Energie

Budget Energie

49 reviews
68% positief
14% neutraal
18% negatief

Budget Energie is een onafhankelijke energieleverancier opgericht in 2011 en levert inmiddels al aan honderdduizenden huishoudens in Nederland. Budget Energie houdt het graag simpel: een duurzaam product, blijvende besparing op stroom en gas met een goede, persoonlijke service. Daarnaast zorgt Budget Energie ervoor dat je zelf geen omkijken hebt, dit energiebedrijf zorgt dat het werkt, tegen een zo laag mogelijke prijs.

Pure Energie is van alle energieleveranciers de beste keuze.

Bezoek Pure Energie


Reviews (49)

  • Wilco

    Budget energie Alles-in-1

    Wij hebben bij budget energie niet alleen de energie genomen, maar wij hebben gekozen voor het alles-in-1 pakket en dat scheelde ons in totaal een hele klauw aan geld dus hier zijn we nog steeds heel erg blij mee met die keuze.
    Ik kan ook alle mensen aanraden om dit soort keuzes te maken, want het lijken maar kleine beetjes geld en het overstappen lijkt dan onnodig veel werk, maar op lange termijn weet ik zeker dat iedereen blij is met deze keus en met het geld dat ze op deze manier besparen. Want dat lijkt in een maand misschien niet zo veel, maar in een jaar of zelfs nog langer, is dit wel een groot bedrag dat je bespaard.

    Wilco 7 feb 2020

  • Lars

    Volledig pakket

    Wij hebben niet alleen onze energie via budget maar wij hebben de alles-in-1 combinatiedeal en dit bevalt ons echt heel erg goed.
    Iedere maand krijgen we één factuur waar alles overzichtelijk op vermeld staat dus ook maar één afschrijving.
    Dit scheelt ons een hoop gezoek waar alles iedere keer naartoe gaat.
    Daarnaast hadden ze een mooie korting die voor een hele mooie deal zorgt als je hier voor de combi gaat.
    Wij zijn er in ieder geval blij mee.

    Lars 2 feb 2020

  • Pieter

    Budget klacht

    Budget energie doet zich heel mooi en goedkoop voor met hun combi deal, maar veel goedkoper dan andere leveranciers zijn ze helemaal niet. Er zijn zelfs leveranciers waar je goedkoper uit bent dan hier.

    Nu is de kwaliteit van budget energie wel hartstikke goed en hoe alles geregeld is ook, maar voor het besparen van geld ten opzichte van andere energie leveranciers hoef je hier niet naartoe te gaan.

    Pieter 2 feb 2020

  • Boris

    Budget Energie super leverancier

    Wij hebben onze energie voor ons huis verkregen via Budget Energie en nu al merken we een groot verschil in kosten.
    Het is een super goede leverancier die goede energie levert, zonder dat je je hier scheel aan moet betalen.
    Het lijkt te mooi om waar te zijn en ik ben dan zo iemand die denkt dat er wel weer ergens een addertje onder het gras zit, maar hier is dat dus niet zo!
    Het is echt zo goed en zo mooi als het lijkt, zonder het addertje die ik had verwacht.

    Boris 21 jan 2020

  • Pim

    BudgetEnergie goedkoop

    Wil je een Energie maatschappij vinden die goed werk levert en ook niet al te duur is, dan is BudgetEnergie toch een goede deal. Het is geen maatschappij die veel extra's heeft, maar wel weer een maatschappij waar je relatief weinig geld aan kwijt bent voor je jaarlijkse energie behoefte. Energie is altijd prijzig natuurlijk, maar dan nog zit er wel een groot verschil tussen de rekeningen van deze maatschappij en die van een andere maatschappij. Ik vind het sowieso altijd een beetje zonde van mijn geld, maar het is helaas een noodzakelijk iets waar je niet onder uit komt dus dan ga ik het liefst voor de goedkoopste variant.

    Pim 5 jan 2020

  • Jim

    Goedkoper mindere kwaliteit

    BudgetEnergie is een leverancier die een heel stuk goedkoper is dan de meeste andere leveranciers en dat is natuurlijk iets waar iedereen blij mee is, los staand van uit wat voor huishouden je komt.
    Ook rijke mensen houden van geld besparen, zodat ze nog rijker worden hahahahaha
    Maar even los van alle gekheid, het is een stuk goedkoper maar ik moet wel bekennen dan ik de kwaliteit hiervan ook wel een stukje minder vind.
    We hebben al meer dan één keer iemand moeten laten komen omdat onze energie het niet naar behoren deed.

    Jim 16 dec 2019

  • Bastiaan

    Overstappen Essent naar Budget Energie

    Overstappen van Essent naar Budget Energie is binnen enkele dagen geregeld en je zit zeker niet zonder energie of gas. De overstap gaat gewoon geleidelijk en in principe regelt Budget Energie alles, je hoeft niets te doen behalve je gegevens in te vullen en te kijken of het inderdaad voor jou uit kan. Sinds ik de overstap heb gemaakt hou ik elke maand ongeveer 25 euro over, best veel al zeg ik het zelf. En alles werkt nog hetzelfde.... Energie is immers energie. ;)

    Bastiaan 19 aug 2019

  • Pieter

    Budget energie goedkoper

    Die energie rekening, dat blijft voor mij iedere keer weer een dingetje.
    Aan de ene kant is het een noodzakelijk kwaad, want je kunt nu eenmaal niet zonder en aan de andere kant vind ik het iedere keer weer zonde van mijn zuurverdiende centen.
    Dat komt omdat je er eigenlijk maar zo weinig van merkt dat je het gebruikt, totdat je het niet hebt dan mis je het ineens enorm dat snap ik ook wel.
    Maar wat ik probeer te zeggen is dat je voor een beetje energie zo veel geld moet betalen.
    Maar budget energie is in vergelijking met de andere energie maatschappijen wel een heel stuk goedkoper en dat siert hen enorm vind ik, zij willen er niet iets extras uit halen maar vragen echt alleen het bedrag wat ze nodig hebben zoals het ook hoort.
    Dus ondanks mijn gezeur van hier hoven over energie prijzen in het algemeen, ben ik wel heel erg blij met budget energie.

    Pieter 5 jun 2019

  • Tobias

    Goede prijzen

    budgetenergie staat bekend om de lage prijzen die ze hanteren.
    Ik zat eerder altijd bij een andere leverancier, maar het bedrag wat ik daar moest betalen werd ieder kar hoger en op een gegeven moment liep dit echt uit de hand.
    Dat soort prijzen heb ik niet over voor slechts wat energie.
    Zo ben ik terecht gekomen op de website van budget energie en ik was hier zo positief verbaasd over dat ik het eerst haast niet geloofde.
    Nadat ik op verschillende sites en forums onderzoek had gedaan, kwam ik er achter dat de prijzen die hier op staaan toch echt wel kloppen.
    Daarna hoefde ik ook niet lang meer na te denken en heb ik me per direct hier aangemeld.
    Tot op heden heb ik hier nog absoluut geen spijt van en ben ik heel blij met alles van budget energie en hoe zij alles regelen.

    Tobias 19 mei 2019