R

Simkaart besteld geen geld terug na annuleren

Een simkaart besteld, 10 min na aanschaf wilde ik deze annuleren maar kreeg al snel via de klantenserive te horen dat dit niet kan en dus ook niet me geld terugkrijg. Ook al krijg ik de simkaart ben ik me geld kwijt en kan ik me geld dus niet terugkrijgen als ik hem weer opstuur. De manager achter deze aardige mevrouw van de klantenservice vond het niet nodig mij te woord te staan en aan te geven waarom hij denkt dat dit mag in NL. Wanneer je een product koopt hard of software wat niet is gebruikt of geopend is, mag het retour helemaal als hun voorwaardes dat aangeven.

Rens 17 feb 2023
R

Het is opgelost en zeer netjes ook, deze reactie kan verwijderd worden.
Lebara was heel snel met reageren en wist al snel het probleem te vinden.

** review is gewijzigd naar 5 sterren. **

Rens 20 feb 2023
C

Lebara is Enigszins een miskoop

3 abonnementen (sim only).
Kom nu tot de ontdekking dat je lebara niet kunt doorschakelen.
EU tarieven zijn goed.
Buiten EU wordt je kaalgeplukt door Lebara (Dominicaanse Rep, 4€/min , 9€/mb.)
Bij eerst mogelijke ontsnappingsmogelijkheid ben ik weer weg.
Mooier kan ik het niet maken maar ik keer zo spoedig mogelijk weer terug naar KPN.

Calvo 30 jul 2023
Reageer
V

NIET aanbevelen voor toeristen

Vreselijke klantenservice, verborgen voorwaarden, ze blijven je in rekening brengen, zelfs als je hun diensten niet gebruikt en hun simkaart weggooien. Ze huren zelfs een externe partij (collector) in om geld van je te krijgen. Als je de zaak probeert op te lossen, negeren ze gewoon je e-mails en blijven ze geld van je bankrekening afschrijven.

Absoluut niet aanbevelen voor toeristen die niet van plan zijn om in NL te blijven en ze 2+ jaar te betalen.

Viktor 23 feb 2023
Reageer
M

Waardeloos

WAARDELOOS! Ik heb op de website bij Lebara een bestelling gedaan voor een telefoon met een sim abonnement erbij. Ik heb via IDEAL betaald en het bedrag is afgeschreven. Na betaling werd ik doorgeschakeld naar het menu, waarin stond dat ik een bevestigingsmail zou ontvangen voor de verdere afronding en van mijn contract en account bij Lebara. Ik kreeg echter alleen een mail dat ik niet betaald zou hebben, terwijl ik ter plekke via IDEAL wel had betaald en het bedrag voor de telefoon aan Recommerce is ook afgeschreven van mijn rekening. Wanneer ik in de mail op de knop 'Betaal met IDEAL' druk, dan kom ik in het menuscherm dat mijn bestelling wel is doorgekomen. In dat scherm staat ook dat ik een bevestigingsmail, accountgegevens en een smsje zou krijgen voor nummerbehoud. Dit heb ik allemaal niet gekregen.

Ik heb meerdere dagen zowel met de salesafdeling als de klantenservice gebeld en zij wisten niet wat er aan de hand was en ze wezen naar elkaar. Ook stonden mijn gegevens niet in hun systeem en was mijn emailadres e.d. niet bij ze bekend. Raar, aangezien ik wel een mailtje kreeg over een niet afgeronde betaling (wat dus ook niet klopt, aangezien deze wel betaald en afgeschreven is) en na drukken op de knop in de mail staan al mijn gegevens wel paraat. De uiteindelijke conclusie van de salesafdeling en de klantenservice was: wacht maar af. We zijn nu 5 dagen verder en ik heb nog steeds niet gehoord. 4 dagen geleden heb ik ook een mail gestuurd met mijn verhaal en screenshots ter bewijs, maar ik krijg geen reactie.

De bedrijfsvoering bij Lebara laat zeer te wensen over en ik blijf er (momenteel zonder succes ) maar achteraan gaan om mijn bestelling te ontvangen. Deze ene ster is eigenlijk nog te veel, want er is daadwerkelijk niks goed gegaan in mijn ervaring met Lebara wat ook maar een enkele ster verdient.

