Budget Mobiel

Budget Mobiel

3.50/5.00 • 277 reviews
T

Budget mobiel goed bereik en goede prijs

Budget Mobiel werkt voor mij persoonlijk heel goed. Kost lang niet zoveel als bijvoorbeeld Vodafone Red (wat ik hiervoor had) dus kan mijn geluk eigenlijk niet op. Hoorde van mensen vooraf dat je kans had op slecht bereik etc maar daar heb ik totaal geen last van gehad. Sterker nog ik vind het bereik van Budget Mobiel (kpn) beter als Vodafone maar dat zal per regio verschillen.

Binnenkort even kijken of mijn energie aansluiting bij Budget Energie kan om zo een korting te krijgen. Denk dat ik niet bij Ziggo tv en internet weg ga omdat dat wel erg mooi is met ziggo sport (formule 1). Anders had je volgens mij nog meer korting kunnen krijgen maar goed, een man kan niet zonder formule 1. XD

Tim Velema 15 mei 2020
Reageer
N

Iedere maand te veel afgeschreven.

Schandalig dat sinds de overname, van mijn rekening 34,95 wordt afgeschreven. Duurste pakket is 20 euro. Waarom betaal ik dan 34,95. Ik betaal iedere maand 14,95 te veel. Heb mijn pakket gewijzigd naar budget mobiel basis voor 15 euro piv mei 2020. Ben benieuwd of ik mijn te veel betaalde geld terug krijg.

Nique 28 apr 2020
Reageer
I

Je hebt veel eerder een contract afgesloten voor 34,95 en dat blijft zo. En is ook logisch. Heb ik ook. Bij de overname worden andere mogelijkheden geboden maar dat gebeurd niet met oude contracten.

Ingrid 4 jun 2020
A

Super slecht bedrijf geen service

Privacy gevoelige informatie wordt gewoon over de email gevraagd. Wachtwoord en inloggegevens worden allebei via een onbeveiligde omgeving aan je verstuurd waar iedereen dus mee kan kijken. Toen ik vroeg of het ook op een veiligere manier kon worden verstuurd gaven ze geen reactie meer. Na 3 weken weer een email gestuur, nu 4 weken verder nog steeds geen reactie. Telefonisch moest ik al eerder 16 min wachten voor ik iemand aan de lijn kreeg. Ik wil graag mijn geld terug want met dit bedrijf wil ik niet meer in zee. Ten zeerste af te raden om je hierbij te abonneren. Klantvriendelijkheid en service zijn er niet.

An 25 apr 2020
Reageer
P

Wat een zeer slecht bedrijf.. Nieuw abonnement afgesloten simkaart werkt vanaf dag 1 niet.. Zou aan de instellingen van de telefoon liggen. Sim in 3 telefoons gedaan en in alle 3 werkt het niet. Contact krijgen is ook al slecht alleen via chat en dan steeds de zelfde reacties krijgen.. Nou voor mij nooit meer gelijk de boel opgezegd.

Paula 25 aug 2021
J

Positieve reacties hier zijn nep

Wil jij ook graag onbeperkt met 140 kb per seconde het web surfen?
Neem dan nu zo snel mogelijk een abonnement bij Budget Mobiel!

Begin dit jaar als jarenlange trouwe Robin Mobile klant te horen gekregen dat de naam veranderd werd naar Budget Mobile.
Daar zou zogenaamd niks veranderen voor Robin Mobile klanten. Ondertussen werden stiekem de kleine lettertjes veranderd en wordt je bij 30-40 gb per maand tot onbruikbare snelheden afgeknepen.

Vroeger was Robin de enige provider die echt onbeperkt internet aanbood. Met een maandelijks opzegbaar contract.
Ondertussen bieden bijna alle concurrenten een onbeperkt data plan met 5gb per dag en gratis aanvullen en maandelijks opzegbaar.
Dat is dus 150gb per maand. Zet dat tegenover de schamele "fair use policy" van Budget Mobiel met een limiet van 30gb waarna je de rest van de maand geen mobiel internet meer hebt.

