J

Goedkoper mindere kwaliteit

BudgetEnergie is een leverancier die een heel stuk goedkoper is dan de meeste andere leveranciers en dat is natuurlijk iets waar iedereen blij mee is, los staand van uit wat voor huishouden je komt.
Ook rijke mensen houden van geld besparen, zodat ze nog rijker worden hahahahaha
Maar even los van alle gekheid, het is een stuk goedkoper maar ik moet wel bekennen dan ik de kwaliteit hiervan ook wel een stukje minder vind.
We hebben al meer dan één keer iemand moeten laten komen omdat onze energie het niet naar behoren deed.

Jim 16 dec 2019
P

Ik heb altijd een beetje een hekel aan mensen die veel geld hebben en dan zeggen dat ze nooit meer op de prijzen letten, ik vind dat zo'n onzin. Zelfs wanneer ik miljonair zou zijn, dan zou ik nog steeds rekening houden met aanbiedingen op ieder gebied, of dit nou in de supermarkt is of bij een energie maatschappij. Niet perse omdat ik het geld dan nodig heb, maar wel omdat ik het zonde vind om onnodig veel geld weg te gooien wanneer dit niet nodig is. Dan zou ik bijvoorbeeld liever dat geld dat ik op die manier dan bespaar aan het goede doel geven zodat ik weet dat er iets goed mee gebeurt.

Pim 5 jan 2020
B

Overstappen Essent naar Budget Energie

Overstappen van Essent naar Budget Energie is binnen enkele dagen geregeld en je zit zeker niet zonder energie of gas. De overstap gaat gewoon geleidelijk en in principe regelt Budget Energie alles, je hoeft niets te doen behalve je gegevens in te vullen en te kijken of het inderdaad voor jou uit kan. Sinds ik de overstap heb gemaakt hou ik elke maand ongeveer 25 euro over, best veel al zeg ik het zelf. En alles werkt nog hetzelfde.... Energie is immers energie. ;)

Bastiaan 19 aug 2019
Reageer
P

Budget energie goedkoper

Die energie rekening, dat blijft voor mij iedere keer weer een dingetje.
Aan de ene kant is het een noodzakelijk kwaad, want je kunt nu eenmaal niet zonder en aan de andere kant vind ik het iedere keer weer zonde van mijn zuurverdiende centen.
Dat komt omdat je er eigenlijk maar zo weinig van merkt dat je het gebruikt, totdat je het niet hebt dan mis je het ineens enorm dat snap ik ook wel.
Maar wat ik probeer te zeggen is dat je voor een beetje energie zo veel geld moet betalen.
Maar budget energie is in vergelijking met de andere energie maatschappijen wel een heel stuk goedkoper en dat siert hen enorm vind ik, zij willen er niet iets extras uit halen maar vragen echt alleen het bedrag wat ze nodig hebben zoals het ook hoort.
Dus ondanks mijn gezeur van hier hoven over energie prijzen in het algemeen, ben ik wel heel erg blij met budget energie.

Pieter 5 jun 2019
Reageer
T

Goede prijzen

budgetenergie staat bekend om de lage prijzen die ze hanteren.
Ik zat eerder altijd bij een andere leverancier, maar het bedrag wat ik daar moest betalen werd ieder kar hoger en op een gegeven moment liep dit echt uit de hand.
Dat soort prijzen heb ik niet over voor slechts wat energie.
Zo ben ik terecht gekomen op de website van budget energie en ik was hier zo positief verbaasd over dat ik het eerst haast niet geloofde.
Nadat ik op verschillende sites en forums onderzoek had gedaan, kwam ik er achter dat de prijzen die hier op staaan toch echt wel kloppen.
Daarna hoefde ik ook niet lang meer na te denken en heb ik me per direct hier aangemeld.
Tot op heden heb ik hier nog absoluut geen spijt van en ben ik heel blij met alles van budget energie en hoe zij alles regelen.

Tobias 19 mei 2019
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere energieleveranciers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste energieleveranciers

Dit zijn de beste energieleveranciers van juli 2024.

Over Budget Energie

Er zijn 104 reviews geschreven over Budget Energie op Reviews.nl. Met een 3.1 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Energieleveranciers
  • https://www.budgetthuis.nl/energie/
  • klantenservice@budgetenergie.nl