J

Gratis JBL Clip 4

Ik heb 2 jarig Budget Mobiel Onbeperkt afgesloten met een gratis JBL Clip 4 cadeau. Leuk dat je er zo'n cadeau bij krijgt. Ik heb geen Budget Thuis dus ik krijg geen extra voordeel helaas maar de kosten vallen nog steeds mee. Ik las veel over de internet snelheid maar voor mij is het acceptabel. Ik kan gewoon Spotify zonder problemen luisteren en op internet kijken is ook geen probleem. Het zal ongetwijfeld niet het snelste internet zijn omdat ik onbeperkt data heb en relatief weinig betaal maar het kan er zeker mee door. Verder was de overstap van Vodafone heel eenvoudig en snel geregeld. Ik heb gewoon mijn nummer kunnen behouden, dit was makkelijker dan dat ik had verwacht. Om nog terug te komen op de JBL Clip, deze gebruik ik thuis in combinatie met Spotify. Er komt verassend goed geluid uit voor zo'n klein luidsprekertje.

Jeroen 13 jun 2021
Reageer
J

Budget mobiel is de slechtste provider en heel nalatig met service. Ik hoor een JBL Clip te krijgen en na 4 maanden heb ik hem nog steeds niet. Na veel eigen onderzoek kom ik erachter dat hij verstuurd was naar een servicepunt en na 2 weken terug is gegaan naar Budget Mobiel. Ik heb zo vaak contact opgenomen en nooit is er iets gezegd daarover. Al die tijd hebben ze mijn speaker zelf en geven ze de vervoerder constant de schuld. Echt een hele slechte provider. Internetnet snelheid is ook heel langzaam en bellen gaat moeizaam. Noodgedwongen nog een abonnement afgesloten bij een andere provider omdat dit gewoon echt een slechte provider is. Bespaar je de hoofdpijn en maak niet dezelfde fout als mij.

Jamil 5 jul 2021
W

Tegenvallende internetsnelheid

Overgestapt van youfone naar BudgetMobiel 7 gb. Wat gelijk merkbaar is, is de lage downloadsnelheid . Internet loopt vaker vast, pagina’s worden niet geladen. MuZiek valt uit. Spijt van mijn overstap. Het scheelde in prijs maar een paar euro. Maar het verschil in kwaliteit is groot. Nou over 10 maanden ben ik weer contract vrij en kan ik over naar een andere aanbieder. Ik ging er vanuit dat er geen slecht/zo laag internet snelheid meer werd verkocht. Ik had zelf ook beter mijn huiswerk moeten doen

Wim 11 jun 2021
Reageer
S

Voor normaal gebruik, dan denk ik aan e-mail, Whatsapp, Facebook, Instagram en heel soms een klein filmpje kijken is budget mobiel prima. Als je echt films wilt kijken tijdens het reizen of iets in die trend, dan moet je wellicht een duurdere telecomprovider nemen. Staat wel duidelijk op de homepagina van budget mobiel dat ze de internetsnelheid knijpen trouwens. Persoonlijk heb ik er geen last van.

Simar 11 jun 2021
W

Goed om te horen dat het voor jou oké is. Ik denk dat het verschil duidelijker is als je net van een andere provider komt.
Ik kijk geen lange films op Mijn mobiel.

Wat ik wel leuk vindt is soms een stukje nieuws kijken, dit gaat lastig en loopt vaak vast. Dat doe ik dus niet meer.
Maar ook Apps die sneller vastlopen en langzamer gaan/schakelen. minder snel schakelen tussen het internet pagina s of sneller vastlopen. En niet iedere keer maar wel relatief vaak. Whatsapp die vaker het klokje geeft dat het bericht nog niet verzonden is enz enz.
Films kijken is zeker geen optie. Maar is iets wat ik ook niet doe op Mijn mobiel. Ik vind het wel leuk om even een klein stukje nieuws te kijken via de npo app, maar dat lukt ook slecht.
Maar het zorgt ook ervoor dat de telefoon vaker vastloopt bij openen apps of in de app zelf, pagina’s langzaam openen en of vastlopen . Ik wist ook niet dat er nog zo traag internet zou worden aangeboden. Ik ging er vanuit dat het minimum standaard hoger is tegenwoordig. (zeker aangezien youfone veel sneller was voor 1 euro
meer)
Maar ook deels mijn eigen fout, ik had beter onderzoek moeten doen. Nog toen maanden en dan kan ik ik weer overstappen.

Ik had zelf ook beter onderzoek moeten doen. Ging ervan uit dat de laagste standaard hoger zou zijn dan dit en ik er dus geen last van zou hebben. Dus er niet op hoef te letten. Goede les zou ik zeggen. Voortaan alerter 😊

Wim 11 jun 2021
S

Als je er zoveel hinder van ondervind kan je misschien budget mobiel contacten en de klacht melden. Ben wel benieuwd wat ze dan gaan doen. Ze willen (lijkt me) positieve klanten hebben. Daarnaast kunnen ze vaak wel zien hoeveel je internetsnelheid is waar je gebruik van hebt kunnen maken. Als dat inderdaad lager is dan wat ze aanbieden, dan geven ze je vast wel de optie om je abonnement eerder op te zeggen.

