Babypark

Babypark

2.7 reviewscore • 6 reviews
R

Geen communicatie

Wij hebben veel gekocht bij BabyPark. Begin december mochten wij er nog traphekjes en een autostoel….. levering zou begin januari zijn. We vonden het lang duren, maar ach……. Geduld. Het is nu 27 januari. Maar eens bellen waar het blijft….. begin maart wordt het geleverd!!!!! Doe normaal!!! En daar bellen of mailen ze dan helemaal niet over!!!!wat een bedrijf!

Rachel 27 jan 2024
Reageer
S

Babypark duur

Ik ben zwanger van ons eerste kindje en we zijn druk bezig om onze baby uitzet rond te krijgen. Als je online naar zo’n lijst kijkt dan zie je heel vaak dat je voor een kleine duizend euro klaar bent, maar dat lukt me niet bij Babypark.
Hier kost alleen een kinderwagen vaak al zo’n groot bedrag en dan moet je de hele kinderkamer en al het andere nog bij elkaar zien te krijgen.
Het is mooi spul hoor allemaal bij Babypark maar het is veel te duur voor ons.
Wij zijn hier wel wezen kijken, maar hebben er uiteindelijk voor gekozen om hier niets te kopen en naar een ander goedkoper filiaal te gaan voor onze spullen.
Ik wil mezelf niet in de schulden steken nog voor de baby geboren is en voor iets minder geld zijn er ook echt hele mooie en goede spullen te verkrijgen.

Simone 4 aug 2020
Reageer
Y

Babypark laagste prijs garantie

Babypark verkoopt eigenlijk alleen maar A merken dus wat dat betreft is het wel een dure winkel, maar daarentegen hanteren ze wel de laagste prijs garantie. Dus als je hetzelfde product ergens anders goedkoper kunt krijgen en dit kunt bewijzen, dan kun je het product daad voor diezelfde lagere prijs mee krijgen.

Ik vind het slim dat ze dit doen want op die manier houden ze hun klanten ook echt bij hunzelf, want anders zouden de mensen het ergens anders gaan kopen. Nu maken ze misschien iets minder winst op dat product maar dat is altijd nog beter dan dat ze het helemaal niet verkocht hadden

Yvonne 20 dec 2019
Reageer
M

Babypark duur

Babypark is zo’n winkel waar je goed je geld kwijt kunt!
Bij alles denk je dit hebben we nodig dus laten we het maar aanschaffen. En dat klopt ook deels want vaak heb je het ook nodig, maar bij babypark heb je alleen de topkwaliteit producten te koop en dit is dus hartstikke duur.
En dat is iets wat lang niet altijd perse nodig is.
Natuurlijk is kwaliteit bij bepaalde dingen erg belangrijk, maar er zijn ook producten waarbij je prima een wat goedkopere variant kunt kiezen zonder dat dit erg is voor de baby.
Denk bijvoorbeeld aan kledinghangers en dat soort kleine onbenullige dingen, die kun je ook bij de wibra ofzo kopen voor veel minder geld.

Marcel 7 nov 2019
Reageer
L

Babypark review

Bij Babypark vind je echt alles wat je ook maar nodig zou kunnen hebben voor een baby, en daarbij ook nog heel veel extra spullen wat eigenlijk echt onzin is.
Voordat je naar een winkel als deze gaat, zou ik iedereen aanraden om je eerst echt te gaan verdiepen in wat je nodig hebt en vervolgens een lijstje te maken en je hier ook (grotendeels) aan te houden.
Want als je daar eenmaal loopt lijkt alles zo lief en mooi dat je alles wel zou willen kopen en als je de verkoopsters zou moeten geloven heb je dan ook ineens alles nodig.
Daarbij zijn de meeste dingen die bij Babypark te koop zijn ook ontzettend duur, een heel aantal producten kun je veel goedkoper online vinden dan dat je daar in de winkel hebt.
Misschien is de kwaliteit van de dingen die je online vindt wel wat minder, maar zo veel zal dat toch ook weer niet uitmaken lijkt mij.
Als het echt onveilig zou zijn of iets dergelijks, dan zou het helemaal niet te koop zijn zo zie ik het ten minste.

Laura 23 aug 2019
Reageer
M

Babypark beoordeling

Ik ben nu 31 weken zwanger van ons eerste zoontje en wij hebben bijna al onze spullen bij Babypark aangeschaft. Ze hadden ook een hele mooie aanbieding op dat moment, bij een kinderkamer en een kinderwagen kregen wij een gratis box inclusief boxmatras. Dat lijkt misschien niet zo heel veel, maar iedereen die in verwachting is of al kinderen weet hoe duur alles voor baby's is en dan zijn dit soort aanbiedingen heel erg welkom.

Aangezien het ons eerste kindje is, was alles ook nieuw voor ons. Natuurlijk hadden we wel wat onderzoek op het internet gedaan en waren we al iets wijzer geworden, maar dan nog is het allemaal heel overweldigend als je daar komt. Eén van de medewerksters daar heeft ons heel goed geholpen en veel advies gegeven, zonder dat we het idee hadden dat ze ons gewoon bij alles het duurste van het duurste wilde verkopen. Ik was hier heel tevreden over en erg blij mee.

Ze hebben alleen niet alles op voorraad en als er iets besteld moet worden kan dit best even duren, dus je moet niet op het allerlaatste moment iets gaan bestellen als je geen stress wilt hebben of het wel op tijd geleverd wordt. Maar verder kan ik het zeker aanraden.

Monica 22 aug 2019
S

De service in de winkel zelf is inderdaad helemaal prima, ze helpen goed en geven veel uitleg. Ik moest een keer alleen wat ophalen omdat mijn vrouw thuis plat moest liggen van de verloskundige en geloof me, als man klinkt dit allemaal als hocus pocus. Alleen eenmaal besteld en geleverd bleek er iets niet te kloppen aan de bestelling. We hebben gelijk contact op genomen en kregen als reactie da het leveren van het goede onderdeel 3 tot 8 weken kan duren. Dat vind ik zelf wel heel erg lang. Mijn schoonouders hebben een wieg voor ons besteld daar en ook daarbij was iets niet goed geleverd. Zij hadden wel binnen een week het goede onderdeel thuis gekregen, maar dan nog. Twee bestellingen en ook twee keer dat er iets niet klopt, dat vind ik persoonlijk wel erg veel.

Sander 22 aug 2019
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van februari 2024.

Over Babypark

Babypark is een uitstekende winkel voor ouders die op zoek zijn naar alles wat ze nodig hebben voor de verzorging en opvoeding van hun baby. Het assortiment is enorm en bevat alles, van kinderwagens en autostoelen tot kleding, speelgoed en beddengoed. De winkel heeft een gezellige sfeer en de medewerkers zijn vriendelijk en deskundig. Ze zijn altijd bereid om te helpen en advies te geven over welke producten het beste zijn voor jou en je baby. De prijzen zijn misschien iets hoger dan bij andere winkels, maar je krijgt wel waar voor je geld met de hoge kwaliteit van de producten en de uitstekende service. Daarnaast biedt Babypark ook een webshop waar je gemakkelijk online kunt bestellen en thuis laten bezorgen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.babypark.nl
  • vragen@babypark.nl