Babypark

Babypark

4.8 reviewscore • 165 reviews
E

Nette prijs voor goed product

Altijd een goede prijs en snelle service. Dat is wat we hedendaags willen. Je kunt snel een bevestiging en verzending verwachten en dat is super fijn! Top-winkel.

E 14 jun 2024
Reageer
C

Hele fijne baby winkel

We hebben onze baby spullen in de winkel in Heerlen gekocht. Hele fijne winkel en heel fijn personeel die ons fijn zorgvuldig geholpen hebben. We zijn een aantal keren in de zaak geweest.

Chantal 14 jun 2024
Reageer
C

Goede service

Super fijn en kundig geholpen in de winkel. Goede uitleg over de producten en geholpen met het in bestelling zetten van onze babykamer. Winkel ziet er mooi en overzichtelijk uit.

Chantal 13 jun 2024
Reageer
M

Goede service en advies

In de winkel goed geholpen bij het uitzoeken van onze babykamer. Daarnaast duidelijke communicatie over de levering. Er ontbrak een onderdeel, deze zijn meteen opgestuurd. Daarnaast nog een bestelling geplaatst via de klantenservice, goed geholpen!

Manon Trommelen 13 jun 2024
Reageer
G

Kwaliteit

Altijd kwaliteit geleverd zowel van volledige babykamer van kidsmill als van dimpel olifantje met muziek. Levering is altijd correct en vlot, zal in de toekomst nog zeker zaken hier bestellen.

Ghiline 13 jun 2024
Reageer
A

Fijne winkel

In de winkel zelf wordt je altijd super goed geholpen. Mocht er iets niet op voorraad zijn kan je het in het magazijn ophalen(locatie Kesteren) en bestel je online is het erg snel verzonden en geleverd.

Anouk 13 jun 2024
Reageer
M

Fijne service

Wederom nieuw babyartikel besteld. Altijd goede service. Al 2x problemen gehad met de kinderwagen waar babypark niks aan kan doen. 2x goed geholpen en mee gedacht voor een passende oplossing. Erg fijn want het was een grote uitgave!

Milou 13 jun 2024
Reageer
W

Heel fijne winkel

Babypark heeft eigenlijk elk denkbare product in meerdere varianten beschikbaar. Zowel online als in de winkel kun je dus goed slagen. De website is mooi en de winkel ziet er mooi uit (wij gaan doorgaans naar Kesteren). Echt een aanrader!

Wiljan 13 jun 2024
Reageer
K

Fijne webshop en winkels

Fijne webshop, meestal heel snel geleverd, mochten er 'problemen' zijn wordt er ook altijd meegekeken en naar een passende oplossing gezocht. Ook fijn om te winkelen in de winkels van Babypark. Overzichtelijk met goede service en fijn advies van vriendelijk personeel.

Kelly Aerts 13 jun 2024
Reageer
R

Goede keuze

Goede en snelle levering van product! Product zoals omschreven, prachtige kleur Maxi Cosi Pebble 360, voldoet aan verwachting. Ga zo door met jullie website en mooie winkels. Ik zou mensen zeker aanmoedigen om in de winkels te gaan kijken, zeer de moeite waard.

Rosalie Meijer 13 jun 2024
Reageer
D

Fijne winkel

Alles te vinden zowel in de winkel als online. Het is overzichtelijk en wordt erg snel geleverd. De producten zijn van top kwaliteit. Babypark is DE winkel om je baby-/kinderspullen te kopen.

Desiree 13 jun 2024
Reageer
I

Fijne service

Fijne duidelijke website. In de winkel wordt je vriendelijk en correct geholpen. Ruim aanbod van vele merken
Artikelen veelal snel geleverd.
Babypark is goed bereikbaar (telefonisch of via het contactformulier)

Ilse 12 jun 2024
Reageer
J

Top zaak

Mooie opgeruimde winkel en de website is overzichtelijk waardoor het erg prettig winkelen is. Uitgebreid assortiment en goede kwaliteit. De service in de winkel is fijn, niet opdringerig en vooral vrijblijvend. Kunnen andere winkels wat van leren!

