J

Goedkope groene stroom en gas

Sinds kort heb ik Budget Energie, omdat ik op zoek was naar een goedkoper alternatief. Na lang getwijfeld te hebben, heb ik toch maar de overstap gemaakt naar Budget Energie. Ik bespaar op deze manier best wat geld en ik heb er zelfs een leuk welkomscadeau bij gekregen! Wat mij aanspreekt aan Budget Energie is dat ze 100% groene stroom en gas gebruiken, dat verwacht je niet bij zo'n goedkope energieleverancier. Daar was ik dus in positieve zin door verrast. Ik lees veel positieve reviews over Budget Energie en kan mij hier volledig bij aansluiten. Het is groen, lekker goedkoop en met een leuk welkomscadeau. Als de tijd daar is, ga ik mijn contract zeker verlengen bij Budget Energie. Ik denk dat er op het moment geen betere alternatieven zijn.

Johan 10 mei 2021
Reageer
M

Budget energie combikorting

Ik zit voor mijn telefoonabonnement al bij Budget Mobiel en dat bevalt zo goed dat de stap voor mij naar Budget Energie maar heel klein was.
Toen kwam ik dus de combikorting tegen van 5 euro per maand en was ik al helemaal om.
Toen er gelijk maar voor gekozen om niet te wachten en de overstap naar Budget Energie te maken.

Ik ben nu veel goedkoper uit, zag dat je tot wel 150 euro kunt besparen hier en volgens mij klopt dat in mijn geval wel ongeveer dus moet je nagaan...
Ook vind ik dat 'mijnbudget' ontzettend handig!
Hier kun je alles precies in de gaten houden en kun je duidelijk zien hoeveel je verbruikt etcetera en waar aan.
Zo is het makkelijk te bepalen of je ergens nog extra op kunt besparen of niet.
Bevalt dus ontzettend goed hier en wou dat ik deze overstap veel eerder had gemaakt, maar beter laat dan nooit zullen we dan maar zeggen.

Mick 5 jan 2021
Reageer
L

Hoe werkt dat combikorting? Ik zoek een goedkoper telefoonabonnement en vind budget mobiel wel interessant. Ik weet alleen niet hoe dat zit met combikorting. Ik wil graag korting op mijn telefoonabonnement want ik betaal nu te veel. Nu zit ik bij vodafone maar is budget mobiel dan wel goed? Ik wil geen problemen krijgen met bijvoorbeeld een slecht bereik.

Laura 4 mei 2021
S

Oplichting budget energie

Vorig jaar Kwam ik bij de mediamarkt en werd aangesproken door een verkoopmedewerker van budget energie, normaal gesproken wimpel ik dat af maar omdat ik over wilde stappen naar een ander was het een mooi aanbod .

Kreeg een aanbod van gas en Electra berekend op ons verbruik van 53 euro Electra en gas weet ik even niet uit mijn hoofd meer .
dat samen met een welkomst bonus van 175 euro .
contact hadden we rond gemaakt en ik had een nieuwe leverancier .
3 dagen na akkoord van contract kregen we een nieuwe woning aangeboden dit omdat we antikraak huurde en nu naar een vaste woning gingen .
ik bellen om het contract over te zetten naar het nieuwe adres . dit was nog al een ramp , die bonus moest dus al terug betaald worden omdat ze het contract niet konden wijzigen en hebben hem geannuleerd . nieuw contract aangemaakt en nu kregen we weer die bonus maar nu werd dat dus verrekend met de eind afrekening , dus we hadden al 175 euro voor niks betaald .toen konden ze dus niet leveren vanaf het moment dat we er in gingen dus moest er WEER en nieuw contract .en dan nog niet gesproken over de valse beloftes . Eindelijk gingen ze leveren . nu 11 maanden later nu we met die corona zitten ben ik zonder werk gekomen en komen de betalingen iets later bij ze binnen , en daar begint de ellende pas . je krijgt al 2 dagen na te late betaling een herinnering 1.5 week erna krijg je een verhoging van bijna 40 euro die je binnen 5 dagen moet betalen , lukt je dat niet word je energie levering stop gezet en kan je het uitzoeken .

