Telecom

Budget Mobiel

250 reviews
52% positief
13% neutraal
35% negatief

Internetbundel onbeperkt of 7GB per maand, onbeperkt sms'en en bellen in Nederland voor een vast bedrag per maand. Alles is in de prijs inbegrepen waardoor je dus nooit over je bundel heen kunt en voor hoge kosten komt te staan. Budget Mobiel maakt hiervoor gebruik van het telefoonnetwerk van KPN. Budget Mobiel was voorheen bekend als Robin Mobile en valt onder Budget Thuis.

Budget Mobiel is van alle telecomproviders de beste keuze.

Bezoek Budget Mobiel


Reviews (250)

  • Aktas

    Hulp is teveel gevraagd

    Ik had eerst een simkaart bij robin mobile, werd nog snel de problemen opgelost. Die is nu natuurlijk naar budget overgegaan. Nou heb ik een 2e simkaart bij budget aangevraagd, netjes binnen 2 dagen thuis ontvangen met een brief hoe ik de simkaart moet activeren. Ik volg de aanwijzingen. Klopt niets van. Ik kan nergens een puk code invullen. Het staat er al. Ik kan ook nergens een voorwaarden vinden om deze te kunnen accorderen.
    Er staat simkaart : in behandeling
    Icc code: na activatie is dit te zien.
    Ik tig keer de chatrobot geprobeerd elke keer melding dat het druk is en ik geen medewerker kan spreken.. heb een mail verstuurd een terugbelverzoek en helemaal niets gehoord. Wordt nu een week dat ik een simkaart heb die ik niet kan gebruiken... wat moet ik nu hiermee...
    Bij robin mobile kreeg ik altijd direct antwoord en werd alles netjes opgelost. Nu ik dit mee maak heb ik echt de neiging om alle mobiele telefoons en energie over te zetten naar een aanbieder die wel op tijd antwoord kan geven!

    Aktas 13 sep 2021

  • John

    Budget Mobiel heeft de goedkoopste Sim Only

    Een half jaar geleden was ik op zoek naar de goedkoopste Sim Only met onbeperkt data. Ik kwam toen uit bij Budget Mobiel. Ik had destijds ook gelijk een 2-jarig abonnement afgesloten. Nu een half jaar verder, moet ik zeggen dat ik echt tevreden ben met mijn beslissing. Onbeperkt is ook echt onbeperkt en de kosten zijn lekker laag. Ik betaal 15 euro per maand voor onbeperkt data, bellen en sms. Volgens mij is dat een hele goede deal. Dit krijg je nergens goedkoper. Verder is het gewoon wat je kunt verwachten. Snel internet en goed bereik op het KPN netwerk. Mijn vrienden heb ik ook aangeraden om Budget Mobiel te nemen. Waarom teveel betalen als dit ook kan? Ik combineer het wel met Budget Energie, daarom krijg ik wat extra korting.

    John 8 sep 2021

  • Petra

    Spijt

    Er was een JBL Clip onderweg,maar ze hadden de verkeerde postcode gebruikt! Ik ze via de chat op hun site op de hoogte gebracht werd ik gewoon als leugenaar uit gemaakt,en dat die mail nep was! Zo onbeschoft zijn ze zelfs via chat op facebook word ik doorgestuurd naar de chat op hun site! Zonet gebeld maar dan hangen ze gewoon op als het over de budget mobiel gaat! En dan ga je een contract aan van 2 jaar ca 480 euro.

    Petra 7 sep 2021

  • J  van Elsen

    Nog geen aanpassing naar onbeperkt budget mobiel

    Na 3x een klacht via revieuws ingediend te hebben werd ik gebeld door een medewerker van Budget mobiel.
    Na een half uur zou ik Budget mobiel onbeperkt hebben nog. Zou alleen mijn mobiel opnieuw moeten opstarten. Na opnieuw opstarten was wel mijn abonnement aangepast maar heb geen internet meer? Op de 10 gaat mijn factuur datum weer in hopelijk heb ik dan wel onbeperkt internet. Nu heb ik niets, dus geen Verstappen kijken.

