S

Budget Mobiel Onbeperkt

Al 3 jaar Budget Mobiel Onbeperkt en nog steeds tevreden. Onbeperkt data vind ik erg fijn want dat kreeg ik niet bij andere aanbieders voor dit geld. Sommige vrienden van mij hebben ook Budget Mobiel en nooit slechte verhalen gehoord. Budget Mobiel is een veilige keuze. Meestal lees je alleen de slechte verhalen maar zelf heb ik alleen positieve ervaringen met Budget Mobiel. Als je ook geld wilt besparen en toch onbeperkt data, had ik het gewoon gedaan. Het is echt niet zo slecht als dat sommige reviews doet vermoeden.

Stephanie 28 dec 2021
Reageer
K

Nog niet tevreden

Ongeveer twee maanden geleden overgestapt naar budgetmobiel. Mijn eerste simkaart werd niet geleverd, ondanks dat mijn gegevens goed stonden. Na contact te hebben gehad hebben zij mij een nieuwe simkaart toegestuurd. Hiervoor kreeg ik gewoon een factuur van 5 euro, terwijl dit buiten mijn toedoen is. Beetje raar en slechte service naar mijn mening..
Vervolgens heb ik de nieuwe simkaart geactiveerd online, maar werkt hij nu nog steeds niet. We zijn inmiddels twee maanden verder en ik word nog dubbel gefactureerd door Tele2 en door Budgetmobiel doordat die simkaart maar niet overgezet kan worden. Ik ben nog in afwachting van een reactie met bijpassende oplossing, maar ga van het minste uit.

Tot nu toe AFGERADEN!

Kevin van Dijk 28 dec 2021
Reageer
J

Ik Wil iemand persoonlijk spreken:Herhaaldelijk bel me terug aangevraagd maar geen reactie erop of te chatten
Staat zo lang naar een muziekbandje te luisteren,heb maar na 15 opgehangen..Geen reacties erop!!!
Juist van een mobiel provider verwacht je dat je geen robot krijgt maar de mogelijkheid is om iemand persoonlijk te spreken

Jd 28 dec 2021
A

Goed en stabiel internet

Ik heb Budget Mobiel eigenlijk alleen vanwege het onbeperkte internet. Voor school zit ik veel in de trein en dan is het wel belangrijk dat ik goed en stabiel internet heb. Dit is wel het geval en dat is fijn. Onderweg heb ik altijd wel internet, heel soms is het een beetje traag, maar je moet ook geen wonderen verwachten voor 20 euro per maand. Ik zie mijzelf ook niet overstappen want er zijn gewoon geen goedkopere aanbieders dan Budget Mobiel. Meestal betaal je heel veel voor onbeperkt internet. Als je ook een arme student bent zal ik Budget Mobiel zeker aanraden. Veel internet voor weinig geld.

Armin 27 dec 2021
Reageer
M

Budget Mobiel 2 simpele pakketkeuzes

Mijn vrouw en ik zijn allebei overgestapt naar Budget Mobiel. Reden hiervoor is de vele gigabytes aan internet voor een eerlijke prijs. Ook zijn we in de zomer overgestapt naar Budget Energie waardoor we 5 euro korting krijgen op ons abonnement. Voor mensen die toch wel veel internetten op hun telefoon kan het zeker uit om Budget Mobiel eens te proberen. Wat ons ook aansprak is dat er 2 pakketkeuzes zijn, en dat is het. Bij andere providers zie je vaak dat je een aantal GB moet aangeven wat je wenst te krijgen. Doe mij maar gewoon simpel zoals Budget Mobiel doet. 7GB of onbeperkt, kies maar. Voor ons is 7GB voldoende dus de keuze was simpel. Mijn vrouw zei nog dat ze wel graag onbeperkt wilde maar had haar uitgelegd wat je voor 7GB op je telefoon kon doen en toen vond ze het ook wel prima.

Mans 19 dec 2021
Reageer
F

Dit is precies wat ik ook goed vind aan budget mobiel. Weinig keuze is zo gek nog niet. Bij de meeste telecomproviders wordt je dood gegooid met hoeveel minuten je denkt te gebruiken, hoeveel internetdata, sms'jes.. Alsof iemand dat kan inschatten. Gewoon een groot goed pakket waar je vrijwel niet overheen gaat (anders kan je onbeperkt kiezen) is voor ons ook het juiste pad.