En de nieuwe klantenservice is dramatisch slecht. Er wordt gelogen en als je lastige vragen stelt wordt je genegeerd.

Van beste provider van Nederland in 3 maanden naar slechtste van Nederland, dat is een knappe prestatie!
Zal wel een nieuwe eigenaar zijn die er niets van snapt en hoopt dat domme mensen in de naam trappen.

Ik ben in ieder geval helemaal klaar met ze en kom nooit meer terug.

Positieve reacties hier zijn zeker door Budget Mobile oplichters geplaatst

Jan Wandelaar 21 apr 2020
Reageer
I

Ik ben echt niet van budget mobiel en al meer dan 1 jaar bij eerst Robin en nu budget maar heb geen klagen. Heb altijd onbeperkte data en ik doe alles via mijn mobiel. Nooit afgeknepen.

Ingrid 4 jun 2020
S

@jan precies dit! Ik word er niet goed van.. Ik heb idd sinds robin mobiel overgenomen is door budget mobiel en bar slechte 4G , soms helemaal geen internet meer ? Heb vandaag denk ik wel 20 keer op en neer gemaild met de klantenservice , eerst lag het aan mijn iphone , toen lag het aan de software update , toen was er een storing van kpn (die er helemaal niet was volgens kpn) en nu schuiven ze alles af op kpn. Gevraagd om een terugbel verzoek , werd ikcgemaild dat ze dat niet doen omdat ik al mail contact heb gehad .. Zonder oplossing nog steeds ja. Ik stap ook over straks , maakt me zo boos

Sanne 12 jun 2020
P

Budget mobiel werkt prima

Vooraf had ik mijn bedenkingen omdat je veel hoort omtrent de verlaging van je internetsnelheid. Al met al valt dit reuze mee is mij persoonlijk opgevallen. Je kan gewoon filmpjes bekijken, facebook openen en whatsapp berichten versturen. Je moet het eigenlijk zien dat er een beperking op zit vanaf 5 mbps, oftewel je hebt eigenlijk altijd 5mbps ter beschikking.

Ik weet nog dat ik eerder bij Vodafone ook een beperking had zodra mijn bundel op was, dan had je nog maar 1 of 2 mbps en dat werkte ook nog prima dus, dat zegt eigenlijk genoeg.

Nog een tip:
Als je budget mobiel hebt, kijk dan ook even of budget alles in 1 en budget energie een optie voor jou is. Als je die allemaal aanschaft heb je namelijk nog eens 10 euro korting per maand.

Pretty Hans 18 apr 2020
Reageer
M

Wil je wel een goede telefoon die een beetje normaal bereik heeft overal maar zit je wel aan low budget vast, dan zit je hier goed!

Nergens goedkoper voor zover ik weet en ik ben er verder ook goed over te spreken. Ik ben boffen minpunten/nadelen tegen gekomen.

Mike 21 apr 2020
D

Oplichters

Zeer trage internet totaal geen ster waard... Ik ben veel beter gewend bij andere telecomproviders helaas. Heb al spijt dat ik hieraan ben begonnen!

Dries 14 apr 2020
Reageer
T

Mixed Feelings

Ik vind het lastig te beoordelen. Enerzijds was ik blij met Robin Mobile. Toen ik een mailtje kreeg dat ze overgingen als Budget Mobiel dacht ik wel even van zal ik naar een andere sim-only aanbieder gaan.. Nu zijn we een aantal maandjes verder en kan ik wel zeggen dat Budget Mobiel een prima service is. Ik kreeg een nieuwe simkaart en zodra ik die in mijn telefoon deed werkte alles ook meteen. Had nog wel even ruzie omtrent een factuur wat mis was gegaan de eerste keer, gelukkig was dit ook snel opgelost.

Tinus 1 apr 2020
Reageer
G

Hier krijg je minder voor meer... echt budget dus

Ontevreden. Na (bij mij niet aangekondigde) overname van Robin Mobile kreeg ik minder voor meer. Beperkte data, trager internet en duurder als ik hetzelfde wilde. Erg jammer dit, afrader.

