T

Batterijenhuis.nl voor een nieuwe laptop accu

Zoals de titel zegt, batterijenhuis is ideaal! Mijn dochter had een hele oude laptop van Acer. De garantie was al jaren verlopen en we moesten een nieuwe accu hiervoor hebben omdat de oude ontploft was... Ongelofelijk maar waar. Contact gehad met Acer, die deed moeilijk en wilde eigenlijk niet helpen. Ze stelden dat ze het type wat wij hebben al jaren niet meer verkochten en dat een nieuwe accu hiervoor niet meer te bestellen was. Ik was al bezig om naar een nieuwe laptop te kijken, zag ik plots dat je dus ook accu kan bestellen voor allerlei apparaten inclusief laptops op batterijenhuis.nl! Toch een stuk goedkoper dan een nieuwe laptop aan te schaffen!
Via een zoekbalk kon je aanklikken dat het om een Acer ging en welk modelnummer. Voor een paar tientjes had ik de volgende dag een nieuwe accu in huis.

Batterijenhuis.nl bedankt! Heb jullie hier ook over gemaild, fijn dat het zo kan!

Tienus 25 apr 2021
Reageer
Beste elektronica en witgoedwinkels

Dit zijn de beste elektronica en witgoedwinkels van december 2022.

Over Batterijenhuis

Voor een ruim aanbod aan batterijen, laders en aanverwante artikelen bij je bij Batterijenhuis aan het juiste adres. Batterijenhuis heeft ook een ruim aanbod voor camera's, draadloze huistelefoons, GSM's, MP3-spelers, PDA's en navigatie apparatuur. Ze hebben momenteel meer dan 1.000 verschillende artikelen. Klanten van Batterijenhuis zijn voornamelijk geïnteresseerd in Eneloop batterijen, lithium knoopcellen, horlogebatterijen en de fotobatterijen lithium.

  • Nog niet geverifieerd