M

Budget Mobiel is op geen enkele manier bereikbaar

Ik was de eerste paar maanden erg tevreden over Budget Mobiel.
Wel vind ik het smsen voor extra GB wel vervelend omdat je soms om de twee minuten een sms moet sturen dus het klopt niet helemaal.
Verder zijn ze sinds een paar weken op geen enkele manier bereikbaar. De chat doet het niet en de link om ze een mail te sturen werkt ook niet meer. Iemand enig idee hoe je iemand van de klantenservice kunt spreken? Al zou ik nu mijn bundel op willen zeggen kan dat niet eens. Iemand?

Mowa Kowa 16 mrt 2021
Reageer
S

Hallo,

De chat is wel degelijk bereikbaar. Wanneer je op Service & Contact klikt, dan wat naar onder scrolt, staat er een knop met 'Start met chatten'. Hier dien je op te klikken, dan verschijnt er rechtsonder een klein balkje, dit is de chat, hier dien je op te klikken. Even je naam en e-mail invullen en klaar. Soms kom je even in een wachtrij, ik heb het net getest en had binnen 10 seconden iemand die me wilde helpen.

Geen dank. :-)

Simar 16 mrt 2021
M

App installeren, inloggen. Onder contact de vraag stellen of terug laten bellen. Nog nooit nodig gehad maar probeer het eens.

Op laten zeggen door je nieuwe provider of tussenpersoon maar vraag dit wel duidelijk na, ook dat nummerbehoud geregeld is.

Opzeggen per aangetekende brief. Adres van de telefoon tak staat op de website. Kost wat meer, maar dan weet je zeker dat het aankomt. Je loopt dan wel het risico dat nummer behoud in het water valt !! Deze weg zou ik niet kiezen als je jouw nummer mee wilt nemen naar een andere provider. Of in ieder geval pas doen als alle andere opties niets brengen.

Ieder zijn ding maar ik vraag me wel eens af hoe mensen structureel meer als 4GB per dag er door heen kunnen jagen. Ik heb nog wel wat anders te doen.

En de SMS aanvullers zul je elders ook moeten gaan gebruiken. Zo ver ik weet is dat bij alle onbeperkt bundels zo.

Martin 17 mrt 2021
K

Helemaal eens met bovenstaande review. Wat een vreselijk bedrijf is dit. Ze zijn heel moeilijk te bereiken tot helemaal niet. Je moet uren weken dagen wachten voordat je uberhaupt antwoordt krijgt. Voor je mobiel alleen via zo een automatische chat en dan moet je nog maar het geluk hebben dat er iemand beschikbaar is. Voor mijn zoontje een nieuwe simkaart besteld die het niet deed . Na twee weken uiteindelijk een nieuwe gekregen. Nu doet mijn simkaart het uit het niets niet meer . Ben al 24 uur niet bereikbaar op mijn telefoon . Ik krijg NIEMAND te pakken . Vreselijk bedrijf

Kimberly 23 okt 2021
H

Budgetmobiel goedkoop met veel GB en belminuten

Voor mijn vrouw en mij is budgetmobiel een goede uitkomst in deze crisistijd. We hebben beide veel inkomen verloren en ik moet zelfs op zoek naar een andere baan. HIerdoor snel gekeken wat we kunnen besparen in de maand en dat zijn toch je vaste lasten. Wij hebben veel GB en belminuten aan internet nodig per maand omdat we veel met de telefoon doen. Doordat we nog redelijk goede telefoons hebben waren we op zoek naar een sim only abonnement zo goedkoop mogelijk met zoveel mogelijk data en minuten. Dan kom je simpelweg uit bij budgetmobiel waarbij je 7GB krijgt voor 15 euro per maand. Sinds we budgetmobiel hebben aangesloten werkt alles prima en we zijn goed geholpen door de klantenservice. Zodra ons energiecontract is afgelopen gaan we kijken of we ook kunnen overstappen naar budget energie voor de combikorting.

Harry en Lisa 13 mrt 2021
Reageer
L

Youfone is €14,50 voor 10GB en onbeperkt bellen/SMS. Dus mooi verhaal, maar klopt niet.

Lo 30 mrt 2021
H

Hallo,

Er zullen vast nog meer relatief goedkope opties zijn. Wij zijn desondanks erg blij met de overstap naar Budget Mobiel.

Harry en Lisa 30 mrt 2021
T

Budget Mobiel 0900 probleem

In de voorwaarden van sim only abonnement Budget Mobiel staat dat je onbeperkt kunt bellen, sms'en en internetten tenzij je gebruik buitensporig is. Blijkt opeens dat je voor 0900-nummers en service-sms'en een extra tegoed moet aanschaffen, dus niet eens alleen de gemaakte extra kosten maar gelijk minimaal € 10,00 tegoed kopen dat je misschien nooit opgebruikt. Ik voel me bij de neus genomen omdat dit niet in de voorwaarden staat.

Tineke Boogaard 13 mrt 2021
Reageer
B

Staat vast wel in de voorwaarden. Ik vind wel dat ze het even moeten melden als je daadwerkelijk een abonnement bij Budget Mobiel neemt. Als er iets gebeurd en je moet een 0900 nummer bellen, dan moet dit ook gewoon kunnen. Neem aan dat je wel gewoon 112 kunt bellen?

Aan de andere kant natuurlijk wel goed dat ze betaalde nummers op deze wijze soort van blokkeren. Zo loopt de klant niet zomaar tegen kosten aan wat hij/zij niet verwacht.