Familie Tuinman 22 dec 2021
J

Goedkoopste Sim Only

Vorig jaar heb ik alle Sim Only aanbieders vergeleken en Budget Mobiel was voor mij de goedkoopste. Dat was ook de reden om over te stappen. Tot de dag van vandaag heb ik daar geen spijt van. Budget Mobiel is heel goedkoop, maar ook gewoon goed. Geen enkel probleem gehad. Het bereik is goed, dankzij het KPN-netwerk waar ze gebruik van mogen maken. De klantenservice is goed, want ik werd goed geholpen bij wat vragen die ik had met betrekking tot het overstappen. Het beste van alles is natuurlijk de prijs. Daarvoor stap je uiteindelijk over naar Budget Mobiel. Mensen die zich zorgen maken over de kwaliteit kan ik geruststellen, want er is niks mis mee. Zoals ik al zei, ben ik nu ongeveer een jaar klant bij Budget Mobiel en ik ben nog nergens tegen aangelopen. Geen gekke dingen, je krijgt gewoon wat je verwacht. Een goede Sim Only aanbieder waar je jaren zonder problemen mee vooruit kan. Ik zie persoonlijk geen reden waarom je niet zou overstappen naar Budget Mobiel. Helemaal met het onbeperkte data abonnement, krijg je heel veel voor weinig geld. Profiteer daar van zal ik zeggen.

Joris 11 dec 2021
Reageer
R

Oplichting opzeggen haast onmogelijk

Als alles goed gaat is het prima, maar pas op. Als je je contract wil opzeggen, dan moet je dit minimaal TIEN werkdagen voor het einde van het contract doorgeven. Dat is belachelijk. Verder, als je dan toch je contract wil opzeggen, kun je alleen maar in contact komen met de klantenservice via een chat. Prima, toch? Nee! De chat zal altijd zeggen dat de medewerkers bezet zijn, en stopt je niet in een wachtrij. Dit is pure oplichterij, ze willen zoveel mogelijk geld van je afpakken.

RL 10 dec 2021
Reageer
S

Ja communicatie bij Budget Mobiel is echt bagger. Het product zelf is prima, grote bundels voor relatief weinig geld maar de klantenservice is zeer slecht te bereiken en als je ze al te bereiken krijgt, helpen ze je ook nog vaak niet goed. De chat bot geeft inderdaad heel vaak aan dat er geen medewerkers zijn op dat moment, terwijl je alleen maar overdag contact kan leggen. Dus zelfs op de minimale tijden zijn er geen medewerkers. Als je een mail stuurt kan je een weekje wachten op reactie. Schiet inderdaad niet op. Vind ook dat een MOBIELE telecomprovider MOBIEL te bereiken moet zijn, dus per telefoonnummer. Zo lastig kan het niet zijn. Je leest op Reviews.nl veel positieve reviews maar zodra iemand contact moet leggen met de klantenservice is het bar en boos. Apart dat zo'n bedrijf hier niets aan doet.

Simar 10 dec 2021
v

Zeer slecht bedrijf. Heeft administratie totaal niet op orde. Rekenen mij kleine extra bedragen zonder enige specificatie. Als ik daarover contact probeer op te nemen word ik per mail verwezen naar een robot chat. Waar ik geen stap verder kom. Het zijn gewoon dieven. Die hopen dat ik omwille van zo'n klein bedrag geen rechtszaak aan span en maar gewoon betaal.

van rijn 10 dec 2021
M

Budget mobiel onbeperkt beltegoed op

Mijn budget mobiel onbeperkt, maar als ik wil bellen krijg ik regelmatig te horen dat mijn beltegoed op is?..? Dit vind ik raar en 10minuten later kan ik weer bellen zie gelukkig geen rare dingen op mijn factuur. Maar de factuur is moeilijk te vinden wat je de laatste maanden betaald hebt.

