Telecom

Lebara

41 reviews
73% positief
7% neutraal
20% negatief

Op zoek naar een voordelig sim only abonnement? Met Lebara bel je slim én voordelig! Met je eigen telefoon en scherpe tarieven bij Lebara. Daarnaast maak je gebruik van het betrouwbare KPN netwerk met snel internet via het 4G netwerk. Als Lebara beller heb je online of in de MyLebara app altijd inzicht in je verbruik en gemaakte kosten. Zo bel je slim én voordelig. Begin nu met slim bellen en bestel jouw Sim Only! Het abonnement van Lebara is super voordelig en maandelijks opzegbaar.

Budget Mobiel is van alle telecomproviders de beste keuze.

Bezoek Budget Mobiel


Reviews (41)

  • Monique

    Eenvoudig overstappen

    Ik ben van KPN overgestapt naar Lebara en dit was gelukkig heel eenvoudig. De simkaart van Lebara viel thuis op de mat en alles was geregeld. Natuurlijk heb ik online wel eerst het abonnement moeten afsluiten, maar voor de overstap hoefde ik verder niks te regelen. Simkaart er in en gaan. Alles werkte gelijk perfect.

    Mijn Lebara sim only abonnement is een stuk goedkoper dan het abonnement wat ik bij KPN had. In deze tijd moet je toch kijken wat er te besparen valt. Eigenlijk merk ik helemaal geen verschil tussen Lebara en KPN. Ik had het misschien veel eerder moeten doen.

    Monique 27 mei 2022

  • Sonja

    Sim only van lebara

    Al een jaar heb ik sim only van lebara. Het is gewoon goed en ik snap niet waarom sommige mensen er zo over klagen. De klantenservice van lebara is top want ze hadden mij heel goed geholpen toen ik wou overstappen. Het netwerk is top en de prijs is ook top. Helemaal niks op aan te merken.

    Sonja 23 apr 2022

  • Patrick

    Sluit je niet aan bij Lebara

    Sluit je niet aan bij deze firma. Heeft de administratie niet in orde en valt niet vanaf te komen, abonnement ingegaan op 1 juli 2020 dus duidelijk dat het 2 jarig abonnement loopt tot en met 31 juli 2022. Lebara houdt vol dat mijn contract loopt t/m 31 augustus 2022. Naar Lebara, screenshots gestuurd van mijn 2 jarig contract en zelfs een bevestiging dat mijn contract loopt t/m 31 juli van een medewerker van Lebara. Nog niet opgelost, koppijn van deze amateuristische club. Ook nog eens de klant 5 werkdagen laten wachten door hun fout. Bespaar je de moeite en stap over naar Simpel, het is goedkoper en professioneler dan Lebara.

    Patrick 5 apr 2022

  • Mark

    Overgestapt van KPN naar Lebara

    Na jaren klant geweest te zijn bij KPN en in beschouw nemende dat alles tegenwoordig duurder wordt, heb ik besloten om over te stappen naar een goedkopere sim only aanbieder.

    De keuze is gevallen op Lebara. Ik had een paar keer een reclame van ze gezien en het leek mij wel wat. Vervolgens heb ik op hun website gekeken, wat reviews gekeken en prijzen vergelijkt. Het leek nog steeds een goede keuze. Toen heb ik de knoop doorgehakt en ben ik overgestapt naar Lebara.

    Ik heb er helemaal geen spijt van. Ik was wel huiverig dat het ten kostte zou gaan van mijn bereik, maar dat is helemaal niet het geval. Alles is bijna hetzelfde gebleven, behalve de prijs. Misschien kan ik nu wel wat minder service verwachten, maar dat is ook niet zo gek. De kosten moeten ergens terugverdiend worden.

    Mark 30 mrt 2022

  • Jens

    Goede kwaliteit en prijs

    Ik ben nog niet zo lang geleden overgestapt naar Lebara en ik kan niet anders zeggen dat ik wel tevreden ben. De kosten zijn lekker laag bij Lebara en het bereik goed. Verder valt er ook niet heel veel meer over te zeggen. Eigenlijk had ik wat eerder moeten overstappen, dan had ik wel wat geld kunnen besparen.