    J van Elsen 5 sep 2021

  • Leon

    Maandenlange ervaring met Budget Mobiel

    Eerder altijd Robin Mobile gehad die een tijd geleden overgegaan is naar Budget Mobiel wil ik toch mijn ervaring met jullie delen. Toen het bekend werd dat Robin Mobile verder zou gaan als Budget Mobiel had ik mijn twijfels want was altijd blij klant van Robin. Nu een paar maanden later ben ik eigenlijk wel tot de conclusie gekomen dat de overgang goed is gegaan voor mij. Klanten krijgen meer gratis MB's internet per maand en de kosten zijn vrijwel gelijk. Service is hetzelfde net als dat beide gebruik maken van KPN zendmasten. Waar ik altijd goed bereik had van Robin is dat bij Budget niets anders.
    Dus een positieve ervaring wat ook wel eens gedeeld mag worden. Zie dat er meerdere positieve reacties over Budget zijn dus daar ben ik blij om dat ik niet de enige ben.
    Wel jammer trouwens dat het maandelijks opzegbare pakket niet meer de standaard is waarbij je cadeaus kreeg. Nu krijg je alleen cadeaus bij een langer lopend abonnement. Wat ik nu uiteraard zou kiezen omdat ik weet dat het voor mij goed werkt maar kan begrijpen dat andere mensen graag beginnen met een maandelijks opzegbaar abonnement zodat ze nergens aan vast zitten als het wat tegen zit. Dit kan je nu alsnog wel selecteren zag ik maar dan krijg je geen gratis headset. Vriend van me wilde ook overstappen naar Budget Mobiel dus vandaar dat ik dit weet.
    Hopelijk hebben jullie wat aan mijn ervaring. Zijn overigens meerdere goede telecomaanbieders dus staar je niet blind op wat je nu hebt. Kan soms een stuk goedkoper voor dezelfde dienst.

    Groetjes Leon

    Leon 2 sep 2021

  • J  van Elsen

    Kan geen contact krijgen met Budget Mobiel

    Afgelopen zaterdag kon ik na een aantal malen proberen eindelijk met een medewerker chatten? Na meerdere malen de gevraagde gegevens ingevuld te hebben kreeg ik geen medewerker. Na 1 uur gestopt. Vandaag maandag weer hetzelfde probleem. Zogenaamd kon ik chatten, maar na een half uur gestopt met vele vruchteloze pogingen. Wil van beperkt naar onbeperkt mobiel, maar is niet te regelen.

    J van Elsen 30 aug 2021

  • Marco

    Maandelijks opzegbaar Sim Only abonnement

    Pas geleden ben ik overgestapt naar Budget Alles-in-1 en aangezien je extra korting krijgt bij Sim Only wanneer je ook Alles-in-1 van Budget hebt, heb ik gekozen om een Sim Only abonnement af te sluiten. Bij looptijd heb ik gekozen voor een maandelijks opzegbaar abonnement in geval ik toch niet tevreden ben. Het is wel erg goedkoop voor onbepert data, bellen en sms. Daarom heb ik voor de zekerheid gekozen voor een maandelijks opzegbaar abonnement. Achteraf was dit niet nodig en had ik net zo goed een 2-jarig abonnement kunnen nemen. Ik ben namelijk erg tevreden met mijn Budget Mobiel Onbeperkt abonnement. Het is heel fijn om onbeperkt data te hebben. Geen zorgen meer dat ik over mijn bundel ga. Onbeperkt streams en videos kijken, echt heerlijk !! In Nederland krijg je onbeperkt data, maar in Europa zit er wel een limiet op van 14 GB. Niet dat het uitmaakt voor mij, maar toch handig om te melden. Ik heb geen last van haperingen in de videos en streams die ik kijk en websites laden net zo snel als bij mijn vorige KPN abonnement. Heel erg tevreden dat ik ben overgestapt naar Budget Mobiel. Ik kan het ook iedereen aanraden. Weinig betalen voor veel. Dit gaat ook niet ten koste van de kwaliteit, wat wel fijn is. Uiteraard krijg je ook gratis nummerbehoud als je overstapt en je zit op het 4G KPN-netwerk. Dit persoonlijk snap ik niet waarom je voor KPN zal kiezen als je ook goedkoper voor Budget kunt kiezen. Voor mij zijn ze beide even goed, alleen is Budget goedkoper. Ik wil eigenlijk m'n abonnement omzetten naar een 2-jarig abonnement, alleen heb ik mij nog niet verdiept in hoe dit moet. Dat ga ik binnenkort zeker eens doen !

