G

Frank Energie B.V. eerlijk energiebedrijf

Geen idee waar Frank Energie B.V. ineens vandaan komt, had er nog nooit eerder van gehoord en nu hoor ik het ineens overal. Toevalligerwijs is het vaste contract wat we hadden bij Essent verlopen, ze willen ons nu alleen nog maar een heel duur contract geven of anders variabel doorgaan. Dit is de reden dat we verder zijn gaan kijken en dus zijn uit gekomen bij Frank Energie B.V. Het voelt voor ons eerlijk dat dit energiebedrijf een kleine bijdrage rekent per klant in plaats van dat ze verdienen op je contract. Daarnaast zijn ze goedkoper op basis van aantal kWh energie en m3 gas dan wat we zouden krijgen bij Essent.

Laat ik nog wel even zeggen dat wij dit jaar niet op vakantie kunnen door de hoge gas- en energieprijzen. De staat moet hier iets aan doen want wij zijn echt niet de enige die nu vast zitten met een variabel contract zonder enige zekerheid. Nogmaals, Frank Energie B.V. voelt eerlijk maar zij zijn ook gebonden aan hoe duur ze het gas en energie in kunnen kopen.

Gassel 3 jun 2022
Reageer
R

Zonder problemen overgestapt van Eneco naar Frank

Een tijd geleden zijn wij overgestapt zonder enige problemen vanaf Eneco die flinke jaarbedragen had. Dit was de reden dat wij verder zijn gaan kijken en met name op zoek zijn gegaan naar een energieleverancier waar je niet aan vast zit qua hoge bedragen. We gebruiken de app ook zorgvuldig en het is heel fijn dat je precies kan zien hoeveel stroom en gas je verbruikt. We hebben ook zonnepanelen waardoor we energie terugleveren, dit gaat ook zonder enige problemen. Kan niet anders dan dit bedrijf 5 sterren geven.

Rob 1 jun 2022
Reageer
Frank Energie

Bedankt voor de vijf sterren Rob! Leuk om te lezen dat je tevreden bent en fijn om je erbij te hebben.

Frank Energie 2 jun 2022
R

Toezeggingen worden niet nagekomen. LET OP

Van Frank energie een eindafrekening ontvangen waarin word aangegeven dat het teveel betaalde bedrag uiterlijk op de 28-5-2022 zou worden overgemaakt op mijn rekening. Op 30-5-2022 het teveel betaalde bedrag nog steeds niet terug ontvangen. Het gaat hierbij niet om een paar euro's maar enkele honderden euro's. Is Frank Energie de volgende energie leverancier die failliet gaat?

Ray Janssen 30 mei 2022
Reageer
Frank Energie

Beste Ray, ik zie zojuist in mijn systeem dat het bedrag is overgemaakt naar jouw rekening. Mijn excuses voor de vertraging.

Frank Energie 2 jun 2022
D

Frank Energie was voor ons de goedkoopste optie

Toevallig al eens in de supermarkt geweest de laatste tijd? Letterlijk alles wordt duurder en dan zal je ook nog zien dat ons energiecontract ophoudt en het bij verlengen tot wel 3 keer zo duur zou zijn dan wat we voorheen hadden.

Mijn man en ik hebben tijden gezocht naar dingen om onze vaste lasten zo laag mogelijk te krijgen maar energie is toch wel een raadsel op het moment. Ik kan daarin ook wel duidelijk zijn, er is op dit moment geen juiste keuze als het gaat om overstappen naar een andere energieleverancier. We waren voor gas eerder € 0,8000 / m3 kwijt. Dit ligt momenteel bij veel energieleveranciers rond de € 2.0000 + / m3.

Uiteindelijk na dagen vergelijkingssites te hebben bezocht kwamen we uit bij Frank Energie, waar eerst weinig over te vinden viel. De enige website met wat goede reviews en ervaringen is op Reviews.nl. Ze staan ook niet in alle vergelijkers volgens mij. Wel zijn ze, tenminste voor ons, het goedkoopste. Ons persoonlijke aanbod is voor gas € 1.7300 / m3, wat wel een stukje goedkoper is dan de rest. Overstap ging voor de rest keurig want ze regelden eigenlijk alles zelf.

Laten we hopen dat de oorlog snel over is, dan zullen de gasprijzen weer wat omlaag gaan. Let's hope.

Denise 17 mei 2022
Reageer
Frank Energie

Denise, Dank voor je uitgebreide review, en welkom bij Frank Energie.
Wij hopen ook dat dat gasprijzen weer gaan dalen en dat de oorlog snel voorbij is.

