F

Energie van Budget Energie

Bij Budget Energie weet je gewoon zeker dat je goed zit qua prijs en dat is altijd lekker om als zekerheid te hebben.
Verder kun je in mijn ogen met energie nooit zoveel fout doen, het is geen telefoon provider waarbij je geen bereik oid kunt hebben.
Dus als je het mij vraagt kun je dan net zo goed gewoon een lekkere goedkope energie aanbieder kiezen en dat is dus ook wat wij hebben gedaan.

Frank 31 okt 2020
R

De goedkoopste kiezen uit de vergelijker, doet iedereen, energie is energie. Helaas is de klantenservice zeer slecht maar blijkbaar is de prijs zo laag omdat er een onervaren klantenservice paraat staat.

Rene 30 nov 2020
J

Prijs van budget energie versus de ervaring ermee

Ik heb mezelf de laatste tijd veel verdiept in alle verschillende energie leveranciers. Ik heb toen met name veel gekeken naar alle verschillende prijzen en wat de reden hier dan van was. En vaak was het wel zo dat de wat duurdere energie leveranciers wel de wat groenere keus was, dus dat is dan een keus die je moet maken. Maar voor ons kwam Budget energie als winnaar uit deze vergelijkingstest. Het is niet de meest groene keuze, maar in verhouding met de prijs die we hier voor moeten betalen mogen wij absoluut niet klagen en zijn we erg blij met onze keuze.

Jeremy 22 okt 2020
Reageer
B

klant bij Budget energie

Al 5 jaar klant en altijd alles duidelijk bij Budget energie! Lekker laag kwa kosten en zeer vriendelijk aan de tel! Mijn hele familie is nu ook bij ze aangesloten dus ik raad het wel aan!!

Bram 20 okt 2020
G

Wij hebben Budget Energie al sinds 2012 toen Budget Energie net was opgericht. Inderdaad een prima energieleverancier waar wij al jaren gebruik van maken. Sinds kort hebben ze ook Budget Mobiel, ga eens kijken of we daar naar over kunnen stappen om gebruik te kunnen maken van de combikorting. Ziggo wil ik nog niet opzeggen voor Budget internet en TV. Wellicht in de toekomst.

Gerard 20 okt 2020
H

Ga niet met deze mensen in zee
Gouden Bergen beloven ze en komen de gemaakte afspraken niet na
Zeer slechte klantenservice, hangen gewoon op en weer opnieuw in de wacht gegooid voor minuten lang...
Werd gebeld door energie vergelijker en kwam zodoende bij hen terecht.
Ze zouden alle boetes vergoeden maar dat bleek toch niet het geval...
Heb ter goede trouw eerste termijn betaald en kan dus naar mijn veertig euro fluiten...zeer slecht en ik ben zeer kwaad...

Herald 12 mei 2021
B

Goedkope energie van Budget

Wij zitten bij Budget Energie en dat is volgens mij de enige leverancier waar je goede, verantwoorden EN goedkope energie vandaan kunt halen.
Van het geld dat we per maand over houden doordat we hier lid zijn, kunnen we leuke andere dingen van doen of we sparen het op.
Hoe dan ook is dit altijd erg fijn en goed om over te hebben.
Veel mensen in onze vriendenkring en familie zit om dezelfde reden bij Budget Energie.

Berry 13 okt 2020
Reageer
H

Overstappen naar Budget Energie

Een keus waarvan ik zou willen dat we deze veel eerder hadden gemaakt.
Wij zijn voor onze energie in huis sinds een aantal maanden overgestapt naar Budget Energie en we merken nu al duidelijk verschil met voorheen.
Eigenlijk is het absurd dat er zo veel verschil zit tussen de verschillende energie maatschappijen terwijl ze allemaal eenzelfde product leveren.
Maar het verschil in deze prijzen is dus enorm en zoals ik zei merken we nu in slechts een paar maanden tijd al een duidelijk verschil.
Het is voor ons een hele goede keuze geweest! Jammer dat we dit niet eerder hebben gedaan.

