J

Iphone 12 met Red Unlimited

Ik heb de iPhone 12 besteld met een nieuw Red Unlimited Vodafone abonnement. Ze hadden een goede deal dat ik 2 euro korting per maand krijg en geen aansluitkosten hoef te betalen. Ben wel erg benieuwd naar de blauwe iPhone 12 64GB, op filmpjes zag ik dat het een hele mooie kleur betreft! Een dezer dagen wordt ik aangesloten en ontvang ik de iPhone ook. Spannend!

Ps. heb al jaren lang Vodafone, altijd zeer goed bereik en een hele goede service. De app is ook zeer gemakkelijk en overzichtelijk waarop je de facturen en tegoeden kan inzien.

Een tipje: ga naar je My Vodafone app , kies bundels aan en uitzetten. Zet op deze pagina je Blox beperkt internet aan. Dit betekent dat wanneer je over je bundel gaat, dat je internetsnelheid omlaag gaat. Hier heb je amper hinder van en zo hoef je nooit extra kosten te maken. De meeste mensen weten dit niet dus dacht ik zal het even melden.

Jenine 26 okt 2020
Reageer
m

echt ontevreden over de service

Ik ben echt on tevreden over de service van jullie! Breng mijn telefoon die net een halfjaar oud is bij de Vodafone van winkel en moet repareert worden. Liep vast stonk naar verbrand plastic en ben verzekerd. ze gingen het meteen opsturen zou hooguit twee weken duren en dat was ook echt voor mij het limiet want ik heb het voor as dinsdag nodig. Wat blijkt is pas afgelopen maandag beland bij de reparatie!! Serieus dit zijn geen afspraken en dynafix is druk en die vinden het ook niet kunnen wat er nu is gebeurd is! Zouden jullie mij kunnen contacten de mail ? Mijn gegevens zijn bij jullie bekend

mans 22 sep 2020
Reageer
R

Klanten(service?) van Vodafone is heel slecht. Iedereen werkt vanuit huis. Ik wilde simpel een schade melden bij de maatschappij waar Vodafone mijn toestel vanaf maart zou hebben verzekerd maar wat tot op heden niet gebeurd is. De reden? Die is iedere keer dat ik bel anders. Er wordt gezegd dat het vanaf dan echt geregeld is maar tot op heden (2,5 maand en 23 telefoongesprekken verder) is er nog steeds even veel onduidelijk en ben ik geen stap verder. Ik wil daarom graag mensen waarschuwen en laten weten dat de service zoals ik hem ervaar zeer slecht is bij Vodafone!

Rob 9 jun 2021
R

Ik ben al ruim 25 jaar klant bij Vodafone met 4 abonnementen, maar ben helaas bij de aankoop van mijn nieuwe telefoon verkeerd voorgelicht. Ik wilde 5G gebruiken, maar hoefde niet het nieuwste model. Ik heb in overleg een IPhone 11 gekocht, maar achteraf blijkt dat deze niet werkt op 5G. Klantenservice neemt me niet serieus en stuurt me van het kastje naar de muur.

Ruud de Smit 5 dec 2021
L

Vodafone verdienmodel

Vodafone heeft een te gek verdienmodel; die gaat echter buiten je bundel om. Pas vanaf €80,- krijg je een waarschuwing dat je buitensporigen kosten hebt gemaakt.
De fout; ligt in eerste instantie bij mij, dat erken ik.
Streamen terwijl je toestel niet meer op de wifi zit en dit niet door hebben, is stom.
Maar je kunt ook bij €10,- of €20,- een melding geven of wanneer iemand abnormaal verbruikt.
Maar dit is nou net niet hetgeen waar Vodafone op uit is.
Medewerkers kunnen niets, mogen niets, alleen erkennen dat het vervelend is.
Wees gewaarschuwd!!

Lars 16 sep 2020
Reageer
J

Graag reageren Vodafone

Omdat jullie weigeren contact te leggen per mail of telefoon.. ga ik het via reviews proberen

Beste Vodafone drie maanden geleden sloten wij een abonnement af voor een toestel dat alleen gebruikt wordt om bereikbaar te zijn en heel af en toe een spelletje onderweg. Om die reden sloten wij het kleinste abonnement af. Tot onze schrik hebben we nooit eerder zo'n hoog verbruik gezien. We hebben abonnementen bij KPN en Budget Mobiel , dus we kunnen vergelijken. We belden met de klantenservice en die kon niets voor ons doen. Gaf wel het advies om de data 's nachts in huis uit te zetten. Omdat de kosten opliepen hebben we ons abonnement maar opgeschroefd. Er zitten dagen bij dat we meer dan 500 MB gebruiken, terwijl het toestel slechts in een tas zit. 's Nachts staat de telefoon inmiddels uit. En we hebben ook alle apps zo ingesteld dat ze alleen met WiFi geopend kunnen worden. Nu, na slechts tien dagen van het tegoed van deze maand, zitten wij op een verbruik van 4000 MB. En we maken nagenoeg GEEN gebruik van deze mobiel, daarvoor hebben we andere toestellen met onbeperkt data. Want nogmaals, het mobiel is er vooral voor iemand die bereikbaar moet zijn. Vodafone, hoe kan dit? Als jullie geen oplossing of verklaring kunnen geven willen wij het abonnement graag ontbinden.


