Telecom

Lebara

32 reviews
72% positief
9% neutraal
19% negatief

Op zoek naar een voordelig sim only abonnement? Met Lebara bel je slim én voordelig! Met je eigen telefoon en scherpe tarieven bij Lebara. Daarnaast maak je gebruik van het betrouwbare KPN netwerk met snel internet via het 4G netwerk. Als Lebara beller heb je online of in de MyLebara app altijd inzicht in je verbruik en gemaakte kosten. Zo bel je slim én voordelig. Begin nu met slim bellen en bestel jouw Sim Only! Het abonnement van Lebara is super voordelig en maandelijks opzegbaar.

Lebara is van alle telecomproviders de beste keuze.

Bezoek Lebara


Reviews (32)

  • Tommy

    Goede prijs en goed netwerk

    Ik ben eigenlijk best tevreden met lebara. Ze zijn niet duur en vrijwel overal heb ik goed bereik. Ik heb sim only met 5gb en hier betaal ik nog geen tientje per maand voor. De eerste 6 maanden betaalde ik ook slechts de helft van wat ik nu moet betalen. Heel goedkoop dus en dat gaat niet ten kostte van het bereik. Ze gebruiken het kpn netwerk dus dat is altijd goed. Als ik nu weer zou moeten kiezen had ik vast en zeker weer voor lebara gekozen.

    Tommy 22 jan 2022

  • Frank

    Lebara prepaid

    Ik heb een gratis prepaid simkaart aangevraagd. Lebara prepaid is goed, maar niet veel bijzonderder dan andere providers. Opwaarderen gaat wel eenvoudig en verder is het gewoon normaal. Ik heb niet het idee dat Lebara prepaid zoveel beter is dan de alternatieven. Het is gewoon goed, maar niet bijzonder. Mocht je ook een prepaid simkaart zoeken, kun je wel goed een van Lebara aanvragen want het is helemaal gratis.

    Frank 11 jan 2022

  • Erik Veen

    Lebara timmert aan de weg met goedkope prijzen

    Ik snap wel dat er zoveel positieve recensies over Lebara verschijnen. Waar ik het jaren geleden alleen zag bij de HEMA op prepaid kaartjes, hebben ze volgens mij wel flink aan de weg lopen timmeren. Die Sim Only pakketten voor een paar euro per maand waarbij je gebruik maakt van de KPN signaalpalen is wel heel prettig. Ze hebben nu zelfs een 6 maanden 50% korting waarbij je vrijwel niets betaald. 4,50 euro voor 5GB internet kan haast niet maar is toch zo. Ze willen blijkbaar wat klanten werven dus maak er gebruik van zal ik zeggen. Zag een advertentie voorbij komen ergens dus dacht even kijken! Vanavond ga ik de gok ook maar eens nemen. Heb nu zelf KPN dus qua signaal ga ik er sowieso niet op achteruit en met de prijs al helemaal niet.

    Erik Veen 7 jan 2022

  • Den Haag

    Positief over Lebara telecom

    Zoals veel andere reviewschrijvers ben ik ook positief over Lebara. De prijs is heel eerlijk, je krijgt er veel voor terug en ja, dat is het eigenlijk wel. Positief ben ik zeker en dat voor de minimale prijs. Kan wel aanraden om laag in te kopen als je Lebara voor het eerst neemt want je kan het altijd snel verhogen als je meer nodig hebt. Zo bespaar je nog wat meer op je maandelijkse kosten. Snap niet waarom Lebara niet wat meer adverteert, goudmijntje.

    Den Haag 18 dec 2021

  • Frits

    Lebara beste budget provider

    Ik heb veel verschillende providers in de jaren gehad maar Lebara is van alle budget providers wel de beste. Dat wil niet zeggen dat Lebara perfet is maar als je geld wilt besparen op je telefoonabonnement, kun je dat het beste doen door Lebara te nemen. Wanneer je kiest voor een goedkopere provider weet je dat je ergens op gaat inleveren. In mijn beleving is dat vaak de klantenservice. Bij Lebara heb ik de minste problemen gehad met de klantenservice. Bij andere providers was dit ronduit schandalig maar bij Lebara wel redelijk goed. Daarom had ik gekozen voor Lebara. Veel mensen krijgen niet eens te maken met de klantenservice. Verder doen ze gewoon wat ze moeten doen en liep ik niet tegen rare dingen aan. Simpelweg een goede provider voor een goedkope prijs.