Harold 9 okt 2020
Reageer
R

Goedkope energie

Je kunt Budget Energie heel letterlijk nemen zoals het er staat, het is een goede manier om op je budget te letten door op de energie rekening te besparen. Nu moet je natuurlijk geen wonderen verwachten, want het zal geen honderden euro's besparen. Maar alles is mooi mee genomen vind ik altijd als het aankomt op het besparen van geld. Ik vond dit een mooie kans en tot op heden zijn wij hier niet ontevreden over. Maar nogmaals, verwacht geen wonderen, het bespaard je geld maar niet heel veel natuurlijk.

Ruud 3 okt 2020
K

Veel websites en vergelijkers adverteren wel dat je honderden euro's kan besparen, soms is dat wel zo en soms niet. Ligt denk ik ook aan wat je nu hebt en of dat al redelijk goedkoop is ja of nee. 2 jaar geleden heeft het ons wel 250 euro opgeleverd! Maar vorig jaar bijvoorbeeld ongeveer 40 euro.

Kim 4 okt 2020
L

Budget energie overzicht afschrijvingen

Een aantal maanden geleden ben ik voor mijn energie over gestapt naar Budget Energie. Vooral omdat ik aan het eind van een jaar altijd een rekening op de mat waarvan de tranen me bijna in de ogen sprongen.
Budget Energie stuurt mij iedere maand een nota toe per mail met het bedrag van die maand, dit zorgt ervoor dat ik aan het eind van een jaar nooit voor een verrassing kom te staan.
Dit alles bij elkaar zorgt er ook voor dat ik hier zelf veel rustiger in ben en dat ik een goed overzicht heb van wat mijn uitgaven zijn en wat ik kan sparen.
Ik ben hier heel erg blij mee.

Laura 11 sep 2020
Reageer
J

Budget energie heel tevreden

Wij zitten voor onze energie toevoer nu bij Budget energie en ik wat ben ik hier blij mee. Het is super goed koop, voor zo ver energie goedkoop kan zijn en werkt altijd op en top. Ik kan me niet voorstellen dat ik me ooit nog ergens anders aanmeldt bij een andere leverancier. Veel beter en goedkoper dan dit kan volgens mij niet echt.

Jens 10 sep 2020
Reageer
B

Budget energie tarieven

Ik ben ontzettend blij met mijn overstap naar Budget Energie en dat om de volgende redenen:

- ze denken aan het milieu
- ons energieverbruik is ineens veel zuiniger
- EN we zijn veeeeeel goedkoper uit, want de tarieven hier zijn veel voordeliger.

Al deze punten, en waarschijnlijk nog wel een aantal die ik op dit moment even vergeten ben, zorgt er voor dat wij zeker weten dat we de juiste keus hebben gemaakt.

Berry 1 sep 2020
Reageer
A

Slechte service en opdringerige marketing

Volgens mij gaat het niet zo lekker met BudgetEnergie. Agressieve marketing, opdringerig. Mijn ouders hebben c.q. hadden er behalve telefonie ook een energiecontract en binnenkort stappen ze over op een andere leverancier, want om verschillende redenen niet meer tevreden over Budget. Telefonie ook al elders ondergebracht. Dat was ook al een heel gesodemieter (het is makkelijker om iets af te sluiten dan dan om het te beëindigen - afknapper, zo'n houding).

1e telefoontje was ter herinnering, dat mijn ouders het energiecontract konden verlengen en dat ze een 'aantrekkelijke aanbieding' aanboden. Bleek niet zo aantrekkelijk, tarief per kw/uur hoger + teruglevering via zonnepanelen veel lager dan bij de energieleverancier waar ze nu naartoe gaan.
Mijn ouders waren t.t.v. eerste "herinneringstelefoontje" op vakantie, gaven duidelijk aan dat ze meer gebeld wilden worden & ZELF contact op zouden nemen en indien verlenging gewenst was. De beller ging het noteren. Zelfde dagen weer zelfde telefoontje. Daarna nog 5x gebeld in ca 2,5 week tijd, en 6 x dezelfde mail gehad over verlenging.

Inmiddels overgestapt en ze mailen nog steeds.
Of hun administratie is een zooitje, of ze hebben een bewuste 'gewoon blijven pushen' techniek, iets anders kan ik er niet van maken.