Groet ^Jilles

Jilles 6 sep 2020
Reageer
A

Arrogantie van Vodafone is groot

U Kan hier schrijven tot u een ons weegt, maar de arrogantie van Vodafone is zo groot dat u vergeefs op antwoord zal moeten wachten, zelfs op een aangetekende brief wordt met een nietszeggend antwoord gereageerd dat ze er binnen 14 dagen met een antwoord zouden komen.
Let even op de datum van de brief.

Aad XXXXXX en Ria XXXXXX

2903 EL Capelle aan den IJssel
Vodafone Libertel BV
t.a.v. afdeling annuleringen

6221 KX Maastricht
Capelle aan den IJssel, 12-06-2020
Betreft: opzeggen abonnementen voor de telefoonnummers:
06XXXXX033 en 06XXXXX669
Geachte heer/mevrouw,
Na herhaalde klachten voor wat betreft de dekking van het Vodafone netwerk rondom en in ons
huis, meerdere berichten per uur maken mij er op attent dat alleen een noodoproep kan worden
gedaan bij voldoende netwerk dekking, zie ik geen andere oplossing dan onze abonnementen voortijdig
te beëindigen met behoud van onze telefoonnummers.
Tevens gaan wij er van uit dat e.e.a. naar aanleiding van de 30 dagen regeling, zonder verdere kosten
zal gaan en een oplossing zal worden aangeboden tot ieders tevredenheid i.v.m. het in gebreken blijven
van voldoende zekerheid om het netwerk in geval van nood te kunnen gebruiken.
Hierbij zeg ik onze abonnementen met onderstaande gegevens per eerstvolgende mogelijkheid na dagtekening op.
Telefoonnummers: 06XXXXX033 en 06XXXXX669
Naam: Aad XXXXXX en Ria XXXXXX

2903 EL Capelle aan den IJssel
aad@xxxxxxxx
ria@xxxxxxxx
De incassomachtigingen dienen tegelijkertijd te worden beëindigd.
Daarnaast verzoek ik u hierbij tevens, overeenkomstig artikel 17 AVG, over te gaan tot onmiddellijke verwijdering van al
onze persoonsgegevens in de zin van artikel 4(1) AVG, behoudens in de gevallen zoals opgesomd in artikel 17(3) AVG.
Graag zie ik de bevestiging van onze opzeggingen en de verwijdering van onze persoonsgegevens tegemoet.

Met vriendelijke groet,
Aad

Tot op de dag van vandaag nog steeds niks van vodafone vernomen!

Aad 2 sep 2020
Reageer
H

slechte service in de Vodafone winkel in Heerlen

Wat een slechte service in de Vodafone winkel in Heerlen. Teleurstellend gewoon dat jullie in een telefoonzaak geen telefoon vast durven te pakken 😅 ik snap dat jullie voorzichtig zijn ivm covid 19 maar dit gaat wel heel ver! Totaal geen service meer en dat voor zo'n duur abonnement wat ik bij jullie heb! Ik wilde verlengen maar dat ging dus niet, misschien een ideetje dat jullie de telefoons van de mensen even eerst ontsmetten voordat jullie ze vast pakken? Of latex handschoentjes? Maar een telefoonzaak wat geen telefoon aan raakt en dus de klant totaal geen service biedt kan echt niet!

Harry 14 aug 2020
Reageer
k

Had telefonisch een telefoon gekocht bij vodafone. Kregen het ding (als 60 +er) niet aan de praat.. Balen !! Contact gezocht met 1200 voor hulp; zoek het maar uit was het antwoord ! In het boekje en aan de telefoon gaven ze aan altijd gebruik te kunnen maken vanVodafoneSERVICE; dus NIET. Zeer teleurgesteld over de verkooppraatjes naar de Vodafone winkel in Heerlen.
Daar hielp ons Bart, erg rustige man die het allemaal begreep en ons naar meer dan volle tevredenheid geholpen heeft.Een mens !! Bleek dat ze een verkeerde simkaart meegezonden hadden. Bart heeft dat allemaal geregeld en nu kan ik bellen nadat hij me ook nog eens de werking van de telefoon uitlegde, dat noem ik Service !! Vodafone ? beroerd bedrijf maar met vriendelijke en zeer behulpzame medewerker Bart !! Bart; nogmaals bedankt !!

klaas 5 jun 2021
E

9 euro per maand prima service

Ik betaal 9 euro per maand aan Vodafone, heb sinds jaren het beste bereik wat mogelijk is. Doordat ik dubbele data krijg (Ziggo + Vodafone deal) heb ik 2.0 GB per maand wat best veel is, zeker voor zo'n lage prijs. Daarna wordt het internet trager dus er komen geen extra kosten bij kijken als je hier eens overheen gaat.

