Babypark

Babypark

4.8 reviewscore • 165 reviews
G

Tevreden klant

Al jaren klant bij babypark.. met inmiddels 13 kleinkinderen regelmatig te vinden in de winkel of op de site! Vriendelijk personeel en op de site ook alles duidelijk en makkelijk te bestellen

Gerda 19 jun 2024
Reageer
A

Top winkel

Goede service, laagste prijs garantie maken ze ook echt waar, toen ik m’n kinderwagen elders goedkoper zag kreeg ik geld terug. Mijn gehele baby uitzet komt bij babypark vandaan!

Anoniem 19 jun 2024
Reageer
L

Isofix zitverhoger nodig bij opa/oma in de auto!

Kleinkinderen worden groter. Autostoeltjes eruit, en Isofix zitverhogers erin. Kunnen ze ook beter naar buiten kijken. En het blijft veilig voor ze.

Loet en Jose 19 jun 2024
Reageer
A

Fijne winkel

Fijne winkel met goede aanbiedingen. Alleen voorraad in winkel zou wel wat beter kunnen. Wel eens mis gegrepen..
Winkel in Eindhoven erg opgeknapt sinds verhuizing.

Alice 18 jun 2024
Reageer
E

Super

Wat een enorm aanbod! en ook hele vriendelijke en kundige medewerkers. Dachten bij de aanschaf van de kinderwagen goed met ons mee en gaven ons goed advies.

Erik Jansen 18 jun 2024
Reageer
E

Prima en snelle service

Onze baby spullen hier gekocht en nog steeds veel plezier van. Ook door onze tweede is het allemaal nog in gebruik. Snelle levering van de spullen.

Eline 18 jun 2024
Reageer
J

Snelle levering

Ik heb tijdens mijn zwangerschap meerdere bestellingen gedaan, van accessoires tot meubels.
Alles werd netjes en duidelijk gecommuniceerd, nu nog de stoel besteld voor de babykamer en dan is het helemaal af. Dank jullie wel :)

Jennifer 18 jun 2024
Reageer
B

Service en kwaliteit

Fijne winkel. Aardig personeel. Mooie artikelen van goede kwaliteit. In geval van schade of iets buiten retournering retourneren denkt personeel altijd mee. Ik heb een kraamcadeautje wat ik al had, mogen ruilen zonder bon. Goede service!

Bettine Peene 18 jun 2024
Reageer
C

Snelle en goede service

Goede service, goede website en alles wat je kan bedenken voor de baby en peuters hebben ze! Echt ideaal om hier alles aan te schaffen, ben er echt mega blij mee

Chantal klappe 17 jun 2024
Reageer
K

Perfect service

Zeer tevreden over de levering en de service in de winkel.
In de winkel werden wij gelijk geholpen, zeer professioneel.
Tijdens monteren van de kinderkamer was er een kleine beschadiging, maar dit werd direct opgelost.

Kim 17 jun 2024
Reageer
D

Perfect

Goede service. En nog altijd heel blij met echt al onze aankopen. Kinderwagen is geweldig! We hebben de uppababy vista2. Maar ook de wildride draagzak is top. Nu aan het wachter op onze bestelde swimtrainer.....

Danielle Ibis 17 jun 2024
Reageer
J

Zo fijn winkelen voor je kleintje!

Altijd super lieve mensen die werken, niks is te gek!! En natuurlijk altijd leuke aanbiedingen:)
Je kunt er alles vinden voor je kleintje en super leuke betaalbare merken.

Jaimie 17 jun 2024
Reageer
S

Online bestelling

Online een bestelling geplaatst, en in de winkel afgehaald. Super service en vriendelijk personeel dat met je meedenkt!

Kwaliteit van de producten is super. Ik kan niet anders dan het bedrijf aan te raden

Sarissa Ballast-Hudepol 16 jun 2024
Reageer
T

Goede webshop, perfecte service!

Webshop werkt goed, goed assortiment en leveren snel.. jammer genoeg enkel met DPD.

Wij bestellen al onze spullen hier voor onze dochter omdat de service zeer hoog is. Zijn eerlijk en helpen je waar mogelijk .

Tim 16 jun 2024
Reageer
T

Bureaustoel

Je kan vergelijken wat je wil
Maar baby park wint het qua prijs en kwaliteit
Een echte aanrader voor iedereen
Heerlijk alles onder 1 dak,maak er een dagje uit van!!

Teunie 15 jun 2024
Reageer
S

Goed geholpen door personeel

We kregen fijne, duidelijke hulp met het uitkiezen van een kinderwagen. Ondanks dat het erg druk was, werd er uitgebreid te tijd voor ons genomen. Prettig winkelen zo!

Solvej 15 jun 2024
Reageer
D

Altijd tevreden

Goed personeel die ook veel informatie geeft en ook op de hoogte is van de nieuwste artikelen. Word altijd goed geholpen. Al met al tevreden!

Deniz 15 jun 2024
Reageer
W

Welkom lief kleintje

Niet alleen de keus voor de aankoop voor de kleine is zeer uitgebreid alles onder 1 dak is ook heel fijn .
Maar ook de prijs kan interessant zijn .
Personeel is zeer vakkundig dus shoppen voor de kleine doe je gewoon bij Baby Park.

Wilma Hoekstra 15 jun 2024
Reageer
A

Fijne winkel

Baby park is een fijne winkel met goede service. Je kan er alles voor je kleine vinden en er is een breed assortiment.
Zeker een aanrader!

Anouk 15 jun 2024
Reageer
G

Perfect

Allemaal perfect voor elkaar. Goede producten en snelle verzending.
En omdat in deze review minimaal 25 woorden moeten staan typ ik dit er nog even bij :)

Gerrike 15 jun 2024
Reageer
M

Snelle service en duidelijke communicatie

Prijzen zijn (bijna) altijd lager dan bij andere verkopers. En de communicatie over de levering is erg duidelijk.
Zoekfunctie werkt ook optimaal op de website.

Milou 15 jun 2024
Reageer
A

Top service!

Een artikel dat ik wilde bestellen, zag ik ergens anders goedkoper. Gaf dit aan, kreeg snel een reactie dat ze het artikel konden aanbieden voor dezelfde prijs!
Wat een top service!

Anneke 14 jun 2024
Reageer
V

Cadeau bonnen

Hebben al een paar keer cadeau bonnen besteld , Kwamen altijd netjes op tijd geleverd. Was voor mijn zoon en zijn partner zodat ze zelf iets konden uitzoeken.

Verhoeven 14 jun 2024
Reageer
S

Tweede exemplaar Nijntje knuffeldoekje

Het Nijntje vintage flower knuffeldoekje is hier favoriet om mee te slapen. Voor de zekerheid maar een tweede gekocht, en ook fijn om en om wassen (er wordt wat afsabbelt op de oortjes).

Susanne 14 jun 2024
Reageer
M

Fijne winkel

Babypark is een fijne winkel waar ik graag kwam tijdens mijn zwangerschap. En nu nog, nu mijn zoon 1,5 jaar is. Fijne klantenservice die onze klacht toendestijds keurig hebben opgelost. Deze winkel is een aanrader!

Molenaar 14 jun 2024
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over Babypark

Er zijn 165 reviews geschreven over Babypark op Reviews.nl. Met een 4.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.babypark.nl
  • vragen@babypark.nl