B

slecht bereik en storingen tijdens gesprekken

Ik heb ontzettend slecht bereik met Budgetmobiel. Als ik gebeld word heb ik met regelmaat de klacht dat mijn telefoon een ingesprektoon aangeeft (wifi bellen staat aan) Als ik zelf bel dan is het gesprek vanwege slecht bereik amper te volgen. Ik irriteer mij hier enorm aan en baal echt dat ik voor deze profider gekozen heb.

Bianca 12 mei 2023
J

Dat is wel apart Bianca, ik heb ook Budget Mobiel en het werkt altijd prima. Sterker nog, ze maken gebruik van de KPN zendmasten dus heel veel kan er niet mis mee zijn. Misschien is er iets met je simkaart dat die is verouderd? Dat lossen ze meestal wel snel op bij telecomproviders. Anders is er misschien iets kapot aan je telefoon?

Jasper 18 mei 2023
H

Slechte onbereikbare klantenservice

Houden zich niet aan de 2jr geleden afgesproken ingangsdatum die dan nu opzegdatum zou moeten zijn. Krijgt je 3 dagen voor hun (!!??) einddatum (maar niet correct is) melding dat je contract wordt gewijzigd. Dus enige keuze heb je niet meer 3 dagen vooraf. "Gelukkig" maandelijks opzegbaar maar dus wel extra kosten.
Denken (net zoals bij energie aan hun eigen budget. Nee nooit meer.

Henk 7 mei 2023
Reageer
E

geen installateur, geen communicatie

Budget mobiel laat nieuwe klanten simpelweg barsten. Installateur komt gewoon niet opdagen, zonder enige vorm van communicatie. En als je hierover meerdere malen met de klantenservice belt wordt je weliswaar vriendelijk te woord gestaan, maar dat betekent niet dat ze ook maar iets voor je doen en komt er nog geen oplossing. Dit is geen goede start geweest. Ook daags daarna is er geen oplossing gekomen, alleen maar zwijgen. Het is echt heel triest.

E. 29 apr 2023
Reageer
A

Om een hartaanval aan over te houden

Ik ben afgesloten terwijl ik gewoon betaald heb, ook geen WiFi thuis afgesloten nadat ze beweerden dat ik niet had betaald, onbereikbaar, ik wilde iemand spreken omdat ik veel te vertellen heb, na 40 minuten in de wacht te hebben gestaan , maar ( het gesprek wat nooit kwam ) afgebroken!
Ik kon niet nakijken of ik ( controleren) of er idd betaald was en ik kon voor alle zekerheid ook niet betalen omdat ik van ALLES was afgesloten, ik kon niet in mijn bank app!
Mijn grootste fout ooit !! Om van simpel naar dit KLOTE bedrijf te zijn gegaan!
Alleen tijdens kantoor uren te ( bereiken) nou niet telefonisch! Ik vervloek dit Kut bedrijf, je zit aan alle kanten vast en kunt nergens je verhaal kwijt! Bij simpel kun je gewoon via whatsapp je verhaal doen! Mijn telefoon was zogezegd niet betaald maar ook mijn WiFi van thuis werd afgesloten ! Kon ook niet meer bellen, daar zit je dan alleenstaande van 66 !

Anja 17 mrt 2023
Reageer
N

Rot profiler

Is het ook mogelijk om geen ster te geven? Want 1 ster vind ik al teveel. Ik ben sinds 5 maanden klant bij budget mobile onbeperkt, maar ik kan niet wachten om over te stappen. Zeer slechte internetverbinding, hij valt steeds weg of ik heb totaal geen bereik. Ik ben zelfs bereid om alle kosten in één keer te betalen en over te stappen en dat ga ik ook doen!!!

Nesari 15 mrt 2023
Reageer
M

Langzaam

Prijs - kwaliteit verhouding heel erg slecht. Adverteren met KPN netwerk maar ik zo traag dat sommige websites niet geladen kunnen worden. Mocht je uit willen kiezen op prijs denk hier goed over na. Je komt er niet onderuit wanneer je je abbonoment afgesloten hebt, ik zou budget mobiel dus absoluut niet aan raden. Ook geen optie tot meer betalen en sneller internet.