Simar 11 jun 2021
W

Ga ik doen. Dacht eerst dat mijn eerste reactie niet doorkwam opnieuw een geschreven en nu komen ze beide door 😂

Wim 11 jun 2021
W

Hoe lang zijn Budget mobiel aanbiedingen geldig

Ik hoor en lees goede verhalen en ervaringen over Budget mobiel. Wil dan ook wel graag overstappen want ze geven bij een jaarabonnement van 2 jaar vaak een mooie korting of leuk apparaat gratis erbij. Ik heb al een JBL Clip 4 dus ik wacht even totdat ze een andere deal hebben. Duurt al best een tijdje dat ze deze aanbieding op de website tonen. Iemand enig idee of het een maandelijkse aanbieding is of dat het nog wel langer kan duren? Ik kan nu wel kiezen voor het maandelijks opzegbare abonnement om die op te zeggen zodra er een nieuwe aanbieding is. Probleem is dat ik niet denk dat Budget mobiel dat kan waarderen als ik het opzeg om daarna een jaarabonnement te nemen. Ik wacht dus wel even af en hopelijk kan iemand reageren op mijn review. Heb Budget ook al gemaild maar heb daarop nog geen reactie.

Ps. ik zal een 5 sterren review geven. Niet op basis van mijn eigen ervaring (omdat ik nog geen Budget mobiel heb aangesloten), maar meer op basis van wat ik hoor en lees over deze telecomprovider.

Willem Vos 6 jun 2021
Reageer
M

Bedrijven kopen vaak een enorme massa van 1 product in met hoge kortingen zodat ze deze bij een abonnement gratis kunnen bijvoegen. Dus het ligt er maar net aan hoeveel JBL Clips ze hebben ingekocht. Zodra deze op zijn komen ze waarschijnlijk met een nieuwe aanbieding.

Monster 6 jun 2021
J

Beste Willem, als ik een tip mag geven stap niet over naar Budget Mobiel, het lijkt inderdaad allemaal heel aantrekkelijk maar gegarandeerd krijg je spijt.
1. internet is erg traag
2. als je onbeperkt neemt wordt je na 10GB al bestookt met sms berichtjes, dat je te veel verbruikt.
3. Mail wordt niet beantwoord.
4. Telefonisch niet bereikbaar.
5. medewerkers kunnen alleen standaard antwoorden geven via de chat wat ook op de site kunt terug vinden, wordt het te moeilijk dan worden ze onbeschoft.

Net een jaar klant geweest voor mij nooit meer budget mobiel.

Joost 8 jun 2021
W

Ik hoor eigenlijk alleen maar goede verhalen over Budget Mobiel. Ik waardeer echter je mening! Wat zou jij aanraden voor ongeveer dezelfde prijs?

Willem Vos 8 jun 2021
G

Budget ziet er leuk uit maar is voor mij ook ruim onvoldoende.
Ze zijn niet bereikbaar op het moment dat je iets wilt veranderen en dat is hoogst ergerlijk.
De website is onduidelijk voor bestaande klant en alleen gericht op verkoop en absolut niet op service.

Gerrit 15 jun 2021
M

Tevreden over Budget Mobiel

Vanwege de lage kosten ben ik overgestapt naar Budget Mobiel. Hier heb ik achteraf geen spijt van. Ik zit op het vertrouwde KPN netwerk met een snelle datasnelheid. Ik combineer het niet met Budget Thuis, omdat wij thuis Ziggo hebben. Wat extra leuk is dat ik een JBL Clip bij mijn 2 jarige abonnement heb gekregen! De overstap van T-Mobile ging heel snel en was ook heel eenvoudig.

Wij gaan in de zomervakantie op vakantie naar België en ik weet nog niet hoe goed het daar zal werken. In Nederland werkt het in ieder geval perfect. Ik heb niks te klagen. Ik heb onbeperkt data en kijk veel YT. Nooit last van haperingen dus voor mij werkt het gewoon perfect.

Ik raad het al mijn vrienden aan. Als je onbeperkt data wilt voor een lage prijs, zeker eens naar Budget Mobiel kijken. Helemaal met Budget Thuis kan het nog voordeliger.

