Youfone

Youfone

2.6 reviewscore • 48 reviews
A

Tevreden met Youfone

Tevreden met mijn Youfone sim only abonnement. Ik heb 10GB data voor €12,50 per maand. Helemaal geen problemen met Youfone gehad, alles werkt goed. Je kunt ook voor meer gratis mb's sparen met Yoicoins, maar hier heb ik mij nog niet echt in verdiept. Extra mb's heb ik ook niet nodig, korting op mijn abonnement zal wel mooi zijn. Ik weet ook niet of Youfone zoveel beter is dan andere aanbieders. Ik ben er in ieder geval tevreden mee.

Arie 19 apr 2022
Reageer
B

Slechte klantenservice en meedenkende partij

Overstapservice ging niet goed. Youfone houdt je toch aan je contract terwijl je dus wil overstappen. Mag je 'even' het jaarbedrag aftikken. Letterlijke woorden van de klantenservice zijn 'ach dan betaalt u toch gewoon even 400 euro, dan is het probleem opgelost'.
Overstapservice tussen nieuwe partij en youfone is dus niet goed gegaan en ze hebben me er ook niet op gewezen dat ik nog een contract hem bij het overstappen. Als je belt zijn ze onaardig en totaal niet meedenkend.

Boyan 30 mrt 2023
Reageer
E

youfone ergenis

Sinds 4 maanden een abonnement bij dit verschrikkelijke bedrijf en nu 18x aan de telefoon gehangen.
Word je abonnement zonder het te weten gewoon veranderd zonder dat je er erg in hebt als je ze belt over iets anders.
Er worden rekeningen gestuurd waar je niets van snapt ,en die niet kloppen als je ze belt zeggen ze het word verrekend en klopt er weer niks van .
Wees wijs een gewaarschuwd mens telt voor twee

Ed 16 mrt 2023
Reageer
P

Niet doen!!!!

Slechtste ervaring ooit, bijna geen woorden voor. Al dagen in een welles-niettes beland over of ik wel of niet binnen bedenktermijn heb opgezegd. Youfone weigert ook gesprek prijs te geven waarin mij dit is toegezegd. Mocht je dit lezen en nog op tijd zijn: blijf aub weg bij dit bedrijf. Je bespaart jezelf een hoop moeite en gedoe.

Pieter 9 mrt 2023
Reageer
S

Niet langer afsluiten dan 1 jaar!

Youfone legt EU wetgeving naast zich neer!
Youfone komt 2 jarig afgesloten contract niet na, dus nooit een langer contract afsluiten als 1 jaar is het advies. Klachten worden niet in behandeling genomen en men geeft geen reactie op de gestelde vragen! Alle communicatie verloopt vanuit Youfone met een No-Replay SMS, Mail. Kortom eenrichtingsverkeer, waarop de klant niet kan antwoorden.

Sim only 28 feb 2023
Reageer
R

Sim only

Zeer slechte service voor een paar € 10 gaan.
een proces aan spannen. Voor een bedrag v.€ 900.-- De rechter gaat hier in mee. zonder mij als persoon in toelichtende 6.5jaar
Bedenktijd v.14 dagen.moet je zelf in de gaten houden. Mij hebben ze nooit naar de opzeg termijn ingelicht. Mensen ga niet met You- fone in zee. Het is goedkoop daarin ook alles mee gezegd
Een gewaarschuwde mens telt voo 2.

Robert 28 feb 2023
Reageer
J

Bellen naar buitenland is niet gratis

Let op bij het afsluiten van een sim only abonnement van Youfone. Het bellen vanuit NL naar een buitenlands nummer in de EU is NIET gratis. Kost 23 ct/ min. Dit staat erg onduidelijk bij het afsluiten van een abonnement.
Het is kennelijk wel gratis naar een Nederlands nummer in het de EU.
Verder wel 15GB voor weinig geld.

Jaap van Zwet 17 feb 2023
Reageer
M

Goedkoop is duurkoop

Mijn vriendin had een maand in sep 22 abonnement afgesloten maar was na enige tijd niet meer bereikbaar en kon ook niet bellen. Youfone is hier meerdere malen van op de hoogte gesteld maar heeft totaal geen actie ondernomen. Vervolgens een sim only abonnement afgesloten bij de concurentie en gevraagd om nummer mee te nemen .......... Je raad het al, er werd helemaal niets geporteerd en er kon tevens nog steeds niet gebeld worden. Per mail toen het abbonement opgezegd, maar daar werd ook niet aan voldaan (degene die ik aan de telefoon had durfde dit niet omdat ze bang was haar baan dan te verliezen. Maar natuurlijk wordt er wel abonnementsgeld gecasht.... en reageerde de tweede lijn nog steeds niet. Gisteren maar weer eens gebeld en hoera!!!! Het maandabonnement kon gestopt worden, maar er moet nog wel tot 17 februari betaald worden (ondanks dat het abonnement per mail al twee maanden geleden is opgezegd. Dus wil je te maken hebben met prutsers die hun zakken willen vullen met een niet werkend product.... Neem een abonnement bij Youfone