Frank Energie 19 mei 2022
S

Variabel energiecontract

Ik heb helaas geen gunstig vast energiecontract dus moet ik het nu doen moet een variabel contract. Veel verschillende opties vergeleken en overwogen, maar ik was tot de conclusie gekomen dat je met een variabel contract het beste Frank Energie kunt nemen. Goedkoper dan energie tegen inkoopprijzen kan het in mijn optiek niet. Het ligt er misschien wel aan waar je de energie inkoopt en of je een goede deal kunt onderhandelen, maar hier heb ik verder geen verstand van. Tijdens het vergelijken was Frank Energie in ieder geval het goedkoopste en dus heb ik voor Frank Energie gekozen. Ik ben er tevreden mee, ondanks de hoge energieprijzen van dit moment. Als de energieprijzen weer dalen, zal ik het nu niet nalaten om een vast contract te nemen.

Stefan 7 mei 2022
Reageer
Frank Energie

Bedankt voor je review Stefan! Wij hanteren de publiek beschikbare spotprijzen of groothandelsprijzen. Dat zijn de prijzen die energiebedrijven en grote industrieën zelf gebruiken voor de afrekening van energie. Historisch gezien zijn deze vaak lager dan vaste prijzen. Voor elektriciteit zijn dat uurprijzen, voor gas zijn dat dagprijzen. Verder berekenen we alle overige kosten, zoals netbeheer, belastingen en heffingen één-op-één door, zonder opslag of marge.

Frank Energie 9 mei 2022
I

Kan je bij Frank Energie prijzen ook vastzetten

Ik vind het concept eerlijk en transparant, ik ga dan ook waarschijnlijk overstappen naar Frank Energie als mijn contract volgende maand afloopt. Op het moment moet je gewoon variabel gaan want deze prijzen vastzetten moet ik niet aan denken.

Mijn vraag is eigenlijk een Frank Energie:
Wanneer ik naar jullie over stap, kan ik dan, wanneer de prijzen ooit weer laag zijn, die prijzen vastzetten of hebben jullie alleen variabel als optie?

Persoonlijk lijkt het me fijn om het straks vast te gaan zetten namelijk (ik wil dit niet weer meemaken), als dit bij jullie op dat moment kan zal dat wel fijn zijn, hoef ik niet weer over te stappen.

Alvast bedankt voor het antwoorden.

Ilona 15 apr 2022
Reageer
Frank Energie

Hoi Ilona, Leuk dat je Frank overweegt. Helaas is het niet mogelijk om een prijs vast te zetten. Wij rekenen de marktprijs door en deze is altijd dynamisch. Mocht je nog vragen hebben over ons concept, dan kan je een e-mail sturen naar klantenservice@frankenergie.nl

Frank Energie 15 apr 2022
T

Frank is transparant top

Ik ben nu twee maanden lid van Frank energie en zeer tevreden.

Frank energie is niet te vergelijken met de manier hoe de oude energiebedrijven energie doorberekenen aan de consument.

Verdiep je in de materie voordat je de stap zet en dan weer ongefundeerd met stellingen kom dat er niets van klopt.

Er wordt per maand een bedrag vastgesteld gebaseerd op het energiegebruik gerelateerd aan gemiddelde dagtemperatuur.

Mijn oude energieleverancier verhoogde met het beëindigen van mijn contract mijn maandelijkse bijdrage van € 147 naar € 485 per maand.

energiebedrijven zijn niet transparant wat per maand de kosten zijn van hun gas en stroom. Mijn oude leverancier rekent voor gas nu in april € 2,11 en voor elektra per Kwatt € 0,51.

Vandaag rekent Frank energie voor mij, dagprijs gas € 1,01 en voor elektra € 0.19 gemiddeld. Ik heb vandaag bv vanaf 1300 tot 1500 nul euro kosten als ik stroom afneem.
Rara wanneer ik mijn wasmachine en de vaatwasser draai.


In de maand april zou ik € 616 gemiddeld aan kosten hebben volgens Frank en in de praktijk blijk ik ruim € 400 minder verstookt te hebben.

Frank energie heeft veel lagere prijzen dan de gebruikelijke energieleveranciers. Kijk op de site overstappen.nl.

Frank energie levert vooral voor mij veel op omdat mijn huis structureel tussen de 200 250 W per uur stroom vergt. Dan maak je vooral gebruik van de daluren waarbij de stroom veel goedkoper en soms zelfs negatief, dat betekent geld retour krijgen, is.

Ik heb geen aandelen in Frank energie, ben geen familie noch behoor tot de vriendenkring van Frank..

Ik ben een blije Hagenaar die op deze manier uitstekend de energiecrisis kan weerstaan.

Thnx Frank

Ton Beun 10 apr 2022
Reageer
Frank Energie

Hi Ton, welkom bij de Frank familie. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent en goed om te horen dat je aan het besparen bent. Het is zeker de moeite waard om op de goedkope momenten je wasmachine en vaatwasser te draaien. Onze slimme seintjes helpen je daarbij. We zullen ons continue blijven verbeteren zodat je in de toekomst nog meer geld kunt besparen. Bedankt voor je review!