Manuel 28 okt 2022
e

Ik heb precies het zelfde! Ook contact op genomen en nooit gereageerd. Geld is wel afgeschreven waardeloos. Ook via de telefoon krijg ik ze niet te pakken.

ezri 22 dec 2022
D

Positief over Lebara telecom

Zoals veel andere reviewschrijvers ben ik ook positief over Lebara. De prijs is heel eerlijk, je krijgt er veel voor terug en ja, dat is het eigenlijk wel. Positief ben ik zeker en dat voor de minimale prijs. Kan wel aanraden om laag in te kopen als je Lebara voor het eerst neemt want je kan het altijd snel verhogen als je meer nodig hebt. Zo bespaar je nog wat meer op je maandelijkse kosten. Snap niet waarom Lebara niet wat meer adverteert, goudmijntje.

Den Haag 18 dec 2021
D

Oeps had 4 sterren gedaan, is wel 5 sterren waardig. Hopelijk hebben jullie iets gehad aan mijn recensie, kort maar krachtig. Groetjes uit Den Haag.

Den Haag 18 dec 2021
F

Lebara beste budget provider

Ik heb veel verschillende providers in de jaren gehad maar Lebara is van alle budget providers wel de beste. Dat wil niet zeggen dat Lebara perfet is maar als je geld wilt besparen op je telefoonabonnement, kun je dat het beste doen door Lebara te nemen. Wanneer je kiest voor een goedkopere provider weet je dat je ergens op gaat inleveren. In mijn beleving is dat vaak de klantenservice. Bij Lebara heb ik de minste problemen gehad met de klantenservice. Bij andere providers was dit ronduit schandalig maar bij Lebara wel redelijk goed. Daarom had ik gekozen voor Lebara. Veel mensen krijgen niet eens te maken met de klantenservice. Verder doen ze gewoon wat ze moeten doen en liep ik niet tegen rare dingen aan. Simpelweg een goede provider voor een goedkope prijs.

Frits 8 dec 2021
K

Lebara is zeker een van de goedkopere providers van het moment. Zeker de moeite waard om eens te proberen. Ben het dan ook helemaal eens met deze recensie Frits. Goedkoop is niet altijd duurkoop.

Kenny 15 dec 2021
E

Lebara waarom zo goedkoop

Puur uit interesse, waarom is Lebara zoveel goedkoper als bijvoorbeeld KPN? Ze maken gebruik van hetzelfde netwerk / signaalpalen. Waarom is Lebara dan de helft goedkoper ongeveer dan KPN? Ik snap dat niet en ik snap nog minder dat mensen nog kiezen voor KPN als er zoveel goedkopere opties zijn voor precies hetzelfde product.

Ik kan iets missen natuurlijk. Hoor graag jullie bevindingen.

Ps. 5 sterren voor de prijs!

Esmiralda 28 nov 2021
S

Volgens mij huurt Lebara een stukje van het KPN netwerk. Verder weet ik er het fijne ook niet van. Kan ook maar zo zijn dat Lebara het dochterbedrijf van KPN is. Dan komt alle winst toch op 1 hoop. Ben ook wel benieuwd verder of iemand hier veel informatie over heeft.

Sverre 28 nov 2021
F

Ben ik ook wel erg benieuwd naar inderdaad. Ik weet wel dat KPN het netwerk zelf moet onderhouden etc. Daar zit natuurlijk wel wat kosten in en de kleinere bedrijfjes moeten misschien ook wel wat winst afstaan aan KPN. Ik hou deze review/vraag in de gaten wil het ook wel graag weten. Het klopt wel dat het ongeveer 50% goedkoper is dan wanneer je daadwerkelijk aangesloten bent bij KPN.

Fredrik Jan 3 dec 2021
A

Goed geholpen en snel geregeld

Ik ben vorige maand overgestapt naar Lebara en voordat mijn abonnement heb afgesloten, heb ik contact gehad met de klantenservice. Voor mij was het de eerste keer dat ik ging overstappen en ik wist ook niet hoe dit precies werkte. Ze hebben mij heel goed geholpen en het kwam er op neer dat ik er eigenlijk niks voor hoefde te doen. De overstap zouden hun voor mij regelen. Ik heb online de aanvraag gedaan en ik kreeg binnen een paar dagen mijn nieuwe Lebara simkaart en alles werkte direct. Ik heb nog steeds mijn oude nummer waar ik heel blij mee ben. Lebara is echt top! Ze zijn ook heel goedkoop, wat voor mij de reden was om over te stappen.