M 19 jan 2023
Reageer
F

Ik heb precies hetzelfde meegemaakt echt onzin klantenservice is zo slecht.
Je hoge rekening zonder dat je veel hebt gepraat en hebben nergens duidenlijk antwoord zoeken duidenlijk voor je uit of kijken naar een oplossing slechte provider ooit erg jammer en teleurgesteld in hun service. Ik raad het aan niemand te nemen.

Faat 7 feb 2023
M

Youfone

Sinds vier weken internet only thuis,alleen maar narigheid,valt steeds uit.Hun oplossing voor de zoveelste keer een nieuwe modem opsturen en zelfde verhaaltje door callcenter mannetje oplepelen.Als ik weg wil kan ik abbo afkopen zeggen ze ha ha ha.Omgekeerde wereld ,zij leveren niet maar ik moet afkopen.Waardeloos bedrijf.

M.Le Belle 18 jan 2023
Reageer
P

Zoveel spijt. Wat een ellende daar.

Totaal niet flexibel, geen medewerking en verkeerde info gekregen.
Sinds 2 januari nieuw contract afgesloten en blijkt dat na 6 dagen al 15000 mb op is en € 6,66 kosten buiten bundel (??) Dit klopt echt voor geen meter.
Bij vorige provider had ze 7000 mb en die waren nooit op.
Op school, thuis en op werk heeft ze wifi (mobiele gegevens worden dan uitgezet). Dat dan nu al 15000 mb op is moet echt een fout zijn maar ze kunnen ons nu niet helpen of alvast tegemoetkomen dus zit ze nu 3 weken zonder. Ik heb nu een probleem wat ik opgelost en uitgezocht wil hebben maar dat kunnen ze blijkbaar niet. Heel vreemd...
Men gaf eerder aan het contract te kunnen ontbinden. Hier wilde we gebruik van maken maar bij het 2e gesprek was het niet mogelijk. Ik vertik het om 5 euro te gaan betalen voor 500 mb

Petra 12 jan 2023
Reageer
W

Helaas is 0 sterren niet mogelijk

Meest slechte klantenservice ooit. Al een maand aan het proberen internet te regelen. Elke dag telefonisch contact en email. Nog geen enkele afspraak is nagekomen. Inmiddels overgestapt naar een andere provider zonder ooit enige normale reactie van youfone gekregen te hebben. Eerlijkwaar de slechtste ervaring met een klantenservice ooit. Bespaar je die moeite en ergernis om een paar euro goedkoper uit te zijn dat is het absoluut niet waard!

Willem 22 dec 2022
Reageer
A

Geen service

Jarenlang goedbetalende klant geweest. 1x een vraag over adreswijziging na aanvraag nieuwe simkaart. Niks mogelijk, niks kan. Verwacht niet dat er meegedacht wordt. Alles is schuld van de klant. Patricia en Tessa, waardeloos “budget maatschappij dus je hoeft niks van ons te verwachten. Als je dubbel betaal kunnen we kijken” Ik raad het iedereen af om een abonnement af te sluiten bij Youfone.

AB 16 dec 2022
Reageer
A

Beloven van alles en doen niks

Opzeg abonnement van youfone, blijkt achteraf dat ik bijna 3 maanden kpn aan t betalen ben.Dus heb ik t zelf moeten regelen Steeds maar mailen en steeds hebben ze een uitreden!! Achterburen hebben t zelfde probleem . Waardeloos heb spijt dat ik voor youfone ben gegaan met de glasvezel. Aansluiting was ook waardeloos heb een ander persoon moeten laten komen bleek dat kabeltje van hun t niet deed/ fout aangesloten, je kunt bellen en mailen maar je krijgt geen gehoor bij hun, steeds andere uitreden. Spijt spijt dat ik voor youfone ben gegaan

Anja 1 dec 2022
Reageer
R

Youfone hanteert hele smerige kleine letters

Youfone hanteert hele smerige kleine letters, ze ronden namelijk elk moment van data verbruik af op 100kb. Klantenservice mag er ook niet zijn als je per ongeluk een pakket koopt (terwijl je het niet eens nodig hebt) want die wordt in geen enkel geval gerestitueerd, wij namen contact op omdat we perongeluk de hoogste bundel kochten maar er was geen beweging in te krijgen, stugge oplichters.