    Frits 8 dec 2021

  • Esmiralda

    Lebara waarom zo goedkoop

    Puur uit interesse, waarom is Lebara zoveel goedkoper als bijvoorbeeld KPN? Ze maken gebruik van hetzelfde netwerk / signaalpalen. Waarom is Lebara dan de helft goedkoper ongeveer dan KPN? Ik snap dat niet en ik snap nog minder dat mensen nog kiezen voor KPN als er zoveel goedkopere opties zijn voor precies hetzelfde product.

    Ik kan iets missen natuurlijk. Hoor graag jullie bevindingen.

    Ps. 5 sterren voor de prijs!

    Esmiralda 28 nov 2021

  • Anouk

    Goed geholpen en snel geregeld

    Ik ben vorige maand overgestapt naar Lebara en voordat mijn abonnement heb afgesloten, heb ik contact gehad met de klantenservice. Voor mij was het de eerste keer dat ik ging overstappen en ik wist ook niet hoe dit precies werkte. Ze hebben mij heel goed geholpen en het kwam er op neer dat ik er eigenlijk niks voor hoefde te doen. De overstap zouden hun voor mij regelen. Ik heb online de aanvraag gedaan en ik kreeg binnen een paar dagen mijn nieuwe Lebara simkaart en alles werkte direct. Ik heb nog steeds mijn oude nummer waar ik heel blij mee ben. Lebara is echt top! Ze zijn ook heel goedkoop, wat voor mij de reden was om over te stappen.

    Anouk 25 nov 2021

  • Lieke

    Gratis prepaid simkaart

    Ik zit bij Lebara omdat ik geen maandelijkse kosten wil. Bij Lebara krijg je een gratis prepaid simkaart en kun je deze heel eenvoudig opwaarderen. Op deze manier heb ik alleen kosten als ik data nodig heb, maar zit ik niet aan een maandelijks abonnement vast. Hierdoor voorkom ik dat ik betaal voor dingen die ik niet gebruik. Bij het opwaarderen van data krijg je zelfs dubbele data. De kosten voor data vallen ook reuze mee. Lebara is erg flexibel en ik ben heel blij dat ik Lebara prepaid heb. Ik denk dat dit ook wel handig is voor meer mensen die niet zoveel data gebruiken en niet aan een vaste abonnementsprijs vast willen zitten. Je betaald gewoon voor wat je gebruikt. Dat is het voordeel van Lebara prepaid.

    Lieke 24 nov 2021

  • rob

    Klantenservice slecht bereikbaar

    ik wou een nederlands nummer wat ik door kon schakelen naar een ander nummer. mail gestuurd maar daar heb ik geen reactie op gekregen. toen heb ik ze maar gebeld maar moest ik eindeloos wachten. pas na bijna een uur kreeg ik iemand aan de lijn.. blijkt dat lebara niet doet aan doorschakelen. erg jammer..

    rob 24 nov 2021

  • Arda

    Topkwaliteit voor een lage prijs

    Heel makkelijk kunnen overstappen naar Lebara. Ik had het eerder moeten doen want ik ben heel blij met Lebara. Heel snel had ik de simkaart ook in huis dus ik kon gelijk beginnen. Echt top!

    Het grootste voodeel van Lebara is de prijs. Lebara is heel goedkoop dus voor vrijwel iedereen toegankelijk. Dan verwacht je misschien dat het ten kostte gaat van de kwaliteit maar dat is niet zo. Lebara zit op het beste netwerk van KPN dus eigenlijk heb je gewoon KPN voor een zeer lage prijs. Ik heb Lebara al een tijdje maar nu is wel het moment om over te stappen met de Black Friday deal. Ik kan Lebara sim only iedereen aanraden.

    Arda 21 nov 2021

  • Roos

    Lebara black friday deal

    Hoi mensen,

    Ik kwam het met toeval tegen, want wist niet dat het vandaag black friday was. Wilde sowieso al naar Lebara gaan om een Sim Only pakket te kopen maar zag dat ze nu 6 maanden 50% korting aanbieden. Staat wel in de voorwaarden dat je een 24 maanden abonnement moet nemen, dat is wat mij betreft prima omdat je toch gebruik maakt van het KPN netwerk (wat super is). Heb in het verleden ook al eens Lebara gehad, dit was toen nog prepaid, werkte ook altijd goed. Normaal heeft Lebara een maandelijks opzegbaar pakket maar snap dat als je een half jaar 50% korting krijgt dat een maandelijks opzegbaar pakket dan niet mogelijk is.

    Dus heel blij met deze aanbieding! Aanbieding is een week trouwens zag ik op de website, dacht eerst alleen vandaag.

    Ik heb gekozen voor 5GB internet per maand + 150 belminuten en 150 sms'jes. Dit kost me de eerste 6 maanden € 4,50. :D
    Daarna wordt het € 9,00 euro, wat alsnog een topprijs is.