Madelief 30 mei 2021
Reageer
H

Het werkt en daar is alles mee gezegd

Nu 3 maanden overgestapt van Tele2 naar budget mobiel maar jemig wat is dat langzaam!!
Voor de zekerheid maar is een paar keer een speed test gedaan en mijn maximale snelheid is 6 MB per seconde. Nou dat is niet meer van deze tijd. Dus toch maar weer terug naar tele2. Het kost dan wel 5 euro duurder maar daar kom je tenminste mee uit de voeten. En word je er niet af gegooid omdat je telangzaam bent

Heinsbergen 29 mei 2021
Reageer
J

Ik heb verschillende keren geprobeert een abonnement af te sluiten bij budget mobiel maar of ze hebben geen tijd of ze houden niet aan hun word. Ze zouden mij met 4 dagen bellen stond in de mail 7 dagen laten een mail gehad waar instaat we hebben u gebeld maar geen gehoord. Ze hebben helemáál niet gebeld. Als ik wou dat ze binnen 48 uur terug zouden bellen moest ik mailen. Weer gedaan weer 5 dagen veder en niks gehoord. Weer contact gehad met de chat je wij kunnen u niet helpen. Echt heel slecht

JAYDON 19 jul 2021
B

telecomprovider budget mobiel positief verrast

Ben eigenlijk wel positief verrast over budget mobiel als telecomprovider. Waar ik eerst twijfelde omdat budget mij klinkt als goedkoop en het niet waar maakt, ben ik nu dus positief verrast. De overstap ging geruisloos en binnen een paar dagen had ik een goedwerkende telefoon met goed internet en kon ik overal bellen en sms'jes sturen (alles was dus goed gegaan qua overstap). Ik betaal nu 15 euro waar ik bij mijn vorige telecomprovider het dubbele betaalde voor minder GB internet dan dat ik nu heb. Dus het is budget maar ook gewoon goed!

Bennie Harms 26 mei 2021
Reageer
D

Onbeperkt data voor een goede prijs

Budget mobiel is op zich een prima sim only aanbieder. Helemaal als je onbeperkt data wil en niet teveel wilt betalen, dan ontkom je bijna niet aan budget mobiel. Zoveel goedkope keuzes met onbeperkt data zijn er niet. Dat waren eigenlijk mijn enige twee eisen. De ontvangst is prima, alleen had ik soms iets sneller internet gewild. Dat is mijn enige puntje van kritiek. Het is niet langzaam, maar heel soms zakt de snelheid iets in. Over het algemeen is het wel gewoon lekker snel. Maar je kunt ook niet alles verwachten voor die prijs. Ik ben al super blij met onbeperkt data, nooit meer zorgen dat ik over mijn bundel heen ga! Ik zie mijzelf niet zo snel switchen naar een andere provider. Ik ben tevreden met budget mobiel maar het kan altijd beter. Voor het geld bieden ze gewoon een hele goede service.

Dennis F. 23 mei 2021
Reageer
D

Gaat van alles mis bij Budgetmobiel

op 14 mei stapte over op BUDGETMOBIEL wat achter af een dom keuze bleek te zijn. Er werd aangegeven bij de aan koop dat het 2 dagen kan duren tot je simkaart inhuis is. Bij mij was 3 x zo langer tot ik m had en nu sinds ik m heb geactiveerd en overgezet werkt me 4g niet eens ik kan niet bellen of gebeld worden dit zou alleen maar 20 minuten duren hadden ze aangeven in de mail het is al dag 2 en nog steeds kan ik niet van me data gebruik maken. En als ik even de klantenservice wil hebben moet je blijkbaar 2 dagen wachten tot hun antwoord geven het is een ongeregelde zaak hier. Ik heb voor niks betaald. Mijn als klant zijn jullie kwijt budgetmobiel

Daniel 22 mei 2021
Reageer
M

Binnen 14 dagen kan je alsnog kosteloos opzeggen. Wel slecht dat Budget Mobiel het zo ver laat komen dat klanten zo boos worden. Bij mij ging de aansluiting wel meteen goed en had de simkaart ook vrij snel ontvangen. Kan me er wel iets bij in denken dat als er zoveel fout gaat dat je dan een andere telecomprovider gaat zoeken.

Monster 22 mei 2021
J

Verleden jaar 2020 in augustus al opgegeven klant te worden bij budget mobiel en huistelefoon. Huistelefoon heeft 7 maanden geduurd en eindelijk was er een verbinding.
Mobiel ook 7 maanden geduurd, maar nog steeds NIET geregeld. Ze beloven van alles, maar nog geen nummerbehoud. Ik zit in de gemeenteraad. Er wordt daar contact gelegd per mobiel. Dat stagneert nu bij mij. Nog steeds is er geen oplossing. Hoe moeilijk is het iets goed te regelen. Zware KLACHT.

J.G.Siefkes 26 mei 2021
L

Budget Mobiel Onbeperkt

Ik gebruik sinds kort Budget Mobiel Onbeperkt, waarbij je onbeperkt data krijgt en ook onbeperkt kunt bellen en smsen. Ik heb voor het 2-jarig abonnement gekozen omdat je dan de eerste 3 maanden € 5 korting krijgt en een gratis JBL speaker. Ik betaal € 20 per maand met € 15 eenmalige aansluitkosten. Dit is best een goede deal als je het vergelijkt met andere providers. Wanneer je Budget Thuis hebt krijg je nog extra korting, maar dat heb ik helaas niet. Ik ben tevreden met mijn huidige energieleverancier dus dat zie ik ook niet zo snel gebeuren. Maar los van de goede deal, ben ik tevreden met Budget Mobiel. Ze doen wat ze beloven en alles werkt gewoon top. Geen klachten op dit moment. Mocht ik in de toekomst wel problemen ondervinden, laat ik het ook zeker niet na om een reactie onder deze review te plaatsen. Tegen de mensen die twijfelen wil ik zeggen, dat ze het gewoon moeten proberen. Je kunt ook voor een abonnement kiezen die maandelijks opzegbaar is. Je zit op het goede KPN netwerk en de snelheden zijn gewoon goed. Niks aan de hand dus.

