Fitwinkel

Fitwinkel

4.3 reviewscore • 11 reviews
B

Gelukkig ondanks het slechte weer

Sinds mei '23 ben ik de trotse eigenaar van deze loopband. Vooral op de regenachtige dagen, waarop buiten joggen geen optie is, gebruik ik het toestel intensief. Het design is verrassend compact, waardoor het zelfs past in ruimtes met een lager plafond. Het apparaat weegt niet veel en is met behulp van twee mensen gemakkelijk te verplaatsen. Een opvallende feature is de betrouwbare Bluetooth-connectiviteit, waarmee ik mijn apparaten moeiteloos koppel. Handig is ook de ingebouwde inbussleutel. Toch mis ik een helling-instelling en zou een snelheid hoger dan 12 km/u welkom zijn.

Bart 16 okt 2023
Reageer
R

Slechte levering

Ik zit al ruim een week te wachten op mijn spullen, die een dag levertijd zouden hebben volgens de webshop. Ook geen enkele reactie, behalve dan dat mijn bestelling is genoteerd. Dus ook slechte communicatie. Totaal geen idee dus, wanneer er wat geleverd wordt. Volgende keer, beter ergens anders bestellen.

R. van Ravenhorst 14 jan 2024
Reageer
T

Kwaliteitsproduct maar verbetering in communicatie

De door mij bestelde loopband voldeed aan alle verwachtingen. Maar ik miste duidelijke communicatie rondom de levering en levertijden. Een onverwachte e-mail over de bezorging voelde wat abrupt. Voor toekomstige bestellingen zou een track & trace wel gewaardeerd worden om wat verwachtingen te temperen in de toekomst. Verder ben ik tevreden.

Thijs 18 okt 2023
Reageer
F

Tevreden met mijn spinningfiets aankoop

In augustus heb ik bij fitwinkel een spinningfiets aangeschaft. Kort na aankoop deed zich een klein technisch mankement voor. Maar de reactie van fitwinkel was prompt. Ze stelden een inspectie voor en niet veel later was er een monteur die het mankement vakkundig verhielp. De service en betrokkenheid van fitwinkel Oosterwolde overtrof mijn verwachtingen.

Femke 11 okt 2023
Reageer
K

Een voordelig koopje

Hoewel mijn recente aankoop al was afgeprijsd, kreeg ik vanwege enkele minimale beschadigingen nog een extra korting aangeboden. Ondanks deze kleine onvolkomenheden, blijft het product zijn kwaliteit behouden en functioneert het naar behoren. Ik ben hier heel erg blij mee en zal zeker verder kijken naar dit soort koopjes bij Fitwinkel.

Kees 10 okt 2023
Reageer
L

Meer dan tevreden over mijn aankoop

Er was een kleine vertraging bij de levering van mijn bestelling. Als compensatie bood fitwinkel mij een upgrade aan: een luxer model voor dezelfde prijs. Nu ben ik niet alleen blij met mijn loopband, maar ook met mijn nieuwe, geavanceerde roeiapparaat. Wat een geweldige service en aardige afhandeling van een minimaal probleem!

Lotte 2 okt 2023
Reageer
J

Snelle levering, communicatie kan beter

Mijn bestelling werd in een mum van tijd bezorgd. Echter, het informatievoorzieningstraject van Fitwinkel liet te wensen over. Ik had graag meer details ontvangen over de verzendstatus van mijn pakket. Desalniettemin ben ik over het algemeen tevreden over de producten en de service. Hopelijk kan dit kleine puntje in de toekomst verbeterd worden.

Jeroen 2 sep 2023
Reageer
S

Een service die uitblinkt

Ik had een specifiek model loopband besteld, maar deze bleek niet meer op voorraad. Fitwinkel stelde voor om een duurder model te leveren zonder extra kosten. Er waren wat hobbels tijdens de levering, maar elk probleem werd met professionaliteit aangepakt. Uiteindelijk ben ik erg tevreden met mijn nieuwe loopband en ga ik fit de winter in.

Sanne 30 aug 2023
Reageer
E

Uitmuntende klantenondersteuning

Tijdens mijn workout merkte ik dat mijn onlangs gekochte foam-roller defect was. Fitwinkel aarzelde geen moment en stuurde direct een vervanging. Het team was zeer coöperatief en behulpzaam, waardoor het een prettige ervaring werd. Ik ken niet veel online winkels waar zo snel en positief gereageerd wordt op problemen met de leveringen!

Emma 25 aug 2023
Reageer
S

Prijsinconsistentie opgemerkt

Toen ik de prijs van een hometrainer vergeleek tussen de website en de fysieke winkel, merkte ik een verschil op. Ondanks dat koos ik ervoor om online verder te gaan. Mijn hometrainer arriveerde snel en zonder enige complicatie en met een vergoeding van het prijsverschil. Netjes afgehandeld en goed gecontroleerd door het service team.

Sara 31 jul 2023
Reageer
P

Deskundige hulp in de winkel

Bij het kiezen van een hometrainer in de Fitwinkel kreeg ik uitgebreid en professioneel advies. Dankzij dit advies heb ik een model gekozen dat perfect aansluit bij mijn wensen en behoeften voor een mooie prijs. De installatie verliep soepel en ik ben tot op heden zeer tevreden met mijn keuze.

Peter 7 jul 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Fitwinkel

Fitwinkel is al 20 jaar dé specialist op het gebied van fitnessapparatuur, fitness- en vechtsportartikelen, sportvoeding, kleding en fitnessaccessoires, zowel voor thuis als zakelijk gebruik. Het begon allemaal in 2001, toen oprichter en huidig algemeen directeur Barry ten Voorde vanuit zijn garage braces begon te verkopen. Het assortiment groeide al snel en de woonkamer werd gevuld met fitnessapparatuur. Wat destijds begon met een paar fitnessapparaten en braces, is uitgegroeid tot het breedste en diepste assortiment op het gebied van fitness in de Benelux. Fitwinkel.nl is nu ook officieel dealer van alle grote fitnessmerken, waaronder Life Fitness, Kettler, VirtuFit, Tunturi, Finnlo en Flow Fitness. Bij Fitwinkel vind je alles wat je nodig hebt om fit te worden en te blijven.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://fitwinkel.nl
  • klantenservice@fitwinkel.nl