Rowan 17 nov 2022
Reageer
c

Youfone bedondert je

Na overstappen neemt Youfone wraak.
Programma terugkijken is ineens volledig onmogelijk. Het journaal op NPO1 van gisteren kan zelfs niet meer. Advies; er zij betrouwbare providers. Youfone is dat niet.

coenxhofleer 10 nov 2022
Reageer
R

Heel veel moeite met opzeggen tv internet

Verhuizing is geen reden tot beëindiging van het contract, ook niet als op het nieuwe adres youfone niet kan leveren. Dat is jouw probleem.
Uiteindelijk wil men tegen 35 euro het abonnement eerder beëindigen. Dit kost ontzettend veel moeite.
Men wil zelfs een uittreksel van het gba via gemeenteloket. Ondertussen gaan de incasso s gewoon door. Twee incasso s gestorneerd , maar men gaat gewoon over tot incassokosten als ook dreigen met een deurwaarder...
Dit alles gecommuniceerd met ze , geen excuses en gewoon betalen... waardeloos bedrijf.

Ruud 1 nov 2022
Reageer
J

Begin er niet aan

Het is dat 0 sterren niet kan.
Tv abonnement een maand geleden afgesloten waarvan al 3 weken geen tv ivm de tv ontvangers. Inmiddels 200 minuten met de klantenservice gebeld en nog geen stap verder. Op een gegeven moment zegt de klantenservice je de klacht te moeten mailen naar hun support team om vervolgens een mail van het support team te krijgen dat je de klantenservice moet bellen. Nu er geen oplossing komt voor het probleem aangegeven dan het contract te willen stoppen aangezien het niet werkt kan dat alleen als je de volledige jaar abonnementskosten betaald.
Gevalletje @consumenten bond

Jef 20 okt 2022
Reageer
S

Altijd snel internet

Ik heb 6 gb sim only bij youfone. Dit kost mij 8 euro per maand. Best wel goedkoop. Ben zeker tevreden met youfone. Het belangrijkste voor mij is de prijs en internet is ook altijd snel. Helemaal nergens last van. Altijd snel internet in de trein. Youfone is gewoon goed. Ik snap ook niet waarom sommige mensen er zo negatief over zijn.

Samantha 14 okt 2022
Reageer
A

Bekend probleem 4G en iPhone11 en nul communicatie

Ik heb ZELF 4 keer gebeld naar Youfone waarom mijn 4G dataverbinding terugvalt naar E(dge) en dus niet meer werkt. Verschillende helpdeskmedewerkers zijn onvoldoende op de hoogte van wat er speelt, weten niets (?) van kostenvergoeding, beloven een update via mail wat NIET gebeurd. Tot aan de problemen was alles OK, maar ik buiten de wifi netwerken alleen bellen. Voor 12,50 EUR per maand??? En ga dus ook niet verlengen. Klinkt leuk 8 + 4 GB, maar als het niet werkt... Ik heb er geen vertrouwen meer in.

Alwin Brands 19 sep 2022
Reageer
W

Helaas een negatieve review

Het is teleurstellend dat ik dit moet schrijven, want ik ben met vier nummers al vele jaren trouwe klant bij Youfone. Dekking is goed en het werkt verder simpel. Totdat er iets mis gaat ... Onlangs was echter een dataplafond bereikt en wou ik E5 bijkopen. Dat ging mis door een fout van youfone (bijgeboekt op het verkeerde nummer, doordat op 1 mailadres meerdere nummers staan). Binnen 4 minuten gemeld en vervolgens krijg je op vrij onvriendelijke toon mails dat er niks aan te doen is. Wettelijk niet toegestaan en ik voel me echt in de kou gezet als klant; door een fout van Youfone en een stom bedrag van E5. Ik ga weg bij deze club.

WK 25 jun 2022
Reageer
A

Afspraken

Hallo ik heb ook een Youfone contract, en ben heel erg teleurgesteld in Youfone.

Hieronder leg ik uit waarom!

Hoi beste en Hoogachtende Petra, dat jij dit niet op prijs stel, vind ik alleen maar normaal,

en zo hoort dat ook, "maar" !!! dit is in tegenstelling,

vergelijkbaar met hoe Youfone en consorten met zijn of haar klanten om gaat,

en een hele slechte Service Hanteert.