BELLEN heeft geen nut , ze hanteren eigen regels . ik had aangegeven dat het later binnen zou zijn en er zouden notities van gemaakt zijn dat ze daar van op de hoogte zouden zijn . NIET DUS
ik weet ook , iedereen moet betalen maar afsluiten om 94 euro omdat je 3 weken later ben met betalen is onbeschoft . nu word mijn contract dus beëindigd op 25 december , fijne feestdagen.

Mijn broertje zit er ook bij en die heeft een lage maandpremie dit omdat het een energie zuinige 1 persoons studio van 28m2 is , hij heeft er dus ook gezeik mee , hij heeft nu 2 jaar een contract bij deze oplichters maar is meer dan een jaar niet thuis geweest omdat hij mishandeld is geweest met letsel heeft meer dan een jaar revalidatie nodig en is dus voor een jaar thuis bij mijn ouders gaan wonen , over dat jaar heeft hij iedere maand bij moeten betalen , Vraag me af hoe dat kan als alles, ALLES uit was. alle stekkers waren er uit tot zelfs de boiler ?

Deze organisatie doet zomaar wat en raad niemand maar dan ook niemand dit aan , stukken gaan na de jaarwisseling nog naar de advocaat .Budget energie moet gestopt worden . steeds meer mensen raken gedupeerd door hun .

Steffan 23 dec 2020
Reageer
S

Serieus is het zo ver? Hier in Emmen willen ze me juist altijd Essent aansmeren als ik de Mediamarkt in loop. Uiterst irritant. Dat de mediamarkt dit doet is apart omdat dit de Mediamarkt gewoon klanten kost.

Simar 5 mei 2021
G

Verrassende aanpak bij Budget Mobiel

Ik vind het leuk dat Budget Energie het zo anders aanpakt eigenlijk dan alle andere leveranciers en dan met name de duurdere en bekendere leveranciers.
Dit soort bedrijven lopen vaak te koop met wat ze wel allemaal niet doen, Budget Energie pakt het juist op de tegenovergestelde manier aan.
Zo laat Budget Energie weten wat ze juist niet doen, om de prijs laag te kunnen houden, zoals het sponsoren van een dure en bekende voetbalclub en nog meer van dat soort voorbeelden.
Dit soort manieren van downsizen spreekt mij heel erg aan.
En het werkt schijnbaar wel hoe ze dit aanpakken, want de prijs die ze hier vragen per maand is gewoon heerlijk laag.
Het is een hele goede keus geweest van mij om over te stappen en ik sta hier nog steeds volledig achter.

Gerry 20 dec 2020
Reageer
L

Besparen met budget energie

Als je veel geld wilt besparen net als wij, dan is het een goed idee om je te gaan verdiepen in de energie leverancier Budget Energie.
Helemaal nu, in deze onzekere tijden, is een financiële meevaller als deze altijd goed.
Wij waren lange tijd ontevreden over onze oude energie leveranciers en zijn meerdere keren overgestapt naar iets anders in de hoop daar een betere ervaring te hebben maar dit was eigenlijk nooit het geval.
Tot we overstapten naar Budget energie en hier eigenlijk meteen een goed gevoel over hadden.
Allereerst ging het overstappen zelf heel snel en makkelijk, ook kregen we gelijk de bevestiging hiervan in de mail.
En ook de nota’s zijn altijd duidelijk en goed in orde. Veel pluspunten bij budget energie.

Leo 14 dec 2020
Reageer
F

Vandaag te horen gekregen dat we weer een maand een gehele lockdown tegemoet gaan. Weer een tijd geen werk als fitnessinstructeur! Lekker. Zal ook eens gaan kijken of ik wat kan gaan besparen op energielasten en dergelijke.

Fred 14 dec 2020
B

Elk jaar overstappen

2020 hebben wij Budget Energie als energieleverancier gehad, aan het einde van het contract kreeg ik een nieuwe aanbieding. Daar zijn we niet op ingegaan omdat in de leveringsvoorwaarden staat dat je dan niet de welkom premie meer krijgt. Overstappen doe we via Enelogic ,die ook mijn digitale meter uitleest.
Indien Budget energie de volgende keer de goedkoopste is kom ik terug.
PS: Indien je gebeld wordt voor verlenging dan aangeven dat je niet meer gebeld mag worden, je wordt dan doorverbonden naar het belmeniet register.