Giel 31 mrt 2020
Reageer
r

mobiel oplichters

ik wil men abolement opzeggen maar dat lukt niet heb de puk code door geven die ik had gekregen maar moet eerst weer een nieuwe aan vragen wan deze klopt niet volgens hun heb hem zelf gekregen staat op de kaar maar je kunt gewoon niet opzeggen zijn grote oplichters begin er niet aan je word opgelicht pas dus op

rm 17 mrt 2020
Reageer
I

Niet betalen. Wordt na 30 dagen abonnement beëindigd.

Ingrid 4 jun 2020
P

Geen onbeperkt leugens en bedrog

Zoals de titel het zegt, je word geblokkeerd. Ze houden zich niet aan hun eigen voorwaarden zoals beschreven in het contract, kortom OPLICHTERS.

Peter 11 mrt 2020
Reageer
S

Ik heb nergens last van.. Goede service, goed bereik en een goede prijs.

Simar 14 mrt 2020
I

Ik ook niet. Doe alles via mijn mobiel. Nooit vertraging of blokkering.

Ingrid 4 jun 2020
M

zeer tevreden

Ik ben nu een maand klant van Budget Mobiel en tot nu toe zeer tevreden. Ik betaal maar 15 euro (want krijg extra korting van 5 euro omdat ik ook klant ben bij Budget Energie) voor onbeperkt internet en bellen!! echt spotgoedkoop als je het mij vraagt. Heb vorige week ook mijn vrouw en 2 kinderen klant gemaakt, in totaal heb ik nu hele familie voor 60 euro op onbeperkt internetten en bellen!

Martijn 9 mrt 2020
Reageer
D

Het is geen onbeperkt internet.Lees de hele kleine lettertjes goed in je contrakt.Voor deze prijs kan je tegenwoordig bijna bij alle providers een sim only krijgen.Voor overname was robin de beste provider van nederland maar nu de slechtste.

Devrim 14 jun 2020
D

Weinig bereik en valt vaak weg

Veel zijn positief lees ik hier maar daar ben ik het allerminst mee eens. Het bereik is zeer slecht en valt vaak zelfs weg. De klantenservice is zeer lastig te bereiken en wanneer je ze bereikt hebben ze onvoldoende kennis je te helpen. Ik als vrouw weet er geen raad mee en ga er dan vanuit dat de klantenservice me kan helpen maar dit blijkt lastiger te zijn dan men denkt. De prijzen vind ik ook niet bepaald goedkoop zeker niet na wat ik nu weet.

Desiree 25 feb 2020
Reageer
F

fijne mobiele provider

Simpelweg een fijne mobiele provider. Hoorde sommige mensen praten over dat het internet traag is maar dit is zeker niet het geval. Je hebt altijd 5 mbps, niet meer en niet minder. Je zit tevens op het KPN netwerk dus als je ooit een andere aanbieder hebt gehad behalve Vodafone, dan weet je hoe sterk de straal is in jouw omgeving. Dit is namelijk voor vrijwel iedere mobiele provider hetzelfde aangezien bijna alles via het KPN netwerk gaat. Ik ben overgestapt omdat ik tevens Budget Energie heb en ik daarom 5 euro korting krijg op de sowieso al goede prijs.

Fred A. 25 feb 2020
Reageer
B

Tevreden over Budget Mobiel provider

Budget Mobiel is een hele fijne mobiele provider. Ik had eerst Robin Mobile maar dat is dus overgegaan in Budget Mobiel en ja alles werkt prima. Je krijgt 7GB aan internet data, nou als je daar doorheen komt moet je echt goed je best doen, ik haal dat in ieder geval nooit. Ook omdat ik thuis op mijn Wifi netwerk zit in plaats van het mobiele netwerk. Heb wel es gehoord dat je internet beperkt wordt en ja dat is zo maar daar merk je werkelijk niets van. Het is ook niet zo dat ze het altijd beperken, ze beperken het tot 5 mbps dus in theorie heb je altijd 5mbps ter beschikking in plaats van dat het schommelt.

Ik ben in ieder geval erg tevreden over Budget Mobiel en kan iedereen aanraden hier naar over te stappen of te verlengen als je er al bij zit.

