J

Hele goedkope Sim Only

Ik ben zo'n 2 jaar klant bij Lebara en kan eigenlijk niks negatiefs bedenken. Mijn ervaring met Lebara deel ik dan ook voor mensen die twijfelen om met deze partij in zee te gaan. Zelf twijfelde ik ook. Ik had destijds nog nooit van Lebara gehoord en ik wist niet of ze kwaliteit leverden. Na 2 jaar kan ik wel zeggen dat je nergens bang voor hoeft te zijn. Wat ik mij ervan herinner is dat de aanvraag heel makkelijk en snel ging. De simkaart werd zelfs bezorgd bij mij in de brievenbus. Makkelijker kan niet. Ik had ook nummerbehoud aangevraagd en geen onderbreking gemerkt. Verder was het gewoon een kwestie van simkaart in mijn telefoon en klaar is kees. Lebara maakt gebruik van het beste netwerk (KPN) dus je bereik is altijd top. De prijzen zijn zeer laag, dus wat wil je nog meer? Lebara is gewoon een topkeuze als je een goede maar goedkope Sim Only zoekt.

Joep 26 okt 2021
Reageer
R

Gewoon normale sim only

Lebara is gewoon een goede provider. Niks speciaals, maar ook niet slecht. Zelf heb ik al een paar jaar sim only van Lebara en ik denk niet dat ik ga overstappen naar een andere provider. Het is wel lekker goedkoop, maar er zijn volgens mij wel meer goedkope providers. Als je sim only zoekt, is Lebara gewoon een goede keuze.

Rob 23 okt 2021
Reageer
A

Gratis prepaid simkaart van Lebara

Ik heb bij Lebara een gratis prepaid simkaart aangevraagd. Nummerbehoud werd voor mij geregeld en de simkaart verscheen helemaal gratis in mijn brievenbus. Voor mij is een prepaid simkaart ideaal. Ik bel en app niet veel dus ik hoef geen sim only abonnement. Met prepaid van Lebara kun je eenvoudig je beltegoed en data opwaarderen. Je betaald voor 1GB data 10 euro. Daar kan ik weer maanden mee vooruit. Zoals eerder vermeld werd het nummerbehoud voor mij geregeld, maar er was ook geen onderbreking. Ik bleef altijd bereikbaar, wat wel heel fijn is. Lebara maakt gebruik van het KPN netwerk dus je hebt overal goed bereik. Er valt echt helemaal niks negatiefs te melden over prepaid van Lebara. Beter kan gewoon niet.

Anouk 11 okt 2021
Reageer
I

Lebara Sim Only actie met hoge korting

Ik heb pas geleden mijn eigen Sim Only abonnement samengesteld bij Lebara met maar liefst 50% korting op de eerste 6 maanden! Op een abonnement van 24 maanden is 6 maanden 50% korting echt veel. Ik heb een Sim Only met 5GB data en 150 belminuten en sms. Hier betaal ik de eerste 6 maanden slechts € 4,50 per maand voor. Daarna betaal ik € 9 per maand, wat ook nog heel erg meevalt. Echt een super actie. Erg blij dat ik deze actie heb gevonden. Je betaald zelfs geen aansluitkosten. Ik denk niet dat je een betere Sim Only actie kunt vinden. Ik heb nog met de klantenservice gebeld of het echt allemaal wel klopt en zij verzekerden mij dat het allemaal klopt. Gelijk overgestapt en nummerbehoud aangevraagd, wat ook gratis is. Het pakketje kwam gewoon door de brievenbus met mijn nieuwe Lebara simkaart. Alles werkt perfect en ik ben er heel erg blij mee.