Maarten 9 mrt 2023
Reageer
R

Niet te bereiken

Heel slecht maar bedrijf. Je hebt een probleem en ze zijn niet te bereiken niet telefonisch ook niet via de chat. Wat een amateurs!!!!! Zeker weten dat ik overstap. Zorg eens voor een goede klantenservice voor zo groot bedrijf. Ik zet nooit reviews neer. Maar echt dit maakt mij zo kwaad

Rick Bexkens 28 feb 2023
Reageer
W

Relatief kleine prijs veel data

Je hoort er tegenwoordig vrijwel niets meer over. Een jaar geleden hoorde je niets anders dan Budget Mobiel hier, Budget Mobiel daar. Wij zijn hier nu een paar maanden klant van en ik mag jullie vertellen dat het ons goed bevalt. Voor mensen en families die veel internetdata verbruiken, dus filmpjes kijken wanneer er geen Wifi in de buurt is, kunnen hier voor een relatief kleine prijs veel internetdata krijgen. Ook het feit dat ze maar 2 pakketten verkopen in plaats van dat je het pakket geheel kan samenstellen, bevalt mij en mijn vrouw zeer. Een simpel en overzichtelijk concept is vaak zo gek nog niet. En voor de mensen die zich afvragen of de "vertraagde verbinding" voor problemen zorgt, nee. Totaal niet zelfs, geen enkele hapering te bekennen, zelfs niet met films streamen.

Ben wel benieuwd wat de reden is dat je tegenwoordig zo weinig meer hoort van Budget Mobiel. De klanten zullen wel binnen zijn denk ik? Ik ben in ieder geval blij klant, gezamenlijk met mijn vrouw.

Wim en Trijntje 22 feb 2023
Reageer
J

Budget Mobiel basis pakket goed

Zeker geen verkeerde keuze om me hier in te schrijven want je krijgt gewoon toegang tot de signaalpalen van KPN (wat betekent dat je qua signaal op je telefoon altijd wel goed zit in heel NL). Met het basispakket krijg je 7 gigabyte aan internetdata, wel met een gelimiteerde snelheid maar hier merk je niks van. Voor 15 euro ben ik dus helemaal klaar per maand voor heel veel internet. En voor de mensen die vragen of ik enige hinder ondervind van de gelimiteerde snelheid: nee, totaal niet.

Julian 11 jan 2023
Reageer
D

Veel korting bij Budget Mobiel

Abonnement genomen bij Budget Mobiel met 50% korting. Deze korting duurt 8 maanden bij een 2 jarig abonnement. Niet een slechte deal. De prijs wordt na die 8 maanden ook niet duurder dan de standaard prijs wat je betaald. Normaal kost Budget Mobiel onbeperkt 20 euro per maand en bij een 2 jarig abonnement betaal je de eerste 8 maanden 10 euro, daarna gewoon 20 euro. Voor Budget Mobiel onbeperkt is 20 euro zelfs niet duur, laat staan 10 euro. Ik ben dus heel blij met deze deal, want ik wou ook onbeperkt data.

Dennis 1 dec 2022
Reageer
H

Erg tevreden

Ik zit hier nu een x aantal maanden en moet zeggen ondanks dat ik hier best veel negatieve reviews tegen kom, ben ik al een aantal maanden erg tevreden. De kosten zijn altijd hetzelfde, wat betreft het bereik van het KPN netwerk heb ik geen klagen! Echter is de download en uploadsnelheid aan de lage kant, maar prima om Youtube, NLZIET, Videoland etc mee te gebruiken en dit is voor mij persoonlijk meer dan voldoende! Ook maak ik gebruik van het energie van Budget net als internet tv en bellen Hierom betaal ik 'maar' € 15 p.maand voor dit abonnement incl onbeperkt bellen!

