Telecom

50+ mobiel

8 reviews
63% positief
37% neutraal

50+ mobiel is er speciaal voor 50-plussers en brengt extra gemak met zich mee. Deze telecomprovider werkt met het goede Vodafone netwerk waardoor je een goede dekking en signaal kan verwachten. Voordelen van 50+ mobiel zijn de lage maandlasten, onbeperkt technische hulp en klanten krijgen geen onverwachte extra kosten omdat je niet buiten je bundel kunt gaan.

Budget Mobiel is van alle telecomproviders de beste keuze.

Bezoek Budget Mobiel


Reviews (8)

 • Henk

  Abonnement voor senioren

  Mijn dochter heeft mij geholpen om een abonnement bij 50 plus mobiel af te sluiten. Voor senioren is het makkelijker om even een winkel binnen te stappen, wat niet mogelijk is bij 50 plus mobiel. Het moet via internet en dat maakt de drempel wel hoog. Toch raadde mijn dochter aan om een abonnement af te sluiten, mede omdat je telefonisch wel goede hulp kunt verwachten. De kosten zijn erg laag, want voor 3,50 euro per maand heb je al een abonnement.

  Henk 9 apr 2022

 • Maria

  ook wel negatieve punten hoor

  nou nou laten we niet net doen alsof 50+ mobiel nou zo goed is. de verbinding is matig te noemen want soms valt de verbinding weg. mijn telefoon is wel oud. las in een mail dat ik onbeperkt pc hulp krijg, wat heb ik daar aan ik wil gewoon telefoneren. wel goed geholpen bij het aanschaffen van het pakket via chatbot harry die heel snel reageerde. de maandlasten zijn volgens mijn dochter laag voor een only sim telecompakket.

  50+ mobiel heeft gereageerd

  Maria 8 mrt 2022

 • Johan

  Veel MB voor weinig geld

  Bij 50plusmobiel krijg je veel MB voor weinig geld. Dat heeft mij over de streep getrokken om voor 50plusmobiel te kiezen. Ik denk niet dat je ergens een betere deal krijgt. Veel partijen die "unlimited" MB aanbieden, zijn niet werkelijk "unlimited". Hier ben ik zelf achter gekomen en heb ik voor een partij gekozen die geen loze beloftes doet. Gewoon een hoog limiet, maar geen addertjes onder het gras. Ik ben in ieder geval blij dat ik ben overgestapt naar 50plusmobiel. Het lijkt mij een erg betrouwbare partij en tot nu toe nog geen gekke dingen meegemaakt.

  Johan 16 feb 2022

 • Hans

  De markt is veel groter dan alleen 50 plus

  Ik snap niet dat 50+ mobiel zich zo noemt. Ze hebben geweldige prijzen, denk zelfs het goedkoopste van de markt. Door de naam pakken ze maar een klein stukje van de markt terwijl je zal denken dat ze op deze manier klanten laten liggen? Dat stukje extra service en hulp is grappig hoor, zeker voor die oudjes maar denk niet dat mensen hierom een abonnement ergens nemen.

  50+ mobiel heeft gereageerd

  Hans 7 feb 2022

 • I. van Lieren

  goedkoopste telecomprovider 5GB voor 8 euro

  50+ mobiel is letterlijk 1 van de goedkoopste telecomproviders van 2022. Mijn moeder heeft dit genomen en betaald 8 euro per maand voor 5GB aan internet + 150 belminuten. We denken er nog over om onbeperkt De eerste 6 maanden betaald ze zelfs de helft van de prijs. Ik had verwacht dat het wat duurder zou zijn omdat ze extra hulp verschaffen aan ouderen. Ik ga zelf ook overstappen zodra mijn abonnement is verlopen bij een andere telecomprovider.
  Ps. je kunt ook onbeperkte belminuten aanvinken dit kost 2 euro per maand extra. Ben je alsnog voor 10 euro per maand klaar, waarvan de eerste 6 maanden 5 euro.

  I. van Lieren 6 feb 2022

 • Geert

  Goedkoop en duidelijk

  Sinds een tijdje heb ik Sim Only van 50+ mobiel. Het is zeer goedkoop en duidelijk. Alles wordt goed uitgelegd en de klantenservice staat altijd voor je klaar. Dat waardeer ik erg. Zelf heb ik 4.000 MB data, dat is meer dan genoeg om Whatsapp te gebruiken en om op Facebook te kijken. Ook gebruik ik er nog wat andere apps naast, maar met 4.000 MB heb ik altijd genoeg. Als je niet weet hoeveel MB je nodig hebt, kun je voor € 0,75 een Buiten Bundel Buffer nemen. Hiermee ben je verzekerd tegen onverwachte kosten. Heel handig, maar ik heb het zelf niet.

  Geert 28 jan 2022

 • Kim

  Klantenservice valt me tegen

  Vrij matige telecomprovider die bekend moet staan om de goede hulp maar deze hulp was naar mijn mening zeer ondermaats. Mijn moeder zit bij 50+mobiel en kon niet meer bellen. Dus contact gezocht met de klantenservice waar je best ver moet zoeken naar een telefoonnummer... Eerst moet je namelijk op de site allerlei vragen beantwoorden waarover je vraag gaat en dan weer wat sub vragen hierna. Uiteindelijk toch een nummer kunnen vinden, een beste wachttijd, zucht. Een echte 50 plusser had al opgehangen (mijn moeders tekst). Wist de persoon aan de telefoon ons ook niet goed te helpen. Uiteindelijk na een paar keer te zijn doorverbonden is het toch gelukt maar jeetje mina. Een cursusje 'hoe help ik de klant' kan geen kwaad.

  50+ mobiel heeft gereageerd

  Kim 22 dec 2021

 • Familie Ton

  50 plus mobiel een uitkomst voor ons

  Voor ons is 50+ mobiel een uitkomst. Wij hebben er helemaal geen verstand van en moeten meermaals onze kleinkinderen vragen hoe we een chat moeten openen. We hebben inmiddels whatap waardoor we soms een chat van onze kleinkinderen krijgen wat erg leuk is. We horen in kringen om ons heen dat veel meer ouderen last hebben van het feit dat alles te technisch is. 50+ doet hierin slim zaken door een goede hulp aan te bieden en dat je niet buiten de bundel kunt gaan. Dit was wel een vereiste voor ons. Geld groeit ons nog steeds niet op de rug na al die jaren helaas.

  Familie Ton 15 dec 2021