Budget Mobiel

Budget Mobiel

3.50/5.00 • 270 reviews
I

Budget Mobiel ervaring top

Persoonlijk zeer tevreden over Budget Mobiel. Nadat wij een tijdje terug Budget Energie hadden aangevraagd (die op dat moment het goedkoopste voor ons was op basis van een vergelijking) hadden we een mail gekregen van Budget dat we ook Alles in 1 Internet en TV en Budget Mobiel konden nemen. Hier zouden we dan 5 euro korting per pakket voor krijgen. Helaas zitten we nog vast bij Ziggo Internet en televisie maar Budget Mobiel konden we voor mij en mijn partner beide overzetten. Ons Vodafone abonnement was blijkbaar al verlopen wat we zelf niet in de gaten hebben gehad. Nu toch weer 5 euro korting en daarbij is het abonnement van Budget Mobiel 15 euro, waar we bij Vodafone een stuk meer betaalden en dat keer 2. Mijn man Fred zei dat we wel moesten oppassen omdat er een zogenaamd maximum snelheid van het internet zou zijn bij Budget Mobiel, hier heb ik echter nog niks van vernomen. Eigenlijk dus alleen maar positiviteit! Mag ook wel een keer, normaal schrijf ik een review die negatief is.

Irene 12 aug 2020
Reageer
R

Afrader

Sinds twee maanden een abonnement met onpeberkt internet bij Budget Mobiel.
Ten eerste is het niet onbeperkt!! Daarnaast is mijn internet nu zo slecht dat ik nog niet eens een YouTube video kan bekijken...
Leuk dat het goedkoop is. Maar , ik heb liever een wat duurder abonnement met wel goed werkend internet.

Romy 8 aug 2020
Reageer
J

Heel blij met Budget Mobiel

Ik ben heel blij met Budget Mobiel! Overstappen ging heel goed want ik kreeg een sim-kaart per post die ik in mijn huidige iphone moest doen op 25 juli 2020. Vanaf dat moment ging mijn Budget mobiel abonnement sim only namelijk in. Sindsdien werkt alles heel goed, zeer goed bereik en het internet is qua snelheid prima te doen. Moet wel zeggen dat ik thuis gewoon op WI-FI zit, waardoor ik in principe niet heel veel en goed internet nodig heb.

Janny 28 jul 2020
Reageer
r

Klacht

Sim only besteld en gekregen. Helaas kreeg ik een mail die niet gedownload kon worden. Dus geen wachtwoord ontvangen.
Maar dan Budget mobiel bereiken. Dat lukt niet. Ze hebben nergens een telefoonnummer staan en binnen 5 werkdagen reageren doen ze niet.
Waardeloos.

roel scholte 24 jul 2020
Reageer
P

Aansluiting met hindernissen

Alles in 1 pakket ontvangen en zelf aangesloten wat ik al vaker heb gedaan en normaal gesproken 10 tot 20 minuten duurt. Nu had ik wel snel internet maar geen tv en telefoon. Gebeld maar was een storing die drie dagen zou duren....Na drie dagen nog niet werkend gekregen. Toen installatie monteur telefonisch. Van alles geprobeerd maar kreeg het ook niet werkend. Volgens hem lag het aan tv ontvanger (? en telefoon dan..). Nieuwe tv ontvanger gekregen maar werkte nog niet. Weer gebeld en nu kwam men er achter dat het wellicht aan het modem lag. Nieuw modem, experiabox, gekregen en nu werkte alles binnen 10 minuten. Heeft precies 1 week geduurd. Veel te lang natuurlijk. Maar ben wel tevreden nu ook met onbeperkt telefoonabonnement dat ik nu met de combikorting voor 15 euro per maand heb. Echt goedkoop. Telefonisch waren ze in mijn geval ook redelijk snel te bereiken.

