Telecom

Budget Mobiel

267 reviews
53% positief
13% neutraal
34% negatief

Internetbundel onbeperkt of 7GB per maand, onbeperkt sms'en en bellen in Nederland voor een vast bedrag per maand. Alles is in de prijs inbegrepen waardoor je dus nooit over je bundel heen kunt en voor hoge kosten komt te staan. Budget Mobiel maakt hiervoor gebruik van het telefoonnetwerk van KPN. Budget Mobiel was voorheen bekend als Robin Mobile en valt onder Budget Thuis.

Lebara is van alle telecomproviders de beste keuze.

Bezoek Lebara


Reviews (267)

  • R

    Budget Mobiel levert welkomst gewoon niet

    Ik heb een 2 jaar abonnement afgesloten bij Budget mobiel en dien als welkomst cadeau het Garmin Horloge te krijgen. Na klantenservice gesproken (chat) te hebben, zou ik een mail krijgen (andere afdeling). Daar moest ik dus nogmaals achteraan. Nu zou ik weer een mail krijgen zodat de bestelling gedaan wordt. Weer weken veder en niets van dit alles. Het probleem is dat niemand daar iets regelt, je krijgt niemand te spreken en mijn horloge heb ik dus nog steeds niet! Wie gaat mij nu eindelijk eens helpen bij Budget mobiel. Ron Moes

    Ron Moes 14 apr 2022

    • V

      Wilde abonnement. Dat kon. U moet dan direct 10€ overmaken.Gedaan.
      De gegevens werden gevraagd en bij de geboortedatum werd het stil en vertelde de dame,dat ik te oud was en geen abonnement af kon sluiten! Leeftijdsdiscriminatie dus!
      Ik vroeg toen om mijn 10 € terug te storten.
      Dit alles speelde zich 17 maart af. Heden 14 mei nog steeds het geld niet terug,zelfs na diverse online vragen!

      Van der Linden 14 mei 2022

  • S

    Goedkoop abonnement

    Ik ben overgestapt naar budget mobiel omdat ik er een goedkoop abonnement kon afsluiten. Samen met mijn bewindvoerder heb ik een abonnement afgesloten. Ik bespaar nu wel een 10tje per maand. Een telefoon had ik al dus hoefde ik alleen maar een abonnement. Ik ben er we blij mee dat ik budget mobiel heb gevonden en mijn bewindvoerder vond het ook een goed idee.

    Sabine 23 mrt 2022

  • B

    Budget Mobiel nu een stuk beter

    Ik heb maanden geleden ook al een review geschreven. Toentertijd was die negatief omdat Budget Mobiel toen net was begonnen en ze nog aardig wat foutjes in het systeem hadden. Simkaarten die het niet deden, klantenservice die niet bereikbaar was, en ga zo maar door. We zijn nu ongeveer 2 jaar verder en ik zie steeds meer positieve reviews/ervaringen en daar ben ik het mee eens. Ik heb maanden terug veel met ze gemaild en gebeld want ik wou het gewoon werkend hebben, toen het eenmaal werkte ging ik natuurlijk niet weer wisselen van provider. Momenteel werkt alles heel goed. Ik snap het ook wel dat als je een nieuw bedrijf opstart of in ieder geval een nieuwe bedrijfstak, dat niet alles meteen goed gaat. Dit was ook de reden dat ik toentertijd niet meteen weg ging maar het graag wilde oplossen. Ik geef ze nu 5 sterren.

    Berrie 18 mrt 2022

  • B

    Vodafone Red 15GB vs Budget Mobiel onbeperkt

    Jarenlang flink betaald bij Vodafone waar ik altijd blij klant van ben geweest. Het jaar 2022 is voor ons helaas een jaar waarin we echt op de vaste lasten moeten gaan besparen. Waar ik bij Vodafone Red (15 GB) 26,00 euro per maand betaalde, kan ik dit af bij Budget Mobiel voor 20,00 euro en is het nog onbeperkt ook. Ik wilde graag een telecomaanbieder met minimaal 15GB aan internet en ja dit kan dus blijkbaar toch wel een stuk goedkoper. bedenk wel dat het 72 euro per jaar is wat ik bespaar op deze wijze. Ik wil echt niet zeggen dat Budget Mobiel beter is dan Vodafone want dat is zeker niet zo. Ik had bij Vodafone zelfs al een 5GB verbinding, wat ik nu volgens mij niet meer heb. Voor de rest werkt alles net als eerder dus al met al wel blij met de overstap.

