Vodafone

Vodafone

3.4 reviewscore • 41 reviews
H

In het algemeen ben ik tevreden

Ik ben al enige tijd klant bij Vodafone en in het algemeen ben ik tevreden met hun diensten. Hun netwerk dekking is goed, ik heb zelden problemen met verbindingen of oproepen die niet doorkomen. Hun abonnementen zijn ook redelijk geprijsd en bieden een goede waarde voor het geld.

Een van de dingen waar ik minder tevreden over ben, is hun klantenservice. Soms kan het moeilijk zijn om door te dringen tot iemand die kan helpen met problemen of vragen die ik heb. Ik heb ook het gevoel dat de medewerkers van de klantenservice soms niet voldoende op de hoogte zijn van de producten en diensten van Vodafone, wat kan leiden tot frustratie.

In het algemeen ben ik echter tevreden met Vodafone en zou ik ze aanbevelen als een betrouwbare keuze voor mobiele diensten.

Harry Broeksma 29 dec 2022
Reageer
H

Bereik is slecht

Op heel veel plaatsen geen bereik. Zo slecht. Op werk binnen heb ik geen bereik terwijl mijn collega's met een andere provider dit wel hebben. Als ik naar buiten loop heb ik ook nog maar 1 streepje. Belachelijk!. Zodra mijn abbo is verlopen zoek ik mooi een andere provider.

Dit is heel jammer

Henk 14 mrt 2023
Reageer
R

Vodafone is goed

Al klant sinds dat ik het huis uit ben gegaan en heb nog nooit klachten gehad. Sterker nog ik weet nog dat ik een tijdje Ziggo Mobiel had, wat toen automatisch over ging naar een Vodafone abonnement. Deze prijzen hanteer ik nog steeds. Ik betaal maar 9 euro per maand en heb voldoende GB per maand om van rond te komen. Wel gezegd dat ik vaak thuis ben en daar natuurlijk Wi-Fi heb aangesloten. Het bereik is overal super dus kan niet anders dan positief zijn, zeker voor minder dan een tientje per maand is het top!!

Raas 22 feb 2023
Reageer
T

Vodafone kan best goedkoop

Wij hebben bijna een zendmast van Vodafone in onze voortuin staan dus qua bereik heel goed. Ik weet dat Vodafone een van de duurdere telecombedrijven is maar als je gewoon een klein GB pakket neemt dan kan het wel uit. Ik betaal iets minder dan 10 euro en krijg 3 GB internet per maand. Hiervoor moet je wel Ziggo als internet en tv aanbieder hebben omdat je dan dubbele data krijgt en wat korting her en der. Dus het beste bereik voor een klein prijsje. Tip van 2023! ;-)

Tinus 3 jan 2023
Reageer
A

Waardeloze service al 90 uur geen bereik

Een paar maanden geleden opeens geen data, slechte ontvangst etc. opgebeld, niks bekend, alles nagezocht. Week later weer gebeld, zelfde verhaal. Niks aan de hand.

Wat blijkt: Onderhoud aan de zendmast, dag later opgelost...

Maar nu is het nog gekker, nieuwe sim besteld, nummerbehoud aangevraagd. Op een gegeven moment krijg je bericht dat het binnen een uur omgaat. We zijn 90 uur verder, heb geen bereik kan niet bellen niks. De klantenservice roept dingen als
- het werkt, je sim is actief (emergency only)
- het wordt vanzelf opgelost
- het kan 24 uur duren
- het kan 72 uur duren
- het kan 5 tot 10 werkdagen duren
- we kunnen niks voor je doen het is afwachten
- medewerker neemt op met een jankend kind op de achtergrond, na wat vragen wordt ik in de wacht gezet, 10 minuten later wordt de verbinding gewoon verbroken.

En dat bij helemaal niks, geen bereik, niet kunnen bellen, niet gebeld kunnen worden. Waardeloos, wat is Vodafone afgegleden!

Arno 2 jan 2023
Reageer
N

Meest klantonvriendelijke Winkel in Doetinchem

Manager is niet echt behulpzaam en zeker niet vriendelijk.

Ik begrijp dat ze niet alles kunnen inzien maar een vriendelijk 'sorry ik kan u niet helpen' kan er niet vanaf. In plaats daarvan maar volhouden dat ze klantvriendelijk bezig zijn en dat hij verder bang is om zijn baan te verliezen... joh, als dat je drijfveer is!