Marc 8 dec 2021
Reageer
T

Beste Marc,

Budget mobiel werkt net even anders maar dat heeft ook voordelen. Je belt naar vast en mobiel gewoon uit je bundel. Fair use is 100 uur per maand. Bel je naar een service nummer met toeslag dan moet je eerst prepaid tegoed aanmaken.

Stel het service nummer kost 10 cent per minuut + het gebruik van uw mobiele telefoon. Dan komt het bellen gewoon uit je bundel maar die 10 cent betaal je vanuit een prepaid tegoed wat je eerst moet aanmaken.

Het heeft nadelen (handeling, paar euro storten) maar ook voordelen je zult nooit een gepeperde rekening krijgen. Andere diensten zoals bellen naar EU gaan na 100 gratis minuten ook uit dit prepaid tegoed. En wel tegen hele scherpe prijzen de meeste providers rekenen het maximale tarief van 23 cent bij Budget Mobiel betaal je 9 cent.

Dus het feit dat dingen prepaid afgehandeld worden wil niet zeggen dat het ook heel erg duur moet zijn.

T. 10 dec 2021
G

Gratis aansluitkosten

Pas geleden overgestapt naar Budget Mobiel. Ze zijn zoveel goedkoper dan waar ik hiervoor zat dus het was een makkelijke keuze. Helemaal nu de aansluitkosten gratis zijn, is het nog een stukje goedkoper. Ik kan nog geen heel gedegen oordeel geven, dus voor nu geef ik een beoordeling van 4/5. Overstappen ging wel heel simpel, dus op dat vlak scoren ze zeker hoog. Verder weet ik het nog niet heel goed, maar wat ik er van gehoord heb, komt het wel goed.

Geraldine 3 dec 2021
Reageer
S

Kwam alleen maar door Black Friday, die week konden nieuwe klanten zonder aansluitkosten een bundel nemen bij Budget Mobiel. Normaal rekenen ze daar wel kosten voor eenmalig. Bijvoorbeeld op dit moment betaal je € 15,- aansluitkosten. Misschien een goede optie voor ze om die 3 maanden 5 euro korting niet te geven en dan de aansluitkosten weg te doen.

Simar 10 dec 2021
M

Simkaart budget mobiel gekocht in winkel

Ik had een budget mobiel simkaart in de winkel gekocht en dacht meteen gebruik te kunnen maken van budget mobiel. De mevrouw aan de balie had had me wel uitgelegd dat ik naar de website van budgetmobiel.nl moest om hem te registreren en dat heb ik dan vandaag ook maar gedaan. Nu krijg ik geen simkaart meer per post toegestuurd omdat ik deze al heb, moest meteen de simkaart registreren door een 06 nummer en simkaartnummer (ICC code) in te vullen.
Ik hoefde geen aansluitkosten te betalen in verband met black friday. Nooit van gehoord maar vind het prima. Tevens krijg ik oordopjes en 3 maanden 5 euro korting op mijn abonnement. Toch mooi meegenomen allemaal. Mijn vriend gebruikt al een jaar budget mobiel en zegt dat het qua prijs / kwaliteitsverhouding heel goed is.

Marion 19 nov 2021
Reageer
N

Budget Mobiel Basis review

Bij Budget Mobiel Basis krijg je 7 GB data en je kunt onbeperkt bellen en smsen voor slechts € 15 per maand. Bij een 2 jarig abonnement krijg je zelfs korting en een cadeau. Voor mij was de keuze eenvoudig. Ik zat al een tijdje sim only abonnementen te vergelijken, maar Budget Mobiel stak er wel boven uit. Helaas was ik geen klant van Budget Thuis, anders kreeg ik nog eens € 5 euro korting op mijn maandbedrag. Bij Budget Mobiel hoef je je ook geen zorgen te maken over of je wel goede ontvangst hebt, want ze maken gebruik van het 4G KPN netwerk. Ik ben heel blij dat ik ben overgestapt naar Budget Mobiel en ik kan het ook iedereen aanraden.

Nathalie 14 nov 2021
Reageer
L

Simkaart activeren

Nou, allemaal mooi en wel heb mijn simkaart gekregen alleen ik kan mij niet inloggen er komt niet eens een mail binnen van jullie.. hoe moet ik dan mijn simkaart activeren. Wil mijn wachtwoord opvragen maar helaas geen mail van jullie.. heb het al meerdere malen geprobeerd maar helaas wat moet ik nu doen ? Mijn mailadres is wel bekend bij jullie raar dus..