PP 18 jul 2020
Reageer
M

Budget Mobiel slechte ervaring helaas

Jammer dat ik niet minder dan 1 ster kan geven, want ik kan er helaas kort over zijn: NIET DOEN. Gewoon naar reguliere aanbieder gaan die niet stunt en die normaal bereikbaar is.

Heb een paar weken geleden een sim only mobiel abonnement afgesloten bij BudgetMobiel. Had ik dat maar niet gedaan, wat een rompslomp om er weer vanaf te kunnen als het niet blijkt te werken...
Ondertussen gaat je werk gewoon door maar bereikbaar zijn ho maar.

Hun reclame vind ik vrij misleidend; ze liften mee op de goede naam van het KPN netwerk (zo kwam ik ook bij hen terecht), maar ze zeggen er niet bij, dat bij de frequenties waar zij op zitten de verbinding zodanig bagger kan zijn dat je vaak helemaal geen verbinding hebt. Hier (Twente) was het met BudgetMobiel zo slecht, dat je elkaar bij het bellen nauwelijks en vaak helemaal niet hoorde, en sommige telefoontjes kwamen helemaal niet aan. Voor de zekerheid hebben we verschillende telefoons en verschillende locaties geprobeerd, maar het bleef overal even slecht, probleem lag duidelijk bij de verbindingskwaliteit van BudgetMobiel.

Hun service is minimaal: BudgetMobiel is niet telefonisch of per chat of wat dan ook bereikbaar, hebben natuurlijk ook geen winkel/servicepunt, dus je kan alleen een mail sturen.... en dan maar afwachten. Gelukkig was ik net op tijd om het binnen 14 dagen weer te herroepen. Geen excuus voor het feit dat het nooit gewerkt heeft, laat staan tegemoetkoming, en als "bedankje" hebben per incasso alsnog de aansluitkosten en één maand abonnementskosten afgeboekt, zonder geleverde diensten.
Heel jammer dit. Ga ik zeker niet bij mijn netwerk aanbevelen.
Ben naar KPN sim only hussel overgestapt, met nummerbehoud, precies hetzelfde onbeperkte sms/bel/data abonnement voor hetzelfde maandbedrag. Maar dan met een klantenservice die kundig en behulpzaam is, echt helpt bij vragen, en met een prima verbinding.

M. Janssen 13 jul 2020
Reageer
T

Ik zie dat je Budget Mobiel niet goed vind en KPN wel. U weet dat je bij beide op precies hetzelfde netwerk zit en dus in theorie hetzelfde signaal overal moet hebben M. Janssen? Kan natuurlijk voor iedereen anders zijn, voor mij werkt Budget Mobiel prima namelijk. Had hiervoor KPN maar wilde wat goedkoper.

Tim 13 jul 2020
M

Da's mooi dat jij goede verbinding hebt, Tim. Wij hadden dat dus niet.
Wat betreft je stelling dat ze ".. hetzelfde signaal overal moet hebben... ":
Het klopt dat ze op het netwerk van KPN zetten, maar: KPN heeft een klein deel van zijn netwerk verkocht aan Budget Mobiel. Dit is als het ware een kleiner deel van de totale capaciteit van het netwerk waar KPN over beschikt.
Budget Mobiel propt dat dan vol met relatief veel verbindingen. Hierdoor is het netwerk wat Budget Mobiel beheert relatief "druk". Dit kan nadelige gevolgen hebben voor de snelheid en kwaliteit van je verbinding.
Wel schermen ze met de "merknaam" van KPN, liften daar dus op mee, zeg maar. Klopt ook niet helemaal natuurlijk, want ze leveren niet de zelfde kwaliteit en dezelfde service die mensen van KPN kennen en dan onterecht door hun marketing met Budget Mobiel associëren.