Groetjes Ben (niet de provider, gewoon Ben).

Ben 22 feb 2020
Reageer
P

Overstappen naar budget mobiel

Mijn vrouw zat hier als eerste bij omdatze zo ontevreden was over haar vorige aanbieder dat ze echt iets nieuws wou proberen.
En door de lage prijs is ze bij budget mobiel terecht gekomen.
Dit beviel zo goed dat ik inmiddels de overstap ook heb gemaakt en voor onze zoon hebben we hier ook een abonnement afgesloten.
Dus we zitten hier nu met zijn drieën

Pim 21 feb 2020
Reageer
O

Is dan wel slim om ook Budget Energie te nemen dan krijg je 5 euro korting per mobiele abonnement als het goed is dus 15 euro korting? Mooi meegenomen!

Oliehof 22 feb 2020
V

Overgegaan van Robin naar budget

Hallo,

Sinds kort is Robin naar budget gegaan. Sinds deze tijd heb ik een hele slechte internet verbinding..... Van andere kennisen de zelfde klachten gehoord... Jammer....

Verboom 8 feb 2020
Reageer
M

Budget Mobiel Basis Internet 7GB

Sinds gister overgestapt van Budget bel &sms naar Budget basis dus internet 7 GB,, zeer tevreden ,onbeperkt bellen,sms’en en internetten,goede verbinding, Heb er zeker geen spijt van en krijg maar liefst 7GB aan internet data, dit is veel meer als bij andere providers.

Marianne 31 jan 2020
Reageer
P

Budget Mobiel nieuw sim-kaart

Mijn sim-kaart deed het eerst niet maar het duurt blijkbaar enkele uren voordat de activatie werkt. Had naar de klantenservice van Budget Mobiel gebeld en die zeiden dat ik het eventjes moest afwachten en dit klopte. Plots pakte mijn iPhone het signaal en werkt het prima. De app van Budget Mobiel is ook handig in gebruik trouwens, die werkt eerst ook niet doordat ik nog niet was geactiveerd maar nu dus wel.

Peter de Jong 21 jan 2020
Reageer
P

Budget Mobiel provider

Hele goede provider werkt als een tierelier. Ik zat hiervoor bij Vodafone en wilde graag naar een KPN netwerk omdat we dichtbij een KPN antenne wonen en we in huis geen goed bereik hadden met Vodafone. Na een aantal suggesties te hebben bekeken en wij tevens Budget Energie als energieleverancier hebben, kwamen we op het punt dat we gingen overstappen van Vodafone naar Budget Mobiel voor 10 euro in de maand heb ik 7GB aan internetdata en kan ik onbeperkt bellen en SMSjes sturen.

Peter de Jong 21 jan 2020
Reageer
A

Budget Mobiel goed

Ik heb mijn abonnement afgesloten bij Budget Mobiel en dan heb ik een maandabonnement voor maar 20 euro per maand, met alles onbeperkt.
En aangezien ik ook nog klant ben bij Budget Energie, heb ik ook nog eens per maand 5 euro korting waardoor ik maar 15 euro per maand hoef te betalen.
Als je kijkt wat ik hier allemaal voor krijg, dan is dit een super goede prijs als je het mij vraagt.
Ik ken geen andere aanbieders waar het zo relatief goedkoop is als hier, dus dat is zeker een opsteker voor Budget Mobiel.
Ik ben hier heel erg blij mee.

Alexander 19 jan 2020
Reageer
J

2 dagen te laat betaald gelijk afgesloten

Ik maak al ruim een jaar gebruik van de service nooit te laat met betalen van de week gebeurde het dus voor het eerst dat er niet genoeg op de bank stond kreeg ik een waarschuwings mail 2 dagen daarna afgesloten kon ik niet meer bellen .... vind ik wel heel erg snel erg jammer ook het onbeperkt internet is een lachertje als je maar even niet op de WiFi bent dan krijg je snel al een bericht dat je te veel gebruikt en voor je het weet heb je langzaam internet
Ik ben aan het kijken voor een overstap naar een andere provider

Johannisse 19 jan 2020
Reageer
A

Super slecht verbinding en service! Afgeraden en niet aansluiten! Super bagger verbinding en super slecht service!