Isa 8 okt 2021
Reageer
K

Lebara prepaid en Sim only ervaring

Zonder te dollen maak ik al jaren gebruik van Lebara. Eerder had ik zelfs een prepaid kaartje die je telkens moest opwaarderen toen je tegoed weer eens op was. Tegenwoordig doet vrijwel geen enkele telecomprovider dit meer, behalve Lebara!
Waarom ik Lebara zo goed vind? Je maakt gebruik van het goede KPN netwerk waardoor je overal en altijd signaal hebt op je telefoon. Je kan gratis je nummer behouden en een nieuwe klant krijgt gratis de simkaart toegestuurd in de brievenbus.
Dit geldt trouwens ook voor Sim Only, waar ik reeds naar ben overgestapt en heb daar tot op heden geen spijt van gehad. Prepaid vond ik vroeger fijner omdat je niet over je tegoed heen kan gaan maar nu betaal ik € 9,00 per maand voor 5GB aan internet en krijg ik 150 belminuten. Denk niet dat het veel goedkoper kan want bij prepaid had ik er ook gauw al wel 10 euro per maand door (met name door het vele internetten).

Dus in het kort:
Ik ben al jaren lang klant van Lebara. Ik heb overal en altijd goed bereik en vind de prijzen heel eerlijk. Hoorde wel eens van een vriend van me dat ze bij Vodafone minimaal het dubbele rekenen.

Groetjes van Klaas, een tevreden Lebara gebruiker.

Klaas 29 sep 2021
Reageer
F

Lebara Sim Only Bundel

Lebara sprak mij gelijk aan vanwege de voordelige prijs. Ik was niet op zoek naar een nieuw telefoon abonnement maar toen ik zag hoeveel ik kon besparen ten opzichte van mijn destijds huidige abonnement, wou ik toch wel overstappen. Het voordeel was dat mijn destijds huidige abonnement al bijna verliep, anders had ik het niet gedaan.

Ik had hun klantenservice eerst gebeld met wat vragen die ik had over mijn abonnement. Ook om te kijken of ze een beetje professioneel over kwamen. Dit was zeker het geval, want ze waren behulpzaam en vriendelijk. Ze namen ook echt de tijd voor mij.

Toen heb ik via internet een Sim Only bundel gekozen. 5 GB internet met ongelimiteerde belminuten en SMSjes voor slechts € 10 per maand. Dit op het snelle 4G netwerk van KPN. Ik was er snel uit omdat je bij Lebara elke maand je abonnement kunt wijzigen, wat voor mij echt ideaal is. De ene maand gebruik ik 10GB internet en de andere maand 1GB. Soms bel ik veel en soms bel ik weinig. Dat is ook één van de redenen waarom ik voor Lebara heb gekozen.

Abonnement online afgesloten en ik kreeg alles toegestuurd via de post. Simkaart er in en gelijk de MyLebara app gedownload en geïnstalleerd, zodat ik gratis mijn bundel elke maand kan aanpassen. Alles werkte direct, geen problemen ondervonden. Je merkt echt dat je op het netwerk van KPN zit want je hebt echt super goed bereik en heel snel 4G internet. Daarom kun je naar mijn mening ook veel beter voor zo'n partij kiezen dan bijvoorbeeld KPN, want in principe krijg je hetzelfde. De klantenservice van KPN zal misschien beter zijn, maar hoe vaak heb je daar nou mee te maken? Vrijwel nooit.

Fred P. 4 aug 2021
Reageer
M

Mijn ervaring met Lebara

Ik gebruik sim only van Lebara al meer dan een jaar. Destijds heb ik een 2 jarig sim only abonnement van Lebara afgesloten. Lebara maakt gebruik van het KPN netwerk dus je hebt altijd goede ontvangst. Op de internetsnelheid valt ook niks aan te merken en op de prijs al helemaal niet. Wat ook fijn is dat je gewoon door kunt bellen en internetten als je over je bundel heen gaat. De kosten die je dan betaald vallen ook wel mee. De MyLebara app is ook erg handig. Je kunt direct je bundel aanpassen wat altijd van pas kan komen.

Mo 18 jun 2021
J

Oke, ligt het aan mij of is het internet van Lebara een stuk trager dan van andere telecomproviders? Voorheen gebruik gemaakt van Vodafone, altijd goed en overal bereik. Hier weg gegaan omdat het te duur werd. Toen nog bij T-Mobile geweest, ook een goede provider maar wilden de prijzen ook jaarlijks verhogen. Dus nu bij Lebara aan het proberen maar ik voel gewoon dat het internet langzamer is en dat er een soort van beperking op zit, hebben andere mensen hier ook last van? Kan ik hier misschein iets aan doen qua instelling?

