoor dat alles op tijd aankwam en elk artikel was zorgvuldig verpakt, waardoor ze in perfecte staat aankwamen. Een extra bonus was de mogelijkheid om de verjaardagskaart te personaliseren, wat het geschenk echt een persoonlijk tintje gaf. De reactie van de jarige was het bewijs van het succes - ze was er dolblij mee! Al met al een zeer positieve winkelervaring. Ik zal zeker opnieuw bestellen in de toekomst.

Saskia 14 jul 2023
Reageer
A

Vertraagde levering en matige printkwaliteit

Ik had een verjaardagskaart besteld die ik zelf kon aanpassen. Helaas arriveerde de kaart een volledige week te laat op de verjaardag van de ontvanger! De printkwaliteit was matig en de ontvanger kreeg er zelfs een flyer bij. Ik zal hier niet meer bestellen en raad het ook andere af. Je kunt beter naar andere aanbieders gaan die zelfs nog goedkoper zijn.

Albert 24 mei 2023
Reageer
I

Tevreden met de lavalamp

Ik was direct onder de indruk van de lavalamp toen ik hem uitpakte; hij voldeed precies aan wat ik voor ogen had. Echter, een klein minpuntje was dat een van de twee gloeilampen defect bleek te zijn. Gelukkig werd dit snel opgepikt door de klantenservice. Na slechts één e-mail en het delen van een foto van het defect, was ik verrast door hun efficiënte reactie. Binnen een dag had ik twee nieuwe gloeilampen in huis. Deze proactieve en snelle service maakte echt het verschil. Ik ben zeer te spreken over mijn aankoop en de uitstekende klantenservice!

Ingrid 3 mei 2023
Reageer
L

Leuke cadeaus

Ik haal vaker leuke cadeautjes op cadeau.nl. Ze hebben allerlei leuke kleinigheidjes die je perfect cadeau kunt doen. Ook heb ik wel eens meerdere cadeautjes gekocht en die gebundeld tot één cadeau. Dat doe ik dan in een leuk mandje met nog een fles wijn erbij. Super leuk! Ze verkopen ook allerlei grappige producten. Altijd leuk om iemand daarmee te verrassen. Vaak zijn het ook nutteloze dingetjes, maar dat maakt het juist extra grappig. Als je ook op zoek bent naar leuke cadeautjes en zelf geen inspiratie hebt, zal ik zeker eens kijken op cadeau.nl. Ik slaag er vrijwel altijd.

Lonneke 22 mei 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over Cadeau.nl

Er zijn 9 reviews geschreven over Cadeau.nl op Reviews.nl. Met een 3.9 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.cadeau.nl
  • service@cadeau.nl