Het verschil in kwaliteit konden wij hier goed vergelijken omdat ik een tijdje heb getest met een dual sim telefoon (voor de leek: 1 telefoon met 2 actieve simkaarten die je dus tegelijkertijd bij je hebt). De ene op Budget en de andere op KPN. KPN significant beter, sneller en betrouwbaarder (stabieler).
Wellicht merk je geen verschil als je in hartje Randstad zit en nooit in "de provincie", maar in het deel van het land waar wij rondhangen is dat verschil er merkbaar wel, en dat zegt Budget Mobiel er niet bij.

Vind het, trouwens, ook enorm handig, voor een bedrijf dat in telefoonverbindingen doet, dat je ze niet kan BELLEN als er wat niet werkt of je een probleem hebt.

M. Janssen 27 aug 2020
B

Budget mobiel abonnement

Als je een abonnement afsluit bij budget mobiel, dan ben je 15 euro kwijt bij een basis pakket en slechts 20 euro bij een onbeperkt pakket. Het kan aan mij liggen, maar ik weet geen andere provider waar je dit goedkoper kunt vinden dan hier,
Een goede prijs kwaliteit verhouding lijkt mij dit, als je maximaal 20 euro per maand betaald en je hebt dan een onbeperkt pakket, dan mag je naar mijn mening absoluut niet klagen.

Inmiddels is ons hele gezin overgestapt naar Budget mobiel (4 personen) en ik heb nog van niemand een klacht gehoord, naar mijn weten is dit dus een goede provider. En we zijn maar 80 euro per maand kwijt voor vier personen, dat vind ik vooral een erg groot voordeel.

Berdien 7 jul 2020
Reageer
M

Sorry, maar ik ben het hier niet mee eens? Als je in de randstad woont en nooit de klantenservice belt merk je er misschien weinig van maar zodra je een probleem hebt of in andere delen van Nederland komt, is de verbinding vaak ontzettend slecht of gewoon helemaal afwezig en als je de klantenservice echt nodig hebt dan is het ineens niet meer zo leuk. Dan wens je, dat je er nooit aan was begonnen.

M. Janssen 13 jul 2020
M

Maken belofte waar. Hadden problemen maar in no time opgelost klant vriendelijk goedkoop en mee denkend!

Martijn 14 jul 2020
A

Agressieve en incompetente klantenservice

Ze snappen hun eigen voorwaarden niet, sturen dreigmails vertragen internetverbinding tot ver onder wat ze beloven in voorwaarden.
Incompetente en agressieve klantenservice

Anton 6 jul 2020
Reageer
V

Geen verbinding

Vanaf vrijdag geen verbinding meer te krijgen op mijn zakelijk nummer hier. Een mail gestuurd of ze me konden bellen want dat kan natuurlijk niet. Ik kreeg een mail dat ze me inderdaad niet konden bellen maar als ik verder nog vragen had...? Euhh wat denk je zelf? Van alles uitgeprobeerd samen met hun, maar helaas ze konden niets voor me doen, maar als ik verder nog vragen had... En plots vanuit het niets doet vandaag alles het weer... Hoedan...?

Visser 6 jul 2020
Reageer
H

Budget Mobiel gemakkelijk aangevraagd

Ongeveer een week geleden Budget Mobiel aangevraagd.
Daarnaast 2x een vraag gestuurd per e-mail en snel een duidelijk antwoord op mijn vragen ontvangen.
Binnen een dag werd de nieuwe simkaart verstuurd en een dag later ontvangen, super!
Mijn bestaande T-Mobile nummer wordt overgenomen door Budget Mobiel en is gemakkelijk aan te vragen in het account wat ook gelijk was geregeld.
Ben nu al zeer tevreden over hoe de aanvraag was gegaan.
Ik geef 5 sterren omdat ik op dit moment zeer tevreden ben over de gang van zaken.

Henry 29 jun 2020
Reageer
B

Budget mobiel goedkoop

Ik snap al dat gezeur over budget mobiel eerlijk gezegd niet zo goed.
Het is super goed koop, wat wil een mens nog meer.
Ik zoek altijd het goedkoopste wat er is met zo iets en daar kwam dit uit, dan ga ik niet zeuren over allerlei kleine onbenulligheden.