Joeri van Gelen 26 aug 2021
M

Lebara lage prijs

Lebara doet heel veel aan reclame omtrent hun lage prijzen, maar wanneer je een beetje een redelijk abonnement wilt hier dan zit je ook zo op 20 euro of meer per maand.
Het klopt dat het kan voor 7,50 per maand en dat is echt een koopje dat snap ik ook, maar er zijn maar weinig mensen die tevreden zijn met dit abonnement.
Zo heb je dan bijvoorbeeld maar 2 GB en zit je vast aan 150 smsjes en belminuten.
Dat wil ik onbeperkt hebben en ook die extra snelheid van het internet van 50 cent extra per maand heb ik er bij.
2 GB vind ik te weinig, ik wil toch minimaal 5 GB per maand en het liefst zelfs 10 dus dan zit je zoals ik al zei al snel rond de 20 euro.
Nog niet heel duur, maar wel een stuk prijziger dan dat ze je in de eerste instantie laten geloven.

Mr Hoge 5 jan 2021
Reageer
B

Goedkoop abonnement bij Lebara

Ik heb een heel goedkoop telefoon abonnement bij Lebara en dan heb ik niet eens de aller goedkoopste die er mogelijk is (er is ook een te krijgen voor maar 7,50).
Ik heb degene die hier net boven zit, ik betaal 10 euro per maand en dat heeft met het aantal GB te maken, ik heb namelijk 5GB en die andere had maar 2 GB en dat is mij net iets te weinig.
Ik zit er wel over te denken om mijn bellen en sms'en even op te hogen naar onbeperkt, dit kost me namelijk maar 1 euro per maand extra en dan zit ik niet aan die 150 smsjes en 150 belminuten meer vast.
Ik heb net te vaak dat ik hier iets overheen ga namelijk en voor die ene euro extra in de maand vind ik het de zonde om dit risico te nemen.
Dus voor slechts 11 euro in de maand ben je dan klaar en dan heb je een heel compleet abonnement waar je bij welke andere aanbieder dan ook volgens mij minimaal het dubbele moet betalen.
Blije klant hier en daarom namens mij ook een dikke 4 uit 5 sterren!

Bradley 28 dec 2020
L

Ik dacht eerder dat Lebara voor buitenlandse mensen was, zo kwam het altijd op mij over. Hier klopt natuurlijk helemaal niets van. Goed product voor een zeer degelijke prijs.

Levi 29 dec 2020
H

Sim Only abonnement 7.50 euro

Wij zijn vanaf begin januari 2021 overgestapt naar Lebara Mobile. Reden hiervoor is simpelweg dat we op onze vaste lasten willen gaan besparen. Na wat speurwerk en tips kwamen we uit op Lebara als goedkoopste mobiele provider. Wat betekent dit? Mijn man en ik hebben beide gekozen voor een Sim Only abonnement voor 24 maanden, 2GB internet en 150 belminuten en smsjes. Dit kost welgeteld € 7,50 per abonnement per maand! We hebben namelijk nog beide een goedwerkende iPhone 8. Enige nadeel is dat je 2GB aan internet hebt, velen zullen hier misschien doorheen gaan. Voor mij en mijn man is dit niet zo'n probleem omdat we veel thuis zijn. En als we eens weg gaan, dan gebruiken we onze telefoon niet heel veel en zeker niet om video's online te bekijken.
We moeten het dus nog aangesloten krijgen maar heb goede hoop dat het goed komt. Op Trustpilot heeft Lebara een 4.5 sterren, op Reviews.nl 3.5. Hiervoor gebruikten we ook een provider die gebruik maakte van het KPN netwerk, hierop hadden we vrijwel overal in het land bereik.

Henriette en Frits 26 dec 2020
H

Fijne kerst trouwens!