Gevraagd wie mij dan wel zou kunnen helpen en daar kwam geen antwoord op....tja ....wat doe je dan in zo'n winkel?

Niels 29 dec 2022
Reageer
A

Klantenservice zonder service

De klantenservice betreft medewerkers die onvriendelijk, onbeschoft zijn en klanten graag van het kastje naar de muur sturen én doelbewust ophangen... zoals medewerker Mathilde bij mij deed op 20-12-2022. Ook heeft Vodafone mijn abonnement twee keer achter elkaar opgezegd terwijl ik geen toestemming gaf, laat staan op de hoogte was gebracht.

Aniek 21 dec 2022
Reageer
o

Onverwachte kosten slechte service en netwerk

EUR 4,57 voor betalen per overschrijving
EUR 20- voor het wijzigen van je abonnement
Onduidelijke facturatie, onverwachte kosten.
Nadat wij drie van de vier nummers hebben overgezet van Vodafone Red Together naar KPN, blijft er een wees nummer over waar geen data bij zit. Het is niet mogelijk om dit abonnement van dertig euro per maand om te zetten naar een abonnement met internet. De klantenservice zegt: Vodafone kan toch niet voor al haar klanten bijhouden welke abonnementen er zijn afgesloten.... Dit zegt eigenlijk wel genoeg over Vodafone.

ownwise 6 dec 2022
Reageer
A

oplichters

Als je achternaam niet puur Nederlands is - bespaar je tijd, geld en stress en kies een andere aanbieder!!!! :(
IK RAAD HET NIET AAN!!!!!!
Dit is mijn verhaal: ik had een telefoon nodig met het nieuwe zakelijke nummer, dus 1.11.22 nam ik contact op met Vodafone, BETAALDE EERSTE KOSTEN VOOR TELEFOON en bestelde er een. Tijdens het lange wachten (3 dagen) vond ik dezelfde telefoon met een goedkoper en beter abonnement, dus belde ik Vodafone om de bestelling te annuleren. Ik kreeg het advies om het bij de deur te annuleren, wat ik deed en 4.11.22 Ik kreeg een e-mail met een bevestiging van het annuleren van de bestelling en informatie dat het betaalde bedrag binnen 5 werkdagen zal worden terugbetaald. Ik heb mijn geld na 5 dagen nog niet teruggekregen. Dus weer gebeld met de klantenservice om beleefd te vragen wanneer ik mijn geld terug krijg? Ze wilden dat ik een e-mail stuurde met alle bestelgegevens en een bankbevestiging dat ik voor de telefoon had betaald (wat ik deed 15.11.22). En... 2 dagen geen reactie! Ik heb ze opnieuw gebeld en ik kreeg de verzekering dat ze contact zullen opnemen. Dat deden ze niet... Het is vandaag 21.11.22 en het geld is nog niet terug, terugkoppeling voor e-mail ook niet. Ik moet weer bellen ...

Anna Akondo-Szczesna 21 nov 2022
Reageer
B

Prima provider met goede service

Onlangs overgestapt van kpn naar vodafone. Zelfde bundel voor minder en veel voordelen in combinatie met Ziggo. Snel telefonisch contact met aardige medewerkster over nota en aansluitkosten. Snel opgelost en goed geholpen. Dekking is ook prima! Simkaart werd per koerier opgestuurd en informatie hierover ook goed. Wel wat verwarring met 1e besteloverzicht en contract. Maar naar tevredenheid opgelost.

Bianca 8 nov 2022
Reageer
B

Al jaren positief klant van Vodafone

Wij hebben al jaren Vodafone en zijn een paar jaar geleden meegegaan van Ziggo Mobiel naar Vodafone. Nu na al die jaren mogen we nog steeds die korting gebruiken door de overstap. We betalen 9 euro voor 3GB internet (wat meer dan voldoende is voor ons). Het bereik is altijd heel goed en internet snel dus eigenlijk alleen maar positief over Vodafone. Moet wel eerlijk erbij zeggen dat wij het geluk hebben van de korting en dat we ook Ziggo hebben waardoor we nog meer korting en extra's krijgen. Dit is dan ook zeker aan te raden als je een telecomprovider zoekt, dat je kijkt met welke alles-in-1 pakketten zij samenwerken. Wij krijgen namelijk dubbele data en nog meer voordelen volledig gratis!