Ben 13 mrt 2021
M

Extra tegoed is feitelijk gewoon een prepaid saldo. Alle kosten buiten de bundel, die normaal via de factuur aangerekend worden betaal je bij Budget Mobiel middels dat Extra tegoed saldo.

Overigens vaak voor nette prijzen. Los van 100 gratis minuten zou ik bij Budget Mobiel goedkoper naar de EU of Amerika bellen als iemand 30 Km verderop met mijn vaste lijn. Gebruik van je telefoon buiten de EU is vreselijk duur maar dat is het elders ook, echter dat merk je pas zodra je de rekening krijgt.

Extra tegoed heeft voor en nadelen. Je moet inderdaad minimaal 10 Euro opladen. Maar je hebt wel controle over de kosten en je kunt ook niet per ongeluk heel veel kosten maken tenzij je enorm veel extra tegoed hebt opgeladen.

Naar 0900 nummers komt het gebruik gewoon uit je bundel. De extra service kosten van het nummer worden verrekend met Extra tegoed.

Met prepaid elders betaalde ik altijd het maximum tarief bij 0900 nummers wat toen iets was van €1,60 per minuut voor bellen + service ook al was het nummer feitelijk veel goedkoper. Dus zoals Budget Mobiel het doet is gewoon heel netjes. Als de service kosten 4 cent per minuut zijn zoals bij de overheid nog wel eens gebruikelijk is, dan betaal je dat met Extra tegoed.

Overigens gebruiken steeds minder bedrijven 0900 nummers of zijn ze zonder toeslag waardoor het gewoon binnen je bundel is. Of je dan toch nog Extra tegoed moet hebben weet ik niet want ik heb er ooit €10 opgezet en kan dat niet testen. Maar het zou me niets verbazen als 0900 nummers zonder service toeslag gewoon werken ook zonder Extra tegoed.

Iemand ervaring?

Het zijn met name de amusement diensten die dit soort nummers nog gebruiken en ik kan best zonder ze als ik eerlijk ben.

Martin 14 mrt 2021
P

Moet je dringend politie bellen maar geen 112 dan kan dat dus niet. 😡

Phylipsen 16 jul 2021
l

zo'n ontzettende spijt dat ik over ben gestapt naar budget mobiel kan gewoon geen politie bellen alleen via 112 maar ook andere bedrijven zoals dhl kan ik niet bellen zonder beltegoed ,ik heb potverdorie n abonnement!!! ben woest.
ka zie niet bereiken,niet per telefoon,niet via de chat (is te druk) en via de mail duurt het 4 dagen dat je antwoord krijgt ook vanwege drukte.
nou ik begrijp wel dat ze het druk hebben met al deze klachten.

loes 8 nov 2021
s

Zeer slecht bereik op telefoon

Helaas ben ik overgestapt van een goeie provider “simpel” naar budgetmobiel vanwege een aantrekkelijke aanbieding.
Wat een teleurstelling. Zeer slecht bereik, 4g werkt vaak slecht, het advies van budgetmobiel is dat je je telefoon dan opnieuw moet opstarten, en/of je simkaart opnieuw moet plaatsen. Dit moet ik bijna dagelijks doen. Googlemaps werkt ook niet goed vanwege het slechte bereik terwijl dat nou net is wat je nodig hebt als je op stap gaat!
Helaas nog 2 jaar uitzitten en dan heel gauw weer terug naar simpel.

sabina 5 mrt 2021
Reageer
L

Reden hiervoor is dat Budget Mobiel gebruik maakt van het KPN netwerk. Simpel daarentegen gebruikt het T-Mobile netwerk. Dan had je wellicht beter een provider kunnen kiezen op het T-Mobile netwerk als dat bij simpel altijd wel goed werkte. Er zijn genoeg dekkingskaarten te vinden waar je op kan zien hoeveel bereik je waar hebt en met welke provider.

Leo 5 mrt 2021
L

Waar in Nederland ik ook ben, het 4G bereik is vaak nauwelijks aanwezig. Het telefoon aan en uitschakelen wil nog wel eens helpen, dan komt er wel internetverbinding tot stand. Heb ook al vaker gehad dat mijn internet wegviel en dat daardoor mijn autonavigatie via Apple carplay niet tot stand kwam. Toch best lastig als je nog naar huis moet navigeren..

Lin 18 mrt 2021
J

Ik heb Thuis in een klein dorp geen bereik het gebied waarin ik woon heeft echter wel een goede dekking. Toen budget nog Robin Mobile was waren er geen problemen. Nu kan ik in eens niet meer bellen of gebeld worden. Medewerkers kunnen mij niet helpen. Ik heb instructies gebreken om een ander netwerk op mijn telefoontje zetten, mobiel internet of zo iets. Daarbij moest ik voorkeur voor 3 g aan vinken op mijn telefoon????? WTF????? NOG een keer onder Robin geen enkel probleempje. Maar goed dus ander netwerk ... Nog steeds niets. Even de sim van mijn broer geprobeerd (KPN) geen enkel probleem. Dus telefoon terug gezet op KPN netwerk ....nog steeds niks...alleen beetje internet maar niet bellen.... Dus om naar KPN daaaaaaag budget mobile

Jan 19 mrt 2021
M

Het begon goed, goed internet een paar airplugs. Niets aan de hand. Toen een achterstand gehad van 2 weken, snel betaald. Maar sindsdien geen bereik met internet en kan niet bellen. Plus nieuwe rekening is €20 ipv €15 hoe??? Ik kan niks met het abonnement. Ik krijg ze daarboven op ook niet te pakken via telefoon of chat. Heel jammer dit.

