Telecom

Budget Mobiel

233 reviews
51% positief
14% neutraal
35% negatief

Internetbundel onbeperkt of 7GB per maand, onbeperkt sms'en en bellen in Nederland voor een vast bedrag per maand. Alles is in de prijs inbegrepen waardoor je dus nooit over je bundel heen kunt en voor hoge kosten komt te staan. Budget Mobiel maakt hiervoor gebruik van het telefoonnetwerk van KPN. Budget Mobiel was voorheen bekend als Robin Mobile en valt onder Budget Thuis.

Lebara is van alle telecomproviders de beste keuze.

Bezoek Lebara


Reviews (233)

 • Pieter

  budget mobiel abonnementen

  heb 2 abonnementen bij budget mobiel maar ben niet bereikbaar heb maar 1 streepje heb dual-sim tel met een lyca sim die via kpn netwerk loopt heb daar 4 streepjes maar me budget mobiel heeft 1 streepje wat ik ook gek vind is dat je ze niet kan bellen zij moeten mij bellen of je moet bericht sturen ik denk budget mobiel houd moedwillig het signaal laag

  Pieter 9 jun 2020

 • roelof

  robin was goed maar budget pff

  toen het nog robin mobile was toen was het echt goed nu het al een tijdje budget is zijden ze eerst voor ouwe klanten word er niks anders maar pff ze passen deze maand de boel aan zo wel in nederland als in de eu dus niks onbeperkt meer

  zit er goed aan te denken om naar vodafone terug te gaan want tele2 is hier in de buurt slecht

  roelof 7 jun 2020

 • Henry

  Budget mobiel aangesloten prima provider

  Ik heb sinds 3 weken Budget Mobiel aangesloten gekregen en moet zeggen dat het prima werkt. had hiervoor KPN en dat werd me toch iets te duur (31,50 euro)... nu betaal ik 15 euro en ja werkt hetzelfde eigenlijk en je zit bovenal nog op hetzelfde mobiele netwerk ook dus. Ben wel tevreden tot dusver. Ik denk er nog over na om Budget internet en televisie te nemen want dat heb ik nu ook nog van KPN en dat zal dus ook wel goedkoper kunnen.

  Henry 2 jun 2020

 • Justin Groot

  Onbeperkt internet en bellen

  Ik zit nu een jaar bij budget mobile en heb al die tijd al onbeperkt omdat ik mijn telefoon veel nodig heb voor werk en het dan fijn is als je altijd internet hebt, ik gebruik best veel internet omdat ik veel moet doen maar dan gaat budget mobile je internet veel slomer maken hij doet er nu ongeveer 5 minuten over voordat hij een website opent, beetje vaag dit want je betaald er wel gewoon voor en als er extra betaalt moet worden dan betaal ik dat meteen.

  Justin Groot 31 mei 2020

 • Ben

  Is 5 mbps snel genoeg

  De enige vraag is eigenlijk: kan ik met 5 mbps maximale download snelheid nog goed Netflix streamen, Facebook kijken en Whatsapp berichten versturen.

  Allereerst: Facebook en Whatsapp gebruiken amper data en dit kan zelfs met 1 mbps prima.
  Filmpjes op Youtube en Netflix kan met 5 mbps ook prima, dit moet echter niet veel lager worden want dan krijg je dat je soms moet wachten en dat je een 'laden' icoontje ziet.

  Dus in het kort: Ja zeker, je kan alles prima doen.
  Ik heb voor 20 euro het onbeperkt pakket genomen want ik kijk veel filmpjes in de trein en dergelijke. Je hebt een 14 dagen termijn om op te zeggen dus dacht ik check het eerst even en als het niet goed werkt kan ik het altijd nog opzeggen.

  Ben 28 mei 2020

 • Ron Van der Ven

  Redelijk

  De prijs is wel het laagst van alle providers, maar de internetverbinding is soms dramatisch.

  Ron Van der Ven 23 mei 2020

 • Tim Velema

  Budget mobiel goed bereik en goede prijs

  Budget Mobiel werkt voor mij persoonlijk heel goed. Kost lang niet zoveel als bijvoorbeeld Vodafone Red (wat ik hiervoor had) dus kan mijn geluk eigenlijk niet op. Hoorde van mensen vooraf dat je kans had op slecht bereik etc maar daar heb ik totaal geen last van gehad. Sterker nog ik vind het bereik van Budget Mobiel (kpn) beter als Vodafone maar dat zal per regio verschillen.