Frank Energie 11 apr 2022
D

Slechtste bedrijf ooit

Na het failliet van mijn energiebedrijf heb ik me aangemeld bij Frank. Ik vond het een aardig concept.
De eerste weken verliepen goed; daarna wilde ik een ander wachtwoord instellen. Wat een ramp. Dat lukt niet bij Frank. Ik heb er een keer of 40 over gecorrespondeerd; bellen of chatten lukt niet. Team Frank bestaat vermoedelijk uit een of twee mensen die steeds met een andere naam net doen of ze je gaan helpen al dan niet met de ICT-afdeling die vermoedelijk ook niet bestaat. Hoe dan ook: een ander wachtwoord om in te loggen heb ik na maanden nog steeds niet. Toen opperde ik maar dat ik met een ander e-mailadres wilde inloggen. Ik kreeg zowaar een bericht op dat adres. Toen ik ermee wilde inloggen, kreeg ik het bericht ‘Deze combinatie is niet gevonden’. Wat een amateuristisch geklungel. Waarlijk: Frank energie is qua service het slechtste bedrijf waar ik ooit mee van doen heb gehad.

Dirk 5 apr 2022
Reageer
Frank Energie

Beste Dirk, wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met onze service. Ik kan helaas de correspondentie of het probleem niet terugvinden met alleen jouw naam.

Echter kan ik je verzekeren dat ons IT team bestaat uit specialisten die er alles aan doen om het probleem op te lossen. Zou je ons een chatbericht kunnen sturen zodat we kunnen checken wat de status is?

Alvast bedankt!

Frank Energie 7 apr 2022
D

Nee, dat kan ik niet want jullie chat is al tijden gesloten! Kijk maar opvulling site.
Hoe is het mogelijk!!!

Dirk 7 apr 2022
M

Energieleveranciers hebben het niet makkelijk

Energieleveranciers hebben het niet makkelijk in deze tijden. De hogere prijzen worden met name hen aangerekend terwijl zij het ook moeten doen met inkoopprijzen. Frank Energie is er in ieder geval eerlijk in en werkt alleen met flexibele contracten, wat op het moment de beste keuze is. Laat die oorlog maar snel ophouden zodat we weer wat goedkoper aan gas kunnen komen. Wij zijn overgestapt naar Frank Energie omdat het iets goedkoper was dan bij onze oude leverancier op flexibele basis.

Maurice 12 mrt 2022
Reageer
Frank Energie

Bedankt voor de leuke review Maurice! Wij hopen ook dat de prijzen snel dalen en dat de oorlog snel voorbij is.

Frank Energie 17 mrt 2022
B

Heel goed bedrijf

Ik zie hier helaas veel negatieve reacties die eigenlijk nergens op zijn gebaseerd.
Het is m.i.,de onwetendheid bij de meeste mensen.
Het is een hele nieuwe manier van je energie betrekken. En in deze dure “energie”tijden zijn zij sowieso verreweg de goedkoopste. Daarbij kun je via de nu perfect werkende app (dat was even een minpuntje, maar elk bedrijf heeft last van groeistuipen) exact zien wanneer je extra goedkoop bv je wasmachine aanzet.
De eerste twee maanden zijn wellicht wat lastig in te schatten , maar ik heb nu mijn derde factuur gehad, en daarin is het “teveel” betaalde van januari keurig verrekenend. Voor mij niets dan lof. Ook qua communicatie want ik heb ze best vaak vragen gesteld in het begin, en ik kreeg altijd keurig antwoord,

Bas Euser 21 feb 2022
Reageer
H

Dat is ook precies mijn gedachte. Wij stappen per 28ste over naar FE. Oh, wij zaten eens bij Welkom Energie.... In december wilde ik ook overstappen, maar op het laatst teruggedraaid vanwege de enorme stijging (op een gegeven moment 2,70m3...) en durfde niet meer. Nu achteraf denk ik dat ik zeker niet slechter was uit geweest, als ik zo de prijzen terug kijk en vergelijk met Eneco. Ik ben wel voorzichtig met het adviseren van FE: ik denk wel dat je je financiën goed op orde moet hebben, dat dynamische is niet aan iedereen besteed. En dat zie ik best wel terug komen in de reacties: het gewoon niet snappen. Dat is niet erg, maar dan laat je je financiën door een ander doen en dat kost gewoon geld. Accepteer dat gewoon.

Harm 24 feb 2022
M

Duidelijk een medewerker van Frank energie zelf....wat 'n ***** !

Er staan zaken in die alleen een medewerker van het bedrijf zelf kan weten.

Waardeloos bedrijf met ZEER slechte klanten 'service' !