Marleen 27 mei 2021
s

wachtwoord aanmeldingsbevestiging

hallo ik heb me simkaart binnen sinds gisteren met info maar ik heb geen wachtwoord of aanmeldingsbevestiging ontvangen ik heb die app geïnstalleerd ingelogd via me te tel maar dan vraagt hij wachtwoord ik heb paar keer gedrukt op wachtwoord herstellen nieuwe dan doe ik dat maar heb nog steeds geen mail met wachtwoord ontvangen en klantenservice is ook niemand te bereiken en een nummer waar ik kan bellen kan ik ook niet vinden

steven 4 mrt 2021
Reageer
M

Budget Mobiel is een Interessante provider

Voor de discussie over onbeperkt internet, dit bestaat niet. Als mensen 24 uur per dag de data verbinding vol open hebben staan gaat het systeem plat. En als men dat 12 uur per dag doet waarschijnlijk ook al. Iedere provider heeft een fair use policy en het siert Budget Mobiel dat je niet diep in de voorwaarden hoeft te spitten om die te vinden. Alles staat direct op de website je weet wat je kunt verwachten (en wat niet)

De meest recente FUP is aardig in lijn met de andere onbeperkte providers en ook daar moet je vaak per sms aanvullers afroepen.

Ik ga niet roepen dat dit voor iedereen de beste provider is. Als je veel TV of Netflix wilt kijken op je mobiel via 4G dan zijn er andere opties met ook hogere snelheden. En het kost iets meer maar dat kan het zeker waard zijn. Voor beeld bellen is de upload snelheid ook wat aan de lage kant vermoed ik. Dat geldt ook als je veel fimpjes of echt grote bestanden wilt uploaden.

Zelf gebruik ik het nu drie jaar en heb nog de oude voorwaarden van Robin Mobile maar 40 GB per maand is voor mij ruim voldoende dat haal ik echt nooit eigenlijk ben ik nog niet eens in de buurt gekomen hiervan.

Het bereik ervaar ik als goed, ook geen storingen, in het buitenland is het soms wat minder maar dat ligt ook aan de netwerken. De netwerken in Nederland zijn gewoon van hele goede kwaliteit. Komt natuurlijk ook door dat er veel mensen op een beperkte oppervlakte wonen, en we hebben amper heuvels.

Als je in Duitsland met de trein reist komt het regelmatig voor dat je minuten geen bereik hebt of hooguit 2G. In de onbewoonde gebieden staan gewoon amper zendmasten.

5 Mbit is een interessante snelheid. Voldoende om vlot websites te bezoeken, muziek te streamen, Youtube schakelt automatisch naar een wat lagere resolutie maar een fimpje bekijken gaat goed. Apps gebruiken werkt prima ook de zwaardere zoals Maps. Gewoon bellen gaat prima en de fair use is iets van 100 uur in de maand.

Voor mij is het nog steeds de beste optie maar dat is ook persoonlijk. Of de helpdesk nog zo goed is als in de tijd van Robin Mobile weet ik niet. En de reclames zijn een beetje cynisch maar ....... Het werkt gewoon, bij mij in ieder geval wel. Uiteraard kan ik alleen over mijzelf spreken.

Kijk goed naar wat je nodig denkt te hebben en maak dan keuzes. Maar Budget Mobiel is zeker een interessante provider. Die dingen net even anders doet.

De vraag is wel of Volte (4G bellen) dit jaar geactiveerd wordt want KPN trekt Januari 2022 de stekker uit 3G. Terug vallen op 2G voor bellen lijkt me wel een stap terug in de tijd.

Martin 27 feb 2021
Reageer
P

Simonly onbeperkt internet

Waardeloos, waardeloos en nogmaals waardeloos! Ik ben sinds kort geleden een simkaart met onbeperkte internet abonnement aangevraagd. Budget verkopen dit als onbeperkte internet maar helaas dit is niet waar je mag per 24uur 4gb als je meer gebruikt dan ziet tot volgende 24uur zonder internet ik zeg dit is gewoon belachelijk.... binnen no time heb je geen internet met een klein YouTube filmpjes! ze zijn op en ziet je 24uur lang zonder internet! Wachten tot volgende 24uur dat je 4gb Bundel! Hallo.. ik heb een abonnement met onbeperkte internet en betaal ik voor!! Contact gehad met Budget mobiel...via email ze hebben geen telefoonnummers!! Krijg je het zelfde antwoord ja 4gb niet meer!. Tijdens aanvraag krijg je een oortjes voor je telefoon als cadeau, en dan ziet je 6 maanden vast!! Net als ik! Ik ben erg teleurgesteld... Nooit meer Budget mobiel! ook krijg je een smsje van Budget mobiel. Ik geef een ster omdat niet anders kan.... Mijn abonnement is 0 sterren waard.

Pan 25 feb 2021
Reageer
R

Na die 4GB moet je elke 1GB handmatig toevoegen (je ontvangt hier instructie over in de sms)

Roy 26 feb 2021
H

Dat klinkt als een omslachtig onbeperkt data systeem.. Ik heb zelf het 7GB data pakket, heb hier nooit klachten mee gehad.

Henry 26 feb 2021
H

Unlimited data, echter met een snelheid die te laag is om een app te openen of de verbinding te behouden onderweg met bijvoorbeeld een route planner. Ik ben geen gamer, streamer of downloader. Dit is echt niet serieus te nemen. Het waren twee fantastische maanden, maar nu ga ik snel weer door naar een echte provider. Daag!