Larissa 11 nov 2021
Reageer
K

Lukt op geen enkele manier om een account aan te maken. Wachtwoordlink wordt maar niet verstuurd. Klantenservice blijkt alleen digitaal “bereikbaar” te zijn. Chatrobot begrijpt er niets van en op het contactformulier wordt niet gereageerd.
Totaal waardeloos dus. Begin hier niet in. Net maar weer een mail gestuurd om te vragen hoe ik alles terug kan sturen n mijn geld terugkrijg.

K Metz 16 nov 2021
H

Binnen en buiten EU

Wel even handig om te weten alvorens je een contract bij budget mobiel afsluit. Het kan namelijk uit om een jaarcontract te nemen omdat je dan gratis oordopjes krijgt die voor 150 euro in de winkel liggen.

Als je zelf in Nederland bent en je wilt bellen naar een buitenlands nummer, dan krijg je hier maandelijks een tegoed voor van 100 gratis minuten en smsjes. Je krijgt een sms wanneer deze bijna op zijn. Goed geregeld.

Als je in een ander EU-land bent dan Nederland, maak je gewoon gebruik van je Sim Only abonnement. Zijn wel enkele extra voorwaarden, die kan je terugvinden in de voorwaarden. Dus als je veel op reis gaat, even goed checken.

Als je buiten de EU bent, dan is het NIET mogelijk om te internetten, smsjes sturen of te bellen. Hier heb je extra tegoed voor nodig die je wel gewoon kan aanschaffen.

Dussss.. ik dacht ik schrijf het even in een review zodat jij het niet meer hoeft op te zoeken. Wel goed geregeld allemaal bij budget mobiel maar je moet het wel net even weten en het staat niet groot op de homepagina.

Groetjes Harm Veen

Harm Veen 5 nov 2021
Reageer
H

Budget Mobiel stelt niet teleur

Ik heb Budget Mobiel genomen vanwege de prijs maar omdat ik ook veel negatieve ervaringen las, was ik wel huiverig. Achteraf kan ik zeggen dat ik dit niet had hoeven te zijn. Ik wil niet zeggen dat Budget Mobiel de allerbeste is maar ze zijn wel het aller goedkoopste. Gezien de prijs die je betaald leveren ze goed werk. Er is niks waar ik echt ontevreden over ben. Het is gewoon prima. Ik kan niet oordelen over de klantenservice want hier heb ik geen contact mee gehad. Het werkte gelijk bij mij. Verder is het internet snel en het netwerk goed. Kortom, ik ben niet teleurgesteld is Budget Mobiel.

Henk 3 nov 2021
Reageer
F

Ik en mijn vrouw zijn deze week overgestapt naar Budget Mobiel in verband met Black Friday. Totaal geen spijt van en een prima prijs voor wat je krijgt. We hebben overal heel goed bereik en internet is snel.

Fam. Steenge 28 nov 2021
A

Zeer slecht en klant onvriendelijk

Wij sloten een contract af voor 5 personen. Het activeren van de simkaarten was lastig. Geen bericht terug of het akkoord was of mail ter bevestiging. Op zondag moesten we overstappen. Simkaarten deden het allemaal niet. Maandags 5 keer gebeld, geen gehoor. Ze waren niet gesloten want op de chat kregen we later wel reactie. Al was deze vol typfouten en kortaf (gewoon onprofessioneel). Drie simkaarten: probleem opgelost. De andere twee moesten wachten. Volgende dag, maar weer via de chat contact gezocht want bellen geen gehoor. Werd ons verteld dat we voor 3 telefoons afgesloten zouden hebben en ze niet wisten waarom er 5 simkaarten waren opgestuurd. Door frustratie aangegeven dat we terug wilde stappen naar KPN, werden we uit de chat gegooid. Ik heb zelf een eigen bedrijf dus weet hoe het is om met klanten te werken. Deze afhandeling is ronduit klantonvriendelijk, onbeschoft en asociaal in mijn ogen.
Nooit weer dus!