Anouk 25 nov 2021
Reageer
L

Gratis prepaid simkaart

Ik zit bij Lebara omdat ik geen maandelijkse kosten wil. Bij Lebara krijg je een gratis prepaid simkaart en kun je deze heel eenvoudig opwaarderen. Op deze manier heb ik alleen kosten als ik data nodig heb, maar zit ik niet aan een maandelijks abonnement vast. Hierdoor voorkom ik dat ik betaal voor dingen die ik niet gebruik. Bij het opwaarderen van data krijg je zelfs dubbele data. De kosten voor data vallen ook reuze mee. Lebara is erg flexibel en ik ben heel blij dat ik Lebara prepaid heb. Ik denk dat dit ook wel handig is voor meer mensen die niet zoveel data gebruiken en niet aan een vaste abonnementsprijs vast willen zitten. Je betaald gewoon voor wat je gebruikt. Dat is het voordeel van Lebara prepaid.

Lieke 24 nov 2021
Reageer
r

Klantenservice slecht bereikbaar

ik wou een nederlands nummer wat ik door kon schakelen naar een ander nummer. mail gestuurd maar daar heb ik geen reactie op gekregen. toen heb ik ze maar gebeld maar moest ik eindeloos wachten. pas na bijna een uur kreeg ik iemand aan de lijn.. blijkt dat lebara niet doet aan doorschakelen. erg jammer..

rob 24 nov 2021
L

Je moet tegenwoordig overal eindeloos wachten op klantenservices. Wel slecht dat nota bene een telecombedrijf zo slecht bereikbaar is. De baas van Lebara moet zich even achter de oren krabben.

Loes 16 dec 2021
A

Topkwaliteit voor een lage prijs

Heel makkelijk kunnen overstappen naar Lebara. Ik had het eerder moeten doen want ik ben heel blij met Lebara. Heel snel had ik de simkaart ook in huis dus ik kon gelijk beginnen. Echt top!

Het grootste voodeel van Lebara is de prijs. Lebara is heel goedkoop dus voor vrijwel iedereen toegankelijk. Dan verwacht je misschien dat het ten kostte gaat van de kwaliteit maar dat is niet zo. Lebara zit op het beste netwerk van KPN dus eigenlijk heb je gewoon KPN voor een zeer lage prijs. Ik heb Lebara al een tijdje maar nu is wel het moment om over te stappen met de Black Friday deal. Ik kan Lebara sim only iedereen aanraden.

Arda 21 nov 2021
L

Lebara heeft ondanks de lage prijs een goed bereik in Nederland. 96% van de kaart kan volledig zonder hinder gebruik maken van internet en bellen. Dit komt omdat ze met KPN samenwerken, ze gebruiken hun netwerk. Staat op internet dat ze testen hebben gedaan op de maximale downloadsnelheid van 150 mbit per seconde. Voor de leken: dat is op een mobiele telefoon zeer snel.

Leo 22 nov 2021
R

Lebara black friday deal

Hoi mensen,

Ik kwam het met toeval tegen, want wist niet dat het vandaag black friday was. Wilde sowieso al naar Lebara gaan om een Sim Only pakket te kopen maar zag dat ze nu 6 maanden 50% korting aanbieden. Staat wel in de voorwaarden dat je een 24 maanden abonnement moet nemen, dat is wat mij betreft prima omdat je toch gebruik maakt van het KPN netwerk (wat super is). Heb in het verleden ook al eens Lebara gehad, dit was toen nog prepaid, werkte ook altijd goed. Normaal heeft Lebara een maandelijks opzegbaar pakket maar snap dat als je een half jaar 50% korting krijgt dat een maandelijks opzegbaar pakket dan niet mogelijk is.

Dus heel blij met deze aanbieding! Aanbieding is een week trouwens zag ik op de website, dacht eerst alleen vandaag.

Ik heb gekozen voor 5GB internet per maand + 150 belminuten en 150 sms'jes. Dit kost me de eerste 6 maanden € 4,50. :D
Daarna wordt het € 9,00 euro, wat alsnog een topprijs is.