Bart 25 jun 2020
Reageer
K

Als je twijfelt doen

Voor mensen die info zoeken over Budget Mobiel voordat ze overstappen: ik stapte van Tele2 over omdat mijn abonnement verliep. Ik zat toen enorm te twijfelen doordat er zo weinig reviews waren die mijn vragen beantwoorden. Ik heb het dus uiteindelijke gedaan en ik heb zeker geen spijt!

Ik ben begonnen met budget basis en toen bijna gelijk overgestapt naar onbeperkt omdat het mij zo erg beviel. Het overstappen zelf ging heel soepel dat was allemaal al geregeld en ik hoefde alleen mijn sim kaart erin te stoppen. Het netwerk zelf is goed, ik heb overal verbinding doordat het via de KPN masten gaat. Mocht je twijfelen over de 5mb/s (hier twijfelde ik heel erg over) kwam ik erachter dat dit gewoon voldoende is. Ik kan youtube kijken in de trein op 1080p, ik kan rustig op tiktok videos scrollen zonder te merken dat mijn internet het slecht doet of dat het “sloom” is en foto’s op instagram laden ook meteen ik merk daadwerkelijk 0 verschil met mijn vorige Tele2 4g. Kortom mocht je twijfelen en een keer wat nieuws proberen, stap dan gewoon lekker over en bevalt het niet dan stop je ermee want het is maandelijks opzegbaar. Ik heb er in ieder geval geen spijt van!

Kai 11 jun 2020
Reageer
F

Ben ik het 100% mee eens Kai. Ik heb het nu ongeveer 2 maanden en heb nooit last van vertraagde internet o.i.d. KPN netwerk is daarnaast prima waardoor je vrijwel overal in het land wel goede ontvangst hebt. Valt zeker aan te raden en de prijs is prima! Zeker als je ook nog bij Budget Alles in 1 gaat voor TV en internet in huis en eventueel Budget Energie, krijg je allemaal kortingen als je dat bundelt!

Fred Veening 11 jun 2020
J

Hebben jullie ook al getest met de app in de Playstore van "Speedtest.net", hoe hoog de down en up snelheid echt is bij Budgetmobiel? Ben daar eigenlijk wel echt benieuwd naar...

Johan 2 jul 2020
P

budget mobiel abonnementen

heb 2 abonnementen bij budget mobiel maar ben niet bereikbaar heb maar 1 streepje heb dual-sim tel met een lyca sim die via kpn netwerk loopt heb daar 4 streepjes maar me budget mobiel heeft 1 streepje wat ik ook gek vind is dat je ze niet kan bellen zij moeten mij bellen of je moet bericht sturen ik denk budget mobiel houd moedwillig het signaal laag

Pieter 9 jun 2020
Reageer
A

Dit is ook mijn ervaring!

Anne P. 13 jul 2020
r

robin was goed maar budget pff

toen het nog robin mobile was toen was het echt goed nu het al een tijdje budget is zijden ze eerst voor ouwe klanten word er niks anders maar pff ze passen deze maand de boel aan zo wel in nederland als in de eu dus niks onbeperkt meer

zit er goed aan te denken om naar vodafone terug te gaan want tele2 is hier in de buurt slecht

roelof 7 jun 2020
Reageer
D

Ik ben al 5 jaar klant van deze provider.Toen het robin was was het ok maar nu met budget mobiel is het rotzooi geworden.Geen bereik slecht bereik onboldoen signaal noem maar op.Ik heb het opgegeven en mijn abonnement opgezegd en overgestapt met nummerbehoud naar kpn.Er is geen betere denk ik en het is even duur aangezien ik een bundel had van 35 euro en het is 10x sneller

Devrim 14 jun 2020
R

Heb ik ook last van. Van alles geprobeerd maar het internet blijft sloom. Bij Robin mobile mega vlot. Maar dit is drama. Hoop dat dit heel snel opgelost word!!