Anoniem 27 aug 2020
Reageer
H

tevreden klant

Ik ben 4 jaar lang een tevreden klant van Budget Energie, vorig jaar heb ik een tv gekocht bij mediamarkt, toen kreeg ik een korting aangeboden als ik klant van Budget Energie zou worden, omdat ik al klant was kreeg ik toch een kleinere kortingsbon en het werd me verteld dat als ik binnen een jaar zou opzeggen zou ik het bedrag van de bon terug moeten betalen, geen probleem zei ik, ik ben niet van plan om op te zeggen. Op dat moment werd mijn contract (eenzijdig) automatisch voor 3 jaar verlengd. Nu, een jaar later, ga ik verhuizen, ik blijf klant van Budget Energie :)

Henrie 27 aug 2020
Reageer
L

een naar clubje

Budget Energie, een naar clubje
In de MediaMarkt werden wij aangeklampt door medewerkers van Budget Energie. Zij bezwoeren ons dat zij ons zakelijke contract met Essent zouden opzeggen zodat wij vervolgens met Budget verder konden gaan. Wij hoefden niets te doen, zij zouden alles regelen. Even tekenen en wij ontvingen een royale tegoedbon.
Het contract met Essent is echter nooit door Budget opgezegd. Om de verwarring compleet te maken ontvingen wij mails met een maandbedrag van zowel Essent als Budget.
Toen wij Budget daarop aanspraken, kregen wij nul op het rekest. Erger nog, Budget meldde doodleuk dat er sprake was van contractbreuk. Wij krijgen nog steeds mailtjes met incasso-bedragen die periodiek oplopen. En waarin gedreigd wordt met de deurwaarder.
Budget weigert te begrijpen dat zij nalatig zijn geweest. Zij hebben ons in de MediaMarkt verkeerd voorgelicht en daarom is er sprake is van misleiding. Op grond daarvan hebben wij het recht het contract met Budget te vernietigen.
Is het pure domheid of hebben wij te maken met een malafide organisatie? Wij durven het niet te zeggen. Wel geven wij aan de lezer dezes een dringend advies. Loop in de winkel met een boog om de medewerkers van Budget Energie heen. Budget Energie is een naar clubje

Lambert 11 aug 2020
Reageer
R

deur aan deur sales

Budget Energie het wordt tijd dat jullie deur aan deur sales medewerkers eens leren om een nee te accepteren!! Een nee is een nee en het einde van een dialoog punt!! Mocht ik dit jaar nog eens een bezoek van jullie sales mensen krijgen dan denk ik dat ik hem kidnap en hoogstpersoonlijk langs breng bij jullie hoofdkantoor!!

Riette 10 aug 2020
Reageer
J

Budget energie veel goedkoper

Als Jennie afvraagt of budget energie echt veel goedkoper is dan andere energie, dan is het antwoord ja! Zelf vroeg ik me dit ook lange tijd af en ik dacht altijd dat het de moeite niet echt waard zou zijn om over te stappen, maar die moeite is het dus wel waard! Het bespaardt je heel erg veel geld en ik wou dat ik dit eerder had geweten dan was ik veel eerder over gestapt.

Jan 26 apr 2020
Reageer
L

Budget Energie goedkoper dan andere leveranciers

Ik ben in dit geval echt een vrouw, ik vind alles waar energie etc. naartoe gaat zonde van het geld en met internet en tv gaat dit net zo, Mannen hebben daar toch meer mee dan vrouwen op de één of andere manier. Daarom ben ik een keer achter mijn computer gestapt en heb ik wat tijd gestoken in het grondig onderzoeken van de verschillende leveranciers en de voor- en nadelen hiervan. Budget Energie scoorde bij mij heel erg goed en stak ook met kop en schouders boven de rest uit. Voor mij was het dus duidelijk dat we zouden overstappen naar deze leverancier. Dus ondanks dat ik het nog steeds wel zonde van het geld vind, ben ik wel blij met Budget Energie.