Harry 7 nov 2022
Reageer
C

Tevreden

Ik ben zeer tevreden.. mooie prijs voor maandelijks internet. Alleen ik heb nooit een welkomskado gehad.. heb jullie ook een mail gestuurd hier over. Ik zou graag de draadloze oordopjes willen.. kan iemand contact met mij opnemen van de service balie. Maar over algemeen ben ik zeer tevreden. Bijna geen storing.. overzicht op internet van betalingen vind ik heel duidelijk

C. Langenfeld 25 okt 2022
B

Eens met deze review! Ik ben ook tevreden, internet werkt altijd prima en ben ook goed bereikbaar. Volgens mij reageert Budget Mobiel hier niet op reviews want ze zijn nog niet geverifieerd staat er.. Als je de oordopjes wilt zal je contact met ze moeten opnemen via de website.

Bertus 28 okt 2022
A

4G en Iphone 11 werkt niet

Sinds juli 2022 werkt mijn 4G verbinding niet meer. Meerdere malen met een medewerker gechat. Zij geven aan dat er een storing is met alleen de Iphone 11 en dat KPN er aan werkt. Het is bijna november en nog steeds niet opgelost. Ik stap over! kan mij niet voorstellen dat dit het probleem is en dat het zolang moet duren.

Anouk 25 okt 2022
S

Ik heb precies hetzelfde probleem
En het blijft ook aanhouden. Ik denk erover om over te stappen
Als het probleem zich aanblijft houden

Suzy 1 nov 2022
J

Wat een *** abonnement ik heb onbeperkt bellen en internet maar ik kan niet gebruik van maken! Het is 4GB zonder voor geld!

Jammy 4 nov 2022
T

Alle andere simonly aanbieders zoals simyo en kpn zelf hebben hun klanten een aanbieding gedaan om de iPhone 11 te ruilen tegen de 12 als compensatie.
De storing word anders niet opgelost budget mobiel weet dat hun een van de laatste zijn met nog geen oplossing naar de klant toe!

Dan elke keer te zeggen er is blijna een oplossing. Opstappen kan niet en je krijgt niet eens alle maanden aan geld terug ter compensatie. Verschrikkelijk frustrerend is dit ik ben al 5 maanden bezig. Kpn zegt letterlijk deze storing met de iPhone 11 is niet op te lossen.

Thalita 15 nov 2022
H

Budget Mobiel grote internetpakketten

Wij zijn groot voorstander van Budget Mobiel. We zijn beide rond de 40 en gebruiken toch wel veel internet is gebleken uit onze facturen van onze vorige telecomprovider. Met name beeldbellen hakt er blijkbaar in, hierom gekozen om naar Budget Mobiel over te stappen omdat je daar grote pakketten hebt voor een relatief klein prijsje. We hebben beide gekozen voor het basis abonnement waarbij je 15 euro betaald voor 7GB aan internet. Als dat niet genoeg is kan je het altijd nog opwaarderen naar het onbeperkt pakket via de app is ons verteld. De eerste 6 maanden krijgen we 50% korting dus dat is ook mooi meegenomen!!!

Hendrik en Denise 16 okt 2022
Reageer
B

Alles van Budget

Ik heb alles van Budget. Energie, internet/tv, maar ook mobiel. Het bevalt mij allemaal goed. Budget Mobiel bevalt dus ook goed. Omdat ik alles bij Budget heb, ontvang ik combivoordeel. Scheelt op mijn sim only ook weer € 2,50 per maand. Mooi meegenomen dus. Zelf heb ik onbeperkt data, bellen en sms. Snelheid van internet is echt prima. Ik kan videos streamen zonder problemen en muziek luisteren zonder haperingen. Buiten Nederland in Europa heb je trouwens niet onbeperkt data, maar 17 GB. Wat best veel is, maar niet onbeperkt dus. Dat is wel belangrijk om te onthouden.

