Budget Mobiel

Budget Mobiel

3.50/5.00 • 277 reviews
S

Bevalt me goed

Ik vind het vrij logisch dat je steeds meer mensen ziet met budget mobiel als provider. Waar ik zelf van jou is dat een bedrijf de klant zelf de beste keuze voorschotelt in plaats van dat je een half uur bezig bent om allerlei keuzes te maken. Budget heeft een grote bundel en een onbeperkt bundel, ik denk dat 90% het kan doen met de grote bundel dus de keuze is makkelijk en snel gemaakt. Daarnaast is 15 euro voor 7GB internet best wel goedkoop en je hoeft dan echt niet op te letten of je over je bundel gaat want dan moet je echt je best doen.

Ik ben een nieuwe (blije) klant van Budget Mobiel en het bevalt me heel goed.

Simar 10 jun 2022
Reageer
J

Waardeloos!

Ik heb ook sinds een paar maanden niet overal bereik meer met mijn iPhone 11 Pro Max. Tot de zomer van 20222 ging het prima: goed bereik / dekking overal waar ik kwam! Daarna was/ is het drama!

LOS HET OP!

Jair Eckmeyer 3 dec 2022
D

Veel korting bij Budget Mobiel

Abonnement genomen bij Budget Mobiel met 50% korting. Deze korting duurt 8 maanden bij een 2 jarig abonnement. Niet een slechte deal. De prijs wordt na die 8 maanden ook niet duurder dan de standaard prijs wat je betaald. Normaal kost Budget Mobiel onbeperkt 20 euro per maand en bij een 2 jarig abonnement betaal je de eerste 8 maanden 10 euro, daarna gewoon 20 euro. Voor Budget Mobiel onbeperkt is 20 euro zelfs niet duur, laat staan 10 euro. Ik ben dus heel blij met deze deal, want ik wou ook onbeperkt data.

Dennis 1 dec 2022
Reageer
H

Erg tevreden

Ik zit hier nu een x aantal maanden en moet zeggen ondanks dat ik hier best veel negatieve reviews tegen kom, ben ik al een aantal maanden erg tevreden. De kosten zijn altijd hetzelfde, wat betreft het bereik van het KPN netwerk heb ik geen klagen! Echter is de download en uploadsnelheid aan de lage kant, maar prima om Youtube, NLZIET, Videoland etc mee te gebruiken en dit is voor mij persoonlijk meer dan voldoende! Ook maak ik gebruik van het energie van Budget net als internet tv en bellen Hierom betaal ik 'maar' € 15 p.maand voor dit abonnement incl onbeperkt bellen!

Harry 7 nov 2022
Reageer
C

Tevreden

Ik ben zeer tevreden.. mooie prijs voor maandelijks internet. Alleen ik heb nooit een welkomskado gehad.. heb jullie ook een mail gestuurd hier over. Ik zou graag de draadloze oordopjes willen.. kan iemand contact met mij opnemen van de service balie. Maar over algemeen ben ik zeer tevreden. Bijna geen storing.. overzicht op internet van betalingen vind ik heel duidelijk

C. Langenfeld 25 okt 2022
Reageer
B

Eens met deze review! Ik ben ook tevreden, internet werkt altijd prima en ben ook goed bereikbaar. Volgens mij reageert Budget Mobiel hier niet op reviews want ze zijn nog niet geverifieerd staat er.. Als je de oordopjes wilt zal je contact met ze moeten opnemen via de website.

Bertus 28 okt 2022
A

4G en Iphone 11 werkt niet

Sinds juli 2022 werkt mijn 4G verbinding niet meer. Meerdere malen met een medewerker gechat. Zij geven aan dat er een storing is met alleen de Iphone 11 en dat KPN er aan werkt. Het is bijna november en nog steeds niet opgelost. Ik stap over! kan mij niet voorstellen dat dit het probleem is en dat het zolang moet duren.

Anouk 25 okt 2022
Reageer
S

Ik heb precies hetzelfde probleem
En het blijft ook aanhouden. Ik denk erover om over te stappen
Als het probleem zich aanblijft houden

Suzy 1 nov 2022
J

Wat een *** abonnement ik heb onbeperkt bellen en internet maar ik kan niet gebruik van maken! Het is 4GB zonder voor geld!

