Budget Mobiel

Budget Mobiel

3.50/5.00 • 277 reviews
P

Slecht bereikbaar voor simkaart activeren

Ik ben overgestapt naar budget mobiel omdat ik ook budget energie heb. Vandaag zou mijn simkaart het moeten doen maar niks van dat alles. Kan niet eens mijn simkaart activeren en contact is ver te zoeken. Je kunt chatten maar als de chat te lang duurt omdat het niet duidelijk is voor mij beginnen ze zeuren dat de chat te lang duurt...... Ik wil gewoon een medewerker aan de telefoon. Toen ze mij benaderden voor dit mobiele abonnement konden ze ook gewoon bellen. Ik ben tot nu toe niet heel tevreden over budget mobiel. Ik hoop dat mijn abonnement nog in kan gaan maar tot op heden is het activeren niet gelukt

Petra 16 sep 2021
Reageer
G

Zeer slechte klantenservice, niet telefonisch bereikbaar internet in het buitenland werkt niet ook heel slecht bereik waar ik anders met robin mobile wel goed bereik had. eenmaal terug in NL een paar dagen later: Geen mobiel bereik meer via de site contact proberen te leggen en deze storing proberen te melden, maar helaas geen respons. ik heb mijn abonnement stopgezet! Dit is een echt Bagger-bedrijf.
iedereen die denkt over te stappen denk goed na, soms is "budget" geen "budget" maar "armoede voor de klant"

G. T. Delgado 16 sep 2021
M

Budget mobiel veel goedkoper

Simkaart vorige week ontvangen, in mijn telefoon gestopt en alles werkte gelijk. Budget Mobiel is zoooveel goedkoper dan wat ik had bij Vodafone. Heb niks negatiefs te zeggen over Vodafone maar als het bijna de helft goedkoper kan elders ben ik om. Nu maak ik een week gebruik van Budget Mobiel, heb een 2-jarig abonnement genomen met 7GB internetdata per maand. Zoveel had ik ook bij Vodafone voor dubbel zoveel kosten. Dus erg tevreden en alles werkt goed, heb overal internet en kan ook overal bellen (overal bereik). Doordat ik heb gekozen voor een 2-jarig abonnement krijg ik 6 maanden lang 5 euro korting dus betaal ik maar 10 euro en dat voor zoveel data! Grote aanrader en met name voor mensen die niet zoveel te besteden hebben. 7GB is namelijk heel veel en kan je zelfs een paar filmpjes in het openbaar vervoer kijken als je dat wilt.

Maurice 16 sep 2021
Reageer
S

Als je ook nog eens Budget alles in 1 of Budget Energie neemt krijg je weer 5 euro korting bovenop die 6 maanden korting. Dan betaal je dus maar 5 euro voor je telefoonabonnement. Moet je wel even kijken of je kan overstappen van energieleverancier of internet en tv abonnement.

Simar 16 sep 2021
A

Hulp is teveel gevraagd

Ik had eerst een simkaart bij robin mobile, werd nog snel de problemen opgelost. Die is nu natuurlijk naar budget overgegaan. Nou heb ik een 2e simkaart bij budget aangevraagd, netjes binnen 2 dagen thuis ontvangen met een brief hoe ik de simkaart moet activeren. Ik volg de aanwijzingen. Klopt niets van. Ik kan nergens een puk code invullen. Het staat er al. Ik kan ook nergens een voorwaarden vinden om deze te kunnen accorderen.
Er staat simkaart : in behandeling
Icc code: na activatie is dit te zien.
Ik tig keer de chatrobot geprobeerd elke keer melding dat het druk is en ik geen medewerker kan spreken.. heb een mail verstuurd een terugbelverzoek en helemaal niets gehoord. Wordt nu een week dat ik een simkaart heb die ik niet kan gebruiken... wat moet ik nu hiermee...
Bij robin mobile kreeg ik altijd direct antwoord en werd alles netjes opgelost. Nu ik dit mee maak heb ik echt de neiging om alle mobiele telefoons en energie over te zetten naar een aanbieder die wel op tijd antwoord kan geven!

Aktas 13 sep 2021
Reageer
J

Hier exact het zelfde … nu dacht ik stap over … nergens mijn contract nummer te vinden. Dus als iemand dat weet hoe ik die kan vinden graag even reageren, ik stap meteen over. Wat een prutsers. En al jaren een contract bij hun. Man man

Jerro 13 sep 2021
J

Budget Mobiel heeft de goedkoopste Sim Only

Een half jaar geleden was ik op zoek naar de goedkoopste Sim Only met onbeperkt data. Ik kwam toen uit bij Budget Mobiel. Ik had destijds ook gelijk een 2-jarig abonnement afgesloten. Nu een half jaar verder, moet ik zeggen dat ik echt tevreden ben met mijn beslissing. Onbeperkt is ook echt onbeperkt en de kosten zijn lekker laag. Ik betaal 15 euro per maand voor onbeperkt data, bellen en sms. Volgens mij is dat een hele goede deal. Dit krijg je nergens goedkoper. Verder is het gewoon wat je kunt verwachten. Snel internet en goed bereik op het KPN netwerk. Mijn vrienden heb ik ook aangeraden om Budget Mobiel te nemen. Waarom teveel betalen als dit ook kan? Ik combineer het wel met Budget Energie, daarom krijg ik wat extra korting.