Bert 17 okt 2022
Reageer
E

Vodafone Red Unlimited review

Ik heb Vodafone Red Unlimited met 5G. Dit is het beste abonnement van Vodafone en krijg je onbeperkt data en kun je onbeperkt bellen en sms'en. In combinatie met Ziggo krijg je nog 5 euro korting op je abonnement en betaal je zo'n 25 euro per maand. Dat vind ik heel erg redelijk voor alles onbeperkt. Helemaal voor Vodafone begrippen, wat toch wel gezien wordt als een premium telecomprovider.

Het abonnement heb ik nu een jaar in gebruik en ik ben er zeer tevreden mee. Overal goed en snel bereik en nooit problemen gehad.

Elena 6 mei 2022
Reageer
I

Prijzig maar wel goed

Inmiddels ben ik al vele jaren klant bij Vodafone en ik heb vrijwel nooit problemen ondervonden. Ze zijn altijd goed bereikbaar, het netwerk is één van de beste en je krijgt echt waarvoor je betaald. Het enige nadeel is dat het niet de goedkoopste provider is. Aan de andere kant staan ze wel garant voor kwaliteit. Ik weet niet of je altijd krijgt wat je verwacht bij prijsvechters. Die maken het vaak mooier dan dat het werkelijk is. Althans, dat zijn de geluiden die ik een beetje opvang vanuit mijn omgeving. Daarom blijf ik gewoon lekker bij Vodafone en weet ik altijd waar ik aan toe ben.

Ida 30 mrt 2022
Reageer
A

Had ineens 5G internet met Vodafone

Ik ben niet echt in de mobiele apparaten maar had vanochtend ineens 5G op mijn beeldscherm staan, dat is het snelste internet wat je op het moment kan krijgen. Ik heb al jarenlang Vodafone en had altijd 4G! Dus wel heel fijn dat Vodafone dat blijkbaar gewoon voor iedereen update. Had het eerst niet door want hij schakelde ook vrij snel weer over naar Wifi omdat ik thuis was. Ik betaal nog steeds hetzelfde wat ik wel heel fijn vind. 9 euro per maand voor 3GB internet, meer heb ik ook niet nodig.

Alfie 20 feb 2022
Reageer
R

Vodafone 3500 zendmasten overal goed 4G signaal

Dit is echt 100% de beste telecom provider van NL. Je hebt overal goed 4G signaal, inclusief in gebouwen. Las ergens dat ze 3500 zendmasten door het land hebben dus dat is wel logisch dan dat je overal goed signaal hebt. Prijs valt ook reuze mee als je niet teveel GB neemt. Kan je zelfs voor onder de 10 euro klaar zijn en je krijgt korting als je Ziggo hebt aangesloten thuis. Wij zijn al jaren klant en hebben nog nooit problemen ondervonden. Het gekke is trouwens wel dat als we nu ons abonnement verlengen dat we iets meer gaan betalen voor hetzelfde pakket. We gaan dus niet verlengen en houden het zoals het is.

Rene 10 jan 2022
Reageer
W

Vodafone helemaal niet zo duur

Je kan alles zeggen maar Vodafone is helemaal niet zo duur als wat de meeste mensen denken. Ik heb een sim only deal bij Vodafone afgesloten en heb hiervoor gekozen voor een 3GB pakket, dit kost me 11 euro per maand. Meer dan genoeg voor mij want ik heb meestal toch wel wifi. Doordat ik thuis Ziggo heb, kreeg ik dubbele data, eigenlijk zou ik namelijk voor die prijs 1,5GB per maand krijgen. Daarnaast kan ik 150 minuten bellen en onbeperkt smsjes versturen. Ook dat vind ik prima en anders betaal ik maar iets meer als ik er een keer overheen ga. Zijn ook verder helemaal geen eenmalige aansluitkosten dus 11 euro per maand en klaar. Mocht zelfs mijn nummer behouden die ik al had bij een ander telecombedrijf.