Marcus 14 mrt 2022
t

@Marcus.
Wat een geleuter 'Er staan zaken in die alleen een medewerker van het bedrijf zelf kan weten' . De zaken die genoemd worden kan iedereen met een beetje verstand weten/veronderstellen.
De kwaliteit van de App wordt steeds beter en ook ik heb gewoon teveel betaald voorschot teruggekregen. Voor het ontwikkelen van een App op de API van Frank krijg ik prima gratis ondersteuning, Ze doen hun best voor de klant en dat kan ik van de andere leveranciers die ik heb gehad echt niet zeggen.

ton 15 mrt 2022
H

Waardeloos bedrijf

Ben na faillissement van mijn vorige leverancier overgestapt naar Frank. Aanmelden verliep correct. Berichten over termijn bedragen waren veel te fors. Per 31 Januari maar weer overgestapt naar een ander. Kreeg keurig de eind afrekening met ruim 400 euro terug. Uitbetalen voor 16 februari. Week later kreeg een een warrig Emailtje, Moet 42 euro betalen over gebruik in Februari. Email gestuurd om specificatie. Bericht dat de Email is ontvangen en binnen 2 dagen kreeg ik bericht. En toen werd het stil. Vanmorgen de incasso van 42 euro maar gestorneerd. Ook omdat ik nog ruim 400 euro te goed heb. Dit bedrijf niet aanbevelen

H.Klinkhamer 17 feb 2022
Reageer
Frank Energie

Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. Onze eindafrekening gaat ervan uit dat alle termijnen betaald zijn. Als je een of meerdere termijnen niet betaald hebt, dan wordt dit verrekend met het bedrag dat je terugkrijgt. Mocht je nog vragen hierover hebben, dan horen we het graag.

Frank Energie 23 feb 2022
S

Stoom uit mn oren

Mooi initiatief, inmiddels klant sinds december 2021. Helaas zeer ontevreden over jullie klantbenadering. Omdat ik op dit moment door de klantenservice genegeerd wordt, maar even via deze weg. De beloofde informatievoorziening door Frank Energie in de app loopt achter, en geeft verkeerde cijfers en bedragen, of soms is de app gewoon meer dan een week leeg. En als ik dan na lang aandringen antwoord krijg, steeds weer het antwoord dat er gewerkt wordt aan een nieuwe versie van de app. En sinds vanmiddag is dan de nieuwe app live. En weer werkt het niet naar behoren, de app is nog steeds leeg, al sinds 1 februari. Contact met de klantenservice levert helemaal niets op, behalve: 'de app is live, alles zou moeten werken, we sluiten deze melding'. Stoom komt inmiddels uit mijn oren 😡.

Stef 8 feb 2022
Reageer
Frank Energie

Hi Stef, wat vervelend dat de app nog steeds niet werkt. Zou je kunnen controleren of je de laatste versie van de app op je telefoon hebt staan (2.0.1)? Zo ja, zou je ons een e-mail kunnen sturen met daarin:
- Merk & type telefoon:
- Android of iOS en het versienummer:

Door drukte kan het wat langer duren voor je een reactie krijgt. Mijn excuses hiervoor. We proberen iedereen zo snel mogelijk te helpen.

Frank Energie 10 feb 2022
T

Te hoog ingeschat extreem hoog maand bedrag.

Mijn eerste rekening net binnen gekregen € 668,00 per maand.
Ja ik weet gas is duurder en ja ik weet dat je bij Frank in de winter meer betaald dan in de zomer.
Bij mijn vorige leverancier had ik afgelopen maan 224 m3 gas verbruikt wat al heel veel is. Frank berent mij 348 m2 per maand hoe dan?
Als je contact wilt opnemen kan dat alleen maar via chat waar je waarschijnlijk tegen een robot loopt te type, de antwoorden komen zo snel terug dat ik vast niet de enige ben die klaagt. Pas bij de volgende periode kan het eventueel aangepast kunnen worden afhankelijk van het gebruik. Of ik nu dus maar enen € 668,00 wil betalen 😡 diep teleurgesteld kijk het nog even een maand aan.

Ton 4 feb 2022
Reageer
C

Bij ons wilden ze voor een halve maand €300 afschrijven, dat is ook gebeurd.
Voor februari wilden ze €375 afschrijven, dat gebeurde niet.
Via de chat(vreselijk) aangegeven dat ik dat niet zou accepteren.
Daarop het antwoord dat hun dat niet konden veranderen, ik zei dat ik gewoon het geld zou storneren en dat ze dan maar moesten zien hoe ze hun centen zouden krijgen.
En als een wonder werd er voor februari €66 afgeschreven. En we wachten weer af.

Chrid 6 feb 2022
Frank Energie

Hi Ton, onze termijnbedragen baseren we in eerste instantie op het door jou opgegeven verwachte jaarverbruik. Daar leggen we dan een algemeen verbruiksprofiel naast.