John 8 sep 2021
Reageer
P

Spijt

Er was een JBL Clip onderweg,maar ze hadden de verkeerde postcode gebruikt! Ik ze via de chat op hun site op de hoogte gebracht werd ik gewoon als leugenaar uit gemaakt,en dat die mail nep was! Zo onbeschoft zijn ze zelfs via chat op facebook word ik doorgestuurd naar de chat op hun site! Zonet gebeld maar dan hangen ze gewoon op als het over de budget mobiel gaat! En dan ga je een contract aan van 2 jaar ca 480 euro.

Petra 7 sep 2021
Reageer
S

Binnen 14 dagen kan je gewoon kosteloos annuleren. Dan zit je verder nergens aan vast omdat het een 'koop op afstand' betreft.

Simar 7 sep 2021
P

Die 2 weken zijn al voor bij,jij werk zeker voor budget mobiel Simar? Nou beste mensen zo zie je maar weer met dit antwoord hoe content dat ze zijn tegen hun klanten!

Petra 7 sep 2021
S

Nee hoor, dan had ik wel geweten dat je 14 dagen voorbij waren. Ik heb een leuke baan, dit is echter niet bij Budget Mobiel. Vind je reactie dan ook niet zo netjes. Wilde je alleen maar helpen.

Simar 7 sep 2021
P

O je wilde me helpen wat attent van jou zeg,Heel erg bedankt mijn excuses! En nu maar afwachten tot budget mobiel reageer,maar ben bang dat dat niet gaat gebeuren.

Petra 7 sep 2021
J

Nog geen aanpassing naar onbeperkt budget mobiel

Na 3x een klacht via revieuws ingediend te hebben werd ik gebeld door een medewerker van Budget mobiel.
Na een half uur zou ik Budget mobiel onbeperkt hebben nog. Zou alleen mijn mobiel opnieuw moeten opstarten. Na opnieuw opstarten was wel mijn abonnement aangepast maar heb geen internet meer? Op de 10 gaat mijn factuur datum weer in hopelijk heb ik dan wel onbeperkt internet. Nu heb ik niets, dus geen Verstappen kijken.

J van Elsen 5 sep 2021
Reageer
J

Omdat ik op vakantie wilde streamen ben ik overgegaan van beperkt naar onbeperkt mobiel. Na betaling die meteen in ging is bij het verbruik van 8Gb de snelheid zoals bij beperkt aangepast. Nu weer geen mogelijkheid om te streamen. Waarschijnlijk zit er iemand te slapen en heeft de knop niet omgezet. Wat nu?Waardeloos kan nu 2½ week geen tv streamen.

J van Elsen 14 sep 2021
L

Maandenlange ervaring met Budget Mobiel

Eerder altijd Robin Mobile gehad die een tijd geleden overgegaan is naar Budget Mobiel wil ik toch mijn ervaring met jullie delen. Toen het bekend werd dat Robin Mobile verder zou gaan als Budget Mobiel had ik mijn twijfels want was altijd blij klant van Robin. Nu een paar maanden later ben ik eigenlijk wel tot de conclusie gekomen dat de overgang goed is gegaan voor mij. Klanten krijgen meer gratis MB's internet per maand en de kosten zijn vrijwel gelijk. Service is hetzelfde net als dat beide gebruik maken van KPN zendmasten. Waar ik altijd goed bereik had van Robin is dat bij Budget niets anders.
Dus een positieve ervaring wat ook wel eens gedeeld mag worden. Zie dat er meerdere positieve reacties over Budget zijn dus daar ben ik blij om dat ik niet de enige ben.
Wel jammer trouwens dat het maandelijks opzegbare pakket niet meer de standaard is waarbij je cadeaus kreeg. Nu krijg je alleen cadeaus bij een langer lopend abonnement. Wat ik nu uiteraard zou kiezen omdat ik weet dat het voor mij goed werkt maar kan begrijpen dat andere mensen graag beginnen met een maandelijks opzegbaar abonnement zodat ze nergens aan vast zitten als het wat tegen zit. Dit kan je nu alsnog wel selecteren zag ik maar dan krijg je geen gratis headset. Vriend van me wilde ook overstappen naar Budget Mobiel dus vandaar dat ik dit weet.
Hopelijk hebben jullie wat aan mijn ervaring. Zijn overigens meerdere goede telecomaanbieders dus staar je niet blind op wat je nu hebt. Kan soms een stuk goedkoper voor dezelfde dienst.