Anne de Vries 2 nov 2021
Reageer
J

Ik snap al die goede recenties niet, zijn ze wel echt. Ik ben sinds 4-12-21 overgestapt en alles zou moeten werken, nou er werkt niets. Ik heb bericht gekregen van de oude profider dat nummerbehoud is goedgekeurd en van budget mobiel ook. Per 4-12-2021 zou alles overgezet worden. Nou niet dus, en ze zijn niet te bereiken, niet via telefoon en ook niet via chat, want te druk. hoedan?!, ik heb meteen om 0900 uur contact gezocht. Volgens mij zit er gewoon niemand.

Joyce 6 dec 2021
F

Al 2 Jr budget gas/licht, wil nu mobiel erbij nemen met nummerbehoud !!!,
Er worden 2 mogelijkheden geboden , allebei werken niet, chatbot gooit je er steeds uit , geen mensen beschikbaar , na veel gespeur 2 telefoonnummers gevonden, maar daar hetzelfde resultaat , hier nu 1 week mee bezig !!!😡😡😡😡
Opzeggen lukt ook niet !!!!!! ook niet in eigen account .
Dit zou echt niet moeten
mogen. Hier moet echt werk van gemaakt worden.

F 8 dec 2021
S

Ze moeten zeker iets doen aan de klantenservice. Ik heb net geprobeerd via de chatbot een medewerker te pakken te krijgen. Na een paar vragen snel te hebben beantwoord met: 'help me met een medewerker', zei de chatbot ineens: een momentje, ik ga kijken of er een chatmedewerker beschikbaar is.
Na letterlijk 1 seconde kwam het volgende bericht: Het is erg druk, hierdoor zijn er geen medewerkers beschikbaar. Probeer het later nog eens op een werkdag in de middag. Ja, dat is het letterlijk nu. Meer chatmedewerkers aannemen Budget Mobiel, de chatbot kan het niet allemaal voor jullie opvangen.

Simar 8 dec 2021
F

Budget Mobiel goedkope Sim Only abonnementen

Ik heb jarenlang Vodafone gehad en ondanks dat ik daar blij mee was vond ik de rekening toch iets te duur worden. Eerder wou ik altijd de nieuwste iPhone dus deed ik een abonnement waar een telefoon bij zat. Tegenwoordig hou ik mijn oude iPhone gewoon en bestel ik een Sim Only abonnement, dan kan je net zo goed naar een Budget Mobiel. Deze geven je heel veel internet en belminuten voor 15 euro. Hier zit dan natuurlijk geen telefoon bij dus die moet je wel zelf al hebben of kopen. Momenteel heb ik nog steeds mijn iPhone 8 in gebruik en dat werkt heel erg goed. Dit terwijl de iPhone 13 al uit is dus dat zegt wel genoeg over hoe lang je tegenwoordig met een telefoon kan doen. Dit zal ook wel de reden zijn waarom Sim Only abonnementen zo in zijn. Twijfelde nog wel even tussen het 7GB en onbeperkt GB abonnement maar denk dat ik eerst maar even kijk of ik nu over mijn bundel ga. Als dat wel het geval is kan ik het altijd nog omzetten naar het onbeperkt abonnement van Budget Mobiel.

Frank Meeuw 29 okt 2021
Reageer
M

Gewoon goede telecom provider

Wel gewoon goede telecom provider hoor, je hoeft je nergens voor te bedenken want het is geen goedkoop is duurkoop verhaal, ik gebruik het nu vanaf eind zomer en heb nog nooit fratsen gehad en heb overal bereik en goed internet, ik whatsapp elke dag met facebook en kijk ook filmpjes op youtube op 4g, ik kreeg mijn simkaart per post en zodra ik die in mijn telefoon deed pakte hij het netwerk ook meteen dus goede service wat mij betreft, ik las iets over klantenservice slecht daar heb ik geen oordeel over want heb niet met de klantenservice gesproken omdat alles al goed werkte, peace

Mart 27 okt 2021
Reageer
F

Precies wat ik er van vind Mart! Ik heb jarenlang Vodafone gehad en deed hierbij altijd een telefoon bij het abonnement in. Nu doe ik al jaren met mijn iPhone 8 en deze werkt nog prima waardoor ik een goedkope maar ook goede Sim Only provider zocht. Ik kwam uit bij Budget Mobiel en heb hier nog geen spijt van gehad!