  Binnenkort even kijken of mijn energie aansluiting bij Budget Energie kan om zo een korting te krijgen. Denk dat ik niet bij Ziggo tv en internet weg ga omdat dat wel erg mooi is met ziggo sport (formule 1). Anders had je volgens mij nog meer korting kunnen krijgen maar goed, een man kan niet zonder formule 1. XD

  Tim Velema 15 mei 2020

 • Nique

  Iedere maand te veel afgeschreven.

  Schandalig dat sinds de overname, van mijn rekening 34,95 wordt afgeschreven. Duurste pakket is 20 euro. Waarom betaal ik dan 34,95. Ik betaal iedere maand 14,95 te veel. Heb mijn pakket gewijzigd naar budget mobiel basis voor 15 euro piv mei 2020. Ben benieuwd of ik mijn te veel betaalde geld terug krijg.

  Nique 28 apr 2020

 • An

  Super slecht bedrijf geen service

  Privacy gevoelige informatie wordt gewoon over de email gevraagd. Wachtwoord en inloggegevens worden allebei via een onbeveiligde omgeving aan je verstuurd waar iedereen dus mee kan kijken. Toen ik vroeg of het ook op een veiligere manier kon worden verstuurd gaven ze geen reactie meer. Na 3 weken weer een email gestuur, nu 4 weken verder nog steeds geen reactie. Telefonisch moest ik al eerder 16 min wachten voor ik iemand aan de lijn kreeg. Ik wil graag mijn geld terug want met dit bedrijf wil ik niet meer in zee. Ten zeerste af te raden om je hierbij te abonneren. Klantvriendelijkheid en service zijn er niet.

  An 25 apr 2020

 • Jan Wandelaar

  Positieve reacties hier zijn nep

  Wil jij ook graag onbeperkt met 140 kb per seconde het web surfen?
  Neem dan nu zo snel mogelijk een abonnement bij Budget Mobiel!

  Begin dit jaar als jarenlange trouwe Robin Mobile klant te horen gekregen dat de naam veranderd werd naar Budget Mobile.
  Daar zou zogenaamd niks veranderen voor Robin Mobile klanten. Ondertussen werden stiekem de kleine lettertjes veranderd en wordt je bij 30-40 gb per maand tot onbruikbare snelheden afgeknepen.

  Vroeger was Robin de enige provider die echt onbeperkt internet aanbood. Met een maandelijks opzegbaar contract.
  Ondertussen bieden bijna alle concurrenten een onbeperkt data plan met 5gb per dag en gratis aanvullen en maandelijks opzegbaar.
  Dat is dus 150gb per maand. Zet dat tegenover de schamele "fair use policy" van Budget Mobiel met een limiet van 30gb waarna je de rest van de maand geen mobiel internet meer hebt.

  En de nieuwe klantenservice is dramatisch slecht. Er wordt gelogen en als je lastige vragen stelt wordt je genegeerd.

  Van beste provider van Nederland in 3 maanden naar slechtste van Nederland, dat is een knappe prestatie!
  Zal wel een nieuwe eigenaar zijn die er niets van snapt en hoopt dat domme mensen in de naam trappen.

  Ik ben in ieder geval helemaal klaar met ze en kom nooit meer terug.

  Positieve reacties hier zijn zeker door Budget Mobile oplichters geplaatst

  Jan Wandelaar 21 apr 2020

 • Pretty Hans

  Budget mobiel werkt prima

  Vooraf had ik mijn bedenkingen omdat je veel hoort omtrent de verlaging van je internetsnelheid. Al met al valt dit reuze mee is mij persoonlijk opgevallen. Je kan gewoon filmpjes bekijken, facebook openen en whatsapp berichten versturen. Je moet het eigenlijk zien dat er een beperking op zit vanaf 5 mbps, oftewel je hebt eigenlijk altijd 5mbps ter beschikking.

  Ik weet nog dat ik eerder bij Vodafone ook een beperking had zodra mijn bundel op was, dan had je nog maar 1 of 2 mbps en dat werkte ook nog prima dus, dat zegt eigenlijk genoeg.

  Nog een tip:
  Als je budget mobiel hebt, kijk dan ook even of budget alles in 1 en budget energie een optie voor jou is. Als je die allemaal aanschaft heb je namelijk nog eens 10 euro korting per maand.

  Pretty Hans 18 apr 2020

 • Dries

  Oplichters

  Zeer trage internet totaal geen ster waard... Ik ben veel beter gewend bij andere telecomproviders helaas. Heb al spijt dat ik hieraan ben begonnen!