Ben 3 dec 2020
Reageer
R

Factuur problemen slechte service

Je kan wel merken dat Budget Energie nog niet zo lang bestaat als bijvoorbeeld Oxxio of Essent. Er gaat van alles mis in de betaalomgeving. Dan probeer je contact te maken met Budget Energie, wat al erg moeilijk is, maar als je dan iemand aan de haak hebt, weet die je voor geen ene meter te helpen. Was een vrouw die blijkbaar nog maar net bij het bedrijf werkte want die had nergens verstand van. Er was dus een dubbel bedrag afgeschreven de eerste maand, dat gaf ik aan maar ze kon dat niet inzien, moest er een andere leidinggevende bij komen en zo ging het maar door. Nu uiteindelijk, na 2 weken er achteraan te hebben gezeten, heb ik het geld terug ontvangen maar van service is geen sprake helaas. Het is dat Budget Energie als goedkoopste uit de bus kwam op deze vergelijkingssite, hopelijk is dat volgend jaar een andere energieleverancier.

Rene 30 nov 2020
Reageer
K

Budget energie voor beginners

Als je net als ik totaal niet thuis bent in de wereld van het internet en tv en al die abonnementen maar ook niet in de wereld van de energie leveranciers.
Ik heb heel cru gezegd gewoon voor de goedkoopste optie voor mij gekozen en dat was bij Budget energie, heb hier nog geen enkele klacht over. Alles gaat goed

Kirsten 29 nov 2020
Reageer
T

Kan ook weinig mis gaan aan een energieleverancier inderdaad. Ik zat jaren bij dezelfde omdat ik dacht dat overstappen niet uit kon. Blijkt dus dat je honderden euro's per maand kan besparen, beetje zonde dat ik dat nooit heb geweten. Sindsdien kijk ik ieder jaar op een vergelijkingssite naar de goedkoopste optie, net als wat jij hebt gedaan Kirsten. Eigenlijk wel gek dat niemand weet dat overstappen zo loont. Beetje oneerlijk zelfs dat energieleveranciers zelf ook niet een mailtje sturen van je abonnement loopt af, we hebben een betere aanbieding voor je. Ze gaan gewoon door op je oude gegevens en die zijn vrijwel altijd hoger dan dat je opnieuw aanvraagt.

Timothy 29 nov 2020
R

Budget energie helpdesk

Ze zeggen allemaal dat het overstappen zo eenvoudig is, mijn oma zou het bij wijze van spreke nog moeten kunnen en zij is al in de negentig.
Maar mij lukt het daarentegen niet, geen idee waarom maar ik krijg het gewoon niet voor elkaar.
Mijn vrouw en zoon hebben nog met me mee gekeken maar ook hen lukt het niet, dus of wij zijn echt een stelletje leken bij elkaar of het is toch iets lastiger dan met laat geloven.

Maar waar het om gaat, ik heb de helpdesk van Budget Energie gebeld in de hoop dat zij mij konden helpen met een paar aanwijzingen.
En toen bleek het inderdaad binnen korte tijd geregeld te zijn,Je moet alleen even weten waar je op moet klikken en waar je moet kijken en dergelijke.
De vrouw (ja vrouw ja) die mij hielp met overstappen was erg aardig en geduldig en gaf me precies de juiste aanwijzingen, doordat ze zelf met me mee keek op haar computer.
Toen was het binnen nog geen tien minuten allemaal geregeld.

Rudy 23 nov 2020
Reageer
F

Blij met budget energie

Wij zijn erg blij met ons lidmaatschap bij Budget energie. Het was heel makkelijk om hier bij aan te sluiten, ik denk dat alles bij elkaar nog geen half uur heeft geduurd. En als je dan kijkt wat het je allemaal wel niet oplevert dan is deze tijd het dubbel en dwars waard! Ik zou het in ieder geval zo weer opnieuw doen als dit nodig zou zijn. Of je als huishouden nu veel of weinig energie gebruikt per jaar, dat maakt voor Budget energie niet uit. Zij zijn altijd de voordeligste.