Liefs Roos

Roos 19 nov 2021
Reageer
D

Gratis in je brievenbus

Wanneer je sim only van lebara besteld kun je de simkaart gratis in je brievenbus verwachten. Heel simpel dus en dat is wat ik goed vind aan lebara. Ze zijn goedkoop en de drempel om het te gebruiken is heel laag. Simkaart in je telefoon en klaar. Het is dus heel makkelijk om over te stappen. Niet alleen makkelijk maar ook goedkoop.

Daniel 9 nov 2021
S

Is tegenwoordig bij elke Sim Only aanbieder zo dat ze je de simkaart per post opsturen. Vaak met een brief wat je nog zelf moet doen (simkaart in het toestel plaatsen en soms nog iets van activeren via de website). Wat mij betreft is Sim Only een stuk fijner dan abonnement met toestel, veel goedkopere maandlasten en ik hoef toch niet altijd de nieuwste telefoon te hebben.

Simar 13 nov 2021
J

Hele goedkope Sim Only

Ik ben zo'n 2 jaar klant bij Lebara en kan eigenlijk niks negatiefs bedenken. Mijn ervaring met Lebara deel ik dan ook voor mensen die twijfelen om met deze partij in zee te gaan. Zelf twijfelde ik ook. Ik had destijds nog nooit van Lebara gehoord en ik wist niet of ze kwaliteit leverden. Na 2 jaar kan ik wel zeggen dat je nergens bang voor hoeft te zijn. Wat ik mij ervan herinner is dat de aanvraag heel makkelijk en snel ging. De simkaart werd zelfs bezorgd bij mij in de brievenbus. Makkelijker kan niet. Ik had ook nummerbehoud aangevraagd en geen onderbreking gemerkt. Verder was het gewoon een kwestie van simkaart in mijn telefoon en klaar is kees. Lebara maakt gebruik van het beste netwerk (KPN) dus je bereik is altijd top. De prijzen zijn zeer laag, dus wat wil je nog meer? Lebara is gewoon een topkeuze als je een goede maar goedkope Sim Only zoekt.

Joep 26 okt 2021
Reageer
R

Gewoon normale sim only

Lebara is gewoon een goede provider. Niks speciaals, maar ook niet slecht. Zelf heb ik al een paar jaar sim only van Lebara en ik denk niet dat ik ga overstappen naar een andere provider. Het is wel lekker goedkoop, maar er zijn volgens mij wel meer goedkope providers. Als je sim only zoekt, is Lebara gewoon een goede keuze.

Rob 23 okt 2021
Reageer
A

Gratis prepaid simkaart van Lebara

Ik heb bij Lebara een gratis prepaid simkaart aangevraagd. Nummerbehoud werd voor mij geregeld en de simkaart verscheen helemaal gratis in mijn brievenbus. Voor mij is een prepaid simkaart ideaal. Ik bel en app niet veel dus ik hoef geen sim only abonnement. Met prepaid van Lebara kun je eenvoudig je beltegoed en data opwaarderen. Je betaald voor 1GB data 10 euro. Daar kan ik weer maanden mee vooruit. Zoals eerder vermeld werd het nummerbehoud voor mij geregeld, maar er was ook geen onderbreking. Ik bleef altijd bereikbaar, wat wel heel fijn is. Lebara maakt gebruik van het KPN netwerk dus je hebt overal goed bereik. Er valt echt helemaal niks negatiefs te melden over prepaid van Lebara. Beter kan gewoon niet.

Anouk 11 okt 2021
Reageer
I

Lebara Sim Only actie met hoge korting

Ik heb pas geleden mijn eigen Sim Only abonnement samengesteld bij Lebara met maar liefst 50% korting op de eerste 6 maanden! Op een abonnement van 24 maanden is 6 maanden 50% korting echt veel. Ik heb een Sim Only met 5GB data en 150 belminuten en sms. Hier betaal ik de eerste 6 maanden slechts € 4,50 per maand voor. Daarna betaal ik € 9 per maand, wat ook nog heel erg meevalt. Echt een super actie. Erg blij dat ik deze actie heb gevonden. Je betaald zelfs geen aansluitkosten. Ik denk niet dat je een betere Sim Only actie kunt vinden. Ik heb nog met de klantenservice gebeld of het echt allemaal wel klopt en zij verzekerden mij dat het allemaal klopt. Gelijk overgestapt en nummerbehoud aangevraagd, wat ook gratis is. Het pakketje kwam gewoon door de brievenbus met mijn nieuwe Lebara simkaart. Alles werkt perfect en ik ben er heel erg blij mee.