Heinz f 11 mrt 2021
A

Eergister een onbeperkt data abonnement afgesloten bij budgetmobiel. Krijg ik halverwege de eerdte dag dat mijn dagelijkse verbruik op is en heb ik opeens geen internet meer. Niet bepaald onbeperkt dus... waardeloos echt waardeloos van budgetmobiel. Ben benieuwd of ik nog onder dit stomme abonnement uit kan komen. Waarom adverteren met een onbeperkt data abonnement als er een daglimiet op zit???????

Anoniem 24 jun 2021
B

Telecomprovider veel internet relatief goedkoop

Telecomprovider Budget Mobiel heeft een hele goede prijs met een grote internetbundel. Sinds januari ben ik overgestapt, alles werkt goed en ben er blij mee. Mijn vrouw gaat komende week ook overstappen omdat ze nu meer dan mij betaald terwijl ze een kleinere internetbundel heeft bij een andere telecomprovider. Ook zijn we overgestapt naar Budget Energie om zo nog meer korting te krijgen.

Ben en Aniek 18 feb 2021
Reageer
S

Budget Mobiel alles werkt goed op 4G

Aan alle haters kan ik jullie melden dat Budget Mobiel een prima telecomprovider is waar je zonder enige twijfel naar kunt overstappen. Je hebt abonnementen dat je maandelijks op kan zeggen dus als het je echt niet aanstaat kan je snel genoeg weer opstappen. Je internet zal beperkt zijn om zo de prijs te kunnen drukken, wat mij betreft is dit prima. Ik gebruik Budget Mobiel nu 90 dagen en het werkt overal prima. Ik Whatsapp en Facebook veel, kijk soms een filmpje en met het 4G signaal is dat prima te doen. Ik heb het 15 euro pakket genomen omdat je dan 7GB internet krijgt elke maand. Dit is normaliter meer dan genoeg voor normaal gebruik, dit is dan ook aan te raden tenzij je heel veel films via internet kijkt. Ik geef deze telecomprovider 5 sterren omdat ze simpelweg een goede prijs/kwaliteit hebben.

Simone 15 feb 2021
Reageer
M

Wat een teleurstelling

Ik was niet geheel tevreden over KPN vwb prijsproduct verhouding.
Heb Budgetenergie waar niks mee mis lijkt, dus Budgetmobiel genomen.
Wat een teleurstelling. Voortdurend geen bereik.
Vandaag had ik echt Navigatie App nodig in Hoofddorp. Deed/deden het niet. Bellen met mijn bezoek adres ging ook niet. Als ik belde sprong G4, naar G3 en was er geen kontakt mogelijk.
Onverrichterzake naar huis gegaan. Een halve dag en 100 km verder.
Bugetmobiel wordt opgezegd. Jammer voor beide partijen.

Margreet 12 feb 2021
Reageer
S

Zal vast aan je toestel liggen want bij mij werkt het overal heel goed. Ik heb net een goede review geschreven omdat ik echt blij ben met deze telecomprovider. Ze leveren veel internet voor een schappelijke prijs.

Simone 15 feb 2021
R

Je kan geen 0900 bellen en geen klantenservice

Wat een belachelijk systeem wil bellen met een 0900 nummer maar daar voor moet je via je ideal geld voor storten terwijl je een abbonement hebt onbeperkt snap dat het extra kost maar dat was gemak van abbo dan heb ik het niet nog gehad over het achterlijke gedoe van we staan mensen niet te woord we hebben een virtuele interactie zo onvriendelijk en als je het probleem meld dat je geen 0900 kan bellen dan sturen ze een link 0900 vervangers en je gesprek gesloten heb ik niks aan hufterige service en geld trekkerij bah gauw over stappen dan maar 10 euro meer betalen wel alles bellen goed internet en service!!

R 11 feb 2021
Reageer
L

Budget mobiel heeft geen telefonische klantenservice, je kunt ze dus niet bellen. Met een bot kun je chatten en aangeven wat je probleem is. Heb ik gedaan binnen 4 dagen krijg je een reactie.. ik kan de simkaart van mijn dochter niet activeren.. En wacht al 2 dagen. Vind het jammer dat dit zo lang duurt. Ben toch wat snellere service gewend. hopelijk wordt het snel opgelost

Linda 7 jul 2021
O

Sinds Robin Mobiel slecht internet

Sinds ze robin mobiel hebben overgenomen is het internetsnelheid zo traag schandalig dan heb ik het nog niet eens over het netwerk gehad. 9van 10 keer heb ik gewoon 3g verbinding ben slecht bereikbaar walgelijk nooit meer budget nooit meer. En je krijgt ook heel snel een melding als je ffe op je internet zit dat je teveel op internet zit heb hier geen woorden voor ciao !!!!

Oplichters 10 feb 2021
Reageer
A

Sinds de overname van budget is het gewoon een drama. Robin was echt goed nooit wat te klagen. Budget is echt een drama wel goedkoop maar dat is ook logisch je krijgt er helemaal geen data voor terug!!!
1 slecht internet
2 bijna geen data
3 klantenservice niet of nauwelijks bereikbaar.
Ik kan zo heel de dag doorgaan maar los er helaas niet veel mee op.