We gebruiken een algemeen verbruiksprofiel omdat we niet ieders persoonlijke situatie kennen. Het kan dus voorkomen dat onze inschatting niet overeenkomt met wat je zelf weet dat een realistisch verbruik is in een bepaalde maand. Daarom verrekenen we de werkelijke energiekosten, zodra deze bekend zijn, in het termijnbedrag van de eerstvolgende maand. Zo bouwen we geen 'potje' met geld op wat pas bij de jaarrekening weer terugkomt, zoals je gewend bent van andere energieleveranciers.

We streven ernaar (om het energieverbruik van) onze klanten beter te leren kennen. We zijn daarom aan het onderzoeken of het mogelijk is om een persoonlijk verbruiksprofiel te hanteren voor iedere klant. Dat kan op z'n vroegst pas wanneer klanten een volledig jaar bij ons in levering zijn geweest. Daarnaast heeft dit ook nogal wat technische implicaties, dus voorlopig is dit nog niet iets wat binnen afzienbare gerealiseerd kan worden

Frank Energie 10 feb 2022
D

App werkt nog steeds niet en vergelijken lukt niet

Vanaf start 1 Jan 2022 tot vandaag 2 februari 2022 werkt de Frank app niet. Ik verkeer in de mist wat betreft gebruik en kosten! Schandalig.
Gelukkig heb ik ook nog de app van SlimmemeterPortal. Deze rapporteert mijn verbruik van elektra en gas , per uur per dag. Ik kan hier zelf invoeren dag en nacht tarieven voor elektra en het tarief voor gas. Zou de app van Frank werken dan kan ik de kosten van verschillende leveranciers op momenten die ik zelf kies, of maandelijks, vergelijken met de kosten die ik maak bij Frank. Waar Blijft De App.

Dirk 2 feb 2022
Reageer
R

Daar ben ik ook mee bezig al 5 weken niks nada niks geen werkende app, stuur ze elke dag een reactiemail die ze mij stuurden even een uurtje wachten en dan moet het goed zijn dus niet al 5 weken zo het is gvd zo jammer dat ik niet kan overstappen want alle tarieven zijn sky high!

Robert-Jan 5 feb 2022
Frank Energie

Hi Dirk, inmiddels kun je de nieuwe versie van de app downloaden in de App en Play Store. We hebben de app flink onder handen genomen en voorzien van een aantal nieuwe slimme features. Je kunt in één oogopslag zien hoe je ervoor staat deze maand, we geven je een nog gedetailleerder inzicht in je kosten en verbruik en je checkt je facturen vanaf nu gemakkelijk in de app.

Frank Energie 10 feb 2022
R

Frank Energie adverteert overal

Je kan het Frank Energie niet ontzeggen dat ze flink aan het klantwerven zijn. Uiteraard slim om dit nu te doen omdat de prijzen hoog staan en mensen toch gaan kijken of de prijzen elders wat gunstiger zijn. Ik kan jullie nu al zeggen: het is overal kut (de prijzen bedoel ik dan). Ik heb het wel even bekeken bij Frank Energie maar het is voor mij persoonlijk niet goedkoper dan bij Vattenfall waar ik nu bij zit. Blijf persoonlijk liever bij een energie leverancier die wat meer ervaring heeft. Zijn meerdere bedrijven omgevallen dus dat zegt wel genoeg.
5 sterren voor het optimisme qua adverteren.
3 sterren voor de prijs, viel voor mij niet gunstiger uit.

Rene 30 jan 2022
Reageer
B

Alleen als Frank omvalt is dat voor de klanten geen probleem, het zijn namelijk variabele tarieven. En dat is meteen ook de reden waarom ze niet snel zullen omvallen want zijn rekenen met de dagprijzen. Zit je nu bij een van de grote jongens dan betaal je voor variabele tarieven bij hen veel meer, omdat je de verliezen op,moet vangen van hen met een vast contract. Met een vast contract kun je wellicht nog goedkoper zijn, met variabele tarieven is Frank Energie absoluut de goedkoopste! Ik zit er nu sinds 1-2-2022. Bij Eneco moest ik per KWh 0,657 cent gaan betalen. Bij Frank Energie betaal ik gemiddeld 0,22 cent. Voor gas was het nog veel gekker. Per M3 bij Eneco €2,59 bij Frank Energie gemiddeld €0,930

Bas Euser 21 feb 2022
M

Onbeschofte verkoopafdeling dus ik shop verder

Geprobeerd om informatie te krijgen en evt. over te stappen.

Eerst kent Frak website mijn adres niet.
Geen klantenservice die per telefoon bereikbaar is.
Toch maar de app geprobeerd.

Overstappen per eindatum huidige contract kan niet bij Frank, want hun systemen zijn iet compatiebel met systemen van bijv. Greenchoice.