    Marco 28 aug 2021

  • Erik van den Berg

    Super slecht geen data zonder oplossing

    Heb nu al 5 dagen geen data en het kan niet opgelost worden. Je kunt de klanten service bijna niet te pakken krijgen of het duurt heel lang. Bellen is niet mogelijk je krijgt geen bevestiging via de mail... Heb echt spijt dat ik over ben gegaan naar Budget mobiel... Mijn vaders en moeders mobiel loopt nog tot het einde van het jaar, wilde eerst ook over stappen maar dat gaat uiteraard nu ook niet meer gebeuren...

    Erik van den Berg 26 aug 2021

  • R. Werkman

    2 jaar vast aan budget mobiel

    Zijn telefonisch niet bereikbaar, hele slechte service, en je kan niet met de politie bellen zonder eerst een tegoed te kopen terwijl je een abo hebt. Hoe amateuristisch kun je zijn. Zit helaas nog 2 jaar vast aan die prutsers. Dus vooral niet hier een abo nemen. Zeker niet als je niet van omslachtig houdt en goede service verwacht. Dit bedrijf doet het tegenovergestelde.

    R. Werkman 18 aug 2021

  • Evert Zwaan

    Niet perse de beste maar wel de beste prijs

    Ik ga echt geen betoog houden hoe goed Budget Mobiel is en dat het de beste telecomprovider van Nederland is. Dit is simpelweg niet het geval. Wel heb ik het aangesloten en dat is om het volgende:

    - Je krijgt heel veel internetdata voor een goede prijs
    - Ondanks dat ze de internetsnelheid knijpen, heb je gewoon goed internet
    - Signaal van KPN is vrijwel overal in Nederland goed
    - 2 duidelijke pakketten zonder kleine lettertjes

    Nadelen zijn geknepen internet. Dit houdt in dat normaal gebruik prima kan maar als je de hele dag filmpjes gaat kijken, zal je haperingen gaan zien. Naar mijn idee is Budget Mobiel is er voor mensen die voor een schappelijke prijs veel internetdata willen hebben. Heb zelf nooit contact gehad met de klantenservice want zodra ik de simkaart per post had ontvangen, deed ik deze in mijn iPhone en het werkte meteen goed. Naar mijn idee de beste service die je kan krijgen.

    Evert Zwaan 16 aug 2021

  • Henk Jan

    Overgestapt van Vodafone naar Budget Mobiel

    Na veel heisa en problemen bij mijn vorige telecomprovider, zal de naam niet noemen VODAFONE, ben ik overgestapt naar Budget Mobiel. Je zal toch van een telecomprovider verwachten dat ze alles wel op een rijtje hebben. Had begrepen dat Budget Mobiel nog niet zo lang bestaat, dat doet mij persoonlijk al goed omdat je er dan vanuit kunt gaan dat je geen nummertje bent maar echt een klant! En precies zoals verwacht gebeurde dit ook. Ik kreeg meteen goed contact over mijn overstap en ik kreeg mijn simkaart per post toegestuurd. Toen ik deze in mijn telefoon deed werkte alles meteen. Het signaal is zeer goed te noemen, zelfs in huis heb ik altijd 4+ streepjes bereik. Het internet is voor mijn begrippen zeer snel en telefoneren werkt ook prima zoals je kan verwachten. Het heet Budget maar het levert geen Budget product (positief bedoeld).

    Henk Jan 11 aug 2021

  • Emily

    Onbeperkt internet klopt niet

    Als je meer dan 4 g internet gebruikt met onbeperkt abonement, dan moet een een sms sturen en dan heb je bijna twee uur geen internet.
    Daarna krijg je 1 g.
    Dit hele gedoe is niet vantevoren gemeld.
    Je kan geen telefonisch contact hebben als je problemen heb.
    Bij chatten heb je vaak en in het weekend alleen een chat robot waar ik me dood aan erger en geen oplossing bied alleen onzinnige antwoorden.

    Emily 7 aug 2021

  • John

    Het mag iets duidelijker

    Ik ben niet ontevreden over Budget Mobiel, voorheen Robin Mobile die als eerste provider in NL de mogelijkheid bood om maandelijks je SIM op te zeggen (en ik geloof dat dat nog steeds het geval is).

    Waar ik een beetje ontevreden over ben: ik wilde informatie over extra data kopen wanneer buiten NL maar binnen de EU. De prijs wordt op diverse plekken duidelijk aangegeven maar...de gebruiksduur niet. Het is wel op hun website (op 1 plek) terug te vinden maar de prijs (ZONDER gebruiksduur) had ik op 3 plekken gevonden. Dat kan verwarrend of zelfs misleidend zijn.