Robin Radstake 19 jun 2020
H

Budget mobiel aangesloten prima provider

Ik heb sinds 3 weken Budget Mobiel aangesloten gekregen en moet zeggen dat het prima werkt. had hiervoor KPN en dat werd me toch iets te duur (31,50 euro)... nu betaal ik 15 euro en ja werkt hetzelfde eigenlijk en je zit bovenal nog op hetzelfde mobiele netwerk ook dus. Ben wel tevreden tot dusver. Ik denk er nog over na om Budget internet en televisie te nemen want dat heb ik nu ook nog van KPN en dat zal dus ook wel goedkoper kunnen.

Henry 2 jun 2020
Reageer
J

Onbeperkt internet en bellen

Ik zit nu een jaar bij budget mobile en heb al die tijd al onbeperkt omdat ik mijn telefoon veel nodig heb voor werk en het dan fijn is als je altijd internet hebt, ik gebruik best veel internet omdat ik veel moet doen maar dan gaat budget mobile je internet veel slomer maken hij doet er nu ongeveer 5 minuten over voordat hij een website opent, beetje vaag dit want je betaald er wel gewoon voor en als er extra betaalt moet worden dan betaal ik dat meteen.

Justin Groot 31 mei 2020
Reageer
B

Is 5 mbps snel genoeg

De enige vraag is eigenlijk: kan ik met 5 mbps maximale download snelheid nog goed Netflix streamen, Facebook kijken en Whatsapp berichten versturen.

Allereerst: Facebook en Whatsapp gebruiken amper data en dit kan zelfs met 1 mbps prima.
Filmpjes op Youtube en Netflix kan met 5 mbps ook prima, dit moet echter niet veel lager worden want dan krijg je dat je soms moet wachten en dat je een 'laden' icoontje ziet.

Dus in het kort: Ja zeker, je kan alles prima doen.
Ik heb voor 20 euro het onbeperkt pakket genomen want ik kijk veel filmpjes in de trein en dergelijke. Je hebt een 14 dagen termijn om op te zeggen dus dacht ik check het eerst even en als het niet goed werkt kan ik het altijd nog opzeggen.

Ben 28 mei 2020
Reageer
R

Redelijk

De prijs is wel het laagst van alle providers, maar de internetverbinding is soms dramatisch.

Ron Van der Ven 23 mei 2020
Reageer
S

Budget Mobiel maakt simpelweg gebruik van het KPN netwerk dus dan zal bijna iedere telecomaanbieder voor jou een slecht bereik hebben. Is wel per omgeving anders dus het zal natuurlijk kunnen. Wellicht overstappen naar Vodafone? Die hebben een eigen netwerk.

Simar 23 mei 2020
A

Ik ben van plan om over te stappen. Wat is de internetsnelheid want max. 5 Mbps lijkt mij heel traag. Kan je wel normaal bv. een video bekijken of een whatsapp gesprek voeren?

Alex 28 mei 2020
S

Ik heb geen last van snelheidsproblemen. Ten eerste heb je vaak wel Wifi in de trein, huis e.d. Maar jouw vraag is of je met 4G goed kan internetten, JA, PRIMA. Zelfs Youtube filmpjes en Netflix kan je bekijken.

Simar 12 aug 2020
T

Budget mobiel goed bereik en goede prijs

Budget Mobiel werkt voor mij persoonlijk heel goed. Kost lang niet zoveel als bijvoorbeeld Vodafone Red (wat ik hiervoor had) dus kan mijn geluk eigenlijk niet op. Hoorde van mensen vooraf dat je kans had op slecht bereik etc maar daar heb ik totaal geen last van gehad. Sterker nog ik vind het bereik van Budget Mobiel (kpn) beter als Vodafone maar dat zal per regio verschillen.