    Liefs Roos

    Roos 19 nov 2021

  • Daniel

    Gratis in je brievenbus

    Wanneer je sim only van lebara besteld kun je de simkaart gratis in je brievenbus verwachten. Heel simpel dus en dat is wat ik goed vind aan lebara. Ze zijn goedkoop en de drempel om het te gebruiken is heel laag. Simkaart in je telefoon en klaar. Het is dus heel makkelijk om over te stappen. Niet alleen makkelijk maar ook goedkoop.

    Daniel 9 nov 2021

  • Joep

    Hele goedkope Sim Only

    Ik ben zo'n 2 jaar klant bij Lebara en kan eigenlijk niks negatiefs bedenken. Mijn ervaring met Lebara deel ik dan ook voor mensen die twijfelen om met deze partij in zee te gaan. Zelf twijfelde ik ook. Ik had destijds nog nooit van Lebara gehoord en ik wist niet of ze kwaliteit leverden. Na 2 jaar kan ik wel zeggen dat je nergens bang voor hoeft te zijn. Wat ik mij ervan herinner is dat de aanvraag heel makkelijk en snel ging. De simkaart werd zelfs bezorgd bij mij in de brievenbus. Makkelijker kan niet. Ik had ook nummerbehoud aangevraagd en geen onderbreking gemerkt. Verder was het gewoon een kwestie van simkaart in mijn telefoon en klaar is kees. Lebara maakt gebruik van het beste netwerk (KPN) dus je bereik is altijd top. De prijzen zijn zeer laag, dus wat wil je nog meer? Lebara is gewoon een topkeuze als je een goede maar goedkope Sim Only zoekt.

    Joep 26 okt 2021

  • Rob

    Gewoon normale sim only

    Lebara is gewoon een goede provider. Niks speciaals, maar ook niet slecht. Zelf heb ik al een paar jaar sim only van Lebara en ik denk niet dat ik ga overstappen naar een andere provider. Het is wel lekker goedkoop, maar er zijn volgens mij wel meer goedkope providers. Als je sim only zoekt, is Lebara gewoon een goede keuze.

    Rob 23 okt 2021

  • Anouk

    Gratis prepaid simkaart van Lebara

    Ik heb bij Lebara een gratis prepaid simkaart aangevraagd. Nummerbehoud werd voor mij geregeld en de simkaart verscheen helemaal gratis in mijn brievenbus. Voor mij is een prepaid simkaart ideaal. Ik bel en app niet veel dus ik hoef geen sim only abonnement. Met prepaid van Lebara kun je eenvoudig je beltegoed en data opwaarderen. Je betaald voor 1GB data 10 euro. Daar kan ik weer maanden mee vooruit. Zoals eerder vermeld werd het nummerbehoud voor mij geregeld, maar er was ook geen onderbreking. Ik bleef altijd bereikbaar, wat wel heel fijn is. Lebara maakt gebruik van het KPN netwerk dus je hebt overal goed bereik. Er valt echt helemaal niks negatiefs te melden over prepaid van Lebara. Beter kan gewoon niet.

    Anouk 11 okt 2021

  • Isa

    Lebara Sim Only actie met hoge korting

    Ik heb pas geleden mijn eigen Sim Only abonnement samengesteld bij Lebara met maar liefst 50% korting op de eerste 6 maanden! Op een abonnement van 24 maanden is 6 maanden 50% korting echt veel. Ik heb een Sim Only met 5GB data en 150 belminuten en sms. Hier betaal ik de eerste 6 maanden slechts € 4,50 per maand voor. Daarna betaal ik € 9 per maand, wat ook nog heel erg meevalt. Echt een super actie. Erg blij dat ik deze actie heb gevonden. Je betaald zelfs geen aansluitkosten. Ik denk niet dat je een betere Sim Only actie kunt vinden. Ik heb nog met de klantenservice gebeld of het echt allemaal wel klopt en zij verzekerden mij dat het allemaal klopt. Gelijk overgestapt en nummerbehoud aangevraagd, wat ook gratis is. Het pakketje kwam gewoon door de brievenbus met mijn nieuwe Lebara simkaart. Alles werkt perfect en ik ben er heel erg blij mee.