Groetjes Leon

Leon 2 sep 2021
Reageer
J

Kan geen contact krijgen met Budget Mobiel

Afgelopen zaterdag kon ik na een aantal malen proberen eindelijk met een medewerker chatten? Na meerdere malen de gevraagde gegevens ingevuld te hebben kreeg ik geen medewerker. Na 1 uur gestopt. Vandaag maandag weer hetzelfde probleem. Zogenaamd kon ik chatten, maar na een half uur gestopt met vele vruchteloze pogingen. Wil van beperkt naar onbeperkt mobiel, maar is niet te regelen.

J van Elsen 30 aug 2021
Reageer
T

Ik had hetzelfde probleem, maar ik krijg wel een melding dat ze het druk hebben. Er staat dat hun klantenservice minder goed bereikbaar is. Ook staat er dat je veel zaken zelf kunt regelen via de MijnBudget app, maar ik weet niet of je hier je abonnement kunt omzetten. Wat je wel kunt doen is een e-mail via het contactformulier sturen. Doorgaans reageren ze binnen 4 werkdagen. Dit heb ik ook gedaan.

Tim 31 aug 2021
J

Bedankt Tim,
Wat ik ook probeer, kom altijd op die chatbot uit en dan lukt er niets meer.
Het is altijd te druk. Zullen wel op vakantie zijn.

J. 1 sep 2021
D

Al een maand probeer ik via de chat en mail contact te krijgen met budget mobiel. Dit omdat mijn abonnement moet worden opgezegd ivm emigratie. Echter krijg ik nooit reactie via de mail en via de chat is het altijd druk en moet ik het op het later moment nogmaals proberen.
Gebeld naar budget energie en daar zeggen ze niets te kunnen doen, de vraag die dan komt is: kan ik nog wat betekenen betreft gas licht?
Ontzettend slecht..

Debora 18 sep 2021
M

Maandelijks opzegbaar Sim Only abonnement

Pas geleden ben ik overgestapt naar Budget Alles-in-1 en aangezien je extra korting krijgt bij Sim Only wanneer je ook Alles-in-1 van Budget hebt, heb ik gekozen om een Sim Only abonnement af te sluiten. Bij looptijd heb ik gekozen voor een maandelijks opzegbaar abonnement in geval ik toch niet tevreden ben. Het is wel erg goedkoop voor onbepert data, bellen en sms. Daarom heb ik voor de zekerheid gekozen voor een maandelijks opzegbaar abonnement. Achteraf was dit niet nodig en had ik net zo goed een 2-jarig abonnement kunnen nemen. Ik ben namelijk erg tevreden met mijn Budget Mobiel Onbeperkt abonnement. Het is heel fijn om onbeperkt data te hebben. Geen zorgen meer dat ik over mijn bundel ga. Onbeperkt streams en videos kijken, echt heerlijk !! In Nederland krijg je onbeperkt data, maar in Europa zit er wel een limiet op van 14 GB. Niet dat het uitmaakt voor mij, maar toch handig om te melden. Ik heb geen last van haperingen in de videos en streams die ik kijk en websites laden net zo snel als bij mijn vorige KPN abonnement. Heel erg tevreden dat ik ben overgestapt naar Budget Mobiel. Ik kan het ook iedereen aanraden. Weinig betalen voor veel. Dit gaat ook niet ten koste van de kwaliteit, wat wel fijn is. Uiteraard krijg je ook gratis nummerbehoud als je overstapt en je zit op het 4G KPN-netwerk. Dit persoonlijk snap ik niet waarom je voor KPN zal kiezen als je ook goedkoper voor Budget kunt kiezen. Voor mij zijn ze beide even goed, alleen is Budget goedkoper. Ik wil eigenlijk m'n abonnement omzetten naar een 2-jarig abonnement, alleen heb ik mij nog niet verdiept in hoe dit moet. Dat ga ik binnenkort zeker eens doen !

Marco 28 aug 2021
Reageer
E

Super slecht geen data zonder oplossing

Heb nu al 5 dagen geen data en het kan niet opgelost worden. Je kunt de klanten service bijna niet te pakken krijgen of het duurt heel lang. Bellen is niet mogelijk je krijgt geen bevestiging via de mail... Heb echt spijt dat ik over ben gegaan naar Budget mobiel... Mijn vaders en moeders mobiel loopt nog tot het einde van het jaar, wilde eerst ook over stappen maar dat gaat uiteraard nu ook niet meer gebeuren...