En dan niet te spreken over de service die Youfone laat gelden aan zijn vaste klanten.

Ik vind het op de schaal van 1 op 10 een Zware 1, Heb jij hiervoor Begrip?

Dit vind ik een Erg Goed punt om aan te Werken, anders lopen straks alle
Klanten weg.

Als ik nog van die misleidende Tegen e-mailtjes Krijg van Youfone dan Publiceer
ik Jullie slechte Service.

Kom gewoon mijn verwachtingen na, dan zijn er totaal geen problemen,

Dit is Alles!

Uitleg: me eerste 3 maanden voor het Halve Geld, waar ik me mee aangemeld heb!

en de overnamen van mijn oud telefoon nummer die ik bij T-Mobile heb, die 12

Augustus afloopt! nummer van T-Mobile.

Ik hoop je op de Hoogte gebracht te hebben Beste Petra?


Afz Alex Wiegeraad.

Alex-Wiegeraad 24 jun 2022
Reageer
C

Veel data voor weinig

Ik was op zoek naar een provider die goedkoop is, maar we veel data biedt. Ik ben uitgekomen bij Youfone en ik ben er erg blij mee. Mijn Sim Only abonnement bestaat uit 10 GB en dat is voor mij voldoende. Qua bereik is Youfone helemaal prima en ik ben helemaal niet tegen problemen aangelopen. Alles ging eigenlijk soepel en tot de dag van vandaag ben ik er gewoon tevreden over.

Chantal 27 apr 2022
Reageer
D

Geen internet

Youfone belooft veel maar kan een technisch probleem niet oplossen. Een helpdesk met mensen die veel beloven maar alleen op de standaard knoppen kunnen duwen en geen verantwoordelijkheid willen nemen. Na talloze telefoontjes en emails hebben we nog steeds geen internet, is ons huidige internetcontract verlopen, en wil men nog steeds niets oplossen. Stap alleen over als je zeker weet dat er 'niets anders is dan anders'.

Dhr. Prosman 11 mrt 2022
Reageer
M

Goedkope en goede Sim Only

Jarenlang gebruik ik Sim Only van Youfone en ik ben er zeker tevreden mee. Het is lekker goedkoop en verder gewoon goed. Het kan natuurlijk altijd beter, maar gezien wat je er voor betaald is het helemaal niet slecht. Ik heb in ieder geval geen reden om over te stappen naar een ander en dat zegt eigenlijk wel genoeg. Wat ik wel handig vind, is dat ik een dataplafond heb. Zo ga ik nooit over mijn bundel heen en kan ik makkelijk extra MB's bij kopen. Verder is het gewoon wat je ervan kunt verwachten. Niks meer, niks minder.

Marijke 7 mrt 2022
Reageer
T

Youfone sim only abonnement

Ik heb een sim only abonnement bij Youfone. Dit is een abonnement die ik zelf heb samengesteld. Tegenwoordig kan je dat vrijwel overal doen, maar Youfone was wel een van de goedkopere. Ik kreeg ook 50% korting op mijn abonnement, wat natuurlijk heel mooi was meegenomen. Verder ben ik helemaal tevreden met mijn abonnement. Geen onverwachte kosten, overal goed bereik en een handige app. Overstappen is ook een fluitje van een cent.

Tom 31 jan 2022
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere telecomproviders, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste telecomproviders

Dit zijn de beste telecomproviders van april 2023.

Over Youfone

Youfone biedt altijd de scherpste Sim Only abonnementen via het betrouwbare KPN-netwerk en met downloadsnelheden tot 256 Mbit/s. Er is een brede keuzemogelijkheid voor verschillende bel/sms en databundels. Zo is er voor elke mobiele telefoongebruiker een passend Sim Only abonnement af te sluiten. De bundels zijn zowel in Nederland als in de EU geldig. Bellen/sms’en en internetbundels zijn beschikbaar als abonnementen van 1 jaar, 2 jaar of als maandabonnement.

Klanten houden via de persoonlijke MyYoufone omgeving altijd controle over de kosten met het bel- of dataplafond. Daarnaast biedt MyYoufone omgeving extra diensten & modules aan zoals een spaarprogramma, onderling bellen module, extra GB module en bestaande klanten kunnen in de Toestelshop refurbished telefoontoestellen kopen voor een scherpe prijs.

Daarom Youfone voor klanten:

  • Gratis klantenservice
  • Betrouwbaar KPN-netwerk
  • Bundels geldig binnen NL & EU
  • Gratis nummerbehoud
  • Controle over je kosten
  • Downloadsnelheid tot 256 Mbit/s