  Dries 14 apr 2020

 • Tinus

  Mixed Feelings

  Ik vind het lastig te beoordelen. Enerzijds was ik blij met Robin Mobile. Toen ik een mailtje kreeg dat ze overgingen als Budget Mobiel dacht ik wel even van zal ik naar een andere sim-only aanbieder gaan.. Nu zijn we een aantal maandjes verder en kan ik wel zeggen dat Budget Mobiel een prima service is. Ik kreeg een nieuwe simkaart en zodra ik die in mijn telefoon deed werkte alles ook meteen. Had nog wel even ruzie omtrent een factuur wat mis was gegaan de eerste keer, gelukkig was dit ook snel opgelost.

  Tinus 1 apr 2020

 • Giel

  Hier krijg je minder voor meer... echt budget dus

  Ontevreden. Na (bij mij niet aangekondigde) overname van Robin Mobile kreeg ik minder voor meer. Beperkte data, trager internet en duurder als ik hetzelfde wilde. Erg jammer dit, afrader.

  Giel 31 mrt 2020

 • rm

  mobiel oplichters

  ik wil men abolement opzeggen maar dat lukt niet heb de puk code door geven die ik had gekregen maar moet eerst weer een nieuwe aan vragen wan deze klopt niet volgens hun heb hem zelf gekregen staat op de kaar maar je kunt gewoon niet opzeggen zijn grote oplichters begin er niet aan je word opgelicht pas dus op

  rm 17 mrt 2020

 • Peter

  Geen onbeperkt leugens en bedrog

  Zoals de titel het zegt, je word geblokkeerd. Ze houden zich niet aan hun eigen voorwaarden zoals beschreven in het contract, kortom OPLICHTERS.

  Peter 11 mrt 2020

 • Martijn

  zeer tevreden

  Ik ben nu een maand klant van Budget Mobiel en tot nu toe zeer tevreden. Ik betaal maar 15 euro (want krijg extra korting van 5 euro omdat ik ook klant ben bij Budget Energie) voor onbeperkt internet en bellen!! echt spotgoedkoop als je het mij vraagt. Heb vorige week ook mijn vrouw en 2 kinderen klant gemaakt, in totaal heb ik nu hele familie voor 60 euro op onbeperkt internetten en bellen!

  Martijn 9 mrt 2020

 • Desiree

  Weinig bereik en valt vaak weg

  Veel zijn positief lees ik hier maar daar ben ik het allerminst mee eens. Het bereik is zeer slecht en valt vaak zelfs weg. De klantenservice is zeer lastig te bereiken en wanneer je ze bereikt hebben ze onvoldoende kennis je te helpen. Ik als vrouw weet er geen raad mee en ga er dan vanuit dat de klantenservice me kan helpen maar dit blijkt lastiger te zijn dan men denkt. De prijzen vind ik ook niet bepaald goedkoop zeker niet na wat ik nu weet.

  Desiree 25 feb 2020

 • Fred A.

  fijne mobiele provider

  Simpelweg een fijne mobiele provider. Hoorde sommige mensen praten over dat het internet traag is maar dit is zeker niet het geval. Je hebt altijd 5 mbps, niet meer en niet minder. Je zit tevens op het KPN netwerk dus als je ooit een andere aanbieder hebt gehad behalve Vodafone, dan weet je hoe sterk de straal is in jouw omgeving. Dit is namelijk voor vrijwel iedere mobiele provider hetzelfde aangezien bijna alles via het KPN netwerk gaat. Ik ben overgestapt omdat ik tevens Budget Energie heb en ik daarom 5 euro korting krijg op de sowieso al goede prijs.

  Fred A. 25 feb 2020

 • Ben

  Tevreden over Budget Mobiel provider

  Budget Mobiel is een hele fijne mobiele provider. Ik had eerst Robin Mobile maar dat is dus overgegaan in Budget Mobiel en ja alles werkt prima. Je krijgt 7GB aan internet data, nou als je daar doorheen komt moet je echt goed je best doen, ik haal dat in ieder geval nooit. Ook omdat ik thuis op mijn Wifi netwerk zit in plaats van het mobiele netwerk. Heb wel es gehoord dat je internet beperkt wordt en ja dat is zo maar daar merk je werkelijk niets van. Het is ook niet zo dat ze het altijd beperken, ze beperken het tot 5 mbps dus in theorie heb je altijd 5mbps ter beschikking in plaats van dat het schommelt.

  Ik ben in ieder geval erg tevreden over Budget Mobiel en kan iedereen aanraden hier naar over te stappen of te verlengen als je er al bij zit.

  Groetjes Ben (niet de provider, gewoon Ben).

  Ben 22 feb 2020