Erik van den Berg 26 aug 2021
Reageer
D

Ik heb nu sinds 1 week budget mobiel.
Kan er nog niet goed of slecht over praten maar dat wat jij hebt snap ik wel. Ik kan sowieso nergens mijn data zien in de budget mobiel app.
Hoor hier meer over te vinden misschien moet ik het nog uitvogelen en ligt het aan mij (hoop ik maar) deze week word ook budget alles in een aangesloten kijken of dat wat is.

Deborah 1 okt 2021
R

2 jaar vast aan budget mobiel

Zijn telefonisch niet bereikbaar, hele slechte service, en je kan niet met de politie bellen zonder eerst een tegoed te kopen terwijl je een abo hebt. Hoe amateuristisch kun je zijn. Zit helaas nog 2 jaar vast aan die prutsers. Dus vooral niet hier een abo nemen. Zeker niet als je niet van omslachtig houdt en goede service verwacht. Dit bedrijf doet het tegenovergestelde.

R. Werkman 18 aug 2021
Reageer
S

Je kan binnen 14 dagen alsnog annuleren. Wellicht is dit voor u een optie. Ze hebben inderdaad 0900 en 0909 nummers uitgeschakeld en hiervoor dien je een soort prepaid tegoed aan te vragen via de Budget app of online.

Simar 18 aug 2021
R

Helaas moet ik deze oplichters meer dan 200 euro betalen om van ze af te komen, en dat terwijl ik pas sinds gisteren via hun bel.

R. Werkman 18 aug 2021
S

Dat kan niet. Volgens de wet heeft iedereen bij een 'koop op afstand' recht om het binnen 14 dagen kosteloos te annuleren. Dit kan je bij hen aangeven. Ieder bedrijf moet zich aan deze regels houden, dit zal dan ook geen probleem vormen.

Simar 18 aug 2021
E

Niet perse de beste maar wel de beste prijs

Ik ga echt geen betoog houden hoe goed Budget Mobiel is en dat het de beste telecomprovider van Nederland is. Dit is simpelweg niet het geval. Wel heb ik het aangesloten en dat is om het volgende:

- Je krijgt heel veel internetdata voor een goede prijs
- Ondanks dat ze de internetsnelheid knijpen, heb je gewoon goed internet
- Signaal van KPN is vrijwel overal in Nederland goed
- 2 duidelijke pakketten zonder kleine lettertjes

Nadelen zijn geknepen internet. Dit houdt in dat normaal gebruik prima kan maar als je de hele dag filmpjes gaat kijken, zal je haperingen gaan zien. Naar mijn idee is Budget Mobiel is er voor mensen die voor een schappelijke prijs veel internetdata willen hebben. Heb zelf nooit contact gehad met de klantenservice want zodra ik de simkaart per post had ontvangen, deed ik deze in mijn iPhone en het werkte meteen goed. Naar mijn idee de beste service die je kan krijgen.

Evert Zwaan 16 aug 2021
Reageer
E

Nog even een aanvulling op mijn review. Als je echt goede kwaliteit wilt moet je naar Vodafone, T-Mobile of KPN gaan. Deze hebben allen hun eigen zendmasten. Hier betaal je echter het dubbele voor hetzelfde dat je bij Budget Mobiel krijgt. Is maar net waar je voor kiest natuurlijk. Voor studenten en mensen met minder vermogen is Budget de beste keuze. Voor anderen waarschijnlijk een wat luxere telecomprovider.

Evert Zwaan 16 aug 2021
J

Ik heb sinds 3 september bij mobiel budget abonnement aangesloten betaald alles en nog steeds geen internet en kan ook niet bellen je kan ze niet bellen ik zou terug bel verzoek krijgen niet gehad ik zit onderbewind zij weet ook niet wat slecht van mobiel budget

Jansen 28 sep 2021
H

Overgestapt van Vodafone naar Budget Mobiel

Na veel heisa en problemen bij mijn vorige telecomprovider, zal de naam niet noemen VODAFONE, ben ik overgestapt naar Budget Mobiel. Je zal toch van een telecomprovider verwachten dat ze alles wel op een rijtje hebben. Had begrepen dat Budget Mobiel nog niet zo lang bestaat, dat doet mij persoonlijk al goed omdat je er dan vanuit kunt gaan dat je geen nummertje bent maar echt een klant! En precies zoals verwacht gebeurde dit ook. Ik kreeg meteen goed contact over mijn overstap en ik kreeg mijn simkaart per post toegestuurd. Toen ik deze in mijn telefoon deed werkte alles meteen. Het signaal is zeer goed te noemen, zelfs in huis heb ik altijd 4+ streepjes bereik. Het internet is voor mijn begrippen zeer snel en telefoneren werkt ook prima zoals je kan verwachten. Het heet Budget maar het levert geen Budget product (positief bedoeld).