    Jens 18 mrt 2022

  • Caroline

    Van KPN naar Lebara gegaan voor betere prijs

    Overgestapt van KPN naar Lebara, simpelweg om op onze kosten te besparen en alles werkt zoals we hadden gehoopt. Reden dat we voor Lebara hebben gekozen is dat je daar ook gebruik maakt van KPN, maar dan onder de naam van Lebara. Dus je hebt hetzelfde signaal als dat een KPN gebruiker zou hebben, alleen betaal je daar dus wat minder voor (Lebara is een stuk goedkoper dan KPN). Heb gekozen voor een sim only pakket dus zonder telefoon en heb maandelijks opzegbaar gedaan omdat ik nergens aan vast wil zitten. In totaal krijg ik maandelijks nu 5 gigabyte aan internet en kan ik onbeperkt bellen en sms'jes versturen. Onbeperkt bellen en sms'en kost maar 1 euro per maand extra, 100% een must. Kosten 11 euro per maand. Wat wil je nog meer?

    Caroline 26 feb 2022

  • Anoniem

    Lebara is doof en blind en reageert niet op klacht

    Heb zeer slechte ervaring met lebara. Zij misleiden hun klanten. ZE hebben geen klachtenafhandeling op hun website. Selchte service en ik zal deze telecoomprovider aan niemand aanbevelen.
    Ze heben mijn abonement zomaar weer voor twee jaar verlengd en ik krijg geen bewijs te zien hoe ze dat hebben gedaan.
    Het zou Lebara sieren als zij meer naar hun klanten willen luisteren en niet alleen hun zak spekken.

    Anoniem 26 feb 2022

  • Simone

    Refurbished telefoon met sim only

    Ik heb bij Lebara een refurbished telefoon gekocht met daarbij een sim only abonnement. De telefoon ziet er nog als nieuw uit en werkt perfect, de prijs viel ook mee. De prijs van het sim only abonnement valt ook erg mee dus het is een win win situatie. Bij mijn telefoon krijg ik ook 2 jaar garantie waar ik echt heel blij mee ben. Dat krijg je normaal gesproken niet bij 2e hands producten. Een nieuwe telefoon kopen was geen optie, maar ik had wel een telefoon nodig. Dit was dus een hele mooie oplossing.

    Simone 25 feb 2022

  • Patricia

    Refurbished iPhone

    Bij Lebara heb ik een refurbished iPhone gekocht en ik ben er super blij mee! Je ziet niet dat deze tweedehands is en alles werkt perfect. Ik zal niet het verschil kunnen zien tussen een nieuwe iPhone en mijn refurbished iPhone. Daarom ben ik heel blij dat ik gekozen heb om een refurbished iPhone bij Lebara te kopen. Ze hebben blijkbaar echt een hele goede kwaliteitscontrole voordat ze tweedehands telefoons aannemen. Ook heb ik er een Lebara abonnement bij, wat super werkt. Ik ben helemaal blij!

    Patricia 31 jan 2022

  • Tommy

    Goede prijs en goed netwerk

    Ik ben eigenlijk best tevreden met lebara. Ze zijn niet duur en vrijwel overal heb ik goed bereik. Ik heb sim only met 5gb en hier betaal ik nog geen tientje per maand voor. De eerste 6 maanden betaalde ik ook slechts de helft van wat ik nu moet betalen. Heel goedkoop dus en dat gaat niet ten kostte van het bereik. Ze gebruiken het kpn netwerk dus dat is altijd goed. Als ik nu weer zou moeten kiezen had ik vast en zeker weer voor lebara gekozen.