Handmatig werd mij weer verteld dat ik 'niet besta'.
Medewerker was daar NIET vriendelijk over.
(ik heb gewoon een G6 gasmeter hier, dus ik besta wel degelijk)

In totaal 3,5 uur met de app bezig geweest, waarbij ik keer op keer in de wacht heb gestaan.

De laatste keer, gisteren, ANDERHALF uur moeten wachten en geen antwoord.

Klacht ingediend.

Antwoord:

'Onze collega werkte maar tot 18u. dus hij hoefde u niet te antwoorden in het app-gesprek dat u met hem voerde. Prettig weekend'

Als de VERRKOOPafdeling al zo'n onbeschofte puinhoop is, houd ik mijn hart vast voor de 'klantenservice' als je eenmaal klant bent.

Dus ondanks de (schijnbaar) aantrekkelijke tarieven, en na het lezen van andere reviews hier, is Frank Oplichting Energie echt een afrader.

Ik shop verder!

Marcus 29 jan 2022
Reageer
Frank Energie

Beste Marcus, erg jammer om je review te lezen. We konden jouw gasmeter wel degelijk vinden en handmatig toevoegen, echter is het niet mogelijk om binnen 20 dagen te starten. Hier was jij het niet mee eens en daarom vond je het nodig om onze medewerkers voor de meest verschrikkelijke dingen uit te maken. De uitspraak 'Onze collega werkte maar tot 18u. dus hij hoefde u niet te antwoorden in het app-gesprek dat u met hem voerde. Prettig weekend' hebben wij nooit gedaan. Mocht je op een vriendelijke manier kunnen communiceren, dan willen wij je graag opnieuw te woord staan.

Frank Energie 10 feb 2022
J

Bedragen kloppen niet

Overstap naar Frank verliep stroef. Op de dag van overstap was er bij vorige aanbieder nog niks bekend. Ook geen bericht dat de overstap nu klaar was.. na contact met Frank was het uiteindelijk toch ineens klaar?

Na nu weer overgestapt te zijn naar andere aanbieder. Van Frank naar Vatenfall is de eindafrekening 27% duurder dan wat de app aangeeft.
Nog nooit bij een aanbieder gehad waarbij het bedrag afweek van wat er in de app stond, erg vreemd en totaal niet transparant!
Op eindafrekening staat een ander bedrag dan wat via medewerkers word benoemd. En je raad het al het hogere bedrag is afgeschreven. Wat voor mij de eindafrekening totaal vaag maakt (hier in staat zelfs dat we geld zouden terug krijgen).

Ik vraag me erg af in hoeverre ze hun zaken op orde hebben bij Frank.

+ gas en elecktra netjes geleverd
- niet transparant
- lastig contact leggen
- onduidelijke eindafrekening
- overstap die moeizaam leek te gaan

Jory 26 jan 2022
Reageer
Frank Energie

Hi Jory, wij regelen inderdaad de opzegging van jouw oude leverancier. Dit is een automatisch proces dat centraal geregeld is in de Nederlandse energiemarkt. Hier hebben wij dus zelf geen invloed op.

Wat betreft de app, deze hebben we in het voorjaar van 2021 gelanceerd. In die periode maakten we nog gebruik van vaste voorschotten en op die systematiek was de app gebouwd. Na de overstap naar de dynamische voorschotten waren nog niet alle functies in de app bijgewerkt. Zo kwamen de kosten, zoals in de app gepresenteerd waren, niet perfect overeen met de facturen.

Dit was een vervelend situatie dat leidde tot misverstanden. De nieuwe versie van de app is inmiddels live en zo aangepast dat de informatie in de app perfect aansluit op de factuur.

Mocht je nog vragen hebben over jouw eindafrekening, dan horen we het graag.

Frank Energie 10 feb 2022
C

Zet de verwarming maar iets lager mensen

Ik lees vooral mensen die klagen over dat de prijzen zo hoog zijn en dat het soms hoger is dan wat ze verwachten. Ja mensen, het is winter. Je stookt in de wintermaanden nou eenmaal veel en in de zomer vrijwel niet. Daarnaast kan een app (die ongeveer aangeeft wat je prijs is) niet nagaan hoe koud het is buiten en of je op het platteland woont of in de stad. Frank Energie biedt gewoon stroom en gas aan tegen inkoopprijzen dus het is niet zo dat Frank zelf die prijzen omhoog gooit voor eigen gewin. Het is momenteel bar en boos qua prijzen dus het enige wat je kan doen is zelf de verwarming wat lager zetten en uit doen wanneer je het huis uit gaat. Dan maar hopen dat de prijzen snel weer omlaag gaan want nogmaals: een energieleverancier kan hier niets aan doen. De klant kan in ieder geval nog een beetje aan doen om de rekening wat te verlagen. Las ook in een artikel dat doordat het nu winter is, er meer vraag is naar gas. Zodra de koudere dagen straks voorbij zijn, verwachten ze dat de prijzen omlaag gaan. Ik geef Frank Energie gewoon 5 sterren. In deze tijd is het simpelweg de beste optie voor mensen waarvan het energiecontract afloopt. Kan je niks tegen inbrengen.