Ab 29 mrt 2021
M

Oplichters Budget Mobiel

Oplichters, de snelheid is zo laag dat je je emails niet eens kunt openen. Bovendien heb je een data limiet waar helemaal niks van klopt, als je 30GB mag gebruiken word je bij 10GB al afgesloten.
En het ergste is dat je elke 20 minuten de verbinding verliest en opnieuw moet gaan zoeken naar netwerken, dat is ontzettend irritant en hinderlijk en zorgt ervoor dat je eigenlijk NIKS kunt doen met deze verbinding.
Ze hebben geen telefoon nummer alleen maar een chat die meestal offline is en als ze wel online zijn dan krijg je alleen maar domme antwoorden. Ze kunnen beter een chatbot neerzetten want die ''medewerkers'' doen niets anders dan een voor geschreven antwoord knippen en plakken. Wat u probleem ook mag zijn het antwoord van de klantenservice is altijd:
U moet u telefoon even aan en uit doen, u moet even de instellingen veranderen, etc.
Maar de waarheid is dat ze jou verbinding knijpen(super lage snelheid) en je verbinding afsluiten, pas na veel klagen gaat het systeem weer werken, of niet.
Kortom, oplichters, ze hebben ook de bedrijfs naam al veranderd om van de slechte naam af te komen, zullen ze binnenkort wel weer doen.

Martha 9 feb 2021
Reageer
S

Bedrijf is gewijzigd? Ik zie dat het nog gewoon onder Budget thuis valt.

Simar 9 feb 2021
R

30GB? Dat was tot vorig jaar. Er is al een tijdje een limiet van 4GB per dag, waarbij je per SMS kunt aanvullen.

Robert Logger 30 mrt 2021
B

Goede telecomprovider budget mobiel

Oprecht typ ik deze ervaring en kan ik jullie zeggen dat budget mobiel levert wat je koopt. Persoonlijk gekozen voor budget mobiel basis met daarin 7GB internet en onbeperkt bellen in Nederland en Europa. Dit kost € 15,00 per maand. Ik krijg € 5,00 combikorting omdat ik reeds ben overgestapt naar budget energie. Gekozen voor een 2-jarig abonnement zodat ik gratis happy plugs kreeg + 3 keer € 5,00 korting. De happy plugs leken me wel fijn omdat ik best wat muziek luister. Heb ze echter nog niet uit de verpakking gehaald ha-ha.

Er staat onderaan tijdens de bestelprocedure dat er een fair use policy is en je internetsnelheid beperkt is tot 5 mbps. Hier heb ik helemaal geen last van zoals ik al dacht. Ik weet nog dat in de oude tijden met Vodafone en T-Mobile als je over je bundel heen ging dat je wel internet kon blijven gebruiken maar dan met 24 kbps.. Zelfs dan kon je nog whatsappen, facebook en ga zo maar door.

Overigens kan je binnen 14 dagen je abonnement opzeggen als iets je niet aanstaat. Het is dus niet zo dat je perse aan je contractduur vast zit. Budget mobiel speelt het slim door leuke cadeaus en kortingen te geven bij 1 en 2 jarige abonnementen. Ik zal persoonlijk altijd voor de langdurige abonnementen gaan want goedkoper dan budget mobiel is er niet als het gaat om de hoeveelheid data dat je krijgt, tenzij je niet van kortingen en cadeaus houdt.

Bassie Telecom 7 feb 2021
Reageer
L

Goede service en goed product Budget Mobiel

Zeer prima telecomprovider waar ik nu ongeveer 3 maanden gebruik van maak en heb nooit enige hinder ondervonden. Een maatje van me zei dat hij niet voor Budget Mobiel had gekozen omdat ze een beperking op de internetsnelheid zetten. Ik wist dit helemaal niet en heb er eigenlijk ook niet naar omgekeken. Ik zag dat je voor 20 euro onbeperkt kon internetten en dat was nou net wat ik persoonlijk zocht.
Had nog wel een probleem want ik kreeg eerst geen signaal van Budget Mobiel (KPN netwerk), dus contact opgenomen met Budget Mobiel, die hadden me een nieuwe simkaart opgestuurd en toen was alles goed. Goed geholpen dus, grote pluim. En nee, ik heb geen aandelen hier haha. Mag ook wel eens gezegd worden als een bedrijf haar afspraken nakomt.

Leo 2 feb 2021
Reageer
J

Budget mobiel internet waarschuwing

Ik heb nu ruim een half jaar Budget, het is inderdaad 4G maar flink geknepen .
Al met al werkt het zoals zou moeten. Maar ik kijk toch verder omdat ik de snelheid wel veel te langzaam vind. Voor anderen kan het voldoende zijn hoor want het is niet heel langzaam maar ik gebruik mijn telefoon vaker.
Klantenservice weet ook niet veel als je informatie wilt hebben. Dat is echt een domper. Verwijzen je vaak maar de app waar het net weer niet staat.

Jan 31 jan 2021
Reageer
B

Via budget mobiel heb ik een onbeperkt abonnement, kom van tele2 af en ben overgestapt voor de prijs. Normaliter zit ik altijd op mijn 4g omdat deze bij tele2 altijd werkte als ik deze nodig had maar nu met budget mobiel merk ik dat als ik bijvoorbeeld youtube wil kijken mijn telefoon deze niet laad. Heel vaak werkt mijn 4g niet meer, als ik mijn iphone xs in vliegtuigstand zet en weer terug heb ik weer even bereik. Het is inderdaad internet via kpn maar wat heb ik me daarin vergist zeg. Als je regelmatig op 4g zit raad ik deze provider niet aan!