    Tommy 22 jan 2022

  • Frank

    Lebara prepaid

    Ik heb een gratis prepaid simkaart aangevraagd. Lebara prepaid is goed, maar niet veel bijzonderder dan andere providers. Opwaarderen gaat wel eenvoudig en verder is het gewoon normaal. Ik heb niet het idee dat Lebara prepaid zoveel beter is dan de alternatieven. Het is gewoon goed, maar niet bijzonder. Mocht je ook een prepaid simkaart zoeken, kun je wel goed een van Lebara aanvragen want het is helemaal gratis.

    Frank 11 jan 2022

  • Erik Veen

    Lebara timmert aan de weg met goedkope prijzen

    Ik snap wel dat er zoveel positieve recensies over Lebara verschijnen. Waar ik het jaren geleden alleen zag bij de HEMA op prepaid kaartjes, hebben ze volgens mij wel flink aan de weg lopen timmeren. Die Sim Only pakketten voor een paar euro per maand waarbij je gebruik maakt van de KPN signaalpalen is wel heel prettig. Ze hebben nu zelfs een 6 maanden 50% korting waarbij je vrijwel niets betaald. 4,50 euro voor 5GB internet kan haast niet maar is toch zo. Ze willen blijkbaar wat klanten werven dus maak er gebruik van zal ik zeggen. Zag een advertentie voorbij komen ergens dus dacht even kijken! Vanavond ga ik de gok ook maar eens nemen. Heb nu zelf KPN dus qua signaal ga ik er sowieso niet op achteruit en met de prijs al helemaal niet.

    Erik Veen 7 jan 2022

  • Den Haag

    Positief over Lebara telecom

    Zoals veel andere reviewschrijvers ben ik ook positief over Lebara. De prijs is heel eerlijk, je krijgt er veel voor terug en ja, dat is het eigenlijk wel. Positief ben ik zeker en dat voor de minimale prijs. Kan wel aanraden om laag in te kopen als je Lebara voor het eerst neemt want je kan het altijd snel verhogen als je meer nodig hebt. Zo bespaar je nog wat meer op je maandelijkse kosten. Snap niet waarom Lebara niet wat meer adverteert, goudmijntje.

    Den Haag 18 dec 2021

  • Frits

    Lebara beste budget provider

    Ik heb veel verschillende providers in de jaren gehad maar Lebara is van alle budget providers wel de beste. Dat wil niet zeggen dat Lebara perfet is maar als je geld wilt besparen op je telefoonabonnement, kun je dat het beste doen door Lebara te nemen. Wanneer je kiest voor een goedkopere provider weet je dat je ergens op gaat inleveren. In mijn beleving is dat vaak de klantenservice. Bij Lebara heb ik de minste problemen gehad met de klantenservice. Bij andere providers was dit ronduit schandalig maar bij Lebara wel redelijk goed. Daarom had ik gekozen voor Lebara. Veel mensen krijgen niet eens te maken met de klantenservice. Verder doen ze gewoon wat ze moeten doen en liep ik niet tegen rare dingen aan. Simpelweg een goede provider voor een goedkope prijs.

    Frits 8 dec 2021

  • Esmiralda

    Lebara waarom zo goedkoop

    Puur uit interesse, waarom is Lebara zoveel goedkoper als bijvoorbeeld KPN? Ze maken gebruik van hetzelfde netwerk / signaalpalen. Waarom is Lebara dan de helft goedkoper ongeveer dan KPN? Ik snap dat niet en ik snap nog minder dat mensen nog kiezen voor KPN als er zoveel goedkopere opties zijn voor precies hetzelfde product.

    Ik kan iets missen natuurlijk. Hoor graag jullie bevindingen.

    Ps. 5 sterren voor de prijs!

    Esmiralda 28 nov 2021

  • Anouk

    Goed geholpen en snel geregeld

    Ik ben vorige maand overgestapt naar Lebara en voordat mijn abonnement heb afgesloten, heb ik contact gehad met de klantenservice. Voor mij was het de eerste keer dat ik ging overstappen en ik wist ook niet hoe dit precies werkte. Ze hebben mij heel goed geholpen en het kwam er op neer dat ik er eigenlijk niks voor hoefde te doen. De overstap zouden hun voor mij regelen. Ik heb online de aanvraag gedaan en ik kreeg binnen een paar dagen mijn nieuwe Lebara simkaart en alles werkte direct. Ik heb nog steeds mijn oude nummer waar ik heel blij mee ben. Lebara is echt top! Ze zijn ook heel goedkoop, wat voor mij de reden was om over te stappen.