Bob 14 okt 2022
Reageer
E

Slechte internetverbinding

Wat een slechte service! Na tweemaal 9 minuten aan de telefoon te hebben gehangen voor 55 cent per minuut + de gebruikelijke telefoonkosten, en intussen 6 maal te zijn doorverbonden, blijkt dat Budget thuis in de avond niet bereikbaar is.
Voor de zoveelste keer geen internet en televisie vanavond. Wij zeggen morgen direct ons contract op. Wat een enorme bende daar. Wij zijn blij wanneer we naar een andere aanbieder kunnen overstappen.

Eveline de Raat 10 okt 2022
c

Waar wonen jullie? Kan de berekbaarheid daarmee samenhangen vanwege dekkingsgebiex kpn?
Niet overal is de dekking nl even goed is mijn ervaring.

christiaan 20 apr 2023
W

tevreden

wij zijn wel tevreden over wat budget mobiel ons voorschotelt. heel veel internet voor een vrij lage prijs, met name in deze rot periode waarbij alles duurder wordt en je de telefoon toch wel veel gebruikt is budget mobiel een uitkomst. als je niet zoveel op je telefoon doet of je hebt wel veel wifi dan zijn er nog wel goedkopere opties als budget mobiel maar als je 15 euro wilt uitgeven per maand zonder zorgen dan is budget de beste optie. mijn man en ik hebben veel opties naast elkaar gelegd dus we weten waar we over praten.

Willemijn 12 sep 2022
Reageer
D

Overweging om stappen te ondernemen

Heel slecht, ze beloven je hetzelfde te bieden als KPN. Geen 5G, slechtere Wifi, slechte internet verbinding via de telefoon. Wereld van verschil. Na een half jaar heeft er 1 iemand durven zeggen dat het inderdaad niet te vergelijken is met KPN. die zijn 4x zo snel. Mijn klachten worden niet serieus genomen en chats worden zomaar afgesloten. Sta op t punt om grotere stappen te ondernemen aangezien opzeggen niet lukt/kan. Gewoon opgelicht dus

Dylan Burer 12 sep 2022
Reageer
M

Slecht

Zodra de mb's op zijn moet je het aanvullen met een smsje naar 7171 wat niet altijd werkt ik zit soms zonder internet terwel ik een onbeperkt internet bundel heb. Klantenservice is moeilijk te bereiken en ookal heb je ze aan de lijn kunnen ze niks voor je betekenen en wordt er aangeraden om naar een andere provider te gaan. Slecht slecht slecht echt een afrader.
Voor de mensen die het overwegen, NIET DOEN.

M. 11 sep 2022
Reageer
H

Sinds 1 augustus bij Budget mobiel

Zelf besloten om over te stappen naar een wat goedkopere provider voor mijn telefoondienst. Budget mobiel klinkt goedkoop en na wat reviews te hebben gelezen bestelde ik gelijk. Sinds gisteren (1-augustus 2022) heb ik Budget mobiel aangesloten gekregen. Simkaart moest ik omwisselen want zat hiervoor bij KPN. Tot dusver gaat alles goed want ik kan bellen en heb ook whats app op de telefoon via de app store gehaald.

Harm 2 aug 2022
Reageer
E

Budget Mobiel voor veel goedkope internetdata

Heb eigenlijk totaal geen klachten over Budget Mobiel als telecomprovider. Waarom? Ben overgestapt van KPN naar Budget Mobiel, maak nog steeds gebruik van het KPN netwerk alleen voor een goedkopere prijs. Totaal geen hinder ondervonden van de overstap in het algemeen dus kan niet anders dan positief zijn. Heb zelfs nog meer GB aan internet ook. Laat ik ook eerlijk zijn, ik wil graag veel internetdata maar er zijn nog wel goedkopere telecomproviders als je een kleine internetbundel neemt, denk dan aan Simyo en Lebara bijvoorbeeld. Voor de mensen die toch net wat meer internetdata nodig hebben is Budget Mobiel de juiste weg.