Laura 18 apr 2020
Reageer
T

Overgestapt naar Budget Energie

Sinds januari 2020 overgestapt naar Budget Energie. Scheelde voor ons persoonlijk 130 euro per jaar. Ik kan jullie vertellen dat de energie precies hetzelfde is :-) makkelijk geld verdienen op deze manier. Op deze website staat een vergelijker die ik hiervoor heb gebruikt, dan krijg je de beste prijs voorgeschoteld.

https://www.reviews.nl/aanbieders/energie/vergelijk

Tim Robben 3 mrt 2020
Reageer
J

Budget energie goedkoopste

Budget energie is, als je dit handig aanpakt en een goede deal sluit, de goedkoopste energie maatschappij die je kunt hebben volgens mij.
Het gekke is alleen, vind ik, dat het alsnog allemaal hartstikke duur is.
En daar kan budget energie niets aan doen dat weet ik ook wel, maar ik vind het altijd zo veel geld allemaal wat je hier aan kwijt bent en je ziet er maar heel weinig van terug.
Als ik geld uitgeef aan een nieuwe tv oid dan zie ik dat ten minste terug snap je, dat heb je met het geld dat je hier aan kwijt bent niet.

Jeff 1 mrt 2020
Reageer
G

Energie voor weinig geld

Wanneer je bij budget energie dit kunt krijgen voor een hele mooie prijs, dan snap ik niet waarom heel Nederland niet bij budget energie zit.
Misschien willen ze loyaal blijven aan het bedrijf waar ze zitten maar dat vind ik bij zoiets niet nodig.
Ik ga hierbij Altijd gewoon voor het goedkoopste en als het ergens anders straks goedkoper is dan verlaat ik budget energie ook weer net zo gemakkelijk.

Gerco 20 feb 2020
Reageer
M

Budget energie korting

Ik heb hier laatst 150 euro korting gehad bij Budget Energie! Ik denk dat er maar weinig energie maatschappijen die ook kunnen zeggen dat ze hun klanten zo'n hoge korting geven. Het was wel een eenmalige korting die zo hoog was, maar ook daarna blijf ik iedere maand korting ontvangen bij Budget Energie, ik ben hier een hele blije klant en de energie die we hier verkrijgen zijn we ook erg blij mee. Rekeningen betalen we altijd keurig op tijd, maar ook de manier hoe ze met hun klanten om gaan en hoe we op de hoogte worden gesteld van bepaalde dingen zijn we erg tevreden over. Budget energie is een goede energie maatschappij die wij aanraden aan andere mensen.

Marinus 13 feb 2020
Reageer
W

Budget energie Alles-in-1

Wij hebben bij budget energie niet alleen de energie genomen, maar wij hebben gekozen voor het alles-in-1 pakket en dat scheelde ons in totaal een hele klauw aan geld dus hier zijn we nog steeds heel erg blij mee met die keuze.
Ik kan ook alle mensen aanraden om dit soort keuzes te maken, want het lijken maar kleine beetjes geld en het overstappen lijkt dan onnodig veel werk, maar op lange termijn weet ik zeker dat iedereen blij is met deze keus en met het geld dat ze op deze manier besparen. Want dat lijkt in een maand misschien niet zo veel, maar in een jaar of zelfs nog langer, is dit wel een groot bedrag dat je bespaard.

Wilco 7 feb 2020
Reageer
L

Volledig pakket

Wij hebben niet alleen onze energie via budget maar wij hebben de alles-in-1 combinatiedeal en dit bevalt ons echt heel erg goed.
Iedere maand krijgen we één factuur waar alles overzichtelijk op vermeld staat dus ook maar één afschrijving.
Dit scheelt ons een hoop gezoek waar alles iedere keer naartoe gaat.
Daarnaast hadden ze een mooie korting die voor een hele mooie deal zorgt als je hier voor de combi gaat.
Wij zijn er in ieder geval blij mee.

Lars 2 feb 2020
Reageer
P

Budget klacht

Budget energie doet zich heel mooi en goedkoop voor met hun combi deal, maar veel goedkoper dan andere leveranciers zijn ze helemaal niet. Er zijn zelfs leveranciers waar je goedkoper uit bent dan hier.