Er zullen best wat dingen fout gaan zoals ik in meerdere reviews en klachten lees maar bij mij ging alles goed. Ik had T-Mobile, wilde overstappen, kreeg een Vodafone sim-kaart toegestuurd. Die kon ik op een bepaalde datum in mijn telefoon plaatsen (wanneer het abonnement in ging) en alles werkte perfect sindsdien. Kreeg nog een smsje dat ik iets moest downloaden zodat alles goed zou gaan, gewoon op de link klikken en that's all.

Moet wel eerlijk bekennen dat ik Vodafone altijd te duur vond maar nu met de Ziggo deal is het voor mij 100% de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Prijs: Top.
Kwaliteit: Top.

En nee, heb geen aandelen in Vodafone... :) Just happy dat alles zo goed werkt voor maar 9 euro in de maand!

Erik 4 aug 2020
Reageer
J

Onmogelijk om verbinding te maken

Aangezien Vodafone weigert dit op te lossen en ik hier al dagen mee bezig ben, schrijf ik dit op Reviews.nl
De prepaid kaart (telefoon van mijn moeder, puur in geval van nood) van Vodafone is al een ruim een week onbruikbaar door storing.
Op hun website was niets te vinden over deze storing. Ik werd doorverwezen naar de chatrobot, die uiteraard antwoorden gaf die totaal niet sloegen op mijn vraag.
Het contactformulier van Vodafone is tijdelijk buiten gebruik.
Uiteindelijk vrijdag telefonisch contact gezocht. Na een half uur in de wacht en 3 keer verkeerd doorverbonden te zijn kon Tineke me vertellen dat er inderdaad een storing is met de Prepaid nummers. Tineke zou ons op de handmatige lijst zetten om dit te herstellen. Hallo, het is 2020!
Tineke wist nog niet wanneer het opgelost zou zijn, kon maandag, dinsdag, maar ook woensdag zijn.
Gisteren maar eens via Facebook Messenger contact gezocht. Aangezien we inmiddels al een nieuwe telefoon en een abonnement met ander nummer hadden besteld, verzocht ik Vodafone het beltegoed dat nog op de kaart staat terug te storten, maar dat weigeren ze, want de storing schijnt vandaag opgelost te zijn. Desondanks is het tot op heden onmogelijk om verbinding te maken.
Vodafone denkt waarschijnlijk; we hebben de poen al binnen, we willen toch van die prepaid klanten af.
Maar als je niet kunt leveren waar voor betaald is, zou het wel zo coulant zijn als je de fout toegeeft en het geld terug stort.
In de tussentijd is het onmogelijk om met nummerbehoud naar een andere provider over te stappen. Wél kan Vodafone ons een abonnement aanbieden, maar daar hebben we uiteraard geen interesse in.
Als Vodafone dit bij alle Vodafone prepaid klanten doet, levert dat aardig wat geld op.

Jantinus 4 aug 2020
Reageer
H

Vodafone heel tevreden

Wat grappig ik lees al die negatieve reviews over Vodafone maar voor mij is het juist een verademing! Hiervoor had ik nooit bereik totdat ik overstapte naar Vodafone, vrijwel overal 5 streepjes inclusief in huis. Wij hebben Ziggo alles in 1 thuis waardoor je best wat korting krijgt als je een Vodafone abonnement afsluit. Dat deed ik dus meteen toen het kon.

Helene 3 aug 2020
Reageer
h

Jammer

Vodafone Nederland afgelopen vrijdag ben ik gebeld door de verkoopafdeling ivm verlengen van mijn abonnement. Een mooie aanbieding gekregen voor een 2-jarig Red abonnement, 15gb welke verdubbeld wordt naar 30gb (ivm Ziggo) en een iPhone 11pro max 64gb met een eenmalige bijbetaling van €521,- zonder verdere bijkomstige kosten per maand.
Vrijdag was het te laat en ik zou zaterdag teruggebeld worden...dat is helaas niet gebeurd. Daarvoor in de plaats werd ik maandag tijdens werktijd gebeld (kon toen helaas niet opnemen) en zojuist nogmaals.
Net te horen gekregen dat deze aanbieding niet meer geboden kan worden omdat men niet afweet van deze aanbieding, niets terug kan vinden in het systeem en dat ik nu €336,- eenmalig + 2 jaar lang maandelijks €34,- moet betalen voor hetzelfde toestel???
Ik vind dit een hele vreemde gang van zaken en dit riekt naar misleiding, dit ben ik niet van jullie gewend en denk erover om nu zowel voor onze mobiele telefonie alsmede ons tv/internet naar een andere aanbieder over te stappen.
Heel jammer dit, want de dienstverlening is altijd heel goed geweest.
Ik hoop dat jullie nog willen nagaan wat er gebeurd is en een oplossing kunnen bieden.