Henriette en Frits 26 dec 2020
C

Lebara duur abonnement

Als je naar Lebara gaat, dan zit je al vast aan een super duur abonnement. Iets waar niemand gelukkig van wordt en ik met mijn inkomen van dit moment al helemaal niet. Als ZZP’er ben je toch één van de eersten die de financiële klap opvangt wanneer de economie minder draait, dit merk ik nu ook helaas. Iets waar ik echt niet blij mee ben, maar er is helaas niet zoveel aan te doen. En ook dit lost zich wel weer op en het leert ons creatief te denken. En dan zit je ook nog met het feit dat het niet eens een hele goede provider is, wat ook nog eens een flinke tegenvaller is. Ik ben me al aan het oriënteren op iets anders (lees: goedkopers).

Chiara 20 dec 2020
D

Zoveel goedkoper dan Lebara krijg je het niet hoor. Als je een goedkopere weet te vinden hoor ik het graag. Dat je niet tevreden bent kan natuurlijk maar voor 10 euro krijg je 5GB internetdata + 150 belminute, dit is een uitmuntende prijs.

Danny 20 dec 2020
H

Kan zelfs voor € 7,50 per maand als je 2GB kiest. Ben erg benieuwd of jij een goedkopere provider kunt vinden.

Of heb je bij alles de duurste optie geselecteerd?
Als je maandelijks opzegbaar kiest, 10GB neemt, 2x sneller internet selecteert en onbeperkt wil bellen en smsjes versturen, dan kost het je € 22,50. Dat is inderdaad duurder dan overige providers maar daar krijg je ook wel een beste databundel voor terug.

Henriette en Frits 26 dec 2020
S

Lebara is juist een van de goedkopere telecomproviders dus ik weet niet wat jij wenst verder maar dit is wel apart.

Simar 29 nov 2021
J

Lebara als provider

Voor maar tien euro per maand heb ik een abonnement bij Lebara, zo goedkoop als hier kun je het nergens anders vinden.
Het internet hiervan is heel erg snel en doet het altijd goed.
Er staat alleen wel dat je onbeperkt kunt bellen, maar dat klopt niet helemaal en hier moet de dus wel goed mee oppassen dat je daardoor niet door je bundel heen gaat en misschien meer moet betalen.
Voor mij is dit niet erg en speelt dit geen rol want ik bel toch nooit, maar mijn vriendin heeft hier een tijdje terug mee te maken gehad en daar was ze niet heel blij mee.
Dat was even zuur en hier was ze zich totaal niet van bewust, dus het kwam volkomen rauw op ons dak.
Voor mij is dit een hele goede keus geweest, voor mijn vriendin dus een stuk minder.
Nu ze zich hiervan bewust is gaat het echter wel een heel stuk beter en is het ook nog niet weer gebeurt.
Hele goedkope aanbieder wanneer je hier op de juiste manier mee om gaat.
Buitenlandse nummers en andere sms diensten vallen buiten de bundel en hier worden extra kosten over gerekend.

Jeffrey 8 dec 2020
Reageer
B

Klacht over Lebara

Toen we het abonnement van onze dochter hebben overgezet naar Lebara, is er ergens een administratieve fout gemaakt bij Lebara. Daardoor is het overzetten van haar abonnement niet goed gegaan en heb ik een klacht ingediend bij de klantenservice van Lebara.

Er is toen gelijk contact met ons opgenomen hier over en de fout is alsnog heel snel en persoonlijk verholpen, waardoor wij weer helemaal te spreken zijn over Lebara. Ik vind het mooi om te zien at ze zo snel handelen en klanten niet dagen laten wachten voordat er iets aan gedaan was. Bij ons was het binnen een paar uur verholpen en sindsdien geen gekke dingen meer gehad.

Beau 28 nov 2020
Reageer
W

Lebara Black Friday aanbieding

Ik heb vandaag een Sim Only abonnement afgesloten van Lebara voor 24 maanden. In totaal betaal ik bij Lebara € 11,00 maandelijks voor 5GB aan internet met onbeperkt bellen en sms'en. Een zeer lucratieve deal als je het mij vraagt.