Henk Jan 11 aug 2021
Reageer
E

Onbeperkt internet klopt niet

Als je meer dan 4 g internet gebruikt met onbeperkt abonement, dan moet een een sms sturen en dan heb je bijna twee uur geen internet.
Daarna krijg je 1 g.
Dit hele gedoe is niet vantevoren gemeld.
Je kan geen telefonisch contact hebben als je problemen heb.
Bij chatten heb je vaak en in het weekend alleen een chat robot waar ik me dood aan erger en geen oplossing bied alleen onzinnige antwoorden.

Emily 7 aug 2021
Reageer
B

Mijn abbonement werkt ineens niet meer, ze geven aan dat ik niet betaald heb maar ik heb automatische incasso die gewoon niet is afgeschreven. Ze zijn niet bereikbaar, op de mail reageren ze pas na 4 dagen en op de chat geven ze al uren aan dat er niemand beschikbaar is. En ik zit zonder telefoon abonnement? Hele slechte service!

Brenda Den Hartigh 9 aug 2021
E

Vreselijk...heb genoeg van ze.
Ik heb me aangemeld bin Tele 2, ietsje duurder maar wel gewoon bereikbaar via telefoon.

Emily Ghahremani 9 aug 2021
A

Sommigen maanden heb je gewoon geen internet bereik terwijl er maandelijks geld van je rekening wordt afgeschreven door budget mobile. Als ik ergens voor betaal dan verwacht ik wel waarvoor ik betaal. Echt ontevreden met hun!! Je krijg gewoon data dat zo super traag is waarmee je niks kan verschrikkelijk

Aya 23 aug 2021
J

Het mag iets duidelijker

Ik ben niet ontevreden over Budget Mobiel, voorheen Robin Mobile die als eerste provider in NL de mogelijkheid bood om maandelijks je SIM op te zeggen (en ik geloof dat dat nog steeds het geval is).

Waar ik een beetje ontevreden over ben: ik wilde informatie over extra data kopen wanneer buiten NL maar binnen de EU. De prijs wordt op diverse plekken duidelijk aangegeven maar...de gebruiksduur niet. Het is wel op hun website (op 1 plek) terug te vinden maar de prijs (ZONDER gebruiksduur) had ik op 3 plekken gevonden. Dat kan verwarrend of zelfs misleidend zijn.

Dus...Budget Mobiel, graag OVERAL vermelden waar de prijs ook vermeld wordt.

Verder zijn ze redelijk goedkoop, in NL heb ik goed bereik en hun klantenservice (via de Chat) heeft niet te lang geduurd voordat iemand met mij in discussie ging over bovenstaande maar ik moest wel even vriendelijk doordrammen om mijn punt mee te nemen als feedback.

John 6 aug 2021
Reageer
R

Niet zo budget

Budget mobiel is niet budget er zijn providers die goedkoper of net zo duur zijn. 7000mb en onbeperkt bellen/SMS voor 15€ 1ste 6mnd 5€ korting en 15€ aansluitkosten betaal als je per maand uitrekent nog ruim 14€ per maand.
Youfone goedkoper en meer data ( 10000 mb ). 13€ per maand 1ste 6 maanden voor 1 € en 20€ aansluitkosten omgerekend per maand € 10,83.
Belsimpel betaal je ook omgerekend €10,83 met 7000mb aan data.
Dus budgetmobiel is niet budget
Effen de tijd nemen en providers met elkaar vergelijken

R 23 jul 2021
Reageer
S

Heb je wel gelijk in, volgens mij is Lebara ook goedkoper. De naam Budget lokt wel klantjes, zo simpel is het. Daarnaast is Budget Energie ook niet de goedkoopste energieleverancier.

Simar 23 jul 2021
A

Al 4 maanden wordt er te veel afgeschreven op een van de 2 abonnement. Zelfde abbonement, tegelijk afgesloten. Al 4 maanden neem ik contact op en zou t opgelost worden. Nu wordt er alweer te veel afgeschreven. Blijkbaar kunnen ze een simpel probleem niet oplossen. Ben er echt klaar mee! Ik ga mijn energie en telefoon abonnementen maar overstappen!