    Anouk 25 nov 2021

  • Lieke

    Gratis prepaid simkaart

    Ik zit bij Lebara omdat ik geen maandelijkse kosten wil. Bij Lebara krijg je een gratis prepaid simkaart en kun je deze heel eenvoudig opwaarderen. Op deze manier heb ik alleen kosten als ik data nodig heb, maar zit ik niet aan een maandelijks abonnement vast. Hierdoor voorkom ik dat ik betaal voor dingen die ik niet gebruik. Bij het opwaarderen van data krijg je zelfs dubbele data. De kosten voor data vallen ook reuze mee. Lebara is erg flexibel en ik ben heel blij dat ik Lebara prepaid heb. Ik denk dat dit ook wel handig is voor meer mensen die niet zoveel data gebruiken en niet aan een vaste abonnementsprijs vast willen zitten. Je betaald gewoon voor wat je gebruikt. Dat is het voordeel van Lebara prepaid.

    Lieke 24 nov 2021

  • rob

    Klantenservice slecht bereikbaar

    ik wou een nederlands nummer wat ik door kon schakelen naar een ander nummer. mail gestuurd maar daar heb ik geen reactie op gekregen. toen heb ik ze maar gebeld maar moest ik eindeloos wachten. pas na bijna een uur kreeg ik iemand aan de lijn.. blijkt dat lebara niet doet aan doorschakelen. erg jammer..

    rob 24 nov 2021

  • Arda

    Topkwaliteit voor een lage prijs

    Heel makkelijk kunnen overstappen naar Lebara. Ik had het eerder moeten doen want ik ben heel blij met Lebara. Heel snel had ik de simkaart ook in huis dus ik kon gelijk beginnen. Echt top!

    Het grootste voodeel van Lebara is de prijs. Lebara is heel goedkoop dus voor vrijwel iedereen toegankelijk. Dan verwacht je misschien dat het ten kostte gaat van de kwaliteit maar dat is niet zo. Lebara zit op het beste netwerk van KPN dus eigenlijk heb je gewoon KPN voor een zeer lage prijs. Ik heb Lebara al een tijdje maar nu is wel het moment om over te stappen met de Black Friday deal. Ik kan Lebara sim only iedereen aanraden.

    Arda 21 nov 2021

  • Roos

    Lebara black friday deal

    Hoi mensen,

    Ik kwam het met toeval tegen, want wist niet dat het vandaag black friday was. Wilde sowieso al naar Lebara gaan om een Sim Only pakket te kopen maar zag dat ze nu 6 maanden 50% korting aanbieden. Staat wel in de voorwaarden dat je een 24 maanden abonnement moet nemen, dat is wat mij betreft prima omdat je toch gebruik maakt van het KPN netwerk (wat super is). Heb in het verleden ook al eens Lebara gehad, dit was toen nog prepaid, werkte ook altijd goed. Normaal heeft Lebara een maandelijks opzegbaar pakket maar snap dat als je een half jaar 50% korting krijgt dat een maandelijks opzegbaar pakket dan niet mogelijk is.

    Dus heel blij met deze aanbieding! Aanbieding is een week trouwens zag ik op de website, dacht eerst alleen vandaag.

    Ik heb gekozen voor 5GB internet per maand + 150 belminuten en 150 sms'jes. Dit kost me de eerste 6 maanden € 4,50. :D
    Daarna wordt het € 9,00 euro, wat alsnog een topprijs is.