Jammy 4 nov 2022
T

Alle andere simonly aanbieders zoals simyo en kpn zelf hebben hun klanten een aanbieding gedaan om de iPhone 11 te ruilen tegen de 12 als compensatie.
De storing word anders niet opgelost budget mobiel weet dat hun een van de laatste zijn met nog geen oplossing naar de klant toe!

Dan elke keer te zeggen er is blijna een oplossing. Opstappen kan niet en je krijgt niet eens alle maanden aan geld terug ter compensatie. Verschrikkelijk frustrerend is dit ik ben al 5 maanden bezig. Kpn zegt letterlijk deze storing met de iPhone 11 is niet op te lossen.

Thalita 15 nov 2022
H

Budget Mobiel grote internetpakketten

Wij zijn groot voorstander van Budget Mobiel. We zijn beide rond de 40 en gebruiken toch wel veel internet is gebleken uit onze facturen van onze vorige telecomprovider. Met name beeldbellen hakt er blijkbaar in, hierom gekozen om naar Budget Mobiel over te stappen omdat je daar grote pakketten hebt voor een relatief klein prijsje. We hebben beide gekozen voor het basis abonnement waarbij je 15 euro betaald voor 7GB aan internet. Als dat niet genoeg is kan je het altijd nog opwaarderen naar het onbeperkt pakket via de app is ons verteld. De eerste 6 maanden krijgen we 50% korting dus dat is ook mooi meegenomen!!!

Hendrik en Denise 16 okt 2022
Reageer
B

Alles van Budget

Ik heb alles van Budget. Energie, internet/tv, maar ook mobiel. Het bevalt mij allemaal goed. Budget Mobiel bevalt dus ook goed. Omdat ik alles bij Budget heb, ontvang ik combivoordeel. Scheelt op mijn sim only ook weer € 2,50 per maand. Mooi meegenomen dus. Zelf heb ik onbeperkt data, bellen en sms. Snelheid van internet is echt prima. Ik kan videos streamen zonder problemen en muziek luisteren zonder haperingen. Buiten Nederland in Europa heb je trouwens niet onbeperkt data, maar 17 GB. Wat best veel is, maar niet onbeperkt dus. Dat is wel belangrijk om te onthouden.

Bob 14 okt 2022
Reageer
E

Slechte internetverbinding

Wat een slechte service! Na tweemaal 9 minuten aan de telefoon te hebben gehangen voor 55 cent per minuut + de gebruikelijke telefoonkosten, en intussen 6 maal te zijn doorverbonden, blijkt dat Budget thuis in de avond niet bereikbaar is.
Voor de zoveelste keer geen internet en televisie vanavond. Wij zeggen morgen direct ons contract op. Wat een enorme bende daar. Wij zijn blij wanneer we naar een andere aanbieder kunnen overstappen.

Eveline de Raat 10 okt 2022
Reageer
W

tevreden

wij zijn wel tevreden over wat budget mobiel ons voorschotelt. heel veel internet voor een vrij lage prijs, met name in deze rot periode waarbij alles duurder wordt en je de telefoon toch wel veel gebruikt is budget mobiel een uitkomst. als je niet zoveel op je telefoon doet of je hebt wel veel wifi dan zijn er nog wel goedkopere opties als budget mobiel maar als je 15 euro wilt uitgeven per maand zonder zorgen dan is budget de beste optie. mijn man en ik hebben veel opties naast elkaar gelegd dus we weten waar we over praten.

Willemijn 12 sep 2022
Reageer
D

Overweging om stappen te ondernemen

Heel slecht, ze beloven je hetzelfde te bieden als KPN. Geen 5G, slechtere Wifi, slechte internet verbinding via de telefoon. Wereld van verschil. Na een half jaar heeft er 1 iemand durven zeggen dat het inderdaad niet te vergelijken is met KPN. die zijn 4x zo snel. Mijn klachten worden niet serieus genomen en chats worden zomaar afgesloten. Sta op t punt om grotere stappen te ondernemen aangezien opzeggen niet lukt/kan. Gewoon opgelicht dus

Dylan Burer 12 sep 2022
Reageer
M

Slecht

Zodra de mb's op zijn moet je het aanvullen met een smsje naar 7171 wat niet altijd werkt ik zit soms zonder internet terwel ik een onbeperkt internet bundel heb. Klantenservice is moeilijk te bereiken en ookal heb je ze aan de lijn kunnen ze niks voor je betekenen en wordt er aangeraden om naar een andere provider te gaan. Slecht slecht slecht echt een afrader.
Voor de mensen die het overwegen, NIET DOEN.