Wendy 28 dec 2021
Reageer
P

Nooit meer

Absoluut shit. Ben blij dat ik er nu eindelijk van af ben. Slechte communicatie, ze sturen liever brieven naar een oud adres dan één e-mail. Ze infomeren je niet over rekeningen, veranderen deze ook zonder je te informeren. Ze blokkeren je zonder compensaties. Slechte tot geen verbinding in je eigen huis lossen ze ook niet op.
Ze zijn zeker niet de goedkoopste en dan verwacht je ook service, maar dat kan je vergeten.

Priscilla 10 dec 2021
Reageer
D

Heb je wel de Vodafone app? Hier kan je alles op inzien en ook vrijwel alles op regelen. Staan ook al je rekeningen op en die kan je inhoudelijk inzien. Je huidige tegoeden en producten/bundels wat je aan hebt staan. Je kan vrijwel alles doen via de app. Wellicht goed om deze te downloaden. Veel bedrijven doen tegenwoordig moeilijk op de klantenservice, alsof ze te weinig personeel hebben, zie je ineens overal.

Groetjes Dennis

Dennis 10 dec 2021
P

Yep, die app had ik zeker. En toch kon niemand mij informeren :) Vond ook altijd de 24/7 support handig, dan hoefde je niet eeuwen aan de telefoon te hangen om vervolgens opgehangen te worden. Niet dat je veel wijzer werd van de chat natuurlijk.

Priscilla 10 dec 2021
D

Ja ik snap je frustratie... Ik snap ook niet waarom alle bedrijven zo bezuinigen op de klantenservice. Toch echt wel een belangrijk stukje van een bedrijf. Nu hebben ze immers weer een negatieve review aan de broek.

Dennis 10 dec 2021
H

Vodafone voor mij het beste signaal

Hoi ik ben Harm uit Utrecht. Woon midden in het land en je zal daarom denken dat het signaal eigenlijk wel goed moet zijn. In het verleden ik meerdere telecomproviders gehad met een KPN netwerk, ook heb ik T-Mobile eens geprobeerd maar kan jullie melden dat Vodafone voor mij het beste bevalt op gebied van signaal. In huis had ik vaak wat minder bereik en nu met Vodafone heb ik overal 5 streepjes, dus ook bijvoorbeeld in de kelder. Heb verder geen idee waar de zendmasten staan maar wilde dit toch even vertellen. Prijs van Vodafone valt ook best mee en in combinatie met Ziggo krijg je ook nog genoeg leuke voordelen waar je wel wat aan hebt.

Harm33 6 dec 2021
Reageer
G

Het beste netwerk

Vodafone heeft verreweg het beste mobiele netwerk. Ik heb wel eens een andere provider gehad maar snel terug gegaan naar vodafone. Alleen jammer dat de prijzen zo hoog liggen. Los van dat ben ik een tevreden klant van vodafone. Het goede mobiele netwerk verzacht de prijs enigszins wel.. Ik denk dat ik de komende jaren wel klant bij vodafone blijf want een goed mobiel netwerk vind ik erg belangrijk. Ik wil altijd en overal bereikbaar zijn.

Geert 19 okt 2021
Reageer
R

Ik vind ook dat Vodafone het beste netwerk (signaal) heeft. Het ligt eraan waar je woont en waar de zendmasten staan. Ik woon in Drenthe tussen de schapen en hier is Vodafone het beste. Hoe het in de randstad etc. is weet ik niet al kan ik me indenken dat het daar voor elk netwerk goed is.

Roef 10 dec 2021
M

Duur maar goed

Vodafone heeft het beste netwerk maar hier betaal je wel voor. Ik ben al jaren klant van Vodafone en ik heb zelden geen ontvangst. Eigenlijk heb ik nooit problemen met Vodafone. Het werkt altijd goed. Aan deze kwaliteit hangt dus wel een prijskaartje. Voor mij is het het geld waard maar ik kan mij ook voorstellen dat je voor een goedkopere provider kiest. Ik heb zowel een toestel plus abonnement als sim only van Vodafone gehad. Beiden zijn simpelweg erg goed. Je mag tijdig je toestel vervangen met abonnement en nu gebruik ik al een paar jaar sim only van Vodafone. Het toestel heb ik zelf betaald want dat scheelt mij toch wat kosten op de lange termijn. Als je dit geld kan missen raad ik dat ook zeker aan om te doen. Sim only van Vodafone valt dan wel weer reuze mee qua prijs.

