Babypark

Babypark

4.8 reviewscore ā€¢ 279 reviews
S

Fijn winkeL

Een hele fijne winkel, fijn en vriendelijk personeel, weten veel van de producten af die ze verkopen..
Ik raad babypark aan om je spullen daar te kopen

Solange Peters 3 jun 2024
Reageer
E

Super tevreden

Heel erg tevreden. Fijne website en hele mooie winkel.
Ik kreeg onmiddellijk antwoord op mijn bestelling. Binnen de 5 min was de levering van mijn bestelling geregeld.

Els 3 jun 2024
Reageer
M

Goede service

Meerdere producten besteld. O.a. Triptrap stoel en wipstoel. Goede service, dag later wordt het al thuisbezorgd.
Ook in de winkel wordt je goed geholpen.

Marloes 3 jun 2024
Reageer
P

Bezorgdatum te ver in de toekomst

Alles altijd super gehad. Maar nu matras besteld kan je pas een leverdatum over 1 week kiezen. Prettiger als je dit van te voren weet. Verder goede webshop veel keuze.

Pascalle 3 jun 2024
Reageer
W

Makkelijk besteld, snel geleverd

Overzichtelijke site, waar je snel en makkelijk kunt bestellen. Het product werd netjes en snel geleverd. Deze zaak heeft eigenlijk alles wat je voor baby nodig hebt. Er zijn ook vaak aanbiedingen.

Wil 3 jun 2024
Reageer
M

Fijne winkel

Prima winkel, wel onhandig dat de site op zondag niet te gebruiken is, past niet in deze tijd en is erg onhandig voor drukke ouders.

Marcel 3 jun 2024
Reageer
D

Fijn winkel en top webshop

Je kunt je weg makkelijk vinden zowel in de winkel als op de webshop. Leuke aanbiedingen en prijzen. En erg tevreden met al mijn bestellingen. Echt mijn favoriete winkel nu ik in verwachting ben!

Danielle 3 jun 2024
Reageer
R

Prima online bestellen

Bij babypark een kinderwagen besteld, dit ging heel makkelijk en tegen een goede prijs.
Als ik meer baby spullen nodig heb, dan weet ik waar ik moet zijn, babypark.nl.

Richard Catoire 2 jun 2024
Reageer
B

Prachtige stoel

We wilden een goede meegroeistoel voor onze kleindochter Livia.
Dus internet afgestuind en kwamen uit bij tripp trapp en de mooie babyset er bij en ook nog binnen een dag geregeld een safe set waar ze op door kan groeien. Dus snelle en goede deal bij Babypark

Barbara Koster 1 jun 2024
Reageer
D

Snelle levering

Groot assortiment en voordelig geprijsd.
Levering volgende dag al binnen super snel.
Eerder een commode besteld en bij filiaal opgehaald gaat ook heel eenvoudig.
Echt een aanrader.

Denise 1 jun 2024
Reageer
T

Leuke winkel om cadeautjes uit te zoeken

Ik heb de NaĆÆf miniset voor in de kraammand van een collega gekocht. De winkel heeft een uitgebreid assortiment met verschillende prijsklassen. Voor ieder wat wils dus!

Tessa 31 mei 2024
Reageer
P

Leuke en goede spullen en snelle levering

Super leuk spullen en snelle levering šŸ¤—en me nichtje super blij maken voor haar verjaardag! Zag nog veel meer leuke spullen en speelgoed voor haar nieuwe slaap kamer dus wie nog even kijken

P.Vermeulen 31 mei 2024
Reageer
I

Snelle en goede service

Hele fijne winkel, zowel de webshop als de fysieke winkel. We worden altijd goed geholpen en bij online bestellen wordt er snel geleverd. Vooral voor de wat grotere aankopen gaan we naar Babypark (kinderwagen, autostoel, kinderstoel, meubels), vanwege de laagste prijsgarantie.

Ilonka 31 mei 2024
Reageer
S

Bureau besteld

Goede site en goede bezorgservice. Het duurt alleen soms wat lang voor je een bezorgdatum kan kiezen maar als je daar rekening mee houdt is het prima!

Sanne 31 mei 2024
Reageer
R

Fijne website en goede service!