Lydia 21 mei 2021
Reageer
K

Budget mobiel weigert sim kaart

Wat is die slecht bereikbaar moet voor mijn zoon de weigeren van sim kaart ongedaan zien te krijgen
Bij niet alle gegevens kun je ze niet bereiken.
Zorg dat jullie sim kaarten werkingen goed zijn bij inloggen staat die op actief.
Gelukkig per maand op te zeggen wat zooi daar.
De chat ook allemaal met veel onzin open te krijgen.
Snel wat wel bereikbaar is opzoeken wel betaald geen gebruik
Is dat de winst modules van budget mobiel.

Kuindersma 20 mei 2021
Reageer
B

Lijkt me niet dat van een groot telecombedrijf de winst module is om niks te laten werken. Dan houden ze geen klanten over haha. Ik regel zulke dingen inderdaad altijd via de chat op de website, dan reageren ze wel snel gelukkig. Je hebt wel geluk want die chat werkt nog niet zo heel lang, dan moest je een paar dagen wachten op een mail van hun kant. Nu kunnen zulke dingen gelukkig vrij snel opgelost worden.

Ben 20 mei 2021
K

Normaal zou een chat met een paar vragen kunnen werken net als vele chats
Helaas werkt dit toch zeer vertraging al die onzin invullen en elke keer rood aangeeft daar ben je na een morgen omklooien wel helemaal klaar mee .

Kp kuindersma 20 mei 2021
J

Sim only van Budget Mobiel is gewoon goed

Sim only van Budget Mobiel is gewoon goed. Ik betaal € 10 in de maand voor 7 GB data en onbeperkt bellen en SMSen. 7 GB is voor mij meer dan genoeg. Ik gebruik alleen Whatsapp, Instagram, Facebook en soms YouTube. Qua bereik is het ook gewoon prima, want volgens mij gebruiken ze het KPN netwerk. Ik lees wat negatieve reviews over de snelheid, maar hier heb ik geen last van. Bij mij is alles gewoon lekker snel, ook als ik YouTube videos kijk. Niks aan te merken op de snelheid. Het fijne is dat ze een combikorting aanbieden als je ook Budget Energie hebt, zo kun je flink besparen en dat is ideaal voor mensen die niet zoveel te besteden hebben. Omdat ik in het begin een beetje twijfelde, heb ik voor een abonnement gekozen die maandelijks opzegbaar is. Hier heb ik wel spijt van, want bij een 2 jarig abonnement krijg je weer extra voordelen. Ik zie mijzelf niet meer overstappen naar een andere provider. Maar achteraf is het altijd makkelijk praten. Als je gewoon een normale gebruiker bent, raad ik iedereen Budget Mobiel in combinatie met Budget Energie aan. Je moet ook niet altijd alleen op de negatieve reviews afgaan, vandaar dat ik dit tegengeluid laat horen en ik denk dat een grote groep mensen het ook met mij eens is, alleen hoor je die minder.

Jos 14 mei 2021
Reageer
W

Budget timmert inderdaad goed aan de weg! Eerst waren er veel klachten (waaronder ik) over het feit dat de klantenservice amper te bereiken was, dit is nu al sterk verbeterd. Ik gebruik het nu ongeveer een jaar zonder problemen.

Wim 14 mei 2021
L

5.0Mbps

Ze bieden 5.0 Mbps aan. Is dat een foutje in de tekst of belazeren ze echt hun klanten met deze lage snelheid.
Elke provider geeft MBps. Verschil zit in de hoofdletter B.

Het daadwerkelijke verschil tussen de twee eenheden is de factor 8, oftewel:

1 megabyte (MB) = 8 megabit (Mb).

Als je wilt weten hoeveel MB’s je per seconde kunt downloaden kan je dus de Mbps door 8 delen. Wanneer je een ADSL internetabonnement hebt van 20 Mbps dan houdt dit in dat je 20/8 = 2,5 MBps kunt downloaden.

Leo 13 mei 2021
Reageer
S

Dit mag NIET vermeld worden als onbeperkt internet want dat is het niet. Het is 4 gb per dag. Ga je daar overheen, wat met werken en streamen al gauw gebeurd, dan is het exensief verbruik. Even serieus uit welk tijdperk is dit. Mij niet meer bellen voor deze onzin. Dit is werk voor de onbudsman, pure oplichterij

Sandra 18 jun 2021
R

Budget Mobiel onbetrouwbaar

Men levert niet wat men belooft n.l. onbeperkt internet. Twee jaar lang was mijn dataverbruik praktisch nihil. In mijn vakantie keek ik enkele malen TV op mijn iphone en prompt werd mijn abonnement aangepast en verlaagd naar een onwerkbare 0.45 Mbits/seconde. Een vanzelfsprekend negatieve review op hun site werd niet geplaatst wegens de onvoldoende die ik gaf. Dus ze passen ook nog censuur toe. Budget Mobiel is beslist geen aanrader.