Matthijs 11 okt 2021
Reageer
M

Gratis iPhone 13 bij Vodafone abonnement

Zojuist een pre order geplaatst voor de iPhone 13! Super blij mee. De iPhone krijg ik bij een Red Unlimited abonnement. Op dit abonnement krijg ik korting aangezien ik al Ziggo heb. Scheelt toch weer 5 euro in de maand. Het toestel krijg ik er natuurlijk niet helemaal gratis bij, maar deze betaal ik maandelijks af. Dit zit gewoon bij mijn abonnement in, waardoor ik het gevoel heb dat je er een gratis iPhone 13 bij krijgt. Ik hoef in ieder geval niet eenmalig een groot bedrag voor het toestel te betalen en daar ben ik wel heel blij mee, anders kon ik het niet betalen. Alles bij elkaar betaal ik ongeveer 60 euro per maand. Hiervoor krijg ik wel een gratis iPhone 13 bij mijn abonnement, omdat ik het toestel niet in een keer moet afbetalen. Verder heb ik een 2 jarig Red Unlimited abonnement en 3 maanden gratis Apple TV+. Ik heb gekozen voor de iPhone 13 128GB. Dit is voor mij voldoende. Ik vind het heel fijn dat je het toestel in principe maandelijks kunt afbetalen, zodat je het toestel in principe gratis krijgt, want in het begin heb je hem nog niet afbetaald. Over 2 jaar heb ik het toestel wel afbetaald, maar zo'n nieuwe iPhone gaat echt wel minimaal 5 jaar mee. Ik ben heel benieuwd naar deze nieuwe iPhone. Hij lijkt heel erg op de iPhone 12, maar de hardware is wel weer wat nieuwer. De notch is ook iets kleiner gemaakt, daar ben ik wel blij mee. Het liefst had ik een zwarte iPhone met een mat zilveren rand, zoals de iPhone 4, maar die hebben ze helaas niet. Ik heb gekozen voor de zwarte iPhone en dan heeft die ook een zwarte rand. Ik vind het wel fijn dat ze weer een wat hoekiger design hebben gekozen, in plaats van dat ronde. Ik ben echt heel erg benieuwd naar mijn nieuwe iPhone en ik ben heel blij dat ik via Vodafone dit toestel in eerste instantie gratis bij mijn abonnement krijg, zodat het voor mij ook betaalbaar is.

Marcel 22 sep 2021
Reageer
L

Ik ben ook weer toe aan een nieuwe iphone, heb nog steeds de iphone 8 en hij begint nu wat traagheid te vertonen bij verschillende apps, vooral met opstarten. Overwoog vorige keer al om de iphone 12 mini te halen maar uiteindelijk niet gedaan i.v.m. financiën.
Las dat de iphone 13 morgen (24 september) uit komt dus ga mijn Vodafone abonnement verlengen en doe er dan meteen een gloednieuwe iphone 13 bij! Nu al zin in!

Lars 23 sep 2021
S

Vodafone goede service

Ik heb net ook een review geschreven over Ziggo dat ik blij ben met de service wat ze bieden als iets niet werkt. Ditzelfde geldt ook zeker voor Vodafone. Ik besef me dat Vodafone niet de goedkoopste is en als je elders goedkoper kunt, prima. Voor mij als een wat oudere man (pensioenleeftijd), kan het zeker uit als een bedrijf een goede service verleent. Hiermee doel ik op de klantenservice dat ze je helpen wanneer je hulp nodig hebt. Vodafone is hierin goed bereikbaar en handelt meteen als er iets moet gebeuren. Ik krijg ook korting op mijn Vodafone en Ziggo abonnement omdat deze samenwerken. Gratis tip van deze oude heer.

Sander 5 mei 2021
Reageer
J

Pak je voordeel met Vodafone en Ziggo

Ik gebruik al jaren Sim Only van Vodafone in combinatie met Ziggo. Deze combinatie maakt het voor mij echt de moeite waard. Zo krijg ik 5 euro korting op mijn abonnement, dubbele data en vast nog een paar dingen die ik vergeten ben. Nooit problemen ondervonden met Vodafone, overal in Nederland goed bereik en supersnel internet. Zolang ze de combinatiekorting met Ziggo houden, zie je mij ook echt niet overstappen naar een andere provider. Ik ben een super tevreden klant. Lees je dit of zoek je ook een goede sim only aanbieder? Kijk dan even of je Ziggo hebt, want dan krijg je super goede deal.