Calvin 23 jan 2022
Reageer
H

en zo is het maar net ,pas 1,5 mnd klant en zeer tevreden ,App intresseert mij niet zoveel wel de afrekeningen en die zijn gewoon stuk lager dan alles wat ik had --3 x overgestapt in 4 mnd

Hans Swaans 12 mrt 2022
K

Eindafrekening 24 procent duurder als de app

Net toch weer overgestapt naar een andere leverancier en de eindafrekening van Frank Energie gehad. Blijkt dat mijn eindafrekening 24% meer is als de bedragen zoals die door de app worden weergegeven. Kost me toch weer gauw een paar honderd euro meer dan ik dacht. Lijkt allemaal transparant maar is in de praktijk erg mistig en misleidend

Karl 23 jan 2022
Reageer
M

Positief verrast

Ik heb altijd een variabel contract gehad, omdat ik er van hou om over te kunnen stappen wanneer ik wil. Toen ik hoorde dat je bij Frank Energie energie tegen inkoopprijzen krijgt, was ik nog wel wat achterdochtig. Ik dacht dat er vast addertjes onder het gras zouden zitten en ik heb mij daarom ook eerst goed ingelezen. Het leek allemaal wel goed en toch de overstap gemaakt naar Frank Energie en daar heb ik absoluut geen spijt van. De overstap verliep heel soepel en er zijn geen dingen waarvan ik denk, had ik dat maar eerder geweten. Helemaal top! Frank Energie levert echt goedkope energie. Gewoon doen!

Mark 21 jan 2022
Reageer
R

Werkt je app dan wel daar heb je het niet over ik bedoel het inzicht/verbruik wat bij mij al 5 weken niet werkt!

Robert-Jan 5 feb 2022
N

Ben benieuwd

Ik ben net overgestapt, maar het concept spreekt me wel aan, als je meer gebruikt, meer betalen. En dat voel je in de portemonnee en dat zou dus een goede invloed op ons verbruik moeten hebben. Ik vroeg me al vaker af waarom er geen flexibele leveranciers waren, het lijkt mij helemaal top, in de winter meer betalen en in de zomer lekker goedkoop. Ik ga wel zien wat de toekomst brengt, de aanmelding ging in ieder geval super!

Ninke 21 jan 2022
Reageer
K

Tarieven Frank Energie gunstiger

Frank Energie hanteert een all-in prijs vandaag van euro 0,345 per kWh en euro 1,65 per kuub.
In dit tarief zit de actuele inkoopprijs, de inkoopvergoeding, de energiebelasting en de BTW. De netbeheerkosten van euro 60 / maand voor gas en stroom samen excl. BTW komt er dan nog bij.
In december verbruikte wij 542 kWh stroom en 16 kuub gas. Totale factuur was euro 198,52.
Bij andere energieleveranciers zou ik gemiddeld euro 364/maand moeten betalen.
Tel uit uw winst!
Toegegeven: de app loopt 1-2 dagen achter en Frank Energie kan beter op de website de All-in prijs als eerste vermelden in plaats van de inkoopprijs.

Koen 17 jan 2022
Reageer
P

hallo, wij wonen in 2 onder 1 kap met vloerverwarming op begane grond
ons gas verbruik december 2021 227 m3 u verbruikt 16 m3
dat is geen duidelijke vergelijking , volgens onze leverancier zitten wij
10 / 12 pct boven het gemiddelde . stroom 452 is wel minder dan uw voorbeeld
wij hebben ook nog een vijver waar enkele apparaten 24/ draaien
ik neem aan dat u een stroom geleverd verwarming systeem heeft.
m vr gr peter

Peter 24 jan 2022
K

Veel te duur

Geschillencommissie! Ik heb mijn rekeningen van verbruik en meterstanden. Mijn meterstanden kloppen niet met het verbruik en de rekening in vergelijking met de app is twee keer duurder ?Hier klopt dus iets niet😡.Ik hoop dat er nog meer mensen naar de Geschillencommissie stappen en dat het allemaal goed wordt uitgezocht want De frank bende is goed zijn zakken aan het vuallen.

K.Mol 14 jan 2022
Reageer
E

Ik begon ook achter mijn oren te krabben!
Ook een ex welk energie klant. Veel te hoge rekening euro 520 voor een gezin per maand is oplichting!! Betaalde gemiddelde 250 euro

Evert vd Linden 16 jan 2022
P

Blijft een lastig dilemma.. Is heel duur ja want alle energieprijzen blijven maar stijgen. Aangezien Frank Energie met variabele prijzen werkt, gaan die prijzen dus mee omhoog. Het is simpelweg wachten op betere tijden, dan worden de prijzen ook weer minder. Daarnaast moet je ook beseffen dat je nu heel veel stookt en in de zomer vrijwel niet. Eigenlijk moet je dus de helft van de rekening pakken ongeveer zodat je het jaarlijkse bedrag ongeveer kunt berekenen.

