G

Goedkoop en duidelijk

Sinds een tijdje heb ik Sim Only van 50+ mobiel. Het is zeer goedkoop en duidelijk. Alles wordt goed uitgelegd en de klantenservice staat altijd voor je klaar. Dat waardeer ik erg. Zelf heb ik 4.000 MB data, dat is meer dan genoeg om Whatsapp te gebruiken en om op Facebook te kijken. Ook gebruik ik er nog wat andere apps naast, maar met 4.000 MB heb ik altijd genoeg. Als je niet weet hoeveel MB je nodig hebt, kun je voor € 0,75 een Buiten Bundel Buffer nemen. Hiermee ben je verzekerd tegen onverwachte kosten. Heel handig, maar ik heb het zelf niet.

Geert 28 jan 2022
Reageer
K

Klantenservice valt me tegen

Vrij matige telecomprovider die bekend moet staan om de goede hulp maar deze hulp was naar mijn mening zeer ondermaats. Mijn moeder zit bij 50+mobiel en kon niet meer bellen. Dus contact gezocht met de klantenservice waar je best ver moet zoeken naar een telefoonnummer... Eerst moet je namelijk op de site allerlei vragen beantwoorden waarover je vraag gaat en dan weer wat sub vragen hierna. Uiteindelijk toch een nummer kunnen vinden, een beste wachttijd, zucht. Een echte 50 plusser had al opgehangen (mijn moeders tekst). Wist de persoon aan de telefoon ons ook niet goed te helpen. Uiteindelijk na een paar keer te zijn doorverbonden is het toch gelukt maar jeetje mina. Een cursusje 'hoe help ik de klant' kan geen kwaad.

Kim 22 dec 2021
Reageer
F

50 plus mobiel een uitkomst voor ons

Voor ons is 50+ mobiel een uitkomst. Wij hebben er helemaal geen verstand van en moeten meermaals onze kleinkinderen vragen hoe we een chat moeten openen. We hebben inmiddels whatap waardoor we soms een chat van onze kleinkinderen krijgen wat erg leuk is. We horen in kringen om ons heen dat veel meer ouderen last hebben van het feit dat alles te technisch is. 50+ doet hierin slim zaken door een goede hulp aan te bieden en dat je niet buiten de bundel kunt gaan. Dit was wel een vereiste voor ons. Geld groeit ons nog steeds niet op de rug na al die jaren helaas.

Familie Ton 15 dec 2021
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere telecomproviders, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste telecomproviders

Dit zijn de beste telecomproviders van maart 2023.

Over 50+ mobiel

50+ mobiel is er speciaal voor 50-plussers en brengt extra gemak met zich mee. Deze telecomprovider werkt met het goede Vodafone netwerk waardoor je een goede dekking en signaal kan verwachten. Voordelen van 50+ mobiel zijn de lage maandlasten, onbeperkt technische hulp en klanten krijgen geen onverwachte extra kosten omdat je niet buiten je bundel kunt gaan.