    Vodafone 5 sterren voor de top jaren wat ik heb gehad.
    Budget Mobiel 5 sterren voor de juiste prijs en het onbeperkt pakket.

    Betweter H 8 mrt 2022

  • J

    Tevreden over Budget mobiel als telecom provider

    Wilde toch graag even een review plaatsen over budget mobiel omdat ik best tevreden ben over wat ze aanbieden. Ik zocht een telecom provider waar je veel internet krijgt voor een relatief lage prijs. Vind 15 euro voor 7GB meer dan redelijk en het feit dat je gebruik kan maken van het KPN signaal geeft me een goed gevoel. Ik gebruik het nu enkele maanden en ben tevreden over het signaal, bereikbaarheid en ook zeker over de app van Budget waar je het gebruik en degelijke goed kan inzien. Kan niks bedenken waar ik niet tevreden over ben dus hierbij geef ik het 5 sterren.

    John 3 mrt 2022

  • T

    Budget Mobiel de goedkoopste optie

    Na lang vergelijken ben ik tot de conclusie gekomen dat Budget Mobiel het goedkoopste voor mij is. Ik wil wel onbeperkt data, maar bellen en sms maakt niet zoveel uit, want dat doe ik toch nauwelijks. Met Budget Thuis krijg je nog extra 5 euro korting, wat natuurlijk mooi is meegenomen. Al met al betaal ik maar zo'n 15 euro voor een sim only abonnement met onbeperkt data. Zulke lage prijzen kon ik elders niet vinden. Daarom heb ik gekozen voor Budget Mobiel en ik ben er erg tevreden mee. Het internet is goed en snel en ik heb overal gewoon goed bereik. Meer kan ik niet wensen. Daarom ben ik erg blij met Budget Mobiel.

    Tom 2 mrt 2022

  • H

    klacht en niet geholpen

    twee maand bij Budget en de problemen beginnen eest bij mijn vriendin we kunnen niet meer bellen in het buitenland en niet gebeld worden .
    en niemand helpt ons ze moeten nog terug bellen vier weken is wel lang, de winkel komt er ook niet uit volgens mij is de bedrog en duur koop je kunt beter wat meer betalen dan een contract te hebben waar je niets aan hebt tweejaar is lang

    hennie 1 mrt 2022

  • V

    Goede prijs kwaliteit matige klantenservice

    We zijn tevreden over budget mobiel als onze provider voor mobiele telefonie! Enige puntje van irritatie is dat ze slecht te bereiken zijn. Mijn vrouw had wat moeite om de simkaart te activeren, terwijl de mijne wel meteen geactiveerd was. Duurde een paar dagen voordat we echt iemand aan de lijn hadden die ons goed heeft geholpen. Voor de rest een prima service en met name de prijs is ideaal omdat je onbeperkt kan internetten en bellen zonder dat je hoeft om te kijken. Vind 20 euro p.p. daarvoor nog wel meevallen als je kijkt dat je bij andere telefonie providers daarvoor niet onbeperkt kan.

    In het kort:
    Matige klantenservice
    Product goede prijs/kwaliteit

    Veendammer 20 feb 2022

  • I

    Budget Mobiel is de goedkoopste

    Na lang wikken en wegen heb ik de keuze gemaakt voor Sim Only met onbeperkte data van Budget Mobiel. Ze zijn de goedkoopste wanneer je onbeperkt data wilt, maar ik las ook wisselende verhalen. Dat zet je toch altijd aan het twijfelen, want je wil wel gewoon dat het goed is. Ik kan wel stellen dat mijn twijfel voor niks is geweest, want het loopt als een trein. De aanvraag verliep vlekkeloos en het werkte ook direct. Overal heb ik goed bereik met dus onbeperkt data. Heerlijk Spotify luisteren en Youtube kijken in de trein!

    Isabella 12 feb 2022

  • A

    Makkelijk overstappen

    Ik ben van Vodafone overgestapt naar Budget Mobiel Onbeperkt. Red Unlimited van Vodafone is toch 15 euro duurder dan Budget Mobiel Onbeperkt, dus na lang getwijfeld te hebben, heb ik toch gekozen om over te stappen naar Budget Mobiel. De overstap inclusief nummerbehoud ging echt verassend makkelijk. Het verliep allemaal probleemloos en het was heel simpel. Ik ben wel blij dat ik voor Budget Mobiel Onbeperkt heb gekozen, scheelt mij maandelijks toch 15 euro en ondanks dat Budget Mobiel een prijsvechter is, is het best goed. Tot nu toe ben ik blij met mijn overstap. Als je ook onbeperkt data wilt, had ik zeker voor Budget Mobiel gekozen.