Pascal 21 jan 2022
P

Oplichters prijzen blijven stijgen

Slechte klantenservice allereerst. Reageren nergens op of veel te laat.
Daarnaast betalen wat je verbruikt, maar wel op basis van voorschotnota. Na debacle van Welkom Energie ben ik hier klaar mee. Half december overgestapt. voor deze maand rekening gehad van €450, vervolgens drie dagen later een nota (lees 3 januari) een bedrag van € 744. Op 16 januari nieuwe nota ontvangen van ruim € 800,-!! Welk normaal huishouden kan dit betalen?? En voorschot word pas twee maanden later verrekend. Nee deze gaat gestorneerd worden, want per 28-01 stap ik over naar Vattenfall (met maandelijks opzegbaar contract). Als de prijzen dalen, sluit ik wel weer een vast contract af ergens.

Piet 14 jan 2022
Reageer
B

Je moet je beter inlezen Piet. Je betaalt deze (hoge) bedragen omdat de energieprijs hoog is. Daar kan Frank weinig aan doen. De grap van het verhaal is dat je nu bij Vattenfal alleen maar meer gaat betaalt. Dat lijkt misschien niet zo want ze verdelen de kosten over 12 maanden, maar als je jouw verbruik en de prijzen per kWH/kuub gas naast elkaar legt ben je nu slechter uit. In de zomermaanden betaal je bij Frank namelijk een paar euro's en dan rekent Vattenfal je nog steeds het hoge maandbedrag 😂

Bart 14 jan 2022
J

Heeey ik lees je berichtje net ! Wat een ontzettende gestoord bedragen. Ik heb eind december €253 betaald 3 Januari €613 en 18 Januari €601. Sinds de rekening van €601 hebben we de kachel amper aangezet en douchen we met een wekker, in de app staat ook dat we €92 bespaard hebben. Ik las in jou reactie dat ze het na 2 maanden verrekenen?

Joelle 14 jan 2022
P

Ja had mij beter moeten inlezen betreffende het vooruit betalen!! Dat is de reden dat ik wegga. Ik vertrouw die Frank Energie voor geen centimeter. Gaan over een maand of twee (na de wintermaanden over de kop ben je alles kwijt).
En inderdaad ze verrekenen dus jouw voorschot die je in januari betaald in maart enzovoort

Piet 15 jan 2022
L

Stelletje oplichters

Ik zit met de handen in het haar sinds ik bij Frank zit. Na het faillissement van welkom energie over gegaan naar Eneco, daar betaalde ik een enorm bedrag en dacht bij Frank beter onder de pannen te zijn. Ik ben alleenstaand en ga van een termijnbedrag van 120,- bij Frank naar 430,-. Nog geen 14 dagen later krijg ik alweer een nieuwe termijnfactuur van 402,-. Ik weet bij God niet hoe ik dit ga betalen en ga mijn contract onmiddellijk opzeggen. Wat een ellende pfff

L.L. 13 jan 2022
Reageer
D

Zo herkenbaar. Ik zat ook eerst bij Welkom energie, toen gedwongen bij Eneco en nu bij Frank energie. Ik was naar Frank energie gegaan omdat ze toen voordeliger waren dan bij Eneco en de gasprijzen waren aan het dalen; het leek allemaal veelbelovend. Ik heb geen facturen ontvangen van Frank energie, maar ik zag wel op mijn bankrekening dat er 385 euro afgehaald zou worden. Nu kreeg ik gisteravond een e-mail dat er een correctie plaats zou vinden van de factuur van december; deze zou hoger uitvallen., heb bij ze aangegeven dat ik nooit facturen heb ontvangen. Ik moet ook nog de eindafrekening van Eneco betalen. Het is niet te doen. Ik heb geen geldboom in de tuin staan. De reden dat ik nog bij Frank energie blijf, is omdat ik hoop dat de komende maanden gunstiger zijn, anders ook maar overstappen. Maar iedereen is duur. De tijd zal het leren.

Diana 16 jan 2022
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere energieleveranciers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste energieleveranciers

Dit zijn de beste energieleveranciers van februari 2023.

Over Frank Energie

Frank Energie is een energieleverancier die als doel heeft om het leuker, groener en goedkoper te maken voor de consument. Ze proberen de marges zo laag mogelijk te houden om zo de prijs flink omlaag te halen, dat ziet de klant direct terug in de portemonnee. Daarnaast denken ze ook aan het milieu, ze leveren alleen groene stroom en bieden de optie aan om extra te vergroenen door middel van CO2-compensatie.