Rijk 9 mei 2021
Reageer
B

Hoe weet je dat het een 0.45 Mbit/seconde was als ik vragen mag? Budget mobiel hanteert een maximale snelheid van 5.0 Mbit/seconde staat op de site en zo heb ik het ook wel ervaren. Waarschijnlijk had je gewoon een slecht signaal, dat verklaart waarom je weinig Mbit download had.
Voor mij werkt het prima maar bij teveel HD films streamen gaat het wel haperen. Overigens is dat op vrijwel iedere 4G verbinding geen uitgemaakte zaak dat het daar wel makkelijk kan.
Iedere telecomprovider heeft in kleine lettertjes in de voorwaarden opgenomen dat je een x aantal GB per dag mag gebruiken. Dit om overbelasting van de servers te voorkomen.

Ps. reviews moet je altijd plaatsen op een onafhankelijke site inderdaad. Ik zou ook geen negatieve reviews van mijn bedrijf tonen. :-D

Bertus Jan 9 mei 2021
L

Het daadwerkelijke verschil tussen de twee eenheden is de factor 8, oftewel:

1 megabyte (MB) = 8 megabit (Mb).

Als je wilt weten hoeveel MB’s je per seconde kunt downloaden kan je dus de Mbps door 8 delen. Wanneer je een ADSL internetabonnement hebt van 20 Mbps dan houdt dit in dat je 20/8 = 2,5 MBps kunt downloaden.
Dus hier belazeren ze toch echt de klant

Leo 13 mei 2021
R

Snelheid meten is niet zo moeilijk. Daarvoor bestaan verschillende tools of je doet het in je browser met Ziggo Speedtest. Morgen ben ik overgestapt naar Vodafone. Een combi-abonnement met mijn vrouw leverde veel voordeel op en een internet-tegoed van 200GB per maand voor 20 euro pp.

Rijk 13 mei 2021
J

Budget mobiel geen JBL speaker ontvangen

Ik heb een abonnement aangeschaft van budget mobiel. Mijn vriend had gezegd dat het goed werkte omdat je dan gebruik mag maken van KPN internet onder de naam van budget mobiel. Dit dus maar aangeschaft voor 15 euro per maand en een 2 jarig abonnement waardoor ik een JBL clip speaker gratis thuis gestuurd zou krijgen. Na 2 weken te hebben gewacht op de speaker, waarbij ik mijn nieuwe simkaart al in de brievenbus had gekregen en zelfs al gebruik maakte van mijn nieuwe abonnement, had ik nog steeds mijn speaker niet ontvangen. Naar budget mobiel gemaild en ze gaven als reactie dat ik nog even moest wachten omdat ze wat last hadden van leveringsproblemen. 3 dagen daarna had ik het alsnog ontvangen dus wel goed opgelost al vind ik wel dat het op de site had mogen staan dat de speakers vertraging hebben opgelopen. Het bellen, smsen en internetten werkt wel goed op de telefoon dus ben daar wel erg blij mee. Alsnog 4 sterren voor de goede prijs/kwaliteitsverhouding en dat ze het hebben opgelost.

Janice 6 mei 2021
Reageer
K

Vodafone vs Budget Mobiel

Heel veel spijt van dat ik bij Vodafone ben weg gegaan. Als je het mobiel internet alleen wil gebruiken voor email of appen dan werkt het prima maar verwacht niet dat je soepel een filmpje op YouTube kunt kijken of een videogesprek kunt doen want 8 van de 10 keer lukt dat gewoon niet.
Mijn tip betaal iets meer voor een abonnement bij Vodafone of bij KPN zelf want Budget Mobiel is echt waardeloos als je gewoon degelijk mobiel internet wilt hebben!

Karel 23 apr 2021
Reageer
K

Wel grappig aangezien ik juist nooit last heb gehad van internetproblemen of haperingen. Kon zonder enige hapering gewoon YouTube filmpjes bekijken, Whatsappen, e-mailen, Facebook... Eigenlijk alles waar ik een telefoon voor gebruik werkte snel. Het is wel zo dat Budget mobiel je internetsnelheid beperkt. Maar ik denk dat je wel heel veel moet streamen of HD films kijken als je daar echt last van zal krijgen.

Daarnaast vind ik de prijs heel vriendelijk als je ook nog bekijkt dat je gebruik maakt van het goede KPN netwerk.