Frank Meeuw 29 okt 2021
S

Zolang er niets fout gaat

De abonnementen zijn prima. De klantenservice is echt zwaar waardeloos. Ik probeer al maanden in contact tekomen met de klantenservice vanbudget mobiel. Die chatrobot begrijpt mijn probleem niet en er zijn NOOIT medewerkers beschikbaar aldus de chatrobot. Je kunt niet bellen met de klantenservice maar ze reageren ook niet op het contactformulier wat ik al 6 keer ingevuld heb.

Sanne 25 okt 2021
Reageer
M

goedkoper voor meer data kan niet

ik snap niet hoe mensen negatief kunnen zijn over budget mobiel. je krijgt gewoon 7GB internet per maand wat vrijwel niet op gaat. ze sturen je binnen enkele dagen je simkaart op bij een nieuwe bestelling en je kan meteen aan de slag. ze hebben ook een goede app waar je al je statistieken kan bijhouden zodat je niet over je bundel gaat. wat wil een mens nog meer? nog goedkoper? dat gaat haast niet. nog meer GB? kies dan het onbeperkt pakket voor de gebruikers die de hele dag op hun telefoon zitten te kijken. en als klap op de vuurpijl geven ze je ook nog gratis oordopjes enzo als je voor langer dan een jaar een besteld. 100% zeker dat ik hier nog wel een tijd zit want voor 15 euro krijg je het elders niet goedkoper of beter. nu alleen maar hopen dat dit bedrijf lang blijft bestaan heb in het verleden meermaals gezien dat kleine telecombedrijven de stekker er uit trokken. heb wel het idee dat dit bij budget nog wel even duurt want mensen praten er toch over en ze adverteren flink.

Monster Jam 24 okt 2021
Reageer
G

Ongelijk heb je niet! Budget Mobiel heeft het goedkoopste onbeperkt aantal GB abonnement van 20 euro per maand. Klein nadeel is dat dit internet vertraagd wordt tot 5mbps. Merk je weinig van tenzij je veel wilt downloaden, dit duurt gewoon wat langer. Bij Tele2 heb je nu voor 25 euro onbeperkt internet abonnement zonder vertraging. Dus iets duurder, heb daar ook een review over geschreven vandaag.

Gerard 25 okt 2021
J

Krijg vervelende berichten over data gebruik

Na Robin kwam budget heb dus contract met Robin mobiel nooit een probleem gehad !
Nu begint budget mobiel berichtjes te sturen dat ik teveel data gebruik ,als ik op de link klik die bij dit bericht zit werkt deze niet!
Is een aflopende zaak vermoed ik !
Wie weet vergelijkbare provider ?
Dank voor ideeën
Johan

Johan 20 okt 2021
Reageer
N

Hun mobiele abonnement van 50 mbps/onbeperkt data is niet zoals geadverteerd. Hoewel je zeker kunt downloaden zonder datalimiet, zullen ze vervelende e-mails gaan sturen over hoe je het abonnement waarvoor je hebt betaald niet mag gebruiken - op het moment dat je meer dan 1 GB downloadt op een enkele dag (het maakt niet uit of je gemiddeld gebruik ligt ver onder dit)...

De verbindingskwaliteit is ook enigszins vlekkerig tussen Amsterdam/Den Haag - verwarrend omdat ze meeliften op voornamelijk KPN-infrastructuur...

Je kunt beter voor T-Mobile of KPN gaan (want daar betaal je toch voor)

NK 21 okt 2021
S

Sim Only 100 euro cadeau

Ik zag het per toeval maar als je nu een abonnement neemt voor 1 of 2 jaar bij budget mobiel dan krijg je een cadeau van 100 euro gratis erbij. Je hebt 3 keuzes:

1. Happy Plugs Air 1 Plus (draadloze in-ear) oordopjes die normaliter € 99,- zijn.
2. OPPO-voucher (mag je € 100,- besteden in een OPPO webshop).
3. OPPO Band (is een activiteiten tracker, soort horloge).