M. 11 sep 2022
Reageer
H

Sinds 1 augustus bij Budget mobiel

Zelf besloten om over te stappen naar een wat goedkopere provider voor mijn telefoondienst. Budget mobiel klinkt goedkoop en na wat reviews te hebben gelezen bestelde ik gelijk. Sinds gisteren (1-augustus 2022) heb ik Budget mobiel aangesloten gekregen. Simkaart moest ik omwisselen want zat hiervoor bij KPN. Tot dusver gaat alles goed want ik kan bellen en heb ook whats app op de telefoon via de app store gehaald.

Harm 2 aug 2022
Reageer
E

Budget Mobiel voor veel goedkope internetdata

Heb eigenlijk totaal geen klachten over Budget Mobiel als telecomprovider. Waarom? Ben overgestapt van KPN naar Budget Mobiel, maak nog steeds gebruik van het KPN netwerk alleen voor een goedkopere prijs. Totaal geen hinder ondervonden van de overstap in het algemeen dus kan niet anders dan positief zijn. Heb zelfs nog meer GB aan internet ook. Laat ik ook eerlijk zijn, ik wil graag veel internetdata maar er zijn nog wel goedkopere telecomproviders als je een kleine internetbundel neemt, denk dan aan Simyo en Lebara bijvoorbeeld. Voor de mensen die toch net wat meer internetdata nodig hebben is Budget Mobiel de juiste weg.

Edwin 22 jul 2022
Reageer
W

Budget Mobiel timmert aan de weg

Zeker een goed bedrijf waar wij nu al ongeveer 2 jaar gebruik maken van de Budget Mobiel diensten. Ik moet eerlijk zijn dat het in het begin wat problemen had met de app die je op je mobiel kan installeren. Deze is in de loop der jaren goed verbeterd en je kan nu alles inzien van je verbruik en je kosten. Ik kan me herinneren dat ik in het begin zelfs een slechte ervaring heb gedeeld dus wilde nu graag een positieve delen omdat het anno 2022 een hele prettige telecomprovider is. We hebben tevens Budget Energie aangeschaft waardoor we bovenop de al gunstige prijs nog een korting krijgen.

Willemijn 11 jul 2022
Reageer
E

Maandelijks opzegbaar

Ik heb een maandelijks opzegbaar sim only abonnement genomen bij Budget Mobiel. Mijn eerste indruk is dat het niet veel onderdoet voor Vodafone. Hier zat ik voorheen bij. Internet is ongeveer even snel en verder kan ik weinig verschillen ontdekken. De prijs is wel een groot verschil in positieve zin. Ik ben blij dat ik ben overgestapt naar Budget Mobiel. Ik heb zeker geen spijt achteraf.

Emma 22 jun 2022
Reageer
D

Heel tevreden met onbeperkt data

Na veel wisselende reviews lezende te hebben, toch maar overgestapt naar Budget Mobiel. Ik was wel wat huiverig, omdat de negatieve reviews toch in je hoofd gaan zitten. Vanwege de lage maandlasten toch maar besloten om wel over te stappen. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad. Internet is lekker snel en toch onbeperkt data. Ik zit veel in de trein dus ik wou wel onbeperkt data. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik gewoon heel tevreden ben.

Desiree 21 jun 2022
Reageer
d

opzeggen lukt niet op geen enkele wijze

probeer al 3 weken contact met ze te krijgen zonder resultaat,bel me terug formulier ingevuld nooit terug gebeld,hun chat buddy slaat nergens op als die niet verder komt zegt ie wilt u met een medewerker chatten, ja dan krijg je steeds er is op dit moment geen medewerker beschikbaar,op mails reageren ze niet telefoon nr krijg je 4 keuzes maakt niet uit welke je kiest je blijft in het keuze menu hangen,hoe moet je verdomme contact met ze krijgen ik wil van ze af maar lukt op geen enkel manier maar ondertussen wel blijven incasseren

deniz 18 jun 2022
Reageer
B

When you pay peanuts, you get monkeys. Oftewel als je niet veel betaald voor een dienst, kan het verkeerd uitpakken.