Isa 8 okt 2021
Reageer
K

Lebara prepaid en Sim only ervaring

Zonder te dollen maak ik al jaren gebruik van Lebara. Eerder had ik zelfs een prepaid kaartje die je telkens moest opwaarderen toen je tegoed weer eens op was. Tegenwoordig doet vrijwel geen enkele telecomprovider dit meer, behalve Lebara!
Waarom ik Lebara zo goed vind? Je maakt gebruik van het goede KPN netwerk waardoor je overal en altijd signaal hebt op je telefoon. Je kan gratis je nummer behouden en een nieuwe klant krijgt gratis de simkaart toegestuurd in de brievenbus.
Dit geldt trouwens ook voor Sim Only, waar ik reeds naar ben overgestapt en heb daar tot op heden geen spijt van gehad. Prepaid vond ik vroeger fijner omdat je niet over je tegoed heen kan gaan maar nu betaal ik € 9,00 per maand voor 5GB aan internet en krijg ik 150 belminuten. Denk niet dat het veel goedkoper kan want bij prepaid had ik er ook gauw al wel 10 euro per maand door (met name door het vele internetten).

Dus in het kort:
Ik ben al jaren lang klant van Lebara. Ik heb overal en altijd goed bereik en vind de prijzen heel eerlijk. Hoorde wel eens van een vriend van me dat ze bij Vodafone minimaal het dubbele rekenen.

Groetjes van Klaas, een tevreden Lebara gebruiker.

Klaas 29 sep 2021
Reageer
F

Lebara Sim Only Bundel

Lebara sprak mij gelijk aan vanwege de voordelige prijs. Ik was niet op zoek naar een nieuw telefoon abonnement maar toen ik zag hoeveel ik kon besparen ten opzichte van mijn destijds huidige abonnement, wou ik toch wel overstappen. Het voordeel was dat mijn destijds huidige abonnement al bijna verliep, anders had ik het niet gedaan.

Ik had hun klantenservice eerst gebeld met wat vragen die ik had over mijn abonnement. Ook om te kijken of ze een beetje professioneel over kwamen. Dit was zeker het geval, want ze waren behulpzaam en vriendelijk. Ze namen ook echt de tijd voor mij.

Toen heb ik via internet een Sim Only bundel gekozen. 5 GB internet met ongelimiteerde belminuten en SMSjes voor slechts € 10 per maand. Dit op het snelle 4G netwerk van KPN. Ik was er snel uit omdat je bij Lebara elke maand je abonnement kunt wijzigen, wat voor mij echt ideaal is. De ene maand gebruik ik 10GB internet en de andere maand 1GB. Soms bel ik veel en soms bel ik weinig. Dat is ook één van de redenen waarom ik voor Lebara heb gekozen.

Abonnement online afgesloten en ik kreeg alles toegestuurd via de post. Simkaart er in en gelijk de MyLebara app gedownload en geïnstalleerd, zodat ik gratis mijn bundel elke maand kan aanpassen. Alles werkte direct, geen problemen ondervonden. Je merkt echt dat je op het netwerk van KPN zit want je hebt echt super goed bereik en heel snel 4G internet. Daarom kun je naar mijn mening ook veel beter voor zo'n partij kiezen dan bijvoorbeeld KPN, want in principe krijg je hetzelfde. De klantenservice van KPN zal misschien beter zijn, maar hoe vaak heb je daar nou mee te maken? Vrijwel nooit.

Fred P. 4 aug 2021
Reageer
M

Mijn ervaring met Lebara

Ik gebruik sim only van Lebara al meer dan een jaar. Destijds heb ik een 2 jarig sim only abonnement van Lebara afgesloten. Lebara maakt gebruik van het KPN netwerk dus je hebt altijd goede ontvangst. Op de internetsnelheid valt ook niks aan te merken en op de prijs al helemaal niet. Wat ook fijn is dat je gewoon door kunt bellen en internetten als je over je bundel heen gaat. De kosten die je dan betaald vallen ook wel mee. De MyLebara app is ook erg handig. Je kunt direct je bundel aanpassen wat altijd van pas kan komen.