Nu is de kwaliteit van budget energie wel hartstikke goed en hoe alles geregeld is ook, maar voor het besparen van geld ten opzichte van andere energie leveranciers hoef je hier niet naartoe te gaan.

Pieter 2 feb 2020
Reageer
B

Budget Energie super leverancier

Wij hebben onze energie voor ons huis verkregen via Budget Energie en nu al merken we een groot verschil in kosten.
Het is een super goede leverancier die goede energie levert, zonder dat je je hier scheel aan moet betalen.
Het lijkt te mooi om waar te zijn en ik ben dan zo iemand die denkt dat er wel weer ergens een addertje onder het gras zit, maar hier is dat dus niet zo!
Het is echt zo goed en zo mooi als het lijkt, zonder het addertje die ik had verwacht.

Boris 21 jan 2020
Reageer
P

BudgetEnergie goedkoop

Wil je een Energie maatschappij vinden die goed werk levert en ook niet al te duur is, dan is BudgetEnergie toch een goede deal. Het is geen maatschappij die veel extra's heeft, maar wel weer een maatschappij waar je relatief weinig geld aan kwijt bent voor je jaarlijkse energie behoefte. Energie is altijd prijzig natuurlijk, maar dan nog zit er wel een groot verschil tussen de rekeningen van deze maatschappij en die van een andere maatschappij. Ik vind het sowieso altijd een beetje zonde van mijn geld, maar het is helaas een noodzakelijk iets waar je niet onder uit komt dus dan ga ik het liefst voor de goedkoopste variant.

Pim 5 jan 2020
Reageer
J

Goedkoper mindere kwaliteit

BudgetEnergie is een leverancier die een heel stuk goedkoper is dan de meeste andere leveranciers en dat is natuurlijk iets waar iedereen blij mee is, los staand van uit wat voor huishouden je komt.
Ook rijke mensen houden van geld besparen, zodat ze nog rijker worden hahahahaha
Maar even los van alle gekheid, het is een stuk goedkoper maar ik moet wel bekennen dan ik de kwaliteit hiervan ook wel een stukje minder vind.
We hebben al meer dan één keer iemand moeten laten komen omdat onze energie het niet naar behoren deed.

Jim 16 dec 2019
P

Ik heb altijd een beetje een hekel aan mensen die veel geld hebben en dan zeggen dat ze nooit meer op de prijzen letten, ik vind dat zo'n onzin. Zelfs wanneer ik miljonair zou zijn, dan zou ik nog steeds rekening houden met aanbiedingen op ieder gebied, of dit nou in de supermarkt is of bij een energie maatschappij. Niet perse omdat ik het geld dan nodig heb, maar wel omdat ik het zonde vind om onnodig veel geld weg te gooien wanneer dit niet nodig is. Dan zou ik bijvoorbeeld liever dat geld dat ik op die manier dan bespaar aan het goede doel geven zodat ik weet dat er iets goed mee gebeurt.

Pim 5 jan 2020
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere energieleveranciers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste energieleveranciers

Dit zijn de beste energieleveranciers van april 2024.

Over Budget Energie

Budget Energie is een Nederlandse energieleverancier die sinds 2011 actief is op de energiemarkt. Het bedrijf richt zich op het aanbieden van betaalbare energieoplossingen aan particuliere klanten. Het bedrijf biedt verschillende energiecontracten aan, waaronder contracten met vaste en variabele tarieven. Hierbij richt Budget Energie zich vooral op het aanbieden van energieoplossingen die betaalbaar zijn voor een breed publiek. Een uniek punt van Budget Energie is de combinatie van meerdere producten. Het bedrijf biedt bijvoorbeeld een pakket van TV, mobiel en energie, om combinatiekorting aan te bieden. Ook heeft Budget Energie een gratis overstapservice om het veranderen van energieaanbieder zo eenvoudig mogelijk te maken. Het bedrijf biedt groene stroom aan en heeft de ambitie om steeds meer gebruik te maken van duurzame energiebronnen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Energieleveranciers
  • https://www.budgetthuis.nl/energie/
  • klantenservice@budgetenergie.nl