Babypark

Babypark

4.8 reviewscore • 279 reviews
M

Iets duidelijkere tekst

Het zou prettig zijn als er bij een product duidelijk staat dat het NIET leverbaar is. Plaats dat direct met grote letters of rode tekst bij de afbeelding. Nu zag ik later pas dat het nog ruim een maand…… duurt voordat de bestelde items mijn kant op komen. Tikkie teleurgesteld.
En dan komt de mail over de review wel heel snel.

Mathilde 9 jun 2024
Reageer
S

Uitstekende ervaring met de aanschaf van de Stokke

Recent heb ik een Stokke Tripp Trapp stoel aangeschaft bij Babypark.nl en mijn ervaring was meer dan positief. Vanaf het moment dat ik de website bezocht, was ik onder de indruk van de ruime keuze en het uitgebreide aanbod van producten. Het was gemakkelijk om de juiste kleur en accessoires te vinden die perfect bij ons interieur passen.

De dag voor het bestellen zijn wij in de fysieke winkel geweest, om informatie in te winnen, en even de sfeer op te snuiven. Wat een grote winkel en wat een mooi aanbod! De online bestelprocedure was een fluitje van een cent. De website is zeer gebruiksvriendelijk en het plaatsen van een bestelling verliep soepel en snel. Binnen enkele klikken had ik mijn gewenste stoel in mijn winkelmandje en de betaling afgerond. Wat ook opviel, was de duidelijke communicatie en de snelle bevestiging van mijn bestelling.

De service van Babypark.nl verdient een speciale vermelding. Ik had een vraag over een accessoire voor de Tripp Trapp stoel en de klantenservice was vriendelijk, deskundig en uiterst behulpzaam. Binnen no-time had ik het juiste advies en voelde ik me verzekerd van mijn keuze.

Ook de levering was uitstekend geregeld. De stoel werd snel en in perfecte staat bij ons thuis bezorgd. Het was duidelijk dat Babypark.nl veel zorg besteedt aan het verzendproces, zodat de producten in topconditie aankomen.

Kortom, mijn ervaring met Babypark.nl was fantastisch. Het grote aanbod, de gebruiksvriendelijke website en de uitstekende service maken het een absolute aanrader. Ik ben ontzettend blij met mijn Stokke Tripp Trapp stoel en zal zeker in de toekomst weer bij Babypark.nl bestellen. Bedankt voor deze geweldige ervaring!

Stef M. 8 jun 2024
Reageer
V

snel en correct

Vandaag besteld, morgen geleverd. Zeer scherpe prijzen !!! Na vergelijking duidelijk beste prijs. goede communicatie en duidelijk. geeft vertrouwen. Product ook goed verpakt voor transport, dus zeer ok !

Verminck 8 jun 2024
Reageer
I

Superervaringen!

Tot noch toe alleen nog maar goede ervaringen met alle bestellingen die ik geplaatst heb èn met de fysieke winkel.
Fijn dat de verzendkosten vervallen bij bepaald bedrag, reden om voor deze website te kiezen. Goedkopere optie dan.

Ilse 8 jun 2024
Reageer
A

Fijne service en snelle levering

Via de website een bestelling geplaatst en deze super snel mogen ontvangen! En bij een fout geplaatste bestelling mijn geld snel terug ontvangen. Fijn bedrijf, goede service, hier blijven wij zeker onze babyspullen kopen!

Annabel Den Hoed 8 jun 2024
Reageer
M

Top

Snelle verzending en afhandeling. Producten op voorraad kun je al snel ophalen bij het magazijn. Prijs is vaak ook goedkoper als bij anderen. Ook in de fysieke winkel word je goed geholpen en hebben ze veel kennis.

Marleen 8 jun 2024
Reageer
M

Goede ervaring

De website is heel overzichtelijk dus een bestelling plaatsen gaat makkelijk en snel. Daarnaast is het niet duur en zijn de producten van goede kwaliteit. Wij zijn heel tevreden.

Matthijs 7 jun 2024
Reageer
F

Volledig aanbod, duidelijke website

Je kan er eigenlijk alles wel vinden wat je zoekt voor je kleine. De laagste prijs garantie is heel fijn en werkt goed. Jammer dat babypark op zondag dicht is.

Floor 7 jun 2024
Reageer
Y

Net besteld

Pas net een bestelling met diverse producten besteld en ik wordt om een review gevraagd. De website is helder en ze hebben heel veel verschillende producten, fijn om op één plek mijn hele bestelling te kunnen doen. Er wordt geadverteerd met voor 23.59 besteld, morgen in huis, als dit nageleefd wordt komt de 5e ster er nog bij.

YH 6 jun 2024
Reageer
I

Top!

Veel producten, duidelijke omschrijving & snelle levering. Pluspunt aan babypark is het feit dat ze zo veel merken verkopen, voor iedereen en voor iedere portomonee wat wils.

Ilse 6 jun 2024
Reageer
C

Handig!

Handig want snel geleverd. Niet altijd de goedkoopste, maar door snelle levering wel de handigste! Je hebt de volgende dag de producten in huis en dat is voor mij super fijn.