A 22 feb 2020
I

Als er onvoldoende geld op je rekening staat krijg je een herinnering dat je moet betalen anders wordt je abonnement geblokkeerd. Als je dan direct betaald of binnen de 30 dagen ben je binnen 10 minuten weer aangesloten. Was ook bij Robin mobiel zo en is niet veranderd deze voorwaarden.

Ingrid 4 jun 2020
p

Incasso was mislukt. Daarna in ochtend bericht dat ik voor 22 uur moest betalen omdat ik anders diezelfde avond 22 uur afgesloten zou worden.
Volgende ochtend betaald maar 21 uur in avond nog steeds afgesloten. Eenrichtingsverkeer dus.

patricia 22 nov 2021
Y

Budget mobiel

Vreselijk, waar je nog onbeperkt internet had bij Robin mobile en je nog need for speed voor 3 weken aanschaft, zet budget mobiel je internet gewoon uit!!

Niet doen
Vreselijk dit

Yva 19 jan 2020
Reageer
S

Na de 7GB zetten ze je internet in zijn geheel stop? Geen snelheidsverlaging of extra kosten maar gewoon de stekker eruit? Dat is niet fijn inderdaad. Ik ben nog nooit over de 7GB heen gekomen, dan werkt het wel prima.

Simar 19 jan 2020
F

Max 5.0 mbps download en 1.0 mbps upload

Waarom is Budget mobiel relatief goedkoop? Ik heb het voor jullie uitgezocht. Allereerst heeft Budget een aantal categorieen:

Budget Energie
Budget Alles in 1
Budget Mobiel

Wanneer je meerdere bundels hebt krijg je een zogenaamde 5 euro combikorting, ideaal.

Maar waarom is Budget Mobiel goedkoper dan bijvoorbeeld andere mobiele providers als Vodafone of KPN? Budget Mobiel beperkt je downloadsnelheid tot 5.0 Mbps en de uploadsnelheid tot 1.0 mbps. In principe heb je hier geen last van want je kan alles gewoon doen op je telefoon zonder dat je er last van hebt (heb ik zelf ondervonden). Ik weet nog dat bij Vodafone, als je daar over je bundel gaat dat je nog maximaal 2.0 Mbps uploadsnelheid krijgt, is ook prima. Doordat Budget Mobiel dit doet hoeven ze minder data in te kopen bij hoofdleverancier KPN en kunnen ze hierdoor goedkopere pakketten aanbieden. Ik kan iedereen garanderen dat je geen betere mobiele provider krijgt met 7GB internet, onbeperkt bellen en onbeperkt SMS en de wetenschap dat een combikorting van 5 euro snel geregeld is.

Ik geef deze mobiele provider 5 sterren omdat de opzet slim is, hierdoor goedkoop en het KPN netwerk heel goed werkt (daar werkt Budget Mobiel mee).

Ferdinand 18 jan 2020
Reageer
L

Ik zat bij Vodafone + Ziggo maar dat werd me al met al een beetje te duur. Nu heb ik Budget Mobiel en Budget Alles-in-1 en dat is toch wel een stuk goedkoper voor mij. Ben er erg blij mee, het enige wat ik nu mis is Ziggo Sport en Formule 1 maar daarentegen krijg ik Fox sports gratis!

Leon 24 jan 2020
m

als ik op simonlycheck kijk, dan staat er bij budget mobiel, dat internet snelheid zeer laag is en niet geschikt voor browsen en muziek luisteren. Ben benieuwd wat de praktijkervaring is.

mk 12 feb 2020
F

Dan heeft simonlycheck dit fout. Wat ik al stelde: je krijgt 5.0 mbps maximum uploadsnelheid maar hier kan je echt heel veel mee en dit zal je zeker niet beperken in browsen en muziek luisteren. :)

Ferdinand 12 feb 2020
A

Is tv kijken via je mobiel met deze lage snelheid (5 mbps) ook mogelijk?