Alicia 29 jul 2021
F

Goede internetverbinding en snelheid

In principe naar budget mobiel gegaan omdat het lekker goedkoop is. 15 euro en je kan vrijwel zonder beperking internetten op je telefoon omdat je 7GB data krijgt. Als dat dan niet genoeg is kan je altijd het 20 euro pakket nemen om geheel onbeperkt je gang te kunnen gaan. We hebben sinds we een nieuwe woning hebben gekocht tevens budget energie en budget thuis aangesloten waardoor we korting krijgen op elk onderdeel van budget en soms wat extra's gratis. Alles werkt naar behoren en we hebben overal goed bereik omdat budget mobiel gebruik maakt van het KPN signaal. Dit hadden we eerder ook op onze telefoons aangesloten, hierom wisten we zeker dat het een gemakkelijke overgang zou zijn en dat we overal waar we een goed signaal hadden, dit nu ook weer zouden hebben. Ik zal niet teveel nummers en cijfers gaan roepen maar het kan je echt wel veel geld besparen op jaarbasis om al je vaste lasten zoveel mogelijk bij dezelfde aanbieder te krijgen. Anders loop je kortingen en extra's mis. Dit heeft ons in ieder geval heel goed gedaan.

Nog even voor iedereen die zegt dat budget mobiel traag is qua internet verbinding, want ik las wat reviews hierover. Dit is bij ons zeker niet het geval en we kunnen alles zonder hinder doen. Als dit bij jou niet het geval is kan je het beste even contact opnemen met de klantenservice denk ik. Als het bij ons goed is, dan kan het bij iedereen goed zijn.

Fernando 18 jul 2021
Reageer
D

Waardeloos bereik en traag

Al vanaf het begin slecht bereik kwa bellen en internet super traag. sinds 2 dagen niet meer kunnen bellen of gebeld worden. Geen klantenservice die je kunt bellen, en het chatten is waardeloos, geen reactie of gehoor. Geen achter stand met betalen, ander Sim kaartje in de telefoon gedaan telefoon werkt naar behoren, Klacht in gediend bij klacht.nl en hierop geeft budget mobiel geen gehoor. Wat kan ik nu doen??

Dimfy 17 jul 2021
Reageer
S

Bedrijven reageren vaak niet op reviews en klachten. Daar hebben ze simpelweg de mankracht niet voor + dat ze er niet van houden om op open forums te discussiëren. Bekijk de reviews op Reviews maar eens van allerlei bedrijven, vaak zonder reactie. Terwijl er bovenaan de website wel staat 'voor bedrijven' en dat ze dus kunnen reageren.
Moet wel eerlijk bekennen dat klacht.nl zeer achterhaalt is en dat die site niet meer van deze tijd is. Denk dat je gewoon Budget Mobiel moet blijven bellen om tot een oplossing te komen, je enige kans...

Simar 17 jul 2021
S

Ik verblijf in het buitenland en heb sinds gisteren geen bereik meer, met helemaal niets, ik kan niet meer bellen geen internet, geen apps kunnen gebruiken, werkelijk niks niks niks, telefoon 20x opgestart, valt na 5 minuten bereik weer uit, ik ben klaar met budget mobiel en zodra ik weer terug ben in Nederland, naar een andere provider

Stella 18 jul 2021
P

Zeer slechte ontvangst, 1.5 MB test
DRAMATISCH
Bijna niet mee te internetten ,zat bij t mobile en daar had ik normaal bereik.
Onbegrijpelijk, kpn hoort als beste uit de bus te komen met bereik??

Net klant, kpn netwerk, wat een tegenvaller??

Dus budget, wat is het probleem hier, hen de zelfde telefoon nog??

Peter C van Berge 3 dec 2021
J

Vervelende reclame

Service provider zelf heb ik geen ervaring mee. Daarentegen wil ik even mijn kritiek uiten op de kutreclame die ik zojuist ben tegengekomen terwijl ik aan het wachten was op nos. Opeens komt er een budget mobiel reclame te voorschijn waar ik opeens een dikke reet in strakke spijkerbroek voorgeschoteld krijg op mijn fucking tv. Dat was het. Letterlijk 10 seconden lange reclame waar alleen een close up te zien was van een reet.

Irritant als je gewoon televisie zit te kijken en je krijgt een stomme kont in een strakke spijkerbroek in je gezicht.

Chill the fuck down budgetmobiel... je hebt geen seksuele advertentie nodig als je telefoondeals verkoopt... ik bedoel, waarom laat je ons niet wat productgerelateerde advertenties zien. Bijvoorbeeld een sterke netwerkverbinding terwijl ik crash bandicoot 4 download en tegelijkertijd winx club kijk.

Eerlijk gezegd kan ik me niet herinneren ooit een recensie op een website te hebben geplaatst. Realiseer je dat ik de moeite heb genomen om mijn telefoon open te maken, naar een recensiewebsite te gaan en te klagen over budgetmobiel allemaal omdat hun ene advertentie zo'n irritante ergernis was dat ik het niet zomaar voorbij kon laten gaan.

Budget mobiel. alleen omdat uw naam het woord 'budget' bevat, betekent dit niet dat uw advertenties zo goed zijn...