Wel eerlijk van ze om het cadeau ook te geven bij het 1-jarig abonnement. Er zit trouwens maar een 15 euro kortingsbonus tussen het 1 en 2-jarige abonnement dus ik zal altijd kiezen voor 1 jaar. Kan je na het jaar altijd weer met budget mobiel overleggen of je weer wat leuks uit mag zoeken want ze willen de klanten waarschijnlijk wel behouden.

Nog even het volgende, wat waarschijnlijk wel heel interessant is. Ik dacht altijd dat je 5 euro combikorting kreeg als je bij budget energie en budget alles-in-1 bent aangesloten. Het is zo dat je 5 euro korting krijgt als je bij 1 van deze 2 bent aangesloten. Als je beide hebt krijg je ook 5 euro dus, voor de mensen die alles willen overzetten voor zoveel mogelijk korting, dit is niet nodig.

Hopelijk hebben jullie wat aan mijn review. Ik werk zelf in een telecomwinkel dus heb de nodige informatie.

Simar 18 okt 2021
Reageer
E

KPN versus Budget Mobiel

Ik snap werkelijk niet waarom iemand nog KPN heeft terwijl er ook telecomproviders als Budget Mobiel zijn. Je betaald werkelijk de helft voor hetzelfde. Wanneer je bent aangesloten bij Budget Mobiel, gebruik je dezelfde zendpalen als KPN. Schijnt dus dat Budget een stukje van de taart huurt van KPN. Zie je overigens ook vaak bij Vodafone en T-Mobile die eigen zendpalen hebben en deze verhuren aan kleinere telecompartijen. Uiteraard helemaal niets mis mee maar wat ik niet snap is dat klanten blijven hangen bij die grote partijen. Je betaald werkelijk meer voor alleen de naam. Ik ben tot op heden zeer blij met mijn overstap, had enkele opties die een stuk goedkoper zijn dan de grote drie. Toch voor Budget gekozen omdat ik een tijdje terug een nieuw energiecontract heb afgesloten bij Budget Energie, waardoor ik nogmaals 5 euro korting per maand krijg op mijn rekening. Ook krijg je heel veel internetdata bij Budget als je het vergelijkt met de andere telecomproviders die vaak beginnen met 1 a 2 GB, bij Budget begint het bij 7 GB. Begrijp me overigens niet verkeerd, het is prima als je bij KPN, Vodafone of T-Mobile zit, als je het kunt betalen en het werkt goed dan heb je niks te klagen. Ik voel al langer een crisis aan komen, benzineprijzen rijzen de pan uit, energie- en gasprijzen vliegen omhoog, dus ik hou mijn vaste lasten graag zo laag mogelijk.

Evert 13 okt 2021
Reageer
S

Gratis cadeau bij Budget Mobiel

Ik ben overgestapt naar Sim Only van Budget Mobiel. Tegenwoordig maken zulk soort bedrijven gebruik van het KPN, Vodafone of T-Mobile netwerk. Budget Mobiel maakt gebruik van het KPN netwerk dus de ontvangst is super goed. Dat is in ieder geval geen reden meer om over te stappen naar een budget provider. Bij mijn Budget Mobiel Onbeperkt abonnement mocht ik een gratis cadeau uitzoeken wat super leuk is. Leuk meegenomen in ieder geval. Los daarvan ben ik zeer tevreden met Budget Mobiel. Goed netwerk en lage kosten. Meer verwacht ik niet van Budget Mobiel. Tip: Combineer Budget Mobiel met Budget Thuis voor € 5 combikorting per maand.