Freddy 4 nov 2020
Reageer
F

Energie van Budget Energie

Bij Budget Energie weet je gewoon zeker dat je goed zit qua prijs en dat is altijd lekker om als zekerheid te hebben.
Verder kun je in mijn ogen met energie nooit zoveel fout doen, het is geen telefoon provider waarbij je geen bereik oid kunt hebben.
Dus als je het mij vraagt kun je dan net zo goed gewoon een lekkere goedkope energie aanbieder kiezen en dat is dus ook wat wij hebben gedaan.

Frank 31 okt 2020
Reageer
R

De goedkoopste kiezen uit de vergelijker, doet iedereen, energie is energie. Helaas is de klantenservice zeer slecht maar blijkbaar is de prijs zo laag omdat er een onervaren klantenservice paraat staat.

Rene 30 nov 2020
J

Prijs van budget energie versus de ervaring ermee

Ik heb mezelf de laatste tijd veel verdiept in alle verschillende energie leveranciers. Ik heb toen met name veel gekeken naar alle verschillende prijzen en wat de reden hier dan van was. En vaak was het wel zo dat de wat duurdere energie leveranciers wel de wat groenere keus was, dus dat is dan een keus die je moet maken. Maar voor ons kwam Budget energie als winnaar uit deze vergelijkingstest. Het is niet de meest groene keuze, maar in verhouding met de prijs die we hier voor moeten betalen mogen wij absoluut niet klagen en zijn we erg blij met onze keuze.

Jeremy 22 okt 2020
Reageer
B

klant bij Budget energie

Al 5 jaar klant en altijd alles duidelijk bij Budget energie! Lekker laag kwa kosten en zeer vriendelijk aan de tel! Mijn hele familie is nu ook bij ze aangesloten dus ik raad het wel aan!!

Bram 20 okt 2020
Reageer
G

Wij hebben Budget Energie al sinds 2012 toen Budget Energie net was opgericht. Inderdaad een prima energieleverancier waar wij al jaren gebruik van maken. Sinds kort hebben ze ook Budget Mobiel, ga eens kijken of we daar naar over kunnen stappen om gebruik te kunnen maken van de combikorting. Ziggo wil ik nog niet opzeggen voor Budget internet en TV. Wellicht in de toekomst.

Gerard 20 okt 2020
H

Ga niet met deze mensen in zee
Gouden Bergen beloven ze en komen de gemaakte afspraken niet na
Zeer slechte klantenservice, hangen gewoon op en weer opnieuw in de wacht gegooid voor minuten lang...
Werd gebeld door energie vergelijker en kwam zodoende bij hen terecht.
Ze zouden alle boetes vergoeden maar dat bleek toch niet het geval...
Heb ter goede trouw eerste termijn betaald en kan dus naar mijn veertig euro fluiten...zeer slecht en ik ben zeer kwaad...

Herald 12 mei 2021
B

Goedkope energie van Budget

Wij zitten bij Budget Energie en dat is volgens mij de enige leverancier waar je goede, verantwoorden EN goedkope energie vandaan kunt halen.
Van het geld dat we per maand over houden doordat we hier lid zijn, kunnen we leuke andere dingen van doen of we sparen het op.
Hoe dan ook is dit altijd erg fijn en goed om over te hebben.
Veel mensen in onze vriendenkring en familie zit om dezelfde reden bij Budget Energie.

Berry 13 okt 2020
Reageer
H

Overstappen naar Budget Energie

Een keus waarvan ik zou willen dat we deze veel eerder hadden gemaakt.
Wij zijn voor onze energie in huis sinds een aantal maanden overgestapt naar Budget Energie en we merken nu al duidelijk verschil met voorheen.
Eigenlijk is het absurd dat er zo veel verschil zit tussen de verschillende energie maatschappijen terwijl ze allemaal eenzelfde product leveren.
Maar het verschil in deze prijzen is dus enorm en zoals ik zei merken we nu in slechts een paar maanden tijd al een duidelijk verschil.
Het is voor ons een hele goede keuze geweest! Jammer dat we dit niet eerder hebben gedaan.

Harold 9 okt 2020
Reageer
R

Goedkope energie

Je kunt Budget Energie heel letterlijk nemen zoals het er staat, het is een goede manier om op je budget te letten door op de energie rekening te besparen. Nu moet je natuurlijk geen wonderen verwachten, want het zal geen honderden euro's besparen. Maar alles is mooi mee genomen vind ik altijd als het aankomt op het besparen van geld. Ik vond dit een mooie kans en tot op heden zijn wij hier niet ontevreden over. Maar nogmaals, verwacht geen wonderen, het bespaard je geld maar niet heel veel natuurlijk.