Bas Versteeg 31 jan 2021
T

Budget mobiel automatische mail

Na 11 weken nog steeds niet ontvangen de happy plugs, elke keer stuur ik een mail dan krijg ik een robot mail terug van hieronder, ik stap over naar een andere provider, helemaal klaar mee

Bedankt voor je bericht. Momenteel ondervindt onze klantenservice afdeling enorme drukte, waardoor we niet tijdig alle verzoeken en vragen kunnen behandelen. Onze excuses voor het ongemak en we willen je graag bedanken voor je geduld en begrip. We zullen je bericht zo snel mogelijk behandelen.

Neem ondertussen gerust een kijkje op onze website bij service en contact waar je handige informatie kunt vinden over onze producten en diensten. Klik hier https://www.budgetthuis.nl/mobiel/klantenservice om een kijkje te nemen!

Met vriendelijke groet,

Budget Mobiel

T.M 27 jan 2021
Reageer
p

aardig tevreden tot nu toe

tot nu nog nooit problemen gehad ook niet met robin mobiel.ook wel belangrijk dat de klantenservice goed te bereiken en altijd wel antwoord krijgt heb je ook niet overal.en met betalingen zijn ze ook niet heel moelijk.ben aardig tevreden tot nu toe.heb zelf alleen budget mobiel het goedkoopste pakket.en mobiel internet werkt prima bij my.ook geen klachten dat ik niet bereikbaar ben.verder maar afwachten of het zo blijft of dat anders weer anders wordt.

peet 25 jan 2021
Reageer
a

Budget Mobiel is supertraag

Budget Mobiel is traag. Absurd langzaam: 0,6MB per sec. Daar kan je niet mee werken. Ook de FUP is veel te laag: 40Gb per maand. Schandalig! Zelfs IK ben er ingestonken! IK, die nota bene alles weet over bits en bytes! Ik had het NOOIT moeten doen... MEGABOETES zullen volgen.

Ik had niet gedacht dat er nog een mobiele provider op 4G zijn snelheden zo achterlijk zou terugschroeven. 0,6 MegaByte per seconde met dat Budget Mobiel abonnement is absurd langzaam. Dat is tien jaar terug in de tijd! Daar heb je niks aan, daar kan je niet mee werken. En de upload is al helemaal achterlijk traag: 0,3 Megabyte per seconde. Daar kan je nooit mee Skypen, beeldbellen, vergaderen of wat dan ook!

Waarom had ik dit niet in de gaten? Waarom heb ik die cijfertjes niet gecheckt? Ik weet het ook niet. Ik had gewoon niet gedacht dat dit mogelijk kon zijn. 4G is prima, ik hoef geen 5G. 4G is altijd minstens 3 MegaByte per seconde, en soms wel 15 MegaByte per seconde. Dus waarom is de gewone 4G van KPN nu opeens TWINTIG KEER langzamer als je het bij Budget Mobiel gebruikt?

aartjan.nl 24 jan 2021
Reageer
A

Wanneer ik word gebeld is de verbinding tragisch, valt bijna weg en switched van 4g naar 3g. 4g valt vaak zomaar uit t niets weg, waardoor ik steeds mn telefoon opnieuw moet opstarten. Tijdens het videobellen is het super wazig en loopt vaak vast. In conclusie is het gewoon super slecht .

Anoniem 24 jan 2021
G

Ik ben net 1 week overgestapt naar budget mobiel maar zodra het weer kan ga ik weer terug naar T-mobile. Wat is budget mobiel een super slechte keus geweest van mij. Internet bundel voor in het buitenland is niet helemaal duidelijk maar je betaald wel 1,99€/mb. Wat een oplichters. Ik raad budget mobiel af, het lijkt goedkoop maar dat is het zeker niet, dus mensen wees hierop gewaarschuwd.

Greg 24 jan 2021
B

Doe dit alsjeblieft niet mensen. Wat een schijt provider zeg. Ze bieden ''onbeperkt'' aan met de eerste 40 gb 5mb/s dan 15 gb met 0,8 mb's en dan onbeperkt met 0,5 mb/s. Ik kan je vertellen die eerste 40 gb is al enorm traag laat staan die 0,5 mb's. Heel vaak ook geen bereik. En ja het kost maar 15 euro maar dan nog!! Je bied snel internet van KPN aan!!! 5 mb/s voor 4g gaat nergens over in deze tijd. En dan moet je door die schijt happy plugs ook nog 6 maanden blijven anders moet je ze terugbetalen twv 100 euro. Bah Bah

Bas 3 feb 2021
H

Let op! In kleine lettertjes staat de maximale download-speed van 5 Mbps geschreven! Bij andere aanbieders is dit rond de 200 Mbps, en vaak zelfs hoger. Voor 4G is dit de normale snelheid, en niet 5. Dus als je het fijn vindt om een uurtje te wachten voordat je video gebufferd is, moet je vooral bij budget zijn.

Hans 17 feb 2021
N

Helemaal eens met deze post.

Het is dramatisch.

Ik ben er ook ingetuind en heb er ontzettend veel spijt van. Nu zit ik er zelfs 2 jaar aan vast. En ze tonen ook weinig goede wil om de situatie voor de gebruikers te verbeteren. Bizar.

N vd G 25 mrt 2021
S

Zeer tevreden Budget klant

Heb nu bijna 6 mnd Budget mobiel en ben eigenlijk zeer tevreden, vooral over de prijs natuurlijk!! ik heb alles onbeperkt, dat is gewoon lekker zonder stress dat je data op is. Verder heb ik ook nog extra voordeel doordat ik ook Budget Energie heb, dat scheelt nog eens 5 euro per maand. Dus ik heb nu voor 15 euro per maand onbeperkt bellen en internet. volgens mij is dat nergens goedkoper, dus kan het iedereen aanraden.

