Lebara

Lebara

4.00/5.00 • 30 reviews
B

Beoordeling over Lebara

Doordat ik Lebara voorbij zag komen op een reclame op de televisie heb ik dit eens opgezocht op de computer en toen kwam ik er achter dat een abonnement daar veel goedkoper is dan bij Vodafone (waar ik eerst zat). Ik heb mijn man en dochter gevraagd even mee te kijken omdat ik verder geen verschil in het abonnement zag, behalve de prijs en zij zagen dat ook niet. Zij gaven aan dat ik gek zou zijn als ik dit niet zou over zetten en bevestigden dus mijn gevoel.

De volgende dag gelijk contact gezocht met Lebara en een hele aardige man van Lebara heeft mij toen geholpen om alles te regelen. Ik zit hier mu 3 maanden ongeveer en het bevalt me hartstikke goed. Alles werkt zoals het hoort en het kost minder per maand dan wat ik gewend was dus ik ben een tevreden mens.

Bea 9 okt 2020
Reageer
L

Bellen goedkoop

Ik ben gek op koopjes en aanbiedingen, in welke vorm dan ook. Zo ook met Lebara, zij laten je heel goedkoop bellen en voor iemand als ik die veel belt is dat heel erg mooi. Ik ben hier relatief heel goedkoop uit en daar word ik heel gelukkig van. Zo hou ik weer geld over voor allerlei andere leuke dingen.

Leonie 30 mei 2020
Reageer
M

Ik heb Lebara als mobiele provider en ik ben hier erg blij mee. Het is een goedkope provider die het goed doet en altijd goed bereik heeft. Mensen die bij Lebara zitten die ik ken, zijn over het algemeen erg positief. Ook ik zou mensen Lebara wel aanraden, mochten ze mij om advies vragen betreft een goede en goedkope telefoonprovider.

Martin 6 jun 2020
L

Wat een fijne telefoon provider is dit, veel goedkoper dan wat ik voorheen altijd betaalde bijvoorbeeld.

Maar toch is lang niet iedereen ervan op de hoogte dat it zoveel verschil kan maken en dat is wel het geval. Ik gun het iedereen om de kans te krijgen over te stappen naar een abonnement wat zo veel geld scheelt.

Lenny 8 aug 2020
N

Lebara matig

Als je op zoek bent naar een goede en tevens goedkope mobiele aanbieder, dan moet je niet bij Lebara zijn.
Ik heb me laten ompraten om te switchen en me aan te melden bij Lebara, maar nu moet ik op de blaren zitten.
Als je kijkt naar de prijs en wat je hier voor terug krijgt en er mee kunt, dan is het allemaal maar matigjes.
En ik ben wel iemand die veel met zijn telefoon doet, dus eentje die goed werkt is voor mij wel belangrijk.
Zodra mijn abonnement hier is afgelopen zoek ik weer iets anders.

Niek 29 apr 2020
Reageer
M

Lebara zeeer slechte service, begin hier niet aan. Heb per ongeluk een dubbele rekening overgemaakt maanden geleden, meerdere malen contact gehad hierover nog steeds niks geregeld.. onbegrijpelijk. Als ík maanden niet betaal krijg ik gelijk aanmaningen met incassokosten. Ze doen maar wat ze willen.. wees gewaarschuwd.

Mick 1 sep 2020
D

Lebara voor buitenlanders

Slecht bedrijf die veelal gebruikt wordt voor asielzoekers, geen idee waarom maar iedereen die niet afkomstig is uit Nederland gebruikt Lebara. Daar krijgt het wel een bepaalde naam door en ga ik er zeker niet heen. Had vooraf wat vragen dus had die gesteld aan de klantenservice maar helaas nooit reactie gehad wat wel heel spijtig is. Ze doen er ook niks aan om nieuwe klanten te werven. Vraag is wel waarom veel buitenlanders gebruik maken van Lebara, iemand een idee?

Dennis 24 jan 2020
Reageer
Q

Beetje discriminerend he. Maar de reden hiervan is dat je vaak prepaid Lebara kaartjes kon kopen bij de Hema en dergelijke voor een relatief goedkope prijs.

Quinn 28 feb 2020
L

Lekker bellen met Lebara

Volgens mij kent iedereen die reclame van de televisie en/of radio wel, dat 'lekker bellen met Lebara'.
Dat is niet hoe ik over Lebara denk, want ik vind de connectie van Lebare ontzettend slecht, dus als je wilt bellen is dit niet altijd mogelijk.
Dan stoort het of het valt ineens helemaal wel en ik heb geen idee waar het aan ligt, behalve dan dat het misschien een stuk goedkoper is dan andere aanbieders.
Maar dat komt dus wel terug in het gebruik hiervan en dan weet ik wel wat ik liever heb, een goedwerkende aanbieder die wat meer kost of een prut aanbieder die goedkoper is en niet werkt.
En dan ga ik in dit geval niet voor het goedkope, want goedkoop is in dit geval duurkoop naar mijn mening.

Leny 3 aug 2019
Reageer
F

Dit zijn ook echt vrouwenacties om op dingen als telecomaanbieders te willen bezuinigen, dat zou ik zelf ook never nooit doen! Dat is nooit een goed idee, want het is niet zo maar dat het daar dan goedkoper is dan de andere aanbieders.

je ondervind nu zelf ook wel weer hoe vervelend het is als zoiets het niet naar behoren doet, want wat nou als je in een belangrijk gesprek zit voor je werk of iets anders en de verbinding valt uit het niets weg. Dan sla je wel een stom figuur naar je baas of naar de andere persoon met wie je aan het telefoneren bent.

Bij dit soort dingen ben ik vaak iemand die nooit voor het goedkoopste kiest, want dat is altijd een slecht idee dat weet ik zeker. Ook kies ik niet voor het duurste, want dat vind ik ook weer wat overdreven maar ik kies meestal mooi een beetje een tussenweg en ga er wat tussenin zitten, kwaa prijs en dan zit je eigenlijk altijd wel goed.

Ferdy 3 aug 2019
Beste telecomproviders

Dit zijn de beste telecomproviders van december 2022.

Over Lebara

Op zoek naar een voordelig sim only abonnement? Met Lebara bel je slim én voordelig! Met je eigen telefoon en scherpe tarieven bij Lebara. Daarnaast maak je gebruik van het betrouwbare KPN netwerk met snel internet via het 4G netwerk. Als Lebara beller heb je online of in de MyLebara app altijd inzicht in je verbruik en gemaakte kosten. Zo bel je slim én voordelig. Begin nu met slim bellen en bestel jouw Sim Only! Het abonnement van Lebara is super voordelig en maandelijks opzegbaar.

  • Nog niet geverifieerd