Budgeteer 18 jun 2022
G

Zeer trage verbinding van maar 5 MBs

Mede door mijn abonnementen bij budget energie en het alles-in-1 pakket, ben ik overgestapt naar budget mobiel. Normaal gesproken zoek ik tot de bodem uit wat de voor- en nadelen zijn van providers. Ik was me totaal niet bewust van het feit dat de snelheid van 4g per leverancier zo erg kon verschillen. Waar ik bij Vodafone en Tele2 altijd netjes de 50 MB/s downloadsnelheid aantikte, was het bij budget mobiel ca. 2 á 3 MB/s downloadsnelheid.

Dit staat overigens duidelijk op de website vermeld, maar totaal overheen gelezen. Gelukkig kon ik me nog herroepen op mijn aankoop *binnen 14 dagen na bestelling. Dit was heel netjes en snel opgepakt, waardoor ik met nummerbehoud weer kon overstappen naar Tele2.

Gebruik je je telefoon enkel voor appen en mailen, zit je bij budget mobiel prima. Wil je gamen of streamen, dan ben je zeer beperkt.

Hopelijk helpt dit om een juiste keuze te maken!

Geert 15 jun 2022
Reageer
D

Dit vind ik niet goed want deze is echt goede WiFi dus niet zuren soms doet ie het het maar daarna weer wel dus niet zuren

Daddy 20 jun 2022
C

Slecht bereik in buitenland

Ik heb sinds half jaar Budget mobiel en dat ging prima totdat we op vakantie waren in het buitenland.... Ineens geen internet meer, geen bereik niks.... Voor 5 euro extra internet gekocht, ging het even wat beter, maar dat was maar van korte duur. Inmiddels geen berichtje meer dat mn internet tegoed op was... Weer extra internet gekocht, was binnen 1 week op! weer geen berichtjes.. En ik heb alleen mn mail gecheckt en google maps gebruikt voor de route... Ik vind dit ondermaats... Gewoon geen berichtje niks... en 5 GB gebruiken in 1 week.... vind ik wel erg vreemd.... Ik ga weer op zoek naar een ander bedrijf. Klantenservice slecht bereikbaar mijn abuis afgesloten extra tegoed van 20 euro heb ik, ondanks belofte ook nog niet terug. Kortom ik ben een zeer ontevreden klant. Werkt leuk als je op wifi zit maar daarbuiten, en dan vooral in het buitenland is het gewoon slecht.

C. Dijkstra 15 jun 2022
Reageer
S

Ze gaan uit van 3 GB gemiddeld verbruik

Ik wil overstappen, naar deze provider, en heb de voorwaarden gelezen. Ze gaan uit van een gemiddeld verbruik van 3 GB per dag. Hallo jongens we leven niet in het stenen tijdperk. X je routeplanners updaten is al gauw 10gb. Je tel. opnieuw installeren is al gauw 10 gb. ff porno kijken 5 gb enz. En nou niet lullen dat kun je thuis ook via wi-fi doen, nou als dat zo is hoef ik geen onbeperkt internet. Juist voor mensen die op plaatsen zijn waar geen internetverbinding is zoals bv op een schip zou of een kampje ben je echt meer kwijt dan die zuinige 4 gb. En dan het gebruik in de EU? 14 gb in de maand? Lachertje!! En dan 5 euro betalen voor een schamele 2 gb? tjonge tjonge tjonge. Providertje loopt jaren achter. Dus lees eerst de voorwaarden voor dat je met deze jongens in zee gaat.