Sophie 21 jan 2021
Reageer
S

Hier ook een zeer tevreden klant. Dat er uberhaupt mensen klagen over Budget Mobiel is mij een raadsel. Zoals je zelf zegt, je kan onbeperkt internetten, bellen en smsjes versturen. Van die internetbeperking heb je verder geen last, ook niet als je filmpjes wilt kijken online op 4G. En de klantenservice hebben ze nu een chat 09:00 tot 18:00 per dag. En dan heb je inderdaad die combikortingen ook nog, wat wil een mens nog meer. Krijg je trouwens 5 euro of 10 euro korting als je gebruik maakt van alle 3 de diensten (Budget Mobiel, Budget Energie en Budget Alles-in-1)?

Simar 21 jan 2021
D

Zoals de voorwaarden aangeven krijg je 5 euro korting op IEDERE Sim Only abonnement + je krijgt 5 euro korting op je Budget alles-in-1 factuur. Dus 10 euro korting normaliter, tenzij je meerdere Sim Only abonnementen hebt, dan zelfs nog meer.

Dries 21 jan 2021
C

Budget Mobiel als casual gebruiker zeer goed

Ik gebruik Budget Mobiel al ongeveer 5 jaar, waar het voorheen Robin Mobile was, is het nu Budget Mobiel. Werden per e-mail en volgens mij per brief op de hoogte gesteld dat ze deze naamswijziging gingen doen en dat er weinig voor de klant zou veranderen. Behalve eventuele positieve dingen. Zo zie ik het dan ook! Bij Budget Mobiel krijg je meer internetdata voor een vast bedrag van 15 euro. Bij Robin Mobile kreeg ik hiervoor iets minder GB namelijk om te verbruiken iedere maand. Daarnaast kan ik nu onbeperkt bellen en sms versturen, terwijl hier bij Robin Mobile een beperking op zit.
Natuurlijk, je internetsnelheid is beperkt sinds het Budget Mobiel heet. Wellicht kan dit voor mensen die hevig gebruik maken van het internet wat hinder ondervinden. Voor mij, als casual gebruiker, merk ik hier helemaal niets van. Het bereik is goed (was het ook altijd al) want volgens mij maakten beide bedrijven gebruik van het KPN signaal.

Ik heb zeker die 15 euro over voor wat ik er voor terug krijg. Veel vriendinnen zijn ook overgestapt naar Budget Mobiel en zijn tevreden.

Groetjes Chantal

Chantal 21 jan 2021
Reageer
Z

Waardeloos sinds overname van Robin Mobiel

Sinds de overname heb ik :
1: Bijna geen bereik meer en als ik die wel heb valt die regelmatig uit
2: Ben niet meer bereikbaar telefonisch
3: Service om tranen in je ogen van te krijgen.
4: Als ik vroeger een terugbel verzoek plaatste werd ik meestal binnen 15 minuten gebeld. Nu zoek je het maar uit en mag gaan chatten maar wel ondertussen betalen
Het is heel erg jammer heb dit abbo al echt volgens mij tegen de 10 jaar. Je kan ze telefonisch ook niet meer bereiken. Ik ben zelf een zakelijke klant dus voor mij werd dit in een klap en ramp

Ziggy 21 jan 2021
Reageer
S

Zakelijk is Budget Mobiel wel een groot risico omdat de klantenservice slecht te bereiken is. Wat inhoudt dat als er een keer een storing is of iets werkt niet aan jouw kant, dat Budget Mobiel je niet zo even 1, 2, 3 helpt. Zakelijk gewoon bij KPN o.i.d. gaan is mijn mening. Betaal je wat meer voor meer zekerheid. Voor particuliere mensen is Budget Mobiel een verademing, qua kosten sowieso.

Simar 21 jan 2021
R

Ik heb altijd al robin mobile gehad. Sinds vorig jaar is dat verandert ze zijn in zee gegaan met budget mobiel. Vanaf die dag begon de ellende ik had in het buitenland heel slecht internet internet was super traag. Zelfs als ik net over de grens was had ik nauwelijks bereik en internet. Ik heb onbeperkt internet maar als ik ffe een uur of 2 op internet zit krijg ik een melding dat ik teveel op internet zit . En merk dan meteen dat ze me internet dichtknijpen waardoor ik niet eens fatsoenlijk op marktplaats kan. Maar ondertussen betaal ik wel doodleuk 28 euro per maand nou ik heb het wel gezien tijd voor een ander provider heel erg jammer. Ik raad je niet aan op hier een abbo af te sluiten bagger internet en netwerk !!

R 1 feb 2021
C

Als tevreden Robin klant met een onbeperkt abonnement automatisch meegegaan naar Budget mobiel. Als ik een keer buiten de WiFi zit is appen rampzalig, ze worden niet direct verstuurd, Google maps is onderweg niet te openen en SMS wordt niet verstuurd. Ben er helemaal klaar mee, dan maar een iets duurder abonnement dat het in ieder geval wel doet als je het nodig hebt.