Reden van de overstap is dat mijn vorige telecomprovider elk jaar een kleine prijsverhoging doorvoerde. Gek genoeg heb ik nu voor de helft van het geld dezelfde internetdata, belminuten, etc. Doordat het vandaag Black Friday is, hoef je geen aansluitkosten van € 15,00 te betalen dus dat is ook wel fijn. Een vriend van me heeft al jaren Lebara en zegt dat het een voordelige telecomprovider is met een goede service.

Ps. ik hoor iedereen altijd vol lof over Budget Mobiel waar je voor 15 euro 7GB internet hebt. Nou bij Lebara krijg je dus voor 11 euro 5GB!

Wim 27 nov 2020
Reageer
R

Bellen met Lebara

Helemaal tevreden over Lebara kan ik helaas niet zijn. Ik zou graag zeggen dat het anders was, maar wij hebben laatst een hele tijd zonder telefoon gezeten bij ons thuis en ik kan je vertellen dat dat niet iets is waar je op zit te wachten geloof me.
Dan ben je toch (helaas) meer afhankelijk van zo’n apparaatje dan je zou denken en hopen.

Maar toen dat eenmaal verholpen was werkte het weer prima en verder hebben we ook weinig klachten hier over bij Lebara.

Ron 6 nov 2020
T

Wij hebben onze telefoon afgesloten bij Lebara, een sterk opkomende naam tussen alle bekende telefoon providers.
Maar in het rijtje van goedkope aanbieders is dit zeker een goede opties, want het kost hier echt niet veel.
Als je met zorg een goede aanbieder wilt uitzoeken voor uw telefoon waar je ook tevreden zult zijn over de service en hoe het zelf bevalt, dan is Lebara een absolute aanrader.

Tomas 9 dec 2020
B

Beoordeling over Lebara

Doordat ik Lebara voorbij zag komen op een reclame op de televisie heb ik dit eens opgezocht op de computer en toen kwam ik er achter dat een abonnement daar veel goedkoper is dan bij Vodafone (waar ik eerst zat). Ik heb mijn man en dochter gevraagd even mee te kijken omdat ik verder geen verschil in het abonnement zag, behalve de prijs en zij zagen dat ook niet. Zij gaven aan dat ik gek zou zijn als ik dit niet zou over zetten en bevestigden dus mijn gevoel.

De volgende dag gelijk contact gezocht met Lebara en een hele aardige man van Lebara heeft mij toen geholpen om alles te regelen. Ik zit hier mu 3 maanden ongeveer en het bevalt me hartstikke goed. Alles werkt zoals het hoort en het kost minder per maand dan wat ik gewend was dus ik ben een tevreden mens.

Bea 9 okt 2020
Reageer
L

Bellen goedkoop

Ik ben gek op koopjes en aanbiedingen, in welke vorm dan ook. Zo ook met Lebara, zij laten je heel goedkoop bellen en voor iemand als ik die veel belt is dat heel erg mooi. Ik ben hier relatief heel goedkoop uit en daar word ik heel gelukkig van. Zo hou ik weer geld over voor allerlei andere leuke dingen.

Leonie 30 mei 2020
M

Ik heb Lebara als mobiele provider en ik ben hier erg blij mee. Het is een goedkope provider die het goed doet en altijd goed bereik heeft. Mensen die bij Lebara zitten die ik ken, zijn over het algemeen erg positief. Ook ik zou mensen Lebara wel aanraden, mochten ze mij om advies vragen betreft een goede en goedkope telefoonprovider.

Martin 6 jun 2020
L

Wat een fijne telefoon provider is dit, veel goedkoper dan wat ik voorheen altijd betaalde bijvoorbeeld.

Maar toch is lang niet iedereen ervan op de hoogte dat it zoveel verschil kan maken en dat is wel het geval. Ik gun het iedereen om de kans te krijgen over te stappen naar een abonnement wat zo veel geld scheelt.