Binnenkort even kijken of mijn energie aansluiting bij Budget Energie kan om zo een korting te krijgen. Denk dat ik niet bij Ziggo tv en internet weg ga omdat dat wel erg mooi is met ziggo sport (formule 1). Anders had je volgens mij nog meer korting kunnen krijgen maar goed, een man kan niet zonder formule 1. XD

Tim Velema 15 mei 2020
Reageer
N

Iedere maand te veel afgeschreven.

Schandalig dat sinds de overname, van mijn rekening 34,95 wordt afgeschreven. Duurste pakket is 20 euro. Waarom betaal ik dan 34,95. Ik betaal iedere maand 14,95 te veel. Heb mijn pakket gewijzigd naar budget mobiel basis voor 15 euro piv mei 2020. Ben benieuwd of ik mijn te veel betaalde geld terug krijg.

Nique 28 apr 2020
Reageer
I

Je hebt veel eerder een contract afgesloten voor 34,95 en dat blijft zo. En is ook logisch. Heb ik ook. Bij de overname worden andere mogelijkheden geboden maar dat gebeurd niet met oude contracten.

Ingrid 4 jun 2020
A

Super slecht bedrijf geen service

Privacy gevoelige informatie wordt gewoon over de email gevraagd. Wachtwoord en inloggegevens worden allebei via een onbeveiligde omgeving aan je verstuurd waar iedereen dus mee kan kijken. Toen ik vroeg of het ook op een veiligere manier kon worden verstuurd gaven ze geen reactie meer. Na 3 weken weer een email gestuur, nu 4 weken verder nog steeds geen reactie. Telefonisch moest ik al eerder 16 min wachten voor ik iemand aan de lijn kreeg. Ik wil graag mijn geld terug want met dit bedrijf wil ik niet meer in zee. Ten zeerste af te raden om je hierbij te abonneren. Klantvriendelijkheid en service zijn er niet.

An 25 apr 2020
Reageer
P

Wat een zeer slecht bedrijf.. Nieuw abonnement afgesloten simkaart werkt vanaf dag 1 niet.. Zou aan de instellingen van de telefoon liggen. Sim in 3 telefoons gedaan en in alle 3 werkt het niet. Contact krijgen is ook al slecht alleen via chat en dan steeds de zelfde reacties krijgen.. Nou voor mij nooit meer gelijk de boel opgezegd.

Paula 25 aug 2021
J

Positieve reacties hier zijn nep

Wil jij ook graag onbeperkt met 140 kb per seconde het web surfen?
Neem dan nu zo snel mogelijk een abonnement bij Budget Mobiel!

Begin dit jaar als jarenlange trouwe Robin Mobile klant te horen gekregen dat de naam veranderd werd naar Budget Mobile.
Daar zou zogenaamd niks veranderen voor Robin Mobile klanten. Ondertussen werden stiekem de kleine lettertjes veranderd en wordt je bij 30-40 gb per maand tot onbruikbare snelheden afgeknepen.

Vroeger was Robin de enige provider die echt onbeperkt internet aanbood. Met een maandelijks opzegbaar contract.
Ondertussen bieden bijna alle concurrenten een onbeperkt data plan met 5gb per dag en gratis aanvullen en maandelijks opzegbaar.
Dat is dus 150gb per maand. Zet dat tegenover de schamele "fair use policy" van Budget Mobiel met een limiet van 30gb waarna je de rest van de maand geen mobiel internet meer hebt.

En de nieuwe klantenservice is dramatisch slecht. Er wordt gelogen en als je lastige vragen stelt wordt je genegeerd.

Van beste provider van Nederland in 3 maanden naar slechtste van Nederland, dat is een knappe prestatie!
Zal wel een nieuwe eigenaar zijn die er niets van snapt en hoopt dat domme mensen in de naam trappen.

Ik ben in ieder geval helemaal klaar met ze en kom nooit meer terug.