henry 3 aug 2020
Reageer
h

frustratie

Nooit meer Vodafone. Belachelijk slechte ondersteuning. Abonnement stop gezet maar Vodafone heeft zelf de betaling niet stop gezet. Heb al uren verknald aan de telefoon en mails voor een miezerige €4 waarbij ik uiteindelijk dan zelf maar contact op moet nemen met Vesta Payment (leverancier van Vodafone).
Helpdesk :”sorry meneer, de fout is hier gemaakt maar ik kan dit niet oplossen, ik ben maar een medewerker” aldus Sibel van Vodafone.

harry 1 aug 2020
Reageer
B

Abonnement met telefoon bij Vodafone

De reden waarom ik als tiener bij Vodafone ben gekomen is omdat ik dan bij mijn abonnement eens in de twee jaar een nieuwe telefoon mocht uitzoeken.
Op die leeftijd is het nog erg belangrijk wat voor telefoon je hebt, inmiddels maakt mij dit niet zo veel meer uit, zo lang die het maar goed doet.
Maar desondanks zit ik nog steeds bij Vodafone, maar nu heb ik een heel ander abonnement.
Waar ik, of eigenlijk mijn ouders, eerst bijna 50 euro per maand moesten betalen voor een abonnement (en hier zat dan per twee jaar een nieuwe telefoon bij), betaal ik nu maar 9 euro per maand.
Dat is nogal een verschil, en dan allebei bij vodafone, nu moet ik wel zelf een telefoon kopen, maar dat vind ik niet erg.
Ik doe er ook veel langer mee dan twee jaar, dus dit pakt voor mij erg goed uit.

Bart 26 jul 2020
Reageer
R

frustratie

Wat is dit een waardeloos bedrijf. Ik wil de data van de telefoon van mijn zoon uitbreiden. Dat moet toch zo gepiept zijn zou je denken. Nou niet bij Vodafone. Gisteren gebeld en de mevrouw aan de lijn kon mij niet verder helpen. Zij zou mij doorverbinden met een collega. Na 35 minuten in de wacht heb ik de verbinding maar verbroken. Vandaag poging 2. Ook deze mevrouw wilde mij doorverbinden maar verbrak de verbinding. Poging drie: deze mevrouw kon mij niet helpen want thuiswerken, bla, bla, bla moeilijk etc. Kreeg nog een grote mond omdat ik opmerkte dat ik het absurd vind dat zo’n groot bedrijf mensen niet normaal kan helpen. Net het weer geprobeerd. De jongeman zette mij ‘even’ in de wacht omdat er iets mis was met het systeem. Als ik was blijven hangen weet ik zeker dat ik nu nog steeds aan het wachten was. Nog steeds geen uitbreiding van de data maar wel een heleboel frustratie.

Robert 26 jul 2020
Reageer
a

nooit meer vodafone dacht ik

Ik dacht toen ik vodafone had dat ik er wel klaar mee was. facturen die niet klopten, moeite met overzetten van mijn huidige telecomaanbieder en dan ook nog vaak geen bereik. telkens als ik wilde bellen hoorde ik mezelf en veel ruis. met vodafone contact gezocht en moet toch eerlijk zijn en zeggen dat ze me goed hebben geholpen. de ruis lag aan mijn telefoon, facturen werden goed gezet en de overzetting was op dat moment al geregeld.

ze moeten wel een zogenaamde case waar je een klacht kan indienen sneller beantwoorden, dat duurt veel te lang maar verder ben ik nu tevreden.

andre 24 jul 2020
Reageer
S

Als u nog niet 14 dagen bij Vodafone zit kan je kosteloos en zonder opgave van reden het contract verbreken. Als het vorige maand is, zoals u stelt, dan moet u het inderdaad uitzingen.

Simar 24 jul 2020
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere telecomproviders, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste telecomproviders

Dit zijn de beste telecomproviders van februari 2023.

Over Vodafone

Vodafone is in Nederland een van de grootste telecombedrijven. Door middel van een eigen netwerk kunnen consumenten genieten van snel internet en een goed bereik om te kunnen bellen. In de afgelopen jaren heeft Vodafone veel tijd geïnvesteerd om haar netwerk nog verder uit te breiden met de meest moderne technologieën waardoor ze een nog sterker en beter signaal naar jouw telefoon kunnen sturen.