Kolonel Bas 23 apr 2021
K

De hoeveelheid streamen(ik gebruik geen 4GB per dag) of het bekijken van HD films is in deze niet relevant het heeft te maken met de geknepen up en down snelheid wat het probleem is. De dagelijkse dingen zoals facebook/mail/watsapp etc dat gaat vaak goed en daar is dit abonnement tot zover prima voor maar merk elke keer weer dat als ik een serie kijk op netflix of een ander platform het om de zoveel tijd gewoon volledig blijft hangen.
Ik heb hier bij vodafone nooit geen enkel probleem mee gehad.
Ik steek mijn hand in eigen boezem want ik ben zelf overgestapt en achteraf denk ik dan ook het is eigenlijk ook te mooi om onbeperkt internet te hebben op het kpn netwerk voor bijna de helft van de prijs van wat het bij kpn kost 😄.
Het zou alleen wel wat duidelijker aangegeven mogen worden bij budget naar mijn mening. Maarja van fouten leert men zeg ik maar.

Karel 23 apr 2021
J

heel erg Tevreden

had voorheen t-mobile prepaid betaalde voor 300 mb 5 euro en 5 euro voor het bellen. internet ben je zo doorheen en bellen duur en nu ben ik sinds december bij Budget mobiel ik moet zeggen dat ik tevreden ben. thuis via de wifi buitenshuis via de budgetmobiel basis onbeperkt bellen en smsen en 7GB internet. Een aanrader waarom sneller internet is nergens voor nodig. Als je maar bereikbaar bent. Budget Mobiel krijgt van mij 5 sterren top!!

J.K.P 22 apr 2021
Reageer
F

Tot nu toe erg tevreden over Budget, heel goedkoop en overstap ging heel soepel. Ik heb ook energie van hen, dus daarom is het echt een hele goedkope optie. voor 15 euro onbeperkt bellen en internet. Ik hoef nu nooit meer op te letten of ik buiten bundel ben of niet, Netwerk van KPN, dus dat werkt goed natuurlijk, beter dan T-mobile netwerk wat ik hiervoor had.

Florien 15 jun 2021
J

Zeer traag internet

Ontzettend traag internet!

Heb een mobiel onbeperkt internet abonnement dat gebruik maakt van het KPN netwerk maar let op!! de internetsnelheid is bij budget enorm geknepen waardoor bijvoorbeeld een pagina laden erg lang kan duren en een filmje kijken soms helemaal niet lukt. Achteraf gezien ook wel logisch aangezien de prijs maar vind wel dat ze dit wat duidelijker mogen vermelden bij de vele advertenties. Enorm spijt van dat ik het gedaan heb bij budget, had liever voor wat meer geld een onbeperkt abonnement bij kpn zelf afgesloten waarbij ik wel de volledige up en download snelheid krijg. Gevalletje eigen schuld dikke bult.

Jan-Willem 21 apr 2021
Reageer
L

Vind je de snelheid echt zo traag? Ik vind het wel meevallen eerlijk gezegd. Ik heb zelf ook budget mobiel maar geen klachten over de snelheid. Tuurlijk is het niet het allersnelste maar daar betaal je ook naar. Liever een goedkoper abonnement dan hogere snelheden waar je toch niks van merkt bij normaal gebruik. Maar zo heeft ieder zijn voorkeuren.

Leon 2 mei 2021
A

Misleidend

Dacht stap over van mijn Tele 2 abon naar Buget mobiel. Effe goed de voorwaarden lezen. Onbeperkt data, klinkt goed. 5mb down en 1 m’n up. Whaaaa dat is toch een lachertje en niet meer van deze tijd, en Max 4GB PER DAG. Laat je niet foppen. Dit is gewoon een misleidende advertentie. Ga jullie schamen zeg bah 😩

AB 18 apr 2021
Reageer
S

'niet meer van deze tijd' is een mening Ab. Doordat ze de internetsnelheid en hoeveelheid per dag beperken, kunnen ze een relatief goede prijs aan de klant presenteren. Overigens is 4GB per dag heel veel en van de internetsnelheidsbeperking merk ik persoonlijk nooit wat. Als je een goedkope internetprovider wilt met veel GB's data per maand, dan is Budget Mobiel prima. Als je de hele dag films gaat streamen is het wat minder, natuurlijk. Geen enkele internetprovider zal dat overigens leuk vinden.

Stefan 18 apr 2021
J

Begin er niet aan(onbeperkt internet)!
Tijdens het luisteren van bijvoorbeeld mijn spotify playlist blijft het meer haperen dan dat ik rustig muziek kan luisteren of hij pakt het helemaal niet....vaak moet ik dan eerst mijn telefoon weer uit en aanzetten en dan gaat het weer eventjes goed(gemiddeld om de 20 minuten)
Heb bij mijn abonnement gratis happy plugs gekregen maar op deze manier heb ik er helemaal niks aan. Denk goed na voordat je aan budget mobiel begint.

Jonathan 23 apr 2021
M

BudgetMobiel is absoluut geen aanrader. Ik heb dit abonnement 4 maanden gehad en het is echt super traag. Ik had voor alles onbeperkt gekozen maar met dit trage netwerk en gedoe met sms heb je er eigenlijk niks aan. Daarom ben ik weer terug bij mijn oude provider. Je kunt beter een klein beetje meer betalen per maand dan deze rotzooi. Het internet is niet te doen, zo traag. Wees slim en kijk verder.