Ruud 3 okt 2020
Reageer
K

Veel websites en vergelijkers adverteren wel dat je honderden euro's kan besparen, soms is dat wel zo en soms niet. Ligt denk ik ook aan wat je nu hebt en of dat al redelijk goedkoop is ja of nee. 2 jaar geleden heeft het ons wel 250 euro opgeleverd! Maar vorig jaar bijvoorbeeld ongeveer 40 euro.

Kim 4 okt 2020
L

Budget energie overzicht afschrijvingen

Een aantal maanden geleden ben ik voor mijn energie over gestapt naar Budget Energie. Vooral omdat ik aan het eind van een jaar altijd een rekening op de mat waarvan de tranen me bijna in de ogen sprongen.
Budget Energie stuurt mij iedere maand een nota toe per mail met het bedrag van die maand, dit zorgt ervoor dat ik aan het eind van een jaar nooit voor een verrassing kom te staan.
Dit alles bij elkaar zorgt er ook voor dat ik hier zelf veel rustiger in ben en dat ik een goed overzicht heb van wat mijn uitgaven zijn en wat ik kan sparen.
Ik ben hier heel erg blij mee.

Laura 11 sep 2020
Reageer
J

Budget energie heel tevreden

Wij zitten voor onze energie toevoer nu bij Budget energie en ik wat ben ik hier blij mee. Het is super goed koop, voor zo ver energie goedkoop kan zijn en werkt altijd op en top. Ik kan me niet voorstellen dat ik me ooit nog ergens anders aanmeldt bij een andere leverancier. Veel beter en goedkoper dan dit kan volgens mij niet echt.

Jens 10 sep 2020
Reageer
B

Budget energie tarieven

Ik ben ontzettend blij met mijn overstap naar Budget Energie en dat om de volgende redenen:

- ze denken aan het milieu
- ons energieverbruik is ineens veel zuiniger
- EN we zijn veeeeeel goedkoper uit, want de tarieven hier zijn veel voordeliger.

Al deze punten, en waarschijnlijk nog wel een aantal die ik op dit moment even vergeten ben, zorgt er voor dat wij zeker weten dat we de juiste keus hebben gemaakt.

Berry 1 sep 2020
Reageer
A

Slechte service en opdringerige marketing

Volgens mij gaat het niet zo lekker met BudgetEnergie. Agressieve marketing, opdringerig. Mijn ouders hebben c.q. hadden er behalve telefonie ook een energiecontract en binnenkort stappen ze over op een andere leverancier, want om verschillende redenen niet meer tevreden over Budget. Telefonie ook al elders ondergebracht. Dat was ook al een heel gesodemieter (het is makkelijker om iets af te sluiten dan dan om het te beëindigen - afknapper, zo'n houding).

1e telefoontje was ter herinnering, dat mijn ouders het energiecontract konden verlengen en dat ze een 'aantrekkelijke aanbieding' aanboden. Bleek niet zo aantrekkelijk, tarief per kw/uur hoger + teruglevering via zonnepanelen veel lager dan bij de energieleverancier waar ze nu naartoe gaan.
Mijn ouders waren t.t.v. eerste "herinneringstelefoontje" op vakantie, gaven duidelijk aan dat ze meer gebeld wilden worden & ZELF contact op zouden nemen en indien verlenging gewenst was. De beller ging het noteren. Zelfde dagen weer zelfde telefoontje. Daarna nog 5x gebeld in ca 2,5 week tijd, en 6 x dezelfde mail gehad over verlenging.

Inmiddels overgestapt en ze mailen nog steeds.
Of hun administratie is een zooitje, of ze hebben een bewuste 'gewoon blijven pushen' techniek, iets anders kan ik er niet van maken.

