Nutribites

Nutribites

4.5 reviewscore • 11 reviews
P

Uitstekende visolie capsules

k ben zeer tevreden over de visolie (omega 3) capsules van Nutribites. Deze capsules onderscheiden zich op verschillende manieren van andere merken, en dat is precies waarom ik voor hen heb gekozen. Ten eerste zijn deze capsules compacter in vergelijking met andere merken. Ze zijn gemakkelijk in te nemen en veroorzaken geen ongemak bij het doorslikken. Een ander belangrijk voordeel is dat deze capsules vrij zijn van de kenmerkende visgeur en -smaak die vaak geassocieerd wordt met visolie. Het vermijden van deze onaangename geur en smaak maakt het gebruik van deze capsules veel aangenamer en draagt bij aan mijn tevredenheid.

Patricia 3 okt 2023
Reageer
N

Nutributes supplementen

Bij Nutribites haal ik al mijn supplementen. Altijd erg tevreden over geweest. Ik voel mij er goed door en heb meer energie. Nu ook begonnen aan Green Juice. Hoorde er goede verhalen over dus heel benieuwd naar !! Helemaal omdat ik niet altijd heel gezond eet, probeer ik het hier een beetje mee te compenseren lol. Kom er gewoon niet altijd aan toe na het werk om nog te koken, dan is het handig om dit in de kast te hebben !!

Noah 28 mrt 2024
Reageer
H

Snelle verlichting van buikklachten binnen 3 dagen

Als iemand die al geruime tijd worstelde met histamine-intolerantie, was het vinden van verlichting een uitdaging. Het was een strijd om boodschappen te doen zonder dat het misging, wat resulteerde in een opgezwollen buik, diarree en algehele malaise. Dankzij dit product lijkt mijn situatie te verbeteren. Ik ben nog maar een week bezig, dus het is afwachten of deze verbetering blijvend is, maar ik ben hoopvol gestemd.

Henk 13 okt 2023
Reageer
J

Goede start ondanks bezorgproblemen

Hoewel mijn ervaring met de bezorging door PostNL verre van bevredigend was vanwege problemen bij het bezorgen in een flatgebouw, ben ik wel tevreden over dit product. Dit is de vierde keer dat ik problemen heb met PostNL, die mijn pakketten niet correct bezorgt. Ondanks mijn frustraties met de bezorging, ben ik pas drie dagen geleden begonnen met het gebruik van dit product na het avondeten, dus het is nog te vroeg om de effecten te beoordelen.

Johannes 12 okt 2023
Reageer
C

Aanbevolen voor krampen

Mijn moeder had lang last van vervelende kuitkrampen, ondanks het gebruik van magnesium van een ander merk. Na grondig onderzoek besloot ik om magnesium van Nutribites te proberen. Opmerkelijk genoeg verdwenen haar krampen binnen een week. Dit succes heeft me overtuigd, en ik heb ook een bestelling geplaatst. We zijn allebei erg tevreden over dit product!

Claudia 12 okt 2023
Reageer
R

Goede toevoeging aan dagelijkse routine

Na vier maanden van gebruik kan ik met zekerheid zeggen dat dit product een waardevolle aanvulling is op mijn dagelijkse routine. Elke ochtend begroet ik de dag met dit product, gemengd met vers fruit in mijn shaker. Ik voeg zelfs wat extra magnesium toe om het nog completer te maken. Als ik één kritiekpunt zou moeten noemen, dan is het dat het magnesiumgehalte in het poeder wellicht verhoogd zou kunnen worden om aan de behoeften van een breder publiek te voldoen. Niettemin is magnesium een nuttige toevoeging voor iedereen.

Rob 12 okt 2023
Reageer
L

Heerlijk product

Als ervaren gebruiker van verschillende groene sappen, zowel vers als in poedervorm, kan ik met overtuiging zeggen dat ik eindelijk het product heb gevonden dat bij mijn behoeften past. Ik meng dit groene poeder met vanille-eiwitpoeder en maak zo een heerlijke shake voor tussendoor. De smaak doet denken aan matcha met een subtiele hint van munt. Wat betreft de effecten, mijn spijsvertering lijkt er wel bij te varen. Dit product zal zeker een blijvende plek hebben in mijn dagelijkse routine.

Lieke 9 okt 2023
Reageer
C

Effectieve verlichting van PDS symptomen

Mijn jarenlange strijd met prikkelbaredarmsyndroom (PDS) of een 'lekke darm' lijkt eindelijk voorbij dankzij dit product. Het heeft niet alleen mijn symptomen verminderd, maar ook mijn zelfvertrouwen hersteld. De capsules zijn klein en gemakkelijk in te nemen. Bovendien hebben ze geen nare nasmaak of oprispingen veroorzaakt. Ik ben hier echt super blij mee en heb ook nog verschillende kortingscodes!

Charlotte 6 okt 2023
Reageer
G

Onhandig bezorgsysteem

Om het product te kunnen bestellen voor €17,95, moet je een abonnement nemen, maar je moet ook verzendkosten betalen. Dit betekent dat je drie potten moet bestellen en het abonnement moet opzeggen om te voorkomen dat je na een maand weer drie potten ontvangt. Het is nogal omslachtig en duur, wat het voor mij niet makkelijk maakt om te bestellen.

Geke 5 okt 2023
Reageer
D

Geweldige green juice en uitstekende service

Ik heb al eerder Green Juice besteld bij Nutribites en ben erg tevreden. De smaak is beter dan andere sappen die ik heb geprobeerd, en de ingrediënten lijken completer te zijn, zoals Ashwagandha. Ik krijg er ook een energieboost van. Toen ik per ongeluk het verkeerde adres invulde, hebben ze, ondanks dat het mijn fout was, toch een nieuwe pot laten bezorgen op hun kosten. Top service!

Daniel 3 okt 2023
Reageer
B

Effectieve slaapverbetering

Vanwege overgangsklachten sliep ik slecht en werd ik vaak wakker zonder weer in slaap te kunnen vallen. Ik wilde liever geen slaapmedicatie gebruiken en zocht naar een natuurlijke oplossing. Dit product heeft mijn slaap aanzienlijk verbeterd, zelfs na nachtelijke toiletbezoeken kan ik weer in slaap vallen. Ik raad iedereen aan om hier je supplementen te bestellen.

Bianca 28 sep 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Nutribites

Nutribites is een toonaangevend Nederlands supplementenbedrijf dat de hoogste kwaliteit nastreeft. Hun focus ligt op de zuiverheid van hun producten en ze zijn vastbesloten om potentieel schadelijke stoffen te vermijden die andere fabrikanten wel toestaan. Bij Nutribites geloven ze dat er te veel dubieuze ingrediënten en onnodige vulstoffen worden gebruikt in supplementen, en ze willen daar verandering in brengen. In plaats van te beginnen met welke ingrediënten ze willen gebruiken, zijn ze begonnen met wat ze juist niet in hun producten willen. Hierdoor kunnen ze zuivere supplementen aanbieden zonder onnodige vulstoffen of chemische zoetstoffen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.nutribites.nl
  • info@nutribites.nl