    Isa 8 okt 2021

  • Klaas

    Lebara prepaid en Sim only ervaring

    Zonder te dollen maak ik al jaren gebruik van Lebara. Eerder had ik zelfs een prepaid kaartje die je telkens moest opwaarderen toen je tegoed weer eens op was. Tegenwoordig doet vrijwel geen enkele telecomprovider dit meer, behalve Lebara!
    Waarom ik Lebara zo goed vind? Je maakt gebruik van het goede KPN netwerk waardoor je overal en altijd signaal hebt op je telefoon. Je kan gratis je nummer behouden en een nieuwe klant krijgt gratis de simkaart toegestuurd in de brievenbus.
    Dit geldt trouwens ook voor Sim Only, waar ik reeds naar ben overgestapt en heb daar tot op heden geen spijt van gehad. Prepaid vond ik vroeger fijner omdat je niet over je tegoed heen kan gaan maar nu betaal ik € 9,00 per maand voor 5GB aan internet en krijg ik 150 belminuten. Denk niet dat het veel goedkoper kan want bij prepaid had ik er ook gauw al wel 10 euro per maand door (met name door het vele internetten).

    Dus in het kort:
    Ik ben al jaren lang klant van Lebara. Ik heb overal en altijd goed bereik en vind de prijzen heel eerlijk. Hoorde wel eens van een vriend van me dat ze bij Vodafone minimaal het dubbele rekenen.

    Groetjes van Klaas, een tevreden Lebara gebruiker.

    Klaas 29 sep 2021

  • Fred P.

    Lebara Sim Only Bundel

    Lebara sprak mij gelijk aan vanwege de voordelige prijs. Ik was niet op zoek naar een nieuw telefoon abonnement maar toen ik zag hoeveel ik kon besparen ten opzichte van mijn destijds huidige abonnement, wou ik toch wel overstappen. Het voordeel was dat mijn destijds huidige abonnement al bijna verliep, anders had ik het niet gedaan.

    Ik had hun klantenservice eerst gebeld met wat vragen die ik had over mijn abonnement. Ook om te kijken of ze een beetje professioneel over kwamen. Dit was zeker het geval, want ze waren behulpzaam en vriendelijk. Ze namen ook echt de tijd voor mij.

    Toen heb ik via internet een Sim Only bundel gekozen. 5 GB internet met ongelimiteerde belminuten en SMSjes voor slechts € 10 per maand. Dit op het snelle 4G netwerk van KPN. Ik was er snel uit omdat je bij Lebara elke maand je abonnement kunt wijzigen, wat voor mij echt ideaal is. De ene maand gebruik ik 10GB internet en de andere maand 1GB. Soms bel ik veel en soms bel ik weinig. Dat is ook één van de redenen waarom ik voor Lebara heb gekozen.

    Abonnement online afgesloten en ik kreeg alles toegestuurd via de post. Simkaart er in en gelijk de MyLebara app gedownload en geïnstalleerd, zodat ik gratis mijn bundel elke maand kan aanpassen. Alles werkte direct, geen problemen ondervonden. Je merkt echt dat je op het netwerk van KPN zit want je hebt echt super goed bereik en heel snel 4G internet. Daarom kun je naar mijn mening ook veel beter voor zo'n partij kiezen dan bijvoorbeeld KPN, want in principe krijg je hetzelfde. De klantenservice van KPN zal misschien beter zijn, maar hoe vaak heb je daar nou mee te maken? Vrijwel nooit.

    Fred P. 4 aug 2021

  • Mo

    Mijn ervaring met Lebara

    Ik gebruik sim only van Lebara al meer dan een jaar. Destijds heb ik een 2 jarig sim only abonnement van Lebara afgesloten. Lebara maakt gebruik van het KPN netwerk dus je hebt altijd goede ontvangst. Op de internetsnelheid valt ook niks aan te merken en op de prijs al helemaal niet. Wat ook fijn is dat je gewoon door kunt bellen en internetten als je over je bundel heen gaat. De kosten die je dan betaald vallen ook wel mee. De MyLebara app is ook erg handig. Je kunt direct je bundel aanpassen wat altijd van pas kan komen.

    Mo 18 jun 2021

  • Mr Hoge

    Lebara lage prijs

    Lebara doet heel veel aan reclame omtrent hun lage prijzen, maar wanneer je een beetje een redelijk abonnement wilt hier dan zit je ook zo op 20 euro of meer per maand.
    Het klopt dat het kan voor 7,50 per maand en dat is echt een koopje dat snap ik ook, maar er zijn maar weinig mensen die tevreden zijn met dit abonnement.
    Zo heb je dan bijvoorbeeld maar 2 GB en zit je vast aan 150 smsjes en belminuten.
    Dat wil ik onbeperkt hebben en ook die extra snelheid van het internet van 50 cent extra per maand heb ik er bij.
    2 GB vind ik te weinig, ik wil toch minimaal 5 GB per maand en het liefst zelfs 10 dus dan zit je zoals ik al zei al snel rond de 20 euro.
    Nog niet heel duur, maar wel een stuk prijziger dan dat ze je in de eerste instantie laten geloven.

    Mr Hoge 5 jan 2021