Mo 18 jun 2021
J

Oke, ligt het aan mij of is het internet van Lebara een stuk trager dan van andere telecomproviders? Voorheen gebruik gemaakt van Vodafone, altijd goed en overal bereik. Hier weg gegaan omdat het te duur werd. Toen nog bij T-Mobile geweest, ook een goede provider maar wilden de prijzen ook jaarlijks verhogen. Dus nu bij Lebara aan het proberen maar ik voel gewoon dat het internet langzamer is en dat er een soort van beperking op zit, hebben andere mensen hier ook last van? Kan ik hier misschein iets aan doen qua instelling?

Joeri van Gelen 26 aug 2021
M

Lebara lage prijs

Lebara doet heel veel aan reclame omtrent hun lage prijzen, maar wanneer je een beetje een redelijk abonnement wilt hier dan zit je ook zo op 20 euro of meer per maand.
Het klopt dat het kan voor 7,50 per maand en dat is echt een koopje dat snap ik ook, maar er zijn maar weinig mensen die tevreden zijn met dit abonnement.
Zo heb je dan bijvoorbeeld maar 2 GB en zit je vast aan 150 smsjes en belminuten.
Dat wil ik onbeperkt hebben en ook die extra snelheid van het internet van 50 cent extra per maand heb ik er bij.
2 GB vind ik te weinig, ik wil toch minimaal 5 GB per maand en het liefst zelfs 10 dus dan zit je zoals ik al zei al snel rond de 20 euro.
Nog niet heel duur, maar wel een stuk prijziger dan dat ze je in de eerste instantie laten geloven.

Mr Hoge 5 jan 2021
Reageer
B

Goedkoop abonnement bij Lebara

Ik heb een heel goedkoop telefoon abonnement bij Lebara en dan heb ik niet eens de aller goedkoopste die er mogelijk is (er is ook een te krijgen voor maar 7,50).
Ik heb degene die hier net boven zit, ik betaal 10 euro per maand en dat heeft met het aantal GB te maken, ik heb namelijk 5GB en die andere had maar 2 GB en dat is mij net iets te weinig.
Ik zit er wel over te denken om mijn bellen en sms'en even op te hogen naar onbeperkt, dit kost me namelijk maar 1 euro per maand extra en dan zit ik niet aan die 150 smsjes en 150 belminuten meer vast.
Ik heb net te vaak dat ik hier iets overheen ga namelijk en voor die ene euro extra in de maand vind ik het de zonde om dit risico te nemen.
Dus voor slechts 11 euro in de maand ben je dan klaar en dan heb je een heel compleet abonnement waar je bij welke andere aanbieder dan ook volgens mij minimaal het dubbele moet betalen.
Blije klant hier en daarom namens mij ook een dikke 4 uit 5 sterren!

Bradley 28 dec 2020
L

Ik dacht eerder dat Lebara voor buitenlandse mensen was, zo kwam het altijd op mij over. Hier klopt natuurlijk helemaal niets van. Goed product voor een zeer degelijke prijs.

Levi 29 dec 2020
H

Sim Only abonnement 7.50 euro

Wij zijn vanaf begin januari 2021 overgestapt naar Lebara Mobile. Reden hiervoor is simpelweg dat we op onze vaste lasten willen gaan besparen. Na wat speurwerk en tips kwamen we uit op Lebara als goedkoopste mobiele provider. Wat betekent dit? Mijn man en ik hebben beide gekozen voor een Sim Only abonnement voor 24 maanden, 2GB internet en 150 belminuten en smsjes. Dit kost welgeteld € 7,50 per abonnement per maand! We hebben namelijk nog beide een goedwerkende iPhone 8. Enige nadeel is dat je 2GB aan internet hebt, velen zullen hier misschien doorheen gaan. Voor mij en mijn man is dit niet zo'n probleem omdat we veel thuis zijn. En als we eens weg gaan, dan gebruiken we onze telefoon niet heel veel en zeker niet om video's online te bekijken.
We moeten het dus nog aangesloten krijgen maar heb goede hoop dat het goed komt. Op Trustpilot heeft Lebara een 4.5 sterren, op Reviews.nl 3.5. Hiervoor gebruikten we ook een provider die gebruik maakte van het KPN netwerk, hierop hadden we vrijwel overal in het land bereik.