Een simpele instagram story afspelen is al niet te doen met dit internet.

Mike 25 mei 2021
T

Goede prijs en kwaliteit verhouding

Sinds jan. 2021 ben ik van kpn zakelijk naar budget mobiel overgestapt. Het scheelt mij €50 ! per maand en het werkt exact hetzelfde als bij kpn qua snelheid. Ik kom hier ook niet eens boven de bundel uit. Mijn zoon is inmiddels ook overgestapt en we zijn beide zeer content. Hij bespaart €10 per maand. En dat nu voor €10 p/mnd ieder. Hierbij betaalden we ook geen aansluitkosten en de eerste maand was ook nog gratis. Beide hebben we ook nog oortjes ontvangen van mooie kwaliteit. Mijn partner volgt ook spoedig. We overwegen nu ook tv en internet bij budget af te sluiten. Nu nog kpn voor ruim €100 per maand. Het loont zich en wij zijn erg tevreden klanten tot nu toe.

Tanja 6 apr 2021
Reageer
g

niet intrappen het is niet onbeperkt

Het businessmodel van dit bedrijf is er op gericht om mensen zoveel mogelijk data bij te laten kopen. Er wordt verwezen naar hun fair users policy. Mensen worden misleid het is absoluut niet onbeperkt. Het wordt tijd voor een fair klantbeleid. Want de snelheid wordt 30 jaar terug gedraaid naar de tijd dat de pc nog op ms dos liep totaal onbruikbaar.

gekke henkie 5 apr 2021
Reageer
R

Ik ben afgesloten wegens administratieve redenen terwijl elke maand gewoon netjes van mijn rekening gehaald word. Slecht bereikbaar via mail alleen. En week lang al afgesloten vorige jaar ook al 5 keer zeer slecht je betaald en word afgesloten ik ga hier weg afschuwelijk hoe ze mensen behandelen. En zelf hebben ze ook geen idee maar aansluiten ho maar.

Radovan 26 mei 2021
D

Wauw echt geweldig ik gebruik budget mobiel nu voor 6 maanden en ik moet zeggen, wat een kut telefoon provider. Ik betaal 20 euro voor inlichten maar na 20 gb per maand is het klaar dan krijg je 0.45 mbps ongelooflijk en dan claimen ze dat het unlimited is. Het is dat ik nog niet genoeg geld heb voor mijn nieuwe telefoon maar anders was ik allang weg geweest. Ik raad deze provider zekers niet aan alsjeblieft wie dit ook leest TRAP ER NIET IN!!!!!

Dylan 3 jul 2021
R

Goed geholpen door budget

Ik ben goed geholpen door budget mobiel. Ik was overgestapt naar budget en dacht dat alles klaar was. Toen ik de simkaart in mijn telefoon had gedaan kom ik geen verbinding maken met het budget mobiel netwerk (kpn). Meerdere malen de telefoon opnieuw gestart waarna ik de klantenservice een chatbericht had gestuurd. Na het te hebben uitgelegd wist de persoon waar het om ging en waar de fout lag. Bleek dus dat mijn simkaart niet door budget was geactiveerd. Eenmaal enkele cijfertjes opgegeven en het was gefixt. Dit kon 24 uur duren maar na een klein tijdje deed die het al. Alles werkt nu naar behoren. Bedankt voor de service.

Rene T. 30 mrt 2021
Reageer
H

Mijn ervaring over budget mobiel

Budget mobiel is als een toastje zonder roomkaas. Het is goedkoop maar er mist toch wat. Daarmee doel ik op de matige klantenservice wat budget met zich meebrengt. Al is het een stuk verbeterd ten aanzien van een paar maanden geleden, ze reageren nu vrij snel op de chat maar sommige werknemers zijn simpelweg onbekwaam te noemen. Nogmaals de prijs is geweldig en iedereen die veel internet gebruikt op de telefoon en hiervoor een goedkoop vast tarief zoekt, is bij budget mobiel 100% aan het juiste adres. Zeker als je ook nog energie en tv van budget hebt. Zelf gelukkig weinig problemen gehad en ja wilde toch graag even mijn ervaring delen. Mijn vrouw had namelijk een heel gedoe met de klantenservice, voor mij persoonlijk ging alles soepel en heb geen klachten te melden.

Hansie 29 mrt 2021
Reageer
G

Schandalig slecht

Laat je niet misleiden door de mooie praatjes. Afschrijven lukt ze binnen 1 uur maar op het moment dat je geld terug moet krijgen geven ze geen gehoor. Welliswaar netjes te woord staan via de chat maar al 4 weken krijg je het antwoord: vervelend maar ligt bij hogere hand. Nota bene zelf nagevraagd wat de status was en kreeg ik te horen: we hebben geen bewijs van je. Hadden ze kunnen vragen natuurlijk, eenmaal bewijs gestuurd en na vele beloftes dat het terug gestort zou worden heb ik tot op heden niets ontvangen!
Werkelijk waar schandalig hoe ze daar mensen weg wimpelen.