Lenny 8 aug 2020
N

Lebara matig

Als je op zoek bent naar een goede en tevens goedkope mobiele aanbieder, dan moet je niet bij Lebara zijn.
Ik heb me laten ompraten om te switchen en me aan te melden bij Lebara, maar nu moet ik op de blaren zitten.
Als je kijkt naar de prijs en wat je hier voor terug krijgt en er mee kunt, dan is het allemaal maar matigjes.
En ik ben wel iemand die veel met zijn telefoon doet, dus eentje die goed werkt is voor mij wel belangrijk.
Zodra mijn abonnement hier is afgelopen zoek ik weer iets anders.

Niek 29 apr 2020
M

Lebara zeeer slechte service, begin hier niet aan. Heb per ongeluk een dubbele rekening overgemaakt maanden geleden, meerdere malen contact gehad hierover nog steeds niks geregeld.. onbegrijpelijk. Als ík maanden niet betaal krijg ik gelijk aanmaningen met incassokosten. Ze doen maar wat ze willen.. wees gewaarschuwd.

Mick 1 sep 2020
D

Lebara voor buitenlanders

Slecht bedrijf die veelal gebruikt wordt voor asielzoekers, geen idee waarom maar iedereen die niet afkomstig is uit Nederland gebruikt Lebara. Daar krijgt het wel een bepaalde naam door en ga ik er zeker niet heen. Had vooraf wat vragen dus had die gesteld aan de klantenservice maar helaas nooit reactie gehad wat wel heel spijtig is. Ze doen er ook niks aan om nieuwe klanten te werven. Vraag is wel waarom veel buitenlanders gebruik maken van Lebara, iemand een idee?

Dennis 24 jan 2020
Q

Beetje discriminerend he. Maar de reden hiervan is dat je vaak prepaid Lebara kaartjes kon kopen bij de Hema en dergelijke voor een relatief goedkope prijs.

Quinn 28 feb 2020
L

Lekker bellen met Lebara

Volgens mij kent iedereen die reclame van de televisie en/of radio wel, dat 'lekker bellen met Lebara'.
Dat is niet hoe ik over Lebara denk, want ik vind de connectie van Lebare ontzettend slecht, dus als je wilt bellen is dit niet altijd mogelijk.
Dan stoort het of het valt ineens helemaal wel en ik heb geen idee waar het aan ligt, behalve dan dat het misschien een stuk goedkoper is dan andere aanbieders.
Maar dat komt dus wel terug in het gebruik hiervan en dan weet ik wel wat ik liever heb, een goedwerkende aanbieder die wat meer kost of een prut aanbieder die goedkoper is en niet werkt.
En dan ga ik in dit geval niet voor het goedkope, want goedkoop is in dit geval duurkoop naar mijn mening.

Leny 3 aug 2019
F

Dit zijn ook echt vrouwenacties om op dingen als telecomaanbieders te willen bezuinigen, dat zou ik zelf ook never nooit doen! Dat is nooit een goed idee, want het is niet zo maar dat het daar dan goedkoper is dan de andere aanbieders.

je ondervind nu zelf ook wel weer hoe vervelend het is als zoiets het niet naar behoren doet, want wat nou als je in een belangrijk gesprek zit voor je werk of iets anders en de verbinding valt uit het niets weg. Dan sla je wel een stom figuur naar je baas of naar de andere persoon met wie je aan het telefoneren bent.

Bij dit soort dingen ben ik vaak iemand die nooit voor het goedkoopste kiest, want dat is altijd een slecht idee dat weet ik zeker. Ook kies ik niet voor het duurste, want dat vind ik ook weer wat overdreven maar ik kies meestal mooi een beetje een tussenweg en ga er wat tussenin zitten, kwaa prijs en dan zit je eigenlijk altijd wel goed.

Ferdy 3 aug 2019
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere telecomproviders, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste telecomproviders

Dit zijn de beste telecomproviders van juni 2024.

Over Lebara

Er zijn 45 reviews geschreven over Lebara op Reviews.nl. Met een 3.4 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Telecomproviders
  • https://mobile.lebara.com/nl
  • info@lebara.com