Snoet 13 jun 2022
Reageer
F

Vodafone naar Budget Mobiel

Ik ben overgestapt van Vodafone naar Budget Mobiel. Alles wordt duurder en het leek mij een goed idee om te besparen op mijn telefoonrekening. Bij Vodafone betaalde ik aanzienlijk meer dan wat ik nu betaal. Ik heb Sim Only van Budget Mobiel, want een telefoon had ik al. Ik ben erg blij dat ik ben overgestapt. Ik dacht dat altijd dat zo'n goedkope provider niet goed kon zijn, maar het tegendeel is waar. Ik merk eigenlijk geen verschil. Eigenlijk had ik veel eerder moeten overstappen.

Freek 12 jun 2022
Reageer
J

Lage maandlasten

Ik heb vrijwel alles van Budget en dus ook Budget Mobiel. Ik ben tevreden met hun diensten. Budget Mobiel heb ik nu zo'n paar jaar en ik ga binnenkort verlengen. Geen reden om over te stappen naar een andere telecomprovider. Wel heb ik een paar keer een beetje lang moeten wachten op reactie, maar dit was geen probleem voor mij. Ik ben gewoon heel tevreden met Budget. Lage maandlasten en dat kun je wel gebruiken in deze tijd.

Jordy 11 jun 2022
Reageer
j

Schijt aan netneutraliteit

Diverse websites welke ik gebruikte werden speciaal voor mij geblokkeerd. Ook kon ik een concurrent niet bezoeken. Mac adressen werden geblokkeerd. Er werkt een afgunstige met een steekje los op de ict afdeling. Nefarieuze onderneming pur sang . De helpdesk ("giovanni" althans) kleineert mensen met dislectie of typfoutjes. De netneutraliteit wet bestaat voor deze antidemocraten blijkbaar niet.

joop 9 jun 2022
Reageer
M

Dat deden ze eerder op school ook al altijd, beetje kinderachtig. Wilde je op een spelletjes site, geblokkeerd. Zucht :-)

Monster C 9 jun 2022
S

Ik kan gewoon op letterlijk alle sites wat ik wil dus het lijkt me sterk dat ze speciaal voor jou beperkingen opleggen. Ben jij misschien van de concurrent of? Heel raar verhaal dit...

Simar 10 jun 2022
U

Al een VPN geprobeerd om te kijken of het klopt wat je zegt? MAC adressen zijn gekoppeld aan apparaten, dus daarop gaan blacklisten is niet te doen. Zelf kan ik overal bij en heb nog geen blokkade meegemaakt. Al met al een raar verhaal.

Unknown 29 jun 2022
J

Goedkoop maar goed

Sim only van budget mobiel is gewoon goed. Het is ook goedkoop dus wat wil je nog meer? Ik heb al meer dan 2 jaar sim only van budget en nooit klachten gehad. Het werkt altijd en heb altijd goed internet. Als het ergens anders goedkoper kan zal ik wel overstappen want ik zit het liefst bij de goedkoopste maar volgensmij is het nergens goedkoper. Daarom gewoon lekker bij budget en mij hoor je niet klagen.

Jim 3 jun 2022
Reageer
R

Al jaren tevreden over Budget Mobiel

Ik ben al jaren klant bij Budget Mobiel en ik kan het iedereen aanbevelen. Lage kosten in de maand en gewoon een solide provider. Tuurlijk is het wel eens voorgekomen dat ik wat minder bereik of wat trager internet had, maar geen enkele provider is wat dat betreft helemaal perfect. Budget Mobiel is gewoon goed. Je kunt misschien niet de service verwachten die je bij een duurdere provider hebt, maar dat is logisch, want ze moeten ergens de kosten drukken. Ik heb in al die jaren geen noemenswaardige problemen gehad in ieder geval. De laatste jaren is het echt altijd goed geweest. Ik blijf gewoon klant bij Budget Mobiel.

Roy 2 jun 2022
Reageer
Beste telecomproviders

Dit zijn de beste telecomproviders van december 2022.

Over Budget Mobiel

Internetbundel onbeperkt of 7GB per maand, onbeperkt sms'en en bellen in Nederland voor een vast bedrag per maand. Alles is in de prijs inbegrepen waardoor je dus nooit over je bundel heen kunt en voor hoge kosten komt te staan. Budget Mobiel maakt hiervoor gebruik van het telefoonnetwerk van KPN. Budget Mobiel was voorheen bekend als Robin Mobile en valt onder Budget Thuis.

  • Nog niet geverifieerd