    Dus...Budget Mobiel, graag OVERAL vermelden waar de prijs ook vermeld wordt.

    Verder zijn ze redelijk goedkoop, in NL heb ik goed bereik en hun klantenservice (via de Chat) heeft niet te lang geduurd voordat iemand met mij in discussie ging over bovenstaande maar ik moest wel even vriendelijk doordrammen om mijn punt mee te nemen als feedback.

    John 6 aug 2021

  • R

    Niet zo budget

    Budget mobiel is niet budget er zijn providers die goedkoper of net zo duur zijn. 7000mb en onbeperkt bellen/SMS voor 15€ 1ste 6mnd 5€ korting en 15€ aansluitkosten betaal als je per maand uitrekent nog ruim 14€ per maand.
    Youfone goedkoper en meer data ( 10000 mb ). 13€ per maand 1ste 6 maanden voor 1 € en 20€ aansluitkosten omgerekend per maand € 10,83.
    Belsimpel betaal je ook omgerekend €10,83 met 7000mb aan data.
    Dus budgetmobiel is niet budget
    Effen de tijd nemen en providers met elkaar vergelijken

    R 23 jul 2021

  • Fernando

    Goede internetverbinding en snelheid

    In principe naar budget mobiel gegaan omdat het lekker goedkoop is. 15 euro en je kan vrijwel zonder beperking internetten op je telefoon omdat je 7GB data krijgt. Als dat dan niet genoeg is kan je altijd het 20 euro pakket nemen om geheel onbeperkt je gang te kunnen gaan. We hebben sinds we een nieuwe woning hebben gekocht tevens budget energie en budget thuis aangesloten waardoor we korting krijgen op elk onderdeel van budget en soms wat extra's gratis. Alles werkt naar behoren en we hebben overal goed bereik omdat budget mobiel gebruik maakt van het KPN signaal. Dit hadden we eerder ook op onze telefoons aangesloten, hierom wisten we zeker dat het een gemakkelijke overgang zou zijn en dat we overal waar we een goed signaal hadden, dit nu ook weer zouden hebben. Ik zal niet teveel nummers en cijfers gaan roepen maar het kan je echt wel veel geld besparen op jaarbasis om al je vaste lasten zoveel mogelijk bij dezelfde aanbieder te krijgen. Anders loop je kortingen en extra's mis. Dit heeft ons in ieder geval heel goed gedaan.

    Nog even voor iedereen die zegt dat budget mobiel traag is qua internet verbinding, want ik las wat reviews hierover. Dit is bij ons zeker niet het geval en we kunnen alles zonder hinder doen. Als dit bij jou niet het geval is kan je het beste even contact opnemen met de klantenservice denk ik. Als het bij ons goed is, dan kan het bij iedereen goed zijn.

    Fernando 18 jul 2021

  • Dimfy

    Waardeloos bereik en traag

    Al vanaf het begin slecht bereik kwa bellen en internet super traag. sinds 2 dagen niet meer kunnen bellen of gebeld worden. Geen klantenservice die je kunt bellen, en het chatten is waardeloos, geen reactie of gehoor. Geen achter stand met betalen, ander Sim kaartje in de telefoon gedaan telefoon werkt naar behoren, Klacht in gediend bij klacht.nl en hierop geeft budget mobiel geen gehoor. Wat kan ik nu doen??

    Dimfy 17 jul 2021

  • Jeff

    Vervelende reclame

    Service provider zelf heb ik geen ervaring mee. Daarentegen wil ik even mijn kritiek uiten op de kutreclame die ik zojuist ben tegengekomen terwijl ik aan het wachten was op nos. Opeens komt er een budget mobiel reclame te voorschijn waar ik opeens een dikke reet in strakke spijkerbroek voorgeschoteld krijg op mijn fucking tv. Dat was het. Letterlijk 10 seconden lange reclame waar alleen een close up te zien was van een reet.

    Irritant als je gewoon televisie zit te kijken en je krijgt een stomme kont in een strakke spijkerbroek in je gezicht.

    Chill the fuck down budgetmobiel... je hebt geen seksuele advertentie nodig als je telefoondeals verkoopt... ik bedoel, waarom laat je ons niet wat productgerelateerde advertenties zien. Bijvoorbeeld een sterke netwerkverbinding terwijl ik crash bandicoot 4 download en tegelijkertijd winx club kijk.