Dat is het jongens. Ik ben weg.

Jeff 16 jul 2021
Reageer
R

Ronduit waardeloos internet

Vaak traag internet niet kunnen openen van bijvoorbeeld bank app of marktplaats app. Het zou dan liggen aan de telefoon instellingen niks aan veranderd en een uur later is het opgelost. Het ligt volgens budget mobiel aan de telefoon en anders de instellingen. Dit is nu bijna wekelijks
Daarbij ook nog gehad dat ik niet kon bellen of gebeld worden( rekeningen betaald) was volgens hun de eerste oorzaak. Bleek een fout van budget mobiel te zijn en ga zomaar door..

Ruud Burhenne 11 jul 2021
Reageer
R

Aanvulling op mijn review:
Sinds 2 maanden geregeld niet bereikbaar of kunnen bellen internet is traag. En telkens ligt het zogenaamd aan mijn telefoontoestel. Volgens budget mobiel zou de snelheid op 4g ongeveer 5mbps moeten zijm maar hij komt niet eens tot 3mbps. Dit terwijl andere providers die over hetzelfde netwerk gaan 4x zo snel gaan. Dan het niet kunnen bellen of gebeld woorden daar is nog steeds geen verklaring wordt wel opgelost maar kan zomaar weer onstaan.

Ruud Burhenne 17 jul 2021
P

Trap hier niet in. Ze geven niet wat ze beloven en de service is ook echt een drama. Onbeperkt internet is bij budget mobile niet onbeperkt. En ze zijn vrij onbeschoft als je met ze chat. Ik wacht nu al 2 weken om mijn geld en het enige wat ze zeggen is dat ik moet wachten. Je wordt eigenlijk gewoon op een moderne manier in de maling genomen.

Patrick 27 jul 2021
C

Deze maatschappij links laten liggen word gerund door een stel varkens geen internet in het buitenland en haast ook geen bereik en oplossen. Hebben ze bij deze Tokkie maatschappij nog nooit van gehoord ik kom binnen kort even daar op de koffie even hun leren hoe het hoort en een dikke vergoeding halen of ze het nou willen of niet

Chris 24 sep 2021
P

Onbeperkt data met Budget Mobiel

Los van de internetsnelheid op momenten is Budget Mobiel gewoon goed. In combinatie met Budget Thuis krijg je lekker veel voordeel en Budget Mobiel is sowieso al goedkoop. Ik denk dat de meeste mensen Budget Mobiel nemen vanwege de onbeperkte data, althans ik wel. Dan kun je ook niet hele hoge snelheden verwachten. Desondanks is het gewoon goed en meestal is het gewoon super snel. Daarom geef ik het ook niet de allerhoogste beoordeling, maar het is wel gewoon goed. Het is ook betrouwbaar want ik heb altijd en overal internet. Het valt ook nooit weg. Dat maar voor 15 euro per maand (in combinatie met Budget Thuis). Dat is echt geen geld voor onbeperkt data. Klantenservice heb ik niet gesproken want dat was niet nodig, dus daar kan ik geen mening over geven. Ik kwam hiervoor van Vodafone en ik ging vaak over mijn internetbundel heen. Dat is nu gelukkig verleden tijd en ik merk dat ik ook veel meer data gebruik, puur omdat ik mij geen zorgen hoef te maken over mijn gebruik. Ik betaal ook nog veel minder dan bij Vodafone. Dus dat de internetsnelheid af en toe een dipje heeft neem ik op de koop toe en zoals ik al zei, zo erg is het niet. Het is gewoon goed, helemaal voor Whatsapp, Facebook, Instagram, YouTube en Spotify gebruik.

Pim 28 jun 2021
Reageer
J

Budget mobiel basis bundel

Wij hebben het Budget Mobiel Basis abonnement afgesloten, dit kost ons maar 15 euro per maand.
In vergelijking met onze vorige aanbieder, waar we ruim 25 euro voor moesten betalen, betalen we nu slechts iets meer dan de helft en we hebben gewoon dezelfde opties.
In de eerste instantie was ik niet overtuigd, omdat ik het idee had dat iets dat zo weinig kost niet heel goed zou kunnen werken, maar het tegendeel is inmiddels bewezen en ik ben nu laaiend enthousiast over dit product.
En de eerste drie maanden kregen we korting, wat helaas niet blijvend is maar wel altijd fijn natuurlijk.

Daar kwam nog eens een als hele leuke extra bij, dat we een JBL clip kregen bij dit abonnement en daar zijn mijn beide zoons helemaal weg van.
Er is hier thuis regelmatig ruzie/discussie over wie hem mag gebruiken, dus ik vrees dat er een tweede aangeschaft zal moeten worden haha
Maar top abonnement dus, zonder nadelen waarvan ik op de hoogte ben, een leuke korting de eerste maanden en ook nog een welkomstcadeau.
Veel beter kan ik me niet wensen.