Astrid 3 jun 2020
F

Ja dit kan gewoon en je moet ook rekenen dat je heel erg vaak gewoon op WIFI zit thuis enzovoort maar om je vraag goed te beantwoorden:

Ja, je kan met 5 mbps downloadsnelheid tv kijken op je mobiel.

Ferdinand 3 jun 2020
S

Je kan alles doen met 5 mbps download en 1 mbps upload! Ik stream soms delen van mijn leven op Twitch via mijn telefoon, werkt prima! Dus als dat al kan dan zal alles wel kunnen! Kijk ook vaak genoeg Youtube filmpjes in de trein en dergelijke. Niks op aan te merken, prima service van Budget Mobiel.

Simar 16 jun 2020
h

Voordeel is met een maximum internetsnelheid (5 mbps in dit geval) dat je eigenlijk altijd die maximum hebt. Kan je alles redelijk soepel mee openen inclusief filmpjes. Daarnaast heb je nu overal, zelfs in het openbaar vervoer, Wi-Fi.

hendrik 12 aug 2020
J

Budget Mobiel onbeperkt besteld vorige week en vandaag alles aangesloten, nieuwe sim-kaart toegestuurd gekregen en mocht mijn nummer behouden. Zeer goed geregeld. Moet zeggen dat de internetsnelheid me niets tegen valt! Je leest wel wat reviews en ervaringen dat het internet beperkt is, dat zal best zo zijn, ik heb echter nergens last van en alles werkt zoals het zou moeten werken.

Julian 7 sep 2020
J

100% mee eens dat de internetsnelheid, ondanks dat het beperkt is, zeer goed te gebruiken is en je er vrijwel geen hinder van hebt. Gebruik het nu een paar weken en ben tevreden, voor 15 euro per maand zeer veel internet (7GB). Denk de goedkoopste provider van dit moment.

Hoe lang zal het duren voordat er weer een nieuwe telecomprovider komt die de prijzen weer scherper zet?
: - D

Jansen 14 sep 2020
V

Voor mij persoonlijk werkt het prima. Ik snap dat velen zich afvragen of je geen hinder hebt met de maximale internetsnelheid. Ik vind het heel goed werken eigenlijk overal en het signaal is ook vrijwel altijd 4 of 5 streepjes. Ben erg blij met Budget Mobiel als mijn telecomaanbieder, werkt altijd goed en de prijs is goed.

Valerie 27 sep 2020
W

Kun je met deze snelheid van 5 mb je telefoon ook als hotspot gebruiken voor gebruik op i pads ??

Wil 18 dec 2020
J

Hotspot is mogelijk maar niet om video's te bekijken of zware games te spelen. Als je wat wilt surfen op het internet, dan lukt dit prima.
Vaak zie je met een hotspot dat wat je doorgeeft een stukje minder is doordat het via de lucht gaat. Je iPhone zal 5.0 Mbps doorsturen maar je Ipad zal misschien 4.0 Mbps ontvangen.

Jansen 18 dec 2020
H

Kan ik smart vieuw gebruiken en YouTube op 1080p casten naar mijn tv zonder problemen?

Henk 10 jan 2021
P

Vraagje. Zijn 5 Mbps snell gemoeg voor een Zoom sessie op de PC (met mijn mobiel als hotspot)?

Peter 12 jul 2021
T

@Henk @Peter

Qua hotspots en YouTube zal ik toch voor een wat solidere provider gaan. Voor dagelijks gebruik is het meer dan prima maar voor echt filmpjes kijken of het gebruiken als een soort WiFi netwerk in je huis is geen doen.

Tom 12 jul 2021
S

100% snel genoeg bij normaal gebruik. Valt niks anders van te zeggen. Natuurlijk is de internetsnelheid geknepen tot 5 Mbit maar met een 4G verbinding haal je dit altijd minimaal wel dus je hebt gewoon altijd 5 Mbit te besteden. Dat is meer dan zat voor vrijwel alles. Zelfs filmpjes kijken lukt prima. Ik gebruik het al langer dan een jaar en heb nog nooit hinder ondervonden.

