a

nooit meer vodafone dacht ik

Ik dacht toen ik vodafone had dat ik er wel klaar mee was. facturen die niet klopten, moeite met overzetten van mijn huidige telecomaanbieder en dan ook nog vaak geen bereik. telkens als ik wilde bellen hoorde ik mezelf en veel ruis. met vodafone contact gezocht en moet toch eerlijk zijn en zeggen dat ze me goed hebben geholpen. de ruis lag aan mijn telefoon, facturen werden goed gezet en de overzetting was op dat moment al geregeld.

ze moeten wel een zogenaamde case waar je een klacht kan indienen sneller beantwoorden, dat duurt veel te lang maar verder ben ik nu tevreden.

andre 24 jul 2020
S

Als u nog niet 14 dagen bij Vodafone zit kan je kosteloos en zonder opgave van reden het contract verbreken. Als het vorige maand is, zoals u stelt, dan moet u het inderdaad uitzingen.

Simar 24 jul 2020
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere telecomproviders, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste telecomproviders

Dit zijn de beste telecomproviders van februari 2024.

Over Vodafone

Vodafone is een van de grootste telecom providers in Nederland. Het bedrijf biedt verschillende mobiele abonnementen aan, inclusief sim-only-abonnementen en abonnementen met een toestel. Vodafone staat bekend om haar uitstekende netwerkdekking en biedt daarnaast ook extra diensten, zoals Vodafone Thuis voor internet, tv en vaste telefonie. Vodafone biedt verschillende extra's aan voor haar klanten, zoals gratis toegang tot bepaalde apps en extra data bij bepaalde abonnementen. Het bedrijf onderscheidt zich ook door haar internationale roaming-opties, waarmee klanten in het buitenland kunnen bellen en internetten zonder extra kosten. Vodafone biedt mensen een betrouwbaar mobiel netwerk met een breed scala aan abonnementen en extra's aan.

  • Nog niet geverifieerd
  • Telecomproviders
  • https://www.vodafone.nl
  • klantenservice@vodafone.nl