Shanna 12 okt 2021
Reageer
n

kan mijn nummer niet behouden bij overstap

Ik stap over naar KPN met nummer behoud, maar doordat BUDGET MOBILE mij na jaren klant te zijn geweest mijn KLANTNUMMER NIET meer weet te vinden bij mijn gsm nummer en mijn gegevens niet doorgeeft aan KPN??????? krijg ik te horen dat KPN mijn nummer daardoor niet kan overnemen. Telefonisch zijn ze niet te bereiken en met chatten bereik je helemaal niets behalve als je een nieuw abonnement wil, ja dan kom je er wel. Ik vind het schandalig!!!!! Nu kan ik de consumentenbond inschakelen omdat ik vw medische redenen mijn nummer behoud noodzakelijjk is.....wie helpt????

nikki 10 okt 2021
Reageer
S

Hoihoi, op de achterkant van je simkaart staat vaak een cijfercode. Hiermee zou je normaliter het nummer mee kunnen nemen als je deze bij KPN aangeeft. Als je geen contact krijgt met Budget Mobiel kan je het beste vragen of KPN dat voor je wil regelen. Onderling contact tussen zulke bedrijven gaat vaak sneller. Kan je verder zelf geen gegevens opvragen in je Budget Mobiel app of de klanten login op de website?

Simar 11 okt 2021
G

slechte klantenservice, verder wel ok,maar die chatbot toestanden is een ellende. er is een telefoonnummer maar daarvoor heb je al heel wat gedoe achter de rug..

Gaya 16 okt 2021
H

Budget mobiel bieden Zeer slechte service de beloftes die ze maken wordt niet waar gemaakt.
Zoals bij aansluiten van Budget mobiel krijg je kado deze kado tot heden niet ontvangen en proces van nummerbehoud gaat vak mis en zit ik nu 4 dagen te wachten tot dat de probleem opgelost wordt

H. Hakimi 16 okt 2021
R

Nummerbehoud moet je via je nieuwe provider regelen, dus in dit geval KPN. Zij vragen alle gegevens op bij Budget Mobiel.

Roy 2 dec 2021
M

Maandelijks opzegbaar goed abonnement

Reeds overgestapt naar budget mobiel sim only. Deze energieleverancier kwam met dit abonnement van 15 euro als goedkoopste uit de vergelijker en mijn vrienden gebruiken het ook al omdat ze veel internet geven. Heb bij de looptijd gekozen voor maandelijks opzegbaar zodat je nergens aan vast zit als het toch zou tegenvallen. Heb het nu 4 dagen aangesloten en gaat eigenlijk heel goed. Moet wel eerlijk zeggen, bij het 1-jarig en 2 jarige abonnement krijg je een paar maanden 5 euro korting. Dan denk ik: doe mij dan maar maandelijks opzegbaar, ben je zelf de baas. Je weet maar nooit als er ineens een nieuwe telecomprovider komt die voor 5 euro onbeperkt internet geeft om klanten te werven, dan kan je gelijk weer overstappen. Zag ook dat je combi voordeel kan halen als je budget thuis of energie hebt, dat heb ik helaas niet. Heb ook nog geen eigen huis, wie weet voor later. Voor nu mag ik genieten van de 7GB aan internet in heel EU. Ik geef ze 5 sterren omdat alles goed werkt voor de goedkoopste prijs.

Martijn S. 6 okt 2021
Reageer
j

Helemaal Tevreden

ik ben van Oxxio gas en licht overgestapt naar Budget energie/gas. Na een jaar geen problemen gehad,dus alles in 1 abonnement ook naar Budget all in one,helemaal perfect,Meteen daarna ook mobiel van Telefort overgezet naar Budget mobiel. Nu na 2 jaar nog steeds geen enkele klacht. Dochter en zoon ook overgezet all in one en mobiel,beide hebben geen klachten. Voor ons is Budget helemaal oke@ keer een vraag gehad,en direct geholpen aan de telefoon,maar een paar tellen in de wacht gestaan. Zolang dit op deze manier doorgaat blijf ik bij Budget. Heerlijk om geen kopzorgen te hebben bij een bedrijf.
Ga zo door Budget.

jo 21 sep 2021
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere telecomproviders, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste telecomproviders

Dit zijn de beste telecomproviders van februari 2023.

Over Budget Mobiel

Internetbundel onbeperkt of 7GB per maand, onbeperkt sms'en en bellen in Nederland voor een vast bedrag per maand. Alles is in de prijs inbegrepen waardoor je dus nooit over je bundel heen kunt en voor hoge kosten komt te staan. Budget Mobiel maakt hiervoor gebruik van het telefoonnetwerk van KPN. Budget Mobiel was voorheen bekend als Robin Mobile en valt onder Budget Thuis.