Caro 15 mrt 2021
R

Budget Mobiel onbeperkt bellen en data hmm

Bijna een jaar Budget Mobiel.
Qua ontvangst en bereik vooral in het buitenland (Duitsland, België en Frankrijk) 1 van de betere providers die ik gehad heb overal 4G. Waarschijnlijk door het KPN netwerk.
Toch ga ik overstappen.
Ik ben het eeuwige gezeur zat over het feit dat ik excessief data zou verbruiken terwijl ik alleen digitaal tv kijk.
Je zou verwachten dat dit wel mogelijk zou moeten zijn met een onbeperkt data en bellen abonnement.
Fair use policy noemen ze dat, ik vind het vooral erg irritant... dan maar wat meer betalen

Rinussie 21 jan 2021
Reageer
S

Ja, ben het met je eens dat Budget Mobiel dit moet wijzigen. Ze beperken je internetsnelheid al, dan moeten ze niet ook nog zeggen dat je niet heel veel internet mag gebruiken. Of ze moeten het al groot op de homepage zetten. Wat filmpjes kijken zal daarnaast niet erg moeten zijn. Zo gooien ze haar klanten wel heel gemakkelijk weer weg waar ze zo flink voor aan het adverteren zijn...

Simar 21 jan 2021
R

Ik ben binnen Budgetmobiel, als ex-Robin Mobiel overgestapt van het oude 19,95 abonnement( met 30GB) naar het €20 abo, met 4GB per dag. Misschien ook iets voor jullie?

Robert Logger 30 mrt 2021
B

Vaak geen bereik en geen happy plugs zoals beloofd

Heb sinds 11 december 2020 een abonnement nij budget mobile. Vaak valt het bereik weg en kan ik dus niet bellen of gebeld worden. Ook het internet valt vaak regelmatig weg. Er werden ook happy plugs beloofd deze zouden binnen 4 weken geleverd worden tot op vandaag is er nog niks geleverd en budget mobile geeft ook geen concreet antwoord als je vraagt wanneer ze dan geleverd worden maar geeft de leverancier de schuld. Nu lees ik deze reviews en zie dat er helaas veel meer mensen zijn die de happy plugs niet hebben ontvangen. Ze lokken mensen met valse aanbiedingen. Budget mobiel doet niet wat ze beloven.

B.P 17 jan 2021
Reageer
R

Ik heb via mijn bewindvoerder dit afgesloten. Ik heb bewust niet geactiveerd.Ik had al onderbuik gevoel. Na ontvangst de brief met sym-kaart. Ben ik deze site tegen gekomen. Ik schrok me rot. Echt rot. De aansluitkosten +een maandbedrag is het € 30 was al betaald door de bewindvoerder voordat ik moest van het bijkomen rotschrikken. Ik hoef niet te herhalen wat daar allemaal staat. Met 5 Mbps? dat is geen KPN. Budgetpolis zijn mensen die geld willen verdienen. Ze hebben voor de mobiele afdeling misschien 1 persoon in dienst. Dit mij denken aan Robin energie die falliet is gegaan. Ik ben door de andere gier (bewindvoerder) persoonlijk beetgenomen. Nu weer! Ik had prepaid Lebara en kon dat veranderen in sym-only dus nummerbehoud en restant van pre-paid behouden. Wat wil je nog meer. De bewindvoerder weigert te betalen want het was geen nieuw contract.
Het is simpel; gewoon het e-mailadres veranderen.
Mijn boodschap naar Budgetmobiel is: geef die mensen hun geld terug, die happy pluggen, neem in dienst die de klanten goed behandelen, ga de boel niet oplichten door je als KPN medewerker voor te stellen, lieg en bedrieg niet, Jullie doen zaken met bewindvoerder. Die mensen lijden, ook al is het hun schuld. Dan word het misschien nog wat. En kom niet met die rot smoesjes: er gebeuren dingen die ook goed zijn. Nee ik herken mij niet in die klacht. Het zo duidelijk. Het druipt er vanaf. Jullie zijn de slecht en vooral niet te vertrouwen. De € 30,-- die ik nog te goed heb. Ben benieuwd. Zo ik het kwijt, ik heb me kunnen uiten. De mensen die wat hebben geschreven. Sterke en succes

Roberto 19 jan 2021
D

Budget Mobiel veel internetdata goede prijs

Dahm al 136 reviews over Budget Mobiel en dat binnen een jaar, die zullen veel nieuwe klanten hebben. Denk dat al dat adverteren wel baat heeft als je het zo bekijkt. Ikzelf ben ook overgestapt, zocht namelijk een telefoonprovider met veel interdata voor een zo laag mogelijke prijs, het liefst zelfs onbeperkt internet. Omdat ik veel moet reizen voor mijn werk maak ik veel gebruik van 4G, dit kwam dus perfect voor mij uit.

Ik snap overigens wel als mensen, die minder internetdata dan 7GB nodig hebben, naar een andere telefoonprovider gaan. Simyo, Lebara, T-Mobile hebben veel meer keuze in internetpakketten, daar kan je dus een lager pakket kiezen voor minder dan 15 euro. Echter, voor mensen die veel internetten op hun telefoon is Budget Mobiel 100% de beste keuze. Heb totaal geen klachten, alles werkt prima: overal snel internet en goed bereik.

Dries 16 jan 2021
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere telecomproviders, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste telecomproviders

Dit zijn de beste telecomproviders van februari 2023.

Over Budget Mobiel

Internetbundel onbeperkt of 7GB per maand, onbeperkt sms'en en bellen in Nederland voor een vast bedrag per maand. Alles is in de prijs inbegrepen waardoor je dus nooit over je bundel heen kunt en voor hoge kosten komt te staan. Budget Mobiel maakt hiervoor gebruik van het telefoonnetwerk van KPN. Budget Mobiel was voorheen bekend als Robin Mobile en valt onder Budget Thuis.