Christel 6 jun 2024
Reageer
S

Tevreden!

Goede (web) winkel. Veel assortiment, deskundige medewerkers en nette prijzen. We hebben er al heel wat leuke spulletjes gekocht. We zouden het iedereen aanraden die op zoek is naar babyspullen.

Sander 6 jun 2024
Reageer
C

Snelle levering

Vanmorgen besteld en vanmiddag in huis! Snelle service en bezorging. Daarnaast ook een scherpe prijs! De website is fijn en overzichtelijk, alsmede een breed assortiment. De producten komen in de juiste staat binnen.

Ck 6 jun 2024
Reageer
S

Fijne service

Zowel online als in de winkel wordt er uitgebreide en fijne service geboden. Je kan het zo gek niet bedenken of Babypark heeft het artikel. Mijn forever to go to babywinkel!

Sylvana 5 jun 2024
Reageer
C

De keuze is reuze

Uitgebreid assortiment. Eigenlijk alles verkopen ze wel en ook van diverse merken. De winkels zijn zo groot dat alles in de winkel aanwezig is. Er is ruim voldoende behulpzaam personeel aanwezig om je te helpen en te adviseren.

De webshop is overzichtelijk. Online bestellingen worden snel geleverd.

Charlotte 5 jun 2024
Reageer
T

top

Al jarenlang een prima bedrijf. Voor mijn eigen kinderen, en nu voor mijn kleinzoon al heel wat mooie spullen gekocht. De winkel in Kesteren is prachtig en de service perfect

Tineke Tool 5 jun 2024
Reageer
J

vijf sterren

Had een bestelling geplaatst en het werd de volgende dag al geleverd! Kortom Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de geleverde producten en diensten.

Joelle 4 jun 2024
Reageer
S

Vlotte service en interessante promoties

Vlotte service en interessante promoties. Zeker een kijkje en vergelijking waard met andere webshops die babyspullen aanbieden. Ik bestel zeker nog een keer in de toekomst.

Sissi 4 jun 2024
Reageer
E

Super snelle levering

In de middag een kado besteld en de volgende morgen al bezorgd.
Wat een prachtig driewieler voor onze dochter die deze week 1 jaar hoopt te worden

Elise van Laar 4 jun 2024
Reageer
B

Mooie en duidelijke website

Ik heb de Kidsmill-up-newborn Newborn frame besteld in de kleur Solid Grey, met daarbij de kidsmil-up-quilted-newborn-bekleding-donker-groen.
Moet wel zeggen dat ik het frame wel aan de dure kant (€109,99) vindt. Dit mag/kan m.i. wel goedkoper. Helaas is de leverdatum van het frame nog niet bekend. Het zou wel handig zijn dat er een indicatie wordt gegeven qua levertijd. Ik heb het toch maar besteld, ook al gaan wij met vakantie vanaf volgende week vrijdag voor twee weken.

De kinderstoel van dit merk is inmiddels al vier jaar in gebruik en dit ziet er nog steeds mooi uit. Dit in combinatie met de gekochte produkten is bestemd voor ons 2e kleinkind. M.a.w. Kidsmill is o.i. een kwalitatief goed produkt.

B.H. 4 jun 2024
Reageer
N

Fijne website

Voor een babyshower van een vriendin op zoek naar leuke cadeautjes. Ze had een wenslijst met specifieke producten. Deze heb ik heel makkelijk en snel op de website kunnen vinden. Bestellen ging ook vlot net als deels betalen met een cadeaubon en de rest met iDEAL. Nu wachten tot ik de bestelde artikelen thuis geleverd krijg!

Nienke 4 jun 2024
Reageer
R

Snelle service

Super fijne overzichtelijke winkel & ook de webshop bied super snelle service. Vandaag besteeld, en krijg direct een mail dat alles op voorraad is en mijn kant op komt. Babypark, bedankt voor de fijne communicatie

Roxy 4 jun 2024
Reageer
L

Fijne winkel, overzichtelijke webshop

Fijne winkel met een uitgebreid assortiment. Ze hebben echt alles. De webshop navigeert fijn en is overzichtelijk. Snelle levering wanneer je iets online besteld, goed verpakt. Zou het iedereen aanraden.

Lisanne 4 jun 2024
Reageer
L

Super service!

In de winkel wordt je enorm goed geholpen. Er wordt tijd gemaakt en echt aangesloten bij jou persoonlijke wensen. Daarnaast hanteren ze de laagste prijs garantie!
De winkel is heel overzichtelijk en netjes.
Online is er een snelle service en levering. Dik tevreden en zeker een aanrader.

Lieke 4 jun 2024
Reageer
M

Fijne webshop en winkel

Fijne betrouwbare webshop. Bestel hier al een aantal jaar allerlei producten voor de kinderen. Leveren altijd snel. Ook in de winkels word je altijd vriendelijk begroet en geholpen.

Manouk 3 jun 2024
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over Babypark

Er zijn 279 reviews geschreven over Babypark op Reviews.nl. Met een 4.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.babypark.nl
  • vragen@babypark.nl