Anoniem 27 aug 2020
Reageer
H

tevreden klant

Ik ben 4 jaar lang een tevreden klant van Budget Energie, vorig jaar heb ik een tv gekocht bij mediamarkt, toen kreeg ik een korting aangeboden als ik klant van Budget Energie zou worden, omdat ik al klant was kreeg ik toch een kleinere kortingsbon en het werd me verteld dat als ik binnen een jaar zou opzeggen zou ik het bedrag van de bon terug moeten betalen, geen probleem zei ik, ik ben niet van plan om op te zeggen. Op dat moment werd mijn contract (eenzijdig) automatisch voor 3 jaar verlengd. Nu, een jaar later, ga ik verhuizen, ik blijf klant van Budget Energie :)

Henrie 27 aug 2020
Reageer
L

een naar clubje

Budget Energie, een naar clubje
In de MediaMarkt werden wij aangeklampt door medewerkers van Budget Energie. Zij bezwoeren ons dat zij ons zakelijke contract met Essent zouden opzeggen zodat wij vervolgens met Budget verder konden gaan. Wij hoefden niets te doen, zij zouden alles regelen. Even tekenen en wij ontvingen een royale tegoedbon.
Het contract met Essent is echter nooit door Budget opgezegd. Om de verwarring compleet te maken ontvingen wij mails met een maandbedrag van zowel Essent als Budget.
Toen wij Budget daarop aanspraken, kregen wij nul op het rekest. Erger nog, Budget meldde doodleuk dat er sprake was van contractbreuk. Wij krijgen nog steeds mailtjes met incasso-bedragen die periodiek oplopen. En waarin gedreigd wordt met de deurwaarder.
Budget weigert te begrijpen dat zij nalatig zijn geweest. Zij hebben ons in de MediaMarkt verkeerd voorgelicht en daarom is er sprake is van misleiding. Op grond daarvan hebben wij het recht het contract met Budget te vernietigen.
Is het pure domheid of hebben wij te maken met een malafide organisatie? Wij durven het niet te zeggen. Wel geven wij aan de lezer dezes een dringend advies. Loop in de winkel met een boog om de medewerkers van Budget Energie heen. Budget Energie is een naar clubje

Lambert 11 aug 2020
Reageer
R

deur aan deur sales

Budget Energie het wordt tijd dat jullie deur aan deur sales medewerkers eens leren om een nee te accepteren!! Een nee is een nee en het einde van een dialoog punt!! Mocht ik dit jaar nog eens een bezoek van jullie sales mensen krijgen dan denk ik dat ik hem kidnap en hoogstpersoonlijk langs breng bij jullie hoofdkantoor!!

Riette 10 aug 2020
Reageer
J

Budget energie veel goedkoper

Als Jennie afvraagt of budget energie echt veel goedkoper is dan andere energie, dan is het antwoord ja! Zelf vroeg ik me dit ook lange tijd af en ik dacht altijd dat het de moeite niet echt waard zou zijn om over te stappen, maar die moeite is het dus wel waard! Het bespaardt je heel erg veel geld en ik wou dat ik dit eerder had geweten dan was ik veel eerder over gestapt.

Jan 26 apr 2020
Reageer
L

Budget Energie goedkoper dan andere leveranciers

Ik ben in dit geval echt een vrouw, ik vind alles waar energie etc. naartoe gaat zonde van het geld en met internet en tv gaat dit net zo, Mannen hebben daar toch meer mee dan vrouwen op de één of andere manier. Daarom ben ik een keer achter mijn computer gestapt en heb ik wat tijd gestoken in het grondig onderzoeken van de verschillende leveranciers en de voor- en nadelen hiervan. Budget Energie scoorde bij mij heel erg goed en stak ook met kop en schouders boven de rest uit. Voor mij was het dus duidelijk dat we zouden overstappen naar deze leverancier. Dus ondanks dat ik het nog steeds wel zonde van het geld vind, ben ik wel blij met Budget Energie.

Laura 18 apr 2020
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere energieleveranciers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste energieleveranciers

Dit zijn de beste energieleveranciers van februari 2023.

Over Budget Energie

Budget Energie is een onafhankelijke energieleverancier opgericht in 2011 en levert inmiddels al aan honderdduizenden huishoudens in Nederland. Budget Energie houdt het graag simpel: een duurzaam product, blijvende besparing op stroom en gas met een goede, persoonlijke service. Daarnaast zorgt Budget Energie ervoor dat je zelf geen omkijken hebt, dit energiebedrijf zorgt dat het werkt, tegen een zo laag mogelijke prijs.