Jeroen 20 jun 2021
Reageer
O

Geen twijfel over budget mobiel

Mijn mening over budget mobiel is dat je hier echt niet over hoeft te twijfelen. Ik gebruik dit nu al een jaar en heb er nooit klachten over gehad. Facebook, WhatsApp, Instagram, websites browsen en filmpjes kijken, alles kan gewoon goed. Las wat verhalen dat budget mobiel het internet knijpt, dat zal, maar je merkt hier als klant helemaal niets van. Als ze hierdoor een goedkoop tarief kunnen aanbieden zeg ik: Yes Please! Voor 15 euro 7GB aan internetdata waar een normaal persoon echt niet doorheen komt, zeker met alle Wi-Fi punten anno 2021. En als je toch twijfelt, om welke reden dan ook, kan je simpelweg een maandelijks opzegbaar abonnement nemen. Feit dat ze dit pakket aanbieden, zegt ook wel dat het goed moet zijn natuurlijk. Easy 5 stars!

Oebel Visser 16 jun 2021
Reageer
G

onduidelijk en niet bereikbaar wel goedkoop

Ik ben al klant van Budeget energie en mobiel.
Nu wil ik de 2 sim-only abbo's van mij en mijn vrouw omzetten naar onbeperkt.
Dat gaat niet op de website je kunt daar alleen extra internet bij kopen
Budget is niet telefonisch bereikbaar ook niet op nr 1200 en de chat functie werkt nooit en via email duurt een antwoord 4 dagen.
Goedkoop zijn ze wel. geen 5G dus ondermaats maar daar is de prijs ook naar!

Gerrit 15 jun 2021
Reageer
L

Jong, oud, man of vrouw, wie je ook bent dit is altijd de beste en goedkoopste optie voor iedereen.
Het zorgt er voor dat je kunt bellen emballage het andere dat je nodig hebt van je mobiele telefoon.
Ons hele gezin heeft hier een abonnement en het werkt voor ons allemaal, terwijl we Hier allemaal op een andere manier gebruik van maken. Het moet dus vast wel kunnen om het om te zetten.

Laura 28 sep 2021
J

Gratis JBL Clip 4

Ik heb 2 jarig Budget Mobiel Onbeperkt afgesloten met een gratis JBL Clip 4 cadeau. Leuk dat je er zo'n cadeau bij krijgt. Ik heb geen Budget Thuis dus ik krijg geen extra voordeel helaas maar de kosten vallen nog steeds mee. Ik las veel over de internet snelheid maar voor mij is het acceptabel. Ik kan gewoon Spotify zonder problemen luisteren en op internet kijken is ook geen probleem. Het zal ongetwijfeld niet het snelste internet zijn omdat ik onbeperkt data heb en relatief weinig betaal maar het kan er zeker mee door. Verder was de overstap van Vodafone heel eenvoudig en snel geregeld. Ik heb gewoon mijn nummer kunnen behouden, dit was makkelijker dan dat ik had verwacht. Om nog terug te komen op de JBL Clip, deze gebruik ik thuis in combinatie met Spotify. Er komt verassend goed geluid uit voor zo'n klein luidsprekertje.

Jeroen 13 jun 2021
Reageer
J

Budget mobiel is de slechtste provider en heel nalatig met service. Ik hoor een JBL Clip te krijgen en na 4 maanden heb ik hem nog steeds niet. Na veel eigen onderzoek kom ik erachter dat hij verstuurd was naar een servicepunt en na 2 weken terug is gegaan naar Budget Mobiel. Ik heb zo vaak contact opgenomen en nooit is er iets gezegd daarover. Al die tijd hebben ze mijn speaker zelf en geven ze de vervoerder constant de schuld. Echt een hele slechte provider. Internetnet snelheid is ook heel langzaam en bellen gaat moeizaam. Noodgedwongen nog een abonnement afgesloten bij een andere provider omdat dit gewoon echt een slechte provider is. Bespaar je de hoofdpijn en maak niet dezelfde fout als mij.

Jamil 5 jul 2021
Beste telecomproviders

Dit zijn de beste telecomproviders van december 2022.

Over Budget Mobiel

Internetbundel onbeperkt of 7GB per maand, onbeperkt sms'en en bellen in Nederland voor een vast bedrag per maand. Alles is in de prijs inbegrepen waardoor je dus nooit over je bundel heen kunt en voor hoge kosten komt te staan. Budget Mobiel maakt hiervoor gebruik van het telefoonnetwerk van KPN. Budget Mobiel was voorheen bekend als Robin Mobile en valt onder Budget Thuis.

  • Nog niet geverifieerd