Groetjes en kus Sammy

Sammy 18 okt 2021
T

Budget mobiel basis gekocht

Ik heb het budget mobiel basis besteld waar je 7GB aan internet hebt, onbeperkt kan bellen en onbeperkt kan smsen voor 15 euro. Je komt echt nooit door die 7GB heen tenzij je de hele tijd filmpjes gaat kijken op bijvoorbeeld YouTube of Netflix. Als je dat wel wilt dan moet je budget mobiel onbeperkt nemen, dan heb je ook daadwerkelijk onbeperkt internet. Je kan je nummer gewoon houden als je momenteel bij een andere provider zit en het is maandelijks opzegbaar. Ik kon na plaatsing van de sim-kaart meteen gebruik maken van een 4G netwerk.

Ik denk er ook over na om Energie bij budget te nemen of een alles-in-1 pakket want dan krijg je 5 euro korting wat wel flink op kan lopen en je hebt vele vaste lasten bij 1 aanbieder wat ikzelf wel fijn vind i.v.m. duidelijkheid facturen.

Tinus Berends 18 jan 2020
Reageer
H

Ervaring budget mobiel

Gewoon doen, overstappen regelen ze zelf, het is de goedkoopste telecomprovider en daarnaast maken ze gebruik van het kpn netwerk wat erg goed is (overal bereik in Nederland). Meer kan je niet wensen. Ik had binnen 2 dagen mijn nieuwe sim-kaart ontvangen en kon meteen alles doen. Het enige waar je over kan twijfelen is dat ze nieuw zijn en misschien daarom nog foutjes maken maar hier heb ik nog niks van vernomen.

Harm 16 jan 2020
Reageer
W

De specs geven een zeer lage up- en down snelheid (5 Mbps ) weer terwijl ze suggereren dat het wel 4G is. vergelijk met bv Tele2 (225 Mbps / 40 Mbps)
Wie heeft ervaring met de internetsnelheid?

Wouter 18 jan 2020
H

Denk even contact leggen met Budget Mobiel klantenservice Wouter, ze zitten op het KPN netwerk dus kunnen in principe ook die snelheden halen. Ze bieden ook meer aan dus er zal vast een switch ergens omgezet moeten worden.

Harm 18 jan 2020
H

Nu zie ik het inderdaad ook op de website staan: Datasnelheid: Max. 5.0 Mbps down / 1.0 Mbps up. Heb zelf nog geen last gehad van de internetsnelheid maar die beperking is zeker vreemd te noemen.

Harm 18 jan 2020
W

@Harm, budget moet ergens vandaan komen. Door het wel 4G te noemen maar de bandbreedte flink te knijpen hoeven ze minder data in te kopen bij KPN. Het is feitelijk 3G.

Wouter 18 jan 2020
H

Ja klopt daarom is het goedkoper, ik vind het prima heb er zelf geen last van, kan alles doen wat ik wil. Zelfs films kijken kan gewoon soepel. 15 euro voor vrijwel onbeperkt internet is prima voor mij en je krijgt 5 euro korting als je ook energie of alles in 1 pakket bij budget hebt. Dus dan wordt het nog een stuk goedkoper.

Harm 18 jan 2020
S

Ik vind 15 euro voor 7GB nog wel best veel. Het kan wel uit als je inderdaad Budget Energie of Budget Alles-in-1 hebt, dan betaal je nog maar 10 of 5 euro voor je mobiele provider. Anders zijn er wel goedkopere opties te vinden denk ik.

Simar 18 jan 2020
F

@Simar, nee dit is niet duur. Er is geen enkele mobiele provider die goedkoper is dan 15 euro voor 7GB aan internet. Daar betaal je vrijwel het dubbele al hebben deze providers geen beperking op je internetsnelheid. Het is wel een stuk sneller dan 3G trouwens Harm.

Ferdinand 18 jan 2020
W

@Ferdinand, de prijs is goed maar niet geweldig. Vergelijk met Tele2, kost 16 euro voor 7 GB, hier is de snelheid wel conform 4G. Helaas heeft Tele2 in het buitenland, op een kleine uitzondering na, geen 4G.