    Alexander 26 jan 2022

    • F

      Kun jij uitleggen hoe je dit hebt gedaan? Ik heb nu mijn budget simkaartje in de telefoon en kan niet bellen of gebeld worden.. ook mijn 4g doet t niet

      Floris Idema 6 feb 2022

  • H

    Relatief goedkoop en werkt goed

    Toch wel blij met de overstap. Gemixte gevoelens toen ik van Vodafone naar Budget Mobiel ging. Vodafone toch wel een topper maar werd me te duur nu werkelijk alles in het leven weer duurder aan het worden is. Dus gekozen voor het maandelijks opzegbare abonnement van Budget Mobiel waarbij je 7GB internet krijgt. Werkt tot op heden heel goed en ondervind helemaal geen hinder. Eigenlijk gewoon hetzelfde als wat ik altijd bij Vodafone had als je kijkt naar snelheid en hoeveel bereik je overal hebt. Toch scheelt het me ongeveer de helft van de kosten! Daarom wil ik Budget Mobiel graag een 5-sterren rating geven.
    Groetjes en een fijn weekend, Harmen.

    Harmen 14 jan 2022

  • T

    Slechte service en geen reactie

    Het bedrijf Budget Mobiel zou mij laten weten of ik nog garantie had op de draadloze oortjes waarvan dit het 2de paar is wat kapot is met hetzelfde defect binnen een jaar, Ik heb toen geen reactie meer vernomen in de tussentijd en heb hun meerdere keren gemailed.
    Uiteindelijk na weken kreeg ik wel een mail met dat ik zelf wel moet weten of ik nog garantie heb en dat ik de oordopjes op moet sturen terwijl ik dus niet eens weet of ik garantie heb en de kans ook groot is dat ze extra niet hebben gereageerd om de garantie te laten verlopen want op al het andere reageerde ze binnen 2 tot 3 dagen.
    De live chat is en was ook onbereikbaar.
    En er is geen telefoonnummer.
    Verder zou het internet ook bereikbaar zijn in het buitenland maar 1 meter over de nederlands/belgische grens en ik kon google maps al niet meer gebruiken.
    Ik heb hier ook contact over proberen te hebben maar wederom zinloos.
    De klachten service reageert al helemaal niet.
    En soms kon ik helemaal niet bellen of gebeld worden terwijl ik onbeperkt bellen en internet heb.
    Ik begin te denken aan bedrog.

    Tim Jansen. 12 jan 2022

  • B

    Alles van Budget

    Ik heb alles bij Budget, namelijk energie, internet/tv en mobiel. Hierdoor bespaar ik lekker veel geld. Niet alleen omdat Budget de goedkoopste is, maar ook omdat je combikorting krijgt. Bij Budget Mobiel heb ik het onbeperkte abonnement, hier ben ik erg tevreden mee. Mede omdat het erg goedkoop is voor een onbeperkt data abonnement. Dit krijg je nergens zo goedkoop. In het buitenland krijg je niet onbeperkt data, maar alsnog 14 GB. Ik ben in ieder geval erg tevreden met alle diensten van Budget.

    Britt 7 jan 2022

  • I

    Geld besparen met Budget Mobiel

    Ik ben alweer een paar jaar geleden overgestapt naar Budget Mobiel. Voor mij was de reden heel simpel, namelijk om geld te besparen. Voordat ik overgestapt was naar Budget Mobiel zat ik bij KPN. Bij KPN betaalde ik veel meer voor een vergelijkbaar abonnement dan bij Budget Mobiel. Na een paar jaar heb ik absoluut geen spijt dat ik ben overgestapt. Ik heb heel wat geld bespaard in de tussentijd en daar ben ik blij mee. Budget Mobiel is misschien niet zo'n groot bedrijf als KPN, maar ik merk weinig verschil...