    Eerlijk gezegd kan ik me niet herinneren ooit een recensie op een website te hebben geplaatst. Realiseer je dat ik de moeite heb genomen om mijn telefoon open te maken, naar een recensiewebsite te gaan en te klagen over budgetmobiel allemaal omdat hun ene advertentie zo'n irritante ergernis was dat ik het niet zomaar voorbij kon laten gaan.

    Budget mobiel. alleen omdat uw naam het woord 'budget' bevat, betekent dit niet dat uw advertenties zo goed zijn...

    Dat is het jongens. Ik ben weg.

    Jeff 16 jul 2021

  • Ruud Burhenne

    Ronduit waardeloos internet

    Vaak traag internet niet kunnen openen van bijvoorbeeld bank app of marktplaats app. Het zou dan liggen aan de telefoon instellingen niks aan veranderd en een uur later is het opgelost. Het ligt volgens budget mobiel aan de telefoon en anders de instellingen. Dit is nu bijna wekelijks
    Daarbij ook nog gehad dat ik niet kon bellen of gebeld worden( rekeningen betaald) was volgens hun de eerste oorzaak. Bleek een fout van budget mobiel te zijn en ga zomaar door..

    Ruud Burhenne 11 jul 2021

  • Pim

    Onbeperkt data met Budget Mobiel

    Los van de internetsnelheid op momenten is Budget Mobiel gewoon goed. In combinatie met Budget Thuis krijg je lekker veel voordeel en Budget Mobiel is sowieso al goedkoop. Ik denk dat de meeste mensen Budget Mobiel nemen vanwege de onbeperkte data, althans ik wel. Dan kun je ook niet hele hoge snelheden verwachten. Desondanks is het gewoon goed en meestal is het gewoon super snel. Daarom geef ik het ook niet de allerhoogste beoordeling, maar het is wel gewoon goed. Het is ook betrouwbaar want ik heb altijd en overal internet. Het valt ook nooit weg. Dat maar voor 15 euro per maand (in combinatie met Budget Thuis). Dat is echt geen geld voor onbeperkt data. Klantenservice heb ik niet gesproken want dat was niet nodig, dus daar kan ik geen mening over geven. Ik kwam hiervoor van Vodafone en ik ging vaak over mijn internetbundel heen. Dat is nu gelukkig verleden tijd en ik merk dat ik ook veel meer data gebruik, puur omdat ik mij geen zorgen hoef te maken over mijn gebruik. Ik betaal ook nog veel minder dan bij Vodafone. Dus dat de internetsnelheid af en toe een dipje heeft neem ik op de koop toe en zoals ik al zei, zo erg is het niet. Het is gewoon goed, helemaal voor Whatsapp, Facebook, Instagram, YouTube en Spotify gebruik.

    Pim 28 jun 2021

  • Jeroen

    Budget mobiel basis bundel

    Wij hebben het Budget Mobiel Basis abonnement afgesloten, dit kost ons maar 15 euro per maand.
    In vergelijking met onze vorige aanbieder, waar we ruim 25 euro voor moesten betalen, betalen we nu slechts iets meer dan de helft en we hebben gewoon dezelfde opties.
    In de eerste instantie was ik niet overtuigd, omdat ik het idee had dat iets dat zo weinig kost niet heel goed zou kunnen werken, maar het tegendeel is inmiddels bewezen en ik ben nu laaiend enthousiast over dit product.
    En de eerste drie maanden kregen we korting, wat helaas niet blijvend is maar wel altijd fijn natuurlijk.

    Daar kwam nog eens een als hele leuke extra bij, dat we een JBL clip kregen bij dit abonnement en daar zijn mijn beide zoons helemaal weg van.
    Er is hier thuis regelmatig ruzie/discussie over wie hem mag gebruiken, dus ik vrees dat er een tweede aangeschaft zal moeten worden haha
    Maar top abonnement dus, zonder nadelen waarvan ik op de hoogte ben, een leuke korting de eerste maanden en ook nog een welkomstcadeau.
    Veel beter kan ik me niet wensen.