Johanna 23 apr 2021
Reageer
d

Al jaren lang tevreden klant totdat

Beste Vodagone/Ziggo,
Al jarenlang ben ik samen met mijn ex bij jullie trouwe klant. Geen enkele klachten en altijd super genoten van jullie internet, tv en andere aanbiedingen.
Echter ben ik nu gescheiden, mijn ex heeft zijn abonnement opgezegd per 11 november en ik laat mijn nieuwe abonnement ingaan per 10 november j.l.
Ik kreeg vorige week vrijdag een brief waarin enkel stond dat mijn bestelling vertraagd was. Verder geen enkele informatie.
Mijn internet (wifi) ligt er sinds dinsdag vanaf, tv had ik tot een uur geleden wel. Dit werd uitgeschakeld terwijl ik met jullie aan de telefoon zat.
Mij werd medegedeeld dat dit klopt, omdat dit niet bij mijn abonnement kon, ik heb namelijk voor een humax kastje gekozen en heb nu nog een horizon staan.
De humax kastjes zijn tot eind november niet leverbaar.
Ik kreeg de volgende 3 opties:
1. Mijn ex moet toestemming geven om zijn abonnement nog even te verlengen.
2. Ik krijg kabeltv en een WiFi router en dan moet ik eind van de maand nog digitale tv erbij regelen.
3. Wachten tot eind van de maand.
De laatste is natuurlijk met 3 kinderen geen optie.
Maar hoe belachelijk is dat jullie alleen melden dat er vertraging is en niet hoe of wat. Ik moet hier achter komen nadat ik zelf bel!
En terwijl we dingen aan het regelen zijn wordt mijn televisie er alla minuut gegooid. Alsof jullie dat even vergeten waren en nu erachter kwamen.
Dit had toch ook aan kunnen blijven staan dan was ik in ieder geval met de tv gered.
Die lieve vrouw aan de telefoon heeft mij echt aan alle kanten geprobeerd te helpen, want laten we eerlijk wezen, deze vrouw kan hier ook echt niets aan doen. Zij doet gewoon haar werk.
Maar als jullie iets niet kunnen leveren, laat dat dan fatsoenlijk weten en adverteer niet op internet dat het snel geleverd wordt. En zorg op zn minst voor een alternatief voor de mensen die nu zonder tv en internet zitten door jullie fout.
Hopelijk kunnen jullie dit snel oplossen want wil het wel weer gewoon werkend hebben, ik geef 4 sterren want ben altijd blij geweest met jullie product.
Met vriendelijke groet een boze klant die nu maar haar ex moet gaan bellen.

danielle 21 dec 2020
Reageer
J

Vodafone als mobiel provider

Ik heb voor mijn mobiel al bij meerdere providers gezeten. Zo heb ik een lange tijd bij T-mobile gezeten en daar was altijd gedoe mee, toen overgestapt naar Ben en ook daar slechte ervaringen mee gehad. Was er een beetje moedeloos van geworden, maar hoorde van vriendinnen dat Vodafone heel erg fijn was. Hier wilde ik eerder niet aan beginnen omdat ik Vodafone altijd te duur vond. Maar nu ik er bij zit en mijn ervaring hier mee heb kan ik een eerlijk oordeel geven en ik ben echt van mening dat het zijn geld hier zeker waard is. Ik betaal dan wel een paar euro meer per maand, maar daarvoor krijg ik ook iedere twee jaar een nieuwe telefoon erbij en ook heb ik nog nooit gezeur gehad over het bereik of wat dan ook. Alles werkt hier altijd super goed.

Julia 10 nov 2020
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere telecomproviders, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste telecomproviders

Dit zijn de beste telecomproviders van maart 2023.

Over Vodafone

Vodafone is in Nederland een van de grootste telecombedrijven. Door middel van een eigen netwerk kunnen consumenten genieten van snel internet en een goed bereik om te kunnen bellen. In de afgelopen jaren heeft Vodafone veel tijd geïnvesteerd om haar netwerk nog verder uit te breiden met de meest moderne technologieën waardoor ze een nog sterker en beter signaal naar jouw telefoon kunnen sturen.