Henriette en Frits 26 dec 2020
H

Fijne kerst trouwens!

Henriette en Frits 26 dec 2020
C

Lebara duur abonnement

Als je naar Lebara gaat, dan zit je al vast aan een super duur abonnement. Iets waar niemand gelukkig van wordt en ik met mijn inkomen van dit moment al helemaal niet. Als ZZP’er ben je toch één van de eersten die de financiële klap opvangt wanneer de economie minder draait, dit merk ik nu ook helaas. Iets waar ik echt niet blij mee ben, maar er is helaas niet zoveel aan te doen. En ook dit lost zich wel weer op en het leert ons creatief te denken. En dan zit je ook nog met het feit dat het niet eens een hele goede provider is, wat ook nog eens een flinke tegenvaller is. Ik ben me al aan het oriënteren op iets anders (lees: goedkopers).

Chiara 20 dec 2020
D

Zoveel goedkoper dan Lebara krijg je het niet hoor. Als je een goedkopere weet te vinden hoor ik het graag. Dat je niet tevreden bent kan natuurlijk maar voor 10 euro krijg je 5GB internetdata + 150 belminute, dit is een uitmuntende prijs.

Danny 20 dec 2020
H

Kan zelfs voor € 7,50 per maand als je 2GB kiest. Ben erg benieuwd of jij een goedkopere provider kunt vinden.

Of heb je bij alles de duurste optie geselecteerd?
Als je maandelijks opzegbaar kiest, 10GB neemt, 2x sneller internet selecteert en onbeperkt wil bellen en smsjes versturen, dan kost het je € 22,50. Dat is inderdaad duurder dan overige providers maar daar krijg je ook wel een beste databundel voor terug.

Henriette en Frits 26 dec 2020
S

Lebara is juist een van de goedkopere telecomproviders dus ik weet niet wat jij wenst verder maar dit is wel apart.

Simar 29 nov 2021
J

Lebara als provider

Voor maar tien euro per maand heb ik een abonnement bij Lebara, zo goedkoop als hier kun je het nergens anders vinden.
Het internet hiervan is heel erg snel en doet het altijd goed.
Er staat alleen wel dat je onbeperkt kunt bellen, maar dat klopt niet helemaal en hier moet de dus wel goed mee oppassen dat je daardoor niet door je bundel heen gaat en misschien meer moet betalen.
Voor mij is dit niet erg en speelt dit geen rol want ik bel toch nooit, maar mijn vriendin heeft hier een tijdje terug mee te maken gehad en daar was ze niet heel blij mee.
Dat was even zuur en hier was ze zich totaal niet van bewust, dus het kwam volkomen rauw op ons dak.
Voor mij is dit een hele goede keus geweest, voor mijn vriendin dus een stuk minder.
Nu ze zich hiervan bewust is gaat het echter wel een heel stuk beter en is het ook nog niet weer gebeurt.
Hele goedkope aanbieder wanneer je hier op de juiste manier mee om gaat.
Buitenlandse nummers en andere sms diensten vallen buiten de bundel en hier worden extra kosten over gerekend.

Jeffrey 8 dec 2020
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere telecomproviders, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste telecomproviders

Dit zijn de beste telecomproviders van september 2023.

Over Lebara

Lebara is een telecom provider in Nederland die zich richt op internationale bellers. Het bedrijf biedt verschillende mobiele abonnementen aan, inclusief sim-only-abonnementen en abonnementen met een toestel, en staat bekend om lage tarieven voor internationaal bellen en internetten. Lebara maakt gebruik van het netwerk van KPN, wat betekent dat klanten kunnen profiteren van de uitstekende netwerkdekking en snelheid van KPN. Het bedrijf biedt ook extra diensten aan, zoals internationale belbundels en gratis roaming in de EU. Lebara onderscheidt zich door haar focus op de behoeften van internationale bellers en biedt daarom ook extra opties aan, zoals beltegoed dat wereldwijd kan worden gebruikt.

  • Nog niet geverifieerd
  • Telecomproviders
  • https://mobile.lebara.com/nl
  • info@lebara.com