Positieve reacties hier zijn zeker door Budget Mobile oplichters geplaatst

Jan Wandelaar 21 apr 2020
Reageer
I

Ik ben echt niet van budget mobiel en al meer dan 1 jaar bij eerst Robin en nu budget maar heb geen klagen. Heb altijd onbeperkte data en ik doe alles via mijn mobiel. Nooit afgeknepen.

Ingrid 4 jun 2020
S

@jan precies dit! Ik word er niet goed van.. Ik heb idd sinds robin mobiel overgenomen is door budget mobiel en bar slechte 4G , soms helemaal geen internet meer ? Heb vandaag denk ik wel 20 keer op en neer gemaild met de klantenservice , eerst lag het aan mijn iphone , toen lag het aan de software update , toen was er een storing van kpn (die er helemaal niet was volgens kpn) en nu schuiven ze alles af op kpn. Gevraagd om een terugbel verzoek , werd ikcgemaild dat ze dat niet doen omdat ik al mail contact heb gehad .. Zonder oplossing nog steeds ja. Ik stap ook over straks , maakt me zo boos

Sanne 12 jun 2020
P

Budget mobiel werkt prima

Vooraf had ik mijn bedenkingen omdat je veel hoort omtrent de verlaging van je internetsnelheid. Al met al valt dit reuze mee is mij persoonlijk opgevallen. Je kan gewoon filmpjes bekijken, facebook openen en whatsapp berichten versturen. Je moet het eigenlijk zien dat er een beperking op zit vanaf 5 mbps, oftewel je hebt eigenlijk altijd 5mbps ter beschikking.

Ik weet nog dat ik eerder bij Vodafone ook een beperking had zodra mijn bundel op was, dan had je nog maar 1 of 2 mbps en dat werkte ook nog prima dus, dat zegt eigenlijk genoeg.

Nog een tip:
Als je budget mobiel hebt, kijk dan ook even of budget alles in 1 en budget energie een optie voor jou is. Als je die allemaal aanschaft heb je namelijk nog eens 10 euro korting per maand.

Pretty Hans 18 apr 2020
Reageer
M

Wil je wel een goede telefoon die een beetje normaal bereik heeft overal maar zit je wel aan low budget vast, dan zit je hier goed!

Nergens goedkoper voor zover ik weet en ik ben er verder ook goed over te spreken. Ik ben boffen minpunten/nadelen tegen gekomen.

Mike 21 apr 2020
D

Oplichters

Zeer trage internet totaal geen ster waard... Ik ben veel beter gewend bij andere telecomproviders helaas. Heb al spijt dat ik hieraan ben begonnen!

Dries 14 apr 2020
Reageer
T

Mixed Feelings

Ik vind het lastig te beoordelen. Enerzijds was ik blij met Robin Mobile. Toen ik een mailtje kreeg dat ze overgingen als Budget Mobiel dacht ik wel even van zal ik naar een andere sim-only aanbieder gaan.. Nu zijn we een aantal maandjes verder en kan ik wel zeggen dat Budget Mobiel een prima service is. Ik kreeg een nieuwe simkaart en zodra ik die in mijn telefoon deed werkte alles ook meteen. Had nog wel even ruzie omtrent een factuur wat mis was gegaan de eerste keer, gelukkig was dit ook snel opgelost.

Tinus 1 apr 2020
Reageer
Beste telecomproviders

Dit zijn de beste telecomproviders van oktober 2022.

Over Budget Mobiel

Internetbundel onbeperkt of 7GB per maand, onbeperkt sms'en en bellen in Nederland voor een vast bedrag per maand. Alles is in de prijs inbegrepen waardoor je dus nooit over je bundel heen kunt en voor hoge kosten komt te staan. Budget Mobiel maakt hiervoor gebruik van het telefoonnetwerk van KPN. Budget Mobiel was voorheen bekend als Robin Mobile en valt onder Budget Thuis.

  • Nog niet geverifieerd