Jet 12 jun 2024
Reageer
M

Super winkel

Heel aardig personeel, willen altijd uitleg geven en geen vraag is teveel. Ook hebben ze veel kennis, winkel verkoopt ook echt goede kwaliteit en leveren super snel thuis. Al met al top!

Melanie 12 jun 2024
Reageer
H

One stop shop

Vind babypark altijd super fijn. Ze hebben alles tegen de beste prijs. Perfect voor een dagje uit inclusief een lunch maar ook online shop ik er graag

Hannah 12 jun 2024
Reageer
J

Cadeautjes

Ik moest een cadeautje hebben, mijn neefje had een verlanglijstje, dus gelijk op de site gaan zoeken, ik kon alles direct vinden en ben zeer tevreden, met nette en snelle levering.

Jeannet 12 jun 2024
Reageer
P

Goede service

Laagste prijs garantie, goede service en vriendelijk personeel. Wij kopen daar met plezier onze spullen voor onze zoon. Ook zijn er leuke cadeautjes te koop voor andermans kindjes

Patries 12 jun 2024
Reageer
N

Tevreden

Zowel in de winkel als online erg tevreden. Site is netjes en overzichtelijk, in de winkel aardig personeel. Beetje jammer dat je op zondag niet op de site kan maar verder erg tevreden.

Nina 11 jun 2024
Reageer
M

Producten en levering

Fijne producten met ruime keuze en snelle, correcte levering! Daarnaast een overzichtelijke en duidelijke website en gemakkelijk te vinden wat je zoekt en daarbij behorende uitleg van producten. Het shoppen zeker waard!

Margo 11 jun 2024
Reageer
K

Hele fijne winkel en service

Fijne shop ervaring bij Babypark Barendrecht, we worden altijd rustig en goed geholpen door de medewerkers. Ze luisteren goed naar je wensen en adviseren met de beste bedoelingen. De winkel is ruim opgezet en heeft een groot assortiment. De online bestellingen zijn snel geleverd met DPD.

Kiki 11 jun 2024
Reageer
D

Goede service

Wij hebben bijna de gehele uitzet bij babypark gehaald.
We zijn daar goed geholpen en duidelijke uitleg.
Naderhand nog met vragen tot bij babypark geweest en je word steeds even vriendelijk geholpen.

GOEDE SERVICE & VRIENDELIJK Personeel

Denise 11 jun 2024
Reageer
M

Fijne winkels

Goede service en communicatie als er iets kapot is of iets later geleverd moet worden. Ook fijn dat er een breed assortiment beschikbaar is in de winkels / online.

Marina 11 jun 2024
Reageer
P

Babypark heeft goede service

Babypark is een winkel met goede prijzen, goede voorraad en als een artikel even niet op voorraad is krijg je hier bericht over en denken ze altijd met je mee. Top!

Perla Verster 11 jun 2024
Reageer
A

Fijn stoeltje

Mooi wipstoeltje. Stevig en fijn gevulde zitting. Prettig dat het afneembaar is met een doekje. Goed dat het stoeltje in schommel en vaste stand kan. Nu hopen dat mijn kleinzoon het ook leuk vind.

Anita 11 jun 2024
Reageer
C

Fijne shopervaring

De website van babypark is altijd prettig om te winkelen. Ook de klantenservice is snel, accuraat en ik word altijd naar dikke tevredenheid geholpen indien nodig. Ook de prijzen zijn concurrerend. En als ze dat niet zijn, kan je ze altijd mailen.

Chas 11 jun 2024
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over Babypark

Er zijn 165 reviews geschreven over Babypark op Reviews.nl. Met een 4.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.babypark.nl
  • vragen@babypark.nl