Wouter 19 jan 2020
F

Klopt maar met de 5 euro combikorting wordt het al een stuk leuker.

Ferdinand 19 jan 2020
J

Hey hebben jullie al weleens getest met de app "speedtest.net" uit de playstore, hoeveel down en up snelheid je werkelijk hebt met budgetmobiel? Ben wel benieuwd namelijk....

Johan 2 jul 2020
C

Ik heb geen speedtests gedaan via allerlei apps en websites. Wel kan ik jullie vertellen dat ik totaal geen last heb van de zogenaamde snelheidsbeperking. Ik weet dat die er is maar ik kan gewoon Whatsappen, surfen, filmpjes kijken zonder dat ik hoef te bufferen.

Gebruik Budget Mobiel nu 3 maanden en het is prima. Zeker als je ook Budget Energie of Budget Alles in 1 hebt. Dan krijg je namelijk combikorting.

Camel 3 sep 2020
B

mijn vrouw heeft budget mobiel klaagde over traag internet. Net een speed test gedaan 3,1 mb p/s niet echt handig als je geen wifi hebt.

Bert 14 sep 2020
L

Speedtest Budget: 3.6 Mb/s en was te traag om daarmee een Teams sessie goed te kunnen volgen. Alles ging haperen. Via mijn andere telefoon (Simpel, die 64 Mb/s heeft) geen enkel probleem.
Dat met 4g geldt dus blijkbaar alleen voor de dekking, want de "snelheid" is vergelijkbaar met H+

Lex 23 nov 2020
G

Inderdaad een hele lage internet data. Had ik namelijk niet goed na gekeken. Ik zeg mij maandelijkse contract weer op

Gerry 7 apr 2021
P

Ik zit te denken om zo'n abonnement te nemen, alleen de 5mb strijdt mij een beetje tegen..
Wil de kaart In de auto gebruiken, zodat ik altijd internet heb..
Vraag mij alleen af of dit goed gaat...
Wil spotify kunnen gebruiken flitsmeister altijd online en indien nodig googlemaps.
Moet wel allemaal soepel kunnen draaien zonder bufferen of storingen etc.

Pascal 1 jul 2021
W

Ik heb juist helemaal geen hinder van de snelheidsbeperking. Sterker nog ik heb vaak het idee dat het sneller was dan mijn vorige providers. De meeste toestellen gebruiken nu 4G waardoor je gewoon snel internet hebt. Dat ze het vastpinnen op 5Mbit maakt niet zoveel uit. Betekent gewoon dat je altijd 5Mbit hebt, en ook niet lager aangezien 4G veel meer binnen kan halen.

Wendy 17 okt 2021
S

Je krijgt nu een 100 euro cadeau gratis bij een 1 en 2-jarig abonnement. Wellicht de moeite waard om eens te kijken op de website als je nog geen lid bent of als je abonnement bijna afloopt. Heb net ook een recensie over budget mobiel geschreven.

Simar 18 okt 2021
T

Tot op de dag van vandaag ben ik tevreden over de diensten van budgetmobiel. Kwam toevallig op deze pagina toen ik naar budgetmobiel reviews aan het zoeken was gewoon voor mijn plezier. Dus dacht zal even melden dat ik er al minimaal 1.5 jaar gebruik van maak zonder klagen. Met name het bereik is altijd 4 of 5 streepjes, waar ik ook ben!

Timothy 31 okt 2021
Beste telecomproviders

Dit zijn de beste telecomproviders van december 2022.

Over Budget Mobiel

Internetbundel onbeperkt of 7GB per maand, onbeperkt sms'en en bellen in Nederland voor een vast bedrag per maand. Alles is in de prijs inbegrepen waardoor je dus nooit over je bundel heen kunt en voor hoge kosten komt te staan. Budget Mobiel maakt hiervoor gebruik van het telefoonnetwerk van KPN. Budget Mobiel was voorheen bekend als Robin Mobile en valt onder Budget Thuis.

  • Nog niet geverifieerd