Kortom aardig als je zaken gaat doen, zodra je er van af stapt laten ze je links liggen en kan je fluiten naar je centen!

Guido 26 mrt 2021
Reageer
E

Ik wordt al dagen via sms als ook telefonisch gestalkt door budget mobiel.
Of ik nummerbehoud wil!. Ik heb een abonnement bij een andere aanbieder, en begrijp niet waarom op deze agressieve manier ik dagelijks gebeld en gesms't wordt. Alleen dit is al een reden om niet met dit bedrijf in zee te gaan.

Eschuurman 10 apr 2021
N

Zelfs de lage kosten niet waard.

Wat heb ik een enorme spijt dat ik ben overgestapt van provider.

Onbeperkt internet is in de praktijk zeer beperkt. Het internet is tergend traag. Zo traag dat video's constant bufferen. Zelfs zo traag dat bepaalde apps (bijv. Evernote) nauwelijks werken.

Wanneer je over 4 GB aan data gaat knijpen ze je internetconnectie gewoon dicht, waardoor je connectie verliest, maakt niet uit waar je mee bezig bent. Videobellen voor je werk? Jammer, je hebt dikke pech.

Je kunt wel 1 GB extra bundels aanvragen, maar dit werkt ongelooflijk slecht. Je krijgt vaak niet eens door dat je je data voor 80% verbruikt hebt, je kunt niet extra data aanvragen totdat je écht door al je data heen ben (N.B. je verliest je connectie!), je krijgt geen bevestiging dat je aanvraag voor een extra GB geslaagd is, en het aanvragen is geen functionaliteit van je app. Je kunt niet eens zien in je app hoeveel data je nog over hebt. Het contact met de klantenservice levert niks op. Ze doen ook nauwelijks iets met feedback rondom internet en de app.

Dramatisch.

Ik vind echt dat ze zich bij Budget moeten schamen.

Helaas zit ik er nu zelf 2 jaar aan vast, want ze willen me niet tegemoetkomen en ik kan niet meer onder het abonnement uitkomen, doordat je niet meer gebruik kunt maken van het herroepingsrecht.

Voor iedereen die dit leest, vermijd Budget Mobiel als de pest.

N vd G 25 mrt 2021
Reageer
J

Hier hetzelfde erg slecht bereik internet blokkeren ze gewoon verwijzen steeds moet je even kijken in de instellingen of je telefoon goed staat ik heb het duurste abonnement, maar de werking is zo triest zo triest ook al koop ik extra mb geld kwijt en geen betere service . Mailen ook word zeer traag op gereageerd voorheen met Robin mobiel binnen een uur een reactie terug nu soms na 2,3 a 4 dagen pas iets.. meestal , wat vervelend kijk even na je instellingen . Echt helemaal klaar mee

Johanna 4 apr 2021
N

Even een update na mijn geplaatste review:

Mijn ervaring met het product van Budget Mobiel staat nog steeds en is in totaal 1 ster waard. Daarentegen, mijn ervaring met de klantenservice (telefonisch) was wel positief. Ze hebben geprobeerd om de problemen op te lossen en zijn, toen duidelijk werkt dat dit niet mogelijk was, mij tegemoet gekomen wat betreft het abonnement. Ik kreeg de indruk dat zij het net zo vervelend als ik en beide partijen waren er niet bij gebaat om het contract voort te zetten.

4 sterren voor de klantenservice.

Totaal aantal sterren: 3

N vd G 21 apr 2021
j

goede prijs voor veel data

reeds overgestapt van vodafone naar budget mobiel. de reden is heel simpel, de kosten zijn een stuk lager bij budget mobiel en je krijgt er nog meer data voor terug ook. de mensen die klagen over dat het internet traag is bij budget, is niet waar. sterker nog het is overal gewoon zo goed als je zou verwachten. een grote aanrader voor mensen die het niet zo breed hebben maar toch veel gebruik maken van de telefoon.
gr. jan

jan 22 mrt 2021
Reageer
S

Ben ik het mee eens Jan. Ben maanden blij klant en als je Energie of tv en internet thuis van Budget neemt krijg je nog meer korting. Van de 5.0 maximale internetsnelheid merk je niets.

Simar 22 mrt 2021
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere telecomproviders, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste telecomproviders

Dit zijn de beste telecomproviders van februari 2023.

Over Budget Mobiel

Internetbundel onbeperkt of 7GB per maand, onbeperkt sms'en en bellen in Nederland voor een vast bedrag per maand. Alles is in de prijs inbegrepen waardoor je dus nooit over je bundel heen kunt en voor hoge kosten komt te staan. Budget Mobiel maakt hiervoor gebruik van het telefoonnetwerk van KPN. Budget Mobiel was voorheen bekend als Robin Mobile en valt onder Budget Thuis.