Ik vind de winkel van Babypark zelf al zo leuk. Het is een grote winkel vol met baby- en kinderspullen. Toen ik zwanger was vond ik het natuurlijk geweldig om lekker tussen alle baby spullen te kijken en we gingen er ook met een auto vol spullen weg. Daarnaast vind ik de service ook heel goed. Zo hadden wij een onderdeel nodig voor onze Dubatti one kinderwagen die niet standaard in hun assortiment zit. Babypark heeft toen het onderdeel zelf besteld en aan ons geleverd, waardoor wij het onderdeel toch konden toevoegen aan onze kinderwagen. Daar hadden ze hun best voor gedaan en wij waren er blij mee! Ik zou Babypark absoluut aanraden en dat hebben wij ook al bij veel mensen gedaan. Toppers!

Ricky 31 mei 2024
Reageer
S

Gevraagd review te schrijven, bij deze.

Wij wonen aan het water dus ik heb voor mijn zoontjes een kickboard besteld, kost 8,95 euro ofzo en kunnen ze de hele zomer van genieten. Voor 00:00 besteld volgende dag in huis dus morgen komt het binnen, goede service. Heb er ook nog een emmertje en strandsetje bij besteld voor mijn jongste van 1 jaar. Iedereen blij!

Sander 30 mei 2024
S

Kleine kanttekening: het kwam niet de volgende dag binnen maar die dag daarna. Vind wel dat als je adverteert met 'voor 23:59 besteld, morgen in huis', dat je dat dan ook wel na mag komen. Voor de rest Ć©Ć©n van de beste babywinkels van Nederland!

Sander 6 jun 2024
A

Snelle bestelling

Nog voor de zending is ontvangen al een aanbevelings review kunnen schrijven voor een kortingsacties! Nu hopen dat de bestelling net zo snel binnen is als de vraag om een beoordelingšŸ‘

Arjan 30 mei 2024
Reageer
M

Snelle levering

Altijd erg snel geleverd en een uitgebreid assortiment.
Poosje geleden een klacht gehad over een product en dit is netjes afgehandeld, namelijk een cadeaubon ontvangen

Marieke 30 mei 2024
Reageer
X

Mooie producten

Babypark heeft alles voor babyā€™s en levert goede kwaliteit en een fijne service.

Onlangs een aantal mooie cadeaus gekocht voor een kraamcadeau, erg blij mee!

X 30 mei 2024
Reageer
M

Snelle service en groot assortiment

Wanneer je iets nodig heb wordt het de volgende dag al geleverd. Ik ben erg blij met deze service en snelle levering van Baby park!

Merel 30 mei 2024
Reageer
K

Goede kwaliteit

Goed aanbod van goede kwaliteit met een variƫteit aan prijs aanbod. Zowel fysieke als online shopping mogelijkheden. Ik zal zeker vaker hier komen winkelen.

Kerim 30 mei 2024
Reageer
L

goed advies bij BabyPark

We hebben online geĆÆnformeerd naar mogelijkheden kinderwagen uitbreiden naar duo. Babypark bood alternatief stoeltje bevestigen op meerijplankje. een goedkope oplossing voor ons. dus zijn wij dik tevreden.

Lisanne 30 mei 2024
Reageer
N

Snelle levering en top service

Ik ben nu in verwachting van me eerste kindje en heel de babykamer en toebehoren is van babypark. Je werd goed geholpen in de winkel en kan het daar makkelijk bestellen. Het wordt snel geleverd. Je wordt altijd goed geholpen. Ik raad het iedereen aan!

Nina ten Hoorn 30 mei 2024
Reageer
Y

Altijd topp

Halloo goedeavond ik wil jullie mijn ervaren delen met jou jullie was altijd aan het twijfelen naar iets te bestellen via sites maar nu ik ben er blij mee was goed en snelll service top werk en goede kwaliteit binnen een dag spullen thuis gekregen

Yassin 30 mei 2024
Reageer
M

Prachtig concept

28 jaar geleden gingen wij al naar Kesteren om onze baby uitzet. Nu gaan onze kinderen bij Babypark om hun uitzet.
Duidelijke webshop en fijne fysieke winkels. Aangenaam personeel, klantvriendelijk en professioneel. Mooie merken.

Miranda 29 mei 2024
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over Babypark

Er zijn 279 reviews geschreven over Babypark op Reviews.nl. Met een 4.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.babypark.nl
  • vragen@babypark.nl