    Liefs Roos

    Roos 19 nov 2021

  • Daniel

    Gratis in je brievenbus

    Wanneer je sim only van lebara besteld kun je de simkaart gratis in je brievenbus verwachten. Heel simpel dus en dat is wat ik goed vind aan lebara. Ze zijn goedkoop en de drempel om het te gebruiken is heel laag. Simkaart in je telefoon en klaar. Het is dus heel makkelijk om over te stappen. Niet alleen makkelijk maar ook goedkoop.

    Daniel 9 nov 2021

  • Joep

    Hele goedkope Sim Only

    Ik ben zo'n 2 jaar klant bij Lebara en kan eigenlijk niks negatiefs bedenken. Mijn ervaring met Lebara deel ik dan ook voor mensen die twijfelen om met deze partij in zee te gaan. Zelf twijfelde ik ook. Ik had destijds nog nooit van Lebara gehoord en ik wist niet of ze kwaliteit leverden. Na 2 jaar kan ik wel zeggen dat je nergens bang voor hoeft te zijn. Wat ik mij ervan herinner is dat de aanvraag heel makkelijk en snel ging. De simkaart werd zelfs bezorgd bij mij in de brievenbus. Makkelijker kan niet. Ik had ook nummerbehoud aangevraagd en geen onderbreking gemerkt. Verder was het gewoon een kwestie van simkaart in mijn telefoon en klaar is kees. Lebara maakt gebruik van het beste netwerk (KPN) dus je bereik is altijd top. De prijzen zijn zeer laag, dus wat wil je nog meer? Lebara is gewoon een topkeuze als je een goede maar goedkope Sim Only zoekt.

    Joep 26 okt 2021

  • Rob

    Gewoon normale sim only

    Lebara is gewoon een goede provider. Niks speciaals, maar ook niet slecht. Zelf heb ik al een paar jaar sim only van Lebara en ik denk niet dat ik ga overstappen naar een andere provider. Het is wel lekker goedkoop, maar er zijn volgens mij wel meer goedkope providers. Als je sim only zoekt, is Lebara gewoon een goede keuze.

    Rob 23 okt 2021

  • Anouk

    Gratis prepaid simkaart van Lebara

    Ik heb bij Lebara een gratis prepaid simkaart aangevraagd. Nummerbehoud werd voor mij geregeld en de simkaart verscheen helemaal gratis in mijn brievenbus. Voor mij is een prepaid simkaart ideaal. Ik bel en app niet veel dus ik hoef geen sim only abonnement. Met prepaid van Lebara kun je eenvoudig je beltegoed en data opwaarderen. Je betaald voor 1GB data 10 euro. Daar kan ik weer maanden mee vooruit. Zoals eerder vermeld werd het nummerbehoud voor mij geregeld, maar er was ook geen onderbreking. Ik bleef altijd bereikbaar, wat wel heel fijn is. Lebara maakt gebruik van het KPN netwerk dus je hebt overal goed bereik. Er valt echt helemaal niks negatiefs te melden over prepaid van Lebara. Beter kan gewoon niet.

    Anouk 11 okt 2021

  • Isa

    Lebara Sim Only actie met hoge korting

    Ik heb pas geleden mijn eigen Sim Only abonnement samengesteld bij Lebara met maar liefst 50% korting op de eerste 6 maanden! Op een abonnement van 24 maanden is 6 maanden 50% korting echt veel. Ik heb een Sim Only met 5GB data en 150 belminuten en sms. Hier betaal ik de eerste 6 maanden slechts € 4,50 per maand voor. Daarna betaal ik € 9 per maand, wat ook nog heel erg meevalt. Echt een super actie. Erg blij dat ik deze actie heb gevonden. Je betaald zelfs geen aansluitkosten. Ik denk niet dat je een betere Sim Only actie kunt vinden. Ik heb nog met de klantenservice gebeld of het echt allemaal wel klopt en zij verzekerden mij dat het allemaal klopt. Gelijk overgestapt en nummerbehoud aangevraagd, wat ook gratis is. Het pakketje kwam gewoon door de brievenbus met mijn nieuwe Lebara simkaart. Alles werkt perfect en ik ben er heel erg blij mee.

    Isa 8 okt 2021