    Jeroen 20 jun 2021

  • Oebel Visser

    Geen twijfel over budget mobiel

    Mijn mening over budget mobiel is dat je hier echt niet over hoeft te twijfelen. Ik gebruik dit nu al een jaar en heb er nooit klachten over gehad. Facebook, WhatsApp, Instagram, websites browsen en filmpjes kijken, alles kan gewoon goed. Las wat verhalen dat budget mobiel het internet knijpt, dat zal, maar je merkt hier als klant helemaal niets van. Als ze hierdoor een goedkoop tarief kunnen aanbieden zeg ik: Yes Please! Voor 15 euro 7GB aan internetdata waar een normaal persoon echt niet doorheen komt, zeker met alle Wi-Fi punten anno 2021. En als je toch twijfelt, om welke reden dan ook, kan je simpelweg een maandelijks opzegbaar abonnement nemen. Feit dat ze dit pakket aanbieden, zegt ook wel dat het goed moet zijn natuurlijk. Easy 5 stars!

    Oebel Visser 16 jun 2021

  • Gerrit

    onduidelijk en niet bereikbaar wel goedkoop

    Ik ben al klant van Budeget energie en mobiel.
    Nu wil ik de 2 sim-only abbo's van mij en mijn vrouw omzetten naar onbeperkt.
    Dat gaat niet op de website je kunt daar alleen extra internet bij kopen
    Budget is niet telefonisch bereikbaar ook niet op nr 1200 en de chat functie werkt nooit en via email duurt een antwoord 4 dagen.
    Goedkoop zijn ze wel. geen 5G dus ondermaats maar daar is de prijs ook naar!

    Gerrit 15 jun 2021

  • Jeroen

    Gratis JBL Clip 4

    Ik heb 2 jarig Budget Mobiel Onbeperkt afgesloten met een gratis JBL Clip 4 cadeau. Leuk dat je er zo'n cadeau bij krijgt. Ik heb geen Budget Thuis dus ik krijg geen extra voordeel helaas maar de kosten vallen nog steeds mee. Ik las veel over de internet snelheid maar voor mij is het acceptabel. Ik kan gewoon Spotify zonder problemen luisteren en op internet kijken is ook geen probleem. Het zal ongetwijfeld niet het snelste internet zijn omdat ik onbeperkt data heb en relatief weinig betaal maar het kan er zeker mee door. Verder was de overstap van Vodafone heel eenvoudig en snel geregeld. Ik heb gewoon mijn nummer kunnen behouden, dit was makkelijker dan dat ik had verwacht. Om nog terug te komen op de JBL Clip, deze gebruik ik thuis in combinatie met Spotify. Er komt verassend goed geluid uit voor zo'n klein luidsprekertje.

    Jeroen 13 jun 2021

  • Wim

    Tegenvallende internetsnelheid

    Overgestapt van youfone naar BudgetMobiel 7 gb. Wat gelijk merkbaar is, is de lage downloadsnelheid . Internet loopt vaker vast, pagina’s worden niet geladen. MuZiek valt uit. Spijt van mijn overstap. Het scheelde in prijs maar een paar euro. Maar het verschil in kwaliteit is groot. Nou over 10 maanden ben ik weer contract vrij en kan ik over naar een andere aanbieder. Ik ging er vanuit dat er geen slecht/zo laag internet snelheid meer werd verkocht. Ik had zelf ook beter mijn huiswerk moeten doen

    Wim 11 jun 2021

  • Willem Vos

    Hoe lang zijn Budget mobiel aanbiedingen geldig

    Ik hoor en lees goede verhalen en ervaringen over Budget mobiel. Wil dan ook wel graag overstappen want ze geven bij een jaarabonnement van 2 jaar vaak een mooie korting of leuk apparaat gratis erbij. Ik heb al een JBL Clip 4 dus ik wacht even totdat ze een andere deal hebben. Duurt al best een tijdje dat ze deze aanbieding op de website tonen. Iemand enig idee of het een maandelijkse aanbieding is of dat het nog wel langer kan duren? Ik kan nu wel kiezen voor het maandelijks opzegbare abonnement om die op te zeggen zodra er een nieuwe aanbieding is. Probleem is dat ik niet denk dat Budget mobiel dat kan waarderen als ik het opzeg om daarna een jaarabonnement te nemen. Ik wacht dus wel even af en hopelijk kan iemand reageren op mijn review. Heb Budget ook al gemaild maar heb daarop nog geen reactie.

    Ps. ik zal een 5 sterren review geven. Niet op basis van mijn eigen ervaring (omdat ik nog geen Budget mobiel heb aangesloten), maar meer op basis van wat ik hoor en lees over deze telecomprovider.

    Willem Vos 6 jun 2021