Edwin 22 jul 2022
E

Hi Edwin,

Jij bent tevreden, nog steeds?
Hoe is de mobiele internetsnelheid? Kun je hiermee filmpjes kijken en bijvoorbeeld videobellen zonder haperingen?

Ellen 3 jan 2023
W

Budget Mobiel timmert aan de weg

Zeker een goed bedrijf waar wij nu al ongeveer 2 jaar gebruik maken van de Budget Mobiel diensten. Ik moet eerlijk zijn dat het in het begin wat problemen had met de app die je op je mobiel kan installeren. Deze is in de loop der jaren goed verbeterd en je kan nu alles inzien van je verbruik en je kosten. Ik kan me herinneren dat ik in het begin zelfs een slechte ervaring heb gedeeld dus wilde nu graag een positieve delen omdat het anno 2022 een hele prettige telecomprovider is. We hebben tevens Budget Energie aangeschaft waardoor we bovenop de al gunstige prijs nog een korting krijgen.

Willemijn 11 jul 2022
Reageer
E

Maandelijks opzegbaar

Ik heb een maandelijks opzegbaar sim only abonnement genomen bij Budget Mobiel. Mijn eerste indruk is dat het niet veel onderdoet voor Vodafone. Hier zat ik voorheen bij. Internet is ongeveer even snel en verder kan ik weinig verschillen ontdekken. De prijs is wel een groot verschil in positieve zin. Ik ben blij dat ik ben overgestapt naar Budget Mobiel. Ik heb zeker geen spijt achteraf.

Emma 22 jun 2022
Reageer
D

Heel tevreden met onbeperkt data

Na veel wisselende reviews lezende te hebben, toch maar overgestapt naar Budget Mobiel. Ik was wel wat huiverig, omdat de negatieve reviews toch in je hoofd gaan zitten. Vanwege de lage maandlasten toch maar besloten om wel over te stappen. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad. Internet is lekker snel en toch onbeperkt data. Ik zit veel in de trein dus ik wou wel onbeperkt data. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik gewoon heel tevreden ben.

Desiree 21 jun 2022
Reageer
d

opzeggen lukt niet op geen enkele wijze

probeer al 3 weken contact met ze te krijgen zonder resultaat,bel me terug formulier ingevuld nooit terug gebeld,hun chat buddy slaat nergens op als die niet verder komt zegt ie wilt u met een medewerker chatten, ja dan krijg je steeds er is op dit moment geen medewerker beschikbaar,op mails reageren ze niet telefoon nr krijg je 4 keuzes maakt niet uit welke je kiest je blijft in het keuze menu hangen,hoe moet je verdomme contact met ze krijgen ik wil van ze af maar lukt op geen enkel manier maar ondertussen wel blijven incasseren

deniz 18 jun 2022
B

When you pay peanuts, you get monkeys. Oftewel als je niet veel betaald voor een dienst, kan het verkeerd uitpakken.

Budgeteer 18 jun 2022
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere telecomproviders, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste telecomproviders

Dit zijn de beste telecomproviders van maart 2024.

Over Budget Mobiel

Onderdeel van het grotere Budget concern (van Budget Thuis), is dit een telecom provider die zich richt op het bieden van voordelige mobiele abonnementen. Het bedrijf maakt gebruik van het snelle netwerk van T-Mobile en biedt zowel sim only abonnementen als abonnementen met een toestel. De abonnementen van Budget Mobiel bieden onbeperkt bellen en sms'en en verschillende datalimieten tegen een scherpe prijs. Budget Mobiel onderscheidt zich door haar transparante en eenvoudige tarieven en door het feit dat er geen verborgen kosten zijn. Klanten kunnen hun abonnementen online afsluiten en beheren, Budget Mobiel biedt ook een handige app aan om het gebruik van hun diensten te beheren.

  • Nog niet geverifieerd
  • Telecomproviders
  • https://www.budgetthuis.nl/mobiel/
  • klanten@budgetmobiel.nl