    Ilse 5 jan 2022

  • S

    Budget Mobiel Onbeperkt

    Al 3 jaar Budget Mobiel Onbeperkt en nog steeds tevreden. Onbeperkt data vind ik erg fijn want dat kreeg ik niet bij andere aanbieders voor dit geld. Sommige vrienden van mij hebben ook Budget Mobiel en nooit slechte verhalen gehoord. Budget Mobiel is een veilige keuze. Meestal lees je alleen de slechte verhalen maar zelf heb ik alleen positieve ervaringen met Budget Mobiel. Als je ook geld wilt besparen en toch onbeperkt data, had ik het gewoon gedaan. Het is echt niet zo slecht als dat sommige reviews doet vermoeden.

    Stephanie 28 dec 2021

  • K

    Nog niet tevreden

    Ongeveer twee maanden geleden overgestapt naar budgetmobiel. Mijn eerste simkaart werd niet geleverd, ondanks dat mijn gegevens goed stonden. Na contact te hebben gehad hebben zij mij een nieuwe simkaart toegestuurd. Hiervoor kreeg ik gewoon een factuur van 5 euro, terwijl dit buiten mijn toedoen is. Beetje raar en slechte service naar mijn mening..
    Vervolgens heb ik de nieuwe simkaart geactiveerd online, maar werkt hij nu nog steeds niet. We zijn inmiddels twee maanden verder en ik word nog dubbel gefactureerd door Tele2 en door Budgetmobiel doordat die simkaart maar niet overgezet kan worden. Ik ben nog in afwachting van een reactie met bijpassende oplossing, maar ga van het minste uit.

    Tot nu toe AFGERADEN!

    Kevin van Dijk 28 dec 2021

    • J

      Ik Wil iemand persoonlijk spreken:Herhaaldelijk bel me terug aangevraagd maar geen reactie erop of te chatten
      Staat zo lang naar een muziekbandje te luisteren,heb maar na 15 opgehangen..Geen reacties erop!!!
      Juist van een mobiel provider verwacht je dat je geen robot krijgt maar de mogelijkheid is om iemand persoonlijk te spreken

      Jd 28 dec 2021

  • A

    Goed en stabiel internet

    Ik heb Budget Mobiel eigenlijk alleen vanwege het onbeperkte internet. Voor school zit ik veel in de trein en dan is het wel belangrijk dat ik goed en stabiel internet heb. Dit is wel het geval en dat is fijn. Onderweg heb ik altijd wel internet, heel soms is het een beetje traag, maar je moet ook geen wonderen verwachten voor 20 euro per maand. Ik zie mijzelf ook niet overstappen want er zijn gewoon geen goedkopere aanbieders dan Budget Mobiel. Meestal betaal je heel veel voor onbeperkt internet. Als je ook een arme student bent zal ik Budget Mobiel zeker aanraden. Veel internet voor weinig geld.

    Armin 27 dec 2021

  • M

    Budget Mobiel 2 simpele pakketkeuzes

    Mijn vrouw en ik zijn allebei overgestapt naar Budget Mobiel. Reden hiervoor is de vele gigabytes aan internet voor een eerlijke prijs. Ook zijn we in de zomer overgestapt naar Budget Energie waardoor we 5 euro korting krijgen op ons abonnement. Voor mensen die toch wel veel internetten op hun telefoon kan het zeker uit om Budget Mobiel eens te proberen. Wat ons ook aansprak is dat er 2 pakketkeuzes zijn, en dat is het. Bij andere providers zie je vaak dat je een aantal GB moet aangeven wat je wenst te krijgen. Doe mij maar gewoon simpel zoals Budget Mobiel doet. 7GB of onbeperkt, kies maar. Voor ons is 7GB voldoende dus de keuze was simpel. Mijn vrouw zei nog dat ze wel graag onbeperkt wilde maar had haar uitgelegd wat je voor 7GB op je telefoon kon doen en toen vond ze het ook wel prima.

    Mans 19 dec 2021

    • F

      Dit is precies wat ik ook goed vind aan budget mobiel. Weinig keuze is zo gek nog niet. Bij de meeste telecomproviders wordt je dood gegooid met hoeveel minuten je denkt te gebruiken, hoeveel internetdata, sms'jes.. Alsof iemand dat kan inschatten. Gewoon een groot goed pakket waar je vrijwel niet overheen gaat (anders kan je onbeperkt kiezen) is voor ons ook het juiste pad.

      Familie Tuinman 22 dec 2021

  • J

    Goedkoopste Sim Only

    Vorig jaar heb ik alle Sim Only aanbieders vergeleken en Budget Mobiel was voor mij de goedkoopste. Dat was ook de reden om over te stappen. Tot de dag van vandaag heb ik daar geen spijt van. Budget Mobiel is heel goedkoop, maar ook gewoon goed. Geen enkel probleem gehad. Het bereik is goed, dankzij het KPN-netwerk waar ze gebruik van mogen maken. De klantenservice is goed, want ik werd goed geholpen bij wat vragen die ik had met betrekking tot het overstappen. Het beste van alles is natuurlijk de prijs. Daarvoor stap je uiteindelijk over naar Budget Mobiel. Mensen die zich zorgen maken over de kwaliteit kan ik geruststellen, want er is niks mis mee. Zoals ik al zei, ben ik nu ongeveer een jaar klant bij Budget Mobiel en ik ben nog nergens tegen aangelopen. Geen gekke dingen, je krijgt gewoon wat je verwacht. Een goede Sim Only aanbieder waar je jaren zonder problemen mee vooruit kan. Ik zie persoonlijk geen reden waarom je niet zou overstappen naar Budget Mobiel. Helemaal met het onbeperkte data abonnement, krijg je heel veel voor weinig geld. Profiteer daar van zal ik zeggen.

    Joris 11 dec 2021

  • R

    Oplichting opzeggen haast onmogelijk

    Als alles goed gaat is het prima, maar pas op. Als je je contract wil opzeggen, dan moet je dit minimaal TIEN werkdagen voor het einde van het contract doorgeven. Dat is belachelijk. Verder, als je dan toch je contract wil opzeggen, kun je alleen maar in contact komen met de klantenservice via een chat. Prima, toch? Nee! De chat zal altijd zeggen dat de medewerkers bezet zijn, en stopt je niet in een wachtrij. Dit is pure oplichterij, ze willen zoveel mogelijk geld van je afpakken.

    RL 10 dec 2021

    • S

      Ja communicatie bij Budget Mobiel is echt bagger. Het product zelf is prima, grote bundels voor relatief weinig geld maar de klantenservice is zeer slecht te bereiken en als je ze al te bereiken krijgt, helpen ze je ook nog vaak niet goed. De chat bot geeft inderdaad heel vaak aan dat er geen medewerkers zijn op dat moment, terwijl je alleen maar overdag contact kan leggen. Dus zelfs op de minimale tijden zijn er geen medewerkers. Als je een mail stuurt kan je een weekje wachten op reactie. Schiet inderdaad niet op. Vind ook dat een MOBIELE telecomprovider MOBIEL te bereiken moet zijn, dus per telefoonnummer. Zo lastig kan het niet zijn. Je leest op Reviews.nl veel positieve reviews maar zodra iemand contact moet leggen met de klantenservice is het bar en boos. Apart dat zo'n bedrijf hier niets aan doet.

      Simar 10 dec 2021

    • V

      Zeer slecht bedrijf. Heeft administratie totaal niet op orde. Rekenen mij kleine extra bedragen zonder enige specificatie. Als ik daarover contact probeer op te nemen word ik per mail verwezen naar een robot chat. Waar ik geen stap verder kom. Het zijn gewoon dieven. Die hopen dat ik omwille van zo'n klein bedrag geen rechtszaak aan span en maar gewoon betaal.

      van rijn 10 dec 2021

  • M

    Budget mobiel onbeperkt beltegoed op

    Mijn budget mobiel onbeperkt, maar als ik wil bellen krijg ik regelmatig te horen dat mijn beltegoed op is?..? Dit vind ik raar en 10minuten later kan ik weer bellen zie gelukkig geen rare dingen op mijn factuur. Maar de factuur is moeilijk te vinden wat je de laatste maanden betaald hebt.

    Marc 8 dec 2021

    • T

      Beste Marc,

      Budget mobiel werkt net even anders maar dat heeft ook voordelen. Je belt naar vast en mobiel gewoon uit je bundel. Fair use is 100 uur per maand. Bel je naar een service nummer met toeslag dan moet je eerst prepaid tegoed aanmaken.

      Stel het service nummer kost 10 cent per minuut + het gebruik van uw mobiele telefoon. Dan komt het bellen gewoon uit je bundel maar die 10 cent betaal je vanuit een prepaid tegoed wat je eerst moet aanmaken.

      Het heeft nadelen (handeling, paar euro storten) maar ook voordelen je zult nooit een gepeperde rekening krijgen. Andere diensten zoals bellen naar EU gaan na 100 gratis minuten ook uit dit prepaid tegoed. En wel tegen hele scherpe prijzen de meeste providers rekenen het maximale tarief van 23 cent bij Budget Mobiel betaal je 9 cent.

      Dus het feit dat dingen prepaid afgehandeld worden wil niet zeggen dat het ook heel erg duur moet zijn.

      T. 10 dec 2021

  • G

    Gratis aansluitkosten

    Pas geleden overgestapt naar Budget Mobiel. Ze zijn zoveel goedkoper dan waar ik hiervoor zat dus het was een makkelijke keuze. Helemaal nu de aansluitkosten gratis zijn, is het nog een stukje goedkoper. Ik kan nog geen heel gedegen oordeel geven, dus voor nu geef ik een beoordeling van 4/5. Overstappen ging wel heel simpel, dus op dat vlak scoren ze zeker hoog. Verder weet ik het nog niet heel goed, maar wat ik er van gehoord heb, komt het wel goed.

    Geraldine 3 dec 2021

    • S

      Kwam alleen maar door Black Friday, die week konden nieuwe klanten zonder aansluitkosten een bundel nemen bij Budget Mobiel. Normaal rekenen ze daar wel kosten voor eenmalig. Bijvoorbeeld op dit moment betaal je € 15,- aansluitkosten. Misschien een goede optie voor ze om die 3 maanden 5 euro korting niet te geven en dan de aansluitkosten weg te doen.

      Simar 10 dec 2021

  • M

    Simkaart budget mobiel gekocht in winkel

    Ik had een budget mobiel simkaart in de winkel gekocht en dacht meteen gebruik te kunnen maken van budget mobiel. De mevrouw aan de balie had had me wel uitgelegd dat ik naar de website van budgetmobiel.nl moest om hem te registreren en dat heb ik dan vandaag ook maar gedaan. Nu krijg ik geen simkaart meer per post toegestuurd omdat ik deze al heb, moest meteen de simkaart registreren door een 06 nummer en simkaartnummer (ICC code) in te vullen.
    Ik hoefde geen aansluitkosten te betalen in verband met black friday. Nooit van gehoord maar vind het prima. Tevens krijg ik oordopjes en 3 maanden 5 euro korting op mijn abonnement. Toch mooi meegenomen allemaal. Mijn vriend gebruikt al een jaar budget mobiel en zegt dat het qua prijs / kwaliteitsverhouding heel goed is.

    Marion 19 nov 2021

  • N

    Budget Mobiel Basis review

    Bij Budget Mobiel Basis krijg je 7 GB data en je kunt onbeperkt bellen en smsen voor slechts € 15 per maand. Bij een 2 jarig abonnement krijg je zelfs korting en een cadeau. Voor mij was de keuze eenvoudig. Ik zat al een tijdje sim only abonnementen te vergelijken, maar Budget Mobiel stak er wel boven uit. Helaas was ik geen klant van Budget Thuis, anders kreeg ik nog eens € 5 euro korting op mijn maandbedrag. Bij Budget Mobiel hoef je je ook geen zorgen te maken over of je wel goede ontvangst hebt, want ze maken gebruik van het 4G KPN netwerk. Ik ben heel blij dat ik ben overgestapt naar Budget Mobiel en ik kan het ook iedereen aanraden.

    Nathalie 14 nov 2021

  • L

    Simkaart activeren

    Nou, allemaal mooi en wel heb mijn simkaart gekregen alleen ik kan mij niet inloggen er komt niet eens een mail binnen van jullie.. hoe moet ik dan mijn simkaart activeren. Wil mijn wachtwoord opvragen maar helaas geen mail van jullie.. heb het al meerdere malen geprobeerd maar helaas wat moet ik nu doen ? Mijn mailadres is wel bekend bij jullie raar dus..

    Larissa 11 nov 2021

    • K

      Lukt op geen enkele manier om een account aan te maken. Wachtwoordlink wordt maar niet verstuurd. Klantenservice blijkt alleen digitaal “bereikbaar” te zijn. Chatrobot begrijpt er niets van en op het contactformulier wordt niet gereageerd.
      Totaal waardeloos dus. Begin hier niet in. Net maar weer een mail gestuurd om te vragen hoe ik alles terug kan sturen n